Page 1

topptekst

27. juni-1. juli 2018

For deg født 99-03 fra hele landet

Østre Bolærne i Oslofjorden, utenfor Tønsberg


topptekst FRA LEIRSJEFEN

velkommen til verdens første Ucamp Færder!

Så gøy at akkurat du har denne brosjyren i hendene! Jeg håper du tar skrittet videre og melder deg på. Jeg skal fortelle litt om hva jeg gleder meg til, så kanskje du kjenner at dette er noe for deg også? Se det for deg: du kan kose deg i vannkanten i varmen, kjenne sanden mellom tærne rett før du server ballen over nettet, slappe helt av til varme toner på lovsangskro, ha vondt i magen av l atterkrampen du fikk fra Færder Night Live og du kan komme og bli inspirert av andre mennesker og misjon i verden.

Gled deg til morgenmøter som samler oss i begynnelsen av dagen. Du kan glede deg til sene kvelder på kveldsmøte, med taler fra Ingrid Øygarden og Andreas Danbolt, som snakker om at Gud er tilstede selv om det ikke alltid oppleves slik. Også kan du glede deg til kafé og mer kveldshygge. Det gjør i hvertfall jeg. Men aller mest gleder jeg meg til å henge! Og jeg håper du blir med på det! Hilsen David Rindal Opsal Leirsjef på Ucamp Færder


topptekst

Vi har: Tre badetstrender – Flere fotball-, beachog volleyballbaner – En morsom og utfordrende hinderløype – Stor flerbrukshall – Fantastiske omgivelser – Et rom som alltid er åpent for bønn og ro – Kiosk – Felles spisesal – Innendørs overnatting – Gode ledere – Morsomme aktiviteter og mye mer.

Vi mangler: Deg. Vi kan legge til rette så mye vi vil. Men verdens første Ucamp Færder blir ganske stusselig uten folk. Derfor håper vi at du vil bli med på dette sommereventyret! Vi gleder oss sånn til å dele tro, tid, ting og talent, og håper du blir med!


topptekst

TEMA

jeg er her Vi er her. På jorden. Du, jeg og ca. 7 milliarder andre. Jeg er her. Er Gud også her? Noen ganger tror jeg det. Andre ikke.

Bibelen forteller oss om en Gud som sier ”jeg er her”. Det har han sagt til alle mennesker over hele verden. Ikke bare er han tilstede – han elsker oss! Både når vi tror og når vi tviler. På Ucamp Færder skal vi snakke om hvordan vi kan holde fast på livet med Gud. Både dagene stemmen er sterk, de dagene den hvisker og de dagene stemmen virker helt stille.


Andreas Danbolt (32) TALER

Andreas er klar som taler på Ucamp Færder! Han er student- og ungdomsprest i Sogndal, og gleder seg nå veldig til å møte gjengen som blir Ucamp Færder 2018! Fram til da, sitter han i kajakken, fisker, klatrer og dykker – en skikkelig frilufsmann, som digger leir, og som ønsker at unge mennesker skal få leve gode liv med Jesus.

Ingrid Øygard (27) TALER

Ingrid ble født i Kamerun, som misjonærbarn. Dermed har hun alltid stått nært NMS og NMSU, og har vært på utallige leirer som deltaker og leder. Nå er hun prest i Ås og Kroer menigheter i Akershus, og til sommeren skal hun igjen på leir – som taler på Ucamp Færder. Hun gleder seg til å dele sommerdagene med oss og med Gud!

LOVSANGSBANDET – I lovsangen kommer jeg med bekymringer, stress, min tvil og glede. Jeg opplever at Gud bærer meg, sier Petter Berg, som spiller i årets lovsangsteam sammen med gjengen han møtte på bibelskole. Nå har de spilt sammen i to år – det er sånt det blir det god musikk og deilig samspill av. Nå er de klare for å lede oss i lovsang på morgen- og kveldsmøtene på Ucamp Færder!


topptekst

aktiviteter Velg aktivitet når du kommer i juni. Null stress. Her er noen av aktivitetene du kan glede deg til. Du velger én aktivitet torsdag, og én aktivitet fredag.

CAPTURE THE FLAG. Det er like enkelt som det er gøy. Stjel det andre lagets flagg. Vi er helt sikre på at det blir skikkelig moro, for strategen, den lekeglade og den herjende spiller.

REDESIGN. Her fokuserer vi på gjenbruk og redesign av tekstil! Gi nytt liv til en t-skjorte og design slik du vil. Kult for deg og kult for miljøet! Ingen krav til forkunnskaper.

FOTBALL. Vi skal spille mye, men også gjøre teknikkøvelser og kanskje lære noe nytt. Gode ledere legger til rette for alle ferdighetsnivåer.

SPILLCHILL. Det blir både chill og spill når vi samles. Spill som Alias, Ryktet går og mye mer. Ganske chill og ganske gøy, akkurat sånn sommeren skal være.

FRISBEE ULTIMATE. Spill frisbee på bane! Lær ulike kasteteknikker og ha det moro med mye lagspill!

OPPDAG FÆRDER. Det blir en sosial og chill gåtur, mens vi utforsker øya vi bor på. Her er det mye vakkert å oppdage! Men slapp av – dét er dagens motto!.


topptekst

BEACHVOLLEY/VOLLEYBALL. Lær og spill beachvolley eller volleyball med nye venner. Det blir mye samspill og moro på begge aktiviteter.

FRISBEEGOLF. Hvor gøy kan det egenlig være å kaste en disk fra A til B? Dødsgøy. Banen har ni hull, og de naturlige hindringene på øya gjør det enda morsommere! Åpent nivå.

FLOAT. Flyt som en dupp i sjøen, synkronsvøm, nyt sola i vannkanten, stup, lek og bli med på de morsomme aktivitetene vi drar i gang på våre tre badestrender.


topptekst

programmet

Med forbehold om endringer i programmet. Følg med pü nmsu.no for endringer.


* TBA = to be announced

bø Fr nn ok 09 o 30 st Hj em re ise

ge n

M or

30

08

15

08

Søndag 1. juli

M

or 08 ge 30 nb Fr øn ok 09 n os 15 t Ro m 10 sa 00 m lin M or g 113 ge 0 n m Tu øt rn 15 e er 00 in ge M r id 16 da 00 g Se m 19 in 00 ar er Kv el 20 d sm 00 at Kv e 21 l d 30 sm Lo øt v e sa 22 ng 00 sk Kv ro el 22 ds 45 k af Fæ é rd er Ni gh tL ive

5

08 1

30. juni

Lørdag

0

45

22

00

22

ive

tL

st e

gh

Ni

ka fé er

rd

at ne

tje ds

Kv el

r

ge

m

ds

rin

ds

Gu

00

20

Kv el

ne

Tu r

te r

g

øt e

nm

g

da

id

M

n

øn

lin

m

ite

tiv

ge

or

M

sa

m

Ro

t

ok os

Fr

Ak

00

19

00

16

00

15

113

00

10

15

09

nb

ge

or

M

30

08

15

08

29. juni

Fredag

15

tiv

id

M

Ak

sa m

te r

ite

n

øt e

g

lin

nm

ge

or

M

Ro m

nb øn

t

ge

or

ok os

Fr

M

da g Ha p 19 pe 00 ni ng Kv el –T 20 ds BA 00 m a Kv t el 21 ds 30 m Lo øt vs e 22 an 00 gs kr Gl o ob 22 al 45 Ka Fæ fé rd er Ni gh tL ive 30

00

16

15

0

113

10 00

09 15

0

08 3

08

28. juni

Torsdag

ns

In

je kk Kv e 19 ld 00 sm at Ro m 20 s am 00 lin Åp g 21 ni 30 ng sm Kv el øt 22 ds e 45 ka Fæ fé rd er Ni gh tL ive 00

00 18

15

27. juni

Onsdag


programdrypp

FÆRDER NIGHT LIVE Onsdag til lørdag Når dagen nærmer seg slutt er det fortsatt en gjeng med masse krutt. Programledere Tonje, Ole Martin og Nikolai skal lede dere gjennom Færder night live hver kveld på leiren! Dette er stedet for fest og god stemning. Gjennom denne festaftenen blir det konkurranser, latter og flotte gjester. Sammen med vårt flotte husband blir dette en kveld som man ikke vil glemme!


Finn arrangementet Ucamp Færder 2018 på Facebook for mer informasjon om flere av programpostene.

LOVSANGSKRO Torsdag og lørdag Vi ser frem til deilig stemning på lovsangskro i vårt vakre naust. Len deg tilbake, løft hendene i lovprisning eller bare lytt når akustisk lovsang fyller det lille naustet vårt. Tente lys, unplugged instrumenter, bølgeskvulp i bakgrunnen og kjente sanger, er stikkord når vi samles ved sjøkanten to av kveldene på leiren. Vi tror det er verdifult og godt å ha en slik kro å komme til etter en energifylt dag. Jekk ned, slapp av og velkommen skal du være!


topptekst

SEMINAR

oppdraget Den kristne kirke har et viktig oppdrag. I NMSU sier vi at det oppdraget er å dele tro, tid, ting og talent. Men hva betyr det egentlig? Hvordan blir dette ”oppdraget” synlig i mitt liv? Hvordan kan vi gjøre det sammen? I seminaret vi har på lørdag, skal vi høre om ulike måter å bli med på dette oppdraget på, med fokus på å dele tro, tid eller ting. Velg et av de tre fokusområdene, gå på seminar og bli inspirert til å møte oppdraget i hverdagen!


Fordommer mot kristen tro DELE TRO. Når noen stiller kritiske spørsmål til kristen tro, kan en lure på om det egentlig finnes gode svar. Vi vil utforske noen typiske fordommer mot kristen tro og prøver å finne gode svar. Svarene vi finner skal vi lage film av, og dele med de andre på Ucamp Færder. Filmen lages sammen med ungdommer fra Estland som også vil fortelle om fordommer mot kristen tro, de møter i sin hverdag.

Å være sammen når vi er forskjellige DELE TID. Samfunnet vårt blir mer flerkulturelt og vi må alle finne gode måter å være sammen på. Bli med på «The Intercultural Game» som vil lære deg mer både om både deg selv og andre. Du vil også få møte årets Ucrew som har jobbet med afrikanske flyktninger i Barcelona!

Forandre verden ved pengeinnsamling DELE TING. For tre år siden samlet Kristelig Gymnasium (KG) inn over 2 millioner kroner til NMS. Nå skal de i gang igjen! Kom og hør hvordan de har samlet inn penger og hva dette har ført til. Du skal også få høre om NMSU sin innsamlingsaksjon for skoleåret 2018/2019. Bli med og bli inspirert!


praktisk info Følg med på nmsu.no/ucamp-farder Legg oss til på sosiale medier og våre nettsider og sosiale medier tagg bildeneFølg dinemed med på #ucampfarder18

www.nmsu.no/ucamp-farder

PÅMELDING. Påmelding skjer enkelt på våre nettsider, nmsu.no/ucamp-farder Pris medlem av NMSU: 2 200 kr. Pris ikke medlem av NMSU: 2 500. Bli medlem og få rabatt ved å sende SMS 2490 med kodeord ”NMSU medlem” (100 kr)

OVERNATTING. Med over 300 sengeplasser blir det innendørs overnatting på Ucamp Færder – ekte, god leirstemning på seksmannsrom inkludert i prisen, der altså!

MAT. Alle måltider er inkludert i prisen, de måltidene spiser vi sammen i vår spisesal. Hvis du får lyst på en brus, is eller godteri, er det kiosk på øya hvor du får kjøpt det. Har du allergier eller andre behov med tanke på mat, skriv det i påmeldingen, så tilpasser vi.

AKTIVITETER. Du velger deg aktivitet to av dagene på leir, oversikten finner du på nettsiden og i denne brosjyren. Du velger aktiviteter når du kommer på Ucamp Færder i juni.


nmsunorge

NMSU

nmsunorge

#ucampfærder18

REISE. Til Tønsberg: Ta tog, buss, bli kjørt eller benytt fellesreise til Tønsberg. Fra Tønsberg til Ucamp Færder: Fra Tønsberg blir det satt opp egne avganger med båt i regi av Ucamp Færder ut til øya. Se oppdaterte tider på våre nettsider. Fellesreise: Fellesreise blir satt opp fra Stavanger, Kristiansand, Bergen, Møre og Romsdal, Trondheim, Oslo og Lillehammer. Huk av for mer informasjon om fellesreise i påmeldingen, så tar vi kontakt med mer info.

ANDRE BEHOV OG KONTAKT. Vi vil at alle som vil skal ha mulighet til å reise på leir. Ta kontakt hvis det er noe du lurer på eller noe spesielt vi trenger å vite om. Spørsmål om arrangementet, kontakt leirsjef, David Rindal Opsal (davido@nmsu.no) Vil du promotere Ucamp Færder? Ta kontakt med grafisk designer, Heidi Olsen (heidio@nmsu.no) Spørsmål om påmelding? Ta kontakt med arrangementskonsulent, Vegar Isachsen (vegari@nmsu.no)


#ucampfĂŚrder18

Ucamp Færder 2018 - Magasinet  

Bli kjent med vår nye sommerleir – Ucamp Færder! Finn mer informasjon på www.nmsu.no/ucamp-farder

Ucamp Færder 2018 - Magasinet  

Bli kjent med vår nye sommerleir – Ucamp Færder! Finn mer informasjon på www.nmsu.no/ucamp-farder

Advertisement