Page 33

Welkom in Vlaardingen! Iedere maand vindt u in de Waterweg Bruist een kleine greep uit de evenementenen activiteitenkalender in Vlaardingen. Voor een volledig overzicht kijkt u op www.vvvvlaardingen.nl Vrijdag 15 t/m zondag 17 maart Bluesweekend Vlaardingen

en Vrije Academie, Jong Avalance, CJV Musicalkoor en Vlaardings Taalgenootschap.

Dit jaar organiseert Blueskantoor voor Bluesclub Vlaardingen, op meerdere locaties in de binnenstad, de tweede editie van ‘Bluesweekend Vlaardingen’. De opening vindt plaats op vrijdagavond om 19.30 uur in Muziekcafé de Hommel. De toegang is het gehele weekend gratis.

Zondag 7 april Koopzondag in het Stadshart Iedere eerste zondag van de maand is het koopzondag in het gezellige centrum van Vlaardingen. De winkels zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Zaterdag 23 maart X-posure – Voorronde 1 De jaarlijkse zoektocht naar jong talent in de omgeving van Vlaardingen. Van rap tot dans, van muziek tot toneel: iedereen van 12 t/m 20 jaar kan zich opgeven om zijn talent op een podium te laten zien! Tijdens de voorrondes in de Kroepoekfabriek worden alle acts beoordeeld door een professionele jury. Deze kiest hier de beste acts uit die door mogen naar de finale in de Stadsgehoorzaal.

Zaterdag 6 april KunstVLAM ontwaakt in het Valkenhoftheater

Kijk voor meer informatie en de volledige activiteitenkalender op www.vvvvlaardingen.nl

Een sprankelend programma met verschillende korte presentaties interactief theater, dans, gedichten, muziek, zang en vertellingen voor jeugd 6-12 jaar. Met medewerking van Facetten Theater, ONI, Demi Point, Bibliotheek 33

de Waterweg Bruist maart 2013  

de Waterweg Bruist maart 2013

de Waterweg Bruist maart 2013  

de Waterweg Bruist maart 2013

Advertisement