Page 27

Bruisende zaken:

Bedrijf: Studio Breeze Vondelstraat 33, Vlaardingen Tel. 010-4600346 Eigenaresse: Brigitte Hanegraaff www.studiobreeze.nl

Wat is het verhaal achter Studio Breeze?

Welke haartrends zien we komend voorjaar voorbij komen?

“Eigenaresse Brigitte Hanegraaff is in 2010 vanaf een zolderetage begonnen als haarstyliste. Haar klantenkring groeide al snel. Als aanvulling op de diploma’s die ze al had, volgde Brigitte opleidingen tot schoonheidsspecialiste, nagelstyliste en spray tan professional. Na anderhalf jaar vanuit huis gewerkt te hebben, maakte ze de sprong naar een groter pand om haar klanten van een uitgebreider aanbod te kunnen voorzien.”

“Heb je een leuk feestje of wil je je vertrouwde coupe een beetje opleuken? Kies dan voor de Feather extensions. De extensions zijn gemaakt van natuurlijke veren en een echte hit. Nieuw is de Coloursmash Hair Shadow, waarmee je in een paar minuten tijd felle kleuren kunt aanbrengen in je haar. De poeder is makkelijk uit te wassen en uitermate geschikt voor een avondje uit.”

Wat heeft Studio Breeze klanten te bieden? “Vrouwen, mannen en kinderen kunnen bij ons terecht voor een nieuwe coupe en mooie, verzorgde nagels. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in spray tanning, bruidsarrangementen en Fish Foot Spa. Speciaal voor vrouwen en kinderen organiseren we verschillende party’s en workshops.”

Wat is typerend voor jullie werkwijze? “Bij Studio Breeze kunnen klanten genieten van heerlijke behandelingen in een huiselijke sfeer. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel.” 27

de Waterweg Bruist maart 2013  
de Waterweg Bruist maart 2013  

de Waterweg Bruist maart 2013

Advertisement