Page 1

Építkezési és üzleti tevékenység


Tisztelt ügyfeleink és üzleti partnereink.Büszkén tudatom Önökkel,hogy cégünk immár 20 éve működik sikeresen.Eme alkalomból engedjék meg,hogy bemutassam Önöknek cégünk ismertető füzetét.

Bc. István Lengyel Ügyvezető igazgató, tulajdonos


20 éve a piacon A GUTTE építkezési vállalat 1994-ben lett megalapítva azzal a céllal, hogy professzionális szinten, minőségi építkezési munkát tudjon nyújtani az érdeklődők számára. Vállalatunk azóta is folyamatosan fejődik, jelenleg 25 állandó alkalmazottal dolgozunk éves szinten, különböző szakterületeken, mind például: kőműves, ács, vasazó, vízvezeték szerelő, bádogos, festő, tetőfedő és szigetelő. Vállalatunk üzleti és építkezési tevékenységet is folytat. Bármilyen munkával fordulhatnak hozzánk, legyen az kulcsrakész családi házak, külső homlokzatok hőszigetelése, víz és nedvesség elleni szigetelések, teherfuvarozás, épületek állásozása, állás kölcsönzés, bádogos vagy akár vízvezeték szerelések. A 2012-es évben a GUTTE vállalat megkezdte a megbízhatósági tanúsítvánnyal rendelkező transzportbeton gyártását. Az ezt követő 2013-as évben pedig az építkezési törmelék darálását és osztályozását, mindezt a jelenlegi legmodernebb technológia segítségével. Ugyanebben az évben a vállalat elkezdte a különböző beton és zsaluzó elemek gyártását és árusítását is. Vállalunk többfunkciós épületek építését, kulcsrakész családi házak építését és átalakítását, ipari épületeket, töltőállomásokat, gipszkartonozási munkákat, házak hőszigetelését, víz és nedvesség elleni szigeteléseket, burkoló munkákat és minden egyéb más építkezési jellegű munkákat is vállal. Igyekszünk a lehető legjobb minőségben elvégezni az elvárt munkát és teljes mértékben kielégíteni az ügyfél igényeit. A minőségi munkálatokhoz több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereket alkalmazunk. Minden munka során elsődleges szempont az alkalmazottak egészségének megóvása illetve a környezet védelme. Bízunk benne, hogy a következő években is folytatni tudjuk az ügyfelekkel való sikeres együttműködést. Hagyja tervei megvalósítását a GUTTE vállalatra és mi gondoskodunk róla, hogy elégedettek legyen a mi munkánkkal.


Szolgáltatások Építkezési és üzleti tevékenység Kulcsrakész építkezések Házak hőszigetelése Víz és nedvesség elleni szigetelés Gipszkartonozási munkák Állásozás és kölcsönzés Bádogos munkák Vízvezeték szerelés Tetőfedések Certifikált beton gyártása Építkezési hulladék darálása Beton és zsaluzó elemek gyártása


Bontási és földmunka


Beton gyártás és eladás

Árlista GUTTE BETON


Épületek hőszigetelése


Tanúsítványok


รšjdonsรกgok


Kapcsolat Bc. Lengyel István ügyvezető igazgató Vrbová 13, 94603 Kolárovo IČO: 34 113 100 DiČ: 2020398259 IČ DPH: Sk2020398259 Nyitrai Kerületi Bíróság cégjegyzék: 896/N Telephely Pacsérok 3, 94603 Kolárovo Tel.:

+421 (0)905 607 013 - igazgató +421 (0)905 264 209 - marketing/könyvelés

E-mail: info@gutte.sk www.gutte.sk


2014

Gutte k.f.t.  

GUTTE k.f.t. 1994-ben alakult, építkezési vállalatként. Egész évben átlagosan 25 munkást alkalmazunk kölömböző szakterületeken. Kőműves, ács...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you