Page 1


Inhoudstafel Ontwerp eigen huisstijl Nieuwe internet ontwikkelingen        

Mapillary iNakba Mashable BabyFirst Interactive App tapPainter RING Google Docs and Sheets Kickstarter

De blog De website De powerpoint De prezi Delicious De RSS-reader De monitoring tools Twitter Instagram pinterest

1


Mijn huisstijl heb ik zeer basic gehouden. Zowel voor mijn banner als voor mijn logo heb ik hout als achtergrond gebruikt. Het staat chic en is rustig als achtergrond. Het lettertype dat ik gebruikte was voornamelijk Times New Roman en andere lettertypes met een ‘oudere look’. De banner De achtergrond van de banner bestaat uit bruine houten planken. Op de voorgrond heb ik pictogrammen geplaatst van middelen die je nodig hebt in communicatie en het internet. De naam van het vak staat centraal in grote witte letters, en daaronder mijn pseudoniem.

Het logo Het logo wilde ik wat rustiger houden en minder opvallend. Daarom heb ik het hout in het grijs gezet. Hier is weer de voornaam van mijn pseudoniem gebruikt. Dit in piramidale vorm. 2


3


1. Mapillary Mapillary is een service voor crowdsourcing, straat vieuw foto’s, panorama’s en alles wat je wilt zien met behulp van je telefoon. Met deze app kun je:

    

foto’s nemen en upload ze naar de Mapillary service gebieden vinden met foto’s, ze bekijken en navigeren op uw telefoon. Zet je buurt,vakantiehuis enzovoort op kaart. Maak een straatvieuw ervaring overal Deel kaartenlinks met uw vrienden

http://www.mapillary.com/map

4


2. iNakba Inakba is een app die de overwonnen historische Palestijnse dorpen op een kaart van het hedendaagse IsraĂŤl plaatst. Op die manier is het mogelijk om een beeld te krijgen van de verwoeste historische dorpen uit het verleden van de Palestijnen. De app is tot stand gekomen met behulp van Google Maps.

https://itunes.apple.com/app/id864050360

5


3. Mashable Mashable (Mashable Inc.) is een brits-Amerikaanse nieuwswebsite en tevens ook een technologie en social media blog. Het is opgericht door Pete Cashmore vanuit zijn huis in Aberdeen in Schotland. Dit in juli 2005. Dat is dus inderdaad al een hele tijd maar het gaat hem om de informatie over nieuwe internetontwikkelingen die je erop kan vinden. Mashable komt altijd op met vers nieuws en weetjes over de nieuwste technische ontwikkelingen. The times noemde Mashable ĂŠĂŠn van de 25 beste blogs in 2009 en het is beschreven als "one stop shop" voor sociale media. Sinds maart 2013 heeft het meer dan 3,200,000 Twitter volgers en meer dan 1.000.000 fans op Facebook. Hun slogan is "Mashable is the leading media company for the Connected Generation and the voice of digital culture."

http://mashable.com/

6


4. BabyFirst Interactive App BabyFirst and AT&T U-verse brengt technologie in de speeltijd van kinderen met een nieuwe app! De nieuwe app zorgt ervoor dat kinderen hun creaties tot leven zien komen op het TVscherm.

http://www.youtube.com/watch?v=WUTm9U3PYlk

7


5. TapPainter:Tap.Paint.Love! Dit is een nieuwe app die ik vond op de al eerder vernoemde site Kickstarter. De app heet Tappainter, en dankzij deze app kunnen we het urenlange gissen naar interieurkleuren schrappen. Met deze app maak je een foto van je interieur, je opent de app en aan de hand van de verschillende kleuren die je kiest kan je zien of ze passen of niet. Opvallend detail! Het team dat deze app bouwde, hecht ook veel belang aan de echtheid van de kleuren en de lichtinval. Dit geeft een professionele indruk.

https://www.kickstarter.com/projects/2000292860/tappainter-tap-paint-love?ref=category

8


6. RING Dit is een nieuwe technologische gadget genaamd RING. RING is een technisch onderdeel dat je aan je vinger draagt. Het is een mix tussen gebaarbediening en draagbare technologie. De ontwikkelaar heeft er ook voor gezorgd dat het apparaat werkt met iOS en Android smartphones, tabletten, PC’s, Google Glass en smartwatches als de Samsung Galaxy tandwiel. Evenals sociale media-netwerk verbindingen en bestaande smart huiscontrole apparaten. Als je de ring in huis wilt halen betaal je zo’n 150$ en hij komt pas uit in juli.

http://www.youtube.com/watch?v=f5rH5FYd37A

9


7. Goolge docs and sheets Dit is een tekst geschreven door een van de medewerkers van de site ZDNet.be. Men heeft namelijk de nieuwste google ontwikkeling voor ons uitgetest. De betreffende ontwikkeling is namelijk dat Google Docs en Sheets nu ook afzonderlijke apps zijn geworden. De vraag is natuurlijk:Wat kunnen we nu allemaal met die nieuwe applicaties doen? Dat wordt nauwkeurig beschreven in de tekst en aan de hand van foto’s.

http://www.zdnet.be/review/155370/nieuwe-google-docs-en-sheets-getest/

10


8. Kickstarter Dit is een link naar de site van Kickstarter. Kickstarter is een digitaal platform of een crowdfundingsite die ruimte bied voor nieuwe ideeĂŤn en creatieve ontwikkelingen op allerlei vlakken. Bijvoorbeeld: film, muziek, kunst, theater, games, fotografie en technologie. De site viert dit jaar wel al zijn 5e verjaardag, maar de ideeĂŤn en lanceringen die het aanbiedt zijn vaak nog in ontwikkeling. Een aanrader voor nieuwsgierige neuzen en creatieve geesten!

https://www.kickstarter.com/

11


http://noravandale.tumblr.com/

12


http://noravandale.wix.com/noravandale

13


14


http://prezi.com/fto7infnhmck/untitled-prezi/

15


https://delicious.com/noravandale

16


http://www.protopage.com/nora_vandale

17


http://www.protopage.com/nora_vandale#Untitled/monitoring_tool_1 http://www.protopage.com/nora_vandale#Untitled/monitoring_tool_2 http://www.protopage.com/nora_vandale#Untitled/monitoring_tool_4

18


https://twitter.com/NoraVandale

19


http://instagram.com/

20


http://www.pinterest.com/noravandale/

21

Flipboek 1  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you