Page 1

UUTUUS! Tervetuloa Nordpeisin superpieni varaava takka! NORDPEIS SALZBURG S Nordpeis Salzburg S on perinteistä varaavaa takkaa pienempi ja kevyempi eli alkaa keveytensä ansiosta lämmittämään nopeammin, kuin isommat takat eikä vaadi lattialta niin paljon, kuin painavammat takat. Salzburg S on mitoiltaan pieni ja siinä on säteilysuoja, jolla suojaetäisyydet on saatu mahdollisimman pieniksi.

Takkaan voidaan valita hienot Rusty Brown tai Ceramic Black -keraamiset edustat.

Helppo ja joustava

Ensiesittely kesällä 2016

Kaikki tulisijamme valmistetaan moduuleista, joista takka on helppo koota vaikka itse ilman muurarin taitoja. Valmis takka voidaan jättää teolliselle betonipinnalle tai maalata haluamasi väriseksi. Takan väri voidaan myös myöhemmin muuttaa maalaamalla se uudelleen. Vain mielikuvitus on rajana mahdollisuuksille. Takan lisävarusteeksi voit valita keittolevyn ja käytännöllisen klapitilan, joka voidaan sijoittaa takan alle tai sen sivuun.

Upouuden Salzburg S -takan myynti aloitetaan kesällä 2016. Pidä tämä mielessä, sillä uusi pieni varaava takka täyttää monenlaiset tulisijatarpeet ollen pieni, kuin metallikamiina ja silti varaava takka, joka antaa lämpöä pitkään. Katso esitteen toiselle puolelle, josta löydät kaikki Salzburg S -malliversiot ja tekniset tiedot.


Salzburg S

Salzburg S Puutila korotusosana

Salzburg S Penkki Rusty Brown tai Diamond Black -keraamisella kannella.

Salzburg S Keittolevyllä

Salzburg S Keraamisella edustalla

Salzburg S

Tekniset tiedot Korkeus/Leveys/Syvyys (mm): 1120 / 600 / 434 Palamisilmaliitäntä: Kyllä Polttopuiden max.pituus (cm): 25

HUOM! Alustavat tiedot, voivat vielä vaihdella.

Nimellisteho (kW): n. 2 Lämpöenergia (kWh): 85% Paino (kg): n. 300 Paino puutila (kg): n. 40

Katso kaikki tuotteemme osoitteessa www.nordpeis.fi

Salzburg S Finland  
Salzburg S Finland