Page 15

Verwen je voeten! Hoewel de voeten het verst van ons af staan, hebben ze één van de meest belangrijke functies te vervullen. Namelijk ons te dragen. Voor velen van ons houdt de lichaamsverzorging zo’n beetje op bij de knieën. De voeten krijgen lang niet altijd de aandacht die ze verdienen. Dat is eigenlijk heel jammer want het zijn belangrijke onderdelen van ons lichaam. Ze leggen dagelijks heel wat meters af. In de gezellige praktijk aan huis van Janet van der Linden worden voeten verwend en van eventuele ongemakken verlost.

Inspectie Na het invullen van een vragenlijst controleert Janet mijn voeten op likdoorns, eeltplekken en andere afwijkingen. Sommige mensen denken bij de pedicure aan een luxe behandeling, net als de schoonheidsspecialiste. Maar helaas komen de mensen pas bij een pedicure terecht wanneer er echte klachten zijn ontstaan. Likdoorns, overtollig eelt of ingroeiende nagels kunnen voor veel pijn en ongemak zorgen. Professionele voetverzorging helpt u om uw voeten gezond te houden en verlost u van eventuele klachten.

Franciscahof 27 3135 PG Vlaardingen 06-10322061 www.janetvdlinden.nl 15

Pedicure Janet

Bruisend bezoek bij Pedicure Janet

Happy feet Gelukkig vallen de ongemakken van mij wel mee. Terwijl ik geniet van mijn kopje thee haalt Janet wat eeltplekjes weg en worden mijn teennagels en nagelwallen behandeld. Tenslotte worden mijn voeten met een heerlijk geurende voetencreme ingesmeerd. Ik kies ervoor om mijn nagels niet te lakken, maar die mogelijkheid is er wel. Na een behandeling van 45 minuten sta ik met uitgeruste en fris tintelende voeten weer buiten.

de Waterweg Bruist maart 2013  
de Waterweg Bruist maart 2013  

de Waterweg Bruist maart 2013

Advertisement