Page 46

KOBBER: Ingrid hentet inspirasjon hos herlige BARTEFIN: En kleshenger med barteteip er oppheng for årets kalender. An-Magritt til lysestaken i kobber.

Ingrid Ulseth bak bloggen ”Fru Hansens kreativiteter” fikk over tretti prosent av stemmene i kjøkkenutfordringen på NIB i januar. Hun var dermed den soleklare vinneren av årets kjøkken. -Og vi som skal pusse opp kjøkkenet til sommeren, ler Ingrid. Vi skal sette inn nye kjøkkenskap, for de er over tretti år gamle, og da er det på tide.

som sitter midt i hjerterota på gode følelsen bare hjemmelaNIBs lesere. get syltetøy og kjellerlukt kan gi, forteller Ingrid. Planene for kjøkkenet er å ta inn mer industri, som en kon- Selv om det var kjøkkenet Intrast til de gamle tingene hun grid kom til topps med, er vi har. Ingrid har et kjærlighets- overbevist om at hun har en forhold til flere av de gamle DIY dronning i seg også. -Aktingene og ville ikke drømme kurat nå er jeg mest fornøyd om å bytte dem ut. med de siste prosjektene mine, som betonglysestakene Ta for eksempel kjøkkenska- med kobberrør. pet som hun fikk etter beste- -Det er ikke lenge til neste moren sin. Et skap som er prosjekt er igang, det er så Kjøkkenet er en blanding av malt i en nydelig gråfarge og mye spennende en kan lage, landlig, grafisk og industrielt som betyr så mye for henne. forteller Ingrid. Og vi gleder interiør. En overraskende miks -Bare å se på det gir meg den oss til å følge med videre.

Profile for Norske Interiørblogger

nib HJEMME mars 2014  

Bli med inn for vårlig kjøkkeninspirasjon!

nib HJEMME mars 2014  

Bli med inn for vårlig kjøkkeninspirasjon!

Advertisement