Page 1

hjemme

NIB

juni2014

The pink edition

SOMMERHJEM PÅ TO ROM I KØBEN FUNKIS I SANDEFJORD ROSA PÅ KARMØY


NIB

hjemme

Sommeravslutning Ukene før Sankthans er en sjonglering av sommeravslutninger som kan skremme sommergnisten ut av alle oss som ikke har master i logistikk. Et ubeskrivelig vakkert forsommervær har lagt grillpølsefaktoren faretruende nær overload, og har skapt situasjoner vi ikke er stolte av. Som når poden ser på deg i butikken og sier med utestemme - Mamma, nå orker jeg ikke flere pølser! Og du som konsekvens av dette lager kyllingspyd i bilen på vei til barnehagens sommerfest og oppdager at du ikke har gaffel, papptallerken eller noe annet enn kylling på spydet. Men så står de der. Håpefulle og forventingsfulle, med blomster i håret og synger ”Du ska inte tro det blir sooooommar, ifall inte nån sätter fart, på sommarn och gör lite soooooomrigt, då kommer blommorna snart.” Da er det ikke et øye som er tørt, og begrepet sommeravslutning byttes ut med sitt egentlige navn: sommerinnledning. Det er nå det starter, dere. Dagene med sukker på.

ANN HELEN LUND

SOLVEIG GRØVLE Instagram: @nib_redaksjonen

NIB

Norske interiørblogger finner du HER

ANNONSERE? Kontakt oss på norskeinteriorblogger@ gmail.com

NIB PÅ FACEBOOK


NØRREBRO Stor stil på liten plass i vårt elskede København.

ROSALINN Linn Vikra Heimtun har malt veggen rosa.

MIN SOMMER Hit reiser bloggerne på ferie.

REKER PÅ BRYGGA Når mørket burde falt på, tar du med din kjære ned på brygga.


København på to rom Så glad er familien på fire i livet midt i sentrumsbydelen Nørrebro, at de ikke kunne tenke seg å flytte utenfor byen for å få det større. TEKST OG FOTO: ANN HELEN LUND


REPORTASJE

TIPS: HENG BILDENE LAVERE PÅ VEGGEN

MILLE MARIE OG TORBEN STEFFEN-NIELSEN . MILLE MARIE (31), TORBEN (30) . BOR I EN KREATIV TOROMS LEILIGHET PÅ 85 KVADRATMETER I BYDELEN NØRREBRO MIDT I KØBENHAVN MED BARNA OLIVIA (3) OG ISABELLA (1,5) . TORBEN ER LÆRER I VIDEREGÅENDE SKOLE, MILLE ER CAND.MAG I ENGELSK OG KUNSTHISTORIE, MEN ER NÅ HJEMME MED BARNA MENS DE ER SMÅ.


REPORTASJE


REPORTASJE

TULIP: De karakteristiske Tulipstolene med lyseblå puter gir en leken vri på interiøret.

V

i har flere ganger etter at vi fikk barn hatt mulighet til å flytte nord for København i hus eller rekkehus, sier Mille. Men hver gang har familien overveid frem og tilbake, og alltid kom-

met tilbake til at det å ha hage og flere flere kvadratmeter ikke kan konkurrere med mulighetene København gir. - Hver gang har byen vunnet over landet, sier Mille og Torben. Vi bru-

ker byen utrolig mye, alt fra kafeer og restauranter til legeplasser, svømmehaller, muséer og butikker. Dermed må to-romsleiligheten innredes smart.


Mille sverger stort sett til avdempede farger og pasteller. - Det er viktig for meg med ro i innredningen. Jeg er også utrolig glad i bøker, og selv om det kan være vanskelig å innrede med, har jeg prøvd å skape ro ved å fargekoordinere dem, forteller Mille. Rosafargen på stueveggen ble til en kveld Mille hadde lyst til at det skulle skje noe nytt. - Jeg er noen ganger veldig impulsiv, og en kveld satt jeg og så på sveggen midt i stuen, og tenkte at der burde det virkelig skje noe. Neste dag køpte jeg maling og så ble den rosa, ler hun. Fargen ble valgt utfra en forside på Elle Decoration, som hadde akkurat den fargen.


REPORTASJE

DUSE FARGER: Sofaen er fra Daells bolighus og bordene er fra Designer Zoo og heter ’bønnebord’ i fargene Sea Green og Dove Blue. Bokhyllene er Billy fra Ikea, og taklampen er PH Kontrast.


DESIGN: Som dansker flest, har Mille og Torben flust av designklassikere, og Panthellalampen er en skikkelig godbit i stuekroken. Det rosa Circus Hein bildet er designet av designgruppen ATWTP.


REPORTASJE


REPORTASJE

LUCKY GIRLS: Olivia og Isabella er heldige som deler leilighetens store soverom. Her er det masse lys, deilige farger og godt med gulvplass til 책 ha alle lekene fremme p책 en gang. Rett utenfor er det en deilig bakg책rd.


RI MAKE Bloggkometen Ri-make er vår store sommercrush. Rikke Wennevold skaper sitt eget univers og vi får komme på besøk. TEKST: SOLVEIG GRØVLE // FOTO: RIKKE WENNEWOLD


MAKE IT: Rikke Wennerwold har innredet verandaen med en pallesofa som er trukket med et sengeteppe fra Ikea. En rustikk kasse ble plukket opp fra en grøft og brukes som bord.


MOSAIKK: Rikke har øynene üpnene for uventede detaljer som dette mosaikkbordet, som gir verandaen personlighet og identitet.


Luxo: Lampen er kjøpt på bruktbutikk i Stryn for 25 kr. Lys gjør seg på lange sommernetter.


Geometri: Rikkes blogg er full av gode DIY-prosjekter. Puten er inspirert av origami.


TREKANT: Her skal det lappes. Gamle bukser, skjørt og stoffrester har blitt til moderne lappeputer. Alt du trenger er ensfarget stoff, og så er det bare å begynne å klippe og sy trekanter.


NYTE: Hele poenget med en uteplass må jo være å nyte dagene.


REPERASJON: Rikke kjøpte en kurv som ikke var helt i orden, tok frem tråd og verktøy og reparterte den. Se hvordan hun gjorde det på bloggen HER.


Hvem har ikke sett disse klokkene som hang i mangt et norskt hjem? Plukk alle deler fra hverandre før du spraylakker keramikken. Sett deretter klokken sammen og du har en helt ny klokke det ikke er mange som har maken til.


Love is at the pier TEKST OG FOTO: SOLVEIG GRØVLE


REPORTASJE

FARGER: Kjøkkenet er modellen Mano fra Kvik.Det lyse kjøkkenet er frisket opp med knallrosa colourblock.

BRYGGA FOR TO: Når solen ikke har lyst til å legge seg, men holder sommernatten lys og lett er tiden inne for å dekke på til rekefest for en spesielt invitert.


VARME SOMMERNETTER: Blir enda mer behagelig med gode tepper 책 tulle rundt seg. Solid Plaid i gr책tt og rosa Bolia pr stk 329,- Putetrekk Strand, Kremmerhuset 199,-


LYSTFEST: Fyll et vaskefat med sand og skjell og stikk tynne lys i. Fat 27- Strandveske 133,- fra Søstrene Grene. Tynne stearinlys, Finn Roen.


UTEROM MED UTSIKT: Vintage linduk fra Fretex. Pute onetwo Bolia, 479,Glassbrett, Kremmerhuset 229,Rekespade Søstrene Grene 6,Spisebrikke hvit sten, Bolia 79,-


DUGG: Norsk design pü sitt beste. Dugg champagneglass fra Wik & Walsøe. 295,-


Funky funkis Anine og John-Richard har pusset opp tre hus sammen. N책 gleder de seg til en sommer uten de store prosjektene. TEKST OG FOTO: ANN HELEN LUND


ANINE OG JOHN-RICHARD . ANINE STRAND (29) OG JOHN-RICHARD HAUGEN (32) + ET LITE KNØTT I MAGEN. . HELT NYOPPUSSET FUNKISHUS PÅ 262 KVADRATMETER I SANDEFJORD . INSTAGRAM: @ANINESHVITEVERDEN


FIN MIKS: Spiseplassen på kjøkkenet består av kjente designklassikere i en finfin miks.


STRAMT: Anine kunne ikke vært mer fornøyd med det enkle kjøkkenet med ekstra dyp kjøkkenøy fra Kvik.

Anine og John-Richard kjøpte funkishuset i februar 2013, etter at det første budet ble lagt inn i september året før. - Det gamle ekteparet som skulle selge hadde bodd her sammen i femti år, og for dem

var det utrolig viktig hvem som tok over, forteller Anine. Etter den lange venteperioden, startet paret den omfattende renoveringen, og denne sommeren skal de bare nyte etter en lang prosess. - Hjem-

mekjære som vi er tilbringes sommeren hjemme, med småturer på stranda, grilling i hagen og besøk av venner. Sandefjord er virkelig en deilig sommerby, sier Anine.


Med erfaring fra to renoveringer, er Anine og John-Richard blitt godt kjent med kappsag og drill. - Typisk oss er senest nå fra oppussingen av andre etasje. Vi ble enige om å kun fjerne en innebygd gammel seng på det ene soverommet. Ett par timer etterpå var så og si alle veggene revet i 2.etasje, ler Anine. Det hele resulterte i to stykk nye soverom, ny gang, og to oppussede soverom som allerede stod der. Noen ganger er det gull verdt med litt impulsivitet. Anines stil er lys, lett og nordisk. - Jeg har nok forandret meg litt gjennom årene, men fellesnevneren er at jeg er så i overkant ryddig. Den lille røde tråden gjennom hvert rom er viktig for meg. Ofte tenker jeg at jeg vil ha mere knæsje farger når jeg titter innom andre i blader og blogger, men jeg faller tilbake på det litt duse, sier Anine. Etter timer, uker og måneder med oppussing er paret aller mest fornøyd med kjøkkenet. - 18 uker med hobbykomfyr, Fjordland og grilling var mer enn nok , og nå har vi fått det akkurat som vi ville. Litt mere på vggene nå så er vi helt i mål, sier Anine.


LETT: Tidløst og enkelt med hvitt i hvitt. Taklampen er fra Ellos og veggskapene fra IKEA.


COZY: Ingenting som å slange seg i en Söderhamn-sofa fra Ikea. Med flust av puter fra blant annet Fjeldborg shop er det duket for mange koselige kvelder. Marmoren på bordet har Anine funnet på loppmarked.

Appelsingløgg F 5 dl appelsinjuice med fruktkjøtt F 3 dl eplejuice F 2 appelsiner i skiver F 3 ss honning F 1 kanelstang F ½ ts knuste kardemommekjerner F 2 ts fersk revet ingefær

Bland alt i en kjele. Varm blandingen forsiktig opp. La det varmes i ca. 10 minutter. Sil av appelsinskiver og krydder. Server drikken varm. Pynt gjerne med appelsinskiver, stjerneanis og kanelstenger.


STILRENT: Med skapene hengende på veggen skapes ekstra romfølelse. Skapene er Bestå fra Ikea.


STÆSJ: Anine har ikke mye pynt fremme, men det hun har für skinne med godt med luft imellom. Kurven er fra House Doctor.


BRUKTFUNN: Det gamle skapet er funn fra Fnn og prydes med personlige minner og kort.


Rosa - Linn Når sommeren kom og Linn Heimtun lot seg inspirere av blomster, var det bare en ting å gjøre. Stueveggen fikk bli rosa! FOTO: LINN VIKRA HEIMTUN TEKST: ANN HELEN LUND


THE PINK EDITION: To penselstrøk var alt som trengtes før sommeren kom i hus.


DELIKAT MED SNERT: Designklassikere som Wegners Y-stol, Royal Copenhagen og String-reoler mikses uanstrengt med rosa vegg.


NAVN: LINN VIKRA HEIMTUN(29) STED: KARMØY FAMILIE: STIAN (34), LILLY(6) OG KARSTEN (3,5) BLOGG: HOME BY LINN INSTAGRAM: @LINNHEIMTUN Hva er det beste med sommeren? Følelsen av å ha lite på programmet, late dager sammen med familien og kunne ta ting som de kommer. Blomster! Og is hver dag. Hvorfor rosa vegg? Når vårtegnene begyner å melde seg, kommer det alltid snikende et behov for rosa i interiøret. Dette året merket jeg ikke noe spesielt til det i løpet av de første vårmånedene, men da det kom, kom det for fullt! Jeg hadde lenge beundret den fine rosa veggen til @ ledansla, og da jeg i tillegg var i malemodus på soverommet, ble veien kort til å slenge på litt rosa farge på en halv vegg i stua. Det var litt utfordring å finne rette fargen, og jeg kunne ønske meg at jeg hadde hatt ti fargeprøver for å finne den rette nyansen, men tre fikk duge. Fargen jeg valgte til slutt er en varm rosa, nesten ferskenaktig farge. Får feriefølelse av å se på den. Hva sier Stian? Stian sin reaksjon var: ”Tror vi sitter på lekerommet når kamerater kommer for å se fotball”. Ellers bryr han seg lite om at den ene veggen i stua er rosa. Hva har du på deg en sommerdag? Kjole, sandaler, dongerijakke og liten skinnveske hvor det er akkurat plass til mobil, kort og lipgloss. Hvordan innreder du hjemmet ditt? På vår og sommerhalvåret er blomster det fineste jeg kan innrede med. Etterhvert håper jeg å ha en hage som bugner, slik at jeg alltid kan ta inn friske blomster. Fargemessig er det mye grått, og i senere tid, sammen med brunt. Dette er ”basisen”, så kommer det inn litt farger i perioder. Det er nødvendig for meg at øynene slapper av, så dersom en farge eller pute blir ”forstyrrende”, tar jeg den raskt bort. Å kombinere nytt og gammelt skaper mer liv i interiøret, og akkurat nå jakter jeg på det perfekte gamle skatollet. Jeg er svak for det som er klassisk, og Royal Copenhagen er en favoritt. Gjennom dette serviset har det kommet litt mer blått inn i interiøret her hos oss. Å ha bruksgjenstander fremme som ”pynt”, gjør at det ikkje blir så fullt i skapet, og at en ikke må fylle på med andre ting for å skape en personlig stil.


Hvert år før jul inviterer jeg til juleverksted, der vi pakker inn gaver og lager julepynt. Vi hører på julemusikk, deler barndomsminner om julen, og så ender opp med å spise mer pepperkakedeig enn vi steker.» «


Ønsketing Det er sol og ferietid, og dermed ekstra god tid til å tømme lommeboka for feriepenger. Vi ønsker oss både det ene og det andre, vi!


ANN HELENS

ønskeliste

Ann Helen Lund, redaksjonssjef i NIB

1. Jeg har stoldilla, og sånn er er det bare! Denne har jeg siklet på helt siden jeg så den for ett års tid siden på Instagram. Perfekt!

Stol fra Serax, fås blant annet på Country Living.

3. Jeg har allerede sikret meg en vase fra Arhøy, men har fryktelig lyst på en eller tre til. Vase, Stillebenshop,250,-

3. Jeg falt helt pladask for dette bildet av Anna Bülow jeg så hang utstilt på Zanz. Poetisk vakkert! Plakat, Zanz,595,-

3. Arkys-stolen! Ah, så deilig å forelske seg i en stol igjen. Det er lenge siden romansen med Eames kjølnet litt, så jaggu er det herlig når blodet bruser igjen. Stol Arkys, Kollekted by, 2500,-_


SOLVEIGS

ønskeliste

Solveig Grøvle, redaktør for NIB

1. Emu Snooze fluktstol har personlighet, og det liker jeg. Like fin på verandaen som på fotballcup for poden. Verket interiør, 1798,-

2. House of Rym lager de vakreste produkter og dette teppet er bare helt vidundelig tiltrekkende. Heavenly Honeycomb Grey Alletidershjem.no, 555,-

3. Kollekted by har kommet med nettbutikk, en veldig god nyhet for oss som ikke er i hovedstaden hver uke. Hanging no 5,Kollekted By, 1495,-

4. Sommeren er høysesong for vann, saft og forfriskninger. En gullkant på hverdagen fortjener vi. Glassmugge, HMhome, 99,-


@valentevivian

@designhund

CHIC INSTASOMMER

@virrums

@thebeachpeople


ANNONSE


Din sommer

ELDRID SOGNNES KRISTOFFERSEN velger seg Lofoten med midnattsol, sand mellom tærne og luftige fjell om sommeren.

MANUELA HARDY vant utfordringen ”Uterom 2014” og drømmer om duften av barnas solkremsmurte hud og jordbærflekker på tøyet.

TEKST: SOLVEIG GRØVLE FOTO: MANUELA HARDY OG ELDRID SOGNNES KRISTOFFERSEN


ELDRID SOGNNES KRISTOFFERSEN

Surfebrett, telt og midnattsol

NAVN: ELDRID SOGNNES KRISTOFFERSEN STED: LEIRVIK I SOGN BLOGG: ELDRIDS – Ditt beste sommerminne? – Fjorårets tur til Lofoten. Heilt magiskt! Må oppleves! – Bok, magasin eller pad? – Magasin. Sluker alt fra livsstil, kosthold og helse/trening til interiør, dekor og blomster. – Is eller iskaffe? – Min egen hjemmebrygga iskaffe, inspirert fra tiden som barista på Åre kafferosteri, gjort på bærtørket etiopisk kaffe. – Hva skal du i sommer? – Spise nyplukka jordbær fra Valldal. Bade øynene i en stille fjords gjenspegl av rosa skyer og høge fjell. Padle på Sognefjorden med padlebrettet. Kjenne fønvinden i håret og varmen fra midnattsol. Og sist men ikke minst, kose meg i bambusstolen ute i hagen.

KLØVER: Eldrid + sommeren = sant.


ELDRIDS SOGNNES KRISTOFFERSEN med bloggen ELDRIDS har siden 2010 inspirert oss til å ta naturen inn i interiøret og blande det med rustikke elementer. FOTO: ELDRID SOGNNES KRISTOFFERSEN


FORNØYD: Eldrid er mest fornøyd med at uteplassen er mobil og koster lite. Det er ikke så mye som skal til for å gjøre det litt koselig.


MIDNATTSOL: -Vi hadde 23 grader og sov under åpen himmel på verdens vakreste ”hotellrom” - en fjellhylle. Da vi våknet hadde vi en ørn svevende over hodene våre.

NORGE: Norgesferie er noe av det vakreste som finnes synes Eldrid. De valgte Helgelandskysten og Lofoten som sin destinasjon for sommerferie.

SPORTY: Vakre dager og seine kvelder med familie og venner, nydelig midnattsol, sand mellom tærne og fønvind i håret er sommerdrømmen for Eldrid.

FOTO: ELDRID SOGNNES KRISTOFFERSEN


MANUELA HARDY

Første stopp, Sveits NAVN: MANUELA HARDY STED: SANDES BLOGG: MRS. HARDY -Hva skal du i sommer? - I sommer skal vi kjøre nedover Europa. Mamma er fra Sveits, så første stopp er en uke med storfamilien. Vi cruiser videre nedover Italia, vi holder oss i nord: Toscana, Cinque Terre og Comosjøen. Gelder oss veldig. - Ditt beste sommerminne? - Jeg bodde i Sveits da jeg var barn. Hver sommer reiste vi til Norge, og jeg elsket å komme hit og være med min norske familie og på de fine strendene. Som voksen er mitt beste sommerminne da vi var i California i fjor. Særlig oppholdet i Malibu på Malibu Beach Inn. - Turen som gikk galt? - På en av turene til Norge smallt motoren i Hannover. Vi måtte vente en liten uke på ny motor. På den samme turen klarte mamma å ved et uhell kutte seg på en dør på en rasteplass måtte sy 7 sting. Max uflax altså. Jeg har 4 søsken så det var ikke bare plankekjøring. - Hva skaper sommerfølelse for deg? - Sol! Ellers er det å ligge på et teppe i hagen eller på stranden også optimalt. Duften av barnas solkremsmurte hud og jordbærflekker på tøyet. Ingen ting slår duften av nytørket tøy som har hengt ute, Jack Johnson, god mat og drikke med venner og familie. - Jordbær eller moreller? - Jordbær, hvis de er norske.


MANUELA HARDY vant NIBs küring over flotteste uteplass 2014. Manuela er utdannet arkitekt og tar oppdrag som interiørfotograf. Stilen er moderne og prosjektene har alltid en egen vri.

FOTO: MANUELA HARDY


BAKGÅRD: Uteplassen er som en slags bakgård: På den ene siden er det bygget en hagestue som er isolert og har utgang til hagen. På den andre siden ligger garasjen som har et rom helt bakerst. Dette rommet inneholder en plassbygd ”bar” med kjøleskap. Det er praktisk å ha forfriskninger like i nærheten. Stoler fra Bolia.


LOUNGE: Det store loungeomr책det er stedsnekret. Veggene er malt i Morgendis fra Jotun. Putetrekk og metervare er fra IKEA, Stoff & Stil og Bolia.


KOS: Deilige puter og pledd i sofaen inviterer til lange lyse kvelder.


NEDSENKET: Det er støpt en ekstra platting et trinn lavere for ü markere en ny sone. Bord og stoler heter Cecilia fra Brafab, i teak. Stolene var lysebrune i trekket, og er trukket om til grütt og sort.


Dekket: Bordet er dekket i sort og hvitt med treboller som myker opp uttrykket.


SVEIITS: Manuela er vokst opp i Sveits og i år går ferien til Europa. Bilturens første stopp er storfamilien i Sveits.

ITALIA: Når besøket i Sveits er unnagjort skal Manuela på rundreise i Nord-Italia, hvor blant annet de berømte byene i Cinque Terre står på besøkslisten.

FOTO: PETER THOENY

FOTO: MANUELA HARDY


Hva får du for 1.000 kroner? Noen ganger må man velge –- den ene tingen man ønsker seg, eller flere nye ting?

DETTE:

Grønn marmorboks Hviit 399,-

Netting fat porselen House Doctor 199,-

Seventy Tree plakat Keisernes nye 249,-

PS speil Ikea 169-

Knagg Granit 39,-

Naturflettet Kurv Søstrene Grene 13,-


... ELLER DENNE:

MONUMENTAL GUIDE TO NEW YORK ARTILLERIET 900,-


NIB UTFORDRINGEN: UTEROM

UTE ROM Hver måned har vi interiørkonkurranse på NIB. Opp mot 450 melder seg på hver gang. Her er våre favoritter i konkurransen som hadde temaet UTEROM.


NIB UTFORDRINGEN: UTEROM

REVINYL MOSS

«

Palmesus er noe alle skulle unnet seg. Får jo nærmest feriefølelse hver gang jeg kikker ut.


NIB UTFORDRINGEN: UTEROM

EYE ON DETAILS ÅLESUND

«

Tips! Bruk speil til å reflektere dagslys og utsikt, både inne og ute i hagen!


NIB UTFORDRINGEN: UTEROM

BRØD OG SIRKUS MOSS

«

Det er nesten ikke et sted i hagen som ikke er full av jord, materialer og opprevet gress om dagen, men på en liten, grønn flekk, tok jeg disse bildene i dag.


NIB UTFORDRINGEN: UTEROM

DEAS OG MIA KARMテ郎

ツォ

Benken og bordet har mannen snekret. Benken er 3,6 meter lang, og jeg har sydd madrasser av 3 sprinkelsengmadrasser.


NIB UTFORDRINGEN: UTEROM

SANS FOR SÅNT TRØNDERLAG

Sommerfest på terassen.


NIB UTFORDRINGEN: UTEROM

IDYLL OG HIM KARMØY

«

Vi er så heldige å ha en hagestue som kan varmes opp hele året om en vil. Jeg leker med mye tekstiler her, og blander inn farger etter hvilken årstid det er.


IDYLL OG HIM


«

LULLE OG LABAN

OSLO

Endelig kan vi flytte ut. Gresset gror og blomstene spirer. Parasollen er slått opp og mor ligger langstrakt ut og nyter solen. Det er sommer og uterommet vårt er klart for mange deilig dager og kvelder fremover


NIB UTFORDRINGEN: UTEROM


NIB UTFORDRINGEN: UTEROM

BJØRKELI SØNDRE SØR TRØNDERLAG

«

Da er det klart for en ny sesong i den innredede traktorgarasjen. Lagringsplass blir gjort om til et uterom vi kan bruke hele sommeren, med plass til 30.


NIB UTFORDRINGEN: UTEROM

ELLEVILLA MALLA DRAMMEN

Fargerike detaljer skaper sommer p책 terassen;turkis, rosa og gult.


NIB UTFORDRINGEN: UTEROM

STYLIZIMO DRAMMEN

«

Sommeren er her og jeg har flyttet ut på terassen. Det er veldig deilig å ha en ekstra stue med sol og grønne omgiverler.


NIB UTFORDRINGEN: UTEROM

ELISABETH HEIER NITTEDAL

«

Bordet er snekret sammen i garasjen, og både benbukker og stoler er fra Ikea. Parasollen óg, og den har hengt med siden første sommeren med takterrasse. Stemningen trenger vi faktisk verken å bygge ny terrasse eller male huset for å oppnå.


NIB

HJEMME Ansvarlig utgiver: Mint Agency

Profile for Norske Interiørblogger

nibHJEMME #5  

The pink edition

nibHJEMME #5  

The pink edition

Advertisement