Page 1

De amerstreek/de langstraat COMBI

maart 2013 gratis meenemen! www.nederlandbruist.nl

vrouwe

en k lus n sen

groene vingers


Grote Markt 45 4811 XP Breda Tel. 076-5139545 Openingstijden: ma/di/wo/zo 12.00 tot 22.00 uur do/vr/za 12.00 tot 22.30 uur feestdagen 12.00 tot 22.30 uur

Doa Ruang Voor meer informatie over traditionele Thaise massage of het maken van een afspraak, bel 0416-312806 of 06-30727313, www.dao-ruang.nl Heistraat 38, Sprang-Capelle


Bruisende zaken:

Bedrijf: kapsalon Starlook Kerkstraat 38, Loon op Zand Tel. 0416-795172 Eigenaresse: Lajan www.kapsalonstarlook.nl Wat heeft kapsalon Starlook haar klanten te bieden? “Starlook is een gezellige en trendy kapsalon uit Loon op Zand met een groot aantal mogelijkheden met betrekking tot haarverzorging. Onze allround gediplomeerde kapsters knippen alle denkbare dames- en herenkapsels. Van supermodern tot mooi klassiek. Ook voor zaken op het gebied van nagels, epileren & visagie zit je bij Starlook helemaal goed. Van nagels lakken, manicure, uitgebreide handmassages, speciale shellac tot epileren met een touwtje, bij ons kan het allemaal!”

Op welke doelgroep richten jullie je?

Welke trends op gebied van nagels zien we dit voorjaar voorbijkomen?

“Onze ervaren scharen en de kapsters die deze hanteren kunnen elke haarstijl knippen, wassen, kleuren en verzorgen. Kinderen en volwassenen, kort en lang haar, voor iedereen en voor alle haarsoorten hebben wij een grote diversiteit aan mogelijkheden. Wij kunnen elk haartype van een professionele knipbeurt voorzien. Daarnaast kleuren en wassen onze deskundige vakmensen het haar volgens de meest recente technieken en met de beste en meest exclusieve producten.”

“Helemaal hip blijft de inmiddels bekende shellac. Deze lak wordt, net als gewone nagellak, met een kwastje aangebracht en wordt uitgehard onder een speciale UV-lamp. De shellac is flexibel en ziet er zeer natuurlijk uit. Daarnaast biedt het ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels. Het resultaat: veertien dagen lang een fantastische hoogglans.”

STARLOOK

3


Colofon 6

Uitgever Nederland Bruist C.V. manager Marcel Bossers Office manager Marion Schoonenberg Vormgeving & traffic Nederland Bruist Eindredactie Nederland Bruist Themateksten Lon te Poel STraKKemissie

strakke billen 11

eigenaar en personal Trainer Jeroen pörtzgen en mede-eigenaar Carol pörtzgen weten precies hoe we die paar centimeter te veel kunnen wegsporten! StrongSports werkt met gediplomeerde en ervaren trainers en specialisten. Met nieuwe en innovatieve trainingsmethodes veranderen zij jouw body in het beste wat het kan zijn. Heb je geen tijd om naar de sportschool te gaan, scheur deze pagina dan elke maand uit het magazine en ga thuis aan de slag.

21

neem voor meer informatie of een gratis proefles van 30 minuten contact op met: strongsPorts reigersbosweg 14 5144 Ma Waalwijk Tel. +31624888712 info@strongsports.nl

Ons doel: over 10 maanden weer strak in ons vel zitten. Deze maand gaan we met de billen aan de slag, want daar zijn maar weinig mensen tevreden over. Daar komt vast verandering in met deze pittige oefening. Doe jij mee?

Acquisitie Lindsey van Gils en Marcel Bossers Contact de amerstreek / De langstraat Bruist Oosterhoutseweg 91C, 4816 KC Breda T 076-7115340, M 06-52318255

kaarsrecht

deamerstreek@nederlandbruist.nl

Neem in iedere hand een dumbell, of een ander voorwerp van ruim 1 kilo. Ga rechtop staan met de voeten op heupbreedte en je knieën licht gebogen. Houd je handen naast het lichaam. Span de bekkenbodem- en buikspieren aan, houd je schouders naar achteren en je borst naar voren. Dit is de beginpositie van de oefening.

delangstraat@nederlandbruist.nl

12

Like ons op facebook.com/delangstraatbruist Contact Hoofdkantoor

23

Zorg voor een actieve houding.

Nederland Bruist C.V. nl@nederlandbruist.nl www.nederlandbruist.nl www.belgiebruist.be

stapsgewijs

Like ons op facebook.com/nederlandbruist

Vanuit deze positie gaan we werken aan strakke billen. Doe een grote stap naar voren met je linkerbeen en plaats je knie boven de enkels. Breng je rechterknie naar de grond en houd je tenen onder je voet. Duw de billen naar achteren en verplaats het gewicht naar de hielen. Houd je rug recht en laat je handen met de dumbells langs je lichaam hangen. Rust even en blijf aan je ademhaling denken. Duw het lichaam weer omhoog en ‘stap het been weer bij’.

29

Inhoud

herhaal 10 x en wissel vervolgens van been. Doe totaal 2 sets.

33

Copyright Nederland Bruist C.V. Het overnemen van artikelen als bedoeld in artikel 15 van de auteursrecht is niet toegestaan. ©2009 Nederland Bruist C.V. Merknaam de Amerstreek/de Langstraat is een merknaam en eigendom van Nederland Bruist C.V. Deze uitgave is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Nederland Bruist C.V. is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. In dezelfde reeks verschijnen ook: ‘t Gooi, Alkmaar, Apeldoorn, Bergen op Zoom, Brasschaat, Kapellen, de Peel, Ede/de Veluwe, de Waterweg, de Zaanstreek, Den Bosch, Breda, Reeshof, Etten-Leur, de Grensstreek, Nijmegen, Noord-Oost Brabant, Wijchen, Oss, Roosendaal, Veenendaal, Zeeland, Zutphen.


Lente! Terwijl de vogeltjes ontwaken, komt ook het buitenleven langzaam weer tot bloei: het is lente! Hoog tijd om de bloemetjes buiten te zetten en de tuin op te fleuren met leuk tuinmeubilair. In ons coverartikel ‘Tuintje, Boompje, Plantje’ op pagina 6 lees je hoe je dit doet. Ook onze gadgetpagina verderop in dit magazine is helemaal afgestemd op het buitenleven. Maar wie hangt deze leuke vogelhuisjes eigenlijk op? Op de vraag wie er in huis het meest klust, steekt namelijk steeds vaker de vrouw des huizes haar hand omhoog. Bruist ging op onderzoek uit. Lees onze bevindingen in het artikel ‘Klus jij, of klus ik?’ op pagina 18.

Like

www.facebook.com/delangstraatbruist

en maak kans op een

ballonvaart!

Het interview van deze maand wordt ingevuld door Fien Peeters. Deze creatieve dame runt samen met haar man Galerie op 11 in Zundert. En zoals je van ons gewend bent, lees je ook in deze editie alles over de ondernemers bij jou in de buurt, hebben we een aantal leuke weetjes voor je op een rij gezet, is er voor de puzzelliefhebbers een prijs te winnen en creëer je strakke billen met de handige oefeningen van StrongSports op pagina 23. Geniet van deze heerlijke maand.

Veel leesplezier, Marcel Bossers

B de te


De vogeltjes ontwaken uit hun winterslaap en het buitenleven komt weer tot bloei: het voorjaar is begonnen! Haal de lente in je tuin met fleurige bloemen, leuk tuinmeubilair en een eigen moestuin. Geen groene vingers? Creëer dan je ultieme tuin aan de hand van onze bruisende tips. Een goed begin is het halve werk. Start met een grote schoonmaak. Gooi oude verdorde planten en bloemen in de groencontainer, maak het bruin uitgeslagen terras blij met een wasbeurt en geef je gras eens een fl inke oppepper met de juiste voedingstoffen. Je zult zien dat je tuin al snel een stuk rustiger oogt en er heel veel plek is voor nieuwe ideeën.

Plan de campagne Als je eenmaal weet wat je wilt, is het handig om een plattegrond te maken. Zo kun je goed zien wat de beste plek is voor vaste planten, waar je de korte bloeiers neerzet en kun je inschatten hoeveel planten je moet kopen. Betrouwbare vaste planten zijn winterharde buxus, hosta’s, klimop en kleine blijvende coniferen. Handig, want deze kunnen ook in de winter buiten blijven staan. Vul de groene planten aan met kleurrijke bloeiers. Geraniums, violen, fuchsia’s en petunia’s zijn een goede keuze. Ook mooi is een tuin in mediterrane sferen: olijfboompjes, oleanders, palmen en citrusboompjes voelen zich er tot november thuis. Daarna moeten ze vorstvrij overwinteren.

TUINTJE, BOOMPJE, PLANTJE Ontgroening Zoals we weten roert maart zijn staart en kunnen we nog wel een aantal fikse regenbuien verwachten. Leuk, dat mooie zitje in de tuin, maar hoe houd je het schoon? Zachthout (vuren, grenen) kun je beter niet schoonmaken met een hogedrukspuit. Daarmee beschadig je het meubilair. Na het schoonmaken kun je de meubels behandelen met lak, verf of een impregneermiddel. Dat gaat groei van schimmels tegen. 6


Hardhout (teak, meranti, iroko) is heel makkelijk schoon te spuiten met een hogedrukspuit. Heb je die niet? Dan kun je ook een mild sopje met groene zeep gebruiken. Kunststof af en toe met een harde borstel en een sopje van warm water en vloeibare zeep poetsen. Je kunt ook warm water met een schepje soda gebruiken. Wel even naspoelen met water. Tip: gebruik geen schuurmiddelen, want dan ontstaan er fijne krasjes. Bamboe en rotan meubels maak je schoon met koud water met een schep zout erin. Voor extra bescherming kun je blanke lak voor buiten aanbrengen.

Dorstig groen

Vers uit eigen tuin

Zet planten altijd in potten met een gat in de bodem. Zet de pot daarna op een schaal om het overtollige water op te vangen. Zo heeft de plant een drinkvochtvoorraad en droogt de aarde minder snel uit.

Wil jij deze zomer genieten van een maaltijd uit eigen tuin? Je tuin is de perfecte plek om allerlei lekkere dingen te laten groeien. Munt voor een beker verse muntthee, basilicum voor door de pasta en rozemarijn voor bij de ovenaardappeltjes. Je kunt zelf zaaien, maar er zijn ook handige kanten-klare potjes te koop. Ook groenten en fruit kun je prima in bakken kweken. Er zijn ook mini-kassen verkrijgbaar. Handig om klein fruit, waar vogels dol op zijn, te beschermen.

Beeldmateriaal: Perscentrum Wonen

veel tuinplezier!

7


Franchisenemers gezocht Heb jij altijd al voor jezelf willen beginnen met zo weinig mogelijk risico? Nederland Bruist zoekt enthousiaste ondernemers in Nederland en BelgiĂŤ die op franchisebasis een stadsmagazine willen uitgeven. Kun jij goed overtuigen, ben jij commercieel ingesteld en werk jij graag zelfstandig? Dan ben je bij Nederland Bruist aan het juiste adres. DE AMERST REEK/DE LANGSTRAA T

COMBI

Meer weten Ben je nieuwsgierig geworden en zou je graag meer willen weten? Neem dan contact op met Marcel Bossers voor het maken van een afspraak. Tel. 06-34590975 E-mail: franchise@nederlandbruist.nl Website: www.nederlandbruist.nl en www.belgiebruist.be

MAART 2013 GRATIS MEENEMEN! WWW.NEDERLANDBRUI ST.NL

VROU

EN KL WEN USSE N

GROENE VINGERS


Heeft u gebitswensen? CDC Complete tandzorg in Best staat al jaren bekend om hun ervaring in gebitsrenovaties en cosmetische behandelingen. Kwaliteit, persoonlijke begeleiding, sfeervolle ambiance en hulp bij tandartsangst is waar het bij CDC om gaat. Alles onder ĂŠĂŠn dak voor een snelle behandeling. Eenmaal door CDC geholpen, wordt het gebit ieder half jaar onderhouden en geeft CDC garantie, oplopend tot 10 jaar.

Nu met gratis intake en narcose*

VOL=VOL

Kijk voor de voorwaarden van deze actie op onze website.

*

Kijk op www.cdctandzorg.nl/acties en maak deze maand alvast een vrijblijvende afspraak.

De Rijn 1 5684 PJ Best

T 0499 - 37 88 25 F 0499 - 32 94 66

www.cdctandzorg.nl info@cdctandzorg.nl

CDC... en u kunt weer lachen


Weet je dat Tacoyo ... East meets West

Instituut voor Tacoyotrainingen Peter en Annette van Broekhuizen Heksenkring 10, 4823 JS Breda Telefoon 076 - 54 11 552 www.tacoyobreda.nl tacoyoregiobreda@planet.nl

• een training is met preventieve werking op nek-, schouder- en rugklachten en burnout. • een unieke combinatie is van inspanning en ontspanning • een goede manier is om alle spiergroepen ‘onderhanden’ te nemen • je houding en figuur verbetert • je laat genieten van fantastische muziek • zorgt voor optimale vetverbranding • je vitaliteit verhoogt en een ontspannen gevoel geeft • trainen is in ‘gewone’ sportkleding die lekker zit • zorgt voor ontspannen nachtrust • je beter leert omgaan met stressvolle situaties!

Vraag nu 3 gratis proeflessen aan!


Bruisende zaken:

Bedrijf: RoDru Administratie’s BV Torenstraat 25b, Drunen Tel. 0416-374959 Eigenaar: Ronald Rovers www.rodru.nl

Hoe is RoDru Administratie’s tot stand gekomen? “Mijn vader is dit bedrijf in 1985 vanaf de spreekwoordelijke zolderkamer gestart, waar hij voor een aantal klanten de administratie verzorgde. Al snel ontstond er een redelijk klantenbestand en besloot hij in 1993 in een groter pand 100% voor zichzelf verder te gaan.”

Wat hebben jullie klanten te bieden?

Wat is typerend voor jullie werkwijze?

“Van BV tot ZZP’er, bij RoDru Administratie’s maakt het geen verschil welke juridische vorm een onderneming heeft. Ook de branche waarin iemand werkzaam is, maakt voor ons geen verschil. Hierdoor hebben wij dan ook een heel divers klantenbestand. Een groot deel van onze klanten bevinden zich in de gemeenten Den Bosch, Oisterwijk en Waalwijk.”

“Typerend voor onze werkwijze is dat de klant bij ons centraal staat. Door de persoonlijke aanpak en open sfeer creëren we een gemoedelijke band met onze cliënten, om zo op een goede en duidelijke manier te communiceren. Je en jij zullen eerder vallen dan u.”

Welke tips hebben jullie voor het invullen van de belastingaangifte? “Zorg ervoor dat alles compleet is zodra je het formulier gaat invullen. Niets is zo vervelend als onvolledige gegevens. Bij twijfel adviseren wij mensen contact met ons op te nemen. In een kort telefoongesprek wordt iemand wellicht nog attent gemaakt op zaken die van invloed kunnen zijn op de aangifte.”

11


CV

s eter en Pe i f : ar naam 51 ja da t tijd: : bre nhou leef a l ats P e : wer t s r t o a o a d l geb uw oonP etro ige w aat: g t s huid e k erlij burg

oPleiding: fien volgde haar oPleiding aan de academie voor schone kunsten te arendonk (belgiË). ze behaalde het diPloma finaliteit schilderen met een eervolle vermelding. vanaf 1995 werkte ze in het oPen atelier van de school voor eXPressie in roosendaal. drie jaar later volgde ze nog diverse masterclasses.


BruiSend/interview

“Als ik in de galerie aan het werk ben, voel ik me helemaal Fien” Al van jongs af aan zet Fien Peeters prikkels van buitenaf om in tekeningen, schilderijen en beelden. Het kunstenaarsleven is haar op het lijf geschreven. Anderhalf jaar geleden liet ze een langgekoesterde droom in vervulling gaan met de opening van haar eigen galerie: Galerie op 11. Bruist sprak Fien over haar werk, maatschappelijke invloeden en de waarde van kunst.

13

Waar komt de drang naar creativiteit vandaan?

“Tekenen zat er al vroeg in. Die creativiteit heb ik van mijn moeder. Van borduren tot kaarten maken, ze kon het allemaal. Toch was tekenen tijdens mijn jeugd slechts een bijzaak. Het werk op de boerderij – waar ik samen met mijn ouders woonde – ging voor. er was eigenlijk weinig kunstzinnigs aan. Als het aan mijn ouders


“kunst en cultuur vormen de essentie van het leven” dat ik verschillende gezichten heb. Ik vind het leuk dat ik die veelzijdigheid steeds vaker kan laten zien.”

Zijn ze daar op teruggekomen?

je maakt tekeningen, schilderijen, beelden, ontwerpt theaterkleding en geeft tekencursussen en workshops. Is die veelzijdigheid ook terug te vinden in je persoonlijkheid?

“na het behalen van mijn diploma heb ik twee jaar achter elkaar een ontwerp gemaakt voor het Bloemencorso in Zundert. Toen mijn vader op zijn sterfbed lag, heb ik hem de maquette van mijn laatste ontwerp laten zien. De maquette droeg de titel ‘levensdans’ en gaf alle facetten van het leven weer. ‘Fien hier moet je iets mee doen’, waren zijn laatste woorden. na al die jaren gaf hij me toen de erkenning en waardering die je als dochter nodig hebt.”

“Ja, ik denk het wel. Ik voel me vaak net een kameleon. Zodra ik met andere materialen werk, verander ik van kleur. Als ik in de galerie aan het werk ben, voel ik me helemaal Fien. Hier ben ik in mijn element, kan ik mijn creativiteit en inspiratie kwijt en met bezoekers praten over mijn grootste passies, schilderen en workshops geven. Daarnaast werk ik twee dagen per week op een kinderdagverblijf. Daar ben ik een andere Fien en draait het allemaal om de passie van de kinderen. Je zou kunnen zeggen

Probeer je met je werk in te spelen op maatschappelijke thema’s?

had gelegen, had ik een andere opleiding gevolgd. Van kunst kon ik immers niet leven.”

14

“Ja, in zoverre dat ik geraakt kan worden door een figuur. natuurlijk word ik door beelden op tv en afbeeldingen in tijdschriften en dergelijke geprikkeld, maar ik kan niet zeggen dat er altijd een thema aan mijn werk is gekoppeld. Misschien onbewust ook wel.” Wat is voor jou de waarde van kunst en cultuur?

Wat is voor jou de waarde van kunst en cultuur? “kunst en


cultuur vormen de essentie van het leven. Iedereen heeft zijn eigen talent. sommige mensen zijn zich er niet van bewust dat kunst en cultuur hun leven heel waardevol en fijn kan maken. Ze lopen eraan voorbij en zeggen al snel dat ze niets met kunst hebben, terwijl ze niet in de gaten hebben hoe dichtbij de schoonheid van kunst daadwerkelijk is. Geregeld komen er bij ons studenten over de vloer die voor hun studie een opdracht moeten vervullen. Mijn dag is helemaal goed als ze ‘flabbergasted’ het pand verlaten. Het is belangrijk dat er plekken blijven bestaan waar jongelui, maar ook ouderen kennis kunnen maken met de verschillende aspecten van kunst. Waarom zou je op een vrije zondagmiddag een boswandeling maken als je ook bij ons binnen kunt lopen om te genieten en tot rust te komen!”

“Waarom word je in de kunstwereld pas serieus genomen als de vraagprijs uit een paar nullen bestaat?” Is met Galerie op 11 een lang gekoesterde droom werkelijkheid geworden?

“Mijn man en ik waren al

langer van plan om een eigen galerie te beginnen. Het pand waarin we nu zijn gevestigd, is het ouderlijke huis van mijn man. Het stond ruim een jaar te koop, toen we besloten om onze droom hier te verwezenlijken. Mijn zoon, die geboren is op elf november, opperde om het pand – gevestigd op nummer 11 – te openen op elf november 2011. een mooie datum voor een mooie droom.” hoe zou je de doelgroep van je werk omschrijven?

“De doelgroep van Galerie op 11 is heel breed. enerzijds kloppen grote bedrijven bij ons aan die op zoek zijn naar kunst, anderzijds heb je de dagjesmensen die zich laten overrompelen door alles wat er te zien is en uiteindelijk met een beeldje naar huis gaan. Daarnaast zijn er ook mensen die met een specifieke opdracht op ons afstappen. Mijn doel is om kunst laagdrempelig te maken en te houden. Waarom word je in de kunstwereld pas serieus genomen als de vraagprijs uit een paar nullen bestaat? Op die manier wordt het een elitekwestie. Dat is niet wat wij met Galerie op 11 voor ogen hebben.” 15

galerie op 11 exposeren? galerie op 11 is er ook voor andere kunstenaars. Sinds januari 2012 is het mogelijk om in de nieuwe galerie solo of in groepsverband te exposeren. Workshops? Bij galerie op 11 is er de mogelijkheid om (meerdaagse) workshops te volgen. fien verzorgt 3d-workshops met gips en klei voor zowel kinderen als volwassenen. Leuk voor kinderfeestjes, bedrijfsfeesten of familie-uitjes! Sinds januari jl. kun je hier ook terecht voor de cursussen portret en model boetseren (4 tot 6 lessen). galerie op 11 Wernhoutseweg 11 4881 ga Zundert galerieop11@gmail.com www.fienpeeters.nl


Wilt u graag weten hoe een kunstgebit wordt vervaardigd of wilt u meer informatie over het klikgebit? Kom dan naar onze

OPEN DAG OP ZATERDAG 9 MAART VAN 09.30 TOT 15.30 UUR. De koffie en een leuk presentje staan voor u klaar!

• U heeft een loszittend kunstgebit en/of wilt een nieuw kunstgebit • U wilt meer weten over de implantaatgedragen prothese (klikgebit) • Reparaties klaar terwijl u wacht (na telefonische afspraak) • Behandelingen op afspraak Lid van Organisatie Nederlandse Tandprothetici Tandprothetische Praktijk Zembowicz BV • Hertog Janstraat 1a • 5141 KJ Waalwijk • www.tppzembowicz.nl


bruisend/bezoek

“Na de lage temperaturen van afgelopen maanden kan mijn huid wel een oppepper gebruiken. Ik ben dan ook ontzettend blij met de uitnodiging van Chantal om bij Beaunesse in Dongen een bruisend bezoek af te leggen.” en parelpoeder. Na deze massage is mijn huid opnieuw in balans gebracht met een Goudmasker. De behandeling is afgesloten met de Addict of Essence en een ampul Beauty Gold serum met goud en hematite.”

Hoe heb je de behandeling ervaren? “Ik voelde me een rijk mens en ben blij dat ik dit heb mogen ervaren. Mijn huid voelt weer fris en energiek aan.”

Welke behandeling heb je ondergaan?

“Kortom, ontspannen is goud!” Dominique

“Omdat mijn huid wel een energieboost kon gebruiken, heeft Chantal voor de 24K Diamond Gold Magnetic Treatment gekozen. Ik heb me laten vertellen dat goud voor de huid werkt als een zeer krachtige antioxidant en de huid bovendien een onweerstaanbare, luxueuze en bovenal jeugdige sprankeling en glans geeft. Een bijkomend voordeel van deze behandeling is dat rimpels, verslapping en stress aanzienlijk worden verminderd.”

Leuk om te weten: je kunt bij Beaunesse ook terecht voor ontspannings- en sportmassages.

Welke producten zijn er gebruikt? “Eerst is mijn gezicht, hals en decolleté gereinigd met Gold Foam en Gold Nutriv Lotion met goudvlokken, waarna mijn huid gepolijst is met de Diamond Peel. Hierna heeft Chantal de 24K Goldsheets – puur bladgoud – aangebracht en ingemasseerd met de Diamond Gold crème op basis van diamant, goud, zijde St. Josephstraat 183 | Dongen | Tel. 0162-317440 | www.beaunesse.nl 17


ARTIC DENTAL DONGEN waar vakkennis en service samengaan Martijn Vermeulen nam afgelopen jaar de tandartspraktijk van Jos Krijnen aan de Pr. Bernhardstraat 25 in Dongen over en heeft een duidelijke visie als het gaat om de kernwaarden van zijn klinisch tandtechnisch laboratorium. Zowel bij de uitstraling en klantvriendelijkheid als het personeel en de service dient men kwaliteit te ervaren en zorgt hij er hoogstpersoonlijk voor dat die hoge kwaliteitseisen gehaald worden. Of het nu gaat om implantaten, kroon- en brugwerk of gebitsprotheses, alles wordt met de nodige zorg in eigen laboratorium vervaardigd. Martijn: “Als een cliënt bij ons komt volgt er een intakegesprek en bekijken we samen met de cliënt wat de mogelijkheden zijn. Indien

nodig worden er afspraken ingepland met de tandarts.” Op deze manier kan Martijn Vermeulen naast de nodige vakkennis die hij en zijn team in de loop der jaren hebben opgebouwd een hoge kwaliteit garanderen.

Per 1 januari 2013 gelden de tandartstarieven van 2011!!!

Ervaar het ook door een afspraak te maken. Artic Dental is op maandag t/m donderdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 14.00 uur.

Ook op het gebied van vergoedingen van de zorgverzekering kan hij u goed adviseren. Vaak wordt er 75% van de kosten van een volledig boven en/of onderprothese vergoed. Kortom: het is duidelijk dat hier iemand aan het werk is met een passie voor het vak.

ARTIC DENTAL Pr. Bernhardstraat 25 5104 HC Dongen tel. 0162-315066


diTJeSen/datjes

woef. een hond op de werkvloer zorgt voor minder stress, meer samenwerking en hogere arbeidsproductiviteit. Je doet er maar 6 seconden over: een wachtwoord intypen. doe je dat 3 keer per dag, dan kost het je 5 dagen van je leven. in China is geen afhaalchinees. de tijd wordt in je dromen niet versneld. als je droomt dat je een appel schilt, duurt dat net zo lang als in het echt. eĂŠn op de 50 kinderen wordt zonder het te weten opgevoed door hun niet-biologische vader. Mensen gapen sneller mee als de gaper een familielid is. iedereen kan op water lopen! als je het maar mengt met genoeg maĂŻszetmeel.

Baby’s die gezond eten hebben later een hoger iq. als je niest moet je neus zich even resetten. op deze manier wordt de neus schoongemaakt. 19


Een vertrouwde naam voor een stijlvolle uitvaart Uitvaartzorg Koning Vlierlaan 29 - 4907 AC Oosterhout - Tel. 0162 - 49 99 88 Mob. 06 - 25 06 22 54 - www.uitvaartzorgkoning.nl

‘like’ ons op

www.facebook.com/AmerstreekBruist

Griekst restaurant Tweewieler Service Adriaan Pelders VOF Andoornstraat 1A, 5143TA Waalwijk 0416-666580 www.tweewielerservicepelders.nl info@tweewielerservicepelders.nl lief! fietsen Trendy lifestyle fietsen & accessoires voor verschillende leeftijden

Onze keuken is 7 dagen per week geopend van 16.00 uur tot 22.00 uur. Gasthuisstraat 53 - 5171GD Kaatsheuvel -Tel: 0416 272033


Bruisende zaken:

Bedrijf: XSample Postbus 294, Kaatsheuvel Eigenaresse: Vivienne Chavanu Aanmelden klantenbestand en meer info op www.monstermaatjes.nl Wat is het verhaal achter monstermaatjes.nl? “Monstermaatjes.nl is de website van XSample en sinds 2001 gespecialiseerd in monstercollectie verkopen van meer dan 40 merklabels kinder-, dames- en herenschoenen. We bieden de klant de nieuwste merkencollecties 40% tot 60% voordeliger t.o.v. de normale verkoopprijs. Naast de zes korte verkoopmomenten voor de schoenmerken organiseren we tevens twee tassenverkopen per jaar. De verkopen voor Brabant vinden vanuit onze vaste locatie in Kaatsheuvel plaats. Bovenverdieping, Hoofdstraat 47C (boven de Action).”

Wat zijn monstercollecties?

Welke merken verkopen jullie?

“Een monstercollectie is een voorbeeldcollectie die op schoenenbeurzen in binnen- en buitenland aan winkeliers of grootwinkelbedrijven getoond wordt. Een inkoper/winkelier maakt hieruit een (beperkte) keuze. XSample koopt de monstercollecties vaak geheel op waardoor je als klant uit een breed scala van modellen en kleuren je keus kunt maken.”

“Het aanbod is ieder seizoen weer anders afhankelijk van vraag, mode en aanbod. Vaste merken waar we al jaren mee werken zijn: Braend, Rehab, Greve, Roberto d’Angelo, Scapa, Geox, Durea, Caprice, Rieker, Rohde, Le Coq, Pantafolo D’oro, Renata, Pocco Pazza.”

Wanneer vindt de eerstvolgende verkoop plaats?

Op welke doelgroep richten jullie je?

“De eerstvolgende verkoop staat gepland op vrijdag 29 maart van 13.00 tot 20.00 uur en zaterdag 30 maart van 11.00 tot 17.00 uur.

“Monstermaatjes.nl richt zich op consumenten met de juiste schoenmaat. Voor dames maat 37/ 37,5 / 38 voor heren 41 / 42 / 42,5 en kinderen met schoenmaat 19 / 20-21 / 24 / 25 / 27 / 31 / 32 / 33.”

Wie nog geen klant is, ontvangt vrijdag 29 en zaterdag 30 maart tegen inlevering van deze pagina 10% extra kassakorting. 21


Grotestraat 326 Waalwijk tel. (0416) 35 25 52 www.in-dreams.nl

40 % korting op deze overtrekken! 1 pers. van â‚Ź 109,95 voor â‚Ź 59,95

Anselm oome interieurbetimmeringen & meubelmakerij

[open]

Everdenberg 5c, Oosterhout Tel. +31 (0)162-499383 www.anselmoome.nl


STraKKemissie

eigenaar en personal Trainer Jeroen pörtzgen en mede-eigenaar Carol pörtzgen weten precies hoe we die paar centimeter te veel kunnen wegsporten! StrongSports werkt met gediplomeerde en ervaren trainers en specialisten. Met nieuwe en innovatieve trainingsmethodes veranderen zij jouw body in het beste wat het kan zijn. Heb je geen tijd om naar de sportschool te gaan, scheur deze pagina dan elke maand uit het magazine en ga thuis aan de slag.

strakke billen

Ons doel: over 10 maanden weer strak in ons vel zitten. Deze maand gaan we met de billen aan de slag, want daar zijn maar weinig mensen tevreden over. Daar komt vast verandering in met deze pittige oefening. Doe jij mee?

kaarsrecht Neem in iedere hand een dumbell, of een ander voorwerp van ruim 1 kilo. Ga rechtop staan met de voeten op heupbreedte en je knieën licht gebogen. Houd je handen naast het lichaam. Span de bekkenbodem- en buikspieren aan, houd je schouders naar achteren en je borst naar voren. Dit is de beginpositie van de oefening. Zorg voor een actieve houding.

stapsgewijs Vanuit deze positie gaan we werken aan strakke billen. Doe een grote stap naar voren met je linkerbeen en plaats je knie boven de enkels. Breng je rechterknie naar de grond en houd je tenen onder je voet. Duw de billen naar achteren en verplaats het gewicht naar de hielen. Houd je rug recht en laat je handen met de dumbells langs je lichaam hangen. Rust even en blijf aan je ademhaling denken. Duw het lichaam weer omhoog en ‘stap het been weer bij’.

neem voor meer informatie of een gratis proefles van 30 minuten contact op met: strongsPorts reigersbosweg 14 5144 Ma Waalwijk Tel. +31624888712 info@strongsports.nl

herhaal 10 x en wissel vervolgens van been. Doe totaal 2 sets. 23


Bij Face 2 Face kunt u terecht voor de professionele behandeling van:  Huidverjonging  Acne, rocasea  Shiatsu facelift massage  Het verwijderen van steelwratjes, couperose, pigment etc.

Drive In Verhuur Events en Artiesten begeleiding Westeinde 50 5141 AD, Waalwijk Tel. 06-13512513 Tel. 06-15020630

www.audioenco.eu audio-co@live.nl

Face 2 Face Professor Nolenslaan 95 5142 AG Waalwijk Tel. 0416 - 34 85 84 www.face2face-waalwijk.nl

‘t Bezige bijtje PARODONTIUM health & care Eerste Zeine 124a 5144 AM Waalwijk Vanaf 2013 nieuw in Waalwijk

• Scrap- en 3D materialen • Fournituren • Brei- en haakmaterialen • Verstelwerkzaamheden • Workshops Keizersdijk 58 4941 GG Raamsdonksveer

tel: 06-18203883 www.tbezigebijtje.nl


Bruisende zaken:

Bedrijf: Maxx Mode Tramstraat 48a, Dongen Tel. 0162-317711 Eigenaren: Gerry en Cindy Oerlemans www.maxxmode.nl

Wat is het verhaal achter Maxx Mode? “Mijn dochter en ik vallen allebei in de doelgroep ‘een maatje meer’. We baalden ontzettend van het geringe aanbod aan kleding voor onze doelgroep en zeiden geregeld tegen elkaar: “Dat zouden wij beter kunnen.” Toen we hoorden dat het pand aan de Tramstraat te huur stond, hebben we besloten om onze grootspraak waar te maken. Binnen een maand was alles geregeld en in november 2010 openden we de deuren.”

Op welke doelgroep richten jullie je?

Welke trend op het gebied van mode en accessoires gaan we komend voorjaar zien?

“We richten ons op de volle vrouw die zich durft te laten zien. We gaan niet voor een effen T-shirt, dat kunnen ze overal krijgen. Met ons ruime assortiment richten we ons op jong en oud, klein en groot.”

“De nieuwe lente/zomercollectie past goed bij de reguliere (maten)mode. Denk aan veel kleur en zachte, zwierige stoffen. Uiteraard hebben we, zoals elk seizoen, ook dit voorjaar genoeg zwart-wit in de collectie.”

Welke merken verkopen jullie?

Op welke dagen is Maxx Mode geopend?

“We zijn niet echt merkvast, maar halen bij veel merken de krenten uit de pap. Yoek, X-Two, Zhenzi, Melli Mel, DNY en Studio zijn de meest voorkomende merken die wij in onze winkel hebben hangen.”

“Onze winkel is op woensdag en donderdag geopend van 9.30 tot 17.30 uur, vrijdag van 9.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Daarnaast zijn wij ook te volgen via Facebook en onze website en kunnen geïnteresseerden zich vrijblijvend aanmelden voor onze nieuwsbrief.”

25


Koudbuffetbestellen is een onderdeel van Brabantland Catering uit het Brabantse Elshout. De afgelopen jaren heeft een afdeling binnen ons bedrijf zich helemaal gespecialiseerd in het bereiden van koude buffetten op een ambachtelijke wijze. Alle ingrediënten worden, voor zover mogelijk, in eigen keuken bereid. Vooral de basis huzarensalade is inmiddels een begrip geworden in de hele omgeving. De opmaak gebeurt ook op een geheel eigen wijze, zeer mooi en heel gezellig. Kortom: de smaak, opmaak en beleving zijn zeer uniek. Wij bieden de mogelijkheid om soep of een lekkere bavarois bij te bestellen zodat u een zeer compleet buffet voor uw eigen familie creëert.

verlangens, en vindt u het moeilijk om het zelf in te vullen? Dan komen wij gratis bij u langs, of u bij ons, om alles door te nemen. Wij denken altijd met u mee. Voor de feestdagen hebben wij nu al een leuke aanbieding, kijk snel op onze site en reserveer op tijd. Wij hebben al een koud buffet voor 10 personen vanaf € 79,50. Wij weten zeker dat u smakelijk zult eten! Lenie van der Sanden Brabantland catering 0416-373467 of info@koudbuffetbestellen.nl

Daarbij leveren wij als bedrijf een stuk service dat net zo uniek te noemen is. U maakt gratis gebruik van een buffettafel met linnen kleed vanaf 10 personen en ook de statafels zijn bij ons gratis in bruikleen (per 7 personen buffet een statafel). Wilt u hier een rok om, in welke kleur dan ook, dan kunt u deze voordelig huren. U krijgt er dan tevens een waxinebrander met kaarsje bij. Gezelliger kunnen we het niet maken voor uw feest. Heeft u een groter feest, en ook meer 26


Puzzel & Win!

Streep 11 van de 12 onder de puzzel staande woorden weg. Het overgebleven woord is het antwoord. Vul het juiste antwoord in en maak kans op een broodbakmachine van Princess! Oplossing sturen via: www.nederlandbruist.nl/puzzel of sturen naar: Nederland Bruist C.V. t.a.v. maart De Langstraat Bruist Antwoordnummer 10048, 4800 VB Breda

usedproducts gereedschap spelcomputer telefoons tweedehands laptops

Aangeboden door Used Products Waalwijk St. Jansplein 47, 5141 GS Waalwijk

gebruikt goedkoop terugkoop geld sintjansplein contant

Deze maand:

Een broodbakmachine van Princess 27


per jaar

365 dagen t 21.00 van 9.00 to

Bruisende zaken:

Kijk ook naar de combinatiemogelijkheden met kamperen bungalowhuur, jaar- en seizoenplaatsen op haasjeoosterhout.nl

Bedrijf: ‘t Haasje Recreatiepark BV Vijf Eikenweg 45, Dorst Tel. 0161-411626 Eigenaar: Thijs van Nunen www.haasjeoosterhout.nl

Vijf Eikenweg 45 Tel: 0161 411 626 www.haasjeoosterhout

www. haasjeover. com

Wat is het verhaal achter ’t Haasje recreatiepark?

“ ’t Haasje recreatiepark heette vroeger kampeerboerderij van Nunen en is ontstaan in 1934. In dat jaar zijn de eerste contacten gelegd tussen enkele paters uit Rotterdam en Moeke van Nunen, de grondlegger van het hedendaagse recreatiepark. De paters kwamen vragen of zij een paar tenten in het weiland mochten plaatsen voor een vakantieweekje voor jongeren uit de Randstad. Na de oorlog namen de recreatieve activiteiten steeds meer toe en van lieverlee verdwenen de agrarische bedrijvigheden. ’t Haasje bruiste van de activiteiten en groeide gestaag naar een uitgebreid recreatiebedrijf van ca. 26 hectare met veel faciliteiten.”

Over welke faciliteiten beschikt het park? “Het park heeft verschillende vormen van recreatief verblijf. Er kan nog steeds gekampeerd worden op de toeristische plaatsen en er zijn seizoenplaatsen voor toercaravans met en zonder eigen sanitair unit. Ook zijn er jaarplaatsen voor stacaravans en chalets en worden er diverse verblijfsaccommodaties verhuurd zoals chalets, bungalows en stacaravans. Momenteel wordt er een uitbreidingsplan uitgevoerd met zo’n 70 nieuwe kavels, waarvan er een aantal aan een vijver gesitueerd zijn. ’t Haasje biedt een ruime keuze aan nieuwe en gebruikte stacaravans en chalets. De meeste nieuwe chalets worden op maat en naar de wensen van de gasten gebouwd. Daarnaast beschikt het park over verschillende faciliteiten zoals: 3 (buiten) zwembaden, tennisbaan, voetbalveld met goede kleedaccommodatie, speelveld, speelbos, 2 (buiten) speeltuinen, een indoor speeltuin, een mini supermarkt, fitness/welness ruimte, schoonheidssalon, kantine, snackbar met volledige maaltijden, visvijvers, overdekt terras en buitenterras, wasserette, fietsverhuur, jeugdhonk en een animatieteam in de schoolvakanties.”

Wat hebben jullie kinderen t/m 12 jaar te bieden? “In 2009 is de binnenspeeltuin met de naam ‘Haasje Over Kids indoor’ in gebruik genomen. Dit is een binnenspeeltuin van ruim 1000 m2 waarin de kinderen zich urenlang prima kunnen vermaken. Er is o.a. een klimtoren waar ze tot wel 8 meter hoog kunnen klimmen, een ballenbak, trampoline, 5 glijbanen, rodelbaan, spinnenwebtoren en een aparte peuterhoek voor kinderen t/m 4 jaar. De inrichting doet ons denken aan de oorsprong van het park; het thema boerderij vind je her en der terug, zoals een tractor met een lekke band, diverse levensgrote boerderijdieren, enz. Het meest opvallend is de koe die graag de ballen van de ballenbak lust.”

Uitermate geschikt voor kinderfeestjes, er zijn diverse arrangementen vanaf € 7,75 per kind. 29


Bruisende zaken:

Bedrijf: Shuang Long Gerard Davidstraat 1a, Kaatsheuvel Tel. 06-28738722 Eigenaar: Stef Hünneman www.shuanglong.nl Wat is het verhaal achter Shuang Long? “Shuang Long (Twee Draken) is een multidisciplinaire praktijk, waarin de integratie tussen oosterse en westerse geneeswijzen centraal staat. Ik ben geboren in Indonesië en opgegroeid met traditionele geneeswijzen. Het was mijn oma die me na haar dood liet inzien dat het zonde zou zijn als de kennis omtrent kruidentherapie, acupunctuur en massagetechnieken verloren zou gaan. Daarom ben ik na het afronden van verschillende opleidingen en het volgen van de nodige cursussen zo’n twaalf jaar geleden mijn eigen praktijk gestart.”

Welke visie hanteert de praktijk?

Welke disciplines worden er in de praktijk toegepast?

“Wij handelen altijd met respect voor de westerse geneeskunde, wat betekent dat er bij onopgeloste klachten ook naar de westerse diagnose wordt gekeken om ernstige aandoeningen uit te sluiten. De westerse diagnose vertalen wij op onze beurt in een Chinese diagnose. Een groot verschil tussen de oosterse en westerse geneeskunde is dat wij het lichaam als een geheel zien. Lichaam en geest vormen een pakket. Hierdoor kan het gebeuren dat er via de Chinese filosofie en geneeskunst een andere oplossing geboden kan worden voor een gezondheidsprobleem. In veel gevallen kan een multidisciplinaire benadering van de klacht bijdragen aan een voorspoedig herstel van de patiënt. Indien nodig geven wij het advies om een huisarts, fysiotherapeut of specialist te raadplegen.”

“Shuang Long kan een waardevolle partner zijn als het gaat om genezen en preventie. Disciplines die hierbij kunnen helpen zijn: acupunctuur, Eciwo geneeskunde, kruidentherapie, Gemmotherapie, Schüslerzouten, moxa (Jiu Fa), cupping (Ba Guan Zi), guasha (schraaptechniek), auriculo (ooracupunctuur), BBRS parallelacupunctuur en massage.”

Behandelingen worden door de meeste ziektekostenverzekeraars vergoed.

30


Oplossing sturen via: www.nederlandbruist.nl/puzzel of sturen naar: Nederland Bruist C.V. t.a.v. maart De Langstraat Bruist Antwoordnummer 10048, 4800 VB Breda

Aangeboden door Kleur & kunst KLEUR & KUNST Leijsenhoek 29 4901 ER Oosterhout TEL. 0162 852578 www.kleurenkunst.com info@kleurenkunst.com

Puzzel & Win!

Streep 11 van de 12 onder de puzzel staande woorden weg. Het overgebleven woord is het antwoord. Vul het juiste antwoord in op onze site en maak kans op een FreeEdge Hoekdoek.

Kleur & Kunst biedt voor zowel de kunstenaar als de hobbyist een ruim assortiment. Tip: geef eens een workshop cadeau. Op onze website kunt u verdere informatie vinden over de winkel, het assortiment, de workshops, de cursussen en kunt u bestellen in onze webwinkel. Tegen inlevering van deze advertentie 5% korting op de workshop structuren. van 30 maart .

schilderen acrylverf olieverf structuren kleurenkunst exposities

Deze maand:

leijsenhoek team welkom kunstschilder hobby workshops

Een FreeEdge Hoekdoek 50/100/50m


Programma

Toerisme & UITpunt Waalwijk Zaterdag 2 maart De Canadese Invasie Cultureel centrum Zidewinde – Sprang-Capelle

De vraag is nu….. Wie is de moordenaar? Wie is de

De Canadese invasie in Sprang-Capelle! Ze gaan dit eens op bezoek bij de familie Bruinsma. De financiële

Donderdag 14 maart Eén-Twee-Driessen Next Generation/ Servus in De Leest – Waalwijk

problemen lopen hoog op, de rekeningen blijven

Deze nieuwe muziektheaterproductie speelt

binnen stromen, maar Sjef zou Sjef niet zijn als hij

zich geheel af in en rond het Poortgebouw van

niet een oplossing kan bedenken. Truus begrijpt er

de Waalwijkse woonwijk Landgoed Driessen. De

allemaal niks meer van en zoon Boris heeft zo zijn

appartementen zijn net opgeleverd en de nieuwe

eigen oplossing, maar wat moet hij trouwens toch

bewoners zijn drukdoende zich te nestelen en

met die verrekijker? Wie zijn oom Frits en tante Eef

kennis met elkaar te maken. Dat dit niet altijd

en waar komen die zo opeens vandaan? En ook

vlekkeloos verloopt moge duidelijk zijn. Een nieuwe

vraagt Truus zich af wat doen Henk en zijn zusje

woonomgeving vraagt aanpassing, improvisatie en

Tineke in Huize Bruinsma? Wie is toch die mondige

tolerantie van iedereen.

jaar na een aantal jaren afwezig te zijn geweest weer

dader? Wordt deze moord opgelost?

overbuurvrouw en wat loopt die mooie Chantal toch het hele huis door? Als een gezellig feest eindigt in

Zondag 17 maart

een chaos is voor Sjef de maat vol, hij gooit iedereen

Rommelmarkt Racket Sport – Waalwijk Platen, cd’s, naaimachines, sapcentrifuges, speelgoed, kleren, postzegels, boeken, boekenkasten, bankstellen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het op de rommelmarkt. Voor iedereen die van een koopje houdt of behoefte heeft aan een vleugje nostalgie.

de deur uit en is er eindelijk rust in de tent. Kortom: vragen, vragen en nog eens vragen, natuurlijk veel verwarring en de bekende hilariteit.

Zaterdag 9 maart Kippenvel van Kippensoep Toneelgroep Strik in ’t Schooltje - Waspik Ergens in de mooie stille bergen van Frankrijk staat het knusse pensionnetje La Fleur waar verschillende mensen verblijven om van de rust, het uitzicht en de natuur te genieten. Deze rust wordt echter wreed verstoord wanneer er een moord wordt gepleegd. 32

Maandag 18 maart Cursus Toneelkijken Theater de Leest – Waalwijk Een beginnerscursus toneelkijken, voor iedereen


2013 die wel eens een toneelvoorstelling bezoekt en

Zaterdag 23 maart

nieuwsgierig is naar wat deze kunstvorm het publiek

Angela Groothuizen Boldertheater – Waspik Angela is een rasverteller die de toeschouwer meeneemt vanaf het eerste moment. Emotie en hilariteit gaan hand in hand, maar de muziek overheerst. Met de Optigan (een vergeten instrument uit de jaren 70), Hammond, Rhodes en haar muzikale vriend kneedt Angela de sound ter plekke tot een muziektheatershow met de uitstraling van een spektakel en de intimiteit van een huiskamer.

vertelt. Op drie avonden wordt stilgestaan bij de vele facetten van toneel: van theatergeschiedenis tot acteerstijlen, van het ontstaan van het theater tot verschillende manieren om een theatervoorstelling te bekijken en te analyseren. Uiteraard wordt ook aandacht besteed aan belangrijke iconen uit het theater, zoals bijvoorbeeld Shakespeare, Tsjechov en Brecht. In de toneelkijkcursus van 2012-2013 zal onder andere de voorstelling De Kersentuin van Anton Tsjechov centraal staan. Deze voorstelling is in Theater De Leest te zien op zondag 28 april om 14.30 uur. De cursus wordt gegeven door dramaturge

Woensdag 27 maart Film: Duel

Theater de Leest – Waalwijk ‘Duel’ (1971) is de eerste film van de succesvolste in 2000 haar studie Nederlandse taal- en letterkunde filmregisseur ooit: Steven Spielberg. Het verhaal af aan de Rijksuniversiteit Groningen en voltooide over een zakenman die door de woestijn naar daarna haar master Theaterwetenschappen/ een afspraak met een klant rijdt, is bloedstollend. Dramaturgie aan de Universiteit van Amsterdam. Onderweg haalt hij een oude vrachtwagen in. De psychotische vrachtwagenchauffeur voelt zich geschoffeerd en een ijzingwekkende achtervolging Vrijdag 22 maart Discozwemmen over de verlaten snelweg volgt. Het Franse Antiquarks schreef nieuwe muziek bij de film. De groep koos Zwembad Olympia – Waalwijk ervoor om de originele geluiden uit de film te Elke vrijdag organiseren we in zwembad Olympia het behouden en de muziek er als tweede laag overheen Discozwemmen. De verlichting en de muziek is die te spelen. Dit cine-concert is een prachtige kans om avond aangepast aan het thema en elke vrijdag is deze spannende cultklassieker na veertig jaar te (her) zelfs DJ Luc in het zwembad aanwezig! ontdekken. Willemijn Barelds. Zij werkt als freelance dramaturg,

onder andere bij Toneelgroep Amsterdam. Ze rondde

33

Meer weten over deze evenementen of kijken wat er te doen is in Waalwijk, Waspik en SprangCapelle? Op www.uitinwaalwijk. nl heeft u alle uitgaansinformatie binnen handbereik.


Trendy 2013 for You... Cyell

Baku

Phax

Pure Bodyfashion | Hoge Ham 107 | 5104 JC DONGEN Tel. 0162-371050 | www.purebodyfashion.nl | Volg ons op

Bij Designer Nails kunt u ook terecht voor:

Opleidingen (Acryl/Gel) Nagelproducten Workshops (o.a. Gellak)

Designer Nails

Behandeling alleen op afspraak

Designer Nails Tel. 06-52688053 http://www.designernails.nl Wilhelminastraat 51 - Drunen

Designer Nails is distributeur van


Streep 11 van de 12 onder de puzzel staande woorden weg. Het overgebleven woord is het antwoord. Vul het juiste antwoord in en maak kans op een waardebon ter waarde van € 50,-. Oplossing sturen via: www.nederlandbruist.nl/puzzel of sturen naar: Nederland Bruist C.V. t.a.v. maart De Langstraat Bruist Antwoordnummer 10048, 4800 VB Breda

Puzzel & Win!

StrenZa

pantalon tuniek zonnebril reistas armband oorbellen

StrenZa Ladiesfashion is een winkel in Dongen die zich richt op de modieuze vrouw van nu, die op zoek is naar schoenen, tassen, riemen, kleding en diverse accessoires voor een betaalbare prijs. Wilt u een origineel geschenk geven aan familie, vriendinnen of bekenden geef dan een cadeaubon van StrenZa Ladiesfashion cadeau.

enkellaarsjes ladiesfashion portemonnee slippers pumps spijkerbroek

Deze maand:

Een waardebon ter waarde van € 50,-.

20 maart Ladies Night bij StrenZa Ladiesfashion, extra koopavond van 18:30 uur tot 21:30 uur!

t.w.v € 50,- Aangeboden door Strenza Ladiesfashion St. Josephstraat 161a, 5104 ED Dongen 35


ERVAAR DE BIJZONDERE KWALITEIT EN KLASSE IN BUITENMEUBELEN.

St. Bavostraat 106 Rijsbergen (Breda) www.jenb.nl

TUINMEUBELEN

BIJZONDER IN BUITENMEUBELEN.

BBQ’S

SERREMEUBELEN PARASOLS BUITENVERLICHTING ACCESSOIRES

de Amerstreek Bruist maart 2013  

de Amerstreek Bruist maart 2013

de Amerstreek Bruist maart 2013  

de Amerstreek Bruist maart 2013

Advertisement