Page 32

SKÅNLAND KOMMUNE Skånland kommune har store muligheter for friluftsliv for folk i alle aldre. Det er mange merkede turløyper rundt om i hele kommunen, og vi har flere aktive løypelag, turlag og idrettslag som bidrar med tilrettelegging for fysisk aktivitet både sommer og vinter. Det er gode muligheter for spennende og opplevelsesrike turer, enten du ønsker å gå kort eller langt, høyt til fjells eller i lavlandet. Evenskjer er kommunens kommunesenter, i tillegg har kommunen mange aktive og levende bygdesamfunn. Alle de ulike bygdene har turløyper, gapahuker, trimkasser og mange flotte turmål. Skånlandstrimmen er et lavterskeltilbud, med formål å få flere til å komme seg ut på tur. Det er plassert ut postkasser og benker i hele Skånland kommune. Informasjon om Skånlandstrimmen finnes på kommunens hjemmeside. Velkommen til å ta deg en tur i den fine Skånlandsnaturen. For mer informasjon: http://www.skanland.kommune.no/ eller ring, 770 89 534.

HARSTAD KOMMUNE I Harstad kommune får du urbane opplevelser og storslått natur, med nærhet til det meste. Vi har landsdelens største kulturhus, vi har festivaler og festspill. Vi er Nord-Norges tredje største by, har verdens nordligste bebodde skjærgård med 365 øyer omkranset av flotte fjell og enestående utendørsmuligheter. Vi jobber hardt for å leve opp til vårt slagord – attraktiv hele livet. Her skal det være godt å leve, bo og arbeide hver eneste dag. Her finner du svært gode bomuligheter, både urbant og landlig. Det er kort vei til garantert barnehageplass, gode skoler og fantastisk natur.

Foto: Øivind Arvola

Harstad by er liten nok til å bli kjent med mange, og stor nok til nye opplevelser og gleder hver dag. Her kan alle, uansett alder, fysisk form, bevegelighet og kunnskap bruke velpreparerte skiløyper eller merkede turløyper, bruke strandsonen eller øyriket til unike opplevelser, ta toppturer, klatre, ta nærturer, drive jakt eller fiske – vi har opplevelser for alle. For mer informasjon, sjekk www.harstad.kommune.no

32

Profile for Nor-Trykk

Naturlos 2019  

Naturlos 2019  

Profile for nor-trykk