Page 1

salg Bestselger-

Store leseopplevelser til lave priser!

199,-

149,-

399,-

339,-

199,399,-


Bestselgersalg VG

149,-

179,-

99,-

299,-

369,-

179,-

Shilpi Gowda Indias datter På landsbygda i India har jentebarn ingen verdi. Kavi klarer å redde sin andre datter ved å bringe henne til et barnehjem. Datteren Ashi vokser opp i USA, men ønsker å finne sin bakgrunn.

Kate Morton En svunnen tid En romantisk thriller med både plott, effekter og driv som holder helt til den overraskende og dramatiske avslutningen.

Victoria Hislop En aften på Kreta Lidenskapelig kjærlighet på Kypros, en uventet varm julefeiring i England, brennende studentengasjement i Athen, mørke hemmeligheter på Kreta… Fem stemningsfulle fortellinger.

VG Fædrelandsvennen

179,-

149,-

179,-

379,-

299,-

369,-

Linn Ullmann Det dyrebare Den unge kvinnen Mille forsvinner sporløst og blir ikke funnet før flere år senere. En historie om kjærlighet og bedrag, hemmelige liv og smertefulle forbindelser.

Lori Lansens Reisen hjem En sterk og rørende roman om to ulike mennesker som forvandler hverandres liv for alltid. Internasjonal bestselger som er utgitt i 12 land og nominert til flere litteraturpriser.

Jonas Jonasson Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant Hundreårsdagen til Allan Karlsson nærmer seg, men han vil ikke være med på feiringen. Han klatrer ut av vinduet, og med en MC-bande og politiet i hælene legger han ut på en reise.


Bestselgersalg Trønder-Avisa

149,-

199,-

149,-

299,-

399,-

299,-

Jean M. Auel De hellige hulers land Igjen viser Auel sin bemerkelsesverdige evne til å gjenskape hvordan menneskene levde på jorden for mange tusen år siden. Dette er sjette og siste bok i den sagnomsuste serien om Ayla.

VG

Lars Mytting Hel ved Med humor, varme og fagkunnskap gir Mytting et portrett av en norsk vedfyringstradisjon - en tradisjon der generasjon etter generasjon har brakt kunnskap videre.

John Stephens Smaragdatlaset Begynnelsens bøker For ti år siden måtte de tre søsknene Kate, Michael og Emma flykte fra familien sin, uten at de vet hvorfor. Svaret finnes i et magisk atlas.

VG

199,-

149,-

149,-

399,-

339,-

299,-

Jo Nesbø Gjenferd Harry kommer tilbake fra Hong Kong og skal etterforske et allerede oppklart drap i narkomiljøet. Det i utgangspunktet typiske dopdrapet får et omfang Harry ikke hadde forutsett. Og de fleste sporene peker én vei. Oppover.

Jørn Lier Horst Vinterstengt En spenningsfylt krim om politiførstebetjent William Wisting, skrevet av den erfarne politietterforskeren og forfatteren Jørn Lier Horst. Forfatteren ble tildelt Bokhandlerprisen 2011 for denne boka.

Jussi Adler-Olsen Flaskepost fra P En flaskepost med mareritt – utrolig spennende. Den tredje boken om Avdeling Q. Serien er blitt rost til skyene av anmeldere og lesere i så vel Danmark som i utlandet.


Bestselgersalg

199,-

199,-

199,-

399,-

349,-

399,-

Lise Finckenhagen Fredag hele uken Her får du 250 av Lise Finckenhagens mest fristende oppskrifter til hverdags og til fest. Lises fantastiske kokebok fortjener hedersplassen på ethvert kjøkken.

Anne Spurkland Frie kaker Kaker uten mel, egg eller melk som er beregnet på allergikere, venner av allergikere, den som vil spise mindre sukker eller hvetemel og den som baker på impuls og ikke har alt i skapet.

T. V. Gausdal og O. M. Alfsen Familiekokeboka Dette er boka som hjelper oss med maten vi lager hver dag - året rundt; den raske og sunne middagsretten, den gode kveldsmaten, den enkle frokosten eller lunsjen. Over 600 oppskrifter!

Nå får du store leseopplevelser til lave priser! Velkommen!

199,596,-

Bent og Annette Stiansen Stiansen i boks I disse fire bøkene er oppskriftene fra bøkene Stiansens kulinariske koffert og Stiansen til hverdags samlet. Her er oppskrifter fra Italia, Frankrike, Vietnam, Thailand, Danmark og ikke minst mange gode norske hverdagsretter.

799,1599,-

Norvegr Et nyskrevet og engasjerende historieverk om Norge. De fire praktbøkene handler om menneskene - mangfoldet og fellesskapene de har dannet opp gjennom tidene. Verket får oss til å forstå samtiden og hvordan det norske samfunnet er blitt slik det framstår i dag.

www.norli.no

Tilbudene gjelder fra 2.5. -19.5. 2012. Vi tar forbehold om trykkfeil og at enkelte varer kan bli utsolgt.

Bestselgersalg 2012  

salescatalogue