1 minute read

Kaikki riemu saman katon alla

TEKSTI DIGIMAG/HETA JYRÄLÄ KUVAT TAHKO SPA HOTEL, RAVINTOLA RIEMU
Aktiivisten ihmisten perhekohde tarjoaa menoa ja meininkiä koko päiväksi.

Tahkon ihanteellinen sijainti alle tunnin ajomatkan päässä Kuopiosta varmistaa, että arjesta pääsee irtaantumaan myös lyhyemmillä vapailla. Täydellinen talviloma vietetään Tahko Spa Hotellilla, joka sijaitsee lähellä rinteitä, latuja ja alueen upeaa luontoa.

Nälän yllättäessä lounaalla pistäydytään upouudessa ravintola Riemussa. Ravintola avautuu viimeistään jouluksi, jolloin tarjolle katetaan juhlava joulubuffet. Normaalisti ravintolassa tarjoillaan nopeahkoa ruokaa, joka maistuu kaikenikäisille.

– Listalta löytyy muun muassa pitsaa, burgereita ja wingsejä sekä salaatteja kevyempään makuun. Olemme huomioineet myös yleisimmät ruokavaliot. Kaikki ruoka on valmiiksi laktoositonta, ja lisäksi listalta löytyy vegaaninen burger, kasvisruokaa ja gluteeniton vaihtoehto, avaa yrittäjä Raili Aapajärvi ravintolan ruokalistaa.

Ravintolan sisustus tulee olemaan modernia retroa: värikästä, valoisaa ja iloista. Lapsiperheiden tarpeet on huomioitu luomalla avoin leikkipaikka, jossa perheet voivat ruokailla tai lapset voivat puuhastella omiaan. Leikkipaikkaan tulee ainakin piirustusvälineitä, televisio, erilaisia pelejä sekä säkkituoleja oleiluun.

– Monitoimiravintola palvelee perheitä, kokousryhmiä ja kaveriporukoita. Palvleu on nopeampaa kuin tavallisessa ravintolassa, sillä ruoat tilataan ja maksetaan tiskillä etukäteen. Sitten on ruokailtuaan vapaa lähtemään, kertoo Aapajärvi.

AKTIIVISTEN IHMISTEN lomakohteessa on Aapajärven mukaan odotettu tällaista monenlaisten ihmisten kohtaamispaikkaa. Lapsiperheet pääsevät ruokailemaan lasten ehdoilla, ja kaveriporukat voivat puolestaan syönnin päälle jäädä istuskelemaan ennen yökerhoon siirtymistä. Ravintolassa on kattava lista sekä alkoholillisia että holittomia seurustelujuomia.

Kun rinteet on koluttu tai tulee kovempia pakkaspäiviä, riemua ja touhua riittää myös kylpylähotellin katon alla. Koko porukalla voi suunnata esimerkiksi keilaamaan tai SuperCorneriin leikkimään, temppuilemaan ja pelailemaan. Puuhaa riittää niin yksin kuin kaverinkin kanssa harrastettavaksi.

Kylpylän useissa altaissa voi uida pidempää matkaa, polskia viihdealtaassa, rentoutua porealtaissa tai virkistävissä ulkoaltaissa. Pienemmille uimareille soveltuu lastenallas, ja hurjempaa temppuilua kaipaavat voivat suunnata Wibit-seikkailuradalle. Radalla voi kiipeillä, liukua sekä kisailla sisarusten tai kavereiden kanssa.

– Meillä oli jo pitkään haaveissa, että sopivien tilojen löytyessä perustamme ravintola Riemun. Tänne ravintolan nimi sopii kuin nenä päähän, koska Spassa kaikki riemu on saman katon alla, tiivistää Aapajärvi.

TAHKO SPA HOTEL Keitaankatu 1, TAHKOVUORI Puh. 0600 550 147 (0,8 €/min + pvm/mpm) sales@tahkospa.fi, www.tahkospa.fi
RAVINTOLA RIEMU Puh. 044 983 1267, info@ravintolariemu.fi www.ravintolariemu.fi