Page 1

nytt & nyttig MARS 2012

Norges mest kjøpte varebilmerke i 2011! Vi vil takke alle som valgte en ny arbeidsbil fra Volkswagen Nyttekjøretøy slik at vi for syvende år på rad ble Norges mest kjøpte varebilmerke! Volkswagen Caddy ble faktisk Norges nest mest solgte bil totalt på plassen bak Golf. Både Caddy og Transporter ble mest kjøpte bil sin klasse.

2012 er allerede godt i gang og vi håper like mange tar turen innom Volkswagen Nyttekjøretøy i år også. Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul!


Bil som pass LEDER’n

For oss handler biler om mennesker Vi har lagt bak oss det første hele året med eget Nyttekjøretøysenter. Målet med etableringen høsten 2010, var å lage et salgs- og servicemiljø som skulle gi eiere og brukere av Volkswagen Nyttekjøretøy en ekstra fordel. For at kunden skal kunne konsentrere seg fullt og helt om sitt arbeid, tar vi oss av alle aspektene rundt bilholdet. Med kompetente medarbeidere i alle ledd, et svært bredt modellutvalg, og serviceløsninger som kan tilpasses kunden, er vi en naturlig samarbeidspartner ved valg av ny arbeidsbil. Noen av fordelene • 4 spesialiserte selgere med bred kompetanse. • 5 dedikerte Nyttekjøretøymekanikere. • Eget kundemottak. Ingen kø ved innlevering av bil. • Vi reparerer din bil utenom åpningstiden hvis det passer best for deg. • Service- og vedlikeholdsavtaler gir forutsigbare kostnader. • Lånebil ved verkstedbesøk. Hver 4. nyregistrerte varebil i vårt distrikt var i 2011 et Volkswagen Nyttekjøretøy Vi føler at vi er kommet et godt stykke på vei for å nå målene. Året 2011 ble det beste for Volkswagen Nyttekjøretøy i Trondheim noensinne. Vi leverte 358 varebiler og Volkswagen Caddy ble Trondheims mest solgte varebilmodell. Dette er vi selvsagt veldig stolte av, men det forplikter også. Mange store aktører, både nasjonalt og lokalt har valgt Volkswagen Nyttekjøretøy som sin billeverandør. Dette er vi meget tilfreds med, og vi vil fortsette å jobbe hardt for at alle våre kunder og brukere skal få en best mulig opplevelse når de tar tar turen inneom. For som vi sier: For oss handler biler om mennesker. Velkommen til Volkswagen Nytttekjøretøysenter!

Vi forsterker laget i Trondheim Fra og med 1. januar 2012 har vi fått med oss Roald på laget. Roald Nilsen har siden 1995 solgt varebil hos Toyota i Trondheim. Sammen med Ernst, Trond og Vidar utgjør han et meget kompetent salgsteam i Trondheim. For som Roald selv sier: «Jeg har siden 1995 jobbet mot næringslivet i Trondheim og omegn, og når Toyota Hiace avsluttes var valget enkelt. Møller Bil Trondheim AS har som mange sikkert vet etablert et eget Nyttekjøretøysenter, med et modellutvalg innen varebil som mange i bilbransjen misunner.»


ser – uansett! En tryggere, varmere og mer komfortabel arbeidsplass

VW Caddy fra kr. 162.314,VW Transporter fra kr. 253.361,Eks. mva.

Spar inntil 14.550,- på tilleggsutstyr ved kjøp av ny Caddy eller Transporter med forhjulsdrift innen 31. mars* Med Bluetooth handsfree og multifunksjonsratt for betjening av radio og telefon, ryggesensor, parkeringsvarmer og radio RCD310 med DAB, er du godt rustet for hektiske og kalde arbeidsdager. Volkswagen Nyttekjøretøy er allerede klasseleder når det kommer til utstyrsnivå, komfort og førerassistentsystemer og med disse pakkene blir arbeidsplassen både tryggere, varmere og mer komfortabel. Velkommen til Volkswagen Nyttekjøretøy.

Volkswagen Nyttekjøretøy. Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul. *Tilbudspakkene gjelder ved kjøp av ny Volkswagen Caddy eller Transporter med forhjulsdrift innen 31.03.2012. Alle priser er eks. mva. CO 2 -utslipp Caddy 134 - 174 g/km, Transporter 166 - 252 g/ km. Drivstofforbruk Caddy 0,51 - 0,66 l/mil, Transporter 0,63 - 1,08 l/mil. Alle priser er eks mva. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr utover standard. Produktnavnet Caddy® er et registrert varemerke for Caddie S.A. og brukes av Volkswagen Nyttekjøretøy med tillatelse fra Caddie S.A.


Avsender: Møller Bil Trondheim Ingvald Ystgaardsv 19-21, 7047 Trondheim Tef.: 24 03 17 00 – trondheim@moller.no

Vårt team nyttekjøretøy

Klare til innsats! Hos oss møter du et dedikert team av selgere, kunde-

Bak fra venstre: Roald, Vidar, Siv, Snorre, Magnus og Ernst. Foran fra venstre:

mottakere og mekanikere – alle fagfolk på sitt område. Slik dekker vi alle

Shin, Trond, Kenneth, Vidar og Tor Martin.

dine behov innen bilhold.

Besøk oss i vårt anlegg på Tunga Vi har kaffen klar! Roald Nilsen Selger Tlf. 24 03 17 30 Mob. 992 05 266 roald.nilsen@ moller.no

Ernst Robert 0yangen Selger Tlf. 24 03 17 58 Mob. 994 93 973 ernst.robert.oyangen@ moller.no

Trond Åsheim Selger Tlf. 24 03 17 56 Mob. 994 93 974 trond.asheim@ moller.no

Ny tte kjøretøysenter

Vidar Letnes Selger Tlf. 24 03 17 40 Mob. 48O 14 737 vidar.letnes@ moller.no

Møller Bil  

DM Nyttekjøretøy Mars 2012

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you