Page 1

Eduinlkluiljneetuns

2017/2018

ko

EDULLINEN KOTIINKULJETUS

AINOASTAAN 59 € TOIMITUSMAKSU KAIKKIALLE SUOMESSA!

Yksinkertaisempi tie ylelliseen kylpyhuoneeseen


NORO YOU

NORO FROST CONCEPT HG/F

ALKAEN

908 €

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin ja jatkuvan tuotekehityksen vuoksi myös tuotevalikoiman ja tuotteiden ominaisuuksien muutoksiin. Hintoihin lisätään toimituskulut.


Yksinkertaisempi tie y lelliseen kylpyhuoneeseen Tervetuloa kylpyhuonemaailmaamme. Kädessäsi on uusi 176-sivuinen luettelomme sisältäen useita kylpyhuone uutuuksia. Herkullista muotoilua, yllättäviä ratkaisuja, laatua ja hinnat, joiden avulla voit luoda itsellesi kylpyhuoneen ylittämättä budjettiasi. Toivomme sinun saavan inspiraatiota ja ideoita uudistaaksesi kylpyhuoneesi. Riippumatta mistä tyylistä pidät, on pyrkimyksemme laajalla tuotevalikoimallamme pystyä tarjoamaan jokaiselle jotakin. Me haluamme, että voit olla varma valinnastasi voidaksesi suoda itsellesi tarvitsemasi arkipäivän ylellisyyden.

1


2


SISÄLTÖ

4 ESITTELY & INSPIRAATIO

6 KYLPYHUONEKALUSTEET

80 PESUALTAAT &  TÄYDENTÄVÄT TUOTTEET

90 SUIHKUT

114 KYLPYAMMEET 126 POREAMMEET  134 PYYHEKUIVAIMET 140 HANAT & KATTOSUIHKUT 148 OSTO-OPAS & HINNASTO 172 TOIMITUSEHDOT 173 HOITO-OHJEET

3


NORO YOU Kylpyhuoneen hankinnan tulee olla yksinkertaista ja hauskaa luonamme. Toivomme Sinun asiakkaana tuntevan, että olet löytänyt oikean ratkaisun ja oikotien hyvään kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneeseen, joka takaa laadun ja toiminnallisuuden edullisesti. Alku todelliselle rakkaussuhteelle. Olemme tunnettuja mukautuvana sekä nopeana yrityksenä. Ostoprosessi vaatii nopeita vastauksia, pikaista käsittelyä ja nopeaa apua vahingon sattuessa. Jokainen asiakas on ainutlaatuinen ja jokaisella asiakkaalla on haasteensa.

4

Toisin sanoen, tarjoamme erinomaista palvelua sekä ponnistelemme hieman kovemmin.


KÄY LUONAMME NETISSÄ Kotisivuiltamme löydät kaiken tiedon tuotteistamme. Sieltä löydät viimeisimmät tiedotteet, kampanjat sekä tarjoukset, kilpailut ja paljon muuta. Tervetuloa tervehtimään meitä osoitteessa norokylpyhuone.fi

NORO-TUOTTEITA MYYDÄÄN YLI 330 LIIKKEESSÄ YMPÄRI POHJOISMAITA. KATSO NOROKYLPYHUONE.FI

n e n i l l u d E ljetus

LÖYTÄÄKSESI LÄHIMMÄN JÄLLEENMYYJÄSI.

kotiinku

Kun ostat jälleenmyyjiltämme NOROtuotteita, et ainoastaan saa hyvää ja edullista tuotetta, vaan voit myös valita kotiinkuljetuksen 59 € toimitusmaksua vastaan Suomessa*. Kotiinkuljetusehdot, ota yhteyttä jälleenmyyjääsi. *Paikallisia eroavaisuuksia voi ilmentyä. Katso toimitusehdot, sivu 172.

KAIKILLE

jotakin

Riippumatta mistä tyylistä pidät, on tarkoituksenamme tarjota jokaiselle jotain. Laaja tuotevalikoimamme sisältää tuotteita klassisesta moderniin sekä romanttisesta maalaismaiseen.

SUUNNITELMASTA VALMIIKSI TUOTTEEKSI Pesuallashanojamme testataan jatkuvasti yhdessä Intertekin ja SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitutin kanssa tyyppihyväksynnän varmistamiseksi. Pesuallashanat testataan ja hyväksytään Eurooppastandardin EN817 mukaisesti, virtaus- ja äänitestataan sekä tehdään NKB4-mittauksia raskasmetallien huuhtoutumisesta. Norolla on tarkistussopimus SP:n kanssa joka säännöllisesti tarkistaa tehtaamme sekä valmistuksemme. Jokainen valmistettu pesuallashana testataan 16 baarin paineella vuotoja vastaan. SP/Sitac Ruotsissa, Sintef Norjassa ja VTT Suomessa tyyppihyväksyvät pesuallashanamme.

Pyrimme luomaan tuotteita, joista voimme olla ylpeitä. Tuotteiden tulee olla ylellisiä, mutta samanaikaisesti myös laadukkaita ja edullisia. NORO tuotteet on suunniteltu pohjoismaisiin koteihin laadusta, muotoilusta ja tekniikasta tinkimättä. 5


6


Kalusteet

Laajasta kalustevalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin. Muotoiluun on haettu vaikutteita sekä perinteisistä arvoista että uusimmista trendeistä. Korkea laatu, houkutteleva muotoilu ja monipuolinen valikoima ovat kalusteidemme tunnusmerkkejä. Suurin osa tuotteistamme toimitetaan koottuina. Kaikissa kalusteissamme on Soft Close –toiminto, jonka ansiosta laatikostot ja ovet sulkeutuvat sujuvasti. Käytännölliset säilytystilat, kosteudensietokyky sekä helppohoitoisuus ovat meille itsestään selviä vaatimuksia.

7


Eduinllkuinljeetuns ko

EDULLINEN KOTIINKULJETUS

AINOASTAAN 59 € TOIMITUSMAKSU KAIKKIALLE SUOMESSA!

UUTUUS NORO

Flexline NORO Flexline on nykyaikaisin ja joustavin kalustesarjamme ajattomasti muotoiltua kestävää laatua. Flexline tarjoaa rajattomat valintamahdollisuudet, jotka on helppo mukauttaa omien tarpeiden ja tyylin mukaan. Flexline on helposti muunneltavissa ja yhdisteltävissä eri malleiksi, joihin voit itse valita ovien ja laatikoiden leveydet. Perusmallien leveydet ovat 600, 900 ja 1200 mm ja syvyys ainutlaatuiset 420 mm. Lisäksi valittavana on neljä erilaista etulevyä, jotka antavat oman leimansa kalusteellesi. Voit myös valita korkean kiinteän posliinialtaan ja Solid Surface -marmoritason tai mustan korkeapainelaminaattitason ja tyylikkään, vapaasti seisovan posliinialtaan. Ovet ja laatikot on varustettu Soft Close -toiminnolla.

• Laatikoiden sisustus tyylikästä noettua lasia, laatikoissa mustat liukuestematot. • Ainutlaatuinen sivuhylly avosäilytykseen. • Modernit materiaalit; Solid Surface -marmori tai musta korkeapainelaminaatti yhdistettynä vapaasti seisovaan posliinialtaaseen. • Ainutlaatuinen 420 mm syvyys, kun tarvitaan runsaasti säilytystilaa mutta kylpyhuoneessa on rajallisesti tilaa.

8


Flexline

NORO FLEXLINE 1200, malli 160.4, mattaharmaa kehysovi ja musta pöytätaso, COAST posliini, 1235 €. FLEX-PEILI 1200, jossa FLEX LED -VALAISTUSPROFIILI, 382 €. KORKEA KAAPPI, malli 225.4, mattaharmaa kehysovi, 742 €. Hana, vedin ja posliiniallas eivät sisälly hintaan.

9


NORO FLEXLINE 600, malli 10.4, mattaharmaa etulevy, FLEX-PEILI 600, jossa FLEX LED-LAMPPU, 902 €. KORKEA KAAPPI, malli 218.4, mattaharmaa kehysovi, 403 €. Hana ja vedin eivät sisälly hintaan.

10


Flexline

NORO FLEXLINE 900, malli 113.3, mattavalkoinen viistetty etulevy, Solid Surface -marmoritaso, COAST-posliini, FLEX-PEILI PYÖREÄ, 1 368 €. KORKEA KAAPPI, malli 220.3, mattavalkoinen viistetty kehysovi, 742 €. Hana, vedin ja posliiniallas eivät sisälly hintaan.

11


Superälykäs sivumoduuli

NORO FLEXLINE 1200, malli 162.1, mattavalkoinen, FLEX-PEILI 1200, jossa FLEX LED -VALAISTUSPROFIILI, 1 683 €. Hana, vedin ja posliiniallas eivät sisälly hintaan.

NORO FLEXLINE 900, malli 44.3, mattavalkoinen viistetty etulevy, FLEX-PEILI 900, jossa FLEX LED-LAMPPU, 1 202 €. KORKEA KAAPPI, malli 219.3, mattavalkoinen viistetty kehysovi, 513 €. Hana, vedin ja posliiniallas eivät sisälly hintaan.

12


Flexline

NORO FLEXLINE 600, malli 11.2. Mattavalkoinen etulevy, Solid Surface -marmoritaso, jossa LOOP- posliiniallas, FLEX-PEILI PYÖREÄ, 1 039 €. KORKEA KAAPPI, malli 223.2, mattavalkoinen kehysovi, 513 €. Hana ja vedin eivät sisälly hintaan.

13


NORO FLEXLINE 600, malli 10.1, mattavalkoinen, FLEX-PEILIKAAPPI, jossa FLEX LED -VALAISTUSPROFIILI, 1 206 €. KORKEA KAAPPI, malli 219.1, mattavalkoinen, 513 €. Hana ja vedin eivät sisälly hintaan.

14


Flexline

Tervetuloa yhdistelemään oma ainutlaatuinen kylpyhuonekalusteesi 1 VALITSE LEVEYS 600

1200

2 VALITSE PESUALLAS Yhdistetään malja-altaan kanssa

Korkea

Solid Surface -marmori

Musta pöytätaso

Mattavalkoinen etulevy

Mattavalkoinen viistetty etulevy

Peak

Loop

Coast

3 VALITSE ETULEVY

4 VALITSE MALLI

Mattavalkoinen

Mattaharmaa etulevy

5 VALITSE VEDIN Multi

Newport

Trend

Classic

Flex

6 VALITSE TARVIKKEET

Posliiniallas

Asennuslista

Vesilukko

Katso kaikki tuotenumerot ja hinnat sivulta 150. 15


Flexline 600 -valikoima

MALLI 10.1 Mattavalkoinen, korkea pesuallas

MALLI 2.2 Mattavalkoinen kehysovi, korkea pesuallas

MALLI 10.3 Mattavalkoinen viistetty kehysovi, korkea pesuallas

MALLI 12.1 Mattavalkoinen, marmoritaso, Peak-posliini

MALLI 14.2. Mattavalkoinen etulevy, musta pöytätaso, Loop-posliini

MALLI 21.3 Mattavalkoinen viistetty kehysovi, marmoritaso, Coast-posliini

MALLI 27.1 Mattavalkoinen, korkea pesuallas

MALLI 92.2 Mattavalkoinen etulevy, korkea pesuallas

MALLI 44.3 Mattavalkoinen viistetty etulevy, korkea pesuallas

MALLI 112.2 Mattavalkoinen etulevy, marmoritaso, Peak-posliini

MALLI 30.2 Mattavalkoinen kehysovi, marmoritaso, Loop-posliini

MALLI 55.3 Mattavalkoinen viistetty etulevy, musta pöytätaso, Coast-posliini

MALLI 194.1 Mattavalkoinen, korkea pesuallas

MALLI 154.2 Mattavalkoinen etulevy, korkea pesuallas

MALLI 122.3 Mattavalkoinen viistetty kehysovi, korkea pesuallas

MALLI 182.1 Mattavalkoinen, musta pöytätaso, Loop-posliini

MALLI 196.2 Mattavalkoinen etulevy, marmoritaso, Peak-posliini

MALLI 157.3 Mattavalkoinen viistetty etulevy, marmoritaso, Coast-posliini

Flexline 900 -valikoima

Flexline 1200 -valikoima

16


Flexline

KATSO KAIKKI MALLIMME OSOITTEESTA NOROKYLPYHUONE.FI

MALLI 10.4 Mattaharmaa etulevy, korkea pesuallas

MALLI 18.1 Mattavalkoinen, korkea pesuallas

BLANDARE & TAKDUSCHAR

MALLI 22.4 Mattaharmaa etulevy, musta pöytätaso, Loop-posliini

MALLI 8.1 Mattavalkoinen, musta pöytätaso, Coast-posliini

MALLI 20.2 Mattavalkoinen etulevy, marmoritaso, Peak-posliini

MALLI 107.4 Mattaharmaa etulevy, korkea pesuallas

MALLI 44.1 Mattavalkoinen, korkea pesuallas

MALLI 59.2 Mattavalkoinen etulevy, korkea pesuallas

MALLI 65.4 Mattaharmaa etulevy, marmoritaso, Coast-posliini

MALLI 93.1 Mattavalkoinen, marmoritaso, Loop-posliini

MALLI 54.2 Mattavalkoinen etulevy, musta pöytätaso, Peak-posliini

MALLI 186.3 Mattavalkoinen viistetty etulevy, korkea pesuallas

MALLI 178.2 Mattavalkoinen etulevy, korkea pesuallas

MALLI 170.2 Mattavalkoinen etulevy, korkea pesuallas

MALLI 167.4 Mattaharmaa etulevy, musta pöytätaso, Peak-posliini

MALLI 119.2 Mattavalkoinen etulevy, marmoritaso, Coast-posliini

MALLI 190.2 Mattavalkoinen etulevy, musta pöytätaso, Loop-posliini

17


Eduinllkuinljeetuns ko

EDULLINEN KOTIINKULJETUS

AINOASTAAN 59 € TOIMITUSMAKSU KAIKKIALLE SUOMESSA!

NORO

Lifestyle Concept

Mikä on elämänvaiheesi? Onko sinulla iso vai pieni kylpyhuone? Lifestyle

Concept on erittäin joustava kalustesarja, joka tarjoaa monipuolisen tavan sisustaa kylpyhuone vain tilan ja mielikuvituksen ollessa rajana. Vain tila ja mielikuvitus asettavat rajoitukset. Lifestyle Concept tarjoaa vaihteluvuutta ja on muokattavissa juuri sinun olosuhteisiisi. Lupaamme, että täältä löytyy jokaiselle jotakin. Valitset itse korkeuden ja leveyden eri laatikostovaihtoehdoilla. Voit valita kolmen eri pesualtaan välillä – matala posliininen, korkea posliininen tai irtonainen allas, joka asetetaan vedenkestävälle painelaminoidulle tasolle. Lifestyle Concept on saatavana mattavalkoisena ja mitoilla 300, 900, 1160 sekä 1200 mm. Moduulit toimitetaan valmiiksi koottuina.

• Ovet ja laatikot SoftClose- toiminnolla • Integroitu kahva • Posliininen pesuallas • Vedenkestävä painelaminoitu pöytätaso • Paras järjestys syntyy laatikkosisustuksella • Asennusprofiilia tulee käyttää • Noron matalarakenteista vesilukkoa suositellaan • Yhdistä Flex-peilin ja -peilikaapin kanssa

18


Lifestyle Concept

Pesuallasratkaisuja on 4 erilaista. Korkea posliini, matala posliini, vapaasti seisova Peak-posliini tai, kuten tässä, Loop-posliini.

NORO LIFESTYLE CONCEPT 1200 malli 135. Valkoinen matta, LOOP malja-allas sekä FLEX-PEILI, ja FLEX LED-LAMPPU 1 637 €. Mooduuliratkaisu PÖYTÄTASOLLA, 678 €. Kaksi MATALAKAAPPIA malli 158, sekä leveä päällyslevy, 469 €. Hana ei sisälly.

19


20


 Lifestyle Concept

21


LIFESTYLE CONCEPT PESUALLASPAKETTI

599 €

NORO LIFESTYLE CONCEPT 600 malli 10. Valkoinen matta, pesuallas korkea sekä FLEX-PEILI ja FLEX LED-LAMPPU, 843 €. Hana ei sisälly.

22


Lifestyle Concept

NORO LIFESTYLE CONCEPT 1160 malli 89. Valkoinen matta, LOOP malja-allas sekä FLEX-PEILI ja FLEX LED-LAMPPU 1 186 €. Hana ei sisälly.

23


LIFESTYLE CONCEPT PESUALLASPAKETTI

399 €

NORO LIFESTYLE CONCEPT 600 malli 1. Valkoinen matta, pesuallas matala sekä FLEX-PEILI ja FLEX LED-LAMPPU 643 €. Hana ei sisälly.

NORO LIFESTYLE CONCEPT 600 malli 13. Valkoinen matta, pesuallas matala sekä FLEX-PEILIKAAPPI ja FLEX LED-LAMPPU 1 183 €. Hana ei sisälly.

24

NORO LIFESTYLE CONCEPT 600 malli 15. Valkoinen matta, LOOP malja-allas sekä FLEX-PEILI ja FLEX LED-LAMPPU, 1 013 €. Hana ei sisälly.


Lifestyle Concept

NORO LIFESTYLE CONCEPT 600 malli 4. Valkoinen matta, PEAK malja-allas sekä FLEX-PEILI ja FLEX LED-LAMPPU, 805 €. Hana ei sisälly.

NORO LIFESTYLE CONCEPT 600 malli 18. Valkoinen matta, pesuallas korkea sekä FLEX-PEILIKAAPPI ja FLEX LED-VALAISTUSPROFIILI 947 €. KORKEAKAAPPI, malli 159, 516,5 €. Hana ei sisälly.

NORO LIFESTYLE CONCEPT 900 malli 30. Valkoinen matta, pesuallas korkea sekä FLEX-PEILI ja FLEX LED-LAMPPU 919 €. Hana ei sisälly.

NORO LIFESTYLE CONCEPT 600 malli 7. Valkoinen matta, LOOP malja-allas sekä FLEX-PEILI ja FLEX LED-LAMPPU, 813 €. Hana ei sisälly.

25


NORO LIFESTYLE CONCEPT 1200 malli 114. Valkoinen matta, pesuallas korkea DUO sekä FLEX-PEILI ja FLEX LED-LAMPPU 1 565 €. Kaksi KORKEAKAAPPIA, malli 160, sekä leveä päällyslevy, 895 €. Hana ei sisälly.

NORO LIFESTYLE CONCEPT 1200 malli 133. Matta valkoinen, matala posliini FLEXPEILI sekä FLEX LED-LAMPPU, 1 647 €. Moduuliratkaisu pöytätasolla, 678 €. Kaksi MATALAKAAPPIA leveällä pöytätasolla, malli 158, 469 €. Hana ei sisälly.

26


Lifestyle Concept

Kahden laatikon moduulikaappiin voi lisäksi valita laatikkojakajan.

NORO LIFESTYLE CONCEPT 900 malli 65. Valkoinen matta, pesuallas matala sekä FLEXPEILI ja FLEX LED-VALAISTUSPROFIILI 1 176 €. Mooduuliratkaisu PÖYTÄTASOLLA, 758 €. Kaksi MATALAKAAPPIA 269,5 €/kpl. Hana ei sisälly.

NORO LIFESTYLE CONCEPT 1200 malli 142. Valkoinen matta, pesuallas korkea sekä FLEX-PEILI ja FLEX LED-LAMPPU 1 467 €. Kaksi KORKEAKAAPPIA, malli 160, sekä leveä päällyslevy, 895 €. Hana ei sisälly.

NORO LIFESTYLE CONCEPT 600 malli 2. Valkoinen matta, pesuallas korkea sekä FLEX-PEILIKAAPPI ja FLEX LED-LAMPPU 943 €. Hana ei sisälly.

27


Tervetuloa mahdollisuuksien maailmaan

VALITSE

160 MALLISTA

1 VALITSE LEVEYS, KORKEUS JA MODUULIYHDISTELMÄ

600

900

1 200

1 160

Matala pesuallas

Loop malja-allas

Peak malja-allas

2 VALITSE PESUALLAS

Korkea pesuallas

3 VALITSE LISÄVARUSTEITA

Laatikonjakaja

Asennuslista

Vesilukko

Yhdistele: Yhdistelmävaihtoehtoja Lifestyle Concept -sivukaappi, Flex-peili ja Flex-peilikaappi

28


 Lifestyle Concept Lifestyle Concept 600 -valikoima

Lifestyle Concept 900 -valikoima

Katso kaikki mallimme osoitteesta norokylpyhuone.fi Lifestyle Concept 1200 -valikoima

29


Eduinllkuinljeetuns ko

EDULLINEN KOTIINKULJETUS

AINOASTAAN 59 € TOIMITUSMAKSU KAIKKIALLE SUOMESSA!

NORO

Relounge

Modernisti muotoiltu kaluste 4 eri leveytenä ja Duo-kaksoisaltaalla, johon voit valita kaksi tai neljä laatikkoa. 600-mallin Special Editioniin on mahdollista valita myös muita pesualtaita. Väreinä kiiltävä valkoinen ja matta musta. Ovet ja laatikot varustettu Soft Close -toiminnolla. Toimitetaan koottuna.

NORO RELOUNGE 1200 DUO, 4 laatikkoa, kiiltävän valkoinen, FLEX-PEILI 1200 ja FLEX LED-LAMPPU, 1 953 €. Hana ei sisälly hintaan.

30


Relounge

FLEX 1200 PEILI + LED-LAMPPU

328 €

RELOUNGE 1200 DUO PESUALLASPAKETTI

1 625 €

31


FLEX-PEILI 800 + LED-LAMPPU

254 €

RELOUNGE KORKEAKAAPPI

589 € RELOUNGE 800 PESUALLASPAKETTI

908 €

NORO RELOUNGE 800, kiiltävän valkoinen, FLEX-PEILI 800 ja FLEX LED-LAMPPU, 1 162 €. NORO RELOUNGE KORKEA KAAPPI, kiiltävän valkoinen, 589 €/kpl. Hana ei sisälly.

(L×S×K)

610×420×500

32

820×420×500

1 025×420×500

1 230×420×500

1 230×420×500


Relounge

RELOUNGE 600 PEILIKAAPPI + FLEX LED-LAMPPU

594 €

RELOUNGE KORKEAKAAPPI

699 €

RELOUNGE 600 PESUALLASPAKETTI

908 €

NORO RELOUNGE 600 matta musta, vaneria, RELOUNGE PEILIKAAPPI ja FLEX LED-LAMPPU, 1502 €. NORO RELOUNGE KORKEA KAAPPI, matta musta, vaneria, 699 €. Hana ei sisälly.

VINKKI!

Osta lisäksi laatikolliseen pesuallaskaappiin vesilukko. Katso sivu 83.

(L×S×K) 600×130×670

800×130×670 FLEX LED-VALAISTUSPROFIILI 415×55×40 590×55×40 890×55×40 1190×55×40

FLEX LED-LAMPPU 300×110×45 500×110×45

1 000×130×670

1 200×130×670

350×340×1 610

33


FLEX 1200 PEILI + LED-LAMPPU

328 €

RELOUNGE 1200 PESUALLASPAKETTI

1 747 €

NORO RELOUNGE 1200 DUO, matta musta, vaneria, PÖYTÄLEVY ja INDRIA malja-allas. FLEX-PEILI 1200 ja FLEX LED-LAMPPU, 2 075 €. Hana ei sisälly.

VINKKI!

Osta lisäksi laatikolliseen pesuallaskaappiin vesilukko. Katso sivu 83.

(L×S×K)

606×425×462

34

806×425×462

1 006×425×462

1 206×425×462

1 206×425×462


Relounge

Pesuallas posliinia

Laatikonjakajalla kekseliästä säilytystilaa Pohjamatto laatikkoon

Piilotetut vetimet

Soft-Close toiminto

Painelaminoitu pöytätaso, sopii märkätiloihin. Pöytälevy on massiivinen ja löytyy mustana

YHDISTELTÄVISSÄ:

OSTA LISÄKSI! Koristelevy vetimeen, kromi tai rose.

FLEX-PEILI 600×750 mm 800×750 mm 1 000×750 mm 1200×750 mm

DECO-PEILI 600×20×800 mm 800×20×800 mm 1000×20×800 mm 1200×20×800 mm

FLEX-PEILI ROUND Ø 600

35


FLEX-PEILI ROUND

107 €

RELOUNGE 1200 PESUALLASPAKETTI

1 349 €

NORO RELOUNGE 1200, matta musta, vaneria, PÖYTÄLEVY ja LOOP malja-allas. FLEX-PEILI ROUND 1 456 €. Hana ja vetimen koristelevy, rose, eivät sisälly.

36

VINKKI!

Osta lisäksi laatikolliseen pesuallaskaappiin vesilukko. Katso sivu 83.


Relounge

INDRIA Ø 410 mm LOOP Ø 435 mm

INDRIA Ø 410 mm

COAST Ø 405 mm

Tyylipuhdasta, ylellistä tai vaikkapa itämaista kosketusta kylpyhuoneeseesi? Malja-altailla sekä vetimien koristelevyillä saadaan Relounge-kalusteisiin juuri sitä omaa tyyliä.

Koristelevy vetimeen, kromi tai rose.

37


NORO RELOUNGE 1200 DUO, matta musta, vaneria, FLEX-PEILI 1200 ja FLEX LED-LAMPPU, 1 766 €. Hana ja vetimen koristelevy, kromi, eivät sisälly.

NORO RELOUNGE 800, kiiltävän valkoinen PÖYTÄLEVYLLÄ ja INDRIA malja-altaalla, 1103 € FLEX-PEILI ROUND, 107 € KORKEAKAAPPI, kiiltävän valkoinen, 589 €. Hana ja vetimen koristelevy, kromi, eivät sisälly.

38

NORO RELOUNGE 600, kiiltävän valkoinen ja FLEX-PEILI 600 ja FLEX LED-LAMPPU, 1 012 €. Hana ei sisälly.


Relounge

FLEX-PEILI ROUND

107 €

RELOUNGE KORKEAKAAPPI

589 €

RELOUNGE 800 PESUALLASPAKETTI

974 €

NORO RELOUNGE 800 kiiltävän valkoinen, PÖYTÄLEVYLLÄ ja LOOP maljaaltaalla, FLEX-PEILI ROUND, 1081 €. NORO RELOUNGE KORKEAKAAPPI, kiiltävän valkoinen, 589 €. Hana ei sisälly.

VINKKI!

Osta lisäksi laatikolliseen pesuallaskaappiin vesilukko. Katso sivu 83.

39


Eduinllkuinljeetuns ko

EDULLINEN KOTIINKULJETUS

AINOASTAAN 59 € TOIMITUSMAKSU KAIKKIALLE SUOMESSA!

NORO

Relounge Special Edition Relounge 600 erikoisversio antaa sinulle mahdollisuuden yhdistää allaskaappiin kaksi ylimääräistä posliinivaihtoehtoa. Voit valita matalamman posliinin, joka luo modernimman tunnelman tai korkeamman posliinin, joka tarjoaa klassisemman ja pehmeämmän vaikutelman. Molemmat vaihtoehdot voidaan yhdistää Flexpeilikaapin sekä Flex-peilin kanssa .

Pesuallas posliinia

Pohjamatto laatikkoon

Laatikonjakajalla kekseliästä säilytystilaa

Piilotetut vetimet

Soft-Close toiminto

YHDISTELTÄVISSÄ: Flex-peili Flex-peilikaappi Flex LED-lamppu Flex LED-valaistusprofiili (L×S×K)

OSTA LISÄKSI! Koristelevy vetimeen, kromi tai rose. 600×420×465

40

600×420×495

600×420×465

600×420×495


Relounge Special Edition

FLEX 600 PEILIKAAPPI + LED-LAMPPU

544 €

RELOUNGE SPECIAL EDITION 600 PESUALLASPAKETTI

729 €

NORO RELOUNGE SPECIAL EDITION 600 KORKEA PESUALLAS, kiiltävä valkoinen, sekä FLEX-PEILIKAAPPI ja FLEX LED-LAMPPU, 1 273 €. Hana ei sisälly hintaan.

MATALA PESUALLAS

VINKKI!

Osta lisäksi laatikolliseen pesuallaskaappiin vesilukko. Katso sivu 83.

KORKEA PESUALLAS

41


Eduinllkuinljeetuns ko

EDULLINEN KOTIINKULJETUS

AINOASTAAN 59 € TOIMITUSMAKSU KAIKKIALLE SUOMESSA!

NORO

Ocean Klassinen kaluste uudella tekniikalla ja uudenaikaisilla toiminnoilla. Kalusteen ulkomuoto antaa jännittävän yhdistelmän vanhaa ja uutta. Ocean on saatavana 900 mm leveänä oikea- tai vasenkätisenä mallina, mattavalkoisella kehysovella tai mattavalkoisella sileällä kehysovella. Ovet sekä laatikot Soft-Close -toiminnolla. Toimitetaan koottuna.

Pesuallas posliinia Reilusti tasotilaa Saatavana oikean- sekä vasemmanpuoleisena

Ovet ja laatikot antavat käytännöllistä säilytystilaa

Soft-Close toiminto

YHDISTELTÄVISSÄ: Flex-peili Flex-peilikaappi Flex LED-lamppu Flex LED-valaistusprofiili Deco-peili Alva-peilikaappi Gloss peili

(L×S×K)

Oikea

✔ VALITSE LISÄKSI VEDIN

Vasen

Katso kaikki vetimemme sivulta 82

Multi 915×460/390×640 mm

42

915×460/390×640 mm

900×140/120×700 mm

330×348×1 750 mm


Ocean

OCEAN KORKEAKAAPPI

619 €

NORO OCEAN 900, oikea, ALVA-PEILIKAAPPI, matta valkoinen, 1 667 €. NORO OCEAN KORKEA­KAA­P­PI, matta valkoinen, 619 €. Hanat ja vetimet eivät sisälly hintaan.

VINKKI!

Osta lisäksi laatikolliseen pesuallaskaappiin vesilukko. Katso sivu 83.

OCEAN 900 PEILI

449 €

OCEAN 900 PESUALLASPAKETTI

1 128 €

NORO OCEAN 900, vasen, matta valkoinen (kehysovi), PEILILLÄ, 1 577 €. NORO OCEAN KORKEA­KAA­P­PI, matta valkoinen (kehysovi), 619 €. Hana ei sisälly hintaan. Hanat ja vetimet eivät sisälly hintaan.

43


Eduinllkuinljeetuns ko

EDULLINEN KOTIINKULJETUS

AINOASTAAN 59 € TOIMITUSMAKSU KAIKKIALLE SUOMESSA!

NORO

Home Tyylikäs ja lujatekoinen kaluste, jossa tilavat laskutasot. Kalusteen mitat tekevät siitä erittäin kätevän suureen kylpyhuoneeseen. Kaluste on saatavana 900 mm leveyksillä, valkoisena puolimattana ja se on varustettu Soft Close -toiminnolla. Kaluste sopii parhaiten NORO Flex-peilin ja NORO Flex-peilikaapin kanssa. Kaluste toimitetaan koottuna.

Pesuallas ekstra syvällä altaalla, posliinia

Reilusti tasotilaa

Lokero pikkutavaroille

Hyvät säilytysmahdollisuudet

Soft-Close toiminto

YHDISTELTÄVISSÄ: Flex-peilikaappi Flex LED-lamppu Flex LED-valaistusprofiili Deco-peili Alva-peilikaappi

(L×S×K)

VALITSE LISÄKSI VEDIN Katso kaikki vetimemme sivulta 82

Trend FLEX-PEILI 900×750 mm 915×465×615

44

Multi


Home

FLEX 900 PEILI + LED-LAMPPU

260 €

VINKKI!

Valitse LED-lamppu tai täysimittainen LEDvalaistusprofiili.

HOME 900 PESUALLASPAKETTI

894 €

NORO HOME 900, valkoinen puolimatta, NORO FLEX-PEILI sekä LED-LAMPPU, 1 154 €. Hanat ja vetimet eivät sisälly hintaan.

45


Eduinllkuinljeetuns ko

EDULLINEN KOTIINKULJETUS

AINOASTAAN 59 € TOIMITUSMAKSU KAIKKIALLE SUOMESSA!

NORO

Seaside Muotoiltu kaluste, johon yhdistetty piilotetut vetimet. Kaluste antaa kauniin vaikutelman meren ja romantiikan kohtaamisesta. Kekseliäillä säilytysvaihtoehdoilla sekä tilavilla laskutasoilla varustettu kaluste. Ovet ja laatikot Soft Close -toiminnolla. Seaside on saatavana mattavalkoisella raamikehyksellä ja leveyksinä 600 mm, 900 mm sekä 1200 mm. Pohjaöljytty pöytätaso ja malja-allas. Kaluste toimitetaan koottuna.

Reilusti tasotilaa Pöytätaso massiivista tammea

Pohjamatto laatikkoon

Piilotetut vetimet

Soft-Close toiminto

YHDISTELTÄVISSÄ: Flex-peili Flex LED-lamppu Flex LED-valaistusprofiili

(L×S×K)

600×440×477

46

900×440×477

1200×440×477

350×340×1 560


Seaside

FLEX 1200 PEILI + LED-LAMPPU

328 €

SEASIDE 1200 DUO PESUALLASKAAPPI

1 635 €

NORO SEASIDE 1200, mattavalkoinen raamikehys, sekä PÖYTÄTASO tammi ja COAST malja-allas. FLEX-PEILI 1200 sekä FLEX LED-LAMPPU, 1 963 €. Hana ei sisälly hintaan.

47


FLEX 600 PEILI + LED-VALAISTUSPROFIILI

248 €

SEASIDE 600 PESUALLASPAKETTI

874 €

SEASIDE KORKEAKAAPPI

589 €

NORO SEASIDE 600, mattavalkoinen raamikehys, PÖYTÄTASO tammi ja LOOP malja-allas. FLEX-PEILI 600 sekä FLEX LED-VALAISTUSPROFIILI, 1 122 €. NORO SEASIDE KORKEAKAAPPI, mattavalkoinen raamikehys, 589 €. Hana ei sisälly hintaan.

48


Seaside

SEASIDE KORKEAKAAPPI

589 €

NORO SEASIDE 900, mattavalkoinen raamikehys, sekä PÖYTÄTASO tammi ja COAST malja-allas. FLEX-PEILI 900 sekä FLEX LED-LAMPPU, 1 278 €. NORO SEASIDE KORKEAKAAPPI, mattavalkoinen raamikehys, 589 €. Hana ei sisälly hintaan.

NORO SEASIDE 600, mattavalkoinen raamikehys, PÖYTÄTASO tammi ja PEAK malja-allas. FLEX-PEILI 600 sekä FLEX LED-LAMPPU, 1 150 €. NORO SEASIDE KORKEAKAAPPI, mattavalkoinen raamikehys, 589 €. Hana ei sisälly hintaan.

NORO SEASIDE 600, mattavalkoinen raamikehys, PÖYTÄTASO tammi ja COAST malja-allas. FLEX-PEILI 600 sekä FLEX LED-LAMPPU, 1 122 €. NORO SEASIDE KORKEAKAAPPI, mattavalkoinen raamikehys, 589 €. Hana ei sisälly hintaan.

49


Eduinllkuinljeetuns ko

EDULLINEN KOTIINKULJETUS

AINOASTAAN 59 € TOIMITUSMAKSU KAIKKIALLE SUOMESSA!

NORO

Living Tyylikäs ja käytännöllinen kaluste isolla posliinialtaalla. Kalusteen leveys on 600 mm, ja voit itse valita oven tai laatikon sekä jonkin neljästä jännittävästi etulevystä, joka antaa kalusteelle persoonallisuutta. Kalusteen oveksi voidaan valita valkoinen tai harmaa kehysovi tai valkoinen viistetty kehysovi. Ovet ja laatikot on varustettu Soft Close -toiminnolla.

UUTUUS

NORO LIVING 600, malli 3.1, mattavalkoinen, jossa LIVING-PESUALLAS, 693 €. FLEX-PEILI PYÖREÄ, 107 €. LIVING KORKEA KAAPPI, malli 221.1, sivumoduulilla, mattavalkoinen, 742 €. Hana ja vedin eivät sisälly hintaan.

50


Living

NORO LIVING 600, malli 2.3, mattavalkoinen viistetty kehysovi, jossa LIVING-PESUALLAS, 693 €. FLEX-PEILI 600, jossa FLEX LED-LAMPPU, 244 €. LIVING KORKEA KAAPPI, malli 219.3, mattavalkoinen viistetty kehysovi, 513 €. Hana ja vedin eivät sisälly hintaan.

51


NORO LIVING 600, malli 2.2, mattavalkoinen kehysovi, jossa LIVING-PESUALLAS, 693 €. FLEX-PEILI 600, jossa FLEX LED-LAMPPU, 244 €. LIVING KORKEA KAAPPI, malli 223.2, mattavalkoinen kehysovi, 513 €. Hana ja vedin eivät sisälly hintaan.

NORO LIVING, malli 1.4, mattaharmaa kehysovi, jossa LIVING-PESUALLAS, 460 €. FLEX-PEILIKAAPPI 600, jossa FLEX LED -VALAISTUSPROFIILI, 548 €. LIVING KORKEA KAAPPI, malli 218.4, mattaharmaa kehysovi, 403 €. Hana ja vedin eivät sisälly hintaan.

52


Living

Yhdistele oma Living-kalusteesi 1 VALITSE ETULEVY

2 VALITSE MALLI

Mattavalkoinen

Mattavalkoinen etulevy

Mattavalkoinen viistetty etulevy

Mattaharmaa etulevy

3 VALITSE VEDIN Multi

Newport

Trend

Classic

Flex

4 VALITSE TARVIKKEET

Korurasia

Asennuslista

Vesilukko

LUE LISÄÄ OSOITTEESTA NOROKYLPYHUONE.FI

BLANDARE & TAKDUSCHAR

53


Eduinllkuinljeetuns ko

EDULLINEN KOTIINKULJETUS

AINOASTAAN 59 € TOIMITUSMAKSU KAIKKIALLE SUOMESSA!

NORO

Newport

Kylpyhuonekaluste maalaismaisella kosketuksella. Kaunis kalustesarja posliini­ altaalla ja mattavalkoisilla kehysovilla. Leveys 600 mm, 750 mm ja 900 mm. Laatikoissa Soft Close -toiminto.

Peruskaluste joka sopii ahtaisiinkin paikkoihin

Reilusti tasotilaa

Pesuallas posliinia

Hyvät säilytystilat

Soft-Close toiminto

Laatikosto pikkutavaroille

YHDISTELTÄVISSÄ: Flex-peili Flex-peilikaappi Flex LED-lamppu Flex LED-valaistusprofiili Alva-peilikaappi

(L×S×K)

615×345/440×580

54

765×345/440×580

915×345/440×580

340×320×859

340×320×1 693


Newport

NORO NEWPORT 600, mattavalkoinen kehysovi, sekä ALVA-PEILIKAAPPI, mattavalkoinen, 1 177 €. KORKEAKAAPPI, mattavalkoinen kehys, 459 €. Hana ja vetimet eivät sisälly hintaan.

55


VALITSE LISÄKSI VEDIN Katso kaikki vetimemme sivulta 82

Multi

Newport

Trend

NORO NEWPORT 750, mattavalkoinen kehysovi, sekä ALVA-PEILIKAAPPI, mattavalkoinen, 1 317 €. KORKEAKAAPPI, mattavalkoinen kehysovi, 459 €. Hana ja vetimet eivät sisälly hintaan.

NEWPORT KORKEAKAAPPI

459 €

NORO NEWPORT 600, oikea, mattavalkoinen kehysovi, sekä FLEX-PEILI 600, sekä FLEX LED-LAMPPU,992 €. KORKEAKAAPPI, mattavalkoinen kehys, 459 €. Hana ja vetimet eivät sisälly hintaan.

56

Classic


Newport

NEWPORT MATALAKAAPPI

240 € /KPL

NORO NEWPORT 900, mattavalkoinen kehysovi, sekä ALVA-PEILIKAAPPI, mattavalkoinen, 1477 €. MATALAKAAPPI, mattavalkoinen kehysovi 240 €/kpl. Hana ja vetimet eivät sisälly hintaan.

57


Eduinllkuinljeetuns ko

EDULLINEN KOTIINKULJETUS

AINOASTAAN 59 € TOIMITUSMAKSU KAIKKIALLE SUOMESSA!

NORO

Avanti Hienostunut, pelkistetty muotoilu, joka viettelee selkeillä linjoillaan ja kauniilla posliinillaan. Ovissa ja laatikoissa Push & Open -toiminto. Laatikko aukaistaan kevyellä painauksella. Avantin väreinä kiiltävä valkoinen ja matta musta, leveydet 600 ja 750 mm. Kaluste toimitetaan valmiiksi koottuna.

Pesuallas posliinia

Reilusti tasotilaa

Lokero pikkutavaroille

Push/open toiminto laatikoissa

YHDISTELTÄVISSÄ: Flex-peili Flex-peilikaappi Flex LED-lamppu Flex LED-valaistusprofiili Deco peili

AVANTI KORKEAKAAPPI

639 €

(L×S×K)

NORO AVANTI 750, matta musta, FLEX-PEILI 750, sekä FLEX LED-LAMPPU, 1268 €. NORO AVANTI KORKEAKAAPPI, matta musta, 639 €. Hana ei sisälly hintaan. 610×460×475

58

755×460×475

310×415×1 600


Avanti

FLEX 600 PEILI + LED-LAMPPU

244 €

AVANTI KORKEAKAAPPI

589 €

AVANTI 600 PESUALLASPAKETTI

798 €

NORO AVANTI 600, kiiltävä valkoinen, FLEX-PEILI 600, sekä FLEX LED-LAMPPU, 1 042 €. NORO AVANTI KORKEAKAAPPI, kiiltävä valkoinen, 589 €. Hana ei sisälly hintaan.

VINKKI!

Osta lisäksi NORO Single -hana. Katso sivu 144.

59


Eduinllkuinljeetuns ko

EDULLINEN KOTIINKULJETUS

AINOASTAAN 59 € TOIMITUSMAKSU KAIKKIALLE SUOMESSA!

NORO

Polo Polo on klassinen, sulavalinjainen lakattu kalusteryhmä. Polo-mallisto on saatavilla sileäovisena kiiltävänä valkoisena sekä kehysovella mattamustana ja mattavalkoisena. Soft Close -toiminto ovissa, peiliovissa sekä laatikostoissa. Toimitetaan koottuna*.

Tilava pesuallas posliinia

Soft-Close toiminto

(L×S×K) 610×510/390×490

610×510/390×490

610×510/390×490

600×200/140×700

600×200/140×700

✔ VALITSE LISÄKSI VEDIN Katso kaikki vetimemme sivulta 82

YHDISTELTÄVISSÄ:

Classic

Flex-peili Flex LED-lamppu Flex LED-valaistusprofiili Flex-peilikaappi Gloss peili

Multi

350×330×1 645

60

350×330×1 645

350×330×1 645

Trend


Polo

POLO 600 PEILIKAAPPI

429 € POLO KORKEAKAAPPI

429 €

Alavalaistus POLO 600 PESUALLASPAKETTI

609 €

NORO POLO 600 alaosa kiiltävä valkoinen matta valkealla PEILIKAAPILLA, 1 038 €. NORO POLO KORKEAKAAPPI, kiiltävä valkoinen, 429 €. Hanat ja vetimet eivät sisälly hintaan.

61 61


POLO 600 PEILIKAAPPI

429 € POLO KORKEAKAAPPI

429 €

POLO 600 PESUALLASPAKETTI

609 €

NORO POLO 600, mattavalkoinen kehysovi PEILIKAAPILLA, 1 038 €. NORO POLO KORKEAKAAPPI, mattavalkoinen kehysovi, 429 €. Hanat ja vetimet eivät sisälly hintaan.

62


Polo

FLEX 600 PEILI + LED-LAMPPU

244 €

POLO KORKEAKAAPPI

539 € POLO 600 PESUALLASPAKETTI

699 €

NORO POLO 600, mattamusta kehysovi, FLEX-PEILI sekä FLEX LED-LAMPPU, 943 €. NORO POLO KORKEAKAAPPI, mattamusta kehysovi, 539 €. Hanat ja vetimet eivät sisälly hintaan.

63


Eduinllkuinljeetuns ko

EDULLINEN KOTIINKULJETUS

AINOASTAAN 59 € TOIMITUSMAKSU KAIKKIALLE SUOMESSA!

NORO

Sundborn Erittäin perinteikäs, mutta samalla nykyaikainen. Kaunis ja tyylikäs kaluste romantikoille. Värinä mattavalkoinen, kehystetyt ovet, Soft Close -toiminto sekä säädettävät jalat. Kaluste toimitetaan koottuna.

Reilusti tasotilaa

Pesuallas posliinia

Erittäin hyvät säilytystilat

Soft-Close toiminto

Säädettävät jalat NORO SUNDBORN 600, HALOGEENI­ PEILILLÄ, mattavalkoinen kehysovi, 1 387 €. NORO SUNDBORN SIVUKAAPPI, matta­ valkoinen kehysovi, 429 €. Hanat ja vetimet eivät sisälly hintaan.

✔ VALITSE LISÄKSI VEDIN

(L×S ×K)

Katso kaikki vetimemme sivulta 82

610×460×850 

64

915×465×850 

600×140×750 

905×140×750 

320×350×1 060 

Sundborn


Sundborn

SUNDBORN 900 PEILI

479 €

SUNDBORN 900 PESUALLASPAKETTI

1 178 €

SUNDBORN SIVUKAAPPI

429 €

NORO SUNDBORN 900, HALOGEENIPEILILLÄ, mattavalkoinen kehysovi, 1 657 €. NORO SUNDBORN SIVUKAAPPI, mattavalkoinen kehysovi, 429 €. Hanat ja vetimet eivät sisälly hintaan.

65


Eduinllkuinljeetuns ko

EDULLINEN KOTIINKULJETUS

AINOASTAAN 59 € TOIMITUSMAKSU KAIKKIALLE SUOMESSA!

NORO

Fix Trend Fix Trend on sulava ja moderni kaluste, joka sopii pieneen kylpyhuoneeseen. Kaluste on saatavana lakattuna sileänä mattavalkoisena ja mattamustana malleissa 550 mm ja 750 mm. Fix Trend on käytännöllinen ja erittäin edullinen sekä sopii yhteen Alva-peilikaapin, Fix- tai Deco-peilin kanssa. Suosittelemme mattavalkoista Multi-korkeakaappia lisäsäilytykseen. Kalusteessa on Soft Close -toiminto ja se toimitetaan koottuna.

Peruskaluste joka sopii ahtaisiinkin paikkoihin Pesuallas posliinia

Korkea ja matala laatikko takaavat hyvät säilytysmahdollisuudet

Soft-Close toiminto

YHDISTELTÄVISSÄ: Flex-peili Flex LED-lamppu Flex LED-valaistusprofiili Alva-peilikaappi Deco-peili (L×S ×K)

✔ 560×320×515

66

560×320×515

760×320×515

760×320×515

VALITSE LISÄKSI VEDIN Katso kaikki vetimemme sivulta 82

Multi


Fix Trend

DECO 550 PEILI

199 €

FIX TREND 550 PESUALLASPAKETTI

449 €

NORO FIX TREND 550, mattavalkoinen, NORO DECO 550 PEILILLÄ, 648 €. Hanat ja vetimet eivät sisälly hintaan.

VINKKI!

Täydennä liikuteltavalla NORO Gloss -meikkauspeilillä, jossa 3× suurennus. Katso sivu 83.

67 67


ALVA 750 PEILIKAAPPI

479 €

MULTI KORKEAKAAPPI

319 € /KPL

FIX TREND 750 PESUALLASPAKETTI

619 €

NORO FIX TREND 750, NORO ALVA-PEILIKAAPPI 750, mattavalkoinen, 1 098 €. NORO MULTI KORKEAKAAPPI, mattavalkoinen, 319 €. Hanat ja vetimet eivät sisälly hintaan.

68 68


Fix Trend

NORO FIX TREND 750, mattamusta, NORO FLEX-PEILI, sekä FLEX LED-LAMPPU, 929 €. Hanat ja vetimet eivät sisälly hintaan.

69


Eduinllkuinljeetuns ko

EDULLINEN KOTIINKULJETUS

AINOASTAAN 59 € TOIMITUSMAKSU KAIKKIALLE SUOMESSA!

NORO

Fix Klassisen kaunis kaluste kaikessa yksinkertaisuudessaan. Leveydet 550 mm ja 750 mm. 750 mm kalusteen voi valita joko oikea- tai vasenkätisenä. Kokonaan lakattu kaluste on saatavana kiiltävän valkoisena sileäovisena sekä mattavalkoisella kehysovella. Fix sopii hyvin yhteen Alva-peilikaapin kanssa. Ovissa vaimennetut saranat. Ovet ovat varustettu vaimennetuilla saranoilla. Kalusteet toimitetaan koottuina*.

Reilusti tasotilaa

Pesuallas posliinia

Saatavana oikea- ja vasenkätisenä

Soft-Close toiminto Erittäin hyvät säilytystilat

VALITSE LISÄKSI VEDIN Katso kaikki vetimemme sivulta 82

YHDISTELTÄVISSÄ: Flex-peili Flex-peilikaappi Flex LED-lamppu Flex LED-valaistusprofiili

Fix

Trend

(L×S ×K) 560×300/400×590

560×300/400×590

760×300/400×590

760×300/400×590

Multi

Sundborn

Alv-peilikaappi

Alva-peilikaappi

550×115/200×685

750×115/200×685

70

550×110/170×720

750×110/170×720

280×310×1 740

280×310×1 740


Fix

ALVA 550 PEILIKAAPPI

369 €

NORO YOU

FIX 550 PESUALLASPAKETTI

369 €

NORO FIX 550, mattavalkoinen kehys­ovi, NORO ALVA-PEILIKAAPPI 550, mattavalkoinen, 738 €. Hanat ja vetimet eivät sisälly hintaan.

71


NORO FIX 750 vasen, PEILI, mattavalkoinen kehysovi, 808 €. NORO FIX KORKEAKAAPPI, mattavalkoinen kehysovi, 429 €. Hanat ja vetimet eivät sisälly hintaan.

NORO FIX 550, mattavalkoinen kehysovi, PEILI 550, mattavalkoinen, 578 €. NORO FIX KORKEAKAAPPI, mattavalkoinen, 429 €. Hanat ja vetimet eivät sisälly hintaan.

72


Fix

LED Valaistus

NORO FIX 550, PEILI, kiiltävä valkoinen, 578 €. NORO FIX KORKEAKAAPPI, kiiltävä valkoinen 429 €. Tuotteet voidaan ostaa erikseen. Hanat ja vetimet eivät sisälly hintaan.

NORO FIX 750, oikea, PEILI, kiiltävä valkoinen, 788 €. NORO FIX KORKEAKAAPPI, kiiltävä valkoinen, 429 €. Hanat ja vetimet eivät sisälly hintaan.

73


Eduinllkuinljeetuns ko

EDULLINEN KOTIINKULJETUS

AINOASTAAN 59 € TOIMITUSMAKSU KAIKKIALLE SUOMESSA!

DECO 420 PEILI

194 €

Reilut säilytystilat pieneen tilaan

LED Pesuallas posliinia

MULTI KORKEAKAAPPI

319 € Soft-Close

✔ DAY PESUALLASPAKETTI

399 €

NORO DAY, mattavalkoinen, NORO DECO-PEILI, 593 €. NORO MULTI KORKEAKAAPPI, mattavalkoinen, 319 €. Hanat ja vetimet eivät sisälly hintaan.

VALITSE LISÄKSI VEDIN Katso kaikki vetimemme sivulta 82

Trend

Multi

NORO Day

Day on kätevä ja tyylikäs pieni kaluste kekseliäällä säilytyksellä. Pienessä pesualtaassa on hyvä aputaso. Day on saatavana 420 mm leveänä, se on varustettu Soft Close -toiminnolla ja toimitetaan koottuna.

74


Day, Look

ALVA 420 PEILIKAAPPI

319 €

Ahtaisiin tiloihin Pesuallas posliinia

MULTI KORKEAKAAPPI

319 €

Soft-Close

LOOK PESUALLASPAKETTI

399 €

✔ VALITSE LISÄKSI VEDIN Katso kaikki vetimemme sivulta 82

Trend

Multi

NORO

Look

Look kuuluu sarjaamme pienet kalusteet ja sopii hyvin rajoitettuun tilaan. Look-kalusteessa on erittäin hyvät säilytysmahdollisuudet niin laatikossa kuin oven sisäpuolisessa hyllykössäkin. Look leveytenä 420 mm. Kaluste varustettu Soft Close -toiminnolla ja toimitetaan koottuna.

75


Eduinllkuinljeetuns ko

EDULLINEN KOTIINKULJETUS

AINOASTAAN 59 € TOIMITUSMAKSU KAIKKIALLE SUOMESSA!

NORO

Uno Rohkea ja pelkistetty muotoilu joka houkuttelee paljon katseita. Uno sopii parhaiten pieneen tai keskisuureen kylpyhuoneeseen. Uno-kaluste on saatavana kiiltävän valkoisena tai kiiltävän mustana, molempien leveys 410 mm. Ovi varustettu Soft Close -toiminnolla. Tasolevy graniittia ja hana voidaan asentaa oikealle tai vasemmalle puolelle.

ALVA 420 PEILIKAAPPI

Pöytätaso, graniittia

319 €

Soft-Close toiminto

✔ VALITSE LISÄKSI VEDIN Katso kaikki vetimemme sivulta 82

YHDISTELTÄVISSÄ: Trend NORO UNO, kiiltävä valkoinen graniittitasolla, NORO COAST malja-altaalla sekä ALVA-PEILIKAAPILLA, matta­ valkoinen 840 €. Hanat ja vetimet eivät sisälly hintaan.

76

Multi

Flex-peili Flex LED-lamppu Flex LED-valaistusprofiili Deco-peili Alva-peilikaappi


Uno

DECO 420 PEILI

194 €

Ahtaisiin tiloihin

MULTI KORKEAKAAPPI

369 € /KPL

Graniittia

UNO-PESUALLASKAAPPI LOOP-PESUALTAALLA

541 €

NORO UNO, kiiltävä musta graniitti­tasolla, NORO LOOP posliinialtaalla sekä DECO-PEILILLÄ, 735 €. NORO MULTI KORKEAKAAPPI, kiiltävä musta 369 €. Hanat ja vetimet eivät sisälly hintaan.

77


Eduinllkuinljeetuns ko

EDULLINEN KOTIINKULJETUS

AINOASTAAN 59 € TOIMITUSMAKSU KAIKKIALLE SUOMESSA!

NORO

Single Single on pieni ja innovatiivinen kalusteryhmä. Houkuttelevaan ulkonäköön ja pieneen kokoon on onnistuttu yhdistämään hyvät säilytystilat. Single sopii parhaiten pieneen kylpyhuoneeseen. Yhdisteltävissä Flex-peilin sekä Alva-peilikaapin kanssa. Single saatavana 450 mm leveänä. Värivaihtoehtoina kiiltävä valkoinen sekä kiiltävä musta. Allaskaappi varustettu Soft Close -toiminnolla. Toimitetaan osittain koottuna.

Pesuallas posliinia

Käytännöllinen säilytyshyllykkö ovessa

Soft-Close toiminto

✔ VALITSE LISÄKSI VEDIN Katso kaikki vetimemme sivulta 82

YHDISTELTÄVISSÄ: NORO SINGLE, kiiltävä musta, NORO FLEX-PEILI sekä FLEX LED-LAMPPU, 630 €. NORO MULTI KORKEA­K AAPPI, kiiltävä musta, 369 €. Hanat ja vetimet eivät sisälly hintaan.

78

Trend

Multi

Flex-peili Flex LED-lamppu Flex LED-valaistusprofiili Deco-peili Alva-peilikaappi


Single

FLEX 450 PEILI + LED-LAMPPU

204 €

SINGLE PESUALLASPAKETTI

376 €

MULTI KORKEAKAAPPI

319 €

NORO SINGLE, kiiltävä valkoinen, NORO FLEX-PEILI sekä FLEX LED-LAMPPU, 580 €. NORO MULTI KORKEAKAAPPI, kiiltävä valkoinen, 319 €. Hanat ja vetimet eivät sisälly hintaan.

79 79


NORO EASY Peilikaappi liukuovilla. 2 siirrettävää kirkasta lasihyllyä.

NORO SIMPLE Peilikaappi peltiä liukuovilla. 2 peltihyllyä.

( L×S×K ) 650×125×450 mm

( L×S×K ) 650×135×450 mm

TUOTENRO: 1330

TUOTENRO: 1332

HINTA: 162 €

NORO PLAIN Peilikaappi peltiä peiliovilla. 2 peltihyllyä. (L×S×K ) 600×140×680 mm TUOTENRO: 1333 HINTA: 183 €

HINTA: 140 €

NORO BASIC Peilikaappi push/open toiminnolla. 2 siirrettävää kirkasta lasihyllyä. ( L×S×K ) 600×130×680 mm TUOTENRO: 1334 HINTA: 209 €

80


NORO ALVA PEILIKAAPPI 550

369 €

319 €

429 €

479 €

539 €

ALVA 600

NORO ALVA Peilikaappi, LED-valaistuksella. 230V pistorasia. MITAT 420: ( L×S×K ) 425×115/200×685 mm MITAT 550: ( L×S×K ) 555×200/115×685 mm MITAT 600: ( L×S×K ) 600×115/200×685 mm MITAT 750: ( L×S×K ) 755×200/115×685 mm MITAT 900: ( L×S×K )900×115/200×685 mm VÄRIT: Mattavalkoinen

ALVA 750

ALVA 900

Kylpyhuonekalusteiden täydentävät tuotteet

ALVA 420

ALKAEN

194 € NORO DECO Sisäänrakennettu LED-valaistus. MITAT ( L ×S×K )

HINTA

420×20×800 mm

194 €

550×20×800 mm 199 €

42 € NORO GLOSS PEILI Liikuteltava meikkipeili magneetti­ kiinnityksellä. 3× suurennus. Suositellaan käytettäväksi tasopeileihin, ei peili­ kaappien peilioviin.

600×20×800 mm

209 €

750×20×800 mm

229 €

800×20×800 mm

249 €

900×20×800 mm

279 €

1 000×20×800 mm

299 €

Ø: 155 mm

1 200×20×800 mm

319 €

TUOTENRO: 1490

81


VALITSE VEDIN

Meiltä löytyy kuusi erilaista vedintä, joilla voit tehdä kalustesarjastasi juuri oman näköisesi. Vetimillä saadaan tyyliä sekä kaunis lopputulos. Valittavana tekonahkainen, musta antiikkinuppi tai kiiltävä kromi.

1.

1. NORO SUNDBORN NUPPI Nuppi, antiikki musta. TUOTENRO. MALLI 1324

HINTA

Ø 28mm, D 23mm 6,3 €

2. NORO CLASSIC VETIMET Vedin, kromi. 2.

TUOTENRO. MALLI

HINTA

1323

7,4 €

CC 64

3. NORO MULTI VETIMET Vedin, kromi.

3.

4.

5.

TUOTENRO. MALLI

HINTA

1130

CC 96

7,4 €

1127

CC 128

8,1 €

1131

CC 160

8,5 €

1132

CC 192

9,2 €

1128

CC 256

9,6 €

1129

CC 320

10 €

4. NORO FIX VETIMET Vedin, kromi. TUOTENRO. MALLI

HINTA

1327

5,3 €

CC 128

5. NORO NEWPORT VETIMET Vedin, kromi. TUOTENRO. MALLI

HINTA

1325

CC 128

10 €

1326

CC 320

13 €

6. NORO TREND VETIMET Vedin ruskeaa tekonahkaa. 6.

TUOTENRO. MALLI

HINTA

1321

CC 128

8,5 €

1322

CC 160

10 €

7. NORO FLEX VETIMET Vedin, kromi. 7.

82

TUOTENRO. MALLI

HINTA

1337

CC 128

12 €

1338

CC 160

13 €

1339

CC 256

14 €

1340

CC 320

15 €


KYLPYHUONEKALUSTEIDEN TÄYDENTÄVÄT TUOTTEET

NORO FLEX-PEILI ROUND Tasopeili, piilotettu kiinnitys. TUOTENRO: 1507 MALLI: Ø 600 HINTA: 107 €

NORO MULTI KORKEAKAAPPI MITAT: ( L×S×K ) 295×150×1 650 mm

NORO-POSLIINIALLAS Allas posliinia.

Kiiltävä valkoinen:

Mattavalkoinen:

Kiiltävä musta:

TUOTE NRO:

KORKEUS Ø

HINTA

TUOTENRO: 1135

TUOTENRO: 1150

TUOTENRO: 1138

3080

40

75 €

HINTA: 319 €

HINTA: 319 €

HINTA: 369 €

NORO VIKAVIRTASUOJA Uppoasennukseen. Korokekehys pinta-asennukseen ostettava erikseen. Sopii useimpiin ovellisiin kaappeihin, lisätietoja sivulla 167. VIKAVIRTASUOJA ART. NRO: 1991-1 HINTA: 107 € KOROKEKEHYS ART. NRO: 1991-2 HINTA: 10 €

PESUALLASKAAPIN VESILUKKO Laatikollisen pesuallaskaapin matalarakenteinen vesilukko tulpallisella pohjaventtiilillä. Suosittelemme kalusteisiin Day,Avanti, Polo, Relounge, Seaside, Ocean, Fix Trend, Newport , Flexline, Living ja Lifestyle Concept. ART. NRO: 1989 HINTA: 39 €

300

NORO ASENNUSLISTA Asennuslista tukee ja vakauttaa seinäkaappeja. TUOTENRO: 1382 HINTA: 9 € Asennuslista leveydelle 600 mm. TUOTENRO: 1383 HINTA: 12 € Asennuslista leveydelle 900 mm. TUOTENRO: 1384 HINTA: 15 € Asennuslista leveydelle 1200 mm.

83


ALKAEN

89 €

NORO FLEX-PEILI Tasopeili piilotetulla kiinnityksellä. MITAT (L×K)

TUOTENRO.

HINTA

450×750 mm

1510

89 €

550×750 mm

1511

95 €

600×750 mm

1512

99 €

750×750 mm

1513

105 €

800×750 mm

1508

109 €

900×750 mm

1514

115 €

1000×750 mm

1509

140 €

1200×750 mm

1515

183 €

ALKAEN

115 €

NORO FLEX LED-LAMPPU LED-lamppu Flex-peiliin ja Flex-peilikaappiin.

84

MITAT (L×S×K)

KELVIN

WATT

LUMEN

HINTA

300×110×45 mm

3000K

5W

380–400 lm

115 €

500×110×45 mm

3000K

7W

500–550 lm

145 €


KYLPYHUONEKALUSTEIDEN TÄYDENTÄVÄT TUOTTEET

ALKAEN

183 €

NORO FLEX-PEILIKAAPPI Peilikaappi piilotetuilla saranoilla ja kirkkailla lasihyllyillä. MITAT (L×S×K)

TUOTENRO.

HINTA

300×135×680 mm (saranat oikealla)

1516

183 €

300×135×680 mm (saranat vasemmalla)

1517

183 €

600×135×680 mm

1518

399 €

900×135×680 mm (saranat oikealla)

1516+1518

582 €

900×135×680 mm (saranat vasemmalla)

1517+1518

582 €

1200×135×680 mm

1516+1518+1517

765 €

HUOM. 300-moduuleissa on saranat sijoitettu oikealle/vasemmalle.

ALKAEN

129 €

NORO FLEX LED-VALAISTUSPROFIILI LED-valaisin Flex-peilille sekä peilikaapille. Valaisee kolmeen suuntaan. MITAT (  L ×S×K  )

KELVIN WATT LUMEN

HINTA

415×55×40 mm

3000K

6,5W

450–550 lm

129 €

590×55×40 mm

3000K

12W

1100–1200 lm

149 €

890×55×40 mm

3000K

16W

1500–1600 lm

172 €

1190×55×40 mm

3000K

20W

1900–2000 lm

199 €

PISTORASIA LAATIKKOON JA KAAPPIIN Valkoinen pistorasia asennettavaksi laatikkoon ja kaappiin. ART. NRO: 1993-1 HINTA: 21 €

PISTORASIAJOHTO Johto laatikkoon kuuluvaan pistorasiaan. ART. NRO: 1993-2 HINTA: 21 €

85


Eduinllkuinljeetuns ko

EDULLINEN KOTIINKULJETUS

AINOASTAAN 59 € TOIMITUSMAKSU KAIKKIALLE SUOMESSA!

140 €

NORO COAST Posliiniallas. KORKEUS: 160 mm Ø 405 mm TUOTENRO: 0213

86


Kauniit malja-altaamme ovat suunniteltu sopimaan kalustesarjoihimme. Nämä altaat soveltuvat parhaiten tasolevyllä varustettuihin kalusteisiin. Altaita löytyy eri muotoisina sekä kokoisina.

269 €

NORO INDRIA Pesuallas posliinia, kuvioitu hopea.

Posliiniset pesualtaat

KORKEUS: 150 Ø 410 TUOTENRO: 0214

87


209 €

NORO MANGO Posliiniallas. MITAT: (L×S×K) 700×400×125 mm TUOTENRO: 0206

172 €

NORO PEAK Posliiniallas. KORKEUS: 120 mm Ø 400 mm TUOTENRO: 0212

88


POSLIINISET PESUALTAAT

151 €

219 €

NORO DAY Posliiniallas.

NORO FIX TREND 550 Posliiniallas.

MITAT: (L×S×K) 420×320×50 mm TUOTENRO: 1005

MITAT: (L×S×K) 550×320×50 mm TUOTENRO: 1310

140 €

NORO LOOP Posliiniallas.

KORKEUS: 145 mm Ø 435 mm TUOTENRO: 0211

149 €

NORO DOVE Posliiniallas.

KORKEUS: 160 mm Ø 460 mm TUOTENRO: 0205

107 €

NORO SINGLE Posliiniallas. MITAT: ( L×S×K ) 450×300×125 mm TUOTENRO: 1000

89


90


Suihkunurkat

Suihku on hankinta, jonka oletetaan kestävän pitkään. Siksi suunnittelemmekin suihkuja, jotka todella kestävät vuodesta toiseen. Suihkun täytyy olla tukeva ja helppo pitää puhtaana. Koska suihku on oleellinen osa kylpyhuonetta, tulee sen luonnollisesti olla myös tyylikäs. Suihkumme täyttävät kaikki edellä mainitut kriteerit. Siksi ne sopivatkin täydellisesti päivittäiseen käyttöön.

91


Eduinllkuinljeetuns

Kiinnitetään joko kattoon tai seinään

ko

EDULLINEN KOTIINKULJETUS

AINOASTAAN 59 € TOIMITUSMAKSU KAIKKIALLE SUOMESSA!

NORO

Frost Happy Going NORO FROST HAPPY GOING SUORA SUIHKUSEINÄ ON VARUSTETTU • 8 mm turvalasilla • Pyyhkeenpidikkeellä KORKEUS: 2 000 mm LEVEYS: 1150 mm, 900 mm, 800 mm, 700 mm HINTA ALKAEN: 479 € 10 mm lattiakallistuman vara. Lista ulkopuoliseen putkenvetoon ostettavissa. Katso sivu 168.

Muotoilu: Ulrica Hydman-Vallien

92


SUIHKUNURKAT

NORO

Art Ice Friendship NORO ART ICE FRIENDSHIP SUIHKUNURKAN VARUSTELU

• Nostosaranat • Magneettimekanismilla sulkeutuvat ovet • Mahdollisuus putkien pintavetoon • 6 mm turvalasi • Mattahopea profiili KORKEUS: 2 000 mm LEVEYS: 900×900 mm HINTA: 969 €

NORO ART ICE FRIENDSHIP , 969 € Korkea lattialista lisävarusteena, katso sivu 168. Muotoilu: Ulrica Hydman-Vallien

›› Friendship antaa ihanan tunteen viidakkometsän hiljaisesta sateesta‹‹ 

Ulrica Hydman-Vallien

93


NORO SHINE alumiiniprofiililla. KORKEUS: 2 000 mm MITAT: 900×900 mm, 1 000×1 000 mm HINTA 900×900: 859 € HINTA 1 000×1 000: 969 € Korkea lattialista lisävarusteena, katso sivu 168.

35 mm vara ulkopuolisen putkiston läpiviennille

NORO

Shine

Hienostunein suihkusarjamme, jossa ylellisyys yhdistyy kauniiseen esteettisyyteen. Huolitellut linjat antavat tyylipuhtaan sekä ajattoman vaikutelman. Kirkaslasinen suihkunurkka on sijoitus laatuun ja hyvinvointiin. Erittäin helppo asentaa ja pitää puhtaana. Suihkunurkka saatavana matta hopeisella alumiiniprofiililla, mitat 900 ×900 ja 1 000 ×1 000 mm.

94


SUIHKUNURKAT

SNOW R

539 €

Jousitetut pyörät

NORO Snow

R

Snow-sarja noudattaa klassista muotoilua ja sisältää myös paljon korkealaatuista teknologiaa. Helppo asentaa ja pitää kunnossa.

NORO SNOW R •M agneettilistat sulkevat ovet tiiviisti • Ovissa laakeroidut kaksoispyörät •M ahdollisuus putkien pintavetoon • 6 mm paksua karkaistua turvalasia • Mattahopea profiili KORKEUS: 1 950 mm MITAT: 900×900 mm, 900×700 mm, 800×800 mm HINTA: 539 € Korkea lattialista lisävarusteena, katso sivu 168.

95


NORO Fix

Trend R

Pelkistetyt ja esteettiset suihkunurkat herkuttelijoille. Suihku saatavana eri lasivaihtoehdoilla: kirkas, unikkokuvio, himmeä sekä savu. Suihkunurkka 5 mm karkaistua lasia ja ovet käännettävissä 180 astetta. Seinäprofiilissa 35 mm tilaa ulkopuolisen putkiston läpiviennille.

Sulkeutuu magneeteilla

FIX TREND R KIRKAS LASI

589 € NORO FIX TREND R KIRKAS LASI KORKEUS: 1 950 mm MITAT: 900×900 mm, 800×800 mm, 900×800 mm, 800×900 mm HINTA: 589 € Korkea lattialista lisävarusteena, katso sivu 168.

96


SUIHKUNURKAT

• Seinät 5 mm turvalasia • Heiluriovet kääntyvät 180 astetta • Nivelsaranat • Mattahopea profiili • 35 mm vara ulkopuolisen putkiston läpiviennille

NORO FIX TREND R VALLMO KORKEUS: 1 950 mm MITAT: 900×900 mm, 800×800 mm, 900×800 mm, 800×900 mm HINTA: 589 € Korkea lattialista lisävarusteena, katso sivu 168.

NORO FIX TREND R HIMMEÄ

NORO FIX TREND R SAVU

KORKEUS: 1 950 mm MITAT: 900×900 mm, 800×800 mm, 900×800 mm, 800×900 mm HINTA: 589 € Korkea lattialista lisävarusteena, katso sivu 168.

KORKEUS: 1 950 mm MITAT: 900×900 mm, 800×800 mm, 900×800 mm, 800×900 mm HINTA: 589 € Korkea lattialista lisävarusteena, katso sivu 168.

97


NORO Fix

Trend C

Pelkistetyt ja esteettiset suihkunurkat herkuttelijoille. Suihku saatavana eri lasi vaihtoehdoilla: kirkas, unikkokuvio, himmeä sekä savu. Suihkunurkka 5 mm karkaistua lasia ja ovet käännettävissä 180 astetta. Seinäprofiilissa 35 mm tilaa ulkopuolisen putkiston läpiviennille.

FIX TREND C KIRKAS LASI

589 €

NORO FIX TREND C KIRKAS LASI KORKEUS: 1 950 mm MITAT: 900×900 mm, 800×800 mm, 800×900 mm* HINTA: 589 € Korkea lattialista lisävarusteena, katso sivu 168. •S uihku käännettävissä (oikea/vasen)

98


SUIHKUNURKAT

• 5 mm turvalasit sulkeutuvat magneeteilla • Nostosaranat, 5 mm • Ovet kääntyvät 180 astetta • Hopeanharmaa profiili • Seinäprofiileissa 35 mm tilaa putkien läpiviennille • Suihkunurkka on käännettävissä • Sisältää vetimen

NORO YOU NORO FIX TREND C VALLMO KORKEUS: 1 950 mm MITAT: 900×900 mm, 800×800 mm, 800×900 mm* HINTA: 589 € Korkea lattialista lisävarusteena, katso sivu 168. *S uihku käännettävissä (oikea/vasen)

NORO FIX TREND C HIMMEÄ

NORO FIX TREND C SAVU

KORKEUS: 1 950 mm MITAT: 900×900 mm, 800×800 mm, 800×900 mm* HINTA: 589 €

KORKEUS: 1 950 mm MITAT: 900×900 mm, 800×800 mm, 800×900 mm* HINTA: 589 €

Korkea lattialista lisävarusteena, katso sivu 168. *Suihku käännettävissä (oikea/vasen)

Korkea lattialista lisävarusteena, katso sivu 168. *S uihku käännettävissä (oikea/vasen)

99


NORO

Fix Trend BV Kylpyammeseinä vetimellä, kirkaslasi tai unikko­ kuvio, nivelsaranat jossa kääntyvyys 180°, voidaan käyttää yksittäin tai yhdistelmänä. KIRKAS LASI KORKEUS: 1 500 mm LEVEYS: 810 mm HINTA: 299 €/kpl VALLMO KORKEUS: 1 500 mm LEVEYS: 810 mm HINTA: 319 €/kpl

100


SUIHKUNURKAT

NORO

Ice BV NORO ICE BV Ammeseinä, kirkas lasi, kääntyy 180 astetta KORKEUS: 1 500 mm LEVEYS: 750 mm HINTA: 319 € KIRKAS LASI

KIRKAS LASI/KIRKAS LASI ICE BV

319 € VALLMO/VALLMO

Mahdollisuus ulkopuolisen putkiston läpiviennille

VALLMO/KIRKAS LASI

101


Kiinnitetään joko kattoon tai seinään

FROST DV

ALKAEN

NORO Frost

Frost on sarja suoria ja tyylikkäitä suihkuseiniä. Suihkuseinä löytyy kirkkaalla tai kuviollisella lasilla. Sarjassa löytyy malleja nurkkaasennukseen tai keskemmälle huonetta.

319 €

NORO FROST DV KIRKAS LASI • 8 mm turvalasilla • Pyyheliinan pidike • 1 200 mm suihkuverhotangolla, joka on helppo katkaista • Mattahopea profiili. Kirkas lasi KORKEUS: 2 000 mm LEVEYS: 1150 mm, 900 mm, 800 mm, 700 mm HINTA ALKAEN: 319 € Ulkopuolisen putken läpivedon lista lisävarusteena. Sivu 1 7 4 .

102


SUIHKUNURKAT

Kiinnitetään joko kattoon tai seinään

FROST DV

ALKAEN

369 €

NORO FROST DV HIMMEÄ LASI • 8 mm turvalasilla • Pyyheliinan pidike • 1 200 mm suihkuverhotangolla, joka on helppo katkaista • Mattahopea profiili KORKEUS: 2 000 mm LEVEYS: 1150 mm, 900 mm, 800 mm, 700 mm HINTA ALKAEN: 369 € Ulkopuolisen putken läpivedon lista lisävarusteena. Sivu 174.

103


Pyyheripustin

NORO FROST HAPPY GOING 115 SMP • 8 mm turvalasilla • Pyyheliinan pidikkeellä • 1 200 mm suihkuverhotangolla, joka on helppo katkaista • Mattahopea profiili KORKEUS: 2 000 mm MITAT: 1 150×1 200 mm HINTA: 589 €

NORO FROST KIRKAS LASI 115 SMC • 8 mm turvalasilla • Pyyheliinan pidikkeellä • 1 200 mm suihkuverhotangolla, joka on helppo katkaista • Mattahopea profiili KORKEUS: 2 000 mm MITAT: 1 150×1 200 mm HINTA: 429 €

104


SUIHKUNURKAT

Kääntyvä seinä

NORO

Ice Focus DVR • 6 mm taitettua turvalasia • Suihku käännettävissä (oikea/vasen) • Ovi kääntyy 180 astetta • Mattahopea profiili • Nostosaranat, 5 mm ICE FOCUS DVR KIRKASLASI

319 €

ICE FOCUS DVR SAVU

319 €

KORKEUS: 2 000 mm LEVEYS: 800 mm VÄRIT: Kirkaslasi, savun väri HINTA KIRKAS: 319 € HINTA SAVU: 319 €

NORO

Ice Focus DV • 6 mm turvalasi • Ovi kääntyy 180 astetta • Mattahopea profiili • Nostosaranat, 5 mm

ICE FOCUS DV KIRKASLASI

319 €

ICE FOCUS DV SAVU

319 €

KORKEUS: 2 000 mm LEVEYS: 700 mm. VÄRIT: Kirkaslasi, savun väri HINTA KIRKAS: 319 € HINTA SAVU: 319 €

105


NORO

Frost Concept

Joustava ja moderni suihkuratkaisu kulmakiinnitykseen sisältäen kiinteän suihkuseinän sekä oven. Suihkuratkaisu tarjoaa runsaasti erilaisia mitoitusmahdollisuuksia. Valitset itse mikä ratkaisu sopii sinulle parhaiten, asennus seinään tai kattoon. Suihku saatavana eri lasivaihtoehdoilla: kirkas, himmeä sekä Happy Going-kuviolla.

Kiinnitetään joko kattoon tai seinään

Kääntyvä ovi

NORO FROST CONCEPT F/K • 8 mm turvalasi, seinä • 6 mm turvalasi, ovi • Suihkunurkka käännettävissä (oikea/vasen) • Voidaan asentaa seinä-tai kattokiinnityksellä • Mattahopea profiili • Alumiiniprofiili putkien pintaasennukseen on saatavana lisävarusteena, sivu 168

106

KORKEUS: 2 022 mm MALLI Frost Concept 70×90 Frost Concept 80×80 Frost Concept 80×90 Frost Concept 90×70 Frost Concept 90×80 Frost Concept 90×90 Frost Concept 115×90

NORO FROST CONCEPT K/K HINTA 778 € 778 € 778 € 778 € 778 € 778 € 995 €

• 8 mm turvalasi, seinä • 6 mm turvalasi, ovi • Suihkunurkka käännettävissä (oikea/vasen) • Voidaan asentaa seinä- tai kattokiinnityksellä • Mattahopea profiili • Alumiiniprofiili putkien pintaasennukseen on saatavana lisävarusteena, sivu 168

KORKEUS: 2 022 mm MALLI Frost Concept 70×90 Frost Concept 80×80 Frost Concept 80×90 Frost Concept 90×70 Frost Concept 90×80 Frost Concept 90×90 Frost Concept 115×90

HINTA 728 € 728 € 728 € 728 € 728 € 728 € 945 €


SUIHKUNURKAT

Kiinteä suihkuseinä

NORO FROST CONCEPT F/F • 8 mm turvalasi seinä, himmeä • 6 mm turvalasi ovi, himmeä • Suihkunurkka käännettävissä (oikea/vasen) • Voidaan asentaa seinä-tai kattokiinnityksellä • Mattahopea profiili • Alumiiniprofiili putkien pintaasennukseen on saatavana lisävarusteena, sivu 168

KORKEUS: 2 022 mm MALLI Frost Concept F/F 70×90 Frost Concept F/F 80×80 Frost Concept F/F 80×90 Frost Concept F/F 90×70 Frost Concept F/F 90×80 Frost Concept F/F 90×90 Frost Concept F/F 115×90

NORO FROST CONCEPT HG/F HINTA 798 € 798 € 798 € 798 € 798 € 798 € 1015 €

• 8 mm turvalasi seinä, Happy going • 6 mm turvalasi ovi, himmeä • Suihkunurkka käännettävissä (oikea/vasen) • Voidaan asentaa seinätai kattokiinnityksellä • Mattahopea profiili • Alumiiniprofiili putkien pintaasennukseen on saatavana lisävarusteena, sivu 168

KORKEUS: 2 022 mm MALLI HINTA Frost Concept HG/K 70×90 908 € Frost Concept HG/K 80×80 908 € Frost Concept HG/K 80×90 908 € Frost Concept HG/K 90×70 908 € Frost Concept HG/K 90×80 908 € Frost Concept HG/K 90×90 908 € Frost Concept HG/K 115×90 1125 €

107


Eduinllkuinljeetuns ko

EDULLINEN KOTIINKULJETUS

AINOASTAAN 59 € TOIMITUSMAKSU KAIKKIALLE SUOMESSA!

NORO

Wave

Hienostunut, toimintoja täynnä oleva suihkukaappi selvällä ja tyylipuhtaalla muotoilulla. Isokokoinen suihkupää antaa ylellisen ja ihanan rentoutumisen tunteen. Helppo koota ja pitää puhtaana. Suihkukaapin etu- ja takaseinät läpinäkyvää lasia. Löytyy valkoiseksi maalatulla tai kiiltävällä alumiiniprofiililla.

NORO WAVE VARUSTELU • Suihkupaneeli alumiinista (löytyy valkoisena tai hopeisena) • Sisältää 3-toimintoisen suihkusetin • Ovien sulkeutuminen magneettitoiminnalla • Hienostuneet vetimet ruostumatonta terästä • 6 mm turvalasi etuosassa/5 mm takalasissa • Kattosuihku suurella suuttimella • Säädettävä suihkunpää • Upotettu lattiakaivo ruostumattomalla siivilällä • Allas valumarmoria • Valkoinen tai hopeinen profiili • Kirkas lasi • Suuri oviaukko (700  mm) heiluriovilla, 180° • Suihkutermostaatti • Kattosuihku säädettävissä korkeussuunnassa

NORO WAVE alumiiniprofiililla KORKEUS: 2 130–2 405 mm MITAT: 900×900 mm HINTA: 1 509 €

KORKEUS: 2 130–2 405 mm MITAT: 900×900 mm SISÄKORKEUS: 1 950 mm ALTAAN KORKEUS: 100 mm HINTA: 1 509 €

Muotoiltu lattiasihti

108


SUIHKUNURKAT

Saatavana valkoisella tai matta hopea profiililla

Heiluriovet aukeavat kum­paankin suuntaan

NORO WAVE VALKOINEN, alumiiniprofiili KORKEUS: 2 130–2 405 mm MITAT: 900×900 mm HINTA: 1 509 €

109


Eduinllkuinljeetuns ko

EDULLINEN KOTIINKULJETUS

AINOASTAAN 59 € TOIMITUSMAKSU KAIKKIALLE SUOMESSA!

NORO

Ocean

Minimaaliset profiilit ja kaarevat lasipinnat antavat suihkukaapille erittäin ilmavan ja elegantin ulkoasun. Ovien älykäs avaussysteemi antaa suuren tilan sisään- ja ulostuloon. NORO Ocean on saatavana nelikulmaisena sekä puolipyöreänä. Voit valita valkoiset tai mustat takaseinät peittämään putkistot ja lisäämään eleganssia. Suihkukaappi asennetaan ilman silikonia.

NORO OCEAN VARUSTELU • Mattahopea pinta • 5 mm karkaistu turvalasi • Takaseinä mustalla tai valkoisella turvalasilla • Allas saniteettiakryylia, etuosa irrotettava • Kahva ruostumatonta terästä • 3-toimintoinen suihkusetti • Ovet tiiviisti sulkevat magneettilistat • Mukautettu CC 150–160 hanalle, ½" läpiviennillä • Jalusta ruostumatonta terästä Lisähintaan: NORO suihkutermos­taatti ja hanaliitin.

NORO OCEAN C KORKEUS: 2 015–2 040 mm MITAT: 700×900 mm, 800×800 mm, 900×900 mm SISÄKORKEUS: 1915 mm ALTAAN KORKEUS: 130–150 mm HINTA 800×800: 918 € HINTA 700×900, 900×900: 968 €

110


SUIHKUNURKAT

Helppo koota

NORO OCEAN R KORKEUS: 2 015–2 040 mm MITAT: 900×900 mm SISÄKORKEUS: 1915 mm ALTAAN KORKEUS: 130–150 mm HINTA 900×900: 1078 €

111


Eduinllkuinljeetuns ko

EDULLINEN KOTIINKULJETUS

AINOASTAAN 59 € TOIMITUSMAKSU KAIKKIALLE SUOMESSA!

NORO

Lake

Käytännöllinen, erittäin edullinen ja laadukas suihkukaappi. Helppo asentaa ja puhdistaa. Täysin silikonivapaa. NORO Lake -suihkukaapin etulasi on läpinäkyvä ja takaseinän lasissa on hienovarainen kuvio, joka peittää takana olevat putket.

NORO LAKEN VARUSTELU • 3-toimintoinen suihkusetti. • Ovet sulkeutuvat magneettitoiminnolla. • Jousikuormitteiset, kuulalaakeroidut pyörät. • Mukautettu cc 150 ja 160 mm hanalle ½ läpiviennillä. • 5 mm turvalasi. • Alumiiniprofiili. • Allas lasikuituvahvisteista akryyliä. OSTA LISÄKSI: NOROtermostaattisekoitin ja kaappiläpivienti.

LAKE R

899 € NORO LAKE R KORKEUS: 2025-2045 mm MITAT: 900×900 mm SISÄKORKEUS: 1 900 mm ALTAAN KORKEUS: 125 mm

112


SUIHKUNURKAT

UUTUUS

LAKE C

799 € NORO LAKE C KORKEUS: 2025–2045 mm MITAT: 700×900, 800×800, 900×900 mm SISÄKORKEUS: 1 900 mm ALTAAN KORKEUS: 125 mm

113


114


Kylpyammeet

Amme on ollut perinteisesti olennainen osa kylpyhuonetta. Tarjoamme laajan valikoiman poreammeita sek채 tyylikk채채sti muotoiltuja kylpyammeita. Rentouttava kylpy irrottaa sinut hetkeksi kiireisest채 arjesta. Laaja valikoima erilaisia ja erikokoisia ammeita, kylve ja nauti!

115


VINKKI!

Osta lisäksi ammesuihkuseinä. Katso sivu 100.

NORO GRAND

1399 €

NORO GRAND OIKEA

NORO Grand

Vakaa ja moderni kylpyamme jossa reilusti tilaa kylpemiselle ja suihkussa käynnille. Amme on valmistettu saniteettiakryylistä ja toimitetaan kromatulla pohjaventtiilillä, viemäriputkella sekä säädettävillä jaloilla.

116

MITAT: (L×S×K) 1 575×830/700×630-650 mm KYLPYSYVYYS: 500 mm TILAVUUS: 290 l HINTA: 1399 €


KYLPYAMMEET

PUOLIMITTAINEN ETUPANEELI HINTA: 589 €

VINKKI!

Osta lisäksi ammesuihkuseinä. Katso sivu 101.

NORO FIX 150/160 TÄYSIMITTAINEN ETUPANEELI

639 €

NORO Fix

150/160

Tukeva ja vakaa emaliamme. Saatavilla täysi- tai puolimittaisella alumiinisella etupaneelilevyllä. Toimitetaan kromatulla pohjatulpalla, viemäriputkella sekä säädettävillä jaloilla.

MITAT: (L×B×H) 1500×700×535–560 mm 1600×700×535–560 mm KYLPYSYVYYS: 380 mm TILAVUUS: 170/180 l

HINTA 150 PUOLIMITTAINEN ETUPANEELI: 589 € HINTA 150 TÄYSIMITTAINEN ETUPANEELI: 639 € HINTA 160 PUOLIMITTAINEN ETUPANEELI: 589 € HINTA 160 TÄYSIMITTAINEN ETUPANEELI: 639 €

117


NORO Mood

Pyöristetty kaunis amme reiluilla sisämitoilla. Amme saniteetti­akryylia ja toimitetaan kromatulla pohjaventtiilillä ja poistosarjalla sekä säädettävillä jaloilla.

MITAT: (L×S×K) 1 500×800×600 mm KYLPYSYVYYS: 480 mm TILAVUUS: 290 l HINTA: 1 099 €

Valumarmoria

NORO Sand

Kaunis, tyylikäs ja ajaton valumarmoriamme. Sisältää kromatun pohjaventtiilin, poistoputken sekä säädettävät jalat.

118

MITAT: (L×S×K) 1 582×718×650  mm KYLPYSYVYYS: 530 mm TILAVUUS: 300 l HINTA SAND WHITE: 1 399 € Lisäostos: Lattiahana ammeille, katso sivu 147.


KYLPYAMMEET

Valumarmoria

NORO Seaside

Perinteikäs, tyylipuhdas amme valumarmorista. Sisältää kromatun pohjaventtiilin, poistoputken sekä säädettävät jalat.

NORO Single

Suorakulmainen, pelkistetty kylpyamme saniteettiakryylista. Sisältää pohjaventtiilin, ruostumattoman jalustan sekä säädettävät jalat. Ammeen pohjassa liukuesto. Sisältää etu-ja päätylevyn.

MITAT: (L×S×K) 1 590×730×560/799 mm KYLPYSYVYYS: 435 mm TILAVUUS: 200 l HINTA: 1 399 € Lisäostos: Lattiahana ammeille, katso sivu 147.

MITAT: (L×S×K) 1 600×700×560–585 mm KYLPYSYVYYS: 410 mm TILAVUUS: 180 l HINTA: 639 € Lisäostos: Hanapaketti, katso sivu 170.

119


NORO

Old England White

Vakaa, kaunis ja klassinen saniteettiakryylinen kylpyamme. Vahvistetulla pohjalla varustettu amme on saatavana kahtena värinä. Toimitetaan pohjaventtiilillä sekä poistoputkella, molemmat kromattu. Ammeeseen löytyy 4 erilaista säädettävää leijonatassua.

MITAT: (L×S×K) 1 560×720×640/790 mm KYLPYSYVYYS: 440 mm TILAVUUS: 180 l

OLD ENGLAND WHITE ANTIIKKISILLA TASSUILLA

799 €

Original

4

TASSUVAIHTOEHTOA

120

Valkoinen

Antiikki

Musta antiikki

Kromattu


KYLPYAMMEET

Original OLD ENGLAND WHITE MUSTILLA ANTIIKKI TASSUILLA

799 €

Original OLD ENGLAND WHITE VALKOISILLA TASSUILLA

799 €

Original OLD ENGLAND WHITE KROMATUILLA TASSUILLA

699 €

121


NORO

Old England Black

Vakaa, kaunis klassinen saniteettiakryylinen kylpyamme. Vahvistetulla pohjalla varustettu amme on saatavana kahtena värinä. Toimitetaan pohjaventtiilillä sekä poistoputkella, molemmat kromattu. Ammeeseen löytyy 4 erilaista säädettävää leijonatassua.

MITAT: (L×S×K) 1 560×720×640/790 mm KYLPYSYVYYS: 440 mm TILAVUUS: 180 l

OLD ENGLAND BLACK KROMATUILLA TASSUILLA

859 € Original

4

TASSUVAIHTOEHTOA

122

Valkoinen

Antiikki

Musta antiikki

Kromattu


KYLPYAMMEET

Original OLD ENGLAND BLACK MUSTILLA ANTIIKKI TASSUILLA

969 €

Original OLD ENGLAND BLACK VALKOISILLA TASSUILLA

969 €

Original OLD ENGLAND BLACK ANTIIKKISILLA TASSUILLA

969 €

123


NORO Round

Kulma-amme saniteettiakryyliä pehmeillä pyöreillä muodoilla. Hyvä kylpysyvyys antaa paljon tilaa. MITAT: (L×S×K) 1 400×1 400×675 mm KYLPYSYVYYS: 495 mm TILAVUUS: 388 l HINTA: 1459 € Lisäostos: Tasoasennushana, katso sivu 170.

NORO

Cubic 150/160

Suoralinjainen moderni kylpyamme, saniteettiakryyliä, kaksi pituutta.

NORO CUBIC 150: (L×S×K) 1 500×700×630 mm KYLPYSYVYYS: 495 mm TILAVUUS: 220 l HINTA: 1 349 € NORO CUBIC 160: (L×S×K) 1 600×700×630 mm KYLPYSYVYYS: 495 mm TILAVUUS: 250 l HINTA: 1 459 € Lisäostos: Tasoasennushana, katso sivu 170.

124


KYLPYAMMEET NORO SOFT VASEN

NORO SOFT OIKEA

NORO Soft

Saniteettiakryylinen offset-amme kauniilla muotoilulla ahtaisiin tiloihin. Saatavilla oikean- ja vasemmanpuoleisena mallina.

MITAT: (L×S×K) 1 600×1 000×650 mm KYLPYSYVYYS: 500 mm TILAVUUS: 330 l HINTA: 1 459 € Lisäostos: Tasoasennushana, katso sivu 170.

125


Eduinllkuinljeetuns ko

EDULLINEN KOTIINKULJETUS

AINOASTAAN 59 € TOIMITUSMAKSU KAIKKIALLE SUOMESSA!

Poreammeet

Poreammeen tulee varmistaa täydellinen rentoutuminen ja nautinto. Tyylikkäät poreammeemme on muotoiltu toimintoja ja mukavuutta ajatellen. Painopisteeksi olemme valinneet pään, hartioiden ja selän mukavuuden. Poreammeemme ovat todella korkealuokkaisia ja ne on valmistettu Ruotsissa. Kehittämällä neljä järjestelmää voimme tarjota poreammeen kaikille; niin hieman vaatimattomammille käyttäjille kuin erittäin korkeaa tasoa kaipaaville. Voit itse valita mieleisesi neljästä luokituksestamme: bronze, silver, gold & platinum.

BRONZE

Kuumailmajärjestelmä miljoonien rentouttavien ammeen pohjasta nousevien ilmakuplien avulla. Katso sivu 133.

126

SILVER

Poreamme selkä- ja sivusuuttimilla antaen syvän, rentouttavan ja nautinnollisen hieronnan. Katso sivu 133.


NORO Star

140

Tilava ja klassinen kulmaporeamme pehmeillä pyöreillä muodoilla. Amme on ergonomisesti muotoiltu ja takaa täydellisen mukavuuden ja rentoutumisen. Ammeessa on lisäksi erittäin hyvät tilatasot.

BRONZE

1 999 € SILVER

2 299 € GOLD

2 799 € PLATINUM

3 359 €

Poreammeet

MITAT: ( L×S×K )  400×1 400×675 mm KYLPYSYVYYS: 495 mm TILAVUUS: 388 l

Erittäin hyvä kylpysyvyys

SOUNDLESS

SYSTEM

GOLD

Järjestelmä, joka antaa täydellisen rentouttavan hieronnan koko vartalolle. Sisältää terapiavalais­tuksen sekä vedenlämmittäjän pitkiin lämpimiin kylpyihin. Katso sivu 133.

PLATINUM

Järjestelmä, joka antaa täydellisen kylpykokemuksen. Sisältää miljoonia helmeileviä lämpimiä ilma­ kuplia sekä täydellisesti varustellun hierontajärjestelmän. Sinulle, joka haluat parasta. Katso sivu 133.

127


Miljoonittain lämpimiä, helmeileviä ilmakuplia täydelliseen rentoutumiseen

SOUNDLESS

SYSTEM

NORO RELOUNGE 160 VASEN MITAT: ( L×S×K ) 1 600×700×630 mm KYLPYSYVYYS: 495 mm TILAVUUS: 250 l

128


POREAMMEET

NORO RELOUNGE 150 OIKEA MITAT: ( L×S×K ) 1 500×700×630 mm KYLPYSYVYYS: 495 mm TILAVUUS: 220 l

NORO Relounge

150/160

Nykyaikainen suoralinjainen muotoilu. Relounge on tilava poreamme, joka tukee kehoa hyvin ja varmistaa täydellisen rentoutumisen pienessä tilassa. Reloungeporeamme saatavana mitoissa 1500 mm sekä 1600 mm.

BRONZE

1 999 € SILVER

2 299 € GOLD

2 799 € PLATINUM

3 359 €

129


NORO SAND VASEN

SOUNDLESS

SYSTEM

S채채dett채v채t jalat

130


POREAMMEET

NORO SAND OIKEA

NORO

Sand 160

Kapeneva kulmaporeamme maukkaalla muotoilulla, suunniteltu ahtaisiin tiloihin. Amme on helposti sijoitettavissa ja se sopii useimpiin kylpyhuoneisiin. Löytyy niin oikean- kuin vasemmanpuoleisena. MITAT: (L×S×K) 1 600×1 000×650 mm KYLPYSYVYYS: 500 mm TILAVUUS: 330 l

BRONZE

1 999 € SILVER

2 299 € GOLD

2 799 € PLATINUM

3 359 €

131


Järjestelmämme

Kun valitset poreammeemme on tärkeää, että asiakkaana tiedät mitä eri järjestelmämme sisältävät sekä mitä toimintoja niissä on. Seuraavassa on selitetty eri toiminnot, jotta valinta olisi mahdollisimman helppo.

Käynnistys/ Sulkeminen

Päälle/Pois Valaisinnappi.

Pneumaattinen anturi suuttimien käynnistämiseen ja sulkemiseen.

Mikrosuutin (jet) – Ylä Käynnistys/ Sulkeminen

2 mikrosuutinta (jet) selän yläosaan, jotka hierovat niskaa ja hartioita.

Pneumaattinen anturi pohjajärjestelmän käynnistämiseen ja sulkemiseen.

Sivusuuttimet (jet)

Ilman säädin

6 sivusuutinta (jet) lonk­kien, reisien ja pohkeiden hierontaan. Sivusuutti­ met voidaan kohdistaa tarkemmiksi.

Säätää veteen suuttimista tulevan ilmansekoituksen.

Mikrosuutin (jet)- Ala 4 mikrosuutinta selän alaosanhierontaan.

Pohjajärjestelmä

Valo/terapiavalaistus

Miljoonat lämpimät ilmakuplat pohjasta lisäävät hierontatehoa.

Tunnelmallinen valo terapiavalais­tuksella. Luo rauhaa ja harmoniaa täydelliseen rentoutumiseen.

Veden poisto Jalkahieronta 2 jalkasuutinta ihanaan jalkahieron­ taan. Suuttimet voidaan kohdistaa tarkemmiksi.

Hana NORO Tropic 4-tasohana, esiporatut reiät ammeen reunassa.

132


POREAMMEET

BRONZE l NORO

Soundless System l Kokonaan hitsattu kehikko säädettävillä jaloilla l Etulevy sisältyy (kaikkiin poreammeisiimme), Päätylevy sisältyy Relounge poreammeeseen l Lämpenevä pohjailmajärjestelmä muodostaa lämpimiä ilmakuplia l Sisältää NORO Tropic -tasoasennushanan sekä esiporatut reiät hanalle l 5 vuoden takuu saniteettiakryylille

GOLD l NORO

Soundless System l 6 sivusuutinta (jet) l 6 selkäsuutinta (jet) l 2 jalkasuutinta (jet) l Terapiavalaistus l Vedenlämmitin l Kokonaan hitsattu kehikko säädettävillä jaloilla l Etulevy sisältyy (kaikkiin poreammeisiimme), Päätylevy sisältyy Relounge poreammeeseen l Sisältää NORO Tropic -tasoasennushanan sekä esiporatut reiät hanalle l 5 vuoden takuu saniteettiakryylille

SILVER l NORO

Soundless System l 6 sivusuutinta (jet) l 6 selkäsuutinta (jet) l Kokonaan hitsattu kehikko säädettävillä jaloilla l Etulevy sisältyy (kaikkiin poreammeisiimme), Päätylevy sisältyy Relounge poreammeeseen l Sisältää NORO Tropic -tasoasennushanan sekä esiporatut reiät hanalle l 5 vuoden takuu saniteettiakryylille

PLATINUM l NORO

Soundless System l 6 sivusuutinta (jet) l 6 selkäsuutinta (jet) l 2 jalkasuutinta (jet) l Terapiavalaistus l Vedenlämmitin l Lämpenevä pohjailmajärjestelmä muodostaa lämpimiä ilmakuplia l Kokonaan hitsattu kehikko säädettävillä jaloilla l Etulevy sisältyy (kaikkiin poreammeisiimme), Päätylevy sisältyy Relounge poreammeeseen l Sisältää NORO Tropic -tasoasennushanan sekä esiporatut reiät hanalle l 5 vuoden takuu saniteettiakryylille

NORO ANTAA ENEMMÄN l NORO

Soundless System – kumityynyt ja erikoisvalmisteinen kompressori vähentävät tärinää ja takaavat hiljaisemman äänen tehokkaasta pumpusta huolimatta l Yksi markkinoiden parhaimmista kylpysyvyyksistä l Runsaasti varustetut poreammeet l Vedenlämmitin ja terapiavalaistus sisältyvät GOLD ja PLATINUM poreammeisiin (Arvo 895 €)

l Lasikuidulla

vahvistettu saniteettiakryyli, jossa lämpö säilyy hyvin l Itsestääntyhjentävä järjestelmä, joka tyhjentää pumpun ja kaikki letkut vedestä automaattisesti kylvyn jälkeen l Testattu ja kokeiltu ennen toimitusta l Toimitusaika 2– 4 viikkoa l Valmistettu Ruotsissa l 5 vuoden takuu saniteettiakryylille

133


Pyyhekuivain antaa ihanan tunteen ja monta kuivaa ja lämmintä pyyhettä. Valikoimastamme löydät monta korkeatasoista hienosti suunniteltua pyyhekuivainta monissa eri muodoissa ja mitoissa, sekä vesi- että sähköliitännällä.

134


NORO Relounge

NORO RELOUNGE 120/50 Pyöreäputkinen pyyhekuivain ruostumatonta terästä. Voidaan käyttää käyttövedessä/suljetussa järjestelmässä ja sähkövastuksella. MITAT: (L×S×K) 532×69–85×1  158 mm ART.NRO: 0884

749 €

Pyyhekuivaimet

Ruostumatonta terästä

NORO RELOUNGE 80/50 Pyöreäputkinen pyyhekuivain ruostumatonta terästä. Voidaan käyttää käyttövedessä/suljetussa järjestelmässä ja sähkövastuksella. MITAT: (L×S×K) 532×69–85×758 mm ART.NRO: 0883

549 € 135


NORO Seaside

NORO SEASIDE 80/40 Pyöreäputkinen pyyhekuivain ruostumatonta terästä. Voidaan käyttää käyttövedessä/suljetussa järjestelmässä ja sähkövastuksella.

NORO SEASIDE 120/40 Pyöreäputkinen pyyhekuivain ruostumatonta terästä. Voidaan käyttää käyttövedessä/suljetussa järjestelmässä ja sähkövastuksella.

MITAT: (L×S×K)

MITAT: (L×S×K)

432×119–135×839 mm

432×119–135×1158 mm

TUOTENRO: 0880

TUOTENRO: 0882

549 €

699 €

Ruostumatonta terästä Noron Ruostumattomiin Pyyhekuivaimiin ei voida asentaa tuote nro 0865 Noro Venttiiliä yksi/kaksi putkea yhdessä sähkövastuksen kanssa.

NORO Star

Round

NORO STAR ROUND 100/50* Soikeasta kromatusta teräsputkesta valmistettu pyyhekuivain. Kevyesti taivutetut vaakatason putket. Vain suljetussa järjestelmässä ja sähkövastuksella. MITAT: (L×S×K) 500×45–65×1   000 mm ART.NRO: 0820

479 € * Ei käyttövesijärjestelmään.

136


PYYHEKUIVAIMET

NORO Deco NORO DECO 35 MITAT: (L×S×K) 35×70×1 200  mm ART.NRO: 0870 HINTA: 199 €

NORO DECO 110 MITAT: (L×S×K) 110×70×1 200 mm ART.NRO: 0871 HINTA: 299 €

NORO DECO 190 MITAT: (L×S×K) 190×70×1 200 mm ART.NRO: 0872 HINTA: 399 €

NORO DECO 260 MITAT: (L×S×K) 260×70×1 200 mm ART.NRO: 0873

NORO DECO Pyöristetystä kromatusta teräsputkesta valmistettu pyyhekuivain jossa koukut. Voidaan liittää suljettuun järjestelmään tai sähkövastukselle. Ei käyttövesijärjestelmään.

HINTA: 499 €

NORO Arc

NORO ARC 125/50 Pyöristetystä kromatusta teräsputkesta valmistettu pyyhekuivain. Voidaan liittää suljettuun järjestelmään tai sähkövastukselle. Ei käyttövesijärjestelmään. MITAT: (B×D×H) 550×70×1250 mm TUOTENRO: 0875

499 € 137


NORO SEASIDE

NORO Star

NORO STAR 120/55* Soikeasta kromatusta teräsputkesta valmistettu pyyhekuivain. Vain suljetussa järjestelmässä ja sähkövastuksella.

NORO STAR 120/45* Soikeasta kromatusta teräsputkesta valmistettu pyyhekuivain. Vain suljetussa järjestelmässä ja sähkövastuksella.

MITAT: (L×S×K)

MITAT: (L×S×K)

550×50–70×1  200 mm

450×50–70×1  200 mm

ART.NRO: 0840

ART.NRO: 0830

479 €

429 €

NORO STAR 80/55* Soikeasta kromatusta teräsputkesta valmistettu pyyhekuivain. Vain suljetussa järjestelmässä ja sähkövastuksella.

NORO STAR 80/45* Soikeasta kromatusta teräsputkesta valmistettu pyyhekuivain. Vain suljetussa järjestelmässä ja sähkövastuksella.

MITAT: (L×S×K)

MITAT: (L×S×K)

550×50–70×800 mm

450×50–70×800 mm

ART.NRO: 0835

ART.NRO: 0825

429 €

369 €

* Ei käyttövesijärjestelmään.

138


PYYHEKUIVAIMET

HARKITTAVAA PYYHEKUIVAINTA VALITTAESSA Tarkista ensin kiinteistösi lämpöjärjestelmä.

Premium

PYYHEKUIVAIN VESILIITÄNNÄLLÄ • Valitse minkä pyyhekuivaimen haluat

PYYHEKUIVAIN SÄHKÖLIITÄNNÄLLÄ • Valitse minkä pyyhekuivaimen haluat

• Pyyhekuivaimet vesiliitännällä tulee asentaa valtuutetun asentajan toimesta

• Täydennä sähkövastuksella

• Kaikki NORO-pyyhekuivaimet voidaan kytkeä suljettuun vesijärjestelmään

• Sähkövastus liitetään pyyhekuivaimen alareunaan

• Ainoastaan ruostumattomasta teräksestä valmistetut pyyhekuivaimet (Relounge, Seaside) saa kytkeä käyttöveteen

• Täytä puhtaalla vedellä. Mikäli lämpötila kylpyhuoneessa laskee alle jäätymispisteen tulee veteen sekoittaa 10 % glykolia

Tarkista asunnon lämmitysjärjestelmä. Käyttövesijärjestelmässä sekä avoimessa lämminvesijärjestelmässä voidaan ainoastaan käyttää ruostumattomasta teräksestä valmistettuja pyyhekuivaimia. Suljettuun järjestelmään sopivat kaikki . Sähkövastus

Kaksisuuntaventtiili

Relounge 120/50

Relounge 80/50

Seaside 80/40

Seaside 120/40

Star Round 100/50

Sähkövastus + kaksisuuntaventtiili

Ei käyttöveteen*

Star 120/55

Star 120/45

Star 80/55

Star 80/45

Arc 125/50

Deco 35

Deco 110

Deco 190

Deco 260

NORO VENTTIILI YKSI/KAKSI PUTKEA Kaksisuuntaventtiili vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään, ei käyttöveteen. Kromattua messinkiä. Mahdollisuus täydentää lämmönsäätimellä, kierre M28×1,5 mm. Toimitetaan säätimellä. ART.NRO: 0865 HINTA: 99 € PREMIUM ART.NRO: 0867 HINTA:169 €

NORO SÄHKÖVASTUS 300W TERMOSTAATILLA Säädettävä lämmitin johdolla ja pistokkeella jossa on myös sulkemispainike. Vesimäärältään 2,5–7,0 L pyyhekuivaimiin. Sisäänrakennettu ylikuumenemissuoja. JOHDON PITUUS: 1,2 m ART.NRO: 0862 HINTA: 199 €

SÄHKÖ VAI VESI? Sähkövastus: Pyyhekuivaimeen, jota ei asenneta vesijärjestelmään, tarvitaan sähkövastus. Pyyhekuivain täytetään vedellä ja sähkövastuksella voidaan säätää lämpötilaa.

Kaksisuuntaventtiili: Asennettaessa pyyhekuivain lämminvesijärjestelmään tarvitaan kaksisuuntaventtiili, tällä säädellään veden virtaus pyyhekuivaimeen sekä sieltä pois.

Sähkövastus + kaksisuuntaventtiili: Lämpöverkkoon liitetty vesikiertoinen pyyhekuivain ei normaalisti lämpene kesäaikaan, mutta sähkövastuksella saadaan pyyhekuivain lämpenemään myös kesäisin. Sähkövastus asennetaan toiseen alareunaan ja tällä saadaan säädeltyä lämpötila. *Käyttövesi järjestelmä = Avoin lämminvesi järjestelmä

NORO TERMA SÄÄDETTÄVÄ UPPOKUUMENNIN • Sähkövastus termostaatilla. Säädettävissä 5 vaiheessa 30–60 asteen välillä. • Kahden (2) tunnin ajastin • Automaattinen pakkasvahti • Helppokäyttöinen ja lapsiturvallinen • Sisäänrakennettu ylikuumenemissuoja ART.NRO: 0863 HINTA: 179 €

139


184.50

91 57

MAX. 35MM

Star L

M32x1.5mm

Hanat ja kattosuihkut tuovat loistoa kylpyhuoneeseesi ja viimeistelevät sisustuksen. Hanan tulee olla tyylikäs, vettä säästävä sekä ominaisuuksiltaan monipuolinen. 2-G

1/2

194

320

55

Star H

MAX. 35MM

57

M32x1.5mm

Helppo ja varma liitäntä Joustavat letkut

2-G

3/8

HELPOSTI ASENNETTAVAT HANAT Hanamme ovat tukevia ja helppoja asentaa. Kierrelukitus pesualtaaseen takaa nopean ja helpon asennuksen. * N ORO POLO, NOVA ja SUNDBORN Hanoissa on perinteinen hevosenkenkäkiinnitys

Pesuallashanojamme testataan jatkuvasti yhdessä Intertekin ja SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitutin kanssa tyyppihyväksynnän varmistamiseksi. Pesuallashanat testataan ja hyväksytään Eurooppastandardin EN817 mukaisesti, virtausja äänitestataan sekä tehdään NKB4-mittauksia raskasmetallien huuhtoutumisesta. Norolla on tarkistussopimus SP:n kanssa joka säännöllisesti tarkistaa tehtaamme sekä valmistuksemme. Jokainen valmistettu pesuallashana testataan 16 baarin paineella vuotoja vastaan. SP/Sitac Ruotsissa, Sintef Norjassa ja VTT Suomessa tyyppihyväksyvät pesuallashanamme.

140

63

55


184.50

HANAT & KATTOSUIHKUT 

63

91

57

Star L NORO STAR KORKEA/MATALA

NORO OCEAN KORKEA/MATALA

Kromattu pesuallashana.

Kromattu pesuallashana

Kromattu pesuallashana. 150

KOKONAISKORKEUS: 292 mm/167 mm

KOKONAISKORKEUS: 320 mm/184,5 mm

KOKONAISKORKEUS: 292 mm/175 mm

150 mm/129 mm

KORKEUS SUUTTIMESTA:

KORKEUS SUUTTIMESTA:

KORKEUS SUUTTIMESTA:

194 mm/63 mm

235 mm/120 mm

VÄRI: Kromi

VÄRI: Kromi, rosé

TUOTENRO KORKEA: 0612

TUOTENRO KORKEA: 0610

TUOTENRO K. KROMI: 0638 HINTA: 249 €

TUOTENRO MATALA: 0614

TUOTENRO MATALA: 0605

TUOTENRO M. KROMI: 0636 HINTA : 199 €

292

245 mm/120 mm VÄRI: Kromi

42×42 50×50

249 € 199 €

KORKEA: 

MATALA: 

KORKEA: 

Shine H 199 € 149 €

MATALA: 

Hanat &  kattosuihkut 

SUUTTIMEN ETÄISYYS RUNKOON:

91 mm/91 mm

245

SUUTTIMEN ETÄISYYS RUNKOON: 106 mm

SUUTTIMEN ETÄISYYS RUNKOON:

235

292

106 NORO SHINE KORKEA/MATALA

TUOTENRO K. ROSÉ: 0639 HINTA: 299 € TUOTENRO M. ROSÉ: 0637 HINTA: 249 €

106

50×50

235

57

106

184.50

Shine H 129 120 175

57

91

63

50x50 42x42

120

167

292

194

292

245

91

42×42

Star H

320

150

O

Star L 141


NORO HOME

NORO NOVA*

NORO LIVING

Kromattu pesuallashana

Kromattu pesuallashana

Pesuallashana; mattamusta lakattu messinki valkoinen kromi sekä kromattu messinki

KOKONAISKORKEUS: 151 mm

KOKONAISKORKEUS: 141 mm

KOKONAISKORKEUS: 176 mm

SUUTTIMEN ETÄISYYS RUNKOON:

SUUTTIMEN ETÄISYYS RUNKOON:

SUUTTIMEN ETÄISYYS RUNKOON:

107 mm

105 mm

100 mm

KORKEUS SUUTTIMESTA: 84 mm

KORKEUS SUUTTIMESTA: 71 mm

KORKEUS SUUTTIMESTA: 117 mm

VÄRI: Kromi

VÄRI: Kromi

VÄRI: Matta musta, kromi, valk. kromi

TUOTENRO: 0648

TUOTENRO: 0635

TUOTENRO MATTA MUSTA: 0634 TUOTENRO KROMI: 0632 TUOTENRO VALKOINEN KROMI: 0633

142

KROMI: 

199 €

VALKOINEN KROMI: 

249 €

176

71 105

100 117

Ø44

99 €

229 €

141

107 84

151

99 €

MUSTA: 


HANAT & KATTOSUIHKUT 

NORO SAND

NORO SUNDBORN*

NORO FIX

Kromattu pesuallashana

Pesuallashana nostoventtiilillä, esikromattua messinkiä

Kromattu pesuallashana

KOKONAISKORKEUS: 141 mm

KOKONAISKORKEUS: 160 mm

KOKONAISKORKEUS: 160 mm

SUUTTIMEN ETÄISYYS RUNKOON:

SUUTTIMEN ETÄISYYS RUNKOON:

SUUTTIMEN ETÄISYYS RUNKOON:

115 mm

131 mm

116 mm

KORKEUS SUUTTIMESTA: 66 mm

KORKEUS SUUTTIMESTA: 109 mm

KORKEUS SUUTTIMESTA: 84 mm

VÄRI: Kromi

VÄRI: Kromi

VÄRI: Kromi

TUOTENRO: 0640

TUOTENRO: 0650

TUOTENRO: 0642

Sundborn 179 € 

149 €

Sundborn 131

160

171

73 109

149 € Ø55 131

171

116

84

160

109

73

100

66

141

160

115

Ø55

143


NORO POLO*

NORO FIX TREND

NORO SINGLE

Kromattu pesuallashana

Kromattu pesuallashana

Kromattu pesuallashana

KOKONAISKORKEUS: 189 mm

KOKONAISKORKEUS: 142 mm

KOKONAISKORKEUS: 159 mm

SUUTTIMEN ETÄISYYS RUNKOON:

SUUTTIMEN ETÄISYYS RUNKOON:

SUUTTIMEN ETÄISYYS RUNKOON:

108 mm

112 mm

100 mm

KORKEUS SUUTTIMESTA: 111 mm

KORKEUS SUUTTIMESTA: 81 mm

KORKEUS SUUTTIMESTA: 78 mm

VÄRI: Kromi

VÄRI: Kromi

VÄRI: Kromi

TUOTENRO: 0630

TUOTENRO: 0644

TUOTENRO: 0625

144

199 €

81

112

50×50

78

100

189 111

108 Ø54

99 € 

159

99 € 

142Fix Trend


HANAT & KATTOSUIHKUT 

NORO PUSH POHJAVENTTIILI

NORO PUSH POHJAVENTTIILI

NORO PUSH POHJAVENTTIILI

Kromattu pop-up pohjaventtiili.

Valkoinen lakattu messinki pop-up pohjaventtiili.

Rosé lakattu messinki pop-up pohjaventtiili.

VÄRI: Kromi

VÄRI: Valkoinen

VÄRI: Rosé

TUOTENRO: 0695

TUOTENRO: 0691

TUOTENRO: 0693

TUOTENRO: 0696 (Ylivuotosuojalla)

TUOTENRO: 0697 (Ylivuotosuojalla)

(Ilman ylivuotosuojaa)

(Ilman ylivuotosuojaa)

TUOTENRO: 0690 (Ylivuotosuojalla)39 €(Ilman ylivuotosuojaa)

39 €49 €

G1/2 82

Frost

Lounge

G1/2 50

NORO LOUNGE

NORO FROST

NORO FROST

Tämä tuote myytävänä ainoastaan Ruotsissa.

Suihkusekoitin termostaatilla ja turvanupilla, cc 150 mm sisä. ¾” R kierre. Sisältää Exentran cc 160 mm. Anti-heat järjestelmässä palovamman estotoiminto. Suihkukaapissa (0671) on läpi­vienti sekoittajan asennusta varten, cc150.

Ammehana termostaatilla, cc 150 mm.

Ø 40 mm

MITAT (L×S×K): 270×47×40 mm

LEVEYS: 280 mm

VÄRI: Krom

SEINÄ-cc NOKKA: 50 mm

SEINÄ-cc NOKKA: 180 mm

VÄRI: Kromi TUOTENRO: 0677 (150 cc)

TUOTENRO: 0675 TUOTENRO: 0671 HINTA: 39 €/kpl

179 € 

 Ø60

150

M26×1,5

Ø60

M26×1,5

2-M26×1,5 268

Ø42

47 40

Ø42

160

199 € 150

281,5

70 282

145


Kattosuihkut

MAX

MAX

38°C

38°C

ANTI HEAT

ANTI HEAT

NORO LINE

NORO RAIN

Kattosuihku ja termostaattisekoittaja kromattua messinkiputkea. Suihkulautasen halkaisija on 300 mm ja se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Helppo valita katto- ja käsisuihkun välillä kääntämällä termostaattisekoitinta. Exentra cc 150 mm ja cc 160 mm sisältyy. Antiheat-järjestelmässä palovamman estotoiminto.

Kattosuihku ja termostaattisekoittaja kromattua messinkiputkea. Suihkulautasen halkaisija on 300 mm ja se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Helppo valita katto- ja käsisuihkun välillä kääntämällä termostaattisekoitinta. Käsisuihku kahdella toiminnolla. Exentra cc 150 mm ja cc 160 mm sisältyy. Antiheat-järjestelmässä palovamman estotoiminto.

SÄÄD. KORKEUS: 1 000 –1 350 mm

SÄÄD. KORKEUS: 1 000 –1 350 mm

SUIHKULAUTASEN Ø: 200, 250, 300 mm

SUIHKULAUTASEN Ø: 200, 250, 300 mm

TUOTENRO: 0446 (200 mm) HINTA: 449 €

TUOTENRO: 0456 (200 mm) HINTA: 449 €

TUOTENRO: 0447 (250 mm) HINTA: 499 €

TUOTENRO: 0457 (250 mm) HINTA: 499 €

TUOTENRO: 0448 (300 mm) HINTA: 549 €

TUOTENRO: 0458 (300 mm) HINTA: 549 €

55~80 365

Ø60

Ø20

877~1327

38

111.5 Ø42

900~1000 777 2-Ø60 2-M26x1.5

146

Ø23

900~1000 777 2-Ø60 2-M26x1.5

38

Ø20

877~1327

Ø60

55~80 365

111.5

Suihkupää jossa jopa 156 reikää vesisuihkuille

449 €

Ø23 Ø42

Kattosuihku on käytännöllinen mutta myöskin sisustuksellinen ratkaisu kylpyhuoneeseen. NORO-valikoimasta löytyy erilaisia ratkaisuja, valittavana kokonaisuuksia sekoittajalla tai ilman. Valitse kolmesta erikokoisesta suihkulautasesta sekä erilaisista käsisuihkuista juuri sinun tarpeisiisi sopivat. Suihkulautanen, jossa jopa 156 vesisuihkureikää, rentouttaa ja edistää hyvinvointiasi.

ALKAEN


HANAT & KATTOSUIHKUT 

ALKAEN

299 €

NORO FIX TREND

NORO LOUNGE

NORO SAND

Kattosuihku käsisuihkulla. Liitosletku jo olemassa olevaan termostaattisekoittajaan. Suihkupää ruostumatonta terästä.

Tämä tuote myytävänä ainoastaan Ruotsissa.

NORO Sand -ammehanan saa asentaa vain LVI-alan ammattilainen. Asennus voidaan suorittaa vain pinta-asennuk­ sena, johon liitetään sulkuventtiilit esim. korokkeen/koteloinnin sisään. Liimasarja lattiahanalle TUOTENRO: 0682 HiNTA: 59 €

SÄÄD. KORKEUS: 1 000–1 350 mm

KOKONAISKORKEUS: 1 160 mm

SUIHKULAUTASEN Ø: 200, 250 mm

KORKEUS OTTIMEEN: 700 mm OTTIMEN Ø –CC-PIP HALK. 130 mm

TUOTENRO: 0441 (200 mm) HINTA: 299 €

KORKEUS SUUTTIMESTA: 1 100 mm

TUOTENRO: 0442 (250 mm) HINTA: 349 €

VÄRI: Kromi TUOTENRO: 0680 HINTA: 699 €

76,5

365

365

55~80

198

105,5

Ø200 Ø250

144,5

Ø45

50

900 ~1000 Ø60

G1/2

1041 1160

850~1250

Ø23

979~1379 860

38 Ø60

79

787

897~1347

Ø20

50

900~1000

Ø200 30mm 124mm

147


VALINTAOPAS FLEXLINE Kaikki tuotteet Tuotenro

Tuote

Mitat (L×S×K)

Väri/materiaali

CC

Hinta

3005     

Pesuallas korkea 600  

600–615×420– 425×45

Posliini

160 €

3006

Pesuallas korkea 900 vasen  

900–920×420–425×45

Posliini

260 €

3007     

Pesuallas korkea 900 oikea

900–920×420–425×45

Posliini

260 €

3008

Pesuallas korkea 1200C  

1 200–1220×420–425×45

Posliini

400 €

3063

Taso Solid Surface 600      

605×430×20   

Solid Surface, marmori

314 €

3064

Taso Solid Surface 900              

905×430×20               

Solid Surface, marmori

423 €

3065

Taso Solid Surface 1200                     

1205×430×20      

Solid Surface, marmori

532 €

3010

Taso 600

606×425×12

Musta korkeapainelaminaatti

150 €

3012

Taso 900

906×425×12

Musta korkeapainelaminaatti

190 €

3016

Taso 1200

1 206×425×12

Musta korkeapainelaminaatti

250 €

0211

Vapaasti seisova Loop-posliiniallas    

Ø 435

Posliini

140 €

0212   

Vapaasti seisova Peak-posliiniallas   

Ø 400

Posliini

172 €

0213  

Vapaasti seisova Coast-posliiniallas

Ø 405

Posliini

140 €

597×397×500         

3040

Pesuallaskaapin runko oville            

Mattavalkoinen

174 €

3041

Pesuallaskaapin runko laatikolle                                 597×397×500  

Mattavalkoinen

401 €

3042

Pesuallaskaapin runko ovelle             

Mattavalkoinen

141 €

300×397×500

3043

Sivumoduuli ja hylly    

300×415×500     

Mattavalkoinen

216 €

3044

Korkeakaapin runko

300×280×1650

Mattavalkoinen

336 €

3045

Korkeakaapin runko

300×120×1650  

Mattavalkoinen

228 €

3046

Laatikon etulevy 2 kpl  

596×18×246   

Mattavalkoinen

0, 64, 160, 256, 320

98 €

3047

Laatikon etulevy 2 kpl  

596×18×246

Mattavalkoinen etulevy

0, 64, 160, 256, 320

98 €

3048

Laatikon etulevy 2 kpl   

596×18×246

Mattavalkoinen viistetty etulevy

0, 64, 160, 256, 320

98 €

3049

Laatikon etulevy 2 kpl

596×18×246

Harmaa etulevy

0, 64, 160, 256, 320

98 €

3050

Laatikon etulevy yhtenäinen 1 kpl          

596×18×496       

Mattavalkoinen

0, 64, 160, 256, 320

98 €

3051

Laatikon etulevy yhtenäinen 1 kpl

596×18×496       

Mattavalkoinen etulevy

0, 64, 160, 256, 320

98 €

3052

Laatikon etulevy yhtenäinen 1 kpl   

596×18×496       

Mattavalkoinen viistetty etulevy

0, 64, 160, 256, 320

98 €

3053

Laatikon etulevy yhtenäinen 1 kpl

596×18×496       

Harmaa etulevy

0, 64, 160, 256, 320

98 €

3054

Ovi alakaappi/korkea kaappi

298×18×496

Mattavalkoinen

0, 64, 128

43 €

3055

Ovi alakaappi/korkea kaappi  

298×18×496

Mattavalkoinen kehysovi

0, 64, 128

43 €

3056

Ovi alakaappi/korkea kaappi   

298×18×496

Mattavalkoinen viistetty kehysovi

0, 64, 128

43 €

3057

Ovi alakaappi/korkea kaappi     

298×18×496

Harmaa kehysovi

0, 64, 128

43 €

3058

Ovi korkea kaappi        

298×18×1150

Mattavalkoinen

0, 64, 128, 160

130 €

3059

Ovi korkea kaappi   

298×18×1150

Mattavalkoinen kehysovi

0, 64, 128, 160

130 €

3060

Ovi korkea kaappi   

298×18×1150

Mattavalkoinen viistetty kehysovi

0, 64, 128, 160

130 €

3061

Ovi korkea kaappi  

298×18×1150

Harmaa kehysovi

0, 64, 128, 160

130 €

0, 64, 128, 160

3062

Ovi korkea kaappi

298×18×1150

Mattavalkoinen lasi

3080

Posliiniallas     

Ø 300 Korkeus 40   

Posliini

130 € 75 €

KATSO KAIKKI

Yhdisteltävissä: Flex-peili ja Flex-peilikaappi, Deco-peili

1

VALITSE LEVEYS

2

VALITSE PESUALLAS

MALLIMME

4

3

VALITSE ETULEVY

VALITSE MALLI

Malli 10.1 Mattavalkoinen sileä, pesuallas Mitat (L×S×K): 615×420×545 

5

VALITSE VEDIN

NOROKYLPYHUONE.FI

VALITSE TARVIKKEET

Malli 11.2 Mattavalkoinen kehysovi ja marmoritaso Mitat (L×S×K): 605×420×665 

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Lkm

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

3005

Pesuallas

1

0211

3041

Runko laatikot 600

1

3063

Työtaso

1

3046

Laatikon etulevy 2 kpl 600

1

3041

Runko laatikot 600

1

3047

Laatikon etulevy 2 kpl 600

1

BLANDARE & TAKDUSCHAR

Lkm

Vapaasti seisova Loop-posliiniallas 1

Yhteensä: 658 €

Yhteensä: 932 €

Osta lisäksi: 1 kpl Asennuslista 1382

Osta lisäksi: 1 kpl Asennuslista 1382

Malli 7.3 Mattavalkoinen viistetty kehysovi ja musta pöytätaso Mitat (L×S×K): 606×425×632 Tuotenro Sisältyvät tuotteet Lkm

148

6

OSOITTEESTA

Malli 10.4 Mattaharmaa kehysovi ja pesuallas Mitat (L×S×K): 615×420×545 Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Lkm

0212

Vapaasti seisova Peak-posliiniallas 1

3005

Pesuallas

1

3010

Työtaso

1

3041

Runko laatikot 600

1

3040

Runko ovet 600

1

3049

Laatikon etulevy 2 kpl

1

3056

Ovi 300

2

Yhteensä: 564 €

Yhteensä: 658 €

Osta lisäksi: 1 kpl Asennuslista 1382

Osta lisäksi: 1 kpl Asennuslista 1382


Malli 28.1 Mattavalkoinen sileä, pesuallas vasemmalla Mitat (L×S×K): 920×420×545 Tuotenro Sisältyvät tuotteet Lkm 3006

Pesuallas

1

Malli 50.2 Mattavalkoinen kehysovi ja marmoritaso Mitat (L×S×K): 905×420×680 Tuotenro Sisältyvät tuotteet 0213

Lkm

Vapaasti seisova Coast-posliiniallas   1

3040

Runko ovet 600

1

3064

Työtaso

1

3042

Runko ovi 300

1

3041

Runko laatikot 600

1

3054

Ovi 300×500 mattavalkoinen

3

3042

Runko ovi 300

1

3047

Laatikon etulevy 2 kpl 600

1

Yhteensä: 709 €

3055

Ovi 300

1

Osta lisäksi: 1 kpl Asennuslista 1383

Yhteensä: 1226 € Osta lisäksi: 1 kpl Asennuslista 1383

Malli 44.3 Mattavalkoinen viistetty kehysovi, pesuallas vasemmalla Mitat (L×S×K): 920×420×545 

Malli 60.4 Mattaharmaa kehysovi, pesuallas vasemmalla Mitat (L×S×K): 920×420×545 

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Lkm

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Lkm

3006

Pesuallas

1

3006

1

3041

Runko laatikot 600

1

3041

Runko laatikot 600

1

3042

Runko ovi 300

1

3042

Runko ovi 300

1

3048

Laatikon etulevy 2 kpl 600

1

3053

Laatikon etulevy yhtenäinen 600

1

3056

Ovi 300

1

3057

Ovi 300

1

Pesuallas

Yhteensä: 942 €

Yhteensä: 942 €

Osta lisäksi: 1 kpl Asennuslista 1383

Osta lisäksi: 1 kpl Asennuslista 1383

Malli 59.1 Mattavalkoinen sileä, pesuallas oikealla Mitat (L×S×K): 920×420×545 

Malli 107.2 Mattavalkoinen kehysovi, pesuallas oikealla Mitat (L×S×K): 920×420×545 Tuotenro Sisältyvät tuotteet Lkm

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Lkm

3007

Pesuallas

1

3007

Pesuallas

1

3041

Runko laatikot 600

1

3041

Runko laatikot 600

1

3042

Runko ovi 300

1

3051

Laatikon etulevy yhtenäinen 600

1

3050

Laatikon etulevy yhtenäinen 600

1

3043

Sivumoduuli ja hylly 300

1

3054

Ovi 300

1

Yhteensä: 942 €

Yhteensä: 977 €

Osta lisäksi: 1 kpl Asennuslista 1383

Osta lisäksi: 1 kpl Asennuslista 1383

Malli 113.3 Mattavalkoinen viistetty kehysovi ja marmoritaso Mitat (L×S×K): 905×420×680 Tuotenro Sisältyvät tuotteet Lkm

Malli 119.2 Mattaharmaa kehysovi ja marmoritaso Mitat (L×S×K): 905×425×672 Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Lkm

0213

Vapaasti seisova Coast-posliiniallas 1

3064

Työtaso

1

3064

Työtaso

1

3041

Runko laatikot 600

1

3041

Runko laatikot 600

1

3052

Laatikon etulevy yhtenäinen 600

1

3053

Laatikon etulevy yhtenäinen 600

1

3043

Sivumoduuli ja hylly 300

1

3043

Sivumoduuli ja hylly 300

1

0213

Vapaasti seisova Coast-posliiniallas   1

Yhteensä: 1261 €

Yhteensä: 1261 €

Osta lisäksi: 1 kpl Asennuslista 1383

Osta lisäksi: 1 kpl Asennuslista 1383

Malli 223.1 Mattavalkoinen Mitat (L×S×K): 300×298×1650 

Malli 224.2 Mattavalkoinen kehysovi Mitat (L×S×K): 420×298×1650 

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Lkm

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Lkm

3044

Runko

1

3044

Runko

1

3054

Ovi

1

3045

Runko

1

3062

Ovi lasi

1

3055

Ovi

1

3062

Ovi lasi

1

Yhteensä: 513 €

Yhteensä: 742 €

149


OSTO-OPAS LIFESTYLE CONCEPT Kaikki tuotteet TUOTENRO Nimitys

Mitat (L×S×K)

Väri/Materiaali Hinta

3000 Pesuallas 600 matala posliini keskitetty allas 600–615×420–425×15 Posliini 3001 Pesuallas 900 matala posliini vasen 900–920×420–425×15 Posliini 3002 Pesuallas 900 matala posliini oikea 900–920×420–425×15 Posliini 3003 Pesuallas 1200 korkea posliini keskitetty allas 1200–1220×420– 425×15 Posliini 3004 Pesuallas 1160 matala posliini kaksoisallas 1 160–1180×420– 425×15 Posliini 3005 Pesuallas 600 korkea posliini keskitetty allas 600–615×420– 425×45 Posliini 3006 Pesuallas 900 korkea posliini vasen 900–920×420–425×45 Posliini 3007 Pesuallas 900 korkea posliini oikea 900–920×420–425×45 Posliini 3008 Pesuallas 1200 korkea posliini keskitetty allas 1 200–1220×420–425×45 Posliini 3009 Pesuallas 1160 korkea posliini kaksoisallas 1 160–1180×420–425×45 Posliini 3010 Pöytätaso 600 yhdelle altaalle 606×425×12 Musta painelaminaatti 3012 Pöytätaso 900 yhdelle altaalle vas/oik 906×425×12 Musta painelaminaatti 3014 Pöytätaso 1160 kaksoisaltaalle vas/oik 1 166×425×12 Musta painelaminaatti 3016 Pöytätaso 1200 keskitetylle altaalle 1 206×425×12 Musta painelaminaatti 0211 Loop vapaasti seisova posliiniallas Ø 435 Posliini 0212 Peak vapaasti seisova posliiniallas Ø 400 Posliini 3017 Alakaappi 600 Valkoinen matta 1 laatikko 561×415×300 Lämmin valkoinen 3018 Alakaappi 600 Valkoinen matta 2 laatikkoa 561×415×300 Lämmin valkoinen 3019 Alakaappi 300 Valkoinen matta laatikko 300×415×300 Lämmin valkoinen 3020 Alakaappi 300 Valkoinen matta ovi 300×415×600 Lämmin valkoinen 3021 Alakaappi 600 Valkoinen matta 2 ovea 561×415×600 Lämmin valkoinen 3022 Sivukaappi 326 Valkoinen matta ovi 326×320×820 Lämmin valkoinen 3023 Sivukappale alakaapille K300 Valkoinen matta pari 300×415×12 Lämmin valkoinen 3024 Sivukappale alakaapille K600 Valkoinen matta pari 600×415×12 Lämmin valkoinen 3025 Sivukappale sivukaapille K820 Valkoinen matta pari 820×320×12 Lämmin valkoinen 3026 Sivukappale sivukaapille K1640 Valkoinen matta pari 1640×320×12 Lämmin valkoinen 3027 Päällyslevy 350 valkoinen matta 1 kaapille 354×320×18 Lämmin valkoinen 3028 Päällyslevy 676 valkoinen matta 2 kaapille 680×320×18 Lämmin valkoinen 3029 Laatikonjakaja 2 laatikon moduulille 3018 517×301×53 Valkoinen karhea 1989 Vesilukko matalarakenteinen 1382 Asennuslista, vakauttaa ja tukee, leveydelle 600 mm 400 Alumiini 1383 Asennuslista, vakauttaa ja tukee, leveydelle 900 mm 700 Alumiini 1384 Asennuslista, vakauttaa ja tukee, leveydelle 1 200 mm 1000 Alumiini

160€ 260€ 260€ 400€ 420€ 160€ 260€ 260€ 400€ 420€ 150€ 190€ 250€ 250€ 140€ 172€ 189€ 229€ 120€ 150€ 178€ 179€ 50€ 61€ 71€ 139€ 19,50€ 40€ 39€ 39€ 9€ 12€ 15€

Yhdistele Flex-peilin ja Flex-peilikaapin kanssa

KATSO KAIKKI MALLIMME

1

VALITSE LEVEYS

3

2

VALITSE PESUALLAS

OSOITTEESTA NOROKYLPYHUONE.FI

VALITSE TARVIKKEET

Lifestyle Concept 600kesk. valkoinen matta, K300, 1 laatikko. Sekoitin ei sisälly. Malli 1: Mitat (L×S×K): 600×420×315 

Malli 2: Mitat (L×S×K): 600×420×345 

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Määrä

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Määrä

3000 Pesuallas matala 3017 Alakaappi 3023 Sivukappale pari Kokonaishinta: 399€

1 1 1

3005 Pesuallas korkea 3017 Alakaappi 3023 Sivukappale pari Kokonaishinta: 399€

1 1 1

BLANDARE & TAKDUSCHAR

Osta lisäksi: 1 kpl asennuslista 1382

Osta lisäksi: 1 kpl asennuslista 1382

Malli 4: Mitat (L×S×K): 606×425×427 Tuotenro Sisältyvät tuotteet

150

Malli 7: Mitat (L×S×K): 606×425×457 mm Määrä

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Määrä

0212 Peak vapaasti seisova posliiniallas 1 3010 Pöytätaso 1 3017 Alakaappi, 1 laatikko 1 3023 Sivukappale pari 1 Kokonaishinta: 561€

0211 Loop vapaasti seisova posliiniallas 1 3010 Pöytätaso 1 3018 Alakaappi 1 3023 Sivukappale pari 1 Kokonaishinta: 569€

Osta lisäksi: 1 kpl asennuslista 1382

Osta lisäksi: 1 kpl asennuslista 1382, 1 kpl laatikonjakaja 3029


Malli 10: Mitat (L×S×K): 600×420×645 mm 

Malli 13: Mitat (L×S×K): 600×420×615 mm 

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Määrä

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Määrä

3005 Pesuallas korkea 3017 Alakaappi 3024 Sivukappale pari Kokonaishinta: 599€

1 2 1

3000 Pesuallas matala 3018 Alakaappi 3017 Alakaappi 3024 Sivukappale pari Kokonaishinta: 639€

1 1 1 1

Osta lisäksi: 1 kpl asennuslista 1382

Osta lisäksi: 1 kpl asennuslista 1382 1 kpl laatikonjakaja 3029

Malli 18: Mitat (L×S×K): 600×420×645 mm 

Malli 15: Mitat (L×S×K): 606×425×757 mm Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Määrä

0211 Loop vapaasti seisova posliiniallas 1 3010 Pöytätaso 1 3018 Alakaappi 1 3017 Alakaappi 1 3024 Sivukappale pari 1 Kokonaishinta: 769€

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Määrä

3005 Pesuallas korkea 3021 Alakaappi 3024 Sivukappale pari Kokonaishinta: 399€

1 1 1

Osta lisäksi: 1 kpl asennuslista 1382

Osta lisäksi: 1 kpl asennuslista 1382, 1 kpl laatikonjakaja 3029

Malli 30: Mitat (L×S×K): 900×420×345 mm 

Malli 65: Mitat (L×S×K): 900×420×615 mm 

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Määrä

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Määrä

3007 Pesuallas oikea korkea 3018 Alakaappi 3019 Alakaappi 3023 Sivukappale pari Kokonaishinta: 659€

1 1 1 1

3001 Pesuallas vasen matala 3018 Alakaappi 3017 Alakaappi 3020 Alakaappi 3024 Sivukappale pari Kokonaishinta: 889€

1 1 1 1 1

Osta lisäksi: 1 kpl asennuslista 1383, 1 kpl laatikonjakaja 3029

Osta lisäksi: 1 kpl asennuslista 1383, 1 kpl laatikonjakaja 3029

Malli 89: Mitat (L×S×K): 1166×425×457 mm Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Malli 114: Mitat (L×S×K): 1160×420×645 mm Määrä

0211 Loop vapaasti seisova posliiniallas 1 3014 Pöytätaso 1 3017 Alakaappi 1 3018 Alakaappi 1 3023 Sivukappale pari 1 Kokonaishinta: 858€

Osta lisäksi: 1 kpl asennuslista 1384, 1 kpl laatikonjakaja 3029

Määrä

0212 Peak vapaasti seisova posliiniallas 2 3014 Pöytätaso 1 3017 Alakaappi 4 3024 Sivukappale pari 1 Kokonaishinta: 1411€

Osta lisäksi: 1 kpl asennuslista 1384

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Määrä

3003 Pesuallas matala 3017 Alakaappi 3019 Alakaappi 3024 Sivukappale pari Kokonaishinta: 1319€

1 2 4 1

Malli 142: Mitat (L×S×K): 1200×420×645 mm 

Malli 135: Mitat (L×S×K): 1206×425×757 mm Määrä

0211 Loop vapaasti seisova posliiniallas 1 3016 Pöytätaso 1 3017 Alakaappi 2 3019 Alakaappi 4 3024 Sivukappale pari 1 Kokonaishinta: 1309€ Osta lisäksi: 1 kpl asennuslista 1384

1 4 1

Osta lisäksi: 1 kpl asennuslista 1384

Osta lisäksi: 1 kpl asennuslista 1384

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Määrä

3009 Pesuallas duo korkea 3017 Alakaappi 3024 Sivukappale pari Kokonaishinta: 1237€

Malli 133: Mitat (L×S×K): 1200×420×615 mm 

Malli 116: Mitat (L×S×K): 1166×425×727 mm Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Määrä

3008 Pesuallas korkea 3017 Alakaappi 3020 Alakaappi 3024 Sivukappale pari Kokonaishinta: 1139€

1 2 2 1

Osta lisäksi: 1 kpl asennuslista 1384

151


VALINTAOPAS LIVING Kaikki tuotteet Tuotenro

Tuote

Mitat (L×S×K)

Väri/materiaali

CC

Hinta

3081

Pesuallas

620×460×80

Posliini

195 €

3040

Pesuallaskaapin runko oville

597×397×500         

Mattavalkoinen

174 €

3041

Pesuallaskaapin runko laatikolle    

597×397×500   

Mattavalkoinen

401 €

3044

Korkeakaapin runko  

300×280×1650

Mattavalkoinen

336 €

3045

Korkeakaapin runko

300×120×1650  

Mattavalkoinen

228 €

3046

Laatikon etulevy 2 kpl  

596×18×246   

Mattavalkoinen

0, 64, 160, 256, 320

98 €

3047

Laatikon etulevy 2 kpl  

596×18×246

Mattavalkoinen kehysovi

0, 64, 160, 256, 320

98 €

3048

Laatikon etulevy 2 kpl   

596×18×246

Mattavalkoinen viistetty kehysovi

0, 64, 160, 256, 320

98 €

3049

Laatikon etulevy 2 kpl

596×18×246

Harmaa kehysovi

0, 64, 160, 256, 320

98 €

3050

Laatikon etulevy yhtenäinen 1 kpl          

596×18×496       

Mattavalkoinen

0, 64, 160, 256, 320

98 €

3051

Laatikon etulevy yhtenäinen 1 kpl

596×18×496       

Mattavalkoinen kehysovi

0, 64, 160, 256, 320

98 €

3052

Laatikon etulevy yhtenäinen 1 kpl   

596×18×496       

Mattavalkoinen viistetty kehysovi

0, 64, 160, 256, 320

98 €

3053

Laatikon etulevy yhtenäinen 1 kpl

596×18×496       

Harmaa kehysovi

0, 64, 160, 256, 320

98 €

3054

Ovi alakaappi/korkea kaappi

298×18×496

Mattavalkoinen

0, 64, 128

43 €

3055

Ovi alakaappi/korkea kaappi  

298×18×496

Mattavalkoinen kehysovi

0, 64, 128

43 €

3056

Ovi alakaappi/korkea kaappi   

298×18×496

Mattavalkoinen viistetty kehysovi

0, 64, 128

43 €

3057

Ovi alakaappi/korkea kaappi     

298×18×496

Harmaa kehysovi

0, 64, 128

43 €

3058

Ovi korkea kaappi        

298×18×1150

Mattavalkoinen

0, 64, 128, 160

130 €

3059

Ovi korkea kaappi   

298×18×1150

Mattavalkoinen kehysovi

0, 64, 128, 160

130 €

3060

Ovi korkea kaappi   

298×18×1150

Mattavalkoinen viistetty kehysovi

0, 64, 128, 160

130 €

3061

Ovi korkea kaappi  

298×18×1150

Harmaa kehysovi

0, 64, 128, 160

130 €

3062

Ovi korkea kaappi

298×18×1150

Mattavalkoinen lasi

0, 64, 128, 160

130 €

400

Alumiini

1989

Vesilukko matalarakenteinen

1382

Asennuslista, leveydelle 600 mm

39 € 9 €

KATSO KAIKKI

Yhdisteltävissä: Flex-peili ja Flex-peilikaappi, Deco-peili

1

2

VALITSE ETULEVY

VALITSE MALLI

MALLIMME OSOITTEESTA

4

3

VALITSE VEDIN

NOROKYLPYHUONE.FI

VALITSE TARVIKKEET

Malli 1.1 Mattavalkoinen Mitat (L×S×K): 615×460×595 

Malli 1.2 Mattavalkoinen sileä kehysovi, pesuallas keskellä Mitat (L×S×K): 615×460×595 Tuotenro Sisältyvät tuotteet Lkm

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Lkm

3081

Pesuallas

1

3081

Pesuallas

1

3040

Runko ovet

1

3040

Runko ovet

1

3054

Ovi

2

3055

Ovi

2

BLANDARE & TAKDUSCHAR

Yhteensä: 460 €

Yhteensä: 460 €

Osta lisäksi: 1 kpl Asennuslista 1382

Osta lisäksi: 1 kpl Asennuslista 1382

Malli 1.3 Mattavalkoinen viistetty kehysovi Mitat (L×S×K): 615×460×595 

Malli 1.4 Mattaharmaa kehysovi Mitat (L×S×K): 615×460×595 

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Lkm

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Lkm

3081

Pesuallas

1

3081

Pesuallas

1

3040

Runko ovet

1

3040

Runko ovet

1

3056

Ovi

2

3057

Ovi

2

Yhteensä: 460 €

Yhteensä: 460 €

Osta lisäksi: 1 kpl Asennuslista 1382

Osta lisäksi: 1 kpl Asennuslista 1382

Malli 2.1 Mattavalkoinen Mitat (L×S×K): 615×460×595 

152

Malli 2.2 Mattavalkoinen kehysovi Mitat (L×S×K): 615×460×595 

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Lkm

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Lkm

3081

Pesuallas

1

3081

Pesuallas

1

3041

Runko laatikot

1

3041

Runko laatikot

1

3046

Laatikon etulevy 2 kpl

1

3047

Laatikon etulevy 2 kpl

1

Yhteensä: 693 €

Yhteensä: 693 €

Osta lisäksi: 1 kpl Asennuslista 1382

Osta lisäksi: 1 kpl Asennuslista 1382


Malli 2.3 Mattavalkoinen viistetty kehysovi Mitat (L×S×K): 615×460×595 

Malli 2.4 Mattaharmaa kehysovi Mitat (L×S×K): 615×460×595 

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Lkm

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Lkm

3081

Pesuallas

1

3081

Pesuallas

1

3041

Runko laatikot

1

3041

Runko laatikot

1

3048

Laatikon etulevy 2 kpl

1

3049

Laatikon etulevy 2 kpl

1

Yhteensä: 693 €

Yhteensä: 693 €

Osta lisäksi: 1 kpl Asennuslista 1382

Osta lisäksi: 1 kpl Asennuslista 1382

Malli 3.2 Mattavalkoinen kehysovi Mitat (L×S×K): 615×460×595 

Malli 3.1 Mattavalkoinen Mitat (L×S×K): 615×460× 595 Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Lkm

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Lkm

3081

Pesuallas

1

3081

Pesuallas

1

3041

Runko laatikot

1

3041

Runko laatikot

1

3050

Laatikon etulevy yhtenäinen

1

3051

Laatikon etulevy yhtenäinen

1

Yhteensä: 693 €

Yhteensä: 693 €

Osta lisäksi: 1 kpl Asennuslista 1382

Osta lisäksi: 1 kpl Asennuslista 1382

Malli 3.4 Mattaharmaa kehysovi Mitat (L×S×K): 615×460×595 

Malli 3.3 Mattavalkoinen viistetty kehysovi Mitat (L×S×K): 615×460× 595 Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Lkm

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Lkm

3081

Pesuallas

1

3081

Pesuallas

1

3041

Runko laatikot

1

3041

Runko laatikot

1

3052

Laatikon etulevy yhtenäinen

1

3053

Laatikon etulevy yhtenäinen

1

Yhteensä: 693 €

Yhteensä: 693 €

Osta lisäksi: 1 kpl Asennuslista 1382

Osta lisäksi: 1 kpl Asennuslista 1382

Malli 218.4 Mattaharmaa kehysovi Mitat (L×S×K): 300×138×1650   

Malli 221.1 Mattavalkoinen Mitat (L×S×K): 420 ×298×1650 

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Lkm

Tuotenro Sisältyvät tuotteet

Lkm

3045

Runko

1

3044

1

3057

Ovi

1

3054

Ovi

1

3061

Ovi

1

3058

Ovi

1

3045

Runko

1

Runko

Yhteensä: 403 € Yhteensä: 742 €

Katso kaikki korkeakaappimme osoitteesta norokylpyhuone.fi

153


KYLPYHUONEKALUSTEET NORO RELOUNGE (sivu 30) Mitat millimetreinä (mm)

PESUALLASKAAPPI • Itsestään sulkeutuvalla sekä vaimennetulla laatikkokiskostolla • Integroidut vetimet • Lokero laatikon sisäpuolella • Vetimen koristelevy saatavana lisävarusteena • Massiivinen pöytätaso • Toimitetaan koottuna

PÖYTÄTASO • Sopii märkätiloihin • Painelaminoitu

Malli 600

Tuotenro.

1350

L×S×K 610×420×50

Hinta 199 € 269 €

800

1351

820×420×50

1000

1352

1 025×420×50

349 €

1200 Duo

1353

1 230×420×50

479 €

Malli 600

Tuotenro.

1354

L×S×K 585×415×450

Färg Kiiltävä valkoinen

Hinta 569 €

600

1367

585×415×450

Matta musta, viilu

709 €

800

1355

785×415×450

Kiiltävä valkoinen

639 €

800

1368

785×415×450

Matta musta, viilu

809 €

1000

1356

985×415×450

Kiiltävä valkoinen

719 €

1000

1369

985×415×450

Matta musta, viilu

869 €

1200

1357

1 185×415×450

Kiiltävä valkoinen

809 €

1200

1370

1 185×415×450

Matta musta, viilu

959 €

Malli 600

Tuotenro.

3010

L×S×K 600×425×12

Väri Musta painelaminaatti

Hinta 150 €

800

1347

800×425×12

Musta painelaminaatti

195 €

1000

1348

1 000×425×12

Musta painelaminaatti

209 €

1200

3016

1 200×425×12

Musta painelaminaatti

250 €

Tuotenro.

1354

L×S×K 585×415×450

Färg Kiiltävä valkoinen

Hinta 569 €

1354

585×415×450

Kiiltävä valkoinen

569 €

1367

585×415×450

Matta musta, viilu 400

709 €

1367

585×415×450

Matta musta, viilu

709 €

PESUALLASKAAPPI 1200 4 LAATIKKOA

Malli

• Itsestään sulkeutuvalla sekä vaimennetulla laatikkokiskostolla • Integroidut vetimet • Lokero laatikon sisäpuolella • Toimitetaan koottuna

1200

1200

1380

8 €

1380

45

+

=

405

8 €

400

ASENNUSSARJA (Tuotenro. 1380) • Tarvitaan kahden 600-kaapin asentamiseen

{ {

45

410

405

PESUALLAS • Pesuallas posliinia, ylivuotosuojalla • Toimitetaan ilman pohjaventtiiliä ja vesilukkoa

YHDISTELTÄVISSÄ: FLEX-PEILI, FLEX-PEILI ROUND

Loop

0213

Väri Posliinia

Hinta 140 €

0214

410/150

Posliinia

269 €

0211

435/145

Posliinia

140 €

160 410

Indria

Ø/Korkeus 405/160

Tuotenro.

150

• Posliininen pesuallas. Ilman ylivuotosuojaa • Toimitetaan ilman pohjaventtiiliä ja vesilukkoa

Malli Coast

120

45

MALJA-ALLAS

Coast Indria Loop

RELOUNGE 600 SPECIAL EDITION • Relounge 600 pesuallaskaapille on kaksi muutakin allasvaihtoehtoa. Valitse korkea tai matala allas. Allas toimitetaan ilman pohjaventtiiliä ja vesilukkoa.

Malli 600 L

Tuotenro.

3000

L×S×K 600–615×420–425×15

Väri Posliinia

Hinta 160 €

600 H

3005

600–615×420–425×45

Posliinia

160 €

600 600

1354 1367

585×415×450 585×415×450

Kiiltävä valkoinen Matta musta, viilu

569 € 709 €

FLEX LED-VALAISTUSPROFIILI • LED-valaistus, alumiini, kolmeen erisuuntaan valaiseva lämmin valo. Sopii sekä taso- että raamipeilille ja peilikaapille. Voi myös asentaa suoraan seinään. Integroitu LED-driver, eli kytketään suoraan 230V.

Malli 415

Tuotenro.

1519

B×H  415×55×40

FLEX LED-LAMPPU • LED-valaistus, alumiini, alaspäin suuntautuva lämmin valo. Sopii sekä taso- että raamipeilille ja peilikaapille. Integroitu LED-driver, eli kytketään suoraan 230V. PEILIKAAPPI • Pistorasia 230V • Varustettu vaimentimella • Tuplapeilit • Lamppu ostettava erikseen. Suos. 1 kappale/peilikaappi. • Hyllyt kirkasta lasia

KORKEAKAAPPI • Integroidut vetimet • Itsestäänsulkeutuvalla sekä vaimenne­tulla

Hinta 129 €

590

1520

590×55×40

149 €

890

1521

890×55×40

172 €

1190

1522

1190×55×40

199 €

Malli 300

Tuotenro.

Hinta

1503

Ø 300×110×45

500

1504

500×110×45

Malli 600

Tuotenro.

1362

L×S×K 600×130×670

115 € 145 €

Väri Kiiltävä valkoinen

Hinta 429 €

600

1375

600×130×670

Matta musta, viilu

449 €

800

1363

800×130×670

Kiiltävä valkoinen

539 €

800

1376

800×130×670

Matta musta, viilu

569 €

1000

1364

1 000×130×670

Kiiltävä valkoinen

639 €

1000

1377

1 000×130×670

Matta musta, viilu

679 €

1200

1365

1 200×130×670

Kiiltävä valkoinen

699 €

1200

1378

1 200×130×670

Matta musta, viilu

729 €

Malli 350

Tuotenro.

1366

L×S×K 350×340×1 610

Väri Kiiltävä valkoinen

Hinta 589 €

350

1379

350×340×1 610

Matta musta, viilu

699 €

laatikkokiskostolla. Kaapissa kolme lasihyllyä. • Vetimen koristelevy saatavana lisävarusteena • Toimitetaan koottuna VETIMEN KORISTELEVY • Vetimen koristelevy, kromi ja rosé • Toimitetaan per sarja • Helppo kiinnittää

154

Malli

Tuotenro.

B×K

Sopivat

Hinta/pakkaus

Kromi 198

1251

198×28

Allaskaappi 600

10 €

Kromi 248

1253

248×28

Allaskaappi 800

12 €

Kromi 298

1255

298×28

Allaskaappi 1000

15 €

Kromi 348

1257

348×28

Allaskaappi 1200

17 €

Kromi 148

1259

148×28

Korkeakaappi

16 €

Rosé 198

1250

198×28

Allaskaappi 600

12 €

Rosé 248

1252

248×28

Allaskaappi 800

15 €

Rosé 298

1254

298×28

Allaskaappi 1000

17 €

Rosé 348 Rosé 148

1256 1258

348×28 148×28

Allaskaappi 1200 Korkeakaappi

19 € 19 €

Matala

Korkea


NORO OCEAN (sivu 42) Mitat millimetreinä (mm)

PESUALLASKAAPPI • Varustettu itsestään sulkeutuvilla, vaimennetuilla laatikkokiskoilla ja saranoilla • Lokerot laatikoissa • Toimitetaan koottuna • Poramerkinnät vetimelle: CC 96, 192 mm

Malli 900 oikea

1450

L×S×K 915×460/390×50

Hinta 349 €

900 vasen

1451

915×460/390×50

349 €

Malli 900 oikea

Tuotenro.

1452

L×S×K 866×360×590 

Väri Matta valkoinen

Hinta 779 €

900 vasen

1453

866×360×590 

Matta valkoinen

779 €

Tuotenro.

äv 009 tsvt naecO

900 oikea

1454

866×360×590 

Matta valk, kehys

900 vasen

1455

866×360×590 

Matta valk, kehys

Oikea

tvst 900 hö tvst 900Ocean tvst 900 vä Ocean tvst 900Ocean hö Ocean vä

Ocean tvst 900 hö

Ocean tvst 900 hö

öh 009 tsvt naecO

Vasen

Vasen Ocean tvstskåp 900 hö

330

1460

L×S×K 330×348×1750

Väri Matta valkoinen

1461

330×348×1750

Matta valk, kehys

1458

äv mar 009 påkstsvt naecO

160

Korkeakaappi

8,5 €

1132

192

Allaskaappi

9,2 €

PESUALLASKAAPPI • Itsestään sulkeutuvat sekä vaimennetut saranat ja laatikkokiskostot • Säilytyslokero laatikostossa. Toimitetaan koottuna. • Poramerkinnät vetimelle: CC 160 mm, 256 mm

Malli 900

1500

VETIMET • Tähän kalusteeseen voidaan valita mieluinen vedin. Laatikon sisäpuolella valmiit poramerkinnät eri kokoisille vetimille (CC-mitta).

Malli Trend 160

1322

Tuotenro.

Tuotenro.

Tuotenro.

PESUALLASKAAPPI • Itsestään sulkeutuvat sekä vaimennetut saranat ja laatikkokiskostot. Integroidut vetimet rungossa. • Säilytyslokero laatikostossa • Toimitetaan koottuna PESUALLASKAAPPI 1200 • Itsestään sulkeutuvat sekä vaimennetut saranat ja laatikkokiskostot. Integroidut vetimet rungossa. • Säilytyslokero laatikostossa. Toimitetaan koottuna.

L×S×K 915×465×15

L×S×K 890×460×600

Väri Valkoisena puolimattana

Hinta 495 €

CC 160

Sopivat Allaskaappi

Hinta/kpl 10 €

1131

160

Allaskaappi

8,5 €

1128

256

Allaskaappi

9,6 €

YHDISTELTÄVISSÄ: FLEX-PEILI, FLEX-PEILIKAAPPI, ALVA-PEILIKAAPPI

Malli 600

Tuotenro.

1402

L×S×K 600×440×22

900

1403

900×440×22

1200

1404

1200×440×22

Malli 600

Tuotenro.

0213

Ø/Korkeus 405/160

Väri 400 Tammi

Hinta 195 €

Tammi 45

239 €

Tammi

269 €

Väri Posliinia

Hinta 140 €

900

0211

435/145

Posliinia

140 €

1200

0212

400/120

Posliinia

172 €

Malli 600

1392

L×S×K 590×435×455

Väri Matta valk. raamikehys

Hinta 539 €

900

1393

890×435×455

Matta valk. raamikehys

639 €

Tuotenro.

1392

L×S×K 590×435×455

Väri Matta valk. raamikehys

Hinta 539 €

1392

590×435×455

Matta valk. raamikehys

539 €

1200

009 legeps naecO

Hinta 399 €

Multi 160

Malli

Ocean ram högskåp

ksgöh mar naecO 009 legeps naepcåO påksgöh mar naecO

405

45

400

405

Coast 45

45

Loop Peak

120

MALJA-ALLAS • Posliininen pesuallas. Ilman ylivuotosuojaa • Toimitetaan ilman pohjaventtiiliä ja vesilukkoa

äv 009 påkstsvt naecO

Ocean ram högskåp ram högskåp

Ocean ram högskåp

påksgöh mar naecO

Hinta/kpl 7,4 €

Multi 256

NORO SEASIDE (sivu 46) Mitat millimetreinä (mm) • Pöytätaso tammi • Perusöljytty • Pöytätaso massiivista tammea

Sopivat Allaskaappi

Ocean Ocean ram högskåp

YHDISTELTÄVISSÄ: FLEX-PEILI, FLEX-PEILIKAAPPI, DECO-PEILI, ALVA-PEILIKAAPPI

1229

PÖYTÄTASO

påksgöh mar naecO

Multi 192

CC 96

Ocean tvstskåp 900 ram vä

Ocean ram högskåp Ocean ram högskåpOcean ram högskåp Ocean ram högskåp

Ocean ram högskåp

1130

Malli 900

• Pesuallas posliinia, ylivuotosuojalla • Toimitetaan ilman pohjaventtiiliä ja vesilukkoa

619 €

1131

NORO HOME (sivu 44) Mitat millimetreinä (mm) PESUALLAS

Ocean spegel 900 Ocean spegel 900

Multi 160

Tuotenro.

Ocean tvstskåp 900 ram hö

Ocean spegel 900

Hinta 619 €

Malli Multi 96

400

VETIMET • Tähän kalusteeseen voidaan valita mieluinen vedin. Laatikon sisäpuolella valmiit poramerkinnät eri kokoisille vetimille (CC-mitta).

Ocean tvstskåp 900 ram vä

öh mar 009 påkstsvt näavem cO naaer c0 O09 påkstsvätvn0a0e9cOpåkstsvt naeöchO009 påkstsvt naecO ar 009 påkstsövht n0a0e9cp Oåkstsövht m Ocean spegel 900Ocean spegel 900 Ocean ram högskåp Ocean ram högskåp

Ocean spegel 900

120

• Itsestäänsulkeutuvalla sekä vaimenne­tulla laatikkokiskostolla. • Reunalliset hyllyt himmennettyä akryylia • Toimitetaan koottuna • Poramerkinnät vetimelle: CC 160 mm

Tuotenro.

Hinta 449 € Ocean tvstskåp 900 hö

405

Malli 330

Väri Matta valkoinen Ocean tvstskåp 900 vä

160

KORKEAKAAPPI

L×S×K 900×140/120×700 

Tuotenro.

Ocean tvstskåp 900 ram hö

Ocean tvstskåp 900 ram hö Ocean tvstskåp 900 ram vä Ocean tvstskåp 900 hö Ocean tvstskåp 900 vä Ocean tvstskåp 900 ram hö Ocean tvstskåp 900 ram vä Ocean tvstskåp 900 hö Ocean tvstskåp 900 vä

400

Malli 900

Ocean tvst 900 vä

Ocean 900 ram hö 900 Ocean 900 ram vä Ocean ramtvstskåp hö Ocean tvstskåp ram tvstskåp vä Ocean hö tvstskåp 900 Ocean 900 vä Ocean tvstskåp 900 hö tvstskåp 900 Ocean tvstskåp 900 vä tvstskåp

Ocean tvstskåp 900 vä

PEILI • Ylävalaistus LED, 230 V pistorasia • Reunallinen alahylly

Ocean tvst 900 vä

Ocean tvst 900 hö Ocean tvst Ocean tvst Oikea 900Ocean vä tvst 900 vä 900 hö Oikea

öh 009 tsvt naecO 779 € äv 009 tsvt naecO

779 €

Vasen

Tuotenro.

{

1381

405

• Allas posliinia ylivuotosuojalla • Ei käy hanoihin nostoventtiilillä • Toimitetaan ilman pohjaventtiiliä ja vesilukkoa

+

160

PESUALLAS

YHDISTELTÄVISSÄ: FLEX-PEILI, FLEX-PEILIKAAPPI, ALVA-PEILIKAAPPI, GLOSS-PEILI

=

8 €

ASENNUSSARJA (Tuotenro. 1381) • Tarvitaan kahden 600-kaapin asentamiseen KORKEAKAAPPI • Pesuallas posliinia, ylivuotosuojalla • Ei käy hanoihin nostoventtiilillä • Toimitetaan ilman pohjaventtiiliä ja vesilukkoa

Malli 350

Tuotenro.

1396

L×S×K 350×340×1 560

Väri Matta valk. raamikehys

Hinta 589 €

155


NORO NEWPORT (sivu 54) Mitat millimetreinä (mm)

YHDISTELTÄVISSÄ: FLEX-PEILI, FLEX-PEILIKAAPPI, ALV-PEILIKAAPPI, GLOS-PEILI

PESUALLAS • Pesuallas posliinia, ylivuotosuojalla • Ei käy hanoihin nostoventtiilillä • Toimitetaan ilman pohjaventtiiliä ja vesilukkoa

Malli 600

Tuotenro.

L×S×K 764760-1 615×345/440×50

Hinta 229 €

750

764761-1 765×345/440×50

289 €

900

764762-1 915×345/440×50

359 €

PESUALLASKAAPPI • Varustettu Soft Close -toiminnolla • Laatikon sisäpuolella pienet lokerot • Toimitetaan koottuna • Poramerkinnät vetimelle: CC 64, 160, 320 mm

Malli 600

Tuotenro. L×S×K 764786-1 590×325×530

MATALAKAAPPI • Varustettu Soft Close -toiminnolla • 2 lasihyllyä sekä 1 hyllytaso • Kaluste vaatii kaapin sekä tason • Poramerkinnät vetimelle: CC 64, 128 mm KORKEAKAAPPI • Varustettu Soft Close -toiminnolla. • Sis. vetimen. Neljä lasihyllyä sekä kiinteä hyllytaso.Kaluste vaatii 2 kaappia ja tason. • Poramerkinnät vetimelle: CC 64, 128 mm VETIMET • Tähän kalusteeseen voidaan valita mieluinen vedin. Laatikon sisäpuolella valmiit poramerkinnät eri kokoisille vetimille (CC-mitta).

PESUALLASKAAPPI • Varustettu Push & Open -toiminnolla, painallus julkisivuun aukaisee laatikot (ei vetimiä) • Lokero alalaatikon sisällä • Toimitetaan koottuna KORKEAKAAPPI • Varustettu Push & Open -toiminnolla, painallus julkisivuun aukaisee laatikot ja oven (ei vetimiä) • Toimitetaan koottuna

750

764787-1 740×325×530

Matta valk, kehys

549 €

764788-1 890×325×530

Matta valk, kehys

579 €

Malli 340 Kaappi

Tuotenro. L×S×K 764800-1 320×310×834

Väri Matta valk, kehys

Hinta 219 €

340 Kaapin taso

764802-1 340×320×25

Matta valkoinen

21 €

Malli 340 Kaappi

Tuotenro. L×S×K 764800-1 320×310×834

Väri Matta valk, kehys

Hinta 219 €

{

340 Kaappi

764800-1 320×310×834

Matta valk, kehys

219 €

340 Kaapin taso

764802-1 340×320×25

Matta valkoinen

21 €

Sopivat Mat.kaappi/Korkeakaappi Allaskaappi

Hinta/kpl 10 € 13 €

Tuotenro. Malli Newport 128 1325 Newport 320 1326

CC 128 320

Classic 64

1323

64

Allaskaappi/mat & korkeakaappi

7,4 €

Trend 128

1321

128

Mat.kaappi/Korkeakaappi

8,5 €

Trend 160

1322

160

Allaskaappi

10 €

Multi 128

1127

128

Mat.kaappi/Korkeakaappi

8,1 €

Multi 160

1131

160

Allaskaappi

8,5 €

Multi 320

1129

320

Allaskaappi

10 €

1230

L×S×K 610×460×15

Hinta 319 €

750

1231

755×460×15

389 €

Malli 600

Tuotenro.

1232

L×S×K 590×450×460

Tuotenro.

Väri Kiiltävä valkoinen

Hinta 479 €

600

1238

590×450×460

Matta musta

539 €

750

1233

740×450×460

Kiiltävä valkoinen

579 €

750

1239

740×450×460

Matta musta

629 €

Malli 310

Tuotenro.

1237

L×S×K 310×415×1600

Väri Kiiltävä valkoinen

Hinta 589 €

310

1243

310×415×1600

Matta musta

639 €

YHDISTELTÄVISSÄ: FLEX-PEILI, ALVA-PEILIKAAPPI, GLOSS-PEILI

PESUALLAS • Pesuallas posliinia ylivuotosuojalla • Toimitetaan ilman pohjaventtiiliä ja vesilukkoa

Malli 600

1100

PESUALLASKAAPPI

Malli 600

1103

Tuotenro.

Tuotenro.

L×S×K 610×510/390×50

L×S×K 600×360×540

Hinta 140 €

Väri Kiiltävä valkoinen

Hinta 469 €

600

1112

600×360×540

Matta valkoinen kehysovi

469 €

600

1040

600×360×540

Matta musta kehysovi

559 €

Malli 600

Tuotenro.

1077

L×S×K 600×225/125×700

Väri Valkoinen

Hinta 429 €

600

1078

600×225/125×700

Musta

479 €

KORKEAKAAPPI • Varustettu Soft Close -toiminnolla • 5 hyllyä • Poramerkinnät vetimelle: CC 64, 160 , 256 mm

Malli 350

Tuotenro.

1109

L×S×K 350×330×1 645

Väri Kiiltävä valkoinen

Hinta 429 €

350

1116

350×330×1 645

Matta valkoinen kehysovi

429 €

350

1047

350×330×1 645

Matta musta kehysovi

539 €

VETIMET • Tähän kalusteeseen voidaan valita mieluinen vedin. Laatikon sisäpuolella valmiit poramerkinnät eri kokoisille vetimille (CC-mitta).

Malli Classic 64

Tuotenro.

1323

CC 64

Sopivat Allaskaappi/Korkeakaappi

Hinta/kpl 7,4 €

PEILIKAAPPI • Ylä- ja alavalaistus (halogeeni), 230V pistorasia • Varustettu Soft Close -toiminnolla • Tuplapeilit • Hyllyt kirkasta lasia

156

+ =

+

YHDISTELTÄVISSÄ: FLEX-PEILI, FLEX-PEILIKAAPPI, DECO-PEILI, GLOSS-PEILI

Malli 600

NORO POLO (sivu 60) Mitat millimetreinä (mm)

• Vetimet sisältyvät hintaan • Toimitetaan koottuna • Soft Close -toiminto ovissa ja kiskoissa • Poramerkinnät vetimelle: CC 64, 160, 256 mm

Hinta 519 €

900

NORO AVANTI (sivu 58) Mitat millimetreinä (mm) PESUALLAS • Pesuallas posliinia ylivuotosuojalla • Toimitetaan ilman pohjaventtiiliä ja vesilukkoa

Väri Matta valk, kehys

Trend 160

1322

160

Allaskaappi/Korkeakaappi

10 €

Multi 256

1128

256

Allaskaappi/Korkeakaappi

9,6 €

+

=


NORO SUNDBORN (sivu 64) Mitat millimetreinä (mm) PESUALLAS • Pesuallas posliinia ylivuotosuojalla • Toimitetaan ilman pohjaventtiiliä ja vesilukkoa

Malli 600

1230

L×S×K 610×460×15

Hinta 319 €

900

1229

915×465×15

399 €

Malli 600

Tuotenro.

1261

L×S×K 580×445×835

Väri Matta valk, kehys

Hinta 699 €

900

1264

880×445×835

Matta valk, kehys

779 €

Malli 600

Tuotenro.

1262

L×S×K 600×140×750

Väri Matta valkoinen

Hinta 369 €

900

1265

905×140×750

Matta valkoinen

479 €

SIVUKAAPPI • Varustettu Soft Close -toiminnolla • Korkeussuunnassa säädettavat jalat • 3 hyllyä • Toimitetaan koottuna • Poramerkinnät vetimelle

Malli 320

Tuotenro.

1263

L×S×K 320×350×1060

Väri Matta valk, kehys

Hinta 429 €

VETIMET NUPPI • Tähän kalusteeseen voidaan valita mieluinen vedin. Laatikon sisäpuolella valmiit poramerkinnät eri kokoisille vetimille (CC-mitta).

Malli

Ø/S 28/23

Sopivat Allaskaappi/sivukaappi

Hinta/kpl 6,3 €

PESUALLASKAAPPI • Varustettu Soft Close -toiminnolla • Korkeussuunnassa säädettavat jalat • Toimitetaan koottuna • Poramerkinnät vetimelle

PEILI • Ylävalaistus, 230V pistorasia

VETIMET

Malli 550

PEILI • LED Ylävalaistus

KORKEAKAAPPI • Varustettu Soft Close -toiminnolla • Poramerkinnät vetimelle: CC 128 mm VETIMET • Tähän kalusteeseen voidaan valita mieluinen vedin. Laatikon sisäpuolella valmiit poramerkinnät eri kokoisille vetimille (CC-mitta).

• Pesuallas posliinia ylivuotosuojalla • Varustettu Soft Close -toiminnolla •T oimitetaan koottuna • Toimitetaan ilman pohjaventtiiliä ja vesilukkoa • Poramerkinnät vetimelle: CC 128, 160 mm VETIMET • Tähän kalusteeseen voidaan valita mieluinen vedin. Laatikon sisäpuolella valmiit poramerkinnät eri kokoisille vetimille (CC-mitta).

Tuotenro.

1314

L×S×K 560×320×515

Väri Matta valkoinen

Hinta 449 €

550

1313

560×320×515

Matta musta

509 €

1315

760×320×515

Matta valkoinen

619 €

750

1316

760×320×515

Matta musta

679 €

Malli Multi 256

Tuotenro.

1128

CC 256

Sopivat Allaskaappi

Hinta/kpl 9,6 €

YHDISTELTÄVISSÄ: FLEX-PEILI, FLEX-PEILIKAAPPI, ALVA-PEILIKAAPPI Malli 550

Tuotenro.

1275

L×S×K 560×300/400×590

Väri Kiiltävä valkoinen

Hinta 369 €

550

1284

560×300/400×590

Matta valkoinen kehysovi

369 €

750 vasen

1277

760×300/400×590

Kiiltävä valkoinen

539 €

750 oikea

1278

760×300/400×590

Kiiltävä valkoinen

539 €

750 vasen

1286

760×300/400×590

Matta valkoinen kehysovi

539 €

750 oikea

1287

760×300/400×590

Matta valkoinen kehysovi

539 €

Malli 550

Tuotenro.

1276

B×D×H 550×110/170×720

Väri Kiiltävä valkoinen

Hinta 209 €

550

1285

550×110/170×720

Matta valkoinen

209 €

750

1279

750×110/170×720

Kiiltävä valkoinen

249 €

750

1288

750×110/170×720

Matta valkoinen

269 €

Malli 280

Tuotenro.

1280

L×S×K 280×310×1740

Väri Kiiltävä valkoinen

Hinta 429 €

280

1289

280×310×1740

Matta valkoinen kehysovi

429 €

Malli Fix 128

Tuotenro.

1327

CC 128

Sopivat Allaskaappi/Korkeakaappi

Hinta/kpl 5,3 €

Trend 128

1321

128

Allaskaappi/Korkeakaappi

8,5 €

Multi 128

1127

128

Allaskaappi/Korkeakaappi

8,1 €

Sundborn

1324

Allaskaappi/Korkeakaappi

6,3 €

Malli 420

Tuotenro.

1007

Malli Trend 160 Multi 160 Multi 256

NORO DAY (sivu 74) Mitat millimetreinä (mm) PESUALLASKAAPPI MED PESUALLAS

YHDISTELTÄVISSÄ: FLEX-PEILI, DECO-PEILI, ALVA-PEILIKAAPPI

750

NORO FIX (sivu 70) Mitat millimetreinä (mm). PESUALLASKAAPPI & PESUALLAS • Pesuallas posliinia ylivuotosuojalla • Varustettu Soft Close -toiminnolla • Toimitetaan koottuna • Toimitetaan ilman pohjaventtiiliä ja vesilukkoa • Poramerkinnät vetimelle: CC 128 mm

Tuotenro.

1324

NORO FIX TREND (sivu 66) Mitat millimetreinä (mm) PESUALLASKAAPPI MED PESUALLAS • Pesuallas posliinia ylivuotosuojalla. Varustettu itsestään sulkeutuvilla hiljaisilla kiskoilla.Toimitetaan koottuna. Toimitetaan ilman pohjaventtiiliä ja vesilukkoa. • Poramerkinnät vetimelle: CC 256 mm

Tuotenro.

Vasen

Oikea

YHDISTELTÄVISSÄ: DECO-PEILI, FLEX-PEILI L×S×K 420×320×490

Väri Matta valkoinen

Hinta 399 €

1322

CC 160

Sopivat Allaskaappi

Hinta/kpl 10 €

1131 1128

160 128

Allaskaappi Allaskaappi

8,5 € 9,6 €

Tuotenro.

157


NORO LOOK (sivu 75) Mitat millimetreinä (mm)

YHDISTELTÄVISSÄ: FLEX-PEILI, FLEX-PEILIKAAPPI, DECO-PEILI, ALVA-PEILIKAAPPI

PESUALLASKAAPPI MED PESUALLAS • Pesuallas posliinia ylivuotosuojalla. • Varustettu Soft Close -toiminnolla. Toimitetaan koottuna. Hyllykkö oven sisäpuolella. Toimitetaan ilman pohjaventtiiliä ja vesilukkoa. • Poramerkinnät vetimelle: CC 160, 256 mm

Malli 420

1008

VETIMET • Tähän kalusteeseen voidaan valita mieluinen vedin. Laatikon sisäpuolella valmiit poramerkinnät eri kokoisille vetimille (CC-mitta).

Malli Trend 160

1322

Tuotenro.

Tuotenro.

L×S×K 420×320×580

Väri Matta valkoinen

Hinta 399 €

CC 160

Sopivat Allaskaappi

Hinta/kpl 10 €

Multi 160

1131

160

Multi 256

1128

256

Allaskaappi

8,5 €

Allaskaappi

9,6 €

400

405

45

NORO UNO (sivu 76) Mitat millimetreinä (mm)

PESUALLASKAAPPI • Varustettu Soft Close -toiminnolla • Poramerkinnät vetimelle: CC 160, 256 mm

Malli Coast

0213

Ø/Korkeus 405/160

Loop

0211

435/145

Malli 410

Tuotenro.

1021

L×S×K 405×405×535

Väri Kiiltävä valkoinen

Hinta 219 €

410

1025

405×405×535

Kiiltävä musta

239 €

Hinta 140 €

160

YHDISTELTÄVISSÄ: DECO-PEILI, FLEX-PEILI Tuotenro.

120

MALJA-ALLAS • Pesuallas posliinia ilman ylivuotosuojaa

405

400

45

Coast

140 €

Loop

ALLASTASO PLATE • Graniitti • Saatavilla oikean- ja vasemmanpuoleisena

Malli

Tuotenro.

L×S×K

Väri

Hinta

Oikea

1029

465×425×24

Musta

162 €

Vasen

1030

465×425×24

Musta

162 €

VETIMET

Malli Trend 160

Tuotenro.

1322

CC 160

Sopivat Allaskaappi

Hinta/kpl 10 €

• Tähän kalusteeseen voidaan valita mieluinen vedin. Laatikon sisäpuolella valmiit poramerkinnät eri kokoisille vetimille (CC-mitta).

Multi 160

1131

160

Allaskaappi

8,5 €

Multi 256

1128

256

Allaskaappi

9,6 €

NORO SINGLE (sivu 78) Mitat millimetreinä (mm) PESUALLAS • Pesuallas posliinia, ylivuotosuojalla • Toimitetaan ilman pohjaventtiiliä ja vesilukkoa PESUALLASKAAPPI •V arustettu Soft Close -toiminnolla • Poramerkinnät vetimelle: CC 160, 256 mm VETIMET • Tähän kalusteeseen voidaan valita mieluinen vedin. Laatikon sisäpuolella valmiit poramerkinnät eri kokoisille vetimille (CC-mitta).

FLEX-PEILI ROUND • Tasopeili, piilotettu kiinnitys • 12 mm koholla seinästä • Valaistus saatavilla erikseen FLEX-PEILIKAAPPI • Moduulirakenteinen peilikaappi • Kirkaslasihyllyt • Piilotettu liimattu sarana SoftClose- toiminnolla • Peili sekä sisä- että ulkopuolella • Valaistus ja pistorasia ostetttavissa erikseen • HUOM. 300-moduuleissa on saranat sijoitettu oikealle/vasemmalle

Malli 450

1000

Malli 450

1001

L×S×K 440×285×520

Väri Kiiltävä valkoinen

Hinta 269 €

450

1004

440×285×520

Musta kiiltävä

319 €

Malli Trend 160

Tuotenro.

1322

CC 160

Sopivat Allaskaappi

Hinta/kpl 10 €

Tuotenro.

Tuotenro.

L×S×K 450×300×125

Hinta 107 €

Multi 160

1131

160

Allaskaappi

8,5 €

Multi 256

1128

256

Allaskaappi

9,6 €

YHDISTELTÄVISSÄ: PISTORASIA LAATIKKOON JA KAAPPIIN

Malli

Tuotenro.

L×K

Hinta

450

1510

450×750

89 €

550

1511

550×750

95 €

600

1512

600×750

99 €

750

1513

750×750

105 €

800

1508

800×750

109 €

900

1514

900×750

115 €

1 000

1509

1 000×750

140 €

1 200

1515

1 200×750

183 €

Malli

Tuotenro.

L×K

Hinta

600

1507

Ø 600

107 €

Malli

Tuotenro.

L×S×K 

Väri

Hinta

300 Oikea

1516

300×135×680

Valkoinen

183 €

300 Vasen

1517

300×135×680

Valkoinen

183 €

600

1518

600×135×680

Valkoinen

399 €

Valkoinen

582 €

Valkoinen

582 €

900 Oikea

900 Vasen

{ {

1516

450

550

900

600

1000

1517

+

800

1200

= 30 Oikea

60

900

1518

1516 1518 1517

Valkoinen

765 €

= 60

30 Vasen

+

30 Vasen

158

750

1518

+

1200

Vasen

YHDISTELTÄVISSÄ: DECO-PEILI, FLEX-PEILI, ALVA-PEILIKAAPPI

NORO FLEX (sivu 82, 84) Mitat millimetreinä (mm) FLEX-PEILI • Tasopeili, piilotettu kiinnitys • 12 mm koholla seinästä • Valaistus saatavilla erikseen

Oikea

900

+

60

=

30 Oikea

1200


FLEX LED-VALAISTUSPROFIILI • LED-valaistus, alumiini, kolmeen päin suuntautuva lämmin valo Sopii sekä taso- että raamipeilille ja peilikaapille Voi myös asentaa suoraan seinään. Integroitu LED-driver, eli kytketään suoraan 230V.

Malli 415

FLEX LED-LAMPPU • LED-valaistus, alumiini, alaspäin suuntaututuva lämmin valo. Sopii sekä taso- että raamipeilille ja peilikaapille. Integroitu LED-driver, eli kytketään suoraan 230V.

Tuotenro.

1519

L×S×K  415×55×40

Hinta 129 €

590

1520

590×55×40

149 €

890

1521

890×55×40

172 €

1190

1522

1190×55×40

199 €

Malli 300

Tuotenro.

1503

L×S×K  300×110×45

Hinta 115 €

500

1504

500×110×45

145 €

Malli

Tuotenro.

L×S×K 

Hinta

420

1420

420×20×800

194 €

550

1421

550×20×800

199 €

600

1422

600×20×800

209 €

750

1423

750×20×800

229 €

800

1424

800×20×800

249 €

900

1425

900×20×800

279 €

1 000

1426

1000×20×800

299 €

1 200

1427

1200×20×800

319 €

NORO DECO-PEILI (sivu 81) Mitat millimetreinä (mm) • Valaisee 3 erisuuntiin • Peili LED-valaistuksella • Erittäin hyvä valonlähde

420

800

550

600

900

1 000

750

1 200

NORO ALVA-PEILIKAAPPI (sivu 81) Mitat millimetreinä (mm) • Loistevalaistus kattoon • Peili sisä- ja ulkopuolella • Kaksi kirkasta lasihyllyä • 230V pistorasia • Valmisteltu vikavirtasuojalle

Malli

Tuotenro.

L×S×K 

Väri

Hinta

420

1182

425×115/200×685

Matta valkoinen

319 €

550

1155

555×115/200×685

Matta valkoinen

369 €

600

1177

600×115/200×685

Matta valkoinen

429 €

750

1156

755×115/200×685

Matta valkoinen

479 €

900

1176

900×115/200×685

Matta valkoinen

539 €

L×S×K  295×150×1650

Väri Kiiltävä valkoinen

Hinta 319 €

NORO MULTI KORKEAKAAPPI (sivu 83) Mitat millimetreinä (mm) • 5 lasihyllyä • Varustettu Soft Close -toiminnolla • Poramerkinnät vetimelle: CC 160, 256 mm

VETIMET • Tähän kalusteeseen voidaan valita mieluinen vedin. Laatikon sisäpuolella valmiit poramerkinnät eri kokoisille vetimille (CC-mitta).

Malli 295

Tuotenro.

1135

295

1150

295×150×1650

Matta valkoinen

319 €

295

1138

295×150×1650

Kiiltävä musta

369 €

Malli Trend 160

Tuotenro.

1322

CC 160

Sopivat Korkeakaappi

Hinta/kpl 10 €

Multi 160

1131

160

Korkeakaappi

8,5 €

Multi 256

1128

256

Korkeakaappi

9,6 €

Tuotenro.

1490

155

Väri Kromi

Hinta 42 €

ssolG

NORO GLOSS-PEILI (sivu 81) Mitat millimetreinä (mm) • Liikuteltava krominen meikkipeili. Kiinn­­ittyy takana olevan magneetin avulla. 3× suurennus. Käy tasopeiliin, ei peilikaappien peilioviin.

NORO BASIC PEILIKAAPPI (sivu 80) Mitat millimetreinä (mm) • Peilit ovien sisä- sekä ulkopuolella, push open toiminto • 2 siirrettävää lasihyllyä • Valmisteltu pistorasialle

Malli

Tuotenro.

L×S×K 

Väri

Hinta

600

1334

600×130×680

Valkoinen

209 €

L×S×K  600×130×640

Väri Valkoinen

Hinta 162 €

L×S×K  600×140×680

Väri Valkoinen

Hinta 183 €

L×S×K  650×135×450

Väri Valkoinen

Hinta 140 €

NORO EASY PEILIKAAPPI (sivu 80) Mitat millimetreinä (mm) • Peili liukuovet • 2 siirrettävää kirkaslasista hyllyä • Valmisteltu pistorasialle

Malli 600

Tuotenro.

1330

NORO PLAIN PEILIKAAPPI (sivu 80) Mitat millimetreinä (mm) • Peltikaappi peiliovilla, peilit ovien molemmin puolin • 2 peltihyllyä • Valmisteltu pistorasialle • Peilit ovien molemmin puolin

Malli 600

Tuotenro.

1333

NORO SIMPLE PEILIKAAPPI (sivu 80) Mitat millimetreinä (mm) • Peltikaappi, peili liukuovet • Yksi peltihylly • Valmisteltu pistorasialle

Malli 650

Tuotenro.

1332

159


NORO ASENNUSLISTA (sivu 83) Mitat millimetreinä (mm) • Tukee ja helpottaa pesuallas- ja korkeakaapin asennusta seinälle • Alumiini • Säädettävä

Malli 400

Tuotenro.

1382

L  400

Väri Kromi

Hinta 9 €

700

1383

700

Kromi

12 €

1000

1384

1 000

Kromi

15 €

CC 64

Väri Kromi

Hinta/kpl 7,4 €

NORO CLASSIC VETIMET (sivu 82) Mitat millimetreinä (mm) • Vedin, kromi • C–C on ruuvinreikien välinen mitta

Malli 64

Tuotenro.

1323

NORO FIX VETIMET (sivu 82) Mitat millimetreinä (mm) • Vedin, kromi • C–C on ruuvinreikien välinen mitta

Malli

Tuotenro.

CC

Väri

Hinta/kpl

128

1327

128

Kromi

5,3 €

Tuotenro.

CC 128 160 256 320

Väri Krom Krom Krom Krom

Hinta/kpl 12 € 13 € 14 € 15 €

CC  96

Väri Kromi

Hinta/kpl 7,4 €

NORO FLEX VETIMET (sivu 82) Mitat millimetreinä (mm) • Vedin, alumiini • CC on ruuvinreikien välinen mitta

Malli 128 160 256 320

1337 1338 1339 1340

NORO MULTI VETIMET (sivu 82) Mitat millimetreinä (mm) • Krominen kahva • C–C on ruuvinreikien välinen mitta

Malli 96

Tuotenro.

1130

128

1127

128

Kromi

8,1 €

160

1131

160

Kromi

8,5 €

192

1132

192

Kromi

9,2 €

256

1128

256

Kromi

9,6 €

320

1129

320

Kromi

10 €

NORO NEWPORT VETIMET (sivu 82) Mitat millimetreinä (mm) • Vedin, kromi • C–C on ruuvinreikien välinen mitta

Malli

Tuotenro.

CC 

Väri

Hinta/kpl

128

1325

128

Kromi

10 €

320

1326

320

Kromi

13 €

NORO SUNDBORN NUPPI (sivu 82) Mitat millimetreinä (mm) • Nuppi, antiikki musta

Malli

Tuotenro.

Mitat 

Väri

Hinta/kpl

28

1324

Ø 28mm, D 23mm

Antiikki musta

6,3 €

NORO TREND VETIMET (sivu 82) Mitat millimetreinä (mm) • Vedin ruskeaa tekonahkaa.

Malli

Tuotenro.

CC 

Väri

Hinta/kpl

128

1321

128

Tekonahkaa, ruskea

8,5 €

160

1322

160

Tekonahkaa, ruskea

10 €

NORO PISTORASIA LAATIKKOON JA KAAPPIIN (sivu 85) Mitat millimetreinä (mm) PISTORASIA LAATIKKOON JA KAAPPIIN • Valkoinen pistorasia asennettavaksi laatikkoon

Malli

Tuotenro.

Hinta

Pistorasia

1993-1

21 €

JOHTO PISTORASIALLE • Johto pistorasialle laatikkoon

Johto

1993-2

21 €

NORO VIKAVIRTASUOJA (sivu 83) Mitat millimetreinä (mm) • Vikavirran laukaisuherkkyys 30 mA • Varustettu testimekanismilla. Lapsiturvallinen. • 230 V/16 A, IP44 • Korokekehys/Pinta-asennusrasia lisävarusteena . Pinta-asennusrasia ulkoasennukseen. Sopii hyvin Alva ja Newport-peilikaappien kanssa.

Malli

Hinta

Tuotenro.

Vikavirtasuoja 1991-1

107 €

Korotuskehys

10 €

vikavirtasuoja­-

1991-2

kytkimelle

NORO PESUALLASKAAPIN VESILUKKO (sivu 83) Mitat millimetreinä (mm) Laatikollisen pesuallaskaapin matalarakenteinen Malli vesilukko tulpallisella pohjaventtiilillä. Suosittelemme kalusteisiin Day, Avanti, Polo, Star, Relounge, Seaside, Ocean, Fix Trend ja Newport, Lifestyle Concept, Flexline ja Living.

160

Tuotenro.

1989

L×S×K 

Hinta 39 €


POSLIINIA

(sivu 86) Mitat millimetreinä (mm)

NORO MANGO

NORO LOOP Art.nro: 0206

Art.nro: 0211

Mitat: 700×400×125

Korkeus: 145

Hinta: 209 €

Ø: 435 Hinta: 140 €

NORO PEAK

NORO FIX TREND 550

400

Art.nro: 0212

Art.nro: 1310

405

550

Mitat: 550×320×50 Hinta: 219 €

Korkeus: 120 45

405

400

Ø: 400

320

45

Ø35

Ø45

160

120

45 50

Hinta: 172 €

NORO COAST

NORO FIX TREND 750

(mm) (mm)

760

Ø35

110110

Korkeus: 160 45

Ø45

Ø: 405

405

Art.nro: 1311

760 Ø35

Ø45

180180 320320

Art.nro: 0213

50 50

405

Mitat: 760×320×50 Hinta: 279 €

70 70

160

NORO DAY

NORO DOVE

420

Ø35 320

45 50 45 50 120120

Hinta: 140 €

Art.nro: 1005

Art.nro: 0205

Mitat: 420×325×50

Korkeus: 160

Hinta: 151 €

Ø: 460

Ø45

45

50

Hinta: 149 €

NORO INDRIA

NORO SINGLE

410

Art.nro: 0214

Mitat: 450×300×125 Hinta: 107 €

Korkeus: 150 Ø: 410

300

410

45

Art.nro: 1000

450

Ø45

125

150

Hinta: 269 €

161


Mitat millimetreinä (mm)

245 155

650

NORO SAND Oikea 160 (sivu 131)

505 650

NORO SAND Vasen 160 (sivu 130)

505

POREAMMEET

245 155 65

555

235

555

235

130 85

85 130

45

45

65

1480

NORO RELOUNGE Oikea 150 (sivu 129)

630

630

NORO RELOUNGE Vasen 150 (sivu 128)

1480

100

100 75

75 45

45

55

495495

630630

100 75100 75 165 165

40 40 55 55

162

NORO RELOUNGE Oikea 160 (sivu 129)

630

NORO RELOUNGE Vasen 160 (sivu 128)

165

55

495

165

100 75 40 55

165


NORO STAR (sivu 123)

TÄYDENTÄVÄT TUOTTEET

495 675

NORO Clean & Aroma kit sisältää 32 kloo­ritablettia, 125 ml poreammeen puhdistusainetta sekä 250 ml kylpytuoksuja. Puhdistusaine on tarkoitettu poreammeen säännölliseen puhtaanapitoon ja bakteerien poistamiseen. Hurmaavat tuoksut nautinnolliseen kylpyhetkeen. Malli Clean & Aroma Kit

Tuotenro. 0065

Hinta 86 €

1545

POREAMMEET

495 675

497

Ruotsalaisvalmisteiset poreammeemme ovat laadultaan ja suorituskyvyltään korkeinta luokkaa ja voidaan valita erilaisilla varusteluilla. Kaikki ammeet testataan perusteellisesti ja tarkasti ennen toimitusta. Vedenpaine hieroo vyöhykkeittäin suoraan valittuja kehon kohtia ja tarvittaessa voit säätää suuttimia saadaksesi toivotun hierontatehon. Useimmat poreammeemme ovat varustettu LED-terapiavalaistuksella. Tuhannet ilmakuplat ammeen pohjasta antavat pehmeämmän hieronnan ja sisäänrakennettu vedenlämmitin takaa ettei vesi jäähdy. Kaikki ammeemme sisältävät etulevyn, mutta ne voidaan myös koteloida. Muista hyvä ilmanvaihto. Koteloitu amme voidaan nostaa kotelosta huoltoa/puhtaanapitoa varten. Saniteettiakryyli­sessä aihiossa on viiden vuoden takuu, muissa osissa Kulutta­javiraston suosituksien mukainen takuu. Sähköasennukset valtuutetun sähköasentajan toimesta.

1545

GOLD

PLATINUM

BRONZE

SILVER

GOLD

PLATINUM

BRONZE

SILVER

GOLD

PLATINUM

BRONZE

SILVER

GOLD

PLATINUM

BRONZE

SILVER

GOLD

PLATINUM

BRONZE

SILVER

GOLD

PLATINUM

0102

0103

0110

0111

0112

0113

0115

0116

0117

0118

0130

0131

0132

0133

0125

0126

0127

0128

0120

0121

0122

0123

SAND Vasen 160

SILVER

SAND Oikea 160

BRONZE

PLATINUM 

STAR 140

0101

GOLD

0108

RELOUNGE Vasen 160

0100

SILVER

0107

RELOUNGE Oikea 160

6 SIVUSUUTINTA (JET)

6 SELKÄSUUTINTA (JET)

Tuotenro.

0106

1 999 € 2 299 € 2 799 € 3 359 €

BRONZE

BRONZE: SILVER: GOLD: PLATINUM:

RELOUNGE Vasen 150

0105

RELOUNGE Oikea 150

Hinta

2 JALKASUUTINTA (JET) LÄMMITETTY ILMAJÄRJESTELMÄ

ETULEVY

PÄÄTYLEVY

HITSATTU KEHIKKO

TERAPIAVALAISTUS VEDENLÄMMITIN 1500W NORO TROPIC HANA

VESIPUMPUN TEHO (1100W)

 

 

JÄNNITE 230V

VAATII VIKAVIRTASUOJAN

SULAKE 10 A

SULAKE 13 A

SULAKE 16 A

 

 

 

 

 

 

5 VUODEN TAKUU SAN.AKRYYLI AIHIOSSA

SIS. POHJAVENTTIILIN

650 W:N KOMPRESSORI

PNEUMAATTINEN KÄYNNISTYS

NORO SOUNDLESS SYSTEM

VESISYVYYS (MM)

495

495

495

495

495

500

500

VESIMÄÄRÄ (L)

220

220

250

250

388

330

330

163


SUIHKUNURKAT

Mitat millimetreinä (mm)

NORO ART ICE FRIENDSHIP (sivu 93) • Suihkunurkka Ulrika Hydman-Vallien kuvioinnilla • 6 mm paksusta karkaistusta turvalasista • 180° kääntyvät magneettisesti sulkeutuvat ovet ja nivelsaranat • Kiiltävä alumiiniprofiili, matta hopea viimeistely Seinäprofiileissa 35 mm putkien läpiviennille • Sisältää vetimen

Malli

Tuotenro.

L×S×K

Säätövara

Väri

Hinta

Ice R 99 ART

2041

900×900×2 000

890–910

Friendship

969 €

Malli

Tuotenro.

L×S×K

Säätövara

Väri

Hinta

Shine 900

2064

900×900×2 000

890–910

Kirkas lasi

859 €

Shine 1 000

2069

1 000×1 000×2 000

990–1 010

Kirkas lasi

969 €

Malli

Tuotenro.

L×S×K

Säätövara

Väri

Hinta

Fix Trend R 88

2301

800×800×1 950

790–810

Kirkas lasi

589 €

Fix Trend R 89/98

2303

800×900×1 950

790/810–890/910

Kirkas lasi

589 €

Fix Trend R 99

2306

900×900×1 950

890–910

Kirkas lasi

589 €

Fix Trend R 88

2331

800×800×1 950

790–810

Himmeä

589 €

Fix Trend R 89/98

2333

800×900×1 950

790/810–890/910

Himmeä

589 €

Fix Trend R 99

2336

900×900×1 950

890–910

Himmeä

589 €

Fix Trend R 88

2311

800×800×1 950

790–810

Savu

589 €

Fix Trend R 89/98

2313

800×900×1 950

790/810–890/910

Savu

589 €

Fix Trend R 99

2316

900×900×1 950

890–910

Savu

589 €

Fix Trend R 88

2341

800×800×1 950

790–810

Vallmo

589 €

Fix Trend R 89/98

2343

800×900×1 950

790/810–890/910

Vallmo

589 €

Fix Trend R 99

2346

900×900×1 950

890–910

Vallmo

589 €

Malli

Tuotenro.

L×S×K

Auk.

Säätövara

Väri

Hinta

Snow R 88SMC

2015

800×800×1950

420

790–810

Kirkas lasi

539 €

Snow R 99SMC

2016

900×900×1950

420

890–910

Kirkas lasi

539 €

Snow R 79SMC*

2017

700×900×1950

380

690/710–890/910

Kirkas lasi

539 €

NORO SHINE (sivu 94) • Puoliympyrän muotoinen suihku, 6 mm paksusta turvalasista • Muotoillut vetimet kromatusta, ruostumattomasta teräksestä • 180° kääntyvät magneettisesti sulkeutuvat ovet ja nivelsaranat. Hopea mattapinta. • Seinäprofiileissa 35 mm tilaa putkien läpiviennille • Sisältää vetimen TREND R - FIX Transparent FIX TREND - Transparent R - Transparent NORO FIXFIXTREND RRTREND (sivu 92–93)

FIX TREND RFIX - Half FIX TREND R -Frost Half TREND R -Frost Half Frost

FIX TREND R - Transparent FIX TREND R - Whole FrostFIX TREND RFIX - Half Frost TREND R - Smoked Vallmo FIX TREND R - Vallmo Kirkas lasi Himmeä Savu FIX TREND R - Whole Frost FIX TREND R - Smoked FIX TREND R - Vallmo FIX TREND R - Whole Frost FIX TREND R - Smoked FIX TREND R - Vallmo

• Magneettisesti sulkeutuvat 5 mm turvalasit • Nostosaranat, 5 mm • Ovet kääntyvät 180 astetta. Hopeanharmaa profiili • Seinäprofiileissa 35 mm tila putkien läpiviennille • Suihkunurkka on käännettävissä • Sisältää vetimen FIX Frost FIXTREND TRENDRR- -Whole Transparent

FIX R Smoked FIX TREND R FIX - Vallmo FIX TREND FIXTREND TREND R - Transparent R -- Transparent FIX FIXTREND TRENDRR- -Half Transparent Frost TREND FIX TREND R - Half R -Frost Half FIX TREND Frost R - Half Frost

NORO SNOW R KIRKAS LASI (sivu 95) FIX TREND C

FIX TREND C FIX TREND C • Puolipyöreä suihkunurkka, 6 mm paksusta taivu-tetusta turvalasista • Kiiltävä alumiiniprofiili, matta hopea • Seinäprofiileissa 35 mm tilaa putkien läpiviennille • Sisältää vetimen

*Suihkunurkka on käännettävissä (oikea/vasen).

REND R - Whole Frost

FIX FIX TREND FIXTREND TREND R - Whole R R- Smoked - Whole FIX Frost TREND FrostR - Whole FIX FIXTREND TREND Frost FIX TREND RR--Vallmo Smoked R - Smoked FIX TREND R FIX - Smoked TREND FIX TREND R - Vallmo R - Vallmo FIX TREND R - Vallmo

FIX TREND C NORO FIX TREND C (sivu 98–99)

FIX TREND C Kirkas lasi

FIX TREND FIX TREND C C Savu FIX TREND C Himmeä

Vallmo

• Magneettisesti sulkeutuvat 5 mm turvalasit • Nostosaranat, 5 mm • Ovet kääntyvät 180 astetta • Hopeanharmaa profiili • Seinäprofiileissa 35 mm tilaa putkien läpiviennille • Suihkunurkka on käännettävissä • Sisältää vetimen

Malli

Tuotenro.

L×S×K

Säätövara

Väri

Hinta

Fix Trend C 88

2371

800×800×1 950

790–810

Kirkas lasi

589 €

Fix Trend C 89/98

2373

800×900×1 950

790/810–890/910

Kirkas lasi

589 €

Fix Trend C 99

2376

900×900×1 950

890–910

Kirkas lasi

589 €

Fix Trend C 88

2381

800×800×1 950

790–810

Himmeä

589 €

Fix Trend C 89/98

2383

800×900×1 950

790/810–890/910

Himmeä

589 €

Fix Trend C 99

2386

900×900×1 950

890–910

Himmeä

589 €

Fix Trend C 88

2361

800×800×1 950

790–810

Savu

589 €

Fix Trend C 89/98

2363

800×900×1 950

790/810–890/910

Savu

589 €

Fix Trend C 99

2366

900×900×1 950

890–910

Savu

589 €

Fix Trend C 88

2391

800×800×1 950

790–810

Vallmo

589 €

Fix Trend C 89/98

2393

800×900×1 950

790/810–890/910

Vallmo

589 €

Fix Trend C 99

2396

900×900×1 950

890–910

Vallmo

589 €

NORO ICE BV KIRKAS LASI (sivu 101) • Kylpyammeen seinä, 6 mm, paksusta turvalasista • Nivelsaranat ja 180° kääntyvä ovi • Kiiltävä alumiiniprofiili, mattahopea viimeistely • Seinäprofiilissa 35 mm tilaa putkien läpiviennille

Malli

Tuotenro.

L×K

Säätövara

Väri

Hinta

Ice BV 75SMC

2010

750×1 500

730–760

Kirkas lasi

319 €

Malli

Tuotenro.

NORO FIX TREND BV (sivu 100) • Kylpyammeen seinä, 6 mm, paksusta turvalasista • Nivelsaranat ja 180° kääntyvä ovi • Kiiltävä alumiiniprofiili, mattahopea viimeistely • Seinäprofiilissa 35 mm tilaa putkien läpiviennille • Sisältää vetimen • Sopii erityisesti NORO Grand -ammeen kanssa

164

L×K

Säätövara

Väri

Hinta

Fix Trend BV 80SMC 2048

810×1 500

796–816

Kirkas lasi

299 €

Fix Trend BV 80SMP 2049

810×1 500

796–816

Vallmo

319 €


NORO HIMMEÄ CONCEPT F/F* (sivu 107) • Joustava suihkuratkaisu, joka koostuu kiinteästä himmeästä seinästä (A) ja himmeästä ovesta (B). • Suihkuseinä (A) sekä ovi (B) on 8 mm/6 mm karkais­ tua turvalasia. Ovet tiivisti sulkevat magneettilistat. Nostosaranat, jotka nostavat ovea 5 mm (B). • Sisältää vetimen

A

B

Huom. Suihkuseinän A vesiliitäntää varten suihkuseinä tulee täydentää putkiston läpiviennin lisäprofiililla. *Suihku on käännettävissä. Suihkuseinät voi kiinnittää joko seinään tai kattoon.

Malli

Tuotenro.

Leveys Leveys seinä (A) ovi (B)

F Concept 79

Korkeus

Säätövara (A)

Väri

2022

Suihkuseinä

2042

Suihkuovi

2407

700

798 € 725–735

900

F Concept 88

Himmeä 885–905

Himmeä

2022

Suihkuseinä

2043

Suihkuovi

2406

800

798 € 825–835

800

F Concept 89

Himmeä 785–805

Himmeä

2022

Suihkuseinä

2043

Suihkuovi

2407

800

798 € 825–835

900

F Concept 97

Himmeä 885–905

Himmeä

2022

Suihkuseinä

2044

Suihkuovi

2405

900

798 € 925–935

700

F Concept 98

Himmeä 685–705

Himmeä

2022

Suihkuseinä

2044

Suihkuovi

2406

900

798 € 925–935

800

F Concept 99

Himmeä 785–805

Himmeä

2022

Suihkuseinä

2044

Suihkuovi

2407

900

798 € 925–935

900

F Concept 115

Himmeä 885–905

Himmeä

2022

Suihkuseinä

2045

Suihkuovi 90

2407

Lisäprofiili

2037

Malli

Tuotenro.

1 150

Hinta

(B)

1015 € 1175–1185

900

Himmeä 885–905

Himmeä

NORO HIMMEÄ CONCEPT HG/F* (sivu 107) • Joustava suihkuratkaisu, joka koostuu kiinteästä Happy Going kuvioidusta seinästä (A) ja himmeästä ovesta (B) • Suihkuseinä (A) sekä ovi (B) on 8 mm/6 mm karkais­ tua turvalasia. Ovet tiivisti sulkevat magneettilistat. Nostosaranat, jotka nostavat ovea 5 mm (B). • Sisältää vetimen

Huom. Suihkuseinän A vesiliitäntää varten A

B

suihkuseinä tulee täydentää putkiston läpiviennin lisäprofiililla. *Suihku on käännettävissä. Suihkuseinät voi kiinnittää joko seinään tai kattoon.

Leveys Leveys seinä (A) ovi (B)

F Concept 79

Korkeus

Säätövara (A)

Väri

2022

Suihkuseinä

2031

Suihkuovi

2407

700

908 € 725–735

900

F Concept 88

885–905

Himmeä

2022

Suihkuseinä

2032

Suihkuovi

2406

800

908 € 825–835

800

F Concept 89

785–805

Himmeä

2022

Suihkuseinä

2032

Suihkuovi

2407

800

908 € 825–835

900

F Concept 97

885–905

Himmeä

2022

Suihkuseinä

2033

Suihkuovi

2405

900

908 € 925–935

700

F Concept 98

685–705

Himmeä

2022

Suihkuseinä

2033

Suihkuovi

2406

900

908 € 925–935

800

F Concept 99

785–805

Himmeä

2022

Suihkuseinä

2033

Suihkuovi

2407

900

908 € 925–935

900

F Concept 115

885–905

Himmeä

2022

Suihkuseinä

2034

Suihkuovi 90

2407

Lisäprofiili

2037

Malli

Tuotenro.

Hinta

(B)

1 150

1125 € 1175–1185

900

885–905

Himmeä

NORO HIMMEÄ CONCEPT K/K* (sivu 106) • Joustava suihkuratkaisu, joka koostuu kiinteästä seinästä (A) ja ovesta (B). • Suihkuseinä (A) sekä ovi (B) on 8 mm/6 mm karkais­ tua turvalasia. Ovet tiivisti sulkevat magneettilistat. Nostosaranat, jotka nostavat ovea 5 mm (B). • Sisältää vetimen

A

B

Huom. Suihkuseinän A vesiliitäntää varten suihkuseinä tulee täydentää putkiston läpiviennin lisäprofiililla. *Suihku on käännettävissä. Suihkuseinät voi kiinnittää joko seinään tai kattoon.

Leveys Leveys seinä (A) ovi (B)

F Concept 79

Korkeus

Säätövara (A)

Väri

728 €

2022

Suihkuseinä

2027

Suihkuovi

2403

700

725–735 900

F Concept 88

Kirkas lasi 885–905

Kirkas lasi 728 €

2022

Suihkuseinä

2028

Suihkuovi

2402

800

825–835 800

F Concept 89

Kirkas lasi 785–805

Kirkas lasi 728 €

2022

Suihkuseinä

2028

Suihkuovi

2403

800

825–835 900

Hinta

(B)

Kirkas lasi 885–905

Kirkas lasi

165


Jatkoa. Frost Concept K/K F Concept 97

2022

Suihkuseinä

2029

Suihkuovi

2401

900

728 € 925–935

700

F Concept 98

Kirkas lasi 685–705

Kirkas lasi

2022

Suihkuseinä

2029

Suihkuovi

2402

900

728 € 925–935

800

F Concept 99

Kirkas lasi 785–805

Kirkas lasi

2022

Suihkuseinä

2029

Suihkuovi

2403

900

728 € 925–935

900

F Concept 115

Kirkas lasi 885–905

Kirkas lasi

2022

Suihkuseinä

2030

Suihkuovi 90

2403

Lisäprofiili

2037

Malli

Tuotenro.

1 150

945 € 1175–1185

900

Kirkas lasi 885–905

Kirkas lasi

NORO HIMMEÄ CONCEPT F/K* (sivu 106) • Joustava suihkuratkaisu, joka koostuu kiinteästä himmeästä seinästä (A) ja kirkas-lasisesta ovesta (B). • Suihkuseinä (A) sekä ovi (B) on 8 mm/6 mm karkaistua turvalasia. Ovet tiivisti sulkevat magneettilistat. Nostosaranat, jotka nostavat ovea 5 mm (B). • Sisältää vetimen

Leveys

Leveys

F Concept 79 2042

Suihkuovi

2403

Himmeä 885–905

Kirkas lasi

2022 2043

800

2402

778 € 825–835

800

Himmeä 785–805

Kirkas lasi

2022 2043

800

2403

778 € 825–835

900

Himmeä 885–905

Kirkas lasi

2022

Suihkuseinä

2044

Suihkuovi

2401

900

778 € 925–935

700

Himmeä 685–705

Kirkas lasi

785–805

Himmeä Kirkas lasi

2022 2044 2402

900

Suihkuseinä

2044

900

Suihkuovi

2403

778 € 925–935

800 2022

778 € 925–935

900

F Concept 115

Himmeä 885–905

Kirkas lasi 995 €

2022

Suihkuseinä

2045

Suihkuovi 90

2403

Lisäprofiili

2037

Malli

Tuotenro.

1150

Hinta 778 €

900

F Concept 99

B

Väri (B)

725–735

F Concept 97

F Concept 98 Suihkuseinä Suihkuovi

(A)

700

F Concept 88

Huom. Suihkuseinän A vesiliitäntää varten suihkuseinä tulee täydentää Suihkuovi putkiston läpiviennin lisäprofiililla. F Concept 89 *Suihku on käännettävissä. Suihkuseinät voi kiinnittää joko seinään Suihkuseinä tai kattoon. Suihkuovi

Säätövara

2022

Suihkuseinä

Suihkuseinä

A

Korkeus

seinä (A) ovi (B)

1175–1185 900

Himmeä 885–905

Kirkas lasi

NORO HIMMEÄ CONCEPT HG/K* (sivu 107) • Joustava suihkuratkaisu, joka koostuu kiinteästä seinästä Happy going-kuviolla (A) ja kirkaslasisesta ovesta (B) • Sekä suihkuseinä (A) että ovi (B) on 8mm/6mm karkaistua turvalasia ovet tiiviisti sulkevat magneettilistat. Nostosaranat, jotka nostavat ovea 5 mm (B). • Sisältää vetimen

Huom. Suihkuseinän A vesiliitäntää varten suihkuseinä tulee täydentää putkiston läpiviennin lisäprofiililla. *Suihku on käännettävissä. Suihkuseinät voi kiinnittää joko seinään tai kattoon.

Leveys

Leveys

F Concept 79 2031

Väri

Suihkuovi

2403

888 €

900

F Concept 88

Happy going 885–905

Kirkas lasi

2022

Suihkuseinä

2032

Suihkuovi

2402

800

888 € 825–835

800

F Concept 89

Happy going 785–805

Kirkas lasi

2022

Suihkuseinä

2032

Suihkuovi

2403

800

888 € 825–835

900

F Concept 97

Happy going 885–905

Kirkas lasi

2022

Suihkuseinä

2033

Suihkuovi

2401

900

888 € 925–935

700

Happy going 685–705

Kirkas lasi

2022

Suihkuseinä

2033

Suihkuovi

2402

900

888 € 925–935

800

Happy going 785–805

Kirkas lasi

2022

Suihkuseinä

2033

Suihkuovi

2403

900

888 € 925–935

900

Happy going 885–905

Kirkas lasi

2022

Suihkuseinä

2034

Suihkuovi 90

2403

Lisäprofiili

2037

1150

1105 € 1175–1185

900

Hinta

(B)

725–735

F Concept 115

166

(A)

700

F Concept 99

B

Säätövara

2022

Suihkuseinä

F Concept 98

A

Korkeus

seinä (A) ovi (B)

Happy going 885–905

Kirkas lasi


NORO FROST DV, KIRKAS LASI, HAPPY GOING, HIMMEÄ (sivu 92, 102–103)

Kirkas lasi

Happy Going

Malli Frost DV 70

2027

L×S×K 700×1200×2 000

Auk. <1 200

Väri Kirkas lasi

Hinta 319 €

Frost DV 80

2028

800×1200×2 000

<1 200

Kirkas lasi

319 €

Frost DV 90

2029

900×1200×2 000

<1 200

Kirkas lasi

319 €

Frost DV 115

2030

1150×1200×2000

<1 200

Kirkas lasi

536 €

Seinäprofiili

2037

Tuotenro.

Himmeä

• Suihkuseinä 8 mm paksusta turvalasista • Kirkaslasinen, himmeä sekä Happy Going -kuviolla • Helposti katkaistava 120 cm pitkä verhotanko • Kiiltävä alumiiniprofiili, matta hopea viimeistely • DV 115:n lisäksi pitää ostaa seinäprofiili (art. nro 2037)

Frost DV 70

2031

700×1200×2000

<1 200

HG

479 €

Frost DV 80

2032

800×1200×2000

<1 200

HG

479 €

Frost DV 90

2033

900×1200×2000

<1 200

HG

479 €

Frost DV 115

2034

1150×1200×2000

<1 200

HG

696 €

Lisäprofiili

2037

Frost DV 70

2042

700×1200×2000

<1 200

Himmeä

369 €

Frost DV 80

2043

800×1200×2000

<1 200

Himmeä

369 €

Frost DV 90

2044

900×1200×2000

<1 200

Himmeä

369 €

Frost DV 115

2045

1150×1200×2000

<1 200

Himmeä

586 €

Seinäprofiili

2037

NORO FROST DV 115, FROST HAPPY GOING DV 115, FROST DV 115 (sivu 104)

Kirkas lasi

Happy Going

Malli Frost DV 115

2030

L×S×K 1 150×1 200×2 000

Auk. <1 200

Väri Kirkas lasi

Hinta 429 €

Frost DV 115

2034

1 150×1 200×2 000

<1200

HG

589 €

Frost DV 115

2045

1 150×1 200×2 000

<1200

Himmeä

479 €

Tuotenro.

2225

L×K 800×2 000

Väri Kirkas lasi

Hinta 319 €

2226

800×2 000

Savu

319 €

Tuotenro.

Tuotenro.

Himmeä

• Vapaasti seisova suihkuseinä, 8 mm paksusta turvalasista. Sisäänkäynti suihkuseinän molemmilta puolilta. 120 cm pitkät suihkutangot katkaistavissa halutun pituisiksi.

NORO ICE FOCUS DVR (sivu 105) • Taivutettu suihkuseinä 6 mm paksusta turvalasista Malli Ice F 80DVR • 180° kääntyvät ovet ja nivelsaranat • Kirkas lasi tai savulasi, kiiltävä alumiiniprofiili, matta Ice F 80DVR hopea viimeistely • Seinäprofiileissa 35 mm tilaa putkien läpiviennille

NORO ICE FOCUS DV (sivu 105) • Suora suihkuseinä 6 mm paksua, karkaistua turvalasia. Vaihtoehtoina kirkas lasi tai savulasi. Nivelsaranat, jotka kohottavat ovia 5 mm tarvittaessa. 180 astetta kääntyvät ovet. Kiiltävä alumiiniprofiili, matta hopea viimeistely. Alumiiniprofiileissa 35 mm tilaa vesiliitäntöjen asentamista varten.

Malli Ice F 70DV

2228

L×K 700×2 000

Väri Kirkas lasi

Hinta 319 €

Ice F 70DV

2229

700×2 000

Savu

319 €

Malli

Tuotenro.

L×S×K

Auk.

Väri

Hinta

900×900×2 015–2 040

<585 1078 €

NORO OCEAN R/C (sivu 110) Ocean 90R Valk. Suihkuseinä

2416

Valkoiset takaseinät

Suihkuovi

2411

Kirkas lasi

Ocean 90C Valk.

900×900×2 015–2 040 2416

Valkoiset takaseinät

Suihkuovi

2412

Kirkas lasi

Ocean 80C Valk.

• Mattahopea profiili • 5 mm karkaistu turvalasi • Takaseinä mustalla tai valkoisella turvalasilla • Allas saniteettiakryylia, etuosa irrotettava • Kahva ruostumatonta terästä • 3-toimintoinen suihkusetti • Ovet tiiviisti sulkevat magneettilistat • Mukautettu CC 150–160 hanalle, ½". läpiviennillä • Jalusta ruostumatonta terästä • Sisältää vetimen

<600

Suihkuseinä

800×800×2 015–2 040

<550

Suihkuseinä

2417

Valkoiset takaseinät

Suihkuovi

2414

Kirkas lasi

Ocean 79C Valk.

700×900×2 015–2 040* 2418

Valkoiset takaseinät

Suihkuovi

2413

Kirkas lasi

Malli

Tuotenro.

L×S×K

Auk.

900×900×2 015–2 040

<585

Hinta 1078 €

2421

Mustat takaseinät

Suihkuovi

2411

Kirkas lasi 900×900×2 015–2 040

<600

Suihkuseinä

2421

Mustat takaseinät

Suihkuovi

2412

Kirkas lasi

* Suihkunurkka on käännettävissä (oikea/vasen)

Ocean 80C Musta

HUOM: 79 mallissa vain 90 voi toimia ovena

Suihkuseinä

2422

Mustat takaseinät

Suihkuovi

2414

Kirkas lasi

800×800×2 015–2 040

Ocean 79C Musta

700×900×2 015–2 040*

968 €

Väri

Suihkuseinä Ocean 90C Musta

918 €

<600

Suihkuseinä

Ocean 90R Musta

968 €

968 €

<550 918 €

<600

Suihkuseinä

2423

Mustat takaseinät

Suihkuovi

2413

Kirkas lasi

968 €

167


NORO LAKE (sid 112) BxDxH 900×900×2025–2045

Tuotenro.

Suihkuseinät

2438

Struktuuri

Suihkuovet

2441

Kirkas lasi

Suihkuallas

2440

Öppning 490

900×900×2025–2045

Suihkuseinät

2438

Suihkuovet

2439

Suihkuallas

2437

455

Valkoinen akryyli 800×800×2025–2045

2435

Suihkuovet

2436

Suihkuallas

2434

410

Valkoinen akryyli 700×900×2025–2045

2432

Suihkuovet

2433

Suihkuallas

2430

410

Valkoinen akryyli 900×700×2025–2045

2432

Suihkuovet

2433

Suihkuallas

2431

799 €

Struktuuri Kirkas lasi

Lake 79C vasen Suihkuseinät

799 €

Struktuuri Kirkas lasi

Lake 79C oikea Suihkuseinät

799 €

Struktuuri Kirkas lasi

Lake 80C Suihkuseinät

Pris 899 €

Valkoinen akryyli

Lake 90C

• 3-toimintoinen suihkusetti • Ovet sulkeutuvat magneettitoiminnolla • Jousikuormitteiset, kuulalaakeroidut pyörät • Mukautettu cc 150 ja 160 mm hanalle ½ läpiviennillä • 5 mm turvalasi • Alumiiniprofiili • Allas lasikuituvahvisteista akryyliä • Takaseinät lasia, jonka hienovarainen kuvio peittää takana olevat putket

Väri

Malli Lake 90R

410

799 €

Struktuuri Kirkas lasi Valkoinen akryyli

NORO WAVE (sivu 108) Malli Wave 6 mm paksusta karkaistusta Wave turvalasista • Suihkupaneeli alumiinista • 180° kääntyvät magneettisulkuiset ovet • Allas valumarmoria, profiilit saatavana valkoisena tai mattahopeana • Korkeussäätöinen kattosuihku • Kaksitoiminen käsisuihku sekä suihkutermostaatti • Sisältää vetimen • Suihkukaapin seinät

SUIHKUJEN LISÄOSAT Korkea lattialista: Malli Tuotenro. Korkeus Ice/Shine 2095 35 Fix Trend 2097 35

L×S×K 900×900×2 130–2 405

Auk. <700

Väri Alu.

Hinta 1 509 €

2090

900×900×2 130–2 405

<700

Valkoinen

1 509 €

Lisäosat Pacific, Ocean: Malli Suihkukaapin hanaliitin 3/4"

Hinta/pari 26 € 26 €

Lisäosat Frost: Malli Lisäprofiili putkiston läpiviennille, 35 mm

Lisäosat Snow: Malli Tuotenro. L×S×K Hinta Lattiatiiviste 2096 2 000×15×30 21 € Lattian kaato max. 30 mm.

Tuotenro. Hinta/pari 0671 39 €

SUIHKUSEINÄN KIINNIKE

Tuotenro. Hinta 2039 53 €

Kiinnittää ja vakauttaa suihkuseinän lattiaan päästäen samalla pois veden lattian ja suihkuseinän välistä. Erityisen käyttökelpoinen lattiankaadon ylittäessä 10 mm suihkun leveydestä.

tuotteille Frost DV ja Ice Focus DV

Art.nro: 2035 Hinta: 42 €

Tarvikkeet Frost Concept, Fix trend C: Malli Tuotenro. Hinta/pari Putkenvetoprofiili, 30 mm 2054 53 €

NORO OLD ENGLAND WHITE NORO OLD ENGLAND BLACK 950

0172

Valkoinen

0188

Valkoinen

ta Hin

t ala töj Sää

Sis ä po ltää p hja ven op-up ttii lin Sis ältä po ä isto sar jan

s (l ) vyy

yys syv Ma x Ky lpy

(mm ×H L×B

Moderni

Tas s

Kromi

Vär i

Antiikkinen Musta

Vär i

o. enr Antiikkinen

Tuo t

Valkoinen

Ma x Ky lpy sy

(l)

Mitat millimetreinä (mm)

)

KYLPYAMMEET

Tuotenro. 2085

Kromi

1 560×720×640/790 440 180 Kyllä Kyllä Kyllä 699 €

Valkoinen

1 560×720×640/790 440 180 Kyllä Kyllä Kyllä 799 €

950

0187 Valkoinen Antiikkinen musta

1 560×720×640/790 440 180 Kyllä Kyllä Kyllä 799 €

0189

Valkoinen

Antiikkinen

1 560×720×640/790 440 180 Kyllä Kyllä Kyllä 799 €

0190

Valkoinen

Moderni

1 560×720×670/820 440 180 Kyllä Kyllä Kyllä 799 €

950

168

0174

Musta

Kromi

1 560×720×640/790 440 180 Kyllä Kyllä Kyllä 859 €

0194

Musta

Valkoinen

1 560×720×640/790 440 180 Kyllä Kyllä Kyllä 969 €

0193 Musta Antiikkinen musta 950

1 560×720×640/790 440 180 Kyllä Kyllä Kyllä 969 €

0195

Musta

Antiikkinen

1 560×720×640/790 440 180 Kyllä Kyllä Kyllä 969 €

0196

Musta

Moderni

1 560×720×670/820 440 180 Kyllä Kyllä Kyllä 969 €


ta Hin

Sis ä po ltää isto sar jan

Sis ä po ltää p hja ven op-up ttii lin

Sää

töj

ala

t

(l) ärä Ma x ves . imä

Ky lp (mm ysyv yys )

×K (

mm

)

NORO MOOD

L×S

o. enr

600mm

Tuo t

480mm

1500

800 340

510

460mm

480mm

600mm

0169 1500×800×600–620 NORO FIX EMALI 150 NORO FIX EMALI 160

1500

480

290 Ja Kyllä Kyllä 1 099 €

340 340 800

340

510

700±5

350 460mm

700±5

350

1500/1600±5

1500/1600±5

390

535–560

390

0350 1500×700×535˜560 puolimitt.

380 170/180 Kyllä Kyllä Kyllä 589 €

0360 1500×700×535˜560 täysimitt.

380 170/180 Kyllä Kyllä Kyllä 639 €

0355 1600×700×535˜560 puolimitt.

380 170/180 Kyllä Kyllä Kyllä 589 €

0365 1600×700×535˜560 täysimitt.

380 170/180 Kyllä Kyllä Kyllä 639 €

535–560

NORO SAND WHITE 718 718 1582 1582

1600

550

385

545 545 410

650 650

0180 1582×718×650–670 530 300 Kyllä Kyllä Kyllä 1 399 €

1340 1340

460

700

230

NORO SINGLE

550

410

385

1600

0176

1600×700×560/585 410 180 Kyllä Kyllä Kyllä 639 €

230

NORO SEASIDE

830

700

460

730

40

830

0185 1590×730×560/799 435 200 Kyllä Kyllä Kyllä 1399 €

700

830

700

830

40

40

60

NORO GRAND 60 40

40

Oikea

830

Vasen

830

830

40

700

830

700

830

700

830

40

40

60

40

40

60 60

830

830

700

415

630

500

630

500

40

1575 415

290

Kyllä

Kyllä

Kyllä 1399 €

0198 1575×830/700×630–650 500 Oikea

290

Kyllä

Kyllä

Kyllä 1399 €

40

60

630

500

1575

0197 1575×830/700×630–650 500 Vasen

415

169


NORO CUBIC (sivu 124)

1. NORO SOFT Vasen

3. NORO CUBIC Vasen 160

4. NORO CUBIC Oikea 160

630

555

495

495

630

505 650

NORO SOFT (sivu 125)

1480

5. NORO CUBIC Vasen 150

6. NORO CUBIC Oikea 150

555

505

650

2. NORO SOFT Oikea

1480

KYLPYAMMEIDEN LISÄOSAT

NORO ROUND 140 (sivu 124 )

NORO HANAPAKETTI NORO Tropic tasoasennushana vedentäytölle. Hanapaketti käy Single, Cubic, Soft ja Round ammeisiin (1+2). (1) NORO TROPIC TASOASENNUSHANA TUOTENRO. 0070 HINTA: 209 € (2) NORO TROPIC VEDENTÄYTÖLLE TUOTENRO. 0072 HINTA: 119 €

1545

495 675

7. NORO ROUND

1040 1878

(2)

170

(1)

Tuotenro.

L×S×K (mm)

Kylpysyvyys (mm)

Max. vesimäärä (l)

Säätöjalat

Sisältää pop-up pohjaventtiilin

Hinta

1. NORO SOFT Vasen

0158

1600×1 000×650

500

330

Kyllä

Kyllä

1 459 €

2. NORO SOFT Oikea

0160

1600×1 000×650

500

330

Kyllä

Kyllä

1 459 €

3. NORO CUBIC Vasen 160

0154

1 600×700×630

495

250

Kyllä

Kyllä

1 459 €

4. NORO CUBIC Oikea 160

0156

1 600×700×630

495

250

Kyllä

Kyllä

1 459 €

5. NORO CUBIC Vasen 150

0150

1 500×700×630

495

220

Kyllä

Kyllä

1 459 €

6. NORO CUBIC Oikea 150

0152

1 500×700×630

495

220

Kyllä

Kyllä

1 459 €

7. NORO ROUND 140

0162

1 400×1 400×675

495

388

Kyllä

Kyllä

1 459 €


PYYHEKUIVAIMET NORO RELOUNGE (sivu 135) Mitat millimetreinä (mm) • Kromattu pyyhekuivain, ruostumatonta terästä • Voidaan käyttää käyttövedessä/suljetussa järjestelmässä ja sähkövastuksella • Toimitetaan ilman sähkövastusta • Käy käyttövesijärjestelmään

VesiMalli

Tuotenro.

L×S×K

Väri

määrä (L)

Hinta

800

0883

532×69–85×758

Kromi

2,1

549 €

1200

0884

532×69–85×1  158

Kromi

3,1

749 €

Malli

Tuotenro.

L×S×K

Väri

määrä (L)

Hinta

800

0880

432×119–135×839 

Kromi

1,8

549 €

1200

0882

432×119–135×1158 

Kromi

2,7

699 €

Malli

Tuotenro.

L×S×K

Väri

määrä (L)

1000

0820

500×45–65×1000

Kromi

Malli

Tuotenro.

L×S×K

Väri

määrä (L)

Hinta

450–800

0825

450×50–70×800

Kromi

2,5

369 €

550–800

0835

550×50–70×800

Kromi

2,7

429 €

450–1200

0830

450×50–70×1200

Kromi

4,3

429 €

550–1200

0840

550×50–70×1200

Kromi

4,5

479 €

Malli

Tuotenro.

L×S×K

Väri

määrä (L)

Hinta

35

0870

35×70×1200

Kromi

0,9

199 €

110

0871

110×70×1200

Kromi

1,9

299 €

190

0872

190×70×1200

Kromi

2,9

399 €

260

0873

260×70×1200

Kromi

3,9

499 €

Malli 1200

Tuotenro.

L×S×K 550×70×1250

Väri Kromi

määrä (L) 6

NORO SEASIDE (sivu 136) Mitat millimetreinä (mm) • Kromattu pyyhekuivain, ruostumatonta terästä. • Voidaan käyttää käyttövedessä/suljetussa järjestelmässä ja sähkövastuksella • Toimitetaan ilman sähkövastusta • Käy käyttövesijärjestelmään

Vatten

NORO STAR ROUND (sivu 136) Mitat millimetreinä (mm) • Soikeasta kromatusta teräsputkesta valmistettu pyyhekuivain. Vain suljetussa järjestelmässä ja sähkövastuksella. Toimitetaan ilman sähkövastusta. Ei käyttövesijärjestelmään.

Vesi4,1

Hinta 479 €

NORO STAR (sivu 138) Mitat millimetreinä (mm) • Soikeasta kromatusta teräsputkesta valmistettu pyyhekuivain • Vain suljetussa järjestelmässä ja sähkövastuksella • Pyyhekuivain toimitetaan ilman sähkövastusta • Ei käyttövesijärjestelmään

Vesi-

NORO DECO (sivu 137) Mitat millimetreinä (mm) • Soikeasta kromatusta teräsputkesta valmistettu pyyhekuivain • Pyyhekuivain toimitetaan ilman sähkövastusta • Ei käyttövesijärjestelmään. • Saatavana sähkö- sekä vesiliitäntään. Katso siv. 139

Vesi-

NORO ARC (sivu 137) Mitat millimetreinä (mm) • Soikeasta kromatusta teräsputkesta valmistettu pyyhekuivain • Vain suljetussa järjestelmässä ja sähkövastuksella • Pyyhekuivain toimitetaan ilman sähkövastusta • Ei käyttövesijärjestelmään

Vesi0875

PYYHEKUIVAIMIEN LISÄVARUSTEET

Hinta 499 €

(sivu 141)

NORO SÄHKÖVASTUS TERMOSTAATILLA (sivu 139) Mitat millimetreinä (mm) Vesi• Sähkölämmitin johdolla sekä pistokkeella, jossa on katkaisin • Johdon pituus 1,2 m • S opii kaikkiin meidän pyyhekuivaimiin

Tuotenro.

Teho

Väri

0862

El/300W

Kromi

määrä (L)

Hinta

2,5–7,0 L

199 €

NORO VENTTIILI YKSI/KAKSI PUTKEA (sivu 139) Mitat millimetreinä (mm). • Sisään- ja ulosmenevän veden kytkemiseen • S opii kaikkiin meidän pyyhekuivaimiin • Ei käyttövesijärjestelmään

Tuotenro.

Väri

Hinta

0865

Kromi

99 €

Kromi

169 €

0867

Premium

NORO TERMA (sivu 139) • Säädettävä vastus sähkölämmittimelle • 1,5 m sähköjohto pistokkeella • Sopii kaikkiin pyyhekuivaimiimme

Tuotenro.

Teho

Väri

Hinta

0863

El/300W

Kromi

179 €

171


TOIMITUSTIEDOT-KOTIINKULJETUS-SUOMI 1. Kotiinkuljetus portille/tontin rajalle 59 € Tuotteet voidaan yleensä toimittaa koko Suomen alueelle. Tuotteen/tuotteiden saavuttua, ilmoittaa kuljettaja puhelimitse toimituspäivän sekä aikajanan minkä välisenä aikana kotiinkuljetus tapahtuu. Kuljettaja varmistaa vielä puhelimitse noin 30 minuuttia ennen toimitusta, että vastaanottaja on paikalla. Toimitusaika tuotteille on arkipäivisin, kello 08–16. Tuotteiden toimitus tapahtuu niin lähelle porttia (kerrostalot) tai tontin rajaa kuin kuorma-autolla se on mahdollista. Kuljettaja ei kanna tuotteita asiakkaalle. Kuljettaja päättää toimitusajankohdasta, aika ilmoitetaan 4–6 tunnin tarkkuudella (esim. klo 08.00–12.00 tai 08.00–14.00). Toimitusrajoitukset Käytännön rajoituksia voi ilmetä tietyillä paikkakunnilla sekä pienemmillä saarilla jonne ei ole manneryhteyttä. Joissakin erityistapauksissa voidaan joutua käyttämään vaihtoehtoisia kuljetusliikkeitä, esim. meriteitä. Näissä tapauksissa asiakas vastaa tuotteiden vastaanottamisesta sekä mahdollisista ylimääräisistä kustannuksista. Mikäli joudutaan sopimaan uusi kotiinkuljetus, vastaa asiakas sen sopimisesta huolitsijan kanssa sekä sen maksamisesta paikallisen hinnaston mukaan. Asiakkaalla on vastuu olla vastaanottamassa kotiinkuljetusta annetussa osoitteessa 2 päivän sisällä ilmoituksesta. Jos asiakas ei jostain syystä ole paikalla sovittuna aikana, on Norolla oikeus laskuttaa 59 € jokaisesta uudesta kotiinkuljetuksesta. Toimituksen peruuntuminen Asiakkaan aiheuttamasta kuljetuksen peruuntumisesta laskutetaan asiakasta. Laskun suuruus riippuu peruuttamisen syistä ja minimihinta tälle on 55 € (+alv). Kuljetuksen peruuntumisen syitä voi olla mm. jos kuljettaja estyy toimittamasta lähetystä asiakkaan toimesta ja lähetys viedään takaisin kuljetusyhtiön varastoon. Tällaisessa tapauksessa laskutetaan asiakasta estymisestä sekä varaston vuokrasta. Jos asiakas haluaa tehdä muutoksia toimitukseen, esim. ajankohtaan tai toimitusosoitteeseen, laskutetaan asiakkaalta käsittelymaksu sekä mahdolliset kuljetusyhtiön varastokulut.

172

Huomioitavaa kotiinkuljetuksen ajankohtana •T oimituspäivänä ei asiakkaalla ole mahdollisuutta ottaa kuljettajaan yhteyttä, toimitus saapuu sovitun aikajanan sisällä. •A siakkaalla on vastuu olla tavoitettavissa puhelimitse sekä olla toimitusosoitteessa sovittuna ajankohtana. Jos toimitusta ei voida suorittaa asiakkaasta johtuvista syistä tai jos kuljetuksen peruuttaminen tapahtuu liian myöhään, on asiakas velvollinen korvaamaan kuljetuksesta ja palvelusta aiheutuneet kulut sekä maksamaan uuden kotiinkuljetuksen. •T arkistathan että saat kaikki sinulle kuuluvat tuotteet (oikea määrä kolleja). •T arkista että saamasi tuotteet eivät ole vaurioituneita tai likaisia. • Jos lähetyksestä puuttuu tuotteita, merkitään tämä kuljettajan rahtikirjaan. • J os tavaroissa tai pakkauksissa ilmenee vahinkoja, merkitään nämä lyhyesti kuvailtuina kuljettajan rahtikirjoihin. • J otta korvausta voidaan saada, täytyy vahingoista ilmoittaa NOROn asiakaspalveluun 3:n päivän sisällä toimituksesta. Ilmoitus tehdään joko osoitteessa info@norokylpyhuone.fi (liitä kuvia mukaan) tai puhelimitse 020-7435740. Kuljetusvauriot – tarkista tavara! Jos tavara on vaurioitunut kuljetuksessa pyydämme teitä välittömästi ilmoittamaan kuljetusvauriosta NOROn asiakaspalveluun. (norokypyhuone.fi) HUOM! On erittäin tärkeää, että tarkistat toimituksen huolellisesti, kun olet vastaanottanut tavaran. Toimittajan saatteeseen on tehtävä merkintä vauriosta. Kaikki kuljetusvauriot on ilmoitettava NORO:lle kolmen päivän sisällä. Jotta asia voidaan käsitellä mahdollisimman pian, pyydämme teitä säilyttämään vaurioituneen tuotteen ja sen pakkauksen, jotta nämä voidaan tarvittaessa tarkastaa. Valokuvaa vauriot ja pakkaus. Vauriosta riippuen toimitamme uuden tuotteen, annamme korjausapua tai hintahyvitystä.

ASIAKASPALVELU

Tarjoamme Sinulle asiakkaana hyvän palvelun luovista ratkaisuista edulliseen kotiinkuljetukseen. Haluamme että Sinä asiakkaana tunnet olevasi tyytyväinen valitessasi NORO-tuotteita. Sähköposti: info@norokylpyhuone.fi Puh. 020 743 57 40

Kaikki NORO luettelohinnat ovat arvonlisäverollisia ohjehintoja. Suositushinnoissa voi olla alueellisia muutoksia. Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin, tuotemuutoksiin sekä luettelossamme mahdollisesti ilmentyviin painovirheisiin. Hintoihin lisätään toimituskulut.


tämä luettelomme tuotettu yhteistyössä noro ja point design kanssa . kuvaukset : lars åkerström , klas sjöberg , ateljé 18 , per - erik pettersson paino : kolofon , viro .

VINKKEJÄ & HOITO-OHJEET Kylpyhuonekalusteemme

Pesualtaamme

Kylpyammeemme

• Mitat vetimien ruuvien reikien välillä ovat standardit, joten voit helposti vaihtaa muihinkin vetimiin, jos niin haluat • Kalusteet, pienimpiä lukuun ottamatta, ovat meillä koottuja • Soft Close – toiminto laatikoissa ja ovissa on meillä standardi • Käytämme tuotteissamme kolmea eri pinnoitetta: aitoa puuvaneria, neljä kertaa lakattua pintaa tai llaadukasta kalvoa

Posliini on materiaalina kaunis ja siinä on kovaksi lasitettu pinta. Posliinin ”elävyys” tekee siitä materiaalina kestävän. Posliiniset pesualtaat eivät koskaan ole aivan identtisiä.

Vinkkejä ja huomioitavia asioita Valitse oikea vesilukko – Erilaisia vesilukkoja on olemassa valtava määrä eikä kaikki eri mallit sovi meidän tuotteisiimme. Valitse siksi matalaprofiilinen vesilukko tai osta meidän vesilukkomme varmistaaksesi sen sopivuuden asennusvaiheessa.

Puhdistus Käytä kostutettua liinaa ja puhdistusainetta, jonka PH arvo on alle 8. Käytä kalkkitahroihin 45–55% etikkaa, hiero kostealla pyyhkeellä, anna vaikuttaa hetki ja huuhtele. Muihin värjäytymiin voi käyttää sitruunahappoa. Vältä hankaavia ja syövyttäviä aineita.

Kauniit kylpyammeemme ovat valmistettu valumarmorista, saniteettiakryylistä tai emalista. • Valumarmori, mitanpitävä materiaali jonka ominaisuuksiin kuuluu lämmön säilyttäminen pidempään. • Saniteettiakryyli on materiaalina kestävä ja helppohoitoinen. • Emalikylpyammeet ovat valmistettu muotoon painetusta teräksestä, jonka emalipinnoite tekee pinnasta käytännöllisen kovan. • Kaikki kylpyammeet toimitetaan pohjaventtiilillä sekä poistoputkella.

Valitse oikea hana – Valitessasi matalan pesualtaan, muista, että hanoilla on eriasteinen suih­kukaari. Jos vedenpaine on korkea paikassa, johon valitset hanaa, kannattaa valita hana, joka suihkuttaa vettä alaspäin eikä eteenpäin.

Suihkuseinämme

Valaistuksen valinta – Onko huoneessa muita valonlähteitä? Tarvitsetko tunnelmavalaistusta vai kirkasta valaistusta? IP-luokitus – Sähkölaitteiden hyvä suojaus on erityisen tärkeää vaativissa olosuhteissa, jossa kosteus ja vesi voi päästä sisään. Eri vyöhykkeet kylpyhuoneessa vaativat eri suojauksia, tätä kutsutaan IP-luokitukseksi. Kysy lisää sähköasentajalta. Seinäkiinnitys – Jos rakennat uutta, muista suhteuttaa tukirakenteet oikealle korkeudelle painavampien tuotteiden kiinnitykseen. Käytä aina kiinnitysruuveja, jotka ovat tarkoitettu juuri kyseessä olevalle seinämateriaalille. Mille korkeudelle kalusteet ruuvataan? Valitset toki itse mille korkeudelle haluat asentaa tuotteet, mutta standardikorkeus on 850 mm lattiatasosta. Pistorasia laatikkoon – Pistorasian asennus laatikkoon on usein hyvin toimiva ratkaisu. Tammitaso – Jos käytät tammisia tasoja, ne on öljyttävä säännöllisesti vesivahinkojen välttämiseksi. Puhdistus Puhdistus kostealla liinalla, tarvittaessa voit käyttää mietoja puhdistusaineita. Vältä hankaavia ja syövyttäviä aineita. Kaikki kylpyhuonekalusteemme on valmistettu vettähylkivästä materiaalista. Siitä huolimatta ne eivät kestä pidempiaikaista kosketusta veden kanssa. Muista pyyhkiä näkyvät vesiroiskeet kalusteiden pinnoilta aina käytön jälkeen. Asennettaessa kalusteet ammeen tai suihkun läheisyyteen, tulee ne eristää joko amme- tai suihkuseinällä tai muulla tavoin esim. suihkuverholla.

Vinkki Kaikissa posliinipesualtaissa ei ole nk. ylivuotosuojaa, joka on hyvä ottaa huomioon pohjaventtiiliä hankittaessa. Pohjaventtiileitä löytyy sekä ylivuotosuojalla että ilman.

• Valmistettu paksusta turvalasista. • Käännettävissä ovissa nivelsaranat, jotka kohottavat ovea 5 mm avattaessa ja suljettaessa. • Pyörällisissä suihkukaapeissa jousitetut kuulalaakeripyörät. • Suihkumme ovat varustettu korkeatasoisilla, ovet tiiviisti sulkevilla magneettilistoilla. • Kaikissa suihkuseinissä 35 mm tilaa ulkopuolisen putkiston läpiviennille, kiinteisiin suihkuseiniin tarvitaan lisätarvikkeet. Vinkki • Jos lattian kaltevuus ei riitä, lisätarvikkeina löytyy lattialistoja jotka estävät veden valumisen suihkun ulkopuolelle. • Asennettaessa kiinteää suihkuseinää, NORO Frost DV, ulkopuolisiin putkiin löytyy lisätarvike putkiston läpiviennille. • Helpottaaksesi suihkun asentamista tarkista, että seinäprofiili tulee asennettua pystysuo­ raan. Puhdistus • Suihkusi pysyy kauemmin puhtaana, kun käsittelet sisäpuolen lasipinnat autovahalla 1–3 kertaa vuodessa. Autovaha estää mm. kalkkitahrojen muodostumista. Käytä kalkkitahroihin 45–55% etikkaa, hiero kostealla liinalla, anna vaikuttaa hetki ja huuhtele. Muihin tahroihin voidaan käyttää sitruunahappoa. Alumiinipinnat voivat naarmuuntua helposti, joten puhdista suihkusi kostealla ja pehmeällä pyyhkeellä ja vältä hankaavia ja syövyttäviä aineita. Suihkuovien irrottaminen, mallista riippuen, helpottaa puhdistamista.

Vinkki Asenna ammeen jalat huolellisesti, jotta amme on käytettäessä vakaa. Kevyemmät ammeet ja ammeet, joissa etu- ja päätylevyn saa irti mahdollistavat helpomman siivouksen myös ammeen alta. Kylpyammeen ja suihkun yhdistämiseen löytyy hienoja lasisia seinäratkaisuja. Puhdistus Kylpyamme saniteettiakryylista Puhdista pelkällä kostutetulla liinalla tai erittäin miedolla puhdistusaineella. Hienon kiillon saamiseksi käytä kiillotusaineita tai autovahaa, ei kuitenkaan sellaisia, jotka kuluttavat pintaa. Säännöllisesti näin tehtäessä pysyy pinta upeana. Älä koskaan käytä happoja, vahvoja puhdistusaineita, hankaavia aineita tai lipeää. Muista myös että terävien esineiden käyttö saniteettiakryyli ammeeseen lisää riskiä, että pinta vaurioituu. Kylpyamme valumarmorista Valumarmorissa on Gel-Coat-suojapinta. Vahingoittumaton geelipinta pitää tuotteen puhtaana ja helppohoitoisena.. Puhdistukseen käytetään ainoastaan kostutettua liinaa ja tarvittaessa erittäin mietoa puhdistusainetta. Kiillon parantamiseksi voit käyttää kiillotusaineita ja autonvahaa, jotka eivät kuitenkaan kuluta pintaa. Kun näitä käytetään säännöllisesti, pinta pysyy hienona. Älä koskaan käytä happoja, ammoniakkia, vahvoja puhdistusaineita, hiovia aineita tai lipeää. Terävät esineet voivat vahingoittaa valumarmorista valmistettuja käsialtaita tai kylpyammeita. Kylpyamme emalista Emaliammeessa on himmeä pinta, joka pidetään puhtaana miedolla puhdistusaineella. Sitruunahappo puhdistaa värjäytymät ja etikka kalkkitahrat. Lämmitä etikka 40–50 asteiseksi, hiero tahraan ja anna vaikuttaa hetken ennen kuin huuhtelet. Toista tarvittaessa vaikeampiin tahroihin. Älä koskaan käytä puhdistukseen happoja, ammoniakkia, vahvoja puhdistusaineita tai lipeää.

173


NORO FLEXLINE 10.4 PESUALLASPAKETTI

658 €

NORO | Halmstad | SWEDEN Puh: 020 743 57 40 | Fax: 020 743 57 41 | E-mail: info@norokylpyhuone.fi | www.norokylpyhuone.fi

Noro katalog 2017 2018 fi  

NORO, yksinkertaisempi tie ylelliseen kylpyhuoneeseen

Noro katalog 2017 2018 fi  

NORO, yksinkertaisempi tie ylelliseen kylpyhuoneeseen

Advertisement