Page 1

Grup 4: Alin Anca, Laura Puiggros, Alex Alòndiga, Nora Lara.


Som un grup de 2n d’eso del institut Joan Solà (Torrefarrera). Estem fent un projecte que parla d’un home anomenat Edmund . Aquest home a viatjat per molts llocs i nem triat tres. D’aquests 3 a nosaltres ens a tocat Norwich i d’aquest en farem un reportatge. Parlarem de Norwich a l’actualitat i també parlarem de Norwich al segle 11.


No se sap la data exacta de la fundació de Norwich, si bé hi ha referències d'assentaments Anglosaxons des del segle VIII, però es va establir com a ciutat important entre 924 i 939.Segons el Domesday Book, en 1087 Norwich tenia una població d'aproximadament 5.000 habitants . Després de la conquesta normanda, es va construir aquí un Castell i la Catedral. La catedral de Norwich va ser construïda després de 1096. Durant l'Edat Mitjana i els segles XVI i XVII Norwich era un centre important de la indústria de tèxtils, especialment la llana. Norwich va ser la segona ciutat més important d'Anglaterra després de Londres fins al segle XVII. En Norwich acabar la primera gira a finals de 1917 d'un joveníssim (tot just 14 anys) Archibald Alec Leach, el futur Cary Grant, amb la troupe de còmics de Bob Pender.


Norwich és una ciutat i un districte no metropolità situada a la regió d'East Anglia, a l'est d'Anglaterra. És el centre administratiu del comtat de Norfolk. El 2001 tenia 121. 550 habitants. També està plena de vitalitat cultural i edificis patrimonials, impressionant arquitectura d’abans de 1000 anys, els visitants també poden gaudir de museus, galeries d'art i restaurants aguardats en terrasses. Fàcil d'explorar a peu, descobrir els atmosfèrics Lanes Norwich i pintoresc Barri de la Catedral,també es molt bonic passejar per la Royal Arcade i teixeixen al voltant de Norwich Mercat a trobar productes locals sabrosos. Norwich promou l'energia sense límits en les arts i la cultura amb un programa complet de, rendiment, esdeveniments, festivals artístics, festes literàries, teatre, música clàssica i moderna, incloent el cinema d'art i assaig.


Un passeig per Norwich  

Reportatge sobre Norwich del segle XI i l'actualitat

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you