Page 1

1Z0-531

Oracle

Oracle Essbase 11 Essentials Click the link below to buy full version as Low as $25 http://www.examkill.com/1Z0-531.html

ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia, Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

Free Samples:

Free samples download are available for almost every product to check before

buy.

Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover complete course so that you pass final exam.

Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other providers in the same industry.

Privacy Protection:

Examkill team makes sure not to reveal your private information

including your credit card and other secret information.

Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours for all your questions/concerns about anything.

www.examkill.com


Question: 1 Which six files are involved in database recovery for block storage option after a database crash? A. Essn.pag – data B. Essn.ind – index C. Essn.dat D. Temp.dat E. Dbname.esm - kernel file that contains control information for db recovery F. Dbname.tct - transaction control table G. Dbname.ind - free fragment file for data and index free fragments H. DBname.otl I. Metadata folder

Answer: A,B,E,F,G,H Reference:http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:gg97eNiYC5EJ:download.oracle.com/doc s/cd/E10530_01/doc/epm.931/hfm_backup.pdf+Oracle+Essbase+11+files+are+involved+in+datab ase+recovery+for+block+storage+option+after+a+database+crash&hl=en&gl=in&pid=bl&srcid=AD GEESiaLpMxmtXkShigMfg6Tq-lHEYjDlA9lQA4RvDDk8GPha1uxkgzqmyFMiuYr9RyGrSKqS3S3O4snNtDoRtlrL3jkCO6qyrO54cT_eO_lkUDC6xjXRJ8wsstbXZvA6VnccpT9B1&sig =AHIEtbS8j8hlh9hKrEm0ipmWV1sjMdj4cA

http://www.examkill.com/1Z0-531.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

2


Question: 2 Which two options would provide a better design for the following accounts and metrics?

A. If there are a small number of accounts that require FTE and Expense dollars, split Accounts and Metrics into 2 dimensions B. If there are a large number of accounts that require FTE and Expense dollars, split Accounts and Metrics into 2 dimensions C. If reporting dictates FTE and dollars in the columns and accounts in the rows, split Accounts and Metrics into 2 dimensions D. If block size is large, then keep Accounts and Metrics as one dimension with a dense dimension

Answer: B,D Explanation: Use Application Design Best Practices, Minimize the number of dimensions, Avoid Repetition in dimensions, Avoid inter dimensional irrelevance http://www.scribd.com/doc/40391863/10-Hardcore-Essbase-Tuning-Tips-You-Ve-Never-Heard-Before

http://www.examkill.com/1Z0-531.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

3


Question: 3 Identify the two true statements about incremental loading. A. Allows for real time data access for end users. B. Creates *subscribes* along the main slice in the database. C. Materialization of slices is required to provide users the correct query results. D. Different materialized views may exist within a slice as compared to the main slice of the database.

Answer: A,C Explanation:

Question: 4 You should back up the following three for ASO. A. Hyperion_Home \common B. Essbaseinstallfolder\bin C. ARBORPATH \app\appname D. Essbaseinstallfolder \locale E. Essbase.sec F. Essbase.cfg

Answer: A,E,F Explanation: http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:MXHPDeHWl5YJ:download.oracle.com/docs/cd/E12 825_01/epm.111/epm_backup_recovery_11111.pdf+Aggregate+storage+applications+(ASO)+bac kup+Essbaseinstallfolder+%5Capp%5Cappname&hl=en&gl=in&pid=bl&srcid=ADGEESj8WeUjkx3 1E52J6ZO1oI-z_uLR5yX9WdQ-k2c2YpLrTbVF3OqyXMD5e1hnqcwMngA9wWkPUKRtPNRWBQn4EC69Lo2gziBIhL29czy9Oad5PzreJFe7 bBsfjcAfPGKMjfz-gQ1&sig=AHIEtbRXdFBZwAWib5PvJfE1ElMY8oIrzw http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:gg97eNiYC5EJ:download.oracle.com/docs/cd/E105 30_01/doc/epm.931/hfm_backup.pdf+Oracle+Essbase+11+files+are+involved+in+database+reco very+for+block+storage+option+after+a+database+crash&hl=en&gl=in&pid=bl&srcid=ADGEESiaL pMxmtXkShigMfg6Tq-lHEYjDlA9lQA4RvDDk8GPha1uxkgzqmyFMiuYr9RyGrSKqS3S3O4snNtDoRtlrL3jkCO6qyrO54cT_eO_lkUDC6xjXRJ8wsstbXZvA6VnccpT9B1&sig =AHIEtbS8j8hlh9hKrEm0ipmWV1sjMdj4cA

http://www.examkill.com/1Z0-531.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

4


Question: 5 You have the following analysis requirement. Products roll up to Product Family which rolls up to Product Category. You also need to group Products by Product Manager. Product Managers may manage one or more Products across product families. You do not need to create reports with Product Manager by Product Family. You need to secure products by Product Manager for planning submissions. You consider Shared members as a solution because of which two options? A. Shared members provide cross tab reporting (Product Manager in the rows and Product Familyacross the column) B. Shared members provide additional categorization but results in a smaller database then if youwere to add Product Manager as a separate dimension C. You can assign security to shared members D. Shared members can be assigned to sparse members only

Answer: B,C Explanation: http://www.oracledatabase12g.com/wpcontent/uploads/book/Oracle%20Essbase%20&%20Oracle%20OLAP.pdf page 95

Question: 6 Identify four disadvantages / considerations when using a transparent partition. A. Old data B. Slow retrievals C. Slow calculations if referencing dynamic calc members in the source D. Outline sync complexities E. Increased network load F. Downtime required to sync data

Answer: B,C,E,F Explanation: Reference: http://essbase.ru/archives/wiki/essbase-designing-partitioned-applications

http://www.examkill.com/1Z0-531.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

5


Question: 7 Assuming Sales and Year are sparse and Actual is dense, what two actions will the following calc script perform?

A. Export the data for actual, current year, sales into a text file called data.txt B. Export the data for actual, current year into a text file called data.txt C. Export data blocks in a compressed encrypted format D. Create a text file that can be imported using the DATAIMPORTBIN calc command in another database that has different dimensionality

Answer: B,C Explanation: http://books.google.co.in/books?id=UILYg7bÂŹ

kxsC&pg=PA413&lpg=PA413&dq=essbase+dataexport+binary+Export+data+blocks+in+a+compr essed+encrypted+format&source=bl&ots=cpZOJ7XMtC&sig=Lrbw4Zw401eqQ9MhpHDeIXOwbtc &hl=en&ei=oxO9Tc6GDIzrrQfG6vnwBQ&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1&ved=0CBg Q6AEwAA#v=onepage&q=essbase%20dataexport%20binary%20Export%20data%20blocks%20i n%20a%20compressed%20encrypted%20format&f=false

Question: 8 A calculation script is performed on a database for which Create Block on Equation is OFF. The command SET CREATEBLOCKONEQ ON is issued immediately before an equation in the script. Which statementsaccurately describewhen blocks will be created? (Choose two) A. Blocks will be created ONLY when the equation assigns non-constant values to members of a sparse dimension B. Blocks will be created ONLY when the equation assigns constant values to members of a sparse dimension C. Blocks will be created when the equation assigns either constant or non-constant values to members of a spare dimension. D. No blocks will be created.

http://www.examkill.com/1Z0-531.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

6


Answer: B,C Explanation: Controls, within a calculation script, whether or not new blocks are created when a calculation formula assigns anything other than a constant to a member of a sparse dimension. SET CREATEBLOCKONEQ overrides the Create Block on Equation setting for the database. http://download.oracle.com/docs/cd/E12032_01/doc/epm.921/html_techref/calc/set_createblockon eq.htm

Question: 9 Market size is an attribute dimension with the following members: Large, Medium, and Small. Which of the following options below represent valid syntax statements in a calc script? A. FIX (@ATTRIBUTE(Large)) B. Calc Dim (Accounts, Markets, "Market Size"); C. Calc Dim (Accounts, Markets, Market Size); D. FIX(Large)

Answer: A,C Explanation:

http://download.oracle.com/docs/cd/E12032_01/doc/epm.921/html_techref/calc/fixend.htm

Question: 10 Moving a stored entity member in a sparse dimension causes_________. A. a Full restructure B. an Index restructure C. an Outline restructure D. No restructure

Answer: C Explanation: http://www.in2hyperion.com/PrinterFriendly.aspx?id=c1423a73-8a2a-41d9-b8e8ÂŹ 6c3ab6d09bab

http://www.examkill.com/1Z0-531.html

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

7


Oracle

1Z0-531

Oracle Essbase 11 Essentials

Click the link below to buy full version as Low as $25

http://www.examkill.com/1Z0-531.html

We also provide PDF Training Material for: Hot Exam 1Z0-556

1Z0-875

1Z0-562

1Z0-878

1Z0-102

1Z0-557

1Z0-561

1Z0-874

1Z0-563

1Z0-852

1Z0-543

1Z0-871

1Z0-228

1Z0-058

1Z0-532

1Z0-877

1Z0-898

1Z0-897

1Z0-895

1Z0-873

1Z0-894

1Z0-889

1Z0-884

1Z0-870

1Z0-881

1Z0-880

1Z0-879

1Z0-872

http://www.examkill.com/1Z0-531.html

www.examkill.com

Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper

8

Oracle Essbase 11 Essentials  

Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours Updated Material: Preparation material is updated and ne...