Noco2 bedrijfsbrochure 2016

Page 1

The art of smart energy

NoCo2 is dĂŠ specialist op het gebied van zonnepanelen, infrarood panelen, ledverlichting & warmtepompboilers NoCo2 biedt u alle mogelijke expertise op het gebied van duurzaamheid met betrekking tot uw woning of bedrijf.

Ons assortiment omvat: Zonnepanelen Warmtepompen Infrarood panelen Led verlichting Energieopslag systemen

Noco2 begeleidt bedrijven, organisaties en particulieren bij de verduurzaming. Noco2 levert en installeert hoogwaardige en innovatieve duurzame technieken, die ook esthetisch passen bij de uitstraling van uw pand. Noco2 is door jarenlange ervaring een betrouwbare partner voor uw duurzame investering. NoCo2 is ook uw partner bij grote projecten.

N o C o 2 B .V. Onze klanten:

Hooggoorns 14 7812 AM Emmen info@noco2.nl

www.noco2.nl Tel 087-7844928


The art of smart energy

NoCo2 is dĂŠ specialist op het gebied van zonnepanelen, infrarood panelen, ledverlichting & warmtepompboilers Wij streven ernaar om goede en eerlijke producten en diensten te leveren; producten en diensten waar u als klant volledig tevreden over zult zijn. Om deze kwaliteit en tevredenheid te garanderen, zetten wij in op een persoonlijk gesprek waarin u uw specifieke behoeften en wensen kenbaar kunt maken. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie. Aan de hand van een QuickScan of een uitgebreid besparingsrapport maken wij voor u inzichtelijk welke besparingen bij u mogelijk zijn en welke oplossingen daarvoor benodigd zijn. Uiteraard vergeten we in het besparingsrapport niet de voor u geldende subsidie mee te nemen. Uw huidige energiekosten is voor ons het startpunt om als eerste een kostenbesparing voor u te realiseren, zonder dat u iets hoeft te investeren!

Onze zienswijze:

Ons assortiment


The art of smart energy

NoCo2 is dĂŠ specialist op het gebied van zonnepanelen, infrarood panelen, ledverlichting & warmtepompboilers Enkele concepten van ons:


The art of smart energy

NoCo2 is dĂŠ specialist op het gebied van zonnepanelen, infrarood panelen, ledverlichting & warmtepompboilers NoCo2 is gespecialiseerd in engineering, levering en installatie van kleine, middelgrote tot grote PV systemen op allerlei ondergronden. We beschikken over software en specialistische partners voor de optimale lay-out en productkeuzes. Kernpunten bij het ontwerp en productkeuzes zijn een reĂŤle investering, betrouwbaarheid, kwaliteit en bovenal een zo gunstig mogelijke TCO. Bij het ontwerpen van veldsystemen wordt gekeken naar zaken als ligging, grootte, ondergrond, omliggende schaduweffecten (nu en in de toekomst), uitbreidingsmogelijkheden en afstand tot openbaar netwerk. Uiteraard worden de panelen op de meest gunstigste wijze gepositioneerd, zowel ten opzicht van het zuiden als hellingshoek voor de meest effectieve zoninstraling. Vanuit het ontwerp worden vervolgens CAD tekeningen geproduceerd op onderliggende kadastrale kaarten en detailtekeningen gemaakt voor de exacte maatvoering. Uiteindelijk zullen deze tekeningen worden toegevoegd bij een aanvraag van een omgevingsvergunning.


The art of smart energy

NoCo2 is dĂŠ specialist op het gebied van zonnepanelen, infrarood panelen, ledverlichting & warmtepompboilers


The art of smart energy

NoCo2 is dĂŠ specialist op het gebied van zonnepanelen, infrarood panelen, ledverlichting & warmtepompboilers

Harm koopman

Bart Raats

Patrick Pijlman

Ronny Wolters

NoCo2 B.V. Hooggoorns 14 7812 AM Emmen Tel 087-7844928 www.noco2.nl info@noco2.nl

Oebele Gjaltema

Robert Hemmen