__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

21 leiligheter sentralt i Ă…sane


2


Velkommen til BlĂĽdalen

3


Hus A

9 leiligheter

4

Bergen sentrum 8,3 km

Hus B

6 leiligheter

Hus C

6 leiligheter


21 nye leiligheter sentralt i Åsane I Blådalen i Øvre Ervik, kun 10 minutter fra Bergen sentrum og 4 minutter fra Åsane Storsenter bygger vi 21 nye leiligheter. Velg mellom 2- eller 3-roms fra 51,4 til 65,8 m2 BRA. Fra leilighetene er det utsikt mot vannet Griggastemma - hvor du kan fiske, bade eller gå på skøyter. Rundt vannet er det også en idyllisk sti. Velkommen til Blådalen!

Åsane Storsenter 1,9 km

Griggastemma 5


Shopping, et slag golf eller en flott tur i naturen? Les mer om nabolaget fra side 18

6


Nye rause 2- og 3-roms leiligheter. Les mer på side 8

Enklere hverdag? Mange fordeler ved å kjøpe helt ny leilighet. Les mer på side 10 7


Leilighetene På utkikk etter noe nytt? Din første leilighet? Eller kanskje du ønsker å bytte ut eneboligen til noe mer lettvint og vedlikeholdsfritt? Felles for alle leilighetene i Blådalen er at de er lyse og trivelige med gjennomtenkte planløsninger. Passer godt både for deg som er eneboer, for deg med partner og for deg som har startet familie. Store vindus­flater i oppholdsrom gir rikelig med dagslys. Fra garasjen går det heis opp til alle e ­ tasjer. Velg mellom 9 stk. 2-roms eller 12 stk. 3- roms.

8


Illustrasjonsbilde av leilighet A3-9. Avvik vil forekomme.

9


Kvaliteter i leilighetene + kjøkken og bad

Mange fordeler ved å kjøpe helt ny leilighet. Å kjøpe helt ny leilighet gir mange gunstige fordeler, i tillegg til at det gjør hverdagen enklere. Du slipper bl.a. å tenke på vedlikehold eller uforutsette utgifter til oppussing på lenge. Blådalen bygges etter den aller nyeste bygge­forskriften TEK17. Dette gir deg en leilighet som tilfredsstiller dagens høye krav til standard når det kommer til både opp­ varming og et friskt godt inneklima. Gled deg bl.a. til dette: • Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner • Universell utformet leilighet • 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett • Integrerte hvitevarer ferdig installert • Kabel-TV og bredbånd fra Telenor • Heis • Privat sportsbod i garasjeanlegg i tillegg til innvendig bod i alle leiligheter • Garasjeplass til 14 leiligheter (Se vedlegg hvilke leiligheter det gjelder) • Gjesteparkering • Sykkelparkering under tak

10


En annen stil? Er du tidlig ute i prosessen har du mulighet til å gjøre personlige endringer i leiligheten din. Hva med en røff kontrastvegg i stuen? Andre fliser på badet, eller bytte ut benkeplaten på kjøkkenet? Valget er ditt, spør oss så viser vi deg mulig­ hetene.

Kjøkken med integrerte hvitevarer & bad med spotter i tak Felles for alle leilighetene er åpen stue- og kjøkkenløsning. Herlig å kunne nyte morgenkaffen sammen med utsikt mot vann og fjell. Kjøkken- og baderomsinnredning leveres som moderne hvitt, slett interiør som standard. Integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger selvsagt med når du setter nøkkelen i døren til din nyinnkjøpte leilighet. Dette inkluderer: induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med frys. Badet blir helfliset med 4 stk. spotter i taket som standard og varmekabler i gulv.

11 Illustrasjonsbilde av leilighet A3-9. Avvik vil forekomme.


12


Ditt eget lille lufterom Det er noe med følelsen av å ha sitt eget, lille lufterom som bare er ditt. Kjenne på den friske luften og solen som varmer. Å kunne åpne opp en varm juli-dag, og bare nyte en kopp kaffe og en god bok. I Blådalen får du også utsikten mot fjell, skog og vann på kjøpet – deilig! Hus C får fransk balkong i andre og tredje etasje. Dørene kan slås helt opp slik at du får sol og varme helt inn i stuen. I hus A og B får du romslige balkonger med glassrekkverk som gir godt utsyn også inne fra stuen. Leilig­ hetene i første etasje får ekstra store markterrasser. Terrasser/altaner varierer i størrelser fra 8 til 22 m2. Markterrasser i første etasje leveres med ferdig bygget terrasse. Resten av privat areal blir levert med grus. Se plantegningene for å finne din favoritt­ leilighet. Plantegningene kan lastes ned fra www.blådalen.no eller kontakt oss så sender vi deg et komplett sett.

Illustrasjonsbilde balkong leilighet A3-9. Avvik vil forekomme.

13


Tid for lek og utetid


15


16


Flotte felles uteområder Fellesområdet utenfor leilighetene er til å bli glad i. Her er det både gressplen å springe, gå eller sole seg på. Sandkasse og huske­stativ for de minste og benker med plass til både mor, far og besteforeldre. Busker og trær plantes for å skjerme for innsyn. Her er rom for å grille sammen med venner og ­familie, eller slå av en hyggelig prat med naboen.

17


Hva finnes utenfor din dør? I Blådalen bor du sentralt i Åsane med korte avstander til hverdagens gjøremål og gleder. Sykle til Jokeren for innkjøp av dagens middag, busse til sentrum for Bergens pulserende liv, shopping på en av mange kjøpesentre i Åsane, eller ta beina fatt på idylliske stier. Bade, fiske, gå på skøyter – mulighetene er der, rett utenfor din dør. I Blådalen bor du perfekt til med tanke på korte avstander til det du måtte trenge og ønske å fylle hverdagen din med. Nabolaget består av villabebyggelse, og er et trygt og godt sted å bo. På regnværsdager er Åstveithallen bare 1,5 km unna - her finner du svømmehall med både familie og voksenbading. Åpen hall for små og store barn og en rekke med fritidsaktiviteter. Bybane og sykkelrute fra Bergen sentrum til Vågsbotn i Åsane er planlagt ferdigbygget i 2031. Med holdeplass planlagt enten i Tertneskrysset eller ved Griggastemma, blir det enda enklere å komme seg fra A til B.

18


Bruk naturen til å få unna dagens treningsøkt, eller et av treningssentrene.

Bade, fiske, gå på skøyter? Idylliske Griggastemma rett nedenfor boligen din

En kopp kaffe og en prat i sentrum av Åsane?

Slå et slag golf på Åstveit golfbane, eller spaser en tur i Hundremeterskogen.

Shopping, kaféer, restauranter. Flere kjøpesentre i nærheten – lettvint! 19


20

Griggastemma Hundremeterskogen Sti til Rollandsfjellet Sti til Geitanuken Den Trondhjemske postvei og Veten

85 m 0.8 km 1.9 km 4.2 km

Griggastemma Vollane badeplass Grønskjeret badeplass Åstveithallen

85 m 2.7 km 2.6 km 1.5 km

3.2 km


Sol og blikkstille vann – idyll

Med Griggastemma like i nærheten er ikke metrene lange for en dukkert eller en liten rusletur. Det er også flere andre bade- og turfasiliteter i nærområdet. Vollane på Eidsvåg er en populær badeplass med sol til langt på kveld. Grønskjeret på Tertnes er heller ikke langt unna, med sine idylliske badeog turområder. Det ikke mangel på flotte steder for en avkjølende dukkert, eller sol på kroppen når gradestokken kryper over 20. Er du glad i turer i skog og mark har Åsane bl.a. Hundremeterskogen, Geitanuken, Rollandsfjellet, Veten og den Trondhjemske postvei å by på. Er du en skikkelig fjellgeit har 7-fjellsturen i Åsane noe du kan bryne deg på.

Griggastemma – bade, fiske, gå på skøyter – eller gå tur på den idylliske stien rundt vannet.

21


den Trondhjemske postvei / Veten IKEA

Horisont kjøpesenter

Geitanuken

Gullgruven senter

Åsane

Vestlandshallen

Haukedal

Rolland Åsane Storsenter

Åsane terminal Åsane Bowling & Event Center

Nr1 Fitness

Rollandsfjellet

Tertnes

Grønskjeret badeplass

Åstveitidrettspark

Tertnes ÅstveitBadminton- hallen hall

MUDO Gym

A2G barnehage

Griggastemma

Hundremeterskogen

Åstveit

Åstveit golfbane Joker

Eidsvågen

Vollane badeplass

Ervik barnehage

Ervik Rema 1000

Eidsvåg

Nr1 Fitness NHH

22

Bergen sentrum


Flaktveit

Hjortland

Bergen lufthavn, Flesland Bergen sentrum Blådalen busstopp Åsane terminal

25.4 km 8.4 km 120 m 2.3 km

Joker Ervik Rema 1000 Eidsvåg Åsane storsenter Horisont kjøpesenter IKEA Gullgruven senter

1.1 km 2.8 km 2.0 km 2.5 km 3.2 km 3.5 km

Åstveit golfbane Tertnes Badmintonhall Åstveit idrettspark Åstveithallen Åsane Bowling & Eventsenter Vestlandshallen MUDO Gym Nr1 Fitness Ulset Nr1 Fitness Eidsvåg

0.9 km 1.2 km 1.3 km 1.3 km 1.5 km 2.9 km 1.0 km 2.3 km 2.4 km

A2G barnehage Ervik barnehage NHH

290 m 1.8 km 4.3 km

Planlagt bybanetrasé

Informasjonen er hentet fra ulike kilder. Avvik kan forekomme.


209/398

Erv ik v ege n

209/665

209/414

71

+71.5

71

70

+69.0

209/401

+79.0 +72.0 +75.0

HUS C Blådalen

+71.7 +69.0

69

69

+71.3

70

HUS B

n gre

+77.0

sandkasse

se

+74.0

74

71

+71.0

209/332

ms ndo Eie

+71.0 +81.0

+82.0

74

LEK 100 m²

Sykkelbod: 32 plasser

71

70

69

68

+71.0

209/289 +77.0

+81.0

209/86

73

+71.0

HUS A

209/710

71

Formålsgrense

72

+71.0 +81.0

209/587

Innkjøring P-anlegg

+67.0 ARMERT GRESS

L PPE SØ

Blå

en dal

209/504

209/665

N UTOMHUSPLAN BLÅDALEN

24

0m

5m

10 m

M 1:500 (A4)


25


Lyst til å vite mer? Kontakt oss i Konseptbygg Eiendom AS Vi svarer på alt du lurer på om Blådalen! Olaug M. Hauge Salgs- og markedssjef M: 98 25 95 58 E: olaug.hauge@konseptbygg.no

Vi gjør oppmerksom på at 3D-illustrasjoner av bygget, innredning, belysning og utsikt kun er ment for å illustrere prosjektet. Salgsprospektet er ikke fullstendig uten vedleggene.

www.blådalen.no

Profile for Northern Visual AS

Blådalen prospekt  

Blådalen prospekt  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded