__MAIN_TEXT__

Page 1

NMSU SIN NASJONALE SOMMERLEIR

FÅ PÅFYLL TIL TROEN

VI DELER ENGASJEMENT FOR RETTFERDIGHET

26.-30. JUNI 2019 • ØSTRE BOLÆRNE • FOR DEG FØDT I 2000-2005


ÅRETS TEMA

NÆR

De sier det er viktig å være nær familien Nær venner og de i klassen Men noen ganger Når de sitter rett ved siden av meg Kjennes det ikke så nært likevel Så kommer hele verden inn på mobilen min Sier at jeg skal bry meg Noen ganger er det som om hjertet knuser Andre ganger bryr jeg meg ikke Hva er det som gjør at jeg føler meg sånn? Og så er det Gud, da. Og Jesus De sier de alltid er nær meg uansett hvor jeg er Uansett hvordan jeg har det Skulle ønske jeg alltid klarte å stole på det Det vil vi snakke om på Ucamp Færder i år. Vi vil snakke om hva det handler om å være nær de rundt oss - både de vi møter hver dag, og de som er langt unna. Og vi skal snakke om hvordan Gud er nær oss i våre liv, i tro og i tvil. Hva betyr det å være nær?

PÅMELDING & MER INFO: NMSU.NO/UCAMP-FARDER

Det blir åndelig påfyll, fokus på global rettferd, aktiviteter, happenings og deilige sommervibber når vi endelig igjen skal samles på Ucamp Færder! Programdrypp får du i facebookeventet ”Ucamp Færder 2019” og på instagram, der heter vi @nmsunorge!


NYHET PÅ PROGRAMMET!

ESCAPE

PROGRAMDRYPP: BLI MED NÅR EN NY VIRKELIGHET INNTAR ØYA!

. Du og laget ditt løser oppgaver inspirert av escape rooms! Dere får kjenne på konkurranseinnsikt, lagånd og høyt energinivå når vi stiller med et helt nytt og spennende Escape-konsept på årets sommerleir! Leirområdet blir spillbrettet, lederne får nye personligheter og du blir oppgaveløser. Lagene ordnes på leiren, så ikke vær redd for å komme alene. Dette vil du ikke gå glipp av!

Hagechill & spill, Fotball, Redesign, Capture the flag og Walk’n’talk Her er en liten smakebit av aktivitetene på leiren. Gled deg! Her er noe for deg som vil være kreativ, chille og kjenne på høy puls! Ingen ekstra kostnader eller påmelding for disse og du velger aktivitet på leiren.


VINN DIN EGEN PROGRAMPOST

ÅPEN POST Drømt om å sette opp sirkus med vennene dine? Hva med å lage utekino for hundre andre under stjernene? Eller dele menighetens ville versjon av stikkball med andre? Nå kan drømmen bli virkelighet.

I ÅR KAN DU OG DIN GJENG VINNE DERES EGEN POST I PROGRAMMET PÅ LEIREN. SEND INN DERES IDÉ!

Vinneren/vinnerne får disponere en programpost og hjelp til å gjøre så det blir tidenes leiropplevelse. Send oss din idé (den trenger ikke være ferdig planlagt) til innhold på elisem@nms.no innen 1. mars! Både deltakere og ledere kan vinne Åpen post!

PRAKTISK INFO: Priser for NMSU-medlemmer: t.o.m. 14/1/19 kr 1900,- / t.o.m. 31/4/19 kr 2300,- / t.o.m. 9/6/19 kr 2600,-. Inkl. i pris: alt av opplegg, måltider, innendørs overnatting og båtreise t/r Østre Bolærne (øya leiren er på) fra Tønsberg. Reisen til Tønsberg ordner deltakeren selv. Bli medlem og finn mer info om båtturen, tips til transport til Tønsberg og priser for ikke-medlemmer www.nmsu.no/ucamp-farder

Profile for NMSU

Ucamp Færder 2019 – Infobrosjyre  

Ucamp Færder 2019 – Infobrosjyre  

Profile for nmsunorge
Advertisement