Page 1

- For folk flest!

NORDSJOKJOKKEN.NO

BREDT UTVALG - HURTIG LEVERING - GUNSTIG PRIS


NORDSJØKJØKKEN – FOR FOLK FLEST Kjøkkenet er familiens samlingssted og husets hjerte. Her skapes de ”store” måltider og de gode samtalene. For de fleste er kjøkkenet utgangspunkt for timesvis med godt samvær omkring matlaging og hygge med familie og venner. På kjøkkenet oppleves også de små gleder og utfordringer i en travel hverdag. Og hverdager er det flest av. Hektiske dager med aktivitet på mange plan, der kjøkkenet er en samlingsplass for hele familien. Derfor er et koselig kjøkken en viktig hverdagsglede som skaper trivsel og inspirasjon for hele familien. Ta deg derfor god tid til å planlegge kjøkkenet ditt. Legg vekt på detaljene som gjør ditt kjøkken til noe utenom det vanlige. Nordsjøkjøkken kan hjelpe deg langt på vei med å realisere din kjøkkendrøm. Vi har kjøkken i de fleste stilarter og ulike skapløsninger som hjelper med å utnytte hver dyrebar kvadratmeter. Kjøkkenet skal være funksjonelt og passe helt til din families behov, og det skal tåle og blir brukt dag etter dag, år etter år. I over tyve år har Nordsjøkjøkken levert kjøkken til flere tusen norske hjem. Vi har fokus på godt håndverk og kvalitet ned til minste detalj. Vi ønsker deg god fornøyelse på veien til ditt nye drømmekjøkken.

OM NORDSJØKJØKKEN

Nordsjøkjøkken er skreddersydde løsninger, som blir utviklet, produsert og solgt med omtanke. Våre kjøkkener og innredningsløsninger produseres på en av Danmarks eldste kjøkkenfabrikker. Våre produkter har et stort stilmessig utvalg, så uansett om du liker best minimalistisk design med aluminium, glass og stål eller mer til en romantisk kjøkkenstil, kan du finne ditt drømmekjøkken, bad og garderobe hos oss.

62

5 GODE GRUNNER TIL Å VELGE NORDSJØKJØKKEN Det er mange gode grunner til å kjøpe ditt neste kjøkken, vaskerom eller garderobe hos Nordsjøkjøkken. Det vil forhåpentlig en kikk i denne katalogen overbevise deg om. Her er de 5 viktigste grunnene for å velge Nordsjøkjøkken.

1. Håndverk som holder Hos Nordsjøkjøkken elsker vi detaljer og går aldri på kompromiss med kvaliteten i våre materialer. Hver enkel skapdør og skuffe som vi leverer, er laget med omtanke og kjærlighet. 2. Stort utvalg Nordsjøkjøkkenets sortiment er så bredt og gjennomtenkt, at vi med garanti kan levere en løsning som passer til nettopp din smak, dine ønsker og ditt behov. Vi har design til romantikeren, minimalisten, praktikanten og modernisten. Vi designer til deg. 3. Individuelle løsninger Nordsjøkjøkken er identisk med personlige og skreddersyende innredningsløsninger. Det betyr at din lokale Nordsjøforhandler sørger for å designe løsninger til ditt hjem som passer til dine rom, din stil og din måte å bruke ditt kjøkken, ditt vaskerom og ditt baderom på. Med Nordsjøkjøkken er du garantert et moderne design som er produsert for å oppfylle nettopp dine ønsker og behov. 4. Den riktige pris Nordsjøkjøkken ligger i den nedre prisklasse. På Nordsjøfabrikken produseres skapene i store serier og ligger ferdig på lager, noe som gir vesentlig lavere kostnader, gunstige priser og kort leveringstid. 5. Erfarne håndverkere På vår kjøkkenfabrikk er det erfarne snekkere, tømrere, industrilakkerere, montører og andre dyktige fagfolk som fremstiller ditt kjøkken. De har produsert kjøkken i mer enn 40 år.


NORDSJØKJØKKEN INNHOLD 4 6 34 42 46 51 52 54 58 60 62 63

TIPS OG TRIKS KJØKKEN BAD VASKEROM SKYVEDØRER MODELLOVERSIKT SKYVEDØRER SKUFFER OG UTTREKK NORDSJØKJØKKEN I ALLE ROM TILBEHØR BENKEPLATER VASKER HVITEVARER

Det taes forbehold for utsolgte varer, konstruksjonsendringer, trykkfeil og annen force majeur.

3


NORDSJØKJØKKEN – TIPS & TRIKS Verd å vite før du kjøper kjøkken Hvis du vil være sikker på å få ditt drømmekjøkken og samtidig spare masse tid før du begynner å se utvalget, les her hvordan du skal forberede deg best mulig. Lag et budsjett Det kan være vanskelig å sette et eksakt beløp til ditt nye kjøkken, men finn et beløp kjøkkenet absolutt ikke må overstige. Husk at din kjøkkenkonsulent har de beste forutsetninger for å oppfylle dine ønsker, hvis han vet budsjettet ditt. Det er viktig at du ikke bare regner på kjøkkeninnredningen, men også regner med hvitevarer, instillasjonsendringer, gulvbelegg, montering og nye vegger til et samlet budsjett. Et spørsmål om stil Nordsjøkjøkkenets sortiment er utrolig bredt med mange forskjellige arter. Uansett hvilken stil du har mest av, så er det viktig at det er en rød trå i innredningen av kjøkkenet, stilen i huset ditt, plassering og det øvrige interiøret. Derfor tar Nordsjøkjøkkenets konsulenter ofte en tur hjem til deg og ser på hjemmet ditt, og spør grundig hva du liker. På den måten sikrer vi oss at du ikke bare får en fint kjøkken, men også et kjøkken som passer til resten av ditt hjem.

4

Individuelle behov Et kjøkken er mye mer enn bare et kjøkken, men et rom hvor du hver dag tilbringer mye tid. Derfor er det viktig at kjøkkenet fungerer slik at det passer perfekt til nettopp deg. Er det viktig for deg å ha kontakt med barna dine mens du lager mat, så lag en integrert spiseplass hvor de kan sitte å tegne og kose seg. Bruker du mange forskjellige elektriske apparater mens du lager mat, vil vi anbefale en popup stikkontakt søyle. Her får du plass til mange og er ikke i veien når du ikke bruker den. Tenk også over hvordan rommet utnytter plassen best mulig. Er der for eksempel ikke plass til mange overskap, så tenk på muligheten med sokkelskuffer. Nordsjøkjøkkenets konsulenter gleder seg til å hjelpe deg med å bli bevisst på dine individuelle behov. For det kan være både tidkrevende og dyrt å ikke tenke seg grundig om fra starten. De beste materialer Skal benkeplaten være i tre, betong, granitt, stål, kunststein eller laminat? Materialmulighetene er mange, og det kan ta lang tid å bestemme seg for hvilke materialer som skal brukes i ditt nye kjøkken. Derfor spør våre konsulenter deg alltid om hvordan du bruker ditt kjøkken.


Har du mange barn som liker å lage mat, eller liker å leke på benkeplaten, så er kanskje det smarteste å investere i en slitesterk benkeplate av granitt, eller komposittstein i stedet for en følsom benkeplate i tre. Er det omvendt og du er god til å passe på dine ting, så er tre og høyglans kanskje mer optimalt for deg. Ditt nye Nordsjøkjøkken skal ikke bare være fint, men også funksjonelt og høre til en hverdag hjemme hos deg. Kjøkkenets utseende Skal ditt nye kjøkken være L-formet, U-formet, med en flyttbar kjøkkenøy eller med halvøy, hvor det er plass til spising i hverdagen? Mulighetene er mange, og det er kun fantasien som setter grenser for hvordan du vil at ditt kjøkken skal se ut. Det er en god idé å lage skisser av drømmekjøkkenet ditt, så blir ønsket ditt mer klarere for våre konsulenter. Skisser skal bare sees som et utgangspunkt for ditt og konsulentens første møte, siden våre konsulenter kan komme å kontrollmåle før en eventuell bestilling.

Nordsjøkjøkken tenker også på hvordan du får ergonomisk korrekt arbeidsgange. Det betyr for eksempel at vi oftest anbefaler å løfte ovnen og oppvaskmaskinen i en god arbeidshøyde. Eller foreslår vi å sette koketopp i en øy, hvis du er typen som hele tiden liker å følge med på familiens aktiviteter mens du tilbereder. Nordsjøkjøkkenets konsulenter gir deg god tid til å lytte til dine ønsker og sammenholde dem med rommet hvor ditt kjøkken skal innredes. De gir deg innredningsforslag på en 3D-tegning, så du virkelig får følelsen av hvordan ditt nye kjøkken kan bli.

5


KJØKKEN Kjøkkenet skal være funksjonelt og passe helt til din families behov, og det skal tåle og bli brukt dag etter dag, år etter år. I over tyve år har Nordsjøkjøkken levert kjøkken til flere tusen norske hjem. Vi har fokus på godt håndverk og kvalitet ned til minste detalj. Vi håper du på de neste sidene finner en stil og en modell som faller i smak slik at neste skritt kan være at en Nordsjørepresentant kan hjelpe deg videre på veien til en funksjonell og velfungerende kjøkkenløsning. Lykke til videre.

MIAMI SORT EIK Sort eik er et populært valg til kjøkkenet, moderne og trendy i look og stil. Et ideelt valg, som enkelt og elegant kan kombineres med mange andre materialer. 6


7


E45 SORTBEISET EIK FINÈR

8

Flott og stilrent kjøkken i sortbeiset eik finér. Benkeplaten i rustfritt stål med isveiset vask og koketopp. Ventilatoren tar opp skapenes elegante linjer. Vitrineskapene er med push-up beslag, og overskapene har integrerte grep. I høyskapsveggen er det kjøleskap og mulighet for integrert ovn, kaffemaskin eller annet.


PISA HVIT HØYGLANS

Med hvit høyglans får du den stilrene og trendy fronten som kan kombineres med stort sett alle mulige materialer. For å ta vare på det stilrene utseendet er det her valgt hele dørfronter med det topp moderne wave grepet, som du også finner i vårt standard sortiment. Her er den hvite laminatbenkeplaten kombinert med en broløsning i amerikansk valnøtt, også fra standard sortimentet av bordplater.

9


MANHATTAN HVITTONET EIK FINÉR

10

Den lyse horisontale finéringen på alle frontene skaper ro og harmoni i kjøkkenet. Den brede benkeplaten gir ekstra arbeidsplass. Broløsningen med vinkel understøtter og gjør det mulig å sitte hele veien rundt. Høyskapene har innebygget ovn, kjøleskap og TV. Over kjøkkenbordet er det valgt en dekorativ hylle til redskaper eller pynteting.


NORDIC HVIT

Det morderne klassike kjøkken med streif av nostalgi. De klassiske hvite rammefrontene er her kombinert med massive benkeplater i eik. Vaskekummen er underlimt i benkeplaten. Dette gjør rengjøringen enkel og uten noen opphøyet kant hvor smuss og skitt kan samles.

11


MIAMI SORT EIK/ PISA HVIT HØYGLANS

12

Takhøye overskap gir maksimal utnyttelse av kjøkkenet. Kombinasjonen av hvit høyglans og sort eik gir et moderne preg i en ellers klassisk kjøkkenløsning. Mange av våre modeller kan kombineres ved å bruke én modell på underskapene og en annen til overskap. I tillegg kan Nordsjøkjøkken levere mer en 2400 ulike farger som gir deg uante valgmuligheter.


TOSCANA EIK MASSIV

Klassisk og tidløst kjøkken som er oppbygget i seksjoner med mulighet for frittstående kokeplass. En tradisjonell rammedør som gir unike muligheter. Kan framstå som både moderne og klassisk.

13


NEW YORK LYS SAND

14

NCS 0500N

S0502-Y50R

S2005-Y50R

S5005/Y20R

Hvid

Lys Creme

Lys Sand

Mørk sand

S2010-B10G

S3000-N

7000

9500

Aqua Blå

Grå

Mørk grå

Sort

I Nordsjøkjøkkenets sortimentet finnes det tre med helt glatte malte fronter: Roma, Rimini og New York. Det er vanskelig å se forskjell på frontene. Hører du til dem som liker rundt og ”mykt”, er Rimini det riktige valget. Roma har rettere kanter. New York frontene har en enkel fasettkant. Alle tre modellene leveres i våre colour farger i matt og høyglans.


TOSCANA SORT EIK

Et kjøkken med plass til alle. De anvendte skapene i forskjellige høyder gir muligheter som for eksempel ekstra sitteplasser. Den hvitoljede eikebenkeplaten gir varme og liv til kjøkkenet. Den står også i flott kontrast til de sorte rammefrontene og den underlimte antracittvasken. Toscanamodellen er produsert med massiv eik ramme og en finért fylling. Når man bruker ekte tre, vil dørene fremstå med nyanser og spennende spill som viser at man har med et naturprodukt å gjøre. 15


E45 HVITTONET EIK

16

Overskap finnes i flere forskjellige høyder og bredder. Du kan derfor uten problemer tegne og innrede en skapvegg med høyskap og innebygde hvitvarer og bevare de fine og rene linjene. Overskapene leveres med forskjellige typer beslag, sidehengslet og topphengslet.


NEW YORK HVIT

NCS 0500N

S0502-Y50R

S2005-Y50R

S5005/Y20R

Hvid

Lys Creme

Lys Sand

Mørk sand

S2010-B10G

S3000-N

7000

9500

Aqua Blå

Grå

Mørk grå

Sort

New York hvit er en slitesterk dør med lakkert overflate med MDF kjerne. Denne døren finnes i alle elementstørrelser. Kombinert med andre materialer er det store muligheter til å skape en unik innredning med stort personlig preg. Denne modellen kan lakkeres i 2400 forskjellige farger. Kjøkkenet som er vist her med en benkeplater i 30 mm laminat, som du kan finne i vårt standard benkeplatesortiment. 17


ROMA COLOUR AQUA BLÅ

18

NCS 0500N

S0502-Y50R

S2005-Y50R

S5005/Y20R

Hvid

Lys Creme

Lys Sand

Mørk sand

S2010-B10G

S3000-N

7000

9500

Aqua Blå

Grå

Mørk grå

Sort

Alle malte og høyglanslakkerte fronter fra Nordsjøkjøkken gjennomgår en helt unik prosess i leverandørens eget lakkeringsanlegg. Frontene males og lakkeres flere ganger i henhold til de høye kvalitetskravene. De har en flott finish og er glatte og fullstendig ensartet.


M-LINE SORT ROMA HVIT

Designskap finnes I høyden 128,1 cm og bredde 60 cm. Skapet brukes som innbyggingsskap til integrerte kjøleskap eller evt. ovnselementer. Designskapet finnes også med 4 hyller eller uttrekksskuffer. M-line er en massiv trefront i profilerte trelameller. En elegant og eksklusiv løsning til dine fronter. Den er fin å kombinere med – som her – en Roma hvit front eller med andre av frontene i vårt sortiment. 19


E45 COLOUR

20

Er du glad i farger, er det godt å kunne innrede med sine favorittfarger, også i kjøkkenet. Nordsjøkjøkken har alltid et standard fargesortiment med 8 farger som oppdateres fortløpende og er alltid i tidens trend. Kjøkkenelementer kan også brukes til andre innredninger enn kjøkkenet. Her er det spesiallaget en elegant reolløsning til TV, hvor det er brukt to skuffer og en åpen reol.


NCS 0500N

S0502-Y50R

S2005-Y50R

S5005/Y20R

Hvid

Lys Creme

Lys Sand

Mørk sand

S2010-B10G

S3000-N

7000

9500

Aqua Blå

Grå

Mørk grå

Sort

21


NORDIC HVIT Når man studerer dette kjøkkenet, oppdager man fort hvordan alle dører og skap er rammet inne, noe som gir kjøkkenet et eksklusivt og nostalgisk preg. Kjøkkenet som er vist på bildet, er for mange nordmenn den store drømmen. Her er det rikelig med plass til matlaging og lagring av alt 22

hva man kan tenke seg å oppbevare i et kjøkken. Benkeplatene som er benyttet er produsert i hvittonet massiv eik. Innrammingsløsningen kan vi også levere til våre enkle modeller med slette dørfronter som da gir et mer minimalistisk uttrykk.


23


VENEDIG EIK

24

Et streif av naturen med fronter av eik. Her er den helt glatte og klassiske døren kombinert med et enkelt grep som fremhever ürringene i eikefronten. Den hvite elegante laminatbenkeplaten gir hele kjøkkenet et moderne og trendy uttrykk.


BOSTON GRÅ EIK

Sett farge på ditt kjøkken med Boston grå eik, men likevel i et stilrent og harmonisk utseende, som forsterkes av valget av det helt nye, elegante wave grepet. Benkeplaten er i hvit laminat.

25


COPENHAGEN HVIT Copenhagen grepsfri er det moderne valg til ditt kjøkken. Dørene har en slitesterk overflate i matt hvit eller hvit høyglans folie. Kanter er svakt avrundet for å gjøre døren mindre utsatt for slag og støt. Utvalget gir muligheter for mange løsninger. De stilrene og enkle linjene gjennom kjøkkenet gir det et eksklusivt utseende, der linjene fra skuffer føres videre på underskap og høyskap. Mulighetene er store, og valget er ditt. 26


RIO EIK LAMINAT

Det er ikke bare til benkeplate at laminat er et godt material, men også til dører er laminat det absolutt mest slitesterke material. Bare virkelig harde slag, støt eller høy varmepåvirkning kan påvirke døren. Laminat finnes i mange lekre farger. unnskap finnes i to høyder: 36,2 cm og 24,4 cm. Og kan brukes enten som her, eller under kjøleskap og oppvaskmaskiner.

27


E45 HVIT HØYGLANS

28

Helga og Jan Arild har kjøpt et eldre hus, som deres første bolig. Huset ligger et kort stykke fra Stavanger sentrum. Det var mye i huset som måtte pusses opp, og kjøkkenet var kanskje det rommet som gjennomgikk den mest gjennomgripende forandringen, og i dag er paret godt fornøyd med sitt Nordsjøkjøkken.


Kjøkkenet er fra modellen E45 med integrerte gripelister, med overflater i hvit høyglans. Benkeplaten er hvittonet massiv eik – 30 milimeter med underlimt vask i benkeplaten. De har brukt hvitevarer fra Siemens.

29


30


COUNTRY HVIT På gården Østre Roer i Østfold har vi hatt gleden av å levere dette sjarmerende og koselige Country kjøkkenet. Gården er totalrenovert med både kjøkken og baderom fra Nordsjøkjøkken. Kjøkkenet skulle tilpasses gårdens interiør og gamle stil, så valget av modell Country hvit var helt naturlig. Også de nostalgiske pilasterne som er montert på endel av underskapene forsterker det flotte uttrykket som hele kjøkkenrommet har fått. Benkeplatene er i høytrykkslaminat og hvitevarene er fra Siemens. Ventilasjonen er montert i taket som styres med egen fjernkontroll. Takhetten er av typen Røros Metall type Bistro hvit.

31


32


COUNTRY HVIT Også baderommet skulle tilpasses gårdens stil, så modellen Country ble også valgt til dette rommet. Badet er faktisk blitt veldig franskinspirert hvor kos og nostalgi preger hele rommet. Med to vasker slipper man stressede morgenstunder hvor man står i kø foran vasken. Det kan faktisk være hyggelig å pusse tennene samtidig!

33


BAD Badet er ditt rom til avslapning. Rommet hvor din dag begynner og hvor den slutter. Med Nordsjøkjøkken får du muligheten til å få et bademiljø som føles frisk, rolig og avslappende. Mulighetene er mange når nytt bad skal planlegges, så her kan du starte med å få litt inspirasjon til de funksjonene som kan gjøre hverdagen lettere for deg.

MANHATTAN SORT EIK Skuffeseksjonene til bad finnes i forskjellige varianter, med to eller tre skuffer og i dybdene 45 cm og 32 cm. Det finnes også en skuff med buet utskjæring for rørene til vasken. 34


35


M-LINE MASSIV EIK

36

Et lekkert bad som utstr책ler varme og personlighet. Designskuffefrontene er i massiv eik med integrert gripelist. Disse leveres ogs책 i sort eik. Vaskene i sort graphalit gir flott kontrast til skuffene.


NCS 0500N

S0502-Y50R

S2005-Y50R

S5005/Y20R

Hvid

Lys Creme

Lys Sand

Mørk sand

S2010-B10G

S3000-N

7000

9500

Aqua Blå

Grå

Mørk grå

Sort

E45 GRÅ Et elegant og strømlinjeformet bad. Benkeplate i hvit matt marmor med istøpt vask. Overskapene er med push-up beslag og gir en spennende helhet. Speilet er montert på en plate i samme farge som frontene og gir en helt spesiell effekt.

37


BOSTON GRÅ EIK

38

Det finnes et stort utvalg av speil og lys til badet, så det kan bli vanskelig å foreta et valg. Vi har derfor valgt et sortiment i både lamper og speil som dekker det som ønskes.


PISA HVIT Hテ郎GLANS

Elementer til bad, uansett om det er underskap, designskap eller hテクyskap finnes i to dybder, 45 cm og 32 cm. Overskap leveres i 17,6 cm.

39


RIMINI HVIT

40

Grep finnes i et hav av utgaver og varianter. Har du en forkjærlighet for et bestemt grep, behøver du ikke tenke på om det finnes i et mål som passer til dine skuffer og skap. De fleste grep finnes i flere mål, som passer til elementbreddene.


NORDIC HVIT

Et bad med god plass. Nordic hvit har en rammedør som har litt av det romantiske utseende. Kombinert med en matt hvit marmor vask blir det en elegant løsning som kan brukes i mange forskjellige typer bad. Se de åpne reolene, det er to baderoms høyskap uten dører. En smart og enkel løsning.

41


VASKEROM Vaskerommet brukes ofte som daglig inngang der det skal være plass til vaskemaskin og tørketrommel, samt plass til oppbevaring. Med Nordsjøkjøkken er det mulighet for den optimale utnyttelse av rommet. Husk å tenke på skuffer og skap på vaskerommet, og på å få vaskemaskin og tørketrommel i en god arbeidshøyde.

RIO EIK Det er ikke bare til benkeplate at laminat er et godt material. Også til dører er laminat det absolutt mest slitesterke material. Bare virkelig harde slag, støt eller høy varmepåvirkning kan påvirke døren. Laminat finnes i mange lekre farger 42


43


44

COUNTRY GRÅ

Farger kan anbefales i alle rommene i boligen. I dette vaskerommet i Country er det brukt en mørk grå farge. Flere av frontvariantene i Nordsjøkjøkkenets sortiment kan males i alle standardfargene og alle NCS fargekoder.

ALFA HVIT

Det er en god idé å tenke på ergonomi i enhver løsning. Få vaskemaskin og tørketrommel opp i en arbeidsvennlig høyde, som avlaster ryggen.


BOSTON GRÅ EIK

Benkeplaten er med på å sette prikken over i’en. Benkeplater finnes i forskjellige materialer og i forskjellige design. Et godt råd er å velge en benkeplate i et materiale som passer til den bruk som rommet skal ha. 45


SKYVEDØRER Du kan bruke skyvedører i alle rom i huset der du vil gjemme bort ting, eller ønsker plass til oppbevaring. Nordsjøkjøkken tilbyr forskjellige modeller i god kvalitet til skyvedører, Modul One og Modul Zero. Begge systemer er modulbasert og er designet etter ”gjør det selv” prinsippet og er enkelt å montere. Modul Zero er en dørløsning uten rammer. Denne løsningen gir et elegant og eksklusivt utseende. Dørene er ferdig montert fra fabrikken med hjul og et flott innfrest alu-grep i hver dør. Grepet er limt fast, så man unngår synlige skruer på baksiden av døren, og man unngår riper fra skruene. Modul Zero er en prisriktig løsning med topp kvalitet. Dørene er utført i 16 mm melaminbelagte sponplater og finnes i 6 forskjellige overflater.

MODUL ONE HVIT GLASS 46

Modul One er den stilrene dørløsningen hvor alle dører er montert i en alu-ramme og med muligheter for å montere pyntesprosser eller asymmetrisk delte sprosser. Døren er ferdig montert fra fabrikken, pyntesprosser leveres løse, så de kan monteres etter eget ønske. Nordsjøkjøkken tilbyr et lekkert og variert utvalg av tilbehør til skyvedørsinnredninger. Uttrekksskuffer finnes som aluskuffer med dempere og metalskuffer, begge i høy eller lav utgave. Dessuten finnes en rekke uttrekk av trådkurver, som leveres med fult uttrekk.


47


MODUL ONE HVIT HØYGLANS/ SORT GLASS Alle dørene – både Modul One og Modul Zero dører - leveres ferdig montert fra Nordsjøkjøkken. Begge dørseriene levers i maksimalt 275 cm og vi skjærer dem til i ønsket høyde. Modul Zero har en maksimal bredde på 102 cm. Modul One har en maksimal bredde på 150 cm.

EN TITT BAK SKYVEDØRENE 48

Mulighetene til en funksjonell garderobe er mange. Se på side 52 og 53 hvor detaljebilder er vist.


MODUL ZERO SORT EIK

For å gjøre det enkelt for deg å innrede skyvedørsgarderoben i din bolig, har Nordsjøkjøkken selv utviklet et enkelt og lett tilgjengelig online tegneprogram. Mens du tegner og designer, kan du følge prisene på den enkle prisberegneren som er innebygd i programmet.

49


MODUL ZERO BOSTON GRÅ EIK Skinnesett Et skinnesett består av aluprofiler og leveres alltid i mål som er tilpasset din løsning. Det er alltid possisjonsstopp til hver dør. Det er mulig å få soft dempere ved Modul One løsninger. 50


MODELLOVERSIKT SKYVEDØRER OVERSIKT OVER FYLLINGER Modul Zero Dørene er laget i 16 mm melaminbelagt sponplate, og finnes i følgende 6 forskjellige overflater:

Alfa Hvit

Barcelona Ask

Venedig Eik

Boston Grå Eik

Miami Sort Eik

Max størrelse for en dør er høyde 275 cm og bredde 102 cm, men leveres skreddersydd på ønsket mål under max mål. Hvit struktur

Modul One Modul One består av et bredt utvalg løsninger til dørene, både i melamin, glass og speil, med mulighet til å blande farge og materialer. Asymmetrisk fylling har en høyde på 45 cm og vil ligge sentrert på fronten. Øverste og nederste fylling er alltid like store og i samme materiale. Max størrelse: høyde 275 cm og bredde 150 cm, men leveres skreddersydd på ønsket mål under max mål.

Alfa Hvit

Barcelona Ask

Venedig Eik

Boston Grå Eik

Miami Sort Eik

Hvit struktur

Hvit høyglans folie

Speil

Hvit glass

Sort glass

51


SKUFFER OG UTTREKK Det er uendelig mange muligheter i Nordsjøkjøkkens garderobesystem. Du kan velge mellom en lang rekke dørmodeller og et omfattende tilbehørsprogram som er fylt med nytenkning og spennende muligheter.

52

Fra den enkle garderobeløsningen til et komplett ”walk-in-closet” – skap din egen funksjonelle og personlige løsning med Nordsjøkjøkken. Innredningen er laget i 16mm melaminbelagt sponplate. Modulene finnes i 40, 60 og 80 cm bredde og er med rygg i bakkant og 1 fast hylle.

ZAF60 Aluskuffer lav, ZAFH60 Aluskuffer høy (40 cm, 60 cm, 80 cm)

ZAFH60 Aluskuffe høy (40 cm, 60 cm, 80 cm)

ZMF60 Metaskuffer lav, ZMFH60 Metaskuffe høy (40 cm, 60 cm, 80 cm)

ZOG60 Omkransgitter med fast bunn (40 cm, 60 cm, 80 cm)

ZSU60 Skouttrekk 60 cm. ZSU80 80 cm

ZI0423/ ZI0424 Skouttrekk u/ ramme (60 cm og 80 cm)

ZHU40 Løs hylle (40 cm, 60 cm, 80 cm)

ZTC40 Trådkurv med rist (40 cm, 60 cm)

Z18216 Bøylenedtrekk (60 - 80 cm)

ZI0428 Bøylestang med frontuttrekk

ZI8204 Bøylestang (40 cm, 60 cm, 80 cm)

ZI0934 Skittentøyskurv (40 og 60 cm)


Topp- og bunnhyllen er på mål som matcher innvendig bredde i modulene. Dette betyr at tilbehøret kan monteres fritt. Vi har også et lekkert og variert utvalg av tilbehør i en god kvalitet. Uttrekksskuffer finnes i den kjente META utgaven og ALU-skuffer med

demping, begge i høy og lav utgave. Dessuten finnes en rekke uttrekk i tråd, som leveres med samme type skinne og alle med fullt uttrekk. Kontakt din lokale Nordsjøkjøkkens rådgiver, og få ham til å vise deg alle mulighetene.

ZI0406 Uttrekksspeil 38 cm

ZI0421 Støvsuger og strykebrettholder

ZI0422 Uttrekk til støvsuger

ZI0402 Bukseholder i ramme

ZI0420 Bukseholder, sidemontert

ZI0404 Belteuttrekk

ZI0405 Slipsuttrekk

53


NORDSJØKJØKKEN I ALLE ROM Med det store spekteret av ulike skapelementer som vi har i vårt sortiment, kan man med Nordsjøproduktene innrede en bolig med smarte løsninger til de aller fleste værelser. På de foregående sidene har vi vist et rikt utvalg av kjøkken, bad, vaskerom og garderobeløsninger. Men vi kan også innrede med funksjonelle innredninger til husets øvrige rom, alt etter behov. Vi har løsninger til barnerom, soverom med kombinerte løsninger for seng og sittegrupper, entreer, hall, garasje, TV-benker og veggseksjoner. Det er kun fantasien som setter grenser, så la deg inspirere av de mulighetene som er vist på disse bildene og kontakt oss gjerne for ytterligere informasjon, eller se på vår hjemmeside: www.nordsjokjokken.no

ALFA HVIT Skuffer er enkelt å bruke funksjonelt og med godt overblikk over innholdet. Det finnes to forskjellige skuffetyper og begge kan brukes til mange forskjellige innrednings deler. 54


55


ROMA HVIT I dag innredes mange boliger med kun én inngangsdør, hvor adkomst til både entre, vaskerom og garderobe = husets transitthall. Det stiller krav til innredningen, men gir også mange gode muligheter for løsninger, slik at en kan ønske velkommen i en spennende innredning. Toppskap, høyskap og skuffer gir her en funksjonell garderobeløsning, bygget opp med forskjellige skuffer og skapvarianter.

ROMA HVIT 56

For å kunne imøtekomme forskjellige ønsker og behov når det skal innredes skaper til oppbevaring, har Nordsjøkjøkken et stort utvalg i bredder som kan innredes med hyller, uttrekksskuffer og hengestenger osv.


ROMA HVIT Kjøkkenelementer kan også brukes til andre innredninger enn i kjøkkenet. Denne reolløsningen er laget av tomme toppskap i forskjellige mål.

REOL AQUA BLÅ

I denne reolveggen er det brukt standard overskap som er malt i aqua blå fra standard colour program. Overskapene er ”pakket inn” i avdekninger malt i mørk sand, som også er en farge i standardprogrammet. 57


TILBEHØR Et kjøkken skal ikke bare være fint – det skal også fungere i hverdagen. For å få full verdi av pengene, skal du overvei dine behov nøye. Hvor mye skapplass skal du ha? Er det lys nok overalt? Bruker du mange kjøkkenmaskiner på

58

samme tid? Hvordan blir det lettest å holde orden? Med god planlegging og riktig innredning får du et kjøkken, hvor alle de små detaljene virker. Vi hjelper deg gjerne med å velge rett tilbehør som passer til dine ønsker og behov.

Støvsuger/ rengjøringsskap

Sving karusell med trådbunn

Uttrekk – høyskap

Uttrekk til benkeskap – tett bunn

Sving karusell med tett bunn

Uttrekk til benkeskap – trådbunn


Sokkelskuffe

Lux skuffer. Bredde 40 til 80 cm

Lux skuffer med relling og dempingsbeslag. Bredde 40 cm til 80 cm

Standard skuffe. Bredde 40 cm til 80 cm

Le Mans

Trådkurver med rulluttrekk

Tråduttrekk. Bredde 40, 50 og 60 cm

Avfallsstativ

Glasshylle til overskap.

Bestikkinnsats.

Gummimatte til alu- og metaskuffer

Løs metallbunn til vaskeskap.

Softclose - demper til hengsel

Sokkelbein

Standardskuffe med relling.

Sideheng avfallssystem

Country vitrineskap til benk

59


BENKEPLATER

Eik natur

Ask natur

Sort Eik

Ask hvitoljet

Amerikansk Valnøtt

Mahogni

Træsorter

Eik hvitoljet

Ahorn

HELTRE – FSC ® SERTIFISERT

Ask

Bøg

Heltre er et av de mest populære valgene til benkeplate i et nytt kjøkken. Heltre er en varm kontrast til det ofte veldig stilrene utseende til et nytt kjøkken. Nordsjøkjøkken leverer kun FSC godkjente benkeplater i flere forskjellige tresorter i 28 og 40 mm tykkelse. I Nordsjøkjøkkens heltre benkeplater har stavene forskjellige lengder, og stavene er derfor samlet i et flytende skjøt, hvor treets naturlige liv og struktur fastholdes.

VEDLIKEHOLD

Benkeplatene erEggrunnbehandlet fra fabrikken og det anbefales at man Hvid Eg Sort Eg oljer platen før man bruker den til den er mettet og støvtørr. Deretter skal platen ha olje 2- 3 ganger om året og etter behov.

HVA ER FSC ® ?

FSC står for Forest Stewardship Council ®, og er en internasjonal non-profit merkeordning av tre. FSC produserer ikke varer. Våre benkeplater er FSC sertifiserte – det en garanti for produksjon med omtanke; • Det felles ikke mer tre enn nødvendig • Skogarbeiderne har godkjent arbeidsforhold lønn Mahogni Teak og får en ordentlig Asiatisk Valnød • Dyr og planteliv beskyttes • De lokale får inntekter fra skogen til oppbygging av skoler, klinikker og lignende FSC har 10 grunnprinsipper, som alle FSC- sertifiseringer i verden bygger på. Når du kjøper FSC, vet du med andre ord, hva du får – likegyldig om det er et produkt fra Norge eller Bolivia. FSC er den eneste merkeordningen innenfor papir og tre som har ett sett regler som gjelder i hele verden. 60

Miljømerket for ansvarlig skogbruk


LIGHT LAMINAT

Laminat er et av de mest praktiske materialer til benkeplater. En laminat benkeplate krever kun vanlig rengjøring uten annen form for vedlikehold. Samtidig finnes laminat i en rekke farger og mønstre og kan kombineres med forkanter i tre, aluminium, aluplexi og ABS, slik at deres nye kjøkken får akkurat det uttrykket

dere ønsker. Laminat består av flere lag harpiks impregnert papir som under høy varme presses sammen til en hard plate. Laminatsortimentet består av 10 forskjellige design som er 30 mm tykke. Det er noe for enhver smak. Her på siden vises et lite utvalg men besøk en forhandler for flere og bedre oversikt.

BP 911

BP 912

BP 915

BP 918

BP 920

BP 921

BP 922

BP 923

BP 924

BP 925

KOMPAKTLAMINAT

Kompaktlaminater er et sterkt produkt: Kompaktlaminaters overflate er vannavstøtende, og krever ingen vedlikehold, og den er enkel å rengjøre. Overflaten er motstandsdyktig overfor de alminneligste kjemikalier i husholdningen, den har ingen porer, og det er ingen bakteriell vekst.

704

*

705

* 4080x1240x12

CORETOP

Coretop er med sin silkemyke, ensartede overflate et opplagt valg i det stilrene, minimalistiske kjøkkenet – enten i sort som en skarp kontrast til hvite, grepsløse elementer eller i hvit, som en understrekning av enkeltheten. Coretop leveres i 2 farger, hvit og sort. Det hygieniske materialet er gjennomfarget.

521

532

61


VASKER

WTC1805 - underlimt WTC2805 - nedfelt Str. 550 x 410 (skapsbredde min. 60 cm)

WTC1813 - underlimt WTC2813 - nedfelt Str. 470 x 410 (skapsbr. min. 50 cm)

WTC1806 - underlimt WTC2806 - nedfelt Str. 575 x 498 (skapsbr. min. 60 cm)

WTC1807H - underlimt WTC2807H - nedfelt Str. 620 x 470 (skapsbr. min. 60 cm)

WTC1809H - underlimt WTC2809H - nedfelt Str. 820 x 470 (skapsbr. min. 60 cm)

WTC1814 - underlimt WTC2814 - nedfelt Str. 590 x 530 (skapsbr. min. 60 cm)

WTC21998 nedfelt Tectonite vask

62

WTC1812 - underlimt WTC2812 - nedfelt Str. 468 x 498 (skapsbr. min. 50 cm)

WTC11999 underlimt WTC21999 nedfelt Tectonite vask


BOSCH STEKEOVNER GIR AUTOMATISK PERFEKT RESULTAT Stål, svart eller hvitt? VALGET ER DITT! Tiltalende fra første blikk Den flotte designen på komfyren og ovnene til Bosch forener diskresjon med nærvær. Den enhetlige designen forsterkes av den enkle og klare betjeningslogikken.

Komfyr og stekeovn. Hva er forskjellen? Vi bruker betegnelsen komfyr hvis platetoppen styres med bryter på selve ovnen. For disse modellene plasseres platetoppen normalt direkte over oven. Stekeovn kaller vi ovner som ikke har noen bryter for betjening av platetoppen – og disse kan godt plasseres uavhengig av kokeplassen, f.eks. i et høyskap. 63


- For folk flest!

nordsjokjokken.no

Nordsjøkatalog - Hovedkatalog  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you