Page 1

LES XARXES SOCIALS

Nora Jiménez


ÍNDEX ●

Xarxes socials

Quan podem considerar una pàgina com a xarxa social?

Com ens ajuden?

Perills


VOLS SER EL MEU AMIC? Estudi i reflexions sobre les xarxes socials a Internet i com han canviat la nostra forma de comunicar-nos

Sabies que les xarxes socials ocupen la major activitat a Internet? Què el Facebook va ser inventat per un estudiant que no va ni acabar la carrera?


Xarxes socials ●

Les xarxes socials no són res més que l'agrupació de persones individuals en grups en què comparteixen quelcom. I tot i que aquesta activitat és perfectament possible en persona, és més popular a Internet, online. Quan ja t'has registrat a una de les pàgines que ofereixen aquest servei ja pots començar a socialitzar-te (llegint perfils d'altres membres i, si es vol, contactant amb ells.)


Quan podem considerar una pàgina com a xarxa social? ●

Es pot construir un perfil personal Es pot establir connexions (amistats) amb altres usuaris. Es pot consultar qui són els teus amics i els amics dels teus amics.


Com ens ajuden? â—?

Les xarxes socials ens fan aprendre d'altres, aprendre amb altres (aprenentatge compartit). Les nostres habilitats socials sĂłn el factor mĂŠs determinat en el nostre desenvolupament personal i professional.


Perills ●

Robatori de dades personals

“Depredadors online”

Quedes amb un amic que has conegut online Influencia la vida del subjecte Ciberbullying

Xarxes socials  

Resum del contingut observable a la pagina web.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you