__MAIN_TEXT__

Page 1

MODELL NAVN FARGE

Dansk design du har råd til

1


2

Dansk design du har råd til

Kjøkkenet er familiens samlingssted og husets hjerte. Innhold 3

Hvorfor velge Nordsjøkjøkken

4 Kjøkken 4 - Trestruktur 17 - Slette fronter 28 - Grepsfritt 36 - Klassisk 46 Bad 56 Vaskerom 59 Garderobe 63 - Modelloversikt skyvedør 64

Alle rom

68 Kjøkkentilbehør 71 Baderomstilbehør 72

Modelloversikt fronter

74 Grepsoversikt 75 Standardfarger 76 Benkeplater 77 Vasker 78 Garanti 78 Samarbeidspartnere

Nordsjøkjøkken er skreddersydde løsninger som blir utviklet, produsert og solgt med omtanke. Våre kjøkken og innredningsløsninger produseres på en av Danmarks eldste kjøkkenfabrikker. Våre produkter har et stort stilmessig utvalg, så uansett om du liker best minimalistisk design med aluminium, glass og stål eller mer den romantiske kjøkkenstilen, kan du finne ditt drømmekjøkken, bad og garderobe hos oss. På kjøkkenet skapes de ”store” måltider og de gode samtalene. For de fleste er kjøkkenet utgangspunktet for timesvis med godt samvær omkring matlaging og hygge med familie og venner. På kjøkkenet oppleves også de små gleder og utfordringer i en travel hverdag. Og hverdager er det flest av: hektiske dager med aktivitet på mange plan, der kjøkkenet er en samlingsplass for hele familien. Derfor er et koselig kjøkken en viktig hverdagsglede som skaper trivsel og inspirasjon for hele familien. Ta deg derfor god tid til å planlegge kjøkkenet ditt. Legg vekt på detaljene som gjør ditt kjøkken til noe utenom det vanlige. Nordsjøkjøkken kan hjelpe deg langt på vei med å realisere din kjøkkendrøm. Vi har kjøkken i de fleste stilarter og ulike skapløsninger som hjelper med å utnytte hver dyrebare kvadratmeter. Kjøkkenet skal være funksjonelt og passe helt til din families behov, og det skal tåle å blir brukt dag etter dag, år etter år. I over tyve år har Nordsjøkjøkken levert kjøkken til flere tusen norske hjem. Vi har fokus på godt håndverk og kvalitet ned til minste detalj.


NORDSJØKJØKKEN

GODE GRUNNER TIL Å VELGE NORDSJØKJØKKEN Det er mange gode grunner til å kjøpe ditt neste kjøkken, bad, vaskerom eller garderobe hos Nordsjøkjøkken. Det vil forhåpentlig en kikk i denne katalogen overbevise deg om. Her er de 5 viktigste grunnene for å velge Nordsjøkjøkken.

Håndverk som holder Hos Nordsjøkjøkken elsker vi detaljer og går aldri på kompromiss med kvaliteten i våre materialer. Hver enkel skapdør og skuffe som vi leverer, er laget med omtanke og kjærlighet.

Vi designer til deg Nordsjøkjøkkenets sortiment er så bredt og gjennomtenkt, at vi med garanti kan levere en løsning som passer til nettopp din smak, dine ønsker og ditt behov. Vi har design til romantikeren, minimalisten, praktikanten og modernisten.

Individuelle løsninger Nordsjøkjøkken er identisk med personlige og skreddersydde innredningsløsninger. Det betyr at din lokale Nordsjøforhandler sørger for å designe løsninger til ditt hjem som passer til dine rom, din stil og din måte å bruke ditt kjøkken, ditt vaskerom og ditt baderom på. Med Nordsjøkjøkken er du garantert et moderne design som er produsert for å oppfylle nettopp dine ønsker og behov.

Den riktige pris Nordsjøkjøkken ligger i den nedre prisklasse. På Nordsjøfabrikken produseres skapene i store serier og ligger ferdig på lager, noe som gir vesentlig lavere kostnader, gunstige priser og kort leveringstid.

Erfarne håndverkere På vår kjøkkenfabrikk er det erfarne snekkere, tømrere, industrilakkerere, montører og andre dyktige fagfolk som fremstiller ditt kjøkken. De har produsert kjøkken i mer enn 40 år.

Vi ønsker deg god fornøyelse på veien til ditt nye drømmekjøkken

3


4

MODELL RIGA HVITNAVN & SORT FARGE

LEKKER KONTRAST

Sort og hvit kombinasjon er i tiden som aldri før. Med den sorte fronten får du mulighet til å skape et markant uttrykk som idag er mye benyttet i den moderne innredning og byggestil. Med sorte karmer i vinduer og dører gir den sorte innredningen fra Nordsjø et flott totalinntrykk og en helhet som skaper ro og harmoni. I dette kjøkkenet er den populære Riga modellen benyttet, og denne finnes både i sort og hvit laminat struktur. Benkeplaten er levert i hvit kompaktlaminat med sort kjerne og forkant. Kunden ønsket ingen grep på sitt kjøkken, så alle dører og skuffer er levert med push-up beslag som fremhever den enkle og nette stil.


MODELL RIGANAVN HVIT &FARGE SORT

5


6

LUCCA & NEW YORK HVIT

ET KJØKKEN I VARME TONER OG FIN KONTRAST


LUCCA & NEW YORK HVIT

Et kjøkken på nærmere tretti kvadratmeter gir mulighet for mange ulike løsninger. Eierne av dette kjøkkenet bygde seg Tyrolerinspirert bolig i 1982, og har hatt samme kjøkkeninnredning fram til en totalrenovering stod for tur. Kjøkkenløsning, materialvalg, farger og funksjoner har blitt grundig diskutert i flere år. Sluttresultatet som vises på disse bildene er kunden svært tilfreds med.

Kombinasjonen med de to Nordsjømodellene Lucca og New York gir kjøkkenet et tidløst og rolig preg. Underskapene i en slitesterk laminat gir varme toner og fin kontrast. Kjøkkenøy med stor koketopp har vært et sentralt ønske for kunden i hele planleggingsprosessen; dette kombinert med en spiseplass for to personer på selve øya, har blitt et flott samlingspunkt for de to som bor i huset. Spisekroken på kjøkkenet har plass til tolv personer og er et supplement til spisestuen og kan brukes når barn og barnebarn er på besøk. Kjøkkenøya har fått en funksjonell broløsning hvor de corianbelagte benkeplatene også går ned som sidevanger og gir en flott helhetsløsning.

7


8

LUCCA & NEW YORK HVIT

Modell: Lucca & New York

Benkeplate: Corian

Vask: Blanco

Hvitevarer: NEFF

Materiale/farge Trestruktur, hvit

Grep: Innfreste grep

Blandebatteri: Lino

Hette: Witt

i


LUCCA & NEW YORK HVIT

Da kjøkkenet skulle planlegges, hadde eierne et sterkt ønske om en enkel garderobeløsning på selve kjøkkenet. Ettersom hovedinngangen ligger i kjelleretasjen, blir terrassedøren på kjøkkenet ofte benyttet som inngangsdør til hverdags. Sluttresultatet med sittebenk og rikelig med opphengskroker er blitt en funksjonell og god løsning. Ønsket om et lite «kjøkkenbibliotek» ble også tilrettelagt med en høy reol til kokebøker og arkivpermer. Med Nordsjøkjøkkenets fleksibilitet til spesialløsninger har kundens ønsker blitt etterkommet, og eierne er veldig fornøyde

9


10

MADRID GRÅ EIK

NATURENS EGNE MATERIALER

Den flotte trestrukturen gir kjøkkenet et lunt og harmonisk uttrykk. Kombinasjonen med hvite benkeplater i corian og overskap i lys sand viser den nye trenden som vi ser at flere og flere velger. Spisebordet i massiv tre gjenspeiler et ønske om å trekke naturens egne produkter inn i våre hjem. Alle fronter har vertikal trestruktur i gråtonet eik, og de stilrene grepene har enkelt design og godt grep når skuffer og dører skal åpnes.


MADRID GRÃ… EIK

11


12

RIGA NATUR EIK

PRAKTISK BROLØSNING

Med Riga natur eik har du en stilren og trendy front. For å ta vare på det stilrene utseendet er det her valgt hele dørfronter med topp moderne grep som du også finner i vårt standard sortiment. Benkeplaten i hvit laminat er brukt både på øy og broløsning. Broa kan brukes til spisested, lekser eller ekstra benkplass ved matlaging.


MIAMI SORT EIK

LUFTIG UTTRYKK

Her presenteres et flott kjøkken med et enkelt og minimalistisk uttrykk. Det er et flott spill mellom de sorte frontene og den hvite benkeplaten. Alu sokkelen matcher til grep, stekeovn og hette gir kjøkkenet et røft uttrykk.

13


14

FIRENZE & ROMA HVIT

VÅG Å MIKSE MED ULIKE MATERIALER

Modell: Firenze

Benkeplate: Hvit

Vask: Blanco

Hvitevarer: Bosch

Materiale/farge Kraftig melamin

Grep: Formia

Blandebatteri: Blanco

Hette: Witt

i


FIRENZE & ROMA HVIT

En familie på Karmøy har fått et kjøkken i modellen Firenze med hvite overskap og hvit benkeplate. Kjøkkenet oser av stil og varme. Sett særpreg på kjøkkenet med å kombinere ulike materialer og farger. Velg mellom en av våre trendriktige standardfarger eller finn din personlige farge blant over 2500 NCS nyanser. Våre erfarne kjøkkenkonsulenter vil gi deg råd, veiledning og inspirasjon slik at du får det uttrykket på kjøkkenet som du er på jakt etter.

15


16

LUCCA & ROMA HVIT

TIDSRIKTIG & SPENNENDE

Modellen Lucca er et spennende kjøkken som avspeiler den nye trenden med varme trestrukturer kombinert med lyse overskap og lys benkeplate. Det åpne kjøkkenet med en integrert spiseplass for fire personer har gitt denne familien et ombyggingsresultat med økt trivsel og ikke minst en vesentlig verdiøkning på boligen. Alle frontene har horisontal trestruktur med 19 mm tykke dører, mens endesidene blir levert med vertikal trestruktur.


PISA HVIT HØYGLANS

ENKELT & ELEGANT

Oppnå en kjølig, ren og elegant look med hvite høyglansfronter i modellen Pisa. Kombinér med lange stålhåndtak eller gripelister for å understreke det lineære uttrykket. Hvit laminat benkeplate kombinert med mørk heltre på broløsning gir en stilfull og fin kontrast.

17


18

ROMA GRÅ

Modell: Roma

Benkeplate: Kompositt stein fra PFP

Vask: Blanco

Materiale/farge Grå

Grep: Integrerte grep

Blandebatteri: Blanco

MAKSIMAL UTNYTTELSE AV PLASSEN

Hette: Siemens

i

I et hus på Tau i Rogaland, har et fornøyd par fått dette flotte kjøkkenet. Dette kjøkkenet er i modellen Roma gråmalt. Benkeplaten som er brukt her i 20 mm komposittstein – Classic Ice. Legg merke til de åpne hyllene i hjørnet av kjøkkenet. Her har forhandleren funnet den perfekte løsning ved å få en reol i tilpasset mål. Dette gir maks utnyttelse av plassen.


ROMA GRÃ…

19


20

ROMA GRÅ

I enden av kjøkkenet bestemte paret seg for å ha en koselig sitteplass, der en kan kikke ut i hagen. I tillegg til en fin plass å nyte en kopp kaffe og avisen, er det mye ekstra oppbevaring både i topp og i bunn. Med lys under overskapene er det fin stemning, både på dagog kveldstid.


PORTO HVIT

TIDLØST & MODERNE

Portos flater passer til alle stilarter og levemåter. Her har vi laget en løsning uten synlige håndtak som gir et moderne og rent uttrykk. Kanten på den slette døren gir en flott detalj. Løsningen er lys, luftig og ikke minst funksjonell og gir deg god plass til å jobbe, samtidig som det er tenkt på alle de små detaljene.

21


22

NEW YORK HVIT

LYST & FINT MED VITRINE

Med vitrineskap får du mer lys på kjøkkenet samtidig som det er en fin måte å bryte opp en lukket kjøkkenløsning på. På kveldstid kan lyset fra vitrineskapene fungere som stemningsskaper. Våre alu vitriner får du med frostet glass.


ROMA AQUA BLÅ

KJØKKEN I FARGER

Roma er en av våre malte modeller. Disse kan leveres i en rekke utvalgte standardfarger. Modellen leveres også i alle NCS-farger på forespørsel. Velg din favorittfarge på kjøkkenet ditt.

23


24

ROMA GRÅ

LUFTIG UTTRYKK MED ÅPNE HYLLER


ROMA GRÅ

Stadig flere ønsker en planløsning der kjøkkenet ligger i en åpen løsning mot stuen. La kjøkkenet bli en integrert del av interiøret. Med dagens store utvalg av kjøkkenløsning og farger finnes det mange muligheter. Åpne hyller er en lekker måte å gi kjøkkenet et luftig uttrykk.

25


26

NEW YORK HVIT & CLASSIC LAMELL HVIT EIK

RETTE LINJER I TRE & I HVITT

Modell: New York & Classic lamell Materiale/farge Hvit & massiv hvittonet eik

Benkeplate: Hvit coretop

Grep: Integrerte og innfreste grep

Blandebatteri: Blanco

Vask: Blanco

Hvitevarer: Siemens

i


NEW YORK HVIT & CLASSIC LAMELL HVIT EIK

I dette kjøkkenet valgte kunden modellen New York, mens kokeøya er levert med Classic lamell fronter i massiv eik. Kjøkkenet er levert i Stavanger, og kunden har i ettertid fått levert tre bad, vaskerom og skyvedørsgarderober fra Nordsjøkjøkken.

For å utnytte plassen maksimalt har kunden her valgt å bruke skap som går helt opp til taket. Kunden har ønsket integrert kjøleskap og fryseskap. I midten er det plassert to lekre Siemens ovner. Legg merke til at alle underskap har samme todelt inndeling med hvite grep i toppen av alle skuffer. På kjøkkenøya er det brukt Classic lamell i massiv tre. Modellen er stilfull og tidløs og som kan kombineres med det meste.

27


28

URBAN GRÅ ASK

ELEGANTE LINJER

Med Urban grå ask får du rene linjer og et moderne uttrykk. Frontene har grå trestruktur med integrerte gripelister. De rene linjene følger kjøkkenets bredde.


URBAN HVIT

ENKLE, RENE LINJER

Det grepsløse kjøkken er en trend som er kommet for å bli. Den enkle linjeformede stilen gir ro og harmoni. De massive benkeplatene i heltre eik skaper en varm og rolig kontrast. Modellen heter Urban hvit og kan leveres i matt lakk eller i høyglans.

29


30

URBAN HVIT HĂ˜YGLANS

Modell: Urban Material/farge Hvit høyglans

Benkeplate: 30 mm hvittonet massiv eik

Grep: Integrerte grep

Blandebatteri: Blanco

Vask: Blanco

Hvitevarer: Siemens

i


URBAN HVIT HØYGLANS

Helga og Jan Arild har gått for en tidløs og enkel, men moderne stil på sitt nye kjøkken. Kjøkkenet er nøytralt med mye hvitt i slitesterk høyglans som gir det hele et sprekt uttrykk.

ET KJØKKEN MED SOSIALE LØSNINGER

Øya er med på å skille kjøkkenet fra stua samtidig som den gir både benkeplass og sitteplasser. Den er blitt et naturlig samlingspunkt hvor paret tilbringer mye tid sammen bare de to, eller med familie og venner. På benkene og øya hviler benkeplater i hvittonet eik. Paret valgte å få kjøkkenet levert flatpakket, og monterte det selv. ”Det gikk ganske fort og greit, vi ble ferdige på en helg,” smiler Helga. ”Alle delene er spesiallaget på mål og det var enkelt og oversiktlig å sette opp”.

31


32

COPENHAGEN HVIT

RØFT & LUFTIG

Med modell Copenhagen får du et moderne kjøkken med rene linjer og et røft uttrykk. Uten overskap blir uttrykket luftig og får en god romfølelse. De sorte mellomlistene fremhever de stilfulle linjene. Kombinerer du dette med en sort benkeplate i laminat og sorte sokler, blir helhetsinntrykket komplett.


COPENHAGEN HVIT

SLITESTERKT KJØKKEN

Modell Copenhagen er grepsfri, og er det moderne valg til kjøkkenet ditt. Dørene har en slitesterk overflate i matt hvit eller hvit høyglans folie. Kantene er svakt avrundet for å gjøre dørene mindre utsatt for slag og støt. Utvalget gir muligheter for mange løsninger. De stilrene enkle linjene gir kjøkkenet et eksklusivt utseende der linjene fra skuffer føres videre på underskap og høyskap. Mulighetene er mange, og valget er ditt.

33


34

COPENHAGEN HVIT

STILFULLE LINJER

Her presenteres et moderne kjøkken med ren overflate i matt hvit med fronter som har integrerte gripelister. Frontene gjør seg spesielt bra når man opprettholder de horisontale linjene i kjøkkenet i full bredde. Kunden har her valgt en spennende gul tapet som gir kjøkkenet et friskt og stilrent uttrykk.


COPENHAGEN HVIT

i

Modell: Copenhagen

Benkeplate: Hvit laminat

Vask: Blanco

Hvitevarer: Siemens

Materiale/farge Hvit

Grep: Integrerte grep

Blandebatteri: Blanco

Hette: Siemens

35


36

ALSACE HVIT & GRÅ

ROMANTISK UTTRYKK

Er du glad i nostalgi og romantikk er Alsace modellen for deg. Modellen kan fås i hvit eller grå, og her er en flott kombinasjon mellom begge fargene. Alsace har en dekorative front med mange sjarmerende detaljer. Du kan velge mellom kryss- eller vanlige sprosser. Valget av grep har stor betydning for uttrykket på kjøkkenet ditt. Her er det valgt rette grep som gir en fin kontrast til den romantiske fronten.


ALSACE HVIT & GRÃ…

37


38

COUNTRY HVIT

Modell: Country

Benkeplate: Granitt

Vask: Lino

Materiale/farge Hvit

Grep: Knott

Blandebatteri: Blanco

Hvitevarer: Siemens

i


COUNTRY HVIT

SJARMERENDE ATMOSFÆRE

På gården Østre Roer i Østfold har vi hatt gleden av å levere dette sjarmerende og koselige Country kjøkkenet. Gården er totalrenovert med både kjøkken og baderom fra Nordsjøkjøkken. Kjøkkenet skulle tilpasses gårdens interiør og gamle stil, så valget av modell Country hvit var helt naturlig. Også de nostalgiske pilasterne som er montert på endel av underskapene forsterker det flotte uttrykket som hele kjøkkenrommet har fått. Benkeplatene er i høytrykkslaminat og hvitevarene er fra Siemens. Ventilasjonen er montert i taket som styres med egen fjernkontroll.

39


40

COUNTRY HVIT

GOD UTNYTTELSE AV PLASSEN

Med et kjøkken på to og en halv meter i bredde og ca syv meter langt har man her fått til en særdeles god utnyttelse av plassen. Arbeidsplassen er funksjonell og romslig og spiseplassen er laget som en integrert løsning med spiseplass til to personer. På motsatt side mot stuen er plassen utnyttet med ekstra underskap og et lite vinskap. Benkeplatene er i granitt og overskapene er tilpasset helt til tak for å gi en maksimal utnyttelse av plassen. Et flott og stilfullt kjøkken i modell Country.


NORDIC MØRK GRÅ

KREATIV LØSNING

Selv om plassen er liten, er det fullt mulig å få et kjøkken med god oppbevaringsplass. Det vises på dette kjøkkenet i modellen Nordic. Plassen er utnyttet optimalt med kreative løsninger. Den mørke grå fargen gir kjøkkenet et lunt og stemningsfullt uttrykk.

41


42

NORDIC GRÃ…

EKSKLUSIVT MED INNRAMMING


NORDIC LYS SAND OG HVIT

Vår mest solgte modell, Nordic kan du få i malt utførelse. Det betyr at du kan velge mellom våre trendfarger som vi har i standardprogrammet. Utenom våre standardfarger kan du velge mellom over 2.500 NCS farger. Det betyr at du kan få ditt drømmekjøkken i hvilken farge du ønsker. Legg merke til den elegante innrammingen som dette kjøkkenet har rundt hvert enkelt skapelement. Med en slik løsning gir man kjøkkenet et kraftigere uttrykk og et mer eksklusivt preg.

43


44

NORDIC HVIT

STEMNINGSFULLT, VARMT & TIDLØST

Modell: Nordic

Benkeplate: Massiv hvittonet eik

Vask: Blanco

Materiale/farge Hvit

Grep: Knott

Blandebatteri: Blanco

Hette: Siemens

i


NORDIC HVIT

Her oser det av stemning og atmosfære, og den koselige peisen gjør kjøkkenet til den sentrale samlingsplassen i boligen. Modellen Nordic hvit ble et naturlig valg ettersom kjøkkenet skulle passe inn sammen med annet interiør og ikke minst boligens øvrige stil.

Overskap til tak var et av kundens absolutte ønsker i slik at plassen ble utnyttet optimalt. Den smarte overskapsreolen mot yttervegg er kun 10 cm bred og var en liten detalj som kjøkkenkonsulenten kunne tilby for å bryte litt på linjene og ikke minst for å skape et mer personlig preg. Den integrerte spiseplassen er produsert med massiv hvittonet eik benkeplater og er i samme utførelse som de øvrige platene. Som en del av spiseplassen har det også lykkes å få montert inn et vinskap under spisebordet som nesten er skjult fra det øvrige kjøkken.

45


46

FIRENZE

KOSELIG & LUNT BAD

Skuffeseksjon til bad finnes i forskjellige varianter med to eller tre skuffer og i dybder 45 cm og 32 cm. Det finnes også en skuff med buet utskjæring for rørene til vasken. Dette lune badet er i modellen Firenze. Innredningen har en helstøpt Kuma vask.


PISA HVIT HĂ˜YGLANS

ENKELT OG UNIKT

Fint, enkelt og likevel unikt. En baderomsinredning i hvit høyglans med to skuffer og benkeplate i matt hvit med vask kombinert med en spennende flisevegg. Dette passer godt til det lille gjestebadet, men har du et stort rom, kan det brukes to oppstillinger som her.

47


48

MIAMI SORT EIK

EN GOD START PÅ DAGEN

Badet er stedet for ”meg selv-tid”. Derfor er det viktig med innreding som gjør det mulig å slappe av og få en god start på dagen. Modellen Miami sort eik er en lekker og stilfull modell til badet. En innredning med mange skuffer gir deg mye oppbevaringsplass og god oversikt.


URBAN HVIT HØYGLANS

BRYT MED LINJENE

Modellen Urban er en stilfull badromsinnredning i hvit høyglans med integrert gripelist. Åpen boksløsning er i tiden og gir en fin kontrast og bryter den tradisjonelle innredningen. Modellen har en sterk topplakk som er enkel å holde ren.

49


50

ROMA HVIT

ENKELT Å HOLDE RENT

Grep finnes i et hav av utgaver og varianter med forskjellige lengder og utførelser. Her har du den rene og fine modellen Roma med sorte grep og helstøpt vask, en modell som er enkel å holde ren og finnes i mange fine farger.


PORTO HVIT

DET LILLE EKSTRA

Modellen Porto hvit har en tynn kant rundt hver front. Det gir det lille ekstra på en slett badeinnredning. Nordsjøkjøkken har stort sortiment på skuffer og skap til din nye badinnredning. Våre forhandlere hjelper deg med å tegne og velge den innredningen som passer til ditt bad.

51


52

RIGA NATUR EIK

ROMSLIG & LUNT

Modellen Riga natur eik er en slitesterk modell med eiketrestruktur. Fronten gir badet en lun og koselig atmosfære. Våre romslige skuffer gir god oversikt over alt nipset man har på badet. Det gjør det enkelt å holdet badet ryddig. Høyskap er en utmerket plass for håndklær, men også skittentøyskurver som vi har i vårt tilbehørssortiment.


COPENHAGEN HVIT

ET HELSTØPT DESIGN

Et fint bad i Copenhagen hvit matt med helstøpt vask fra Kuma. Mellomlistene er sorte men kan også bli levert i hvit eller børstet stål. Denne innredningen kan også leveres i hvit høyglans uten ekstra kostnad.

53


54

ALSACE GRÅ

BAD MED HYGGE & HARMONI

Modellen Alsace er en rimelig modell i den landlige og romantiske stilen. Alsace kan du få i hvit eller som her, grå. Med vitrineskap kan du vise frem fine farger på håndklær eller lekre parfymeflasker. Våre erfarne forhandlere hjelper deg med å innrede et badrom som passer til rommet og dine ønsker.


COUNTRY HVIT

DITT EGET TERAPIROM

Baderommet skulle tilpasses gårdens romantiske stil, så modellen Country ble valgt her. Badet er faktisk blitt veldig franskinspirert hvor kos og nostalgi preger hele rommet. Med to vasker slipper man stressede morgenstunder hvor man står i kø foran vasken. Det kan være veldig hyggelig å pusse tennene samtidig!

55


56

DESIGN HVIT EIK

LAMINAT PÅ VASKEROM

Det er ikke bare til benkeplate at laminat er et godt materiale. Også til dører er laminat det absolutt mest slitesterke materialet. Bare virkelig harde slag, støt eller høy varmepåvirkning kan skade døren. Design hvit eik er en 19 mm sponplate med hvit høytrykkslaminat overflate. Fronten er med 2,5 mm trekant.


MADRID GRÅ EIK

ROMSLIG & PRAKTISK

Med et riktig innredet vaskerom blir det også mer positivt å bruke tid der. Vi anbefaler å sette vaskemaskin og tørketrommel i riktig arbeidshøyde for å unngå unødvendig belastning for ryggen. Her vises et vaskerom med mye oppbevaring i modellen Madrid grå eik med hvite dekksider.

57


58

ROMA MØRK SAND

RENT OG PRAKTISK

Alle våre fronter i sortimentet passer til vaskerommet. Spørsmålet er bare hvilken stil og funksjon du ønsker. Modellen Roma kan lakkeres i den fargen du vil. Du kan velge mellom trendfarger vi har i vårt sortiment eller velge ut fra 2500 NCS koder. God arbeidshøyde på maskinene og god oppbevaring er praktiske faktorer å tenke på når du skal planlegge nytt vaskerom.


WALK-IN GARDEROBE

WALK-IN - ALLES DRØM

Modul One er den stilrene dørløsningen hvor alle dører er montert i en alu-ramme med muligheter for å montere pyntesprosser eller asymmetrisk delte sprosser. Nordsjøkjøkken tilbyr et lekkert og variert utvalg av tilbehør til skyvedørsinnredninger. Uttrekksskuffer finnes som aluskuffer med dempere og metalskuffer, begge i høy eller lav utgave. Dessuten finnes en rekke uttrekk av trådkurver, som leveres med fullt uttrekk.

59


60

MODUL ZERO MIAMI SORT EIK

ORDEN PÅ KONTORET

Selv på kontoret kan det være praktisk med skyvedørsgarderobe. Bak skyvedørene finnes det et hav av individuelle innredningsmuligheter som gir optimal lagringskapasitet og funksjonell plassering. Hos Nordsjøforhandleren kan du raskt få tegnet et forslag med et spesifisert tilbud.


MODUL ONE HVIT HØYGLANS MED SORT GLASS

RYDDIG BAD PÅ 1-2-3

Alle dørene – både Modul One og Modul Zero leveres ferdig måltilpasset fra Nordsjøkjøkken. Begge dørseriene levers i maksimal høyde på 275 cm. Modul Zero har en maksimal bredde på 102 cm. Modul One har en maksimal bredde på 150 cm.

61


62

MODUL ZERO HVIT STRUKTUR

SKYVEDØRER I GARASJEN

Hva med å gjemme rotet i garasjen bak noen lekre skyvedører? Dette er i Modul Zero i hvit struktur. Et skinnesett består av aluprofiler og leveres alltid på mål som er tilpasset din løsningsønsker. Det er alltid possisjonsstopp til hver dør. Det er mulig å få soft dempere med Modul One løsning.


MODELLOVERSIKT SKYVEDØRER

MODELLOVERSIKT SKYVEDØRER MODUL ZERO

Hvit struktur

Alfa hvit

Dørene er laget i 16 mm melaminbelagt sponplate, og finnes i 5 forskjellige overflater.

Barcelona ask

Madrid grå eik

Miami sort eik

Maksimal størrelse for en dør er høyde 275 cm og bredde 102 cm men leveres skreddersydd på ønsket mål under maksimal mål.

MODUL ONE

Sort glass Hvit struktur

Hvit høyglans folie

Speil

Hvit glass

Alfa hvit

Barcelona ask

Madrid grå eik

Miami sort eik

Modul One består av et bredt utvalg løsninger til dørene, både i melamin, glass og speil, med mulighet til å blande farge og materialer. Asymmetrisk fylling har en høyde på 45 cm og vil ligge sentrert på fronten. Øverste og nederste fylling er alltid like store og i samme materiale.

Sort glass

Maksimal størrelse for en dør er høyde 275 cm og bredde 150 cm men leveres skreddersydd på ønsket mål under maksimal mål.

63


64

ALFA HVIT

NORDSJØ I ALLE ROM

Med det store spekteret av ulike skapelementer som vi har i vårt sortiment, kan man med Nordsjøproduktene innrede en bolig med smarte løsninger til de aller fleste værelser. Skuffene er brukervennlige og funksjonelle og gir et godt overblikk over innholdet. Det finnes to forskjellige skuffetyper, og begge kan brukes til mange forskjellige innredningsdeler.


ALFA HVIT

65


66

ROMA HVIT & MIAMI SORT EIK

LEKKERT, UNIKT & SMART

For å kunne imøtekomme forskjellige ønsker og behov når det skal innredes skaper til oppbevaring, har Nordsjøkjøkken et stort utvalg i bredder som kan innredes med hyller, uttrekksskuffer og hengestenger. Her er et soverom innredet med nattbord, klesskap og ekstra oppbevaring som er produsert på vår fabrikk. Modellen Roma hvit er kombinert med Miami sort eik på innramming.


MODELL VEGGSEKSJON NAVN FARGE

STILFULL OPPBEVARING

Kjøkkenelementer kan også brukes i andre rom. Du kan designe din egen unike veggseksjon med kjøkkenelementer fra Nordsjøkjøkken. Velg den løsninger, fargen og mengden som passer best til ditt rom. Her er det kun kreativiteten som setter grenser.

67


68

KJØKKENTILBEHØR

TILBEHØR KJØKKEN

I vårt tilbehørsprogram finner du alt som kan puttes i skapene og skuffene for å skape funksjonelle løsninger og god utnyttelse av plassen.Se flere detaljer og større bilder på www.nordsjokjokken.no.

Bak øverste skuff kan det monteres en innvendig skuff, som gir en optimal plassutnyttelse. Dermed beholder man det flotte designet med to skuffer.

Innvendige uttrekkskuffer gir en mer funksjonell løsning enn de tradisjonelle faste hyllene. Skuffene har stopper slik at man ikke risikerer å trekke skuffa ut på gulvet, og all innmat faller ut. De solide skuffene tåler en belastning på 25 kg.

Store og dype skuffer kan organiseres smart med forskjellige inndelinger eller innsatser. Du kan stort sett få tilpasset skuffen helt etter ditt ønske og form.

Flere smale skuffer gir fantastisk orden og oversikt. Samtidig gir det et nostalgisk uttrykk med assosiasjoner til historiske kjøpmannsdisker.

Sokkelskuffene er en genial løsning som utnytter plassen i til ekstra oppbevaring. Tenk deg en skuff på kjøkkenet til små verktøy som man regelmessig trenger i enhver husholdning når noe skal fikses eller henges opp.

Nordsjøkjøkken har flere praktiske avfallsløsninger fra enkle stativer til mer avanserte uttrekksløsninger som vist på dette bildet. Her trekkes hele skapinnmaten ut og gjør sortering enkel og hygienisk. Med lokk over hele sorteringen unngår man det meste av lukt.


KJØKKENTILBEHØR

Høyskaputtrekk gir god utnyttelse av skapet, lett tilgang og fantastisk overblikk.

Tandem høyskaputtrekk er et fantastisk drei-ut beslag som gir full tilgang og oversikt i høyskapet. Uttrekket følger skapdøren når du åpner skapet.

Det finnes en lang rekke innredningsmuligheter til hjørneskap hvor det kan være vanskelig å utnytte plassen. Her vises det flotte skapet Le Mans, hvor de solide uttrekkshyllene kan trekkes helt ut av skapet og som dermed gir god oversikt og forenkler bruken.

Enkle spann med lokk finnes for å kunne settes i bunnen av den nederste uttrekkskuffen.

Et smalt uttrekkskap ved siden av vasken er både praktisk og ergonomisk med høytplasserte avfallsspann.

69


70

KJØKKENTILBEHØR

BESTIKKINNSATS I EIK TIL TANDEMSKUFFER

BESTIKKINNSATS I EIK TIL TANDEMSKUFFER

BESTIKKINNSATS I EIK TIL TANDEMSKUFFER

Bredde: 40 cm Finnes også i 50 cm bredde.

Bredde: 60 cm Finnes også i 80 cm bredde.

Bredde: 100 cm

BESTIKKINNSATS I GRÅ PLASTIKK TIL TANDEMSKUFFER

BESTIKKINNSATS I GRÅ PLASTIKK TIL TANDEMSKUFFER

BESTIKKINNSATS I GRÅ PLASTIKK TIL TANDEMSKUFFER

Bredde: 40 cm Finnes også i 50 cm bredde.

Bredde: 60 cm Finnes også i 80 cm bredde.

Bredde: 100 cm

BESTIKKINNSATS I STÅL TIL TANDEMSKUFFER

BESTIKKINNSATS I STÅL TIL TANDEMSKUFFER

BESTIKKINNSATS I STÅL TIL TANDEMSKUFFER

Bredde: 40 cm Finnes også i 50 cm bredde.

Bredde: 60 cm Finnes også i 80 cm bredde.

Bredde: 100 cm

KNIVHOLDER I EIK TIL TANDEMSKUFFER

KRYDDERHOLDER I EIK TIL TANDEMSKUFFER

Bredde: 17 cm Passer til bestikkinnsats i eik i 60, 80 og 100 cm skuffer.

Bredde: 17 cm Passer til bestikkinnsats i eik i 60, 80 og 100 cm skuffer.

KRYDDERHOLDER I GRÅ PLASTIKK TIL TANDEMSKUFFER Bredde: 40 cm, 50 cm og 60 cm


KJØKKEN- & BADEROMSTILBEHØR

TREKASSER I EIK Str. 1: H: 15 cm, D: 15 cm, B: 15 cm Str. 2: H: 15 cm, D: 32 cm, B: 15 cm Str. 3: H: 15 cm, D: 47 cm, B: 15 cm Str. 4: H: 15 cm, D: 47 cm, B: 24 cm

TILBEHØR BAD

SKUFFEINNSATS I EIK TIL TANDEMSKUFFER PÅ BAD

SKUFFEINNSATS I EIK TIL TANDEMSKUFFER PÅ BAD

SKUFFEINNSATS I EIK TIL VASKESKUFFE TIL TANDEMSKUFFER PÅ BAD

Bredde: 30 cm Finnes også i 40 cm bredde.

Bredde: 50 cm

Bredde: 120 cm Finnes også i 80 cm og 100 cm bredde.

INNSATS MED LOKK I EIK TIL TANDEMSKUFFER PÅ BAD Bredde: 40 cm

71


72

MODELLOVERSIKT FRONTER

MODELLOVERSIKT P* - Prisgruppe

Leveres med innfreste grep

Vitrinedører leveres med klart glass som standard. Kan også fås i frostet glass. Alu Vitrine leveres kun i frostet glass.

ALFA HVIT - P1 16 mm sponplate med hvit perlemelamin.

MIAMI SORT EIK - P1 16 mm sponplate med melamin overflate med horisontal sort eikestruktur.

BARCELONA ASK - P1 16 mm sponplate. Overflate med melamin med askestruktur.

MADRID GRÅ EIK - P1 16 mm sponplate med melamin overflate med lodrett grå eikestruktur.

RIGA NATUR EIK - P2 19 mm sponplate med slagfast melaminbelegg med synkron struktur, som føler årene i treet. Solid 0,8 mm avrundet ABS kant.

RIGA GRÅ EIK - P2 19 mm sponplate med slagfast melaminbelegg med synkron struktur, som føler årene i treet. Solid 0,8 mm avrundet ABS kant.

RIGA SORT EIK - P2 19 mm sponplate med slagfast melaminbelegg med synkron struktur, som føler årene på treet. Solid 0,8 mm avrundet ABS kant.

RIGA HVIT - P2 19 mm sponplate med slagfast melaminbelegg med synkron struktur, som føler årene i treet. Solid 0,8 mm avrundet ABS kant.

ROMA HVIT - P3 19 mm melaminbelagt sponplate med hvit lakkert overflate.

DESIGN HVIT - P3 19 mm sponplate med hvit høytrykkslaminat. 0,8 ABS kant Kombineres med Alu Vitrine.

FIRENZE - P4 19 mm sponplate med kraftig melaminbelegg. Horisontal trestruktur. Kombineres med Alu Vitrine.

LUCCA - P4 19 mm sponplate med kraftig melaminbelegg. Horisontal trestruktur. Kombineres med Alu Vitrine.

ROMA COLOUR - P8


MODELLOVERSIKT FRONTER

NEW YORK - P5 19 mm MDF-plate malt med hvit topplakk.

PISA HVIT HØYGLANS - P5 18 mm MDF-plate med hvit høyglansfolie på forsiden og på kanter.

DESIGN HVIT EIK - P5 19 mm sponplate med hvit høytrykslaminat overflate. Fronten er med 2,5mm trekant. Kombineres med Alu Vitrine.

ALSACE GRÅ - P6 18 mm MDF-plate med matt grå folie. Melamin bakside.

ALSACE HVIT - P6 18 mm MDF-plate med matt hvit folie. Melamin bakside.

PORTO HVIT - P7 19/16 mm MDF-plate med matt hvit folie. Melamin bakside.

NORDIC HVIT - P8 19 mm MDF-plate med matt hvit folie.

CLASSIC HVIT EIK - P9 16 mm sponplate med matt hvit høytrykkslaminat og massive kanter i hvittonet eik.

COUNTRY HVIT- P10 19 mm MDF-plate lakkert med hvit topplakk.

COPENHAGEN HVIT - P12 19 mm MDF-plate med matt hvit folie overflate. Kombineres med Alu Vitrine. Bakplate/mellomlist i 1,5 mm sortlakkert stål. COPENHAGEN HVIT HØYGLANS - P12

COPENHAGEN HVIT - P12 19 mm MDF-plate med matt hvit folie overflate. Kombineres med Alu Vitrine. Bakplate/mellomlist i 1,5 mm børstet stål. COPENHAGEN HVIT HØYGLANS - P12

COPENHAGEN HVIT - P12 19 mm MDF-plate med matt hvit folie overflate. Kombineres med Alu Vitrine. Bakplate/mellomlist i 1,5 mm hvitlakkert stål. COPENHAGEN HVIT HØYGLANS - P12

URBAN HVIT - P13 22 mm MDF-plate med matt hvit polyuretanlakk. Kombineres med Alu Vitrine.

URBAN GRÅ ASK - P15 22 mm sponplate med slagfast melaminbelegg med synkron struktur, som følger årene i treet. Solid 0,8 mm avrundet ABS kant med struktur. Kombineres med Alu Vitrine.

CLASSIC LAMELL HVIT EIK 16 mm massiv eik med klar topplakk. Bakplate i 8 mm transparent akryl.

NEW YORK COLOUR - P9

NORDIC COLOUR - P9 19 mm MDF-plate lakkert

URBAN HVIT HØYGLANS - P14

COUNTRY COLOUR - P11

Prisgruppe: Selges kun i utvalgte elementer.

73


74

GREPSOVERSIKT

GREPSOVERSIKT Se grepsnummer og større bilder på www.nordsjokjokken.no

Marina 128 - 640 mm Rustfritt stål

Kvadro 128 - 832 mm Rustfritt stål

Kvadro sort 128 & 224 mm Matt sort

Kvadro hvit 128 & 224 mm

Reling 128 - 320 mm Stål look

Trend 160 mm Matt krom

Stockholm 128 mm Massiv alu

Antikk Brun 128 & 160 mm

Antikk Zink 128 & 160 mm

Antikk Nikkel 128 mm Buet matt

Antikk Brun Galvanisert 96 mm

Antikk Porselen 128 mm

Blank buet 128 mm Blank krom

Matt buet 128 & 224 mm Matt krom

Blank stål look 192 mm

Matt krom 128 mm

Neat 160 & 320 mm Stål look

Buet blank 128 mm Rustfritt stållook

Antrasitt 128 mm Tynt bøylegrep

Stållook 96 - 128 mm Tynt bøylegrep

Arena 160 mm Stållook

Zap 320 mm Børstet stållook

Trendline 160 mm Blank stållook

Gummigrep til innvedige skuffer 140 x 40 mm

Zink antikk - knott Ø 28 mm

Stållook - knott Ø 30 mm Stållook

Antikk - knott 60 x 25 mm Sort

Porselenknott Ø 38 mm Hvit

Classic Ø 28 mm Matt krom

Fashion Ø 14 mm Stål look

Trivento og Formia grep kan leveres i følgende bredde: 196, 296, 396, 496, 596, 796, 996 og 1196 mm

Fiorini Dette grepet blir montert på fabrikk og følger størrelsen på fronten.

Sokkelgrep 30 x 25 mm Massiv alu

Pharmacia 64 mm Stållook

Trivento Formia Disse grepene får du også som samlegrep i følgende bredde: 196, 296, 396, 496 og 596 mm


STANDARDFARGER

STANDARDFARGER

Hvit

Lys krem

Lys sand

Mørk sand

Aqua blå

Stein grå

Grå

Mørk grå

Vi har fire modeller i vårt sortiment som kan lakkeres i den fargen du ønsker. Modellene som kan lakkeres er: Country, Nordic, New York og Roma. Nordsjøkjøkken har standardfarger som består av 10 farger som følger trenden. I tillegg til disse kan du velge mellom 2500 NCS farge. Brent grå

Sort

Trykkgjengivelsen av fargen er ikke helt i overstemmelse med angitte farger.

75


76

BENKEPLATER LIGHT LAMINAT

BENKEPLATE LIGHT LAMINAT

BP 911

BP 912

BP 915

BP 918

BP 920

BP 921

BP 923

BP 924

BP 925

BP 928

BP 929

BP 930

Laminat er et av de mest praktiske materialer til benkeplater. En laminat benkeplate krever kun vanlig rengjøring uten annen form for vedlikehold. Samtidig finnes laminat i en rekke farger og mønstre

og kan kombineres med forkanter i tre, aluminium, aluplexi og ABS, slik at ditt nye kjøkken får akkurat det uttrykket du ønsker. Laminat består av flere lag harpiks impregnert papir som under høy varme presses

sammen til en hard plate. Det er noe for enhver smak. Her på siden vises et lite utvalg men besøk en forhandler for større oversikt.


VASKER LIGHT SORTIMENT

VASKER LIGHT SORTIMENT

U 400 CS - Underlimt WTC11313H - Avløp til høyre WTC11313V - Avløp til venstre Min. 50 cm skapbredde

SEK 400 CS - Nedfelt WTC21080H - Avløp til høyre WTC21080V - Avløp til venstre Min. 50 cm skapbredde

U 480 CS - Underlimt WTC11312H - Avløp til høyre WTC11312V - Avløp til venstre Min. 60 cm skapbredde

SEK 480 CS - Nedfelt WTC21081H - Avløp til høyre WTC21081V - Avløp til venstre Min. 60 cm skapbredde

RBU 400C / RBP 400C WTC11310 - Underlimt WTC21310 - Nedfelt Min. 50 cm skapbredde

RBU 480C / RB 480C WTC11311 - Underlimt WTC21311 - Nedfelt Min. 60 cm skapbredde

Nexus 50 WTC18510 - Underlimt WTC28510 - Nedfelt Min. 50 cm skapbredde

Nexus 60 WTC18511 - Underlimt WTC28511 - Nedfelt Min. 60 cm skapbredde

MOX 660 WTC11072V - Underlimt WTC21072V - Nedfelt Min. 60 cm skapbredde

SKX 611-100 WTC11360H - Underlimt WTC21360H - Nedfelt Min. 60 cm skapbredde

SKX 651 WTC11361H - Underlimt WTC21361H - Nedfelt Min. 60 cm skapbredde

SKX 620 WTC11362 - Underlimt WTC21362 - Nedfelt Min. 80 cm skapbredde

SID 110-50 Tectonite WTC11997B - Underlimt

SID 610-50TH WTC11999 - Underlimt WTC21999 - Nedfelt Min. 60 cm skapbredde

SID 611 Tectonite WTC21998 - Nedfelt

MTG 210-50 WTC118621G - Underlimt

Min. 60 cm skapbredde

Min. 60 cm skapbredde

Kan speilvendes.

Min. 60 cm skapbredde

Kan speilvendes.

Kan speilvendes.

77


78

GARANTI & SAMARBEIDSPARTNERE

GARANTI DET HANDLER OM TRYGGHET VED KJØPET. Hos Nordsjøkjøkken legger vi vekt på å produsere kvalitetsprodukter som du kan ha glede av i mange år. Oppstår det likevel skader, gir vi deg i utgangspunktet 30 års garanti på alle skap, skuffer, hengsler og fronter. Øvrige produkter i vårt sortiment er omfattet av forbrukerkjøpslovens bestemmelser om garanti og reklamasjonsrett. Skader på produktet som skyldes feilaktig betjening eller håndtering, modifikasjoner eller grovt misbruk fra brukerens side, er ikke dekket av garantien eller reklamasjonsretten. Det samme gjelder alminnelige slitasjer.

SAMARBEIDSPARTNERE Nordsjøkjøkken legger stor vekt på å velge de riktige samarbeidspartnere og leverandører. Vi er i tett dialog med våre dyktige leverandører som utvikler kjøkken- og baderomsløsninger, og disse er:

COOKING PASSION SINCE 1877


BSH-konsernet er en varemerkebeskyttet Siemens AG-lisensinnehaver.

MODELL NAVN FARGE

Gjør hver dag spesiell. Skap nye muligheter på kjøkkenet med Siemens innovative innbyggingsserie.

Siemens innbyggingsserie er utviklet for å gjøre hver dag spesiell. Fleksible løsninger i kombinasjon med stilren design og den nyeste teknologien gir deg frihet til å skape et unikt kjøkken akkurat slik du vil ha det. siemens-home.bsh-group.com/no Fremtiden flytter inn.

Siemens Hvitevarer

79


Dansk design du har råd til

HAR DU IDEEN, LEVERER VI LØSNINGEN Vårt mål er å gi deg et skreddersydd kjøkken som passer perfekt til deg og ditt hjem. www.nordsjokjokken.no

Profile for Nordsjø Kjøkken

Nordsjøkjøkken katalog 2018  

Den nye katalogen fra Nordsjøkjøkken gir deg mye inspirasjon med mange kjøkkenbilder fra det virkelige liv, nye modeller, kreative kjøkkenlø...

Nordsjøkjøkken katalog 2018  

Den nye katalogen fra Nordsjøkjøkken gir deg mye inspirasjon med mange kjøkkenbilder fra det virkelige liv, nye modeller, kreative kjøkkenlø...

Advertisement