Page 1

MØBLER & INTERIØR

Næringslivets støtteapparat


MØBLER OG INTERIØR

Møbler og interiør Norengros er en landsdekkende totalleverandør av møbler og innredningsløsninger til privat og o ­ ffentlig næringsliv. Norengros’ styrke ligger i vår lokale ­tilhørighet og god, personlig service. Norengros representerer markedets arbeids­plassens stadige utvikling og fremste produsenter. Begreper som dertil utfordringer. design, funksjon, miljø og totaløkonomi For oss er ingen oppdrag for store og står sentralt. Et produkt fra oss skal ha ingen for små, vi lang levetid og gi hjelper deg med en god ­opplevelse de utfordringene for deg som og behovene du For oss er ingen oppdrag kunde i mange år. måtte ha. Om for store, og ingen for små Våre konsulenter det er et enkelt gir profesjonell spørsmål om en veiledning i hele kontorstol eller prosessen; fra idé om du trenger hjelp ifm en større flytte­ og behovsanalyse, til varene er levert og montert. Vi har god kjennskap til prosess. Vi hjelper deg gjerne.

2

Møbler og interiør

Møbler og interiør


MØBLER OG INTERIØR

Møbler og interiør

Sortimentsbredde

Kvalitet

Kompetanse

Norengros er en frittstående forhandler av møbel- og innredningsløsninger.

Det er viktig for oss å levere kvalitet i alle ledd – fra første kontakt til varene er levert og montert.

Norengros har 18 egne møbel­ avdelinger med dedikerte konsulenter som kan hjelpe deg fra A-Å. Med over 50 d ­ edikerte interiør­konsulenter med lang bransjeerfaring, kan vi bistå alle bransjer med faglig hjelp på møbel- og innrednings­løsninger.

Vi samarbeider med markedets ­fremste produsenter, dette betyr at vi har tilgang til de fleste produkter og produkt­områder. Alle har forskjellige preferanser og ­behov – vi hjelper deg å gjøre de ­vanskelige valgene enkle!

Besøk oss i dag  •  www.norengros.no

Møbler er skapt for å brukes. God kvalitet er viktig med tanke på total­ økonomien og ikke minst med tanke på miljøet. Vi er opptatt av å bistå kunden i valg av rett produkt i riktig kvalitet.

Vi utarbeider gjerne planløsninger og 3D-skisser, og tilpasser produktløsninger i forhold til din bedrifts ønsker og behov.

Møbler og interiør

3


REFERANSER

Møbler og interiør

Jernia

Fokuser på det som betyr mest Våre produkter, ideer og ekspertise kan hjelpe deg med behovene på arbeidsplassen slik at du har tid til det som betyr mest – å gjøre kundene dine fornøyde. Å innrede et rom, en etasje eller et bygg kan virke som en over­kommelig ­oppgave. Det er lett å tenke at det blir billigere å ­benytte seg av interne ressurser isteden­­for å få hjelp av en samarbeids­ partner. Det man ofte glemmer er erfaringen en samarbeidspartner tilfører, som legger til rette for en strømlinjeformet ­prosess. Forberedelse og ­planlegging er ofte halve prosjektet. La oss være ditt støtte­apparat på dette området slik at du kan fokusere på det som betyr mest for deg – å gjøre kundene dine fornøyde. I tillegg til å ha over 50 interiør­ konsulenter samarbeider vi også med flere interiørarkitektkontorer.

4

Møbler og interiør

Sammen blir vi enige om en samarbeids­ form som passer akkurat deg og ditt behov. I tillegg til å være en spesialist innen­ for området møbler- og innrednings­ løsninger jobber også Norengros med forbruks­varer. Vi kan levere

alt du trenger Vi kan levere alt du trenger til din til din arbeids­plass arbeids­plass. Få alt du trenger fra ett sted, forhold deg til én kontakt­person, få én faktura og én samlevering. Spar tid og penger ved å la oss være din totalleverandør.


REFERANSER

Møbler og interiør

Compass Group

Stamsaas

Besøk oss i dag  •  www.norengros.no

Stokkan Lys

Møbler og interiør

5


KONTORET

Møbler og interiør

Kontoret Kontoret har blitt mye mer enn en pult og en stol – fra sosiale soner til kantiner og møterom.

6

Møbler og interiør


KONTORET

Møbler og interiør

Ditt ansikt utad Skillet mellom hjem og jobb blir stadig mindre. Kontoret har blitt mye mer enn en pult og en stol – fra sosiale soner til ­kantiner og møterom. Trendene som oppstår for privat­ markedet finner fort veien til kommersielle bygg. Interiøret på en arbeidsplassen kan være med på å legem­ liggjøre imaget til bedriften – verdiene, visjonen og målet.

Se mulighetene til mer bevegelse I vår bransje er den største utfordringen å formidle dette budskapet til beslutningstakerne, hvor design har blitt den foretrukne faktoren fremfor ergonomi. Kontorstolen er et av våre viktigste verktøy hva gjelder å bistå til variasjon i løpet av en hel arbeidsdag. Stolen bør være enkel å stille inn, tilby en vippefunksjon, samt kunne gi mulighet for støtte for rygg, nakke og armer. Det aller viktigste er likevel å ha en stol som gir mulighet for å sitte på mange f­ orskjellige måter, gjerne også i ulike høyder, som til syvende og siste muliggjør og oppfordrer til aktiv sitting. Vi mennesker er skapt for bevegelse og variasjon; den beste sittestiling er den neste! Katrine Hofstad-Ekornesvåg Fysioterapeut og Head of KAM Flokk/HÅG

Smarte løsninger Mindre plass krever smarte løsninger. Løsninger som tar vare på både ledelsens ønsker og den enkelte ansatte. Åpent landskap eller cellekontor er for eksempel en problemstilling de fleste møter på. Ved å fokusere på behovet først, kommer ofte løsningen av seg selv. Vi har god erfaring med å rådgi kunder med å velge smarte løsninger som kan spare både plass, tid og penger.

Besøk oss i dag  •  www.norengros.no

Møbler og interiør

7


KONTORET

Møbler og interiør

Løsningen på støy i åpent landskap Utfordringer med lyd er et økende problem på mange ­arbeidsplasser. Nyutviklede lyddempende t­ ekstiler og k­ lasse-A lydabsorbenter er tilpasset alle rom­akustiske formål – fra ­nøytrale tekniske installasjoner til ­kreative løsninger. Akustiske løsninger må baseres på analyser – ikke synsing og ­tilfeldigheter. Vi bistår i alt fra rådgivning i samarbeid med interiørarkitekt til akustiske målinger og prosjektering. Håkon Vinnogg Akustiker, Romakustikk as

En bedre arbeidsdag med riktig lys 1 av 3 som jobber på kontor sliter med hodepine. Dette kan ofte ­relateres til feilplassert og for mye lys/blending. Det er fordi k­ roppen kompenserer for dårlig lys – man sitter feil for å se riktig. Utfordringen med kontorbelysning er at PC skjermen har best kontrast i ca. 300 lux, mens trivselslyset for å lese godt ligger mellom 600 og 1200 lux. Denne oppgaven løser en ergonomisk skrivebordslampe, i tillegg til at den gir variasjon i lyset på arbeidsplassen som er godt for øyets 6 muskler. Man får større mulighet for i­ndividuell lysstyring og rett og slett en bedre dag på jobb! Stig Pettersen Produktspesialist Glamox Luxo

Det lille ekstra Hvem har vel ikke glemt de små tingene når prosjektet er ­ferdig – tekniske løsninger i møtebordet eller dekorativ ­belysning i de sosiale sonene. Prikken over i’en ligger ofte i ­detaljene – enten det gjelder interiør eller bruker­vennlighet. Vår jobb er å presentere en komplett løsning hvor alle ­elementer er ivaretatt. La oss komme med forslag til detaljene som gjør at ­resultatet går fra bra til perfekt. Vi kan bistå med alt fra kabling, ­tepper, dekorativ belysning, ergonomiske hjelpemidler og annet ­tilbehør.

8

Møbler og interiør


Møbler og interiør

KONTORET

Besøk oss i dag  •  www.norengros.no

Møbler og interiør

9


OPPVEKST & UTDANNING

Oppvekst & Utdanning Fra barnehage til universitet. Å innrede for livets kanskje viktigste år er en ­utfordring man må ta på alvor.

10

Møbler og interiør

Møbler og interiør


OPPVEKST & UTDANNING

Møbler og interiør

Det perfekte læringsmiljø Mennesker er lagd for å være i ­bevegelse. Når man blir «tvunget» ned i en statisk stilling reagerer ­kroppen med et behov for å få utløp for ­energien på andre måter, eller over tid med ­belastningsskader. Ved å tilrettelegge for bevegelse kan man forebygge belastningsskader og unngå urolige elever.

Lær av de beste Finsk skole har i mange år vært kåret til den beste i verden. I tillegg til læringssystemet benytter de også møbleringen som en viktig faktor for suksess. Norengros samarbeider tett med den ­finske produsenten Isku og kan tilby deres unike sortiment og kompetanse på skole­innredning også til norske skoler.

Løsningen til besparelser Våre møbler er laget for å brukes. God kvalitet er viktig med tanke på total­ økonomien og ikke minst med tanke på miljøet. Vi er opptatt av å bistå kunden i valg av rett produkt i riktig kvalitet. Mange har opplevd elevbord med ­av­revet kantlist. Dette kan du unngå ved å velge Isku sin spesialløsning for kantlist som er smeltet/trykket inn i møbelkjernen. – Både smart og lekkert.

Besøk oss i dag  •  www.norengros.no

Møbler og interiør

11


HELSE & OMSORG

Møbler og interiør

Helse & Omsorg Å innrede disse områdene skal ivareta flere ­behov. Tenk møblering som gir mulighet for ­aktiv aldring samtidig som møblene sikrer de ansatte optimale arbeidsforhold.

12

Møbler og interiør


HELSE & OMSORG

Møbler og interiør

Morgendagens eldre Det er god grunn til å vente at morgendagens eldre vil kreve mer kvalitet i innredning enn i dag. Morgendagens eldre har hatt et helt annet liv enn ­dagens eldre – først og fremst fordi de har opplevd en sterk ­økonomisk ­utvikling i Norge med tilgang på goder som tidligere ­generasjoner ikke har hatt. Et sterkere ønske om en aktiv aldring vil være viktig – derfor bør man tenke møblering som gir mulighet for dette. Geir Østrem Markedssjef/Sales Manager Helland Møbler

Planlegg for fleksibilitet Beboere på sykehjem er ikke like – noen er lav av høyde, mens andre strekker seg mot 2 meter. Noen veier lite, mens andre er tyngre. Som mennesker flest varierer også beboere på syke­ hjem. Det er derfor viktig å ha møbler som er fleksible. Mulighet for ekstra høyde, ekstra bredde, avtagbare trekk som kan skiftes, regulerbar setedybde, hjul, fotbrett er eksempler på valg som gjør møblene fleksible og muliggjør tilpasset bruk. I planleggingen bør det for eksempel tas høyde for et antall stoler med hjul og et antall med ekstra høyde.

Beskyttende tekstiler Valg av tekstil på møbler kan bety mye mer enn bare ­utseende. Å velge et tekstil tilpasset miljøet det skal brukes i kan ­resultere i flere fordeler. Foreta en gjennomgang av behovet for renhold før valg av tekstil blir gjort. Trevira CS er vaskbart på 60°C og flammehemmende. Møbler med Trevira CS tekstil leveres gjerne som avtagbare og med inkontinenstrekk i tillegg. I tillegg er de behagelige å sitte på. Et alternativ til Trevira CS er møbelstoff med vanntett bakside. Disse tekstilene kombinerer møbelstoff og inkontinenstrekk. Tekstilene er ikke avtagbare og renhold skjer på møbelet. Det tredje alternativet er kunstlær. Dette er plastbaserte ­stoffer som er vanntette. Vi har sett en utvikling innenfor kunst­lær. Det puster bedre og føles mykere å sitte på enn tidligere.

Besøk oss i dag  •  www.norengros.no

Møbler og interiør

13


HOTEL, RESTAURANT & CAFÉ

Hotel, Restaurant & Café En god opplevelse gir fornøyde gjester. Vi hjelper deg slik at du kan fokusere på det som betyr mest – å gjøre kundene dine fornøyde.

14

Møbler og interiør

Møbler og interiør


HOTEL, RESTAURANT & CAFÉ

Møbler og interiør

Utemøbler Vi anbefaler at du planlegger innrednings­løsningene av dine uteområder mens det fortsatt er tid til å finne de riktige produktene. Hvem har vel ikke opplevd at våren og sommeren «plutselig» ­dukker opp? Vi jobber med produsenter som kan ­levere møbler som tåler det norske klimaet og samtidig tar hensyn til design og utseende.

Nøkkelen til suksess Å sørge for at gjester og kunder er fornøyde – er nøkkelen til suksess. For å møte og overgå deres forventinger har vi produkter spesielt tilpasset din bransje. Våre produkter, ideer og ekspertise kan hjelpe deg med behov i resepsjonen, gjesterommet og serveringsområdet. På den måten har du mer tid til det som betyr mest; å gjøre kundene fornøyde.

Spesialtilpassede møbler Behovet for spesialtilpassede møbler dukker opp hos nesten alle bedrifter. Det er et ønske å få utnyttet lokalet til det ­ypperste og samtidig skille seg ut fra konkurrentene. Vi har gode samarbeidspartnere med spisskompetanse på å få til det lille ekstra. I mange tilfeller blir regnestykke også en positiv opplevelse. I stedet for å bygge om lokalet kan man tilpasse møblene. Fordelen er plasstilpassingen, og at man kan velge materiale og utførelse selv.

Besøk oss i dag  •  www.norengros.no

Møbler og interiør

15


NÆRINGSLIVETS STØTTEAPPARAT

Møbler og interiør

Næringslivets støtteapparat Når kunden lykkes – lykkes vi. Vårt mål er å gjøre deg god – vi vil være ditt støtteapparat.

Via sponsoratet med Norges Skiforbund har vi lært hvor viktig et godt støtte­ apparat er for de som skal prestere i sporet. Alle trenger noen andre for å vinne. Til å preppe ski, til å kjøre løype­ maskinen før sola står opp, til å lage mat, til å diskutere taktikk med. Noen som heier langs løypa, foreldre som støtter, backing når det røyner på. De som vinner gullet, står der på vegne av mange som har gitt kunnskap, lidenskap og tid. Ingen vinner uten et godt støtteapparat – i skisporet eller i forretninger.

16

Møbler og interiør

Vårt mål er å gjøre våre kunder gode – vi vil være støtteapparatet. Det innebærer at vi skal bruke all vår kunnskap og innsats på å hjelpe deg med Ingen vinner uten et godt å fine de beste produktene og støtteapparat – i skisporet løsningene for eller i forretninger din ­virksomhet. Norengros ­ønsker å være en støttespiller i alle ledd – det er detaljene som avgjør.


NÆRINGSLIVETS STØTTEAPPARAT

Møbler og interiør

9 av 10

kunder anbefaler Norengros til andre ref. kundeundersøkelse nov. 2017

Dere er hyggelige, hjelpsomme, serviceinnstilte og kan tingene deres. Det betyr alt for oss som er kunder hos dere. Sitat kundeundersøkelse nov. 2017

Vi gjør arbeidsdagen din enklere Alle vi som jobber i Norengros har fokus på en ting – å gjøre din arbeidsdag enklere.

I Norengros jobber vi hver dag for at våre kunder skal lykkes. Vi etter­streber å være de du må ha med på laget for å komme på pallen i din bransje.

Det får vi til med markedets største vareutvalg, konkurranse­ dyktige priser, effektiv logistikk og personlig oppfølging.

For oss i Norengros er personlig service en selvfølge. Tilgjengelighet og tilstede­ værelse er nøkkelord i vårt service­ begrep.

Vi gjør arbeidsdagen din enklere

Med Norengros som samarbeidspartner får du en positiv, engasjert og fremtids­ rettet leverandør.

Besøk oss i dag  •  www.norengros.no

Våre konsulenter gir profesjonell ­vei­ledning i hele prosessen, fra idé og behovsanalyse, til varene er ferdig levert og i bruk. Våre kunder skal slippe å tenke unødig på innkjøp, og dermed kunne fokusere på arbeidet de egentlig skal utføre.

Slik gjør vi arbeidsdagen din enklere „„ markedets bredeste sortiment innen møbel & forbruksvarer – alt på ett sted „„ personlig oppfølging og rådgivning „„ høy fagkompetanse „„ konkurransedyktige priser „„ effektiv logistikk „„ lokal tilstedeværelse

Møbler og interiør

17


X-PRESS MØBLER – ALLTID PÅ LAGER

Møbler og interiør

X-Press møbler – alltid på lager Norengros X-Press er betegnelsen på vårt lagerførte sortiment av kontormøbler, og er ment for å dekke akutte behov av de mest nødvendige møblene til din virksomhet. Utvalget består av arbeidsbord, stoler, oppbevaring og konferansemøbler. Alt fra ledende produsenter hvor kvalitet, funksjonalitet og god design står ­sentralt. I tillegg har produktene gunstige priser. Du velger selv om du vil hente og ­montere møblene, eller om du ønsker dette utført av oss mot et lite pristillegg. Norengros X-Press er kun et lite utvalg av vårt totale møbelsortiment. Savner du noe – spør oss.

18

Møbler og interiør

Lagerført sortiment – for hurtig levering


X-PRESS MØBLER – ALLTID PÅ LAGER

Møbler og interiør

1 

2 

3 

4 

5 

9 

6 

7 

11 

12 

8 

10 

13 

14 

1 

352128 Håg Sofi 7500 Kontorstol

8 

280829 Sarpsborg Furniture Sammenleggbart Bord

2 

111590 Håg Capisco 8106 Kontorstol

9 

293658 Holmris Bordplate

3 

293216 Sitland Team Air Kontorstol

10 

320789 Holmris Q20 Elektrisk Understell

4 

293217 Sitland Mesh Line Kontorstol

11 

243348 Isku Tendo Åpen Reol, 4 Permhøyder

5 

295298 Sadelstol Back App 2.0

12 

237974 Isku Tendo Dørskap, 3 Permhøyder

6 

291655 Isku Matrix Arbeidsbord U18 i-ben

13 

174547 RBM Ana 4340 Stol

7 

343365 Isku Matrix Arbeidsbord U18 el. hev/senk

14 

333905 RBM Noor 6060S Stol

Besøk oss i dag  •  www.norengros.no

Møbler og interiør

19


VÅRT SORTIMENT DEKKER OMRÅDENE: • Kontoret • Helse & Omsorg • Oppvekst & Utdanning • Hotel, Restaurant & Cafe • Sosiale soner • Møterom • Resepsjon og venterom • Kantine • Garderober • Utemøbler

For bestilling eller uforpliktende tilbud ta kontakt med din nærmeste møbelavdeling: BERGEN KJ. Brusdal AS Tlf. 55 53 53 53

FINNSNES NB Engros AS Tlf. 08522

HARSTAD NB Engros AS Tlf. 08522

MO I RANA NB Engros AS Tlf. 08522

SKIEN Erik Tanche Nilssen AS Tlf. 35 90 40 00

TROMSØ Markedshuset AS Tlf. 77 75 26 26

BODØ NB Engros AS Tlf. 08522

FREDRIKSTAD Medi Partner AS Tlf. 69 36 78 00

HAUGESUND Haugaland Engros AS Tlf. 52 84 73 80

NARVIK NB Engros AS Tlf. 08522

STAVANGER Kjosavik AS Tlf. 51 88 75 00

TØNSBERG Olafsen Engros AS Tlf. 33 36 33 00

DRAMMEN Drammen Papir Engros Tlf. 32 88 27 00

GJØVIK Johs. Olsen AS Tlf. 02330

KRISTIANSAND Gustav Pedersen AS Tlf. 38 14 46 00

OSLO Johs. Olsen AS Tlf. 02330

TRONDHEIM Ødegaard Engros AS Tlf. 73 84 46 00

ÅLESUND Ødegaard Engros AS Tlf. 70 10 92 92

Det tas forbehold om trykkfeil. Enkelte bilder kan avvike noe.

mobler.norengros.no/kontakt-oss

Møbelbrosjyre Norengros 2018  

I Norengros' møbelkatalog 2018 får du et innblikk i vårt store utvalg av møbler.

Møbelbrosjyre Norengros 2018  

I Norengros' møbelkatalog 2018 får du et innblikk i vårt store utvalg av møbler.