Page 1

NOKIA4590_COMICBOOK_09.indd 2

16/08/12 14:06


NOKIA4590_COMICBOOK_09.indd 3

16/08/12 14:06


Kijk maar uit, daar komen de Nokia Lumia Iconics! NOG NOOIT VAN DE NOKIA LUMIA ICONICS GEHOORD? LEES DAN NU METEEN HUN AVONTUREN EN ONTDEK ALLES WAT JE MOET WETEN OVER DE NOKIA LUMIA-RANGE. EN WEET JE WAT? BINNENKORT KOMEN ZE MISSCHIEN BIJ JOU LANGS! ZE DOEN BINNENKORT NAMELIJK EEN MYSTERY TOUR LANGS HEEL WAT TELECOMWINKELS. KOMT ER OP EEN DAG EEN BUSINESSMAN, EEN TRENDY LADY, EEN AMBITIEUZE BABE OF EEN SLIMME STUDENTE BINNENGESTAPT DIE NAAR EEN SMARTPHONE VRAAGT, DAN RAAD JIJ MAAR BETER EEN MODEL UIT DE NOKIA LUMIARANGE AAN. TROUWENS, ALS JIJ EEN NOKIA LUMIA AANRAADT AAN EEN VAN DE NOKIA LUMIA ICONICS OP HUN MYSTERY TOUR, DAN ONTVANG JE EEN SUPERLEUKE NOKIA LUMIA PARTY BOX ALS BELONING! BOVENDIEN WORD JIJ METEEN IN DE PICTURE GEPLAATST ALS NOKIA LUMIA SUPERHERO. HOE? DAT ZAL JE WEL MERKEN!

Surf nu meteen naar de minisite van Nokia Lumia en The Iconics! HET EERSTE WAT JE AB-SO-LUUT MOET DOEN, IS SURFEN NAAR WWW.NOKIA-ICONICS.BE. ER WACHT JE OOK NOG EEN LEUKE VERRASSING… DOEN DOEN DOEN!

NOKIA4590_COMICBOOK_09.indd 4

16/08/12 14:07


Hallo, ik heet Nina! Ik ben 19 en ik studeer keihard aan de univ. Wat ik ‘t liefst doe? In ‘t weekend naar de stad scheuren in de cabrio van ons mama en leuke kleren op de kop tikken bij H&M of Vero Moda. Of thuis lekker onder m’n dekentje naar mijn favoriete muziekzender kijken en ondertussen maar twitteren en facebooken... Logisch, want ik heb echt wel een hele hoop vrienden en dus bel en sms en surf ik de hele dag door! Mijn ideale smartphone? Eentje die er leuk uitziet – liefst in fel roze! – en die ik helemaal kan volproppen met handige apps en al m’n foto’s, muziek en games. Wel oppassen dat mama ‘m niet inpikt!

Dankzij Internet Explorer 9 is internetten op de Nokia Lumia 610 een fluitje van een cent. Handig als je met de People Hub aan de slag gaat. Zo krijg je meteen een geïntegreerde en overzichtelijke weergave van alle gesprekken, sms’jes, e-mails en sociale-netwerkactiviteiten van al je belangrijkste contacten. Het intern geheugen van 8 GB schenkt je genoeg plaats voor al je documenten, muziek, games en foto’s. Een belangrijk moment in je leven? De 5-megapixelcamera met autofocus en LED flits vereeuwigt het! En hij ziet er zo leuk, slank en kleurrijk uit dat je er echt overal mee gezien wil worden!

NOKIA4590_COMICBOOK_09.indd 5

16/08/12 14:07


r jn en en

NOKIA4590_COMICBOOK_09.indd 6

16/08/12 14:07


Mijn naam is Annouck. Net 25 geworden en al 2 jaar druk bezig in een top mediabedrijf. Echt een supercoole job! In m’n vrije tijd kijk ik naar herhalingen van Friends en Sex in the City of ga ik shoppen bij Esprit of Mexx. Ik heb ook net ’n bedrijfswagen gekregen, ’n Mini… Dat was nodig, want ik beweeg me constant van de ene meeting naar de andere. Voor mij moet er in ‘n perfecte smartphone dus altijd een goeie gps zitten, want in m’n Mini zit er nog geen. Ik wil ook overal en altijd online en up to date zijn. Kortom: voor mij een smartphone waarmee ik altijd in business ben, waar en wanneer dan ook!

Wissel elke dag van cover en van kleur. Wees megasociaal actief dankzij de People Hub. Geniet van een 3,7 inch touchscreen met ClearBlacktechnologie, dat informatie scherp en kleur echt weergeeft vanwege het antireflecterend scherm. Snel browsen dankzij de 1,4 GHz processor. Schiet megascherpe foto’s met de 5-megapixelcamera. Ontdek leuke plekken dankzij de gratis navigatie, met stadsen openbaar-vervoerinformatie inbegrepen. Handig om zaken te doen: Office Hub met Office 365, Notes, Word, Excel, PowerPoint, SkyDrive & SharePoint.

NOKIA4590_COMICBOOK_09.indd 7

16/08/12 14:08


NOKIA4590_COMICBOOK_09.indd 8

16/08/12 14:08


Ik ben Sarah, 28 en manager van een mooie designwinkel in de stad. Een logische keuze, want voor mij tellen maar drie dingen: stijl, stijl en nog eens stijl. Dus hou ik ook van alles wat een beetje edgy is en van mooie vintagespullen, want ik sta voor alles open, zoals dat hoort. M’n favoriete merken zijn Essentiel, Marc Jacobs, 7 for all mankind,... Ik wil absoluut een stijlvolle, knappe en vooral heel originele smartphone. Hij moet overzichtelijk en snel zijn, en ook een topcamera hebben want ik neem voor m’n zaak vaak foto’s van designobjecten. Een haarscherp beeld is dus een must. Samengevat: een smartphone die natuurlijke klasse uitstraalt… net als ik.

Een stijlvolle smartphone - met People Hub natuurlijk - van de allerhoogste plank. Het strakke, minimalistische unibodyontwerp herbergt bijvoorbeeld een 8-megapixelcamera met Carl Zeiss-optics en HD video-functie, een 1,4 GHz snelle processor en een haarscherp 3,7 inch AMOLED-touchscreen met ClearBlack-technologie. Dankzij Internet Explorer 9 gaat internetten op de Nokia Lumia 800 supervlot. Het intern geheugen van 16 GB geeft je de ruimte voor al je documenten, muziek, games en foto’s.

NOKIA4590_COMICBOOK_09.indd 9

16/08/12 14:08


NOKIA4590_COMICBOOK_09.indd 10

16/08/12 14:08


Hey, Vince hier. Ik ben 31 en run ‘n softwarebedrijfje dat creative solutions biedt aan KMO’s. Ik rij rond in ‘n stoere SUV want in m’n vrije tijd doe ik aan skydiving en paragliding. En daarna een paar pintjes met de maten natuurlijk. Wat ik van ’n smartphone verwacht? Wel, da’s ’n belangrijk werkinstrument voor mij, dus wil ik ‘n zo groot mogelijk scherm dat natuurlijk ook kristalhelder is, een high-end front camera om te skypen, Office 365, Internet Explorer 9, Word, Excel… en zeker Voice Command, zo kan ik ‘m gewoon vertellen wat hij moet doen. Is dat teveel gevraagd? Dat denk ik echt niet…

Met zijn 4,3 inch Nokia ClearBlack display biedt de Nokia Lumia 900 een heerlijk brede kijk op alles. De uitzonderlijk hoge schermresolutie zorgt bovendien voor een haarscherp beeld. De 1.0-megapixelcamera vooraan is ideaal voor conference calling. Bovendien heeft deze top smartphone een 8-megapixelcamera met Carl Zeissoptics en 16GB intern geheugen in huis. Met de Office Hub heb je in één klap toegang tot Microsoft Office, Exchange, SharePoint en Lync en kan je ook op je smartphone gemakkelijk doorwerken. Met Lync 2010 chat en vergader je probleemloos buiten kantoor met één of meerdere collega’s.

NOKIA4590_COMICBOOK_09.indd 11

16/08/12 14:08


NOKIA4590_COMICBOOK_09.indd 12

16/08/12 14:09


Quiz mee… en party on! HOE MEER JIJ WEET OVER DE 4 NOKIA LUMIA’S, HOE BETER… WANT ER HANGT EEN SWINGENDE BELONING AAN VAST: EEN PARTY WEEKEND NAAR IBIZA! HOE JE DAT KAN BINNENHALEN? GA NAAR DE MINISITE VAN DE NOKIA LUMIA ICONICS: WWW.NOKIA-ICONICS.BE, WORD FAN VIA FACEBOOK DOOR ONS TE “LIKEN” EN DOE MEE AAN DE ICONICS QUIZ. JE KRIJGT OVER ELK MODEL EEN PAAR VRAGEN. ANTWOORDEN DUURT HOOGSTENS 5 MINUUTJES, DUS VEEL MOEITE IS HET NIET. EN PER MODEL HEB JE TELKENS 3 WEKEN DE TIJD. MODELLETJE GEMIST? NO PROBLEM, JE KAN ALTIJD TERUG NAAR DE VRAGEN OVER HET VORIGE MODEL. AFSPRAAK OP DE MINISITE DUS … EN WIE WEET OP IBIZA!

NOKIA4590_COMICBOOK_09.indd 1

16/08/12 14:06

The Nokia Lumia Iconics are coming your way! (NL)  

Nog nooit van de Nokia Lumia Iconics gehoord? Lees dan nu meteen hun avonturen en ontdek alles wat je moet weten over de Nokia Lumia-range.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you