Page 1

2017

UUTUUDET


“The details are not the details. They make the design.� - Charles Eames

2


UUTUUDET 2017 Takka on enemmän kuin lämmönlähde, se on myös huonekalu, joka on sijoitettu keskeiselle paikalle kotia. Takka on valitulla paikalla vuosikymmenet. Siksi me pidämme ajattomista suorista linjoista, jotka kestävät katsetta pitkään. Nordpeisin muotoilu on innovatiivista ja yksityiskohtaista. Haluamme, että liekit näkyvät laajalle ja takkatunnelma leviää koko kotiin. Katso lisätietoja ja koko mallisto www.nordpeis.fi

3


NORDPEIS SALZBURG L BASIC VARAAVAT TAKAT

Nordpeis Salzburg L Basic on uusi versio ilman kiertoilmatoimintoa. Upea varaava takka tulee tehtaalta valmiina elementteinä, eikä vaadi muuraamista.

TEKNISET TIEDOT Korkeus/Leveys/Syvyys (mm): 1710 (+1) 2140 / 800 / 550 Paino (kg): 885 kg (+1) 1178 Säteilysuoja: Kyllä Takkakuori: ShapeStone Light Klapin pituus (cm): 30 Savukanavaliitäntä Ø (mm): 150 Nimellisteho (kW): 2 Lisävarusteet Korotusosa L+1 mallin päälle (max. 1 Kpl). Edusta mustaa lasia. Lattialevy kirkasta lasia. Paloilman asennussarja. Paloilmanoton peiteritilä.

+C o

+C o

4


5


NORDPEIS MONACO C HISSILUUKULLA

Nordpeis Monaco C on hisiluukullinen kiertoilmatakka, jonka kuoret ovat Nordpeisin ShapeStone-betonia. Hissiluukun toiminta on moitteetonta ja kulmaluukusta liekit n채kyv채t laajalle. Takka voidaan asentaa suoraan tulenarkaa sein채채 vasten (takaa), eli ei vaadi palomuuria.

6


TEKNISET TIEDOT Korkeus/Leveys/Syvyys (mm): 1681 / 810 / 508 Suojaseinä: Kyllä Takkasydän: Q-34AL Tulipesän korkeus: 351/689 Polttopuiden max.pituus (cm): 50 Savukanavaliitäntä Ø (mm): 150 Hormiliitos: Päältä/takaa Terässavupiippumahdollisuus: Kyllä Nimellisteho (kW): 7 Lämmitysala (m2): 60-135 Lisävarusteet Halkotila, matala. Halkotila, korkea. Powerstone 100 kg. Lattialaatta kirkasta lasia. Paloilman asennussarja. Liitäntäsarja hormiin. +C o

+C o

ShapeStone ShapeStone on Nordpeisin tulisijoihin kehittämä betoni, joka kestää tulisijan lämpöä erinomaisesti. Kuori maalataan tai pinnoitetaan halutun väriseksi.

7


8


NORDPEIS PISA NÄE TULI KAHDELTA SIVULTA

Pisa-takan voit asentaa kulmaan tai suoralle seinälle. Lisävarusteeksi voit valita halkotilan myös sivulle. Kulmaluukusta tuli näkyy hienosti kahdelle sivulle ja tulipesän voit valita joko vasemman- tai oikeanpuoleisena. Valitse luukuksi Exclusive musta tai Exclusive valkoinen.

Suojaseinä: Suojaseinän ansiosta 0 mm suojaetäisyys taakse.

Savuhormiliitäntä: Takka voidaan liittää savuhormiin myös sivusta halkotilan läpi. Persoonallinen: Valitse joko musta tai valkoinen Exclusive-luukku.

Joustava: Tulipesä voidaan valita vasemman tai oikeanpuoleisena. Halkotila: Takassa on halkotila tulipesän alla. Lisävarusteena voit valita korkean halkotilan myös sivulle.

9


Nordpeis Pisa Takkasyd채n N-20A Exclusive black

10

Nordpeis Pisa korkealla halkotilalla. Takkasyd채n N-20A Exclusive black

Nordpeis Pisa Takkasyd채n N-20A Exclusive white

Nordpeis Pisa korkealla halkotilalla. Takkasyd채n N-20A Exclusive white


TEKNISET TIEDOT: Korkeus/Leveys/Syvyys (mm): 1683 / 593 / 466 Paino (kg): 266 Suojaseinä: Kyllä Takkasydän: N-20A Luukun värit Musta Exlusive ovi: musta lasinreunus, musta karmi Valkoinen Exclusive ovi: valkoinen lasinreunus, kromikarmi. Polttopuiden max.pituus (cm): 40 Savukanavaliitäntä Ø (mm): 150 Hormiliitos: Päältä, takaa, sivulta Terässavupiippumahdollisuus: Kyllä Teho (kW): 4,5-9 Nimellisteho (kW): 5,4

Lisävarusteet Halkotila Lattialevy kirkasta lasia Paloilman asennussarja

11


NORDPEIS QUADRO COLORADO NATURAL JÄNNITTÄVÄ MATERIAALI

Quadro Colorado on hieno kamiina, jonka kulmaluukusta tuli näkyy laajalle. Quadro Colorado vie vain vähän lattiapinta-alaa. Coloradon modernit muodot ja harmaa betonipinta kertovat laadusta ja elegenssista.

Nordpeis Quadro Colorado Natural

12


TEKNISET TIEDOT: Korkeus/Leveys/Syvyys (mm): 1450 / 545 / 440 Paino sisältää tulipesän: 153,5 Takkasydän: N-31A Polttopuiden max.pituus (cm): 30 Savukanavaliitäntä Ø (mm): 150 Hormiliitos: Päältä, Takaa Terässavupiippumahdollisuus: Kyllä Teho (kW): 3-8 Nimellisteho (kW): 6,2 Lisävarusteet lattialevy kirkasta lasia tuhkalaatikko liitäntäsarja hormiin

Kiertoilmatoiminto Kamiinassa on kaksikuorirakenne, jonka välissä huoneilma lämpiää ja palautuu huoneeseen kuumana. Kiertoilmatoiminto levittää lämmön nopeammin suuremmalle alalle.

13


NORDPEIS UNO 5 Nordpeis Uno 5 on parhaimmillaan pienissä tiloissa. Uno-sarjassa on useita malleja. Katso kaikki mallit nettisivuiltamme.

TEKNISET TIEDOT: Korkeus/Leveys/Syvyys (mm): 907 / 420 / 348 Paino sisältää tulipesän: 90 Polttopuiden max.pituus (cm): 30 Savukanavaliitäntä Ø (mm): 150 Hormiliitos: Päältä, Takaa Terässavupiippumahdollisuus: Kyllä Teho (kW): 3-6 Nimellisteho (kW): 4 Lisävarusteet Lattialevy kirkasta lasia Lattialevy mustaa lasia Paloilman asennussarja Liitäntäsarja hormiin Tuhkalaatikko

Nordpeis Uno 5

14


Tuotteen merkintä SYMBOLIEN SELITYKSET

RAKENNUKSEN LUOKITUS Nämä tulisijat soveltuvat kaikenlaisiin asuntoihin. Ne saavat kaiken paloilman raitisilman tuloaukosta, mutta ne voivat tarvita lisäilmaa sytyttämisen aikana. Viime vuosina uusien asuntojen tiiviydelle ja ilmanvaihdolle on asetettu uusia vaatimuksia. Tämä vaikuttaa tulisijan toimintaan. Jos asuntoon ei syötetä tarpeeksi tuloilmaa, ilmanvaihtojärjestelmä voi imeä ilmaa savupiipun kautta. Riittävän ilmamäärän varmistamiseksi on asennettava aukko, joka tuo lisää tuloilmaa rakennuksen ulkopuolelta. Jos asut tiiviissä tai modernilla mekaanisella ilmanvaihdolla varustetussa talossa tai asunnossa, tämä tulee ottaa huomioon, kun asennusta suunnitellaan. Silloin suosittelemme vihreällä rakennuksen kuvalla merkittyä tulisijaa. KONVEKTIO Konvektiotekniikan avulla varmistetaan, että lämpö jakautuu tasaisesti koko huoneeseen.

+C o

+C o

LÄMMÖN VARAAMISMAHDOLLISUUDET Monien Nordpeis-tuotteiden lämmönvaraamiskykyä voidaan parantaa valitsemalla PowerStoneTM-lämpömakasiini, joka asennetaan tulisijan sisään, kun se kootaan. TULISIJAN PAIKAN VALITSEMINEN Useimmat tulisijoistamme voidaan asentaa moniin vaihtoehtoisiin paikkoihin. Kaikissa tuotteissamme on vähintään yksi alla olevista symboleista, jotka osoittavat mahdolliset asennuspaikat huoneessa. KULMA - takka voidaan asentaa huoneen kulmaan. SEINÄN VIEREEN - takka voidaan asentaa huoneeseen suoran seinän viereen. VAPAASTI SEISOVA - takka voidaan asentaa huoneeseen vapaasti seisovaksi.

15


Laatua ja innovaatioita, joilla on juuret kylmissä talvissa Nordpeis on laadukas norjalainen tulisijavalmistaja, joka on perustettu vuonna 1984. Kylmien ja kovien talvien johdosta tulisijavalmistuksella on Norjassa vuosisatojen perinteet. Tämä traditio on Nordpeisin kulmakivi. Kun haluat tehokkaan tulisijan, jossa yhdistyy laatu ja skandinaavinen muotoilu, voimme suositella sinulle Nordpeis-takkoja.

Käy katsomassa lisätietoja tuotteista ja Nordpeisista www.nordpeis.fi

UUTUUDET Nordpeis 2017  
UUTUUDET Nordpeis 2017