Page 1

De Nootzaak Kromstraat 18 9667 Horebeke Tel.: 055/49.95.38 Fax.: 055/49.57.36 info@nootzaak.be http://www.nootzaak.be

Spellen KerkOpKop / EO

03/05/10

Pagina : 1 VARIA

Bestelnummer

V5617 AVP € : 34.95

Spel Anderland KerkopKop Het spel over vijf wereldgodsdiensten dat je speelt met Medelanders. In het begin is Anderland leeg, het unieke spelbord heeft een gat in het midden. Gaandeweg vullen de spelers dit gat met puzzelstukken op waardoor Anderland vorm krijgt. Het spel bevat natuurlijk een educatief element (de spelers verzamelen objectieve informatie; er zijn o.a. vragen en informatie over leefregels, rituelen, kleding en voedsel); bovendien heeft het alle eigenschappen van een (goed) spel: spanning & competitie, uitwisseling, gezelligheid. Spelers: 3 tot 8 Leeftijd: vanaf 10 jaar Speelduur: +/- 60 min.

VARIA

Bestelnummer

V6017 AVP € : 14.95

Aanvulset spel Anderland KerkopKop Het langverwachte vervolg op het basisspel. U ontvangt 156 nieuwe kaarten en een nieuwe puzzel voor het midden van het spelbord. Het niveau van de eerste aanvulset is iets hoger dan dat van het basisspel. Er zijn o.a. vragen en informatie over leefregels, rituelen, kleding en voedsel. Ook wordt meer informatie over de leer gegeven.

VARIA

Bestelnummer

V5685 AVP € : 12.95

Spel Ontmoeten KerkopKop Het spel is een hulpmiddel om op een ontspannen manier binnen een tijdsbestek van 10 minuten een open gesprek over geloven tot stand te brengen. Het bestaat uit een 70-tal kaarten waarop heldere begrippen staan. In het bijzonder geloofsbegrippen zijn kriskras door het spel verwerkt. Ook allerlei gevoelskaarten maken onderdeel uit van het spel. In de praktijk is gebleken dat de balans tussen de diverse kaarten onderling zo evenwichtig is, dat het als een prettig, uitdagend en open spel ervaren wordt. Het kan gespeeld worden met 3 tot maximaal 7 personen.

VARIA

Bestelnummer

V6239 AVP € : 32.50

Spel Voetsporen KerkopKop Het spel Voetspoor is een bordspel over het leven en de talenten van Jezus. De spelers gaan op reis van Bethlehem naar Jeruzalem. Het spel bevat een spelbord, dobbelsteen, zandloper, spelfiguren en verschillende soorten kaarten. De deelnemers zetten onderweg de talenten in die zij bij het begin van het spel ontvangen. Een spel waarbij spelenderwijs kennis wordt gemaakt met de bergrede, gelijkenissen en fragmenten uit de levensloop van Jezus.

8 717953 000224

Aantal spelers: 4, 6 of 8 Leeftijd: vanaf 10 jaar Spelduur: +/- 60 min.


De Nootzaak Tel.: 055/49.95.38 info@nootzaak.be http://www.nootzaak.be

Spellen KerkOpKop / EO

03/05/10

Pagina : 2

VARIA

Bestelnummer

De nationale Bijbelquiz

V5351 AVP € : 34.95

EO / NCRV Hoeveel weet je echt van de Bijbel? Speel de Nationale Bijbelquiz en ontdek hoe actueel de Bijbel is. Spelenderwijs kom je steeds meer te weten! De Nationale Bijbelquiz bevat meer dan 700 verrassende en spannende quizvragen over onderwerpen als film, muziek, oorlog, liefde, reizen, wetenschap en meer. Met vragen voor iedereen die de Bijbel kent en echte fijnproevers. Een uitdagend spel voor het hele gezin! Zodra je een vraag goed beantwoordt krijg je een ring op je ringpion. Wie het eerste zijn ringpion met alle ringen op het thuisvlak krijgt is de winnaar. Maak het je medespelers moeilijk door de ringen te veroveren of laat ze helemaal opnieuw beginnen! De Nationale Bijbelquiz is een uitdagend spel voor 2-6 spelers vanaf 10 jaar en tot 100 jaar, en werd eerder op televisie uitgezonden door de EO en de NCRV.

VARIA

Bestelnummer

Kaarten op tafel 1

V4920 AVP € : 19.90

EO Een spel om te spelen met vrienden, bekenden en onbekenden. Leer elkaar kennen of beter kennen. Te gebruiken als ijsbreker, gezelschaps- of kennismakingsspel. Het Kaarten op Tafel-spel biedt de mogelijkheid om op een leuke, ontspannen en een beetje prikkelende manier met elkaar in gesprek te raken over jezelf, de ander en God. Aan de hand van fotos worden vragen beantwoord met betrekking tot persoonlijkheid, relaties en ontspanning. Hoe zien anderen mij? In de categorie ontmoeting zullen je medespelers het je vertellen. Kortom: een spel om bij elkaar in de kaart te kijken! Gemiddelde speelduur: 30 tot 120 minuten

VARIA

Bestelnummer

Spel - Kaarten op tafel 2 EO In gesprek over persoonlijk en samen geloven. Een spel om te spelen in de kerk, op (Bijbel)kringen, in werkgroepen, op catechesegroepen en jeugdverenigingen. Leer elkaar kennen of beter kennen door vragen te beantwoorden die de essentie van ons christen-zijn raken. Dit tweede deel van 'Kaarten op Tafel' biedt de mogelijkheid om op een verdiepende manier met elkaar in gesprek te raken over geloven en gemeente-zijn. Aan de hand van foto's beantwoord je vragen met betrekking tot wat bij je past, waar je hart ligt, wat geloven voor jou betekent en wat je mogelijkheden zijn als je kijkt naar gaven, talenten en geestelijke groei. Kortom: een spel om open kaart te spelen over geloofsvragen! Het spelpakket bevat de volgende onderdelen: - 25 vraagkaarten in de categorie Dit past bij mij - 25 vraagkaarten in de categorie Mogelijkheden - 25 vraagkaarten in de categorie Dit heeft mijn hart - 25 vraagkaarten in de categorie Fundament - 100 beeldkaarten - handleiding

V5469 AVP € : 19.95

Kerk op Kop  

Overzicht beschikbare spellen.