Page 1

De amerstreek/de langstraat

COMBI

oktober 2012 gratis meenemen! www.nederlandbruist.nl

Samenwonen,

zo doe je dat!

het succes van

Ben Woldring

Go retro

woontrend, Een mooie mix


25% GOEDKOPER dan je eigen kapper Alle bekende kappersmerken onder een dak. Al meer dan 10 jaar een begrip in kappersland!

Veilig, vertrouwd en snelle levering! www.hairfair.nl


NU BIJ DIJK 12 !!!

BEZOEK DE DINNERSHOWS MET ROB EN EMIEL ! Maar u kunt bij DIJK 12 ook uitstekend….. lunchen, dineren en feesten (zowel zakelijk als privé) M A G I C

C A B A R E T

T H E A T E R

D I N E R

Rob en Emiel (finalisten van het televisie-programma ‘De nieuwe Uri Geller’) nodigen u uit voor het Magic Cabaret Theater Diner. Zij voeren u mee in de wereld van cabaret, illusie, verwondering, theater en mentalisme. In deze voorstellingen gooien ze alle remmen los, u zult uw ogen niet geloven. Tijdens de voorstelling kunt u tevens genieten van een overheerlijk 5 gangen diner.

DATA : Maandag 24-09-2012

Dinsdag 27-11-2012

Dinsdag 23-10-2012 11-12-2012 23 oktoberDinsdag 2012

Reserveer nu: 0416 - 67 38 60 ■

BUBBLES AND WINE

HOME COOKING

Kosten diner + Show: € 50,-- p.p.

CATERING

Diner + show + drankenpakket: 19.00 - 24.00 uur: € 75,-- p.p.

LIVE ENTERTAINMENT

BUSINESS EVENTS

THEATER ARRANGEMENTEN

PRIJS :

VIP = show + drankenpakket en amuses + diner, ontvangst met bubbles + bubbles tot 24.00 uur: € 90,-- p.p. Een topavond met 5 gangendiner en wereldshow!

Winterdijk 12 (aan de gedempte haven) 5141 KE Waalwijk | T +31(0)416 67 38 60 | E info@dijk12.com www.dijk12.com


Colofon 6

Uitgever Nederland Bruist C.V. manager Marcel Bossers Office manager Marion Schoonenberg Vormgeving & traffic Nederland Bruist Eindredactie Nederland Bruist Themateksten RenĂŠe ter Berg Acquisitie Loes Levy en Marcel Bossers Oplage 15.000 Exemplaren

9

fotografie Bianca Dijck, Flits en Klik Contact de amerstreek / De langstraat Bruist Oosterhoutseweg 91C, 4816 KC Breda T 076-7115340, M 06-52318255

12

deamerstreek@nederlandbruist.nl delangstraat@nederlandbruist.nl

20

27

Contact Hoofdkantoor Nederland Bruist C.V. nl@nederlandbruist.nl www.nederlandbruist.nl www.belgiebruist.be

43

Inhoud

44

Copyright Nederland Bruist C.V. Het overnemen van artikelen als bedoeld in artikel 15 van de auteursrecht is niet toegestaan. Š2008 Nederland Bruist C.V. Merknaam Groot Veenendaal Bruist is een merknaam en eigendom van Nederland Bruist C.V. Deze uitgave is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Nederland Bruist C.V. is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. In dezelfde reeks verschijnen ook: Alkmaar, De Amerstreek, Breda, De Maasroute, Den Bosch, Haarlem, Nijmegen, Land van Cuijk, Rivierenland, Tilburg, Utrecht, De Peel, Land van Maas en Waal, Uden.


Bruisende lezer, De herfst dient zich aan. De temperaturen dalen en de avonden worden langer. Over een paar maanden staan we ’s ochtends in het donker op en kunnen de lampen weer aan zodra we ’s avonds thuiskomen. Hoogste tijd om ons huis winterproof te maken met een paar gezellige accessoires, een likje verf of nieuw behang. Laat je inspireren door ons coverthema op pagina 6 en 7 en lees alles over de leukste woontrends van dit moment. Ga jij deze maand samenwonen met je grote

liefde? Bekijk dan eens onze tips op pagina 20 en 21. Samenwonen was nog nooit zo leuk! Verder hebben we zoals je van ons gewend bent ook in deze uitgave de leukste evenementen voor je op een rij gezet, laten we een aantal bruisende ondernemers aan het woord en zijn er voor de puzzelliefhebbers een paar leuke prijzen te winnen. Veel leesplezier en tot volgende maand.

Veel leesplezier, Marcel Bossers


Woontrend:

Go Retro

Een van de leukste woontrends op dit moment is de retrotrend. We gaan terug naar de jaren vijftig en zestig, laten ons inspireren door de mooiste, vrolijkste en grappigste interieurmode van toen en gooien die in een eigentijdse mix. Denk Brigitte Bardot, denk jukebox en roze Cadillacs! Hoe creĂŤer je zelf die speelse sfeer?

Beeld: Designers Guild


Kleur & patroon Wat kleur betreft mag het lekker snoeperig. Warme tinten zoals rood, roze, oranje en zalm. Je kunt alles lekker door elkaar gebruiken. Hier en daar wat bruine fotolijstjes om de echte nostaligische sfeer compleet te maken. Ook wat patronen betreft mag je ‘all out’ gaan. Van ruitjes, tot bloemen, van barok tot luipaardprint, op behang, gordijnen, kussens en vloerkleden kun je je goddelijke gang gaan. Durf voor kitsch of folklore te gaan. Combineer alles gewoon met elkaar en kijk wat het resultaat is. Neem het vooral niet al te serieus. Deze trend heeft alles te maken met het geven van een dikke knipoog. Je interieur stylen moet vooral leuk zijn. Door allerlei kleuren en patronen naast elkaar te gebruiken creëer je een vrolijke en nonchalante sfeer in je woning.

Vorm & stof In de fifties en sixties hadden meubelen en accessoires uitgesproken vormen. Extreem rond of juist hoekig. Combineer zowel organische gevormde items met veel volume met strakke minimalistische meubelen. De meubelen zijn afgewerkt met een

zachte, suède of fluwelen stof of juist gladde harde opvlakken zoals lak en chroom.

Accessoires Ook wat accessoires betreft kan het niet gek genoeg. Tuttige schaaltjes en vaasjes, ouderwetse lampenkapjes. Wat zo’n 10 jaar geleden als oubollig en fout werd beschouwd mag nu zonder gêne weer de kamer in. Zelfs de, volgens sommige oerlelijke, Fat lava-vazen zijn weer überhip. Maak er jacht op bij de kringloop of in andere tweedehandswinkels of koop nieuwe items in retrolook. Zelfs de kitschy schilderijtjes met huilende zigeunerkindjes kunnen weer van je oma’s zolder gehaald.

Speels Een leuke manier om te laten zien dat je je interieur niet zo heel serieus neemt is het plaatsen van vintage speelgoed als decoratiemateriaal. Van oude dinkytoys tot een kunststof pop van je favoriete superheld. Heb je nog een ouderwets modelvliegtuigje? Zo’n geweldige metalen retro loopauto? Pronk ermee en het geeft je inrichting meteen die persoonlijke touch. 7


Het paard in de hoofdrol Een geschil over een paard, een moeizaam verkooptraject, (letsel)schade door een paard, problemen bij de pensionstalling, of verzekeringstechnische vragen? De adviespraktijk van Tact loopt vol met zaken waarin juridische aspecten en paarden een hoofdrol spelen. Door juridische expertise aan te laten sluiten aan de in de branche gebruikelijke terminologie en de cultuur van paardensportliefhebbers en -beoefenaren, worden onze cliĂŤnten optimaal bijgestaan en geadviseerd. Door kennis, ervaring en affiniteit met de hippische wereld analyseert en beoordeelt Tact snel om u vervolgens van dienst te kunnen zijn. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke partijen zoals manege- en pensionhouders, handelaars en fokkers. Tact letselschade - juridisch advies - coaching / www.tactdongen.nl / tel. 06-51497640 Rechtshulp bij u aan tafel.

ARTIC DENTAL DONGEN waar vakkennis en service samengaan

Martijn Vermeulen nam afgelopen jaar de klinisch tandtechnisch laboratorium van Jos Krijnen aan de Pr. Bernhardstraat 25 in Dongen over en heeft een duidelijke visie als het gaat om de kernwaarden van zijn tandtechnisch laboratorium.

ARTIC DENTAL Pr. Bernhardstraat 25 5104 HC Dongen tel. 0162-315066 openingstijden: Maandag tot en met donderdag 08:00-17:00. Vrijdag 08:00 - 14:00.


Bruisende zaken:

Bedrijf: Label BEU Sprangsestraat 1-b, Kaatsheuvel Tel: 06-24833252 Eigenaar: Wendy van Kempen www.label-beu.nl Waarom ben je deze winkel gestart? “Ik heb het altijd al leuk gevonden om te fröbelen en mooie dingen te maken. Na veertien jaar als lerares voor de klas te hebben gestaan, kwam ik tot de conclusie dat mijn hart ligt bij het maken van mooie dingen. Sinds 9 mei jl. heb ik naast mijn webwinkel ook een eigen zaak in Kaatsheuvel.”

Vanwaar de naam ‘Label BEU’?

Waar haal jij je inspiratie vandaan? “Ideeën doe ik op door veel rond te kijken. Ik houd me bezig met de mode- en woontrends van nu, maar geef daar wel mijn eigen unieke draai aan.”

“De naam Label Beu is ontstaan - alles is Bijzonder en Uniek – uit het feit dat ik na heel wat jaren mijn werk BEU was.”

Behalve de verkoop van leuke hebbedingetjes organiseer je ook workshops. Vertel.

Wat verkoop je zoal? “Naast handgemaakt werk zoals, tassen portemonnees en sieraden heb ik ook een collectie woonaccessoires, kleine meubels, kandelaars, kussens en nog veel meer. Een deel van mijn collectie komt nu onder andere uit Marokko, Kenya en Turkije. In de toekomst hoop ik uit nog veel meer mooie landen, Bijzondere en Unieke spullen te verzamelen.”

“Door het jaar heen zijn er, passend bij het seizoen en de trends, workshops te volgen. Ook is het mogelijk vanaf 4 personen voor je eigen gezelschap een workshop op maat te boeken.”

www.label-beu.nl

9


Hairextensions

Le Salon Hairstyling €195,-

(100 stuks inclusief zetten, snijden en stylen) 100% human hair!

Hairextensions € 195,-

Ta ri ev en 15 n en drogen € Wassen, knippe € 15 Kleurspoeling 20 ei) en drogen € Verven (uitgro 30 € en og dr g) en Verven (volledi

Waalwijk

(100 stuks inclusief zetten, snijden en stylen) 100% human hair!

Laageinde 109 | 5142 EG Waalwijk | Tel.: 06-57930390 / 06-33937189 | lesalonhairstyling@live.nl


Mammacare bij Pure Bodyfashion

Lingeriezaak Pure Bodyfashion is inmiddels al weer drie jaar gevestigd in het mooie winkelpand aan de Hoge Ham 107. Vanaf de start stond voor Claudia Meulblok vast dat er een afdeling Mammacare zou komen. Inmiddels is dat een feit. Claudia kwam in contact met Ans Blom, die al twintig jaar als SEMH gecertificeerd Mammacare adviseuse werkzaam is in Kaatsheuvel en omstreken. Ze werkt rechtstreeks met de zorgverzekering en maakt uitsluitend gebruik van de bekende merken Amoena en Anita, omdat deze een optimale pasvorm en draagcomfort hebben. Claudia: ‘We beschikken over een ruime sortering aan mammaprotheses en de daarbij behorende, sportieve en luxe lingerie ook voor de jonge vrouw. Tevens kunt u ook terecht voor bad protheses en badmode.’ ‘Ook hebben we een speciale, afgesloten ruimte gecreëerd waar de privacy wordt gegarandeerd’, aldus Claudia, die erg veel waarde hecht aan de belangen van de vrouwen die dringend behoefte hebben aan goede informatie en advies. ‘Het is essentieel dat u goed geholpen wordt en de aandacht en tijd krijgt die u nodig heeft om samen met Ans tot een weloverwogen keuze te komen.’ Ans is elke dinsdagmiddag aanwezig van 13.00 tot 18.00 uur. Om lange wachttijden te voorkomen is het raadzaam om een telefonische afspraak te maken via 0416-272054. Therapeutische elastische kousen Pure Bodyfashion heeft nog meer te bieden. ‘Bij ons kan men ook terecht voor het aanmeten van therapeutische

elastische kousen.’ Mirjam Trip heeft jarenlange ervaring als SEMH gecertificeerd aanmeter van elastische kousen, gecontracteerd door de zorgverzekeringen. U kunt een afspraak maken via 06-40389375. ‘Deze winter hebben wij ons best gedaan een gevarieerde en aansprekende collectie in te kopen. Nieuw: Tommy Hilfiger en Lounge Life.’

Kortom, het is zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen wanneer het u schikt.

UW PERSOONLIJKHEID MAAKT 'T VERSCHIL..

Pure Bodyfashion - Hoge Ham 107 - 5104 JC DONGEN - www.purebodyfashion.nl


‘het

Winston Post:

theater heeft magisch’

iets Dit theaterseizoen is acteur Winston Post te bewonderen in de musical ‘De Jantjes’. Deze ouderwets gezellige musical die zich afspeelt in de Amsterdamse Jordaan is te zien in theaters door het hele land. We spraken Winston Post een week voor zijn eerste repetities.

12


het Grote pubLiek kent je vooraL van tv. Hoe

vind je het om nu in het theater te mogen staan?

“Het is niet mijn eerste keer in het theater, maar het is wel de eerste musical waar ik in speel. Dat maakt het extra spannend. Ik ben natuurlijk geen zanger van beroep, maar ik kan wel aardig meezingen met de cast. Ik ga er mijn ziel en zaligheid in leggen en me laten verrassen. Ik vind het mooi dat ik dit mag doen en ik kijk vooral uit naar de samenwerking met Willeke Alberti. Ik hoop veel van haar te leren.”

Het stuk speelt zich af in het Jordaan van de jaren dertig. heb je ietS met amSterdam?

“Ik woon zelf in rotterdam, dus dat maakt het wel tot een uitdaging. Maar ik vind de jordaan de gezelligste wijk van Amsterdam. De geveltjes, de sfeer, je proeft er de nostalgie. Verder kom ik natuurlijk wekelijks in Amsterdam omdat het toch de bakermat is van de media in Nederland. Acteer workshops en masterclasses die ik volg vinden vaak daar plaats. Ik vermaak me er altijd prima, maar ik vind het ook heerlijk om die drukte weer achter me te laten en in mijn huis in rotterdam te zijn, waar ik gewoon kan parkeren voor de deur.” 14


heel anders dan in een theater? “Dat is een groot verschil. In het theater moet je

iS het acteren voor teLeviSie

groter spelen. en je moet nog meer rekening houden met de 4e muur. Dat is bij tv ook belangrijk, maar in het theater is dat de plek waar het publiek zit. Die willen ontvangen wat je speelt, ook op de achterste rij. Het leuke is dat je in het theater direct feedback krijgt. Het publiek lacht, snottert, stoot elkaar aan. De acteurs, het orkest en de zaal is een drie-eenheid die samen een synergie hebben. Het heeft iets magisch. Het voordeel van tv is dat je het opnieuw kunt doen als je je verspreekt.”

‘Hij vindt zichzelf geweldig, maar eigenlijk is het een klootzak’

Wat is dat voor iemand? “Mooie Leendert wordt door de jantjes zo

jij SpeeLt mooie Leendert in de jantjeS.

genoemd. Hij vindt zichzelf geweldig, maar eigenlijk is het een klootzak. Hij teert op zijn moeder en speelt met haar onder één hoedje. Hij is ondernemer en heeft een grote bek en is ook nog hardhandig naar de meiden. De jantjes nemen het weer op voor de dames en dat leidt tot schermutselingen.”

heeft die roL noG overeenkomSten met jouw eiGen karakter? “Ik ben geen klootzak ten opzichte van vrouwen en ik vind mezelf ook niet geweldig. een rol spelen die dichtbij je staat is leuk, maar totaal iemand anders spelen vind ik ook erg leuk. Laat mij ook maar eens een hooligan of een psychopaat spelen die onder de tattoos zit.

‘Ik ben natuurlijk geen zanger van beroep, maar ik kan wel aardig meezingen met de cast’

Is het goed te combineren met je werk voor tv? “Het gaat heel druk worden, want waarschijnlijk lopen er drie producties tegelijk. De opnames voor de kinderserie ‘Hallo K3’ gaan ook door en ik ga een lifestyle15

programma presenteren voor rtL 4. Waarschijnlijk komen er werkdagen aan van 18 uur en wordt het wel op mijn tandvlees lopen, maar ik vind het allemaal zo leuk om te doen.”

kijkt je zoontje jayden weL eenS naar je op tv? “Ik kijk wel eens proefafleveringen van ‘Hallo K3’ met hem en we zijn naar de Kabouter Plop film geweest waar ik in speelde. Hij is natuurlijk trots op me en hij moet er hard om lachen, maar hij vindt het ook heel normaal dat ik dit doe. Hij mag ook wel eens mee naar de set. De kinderen uit zijn klas zeggen natuurlijk wel eens ‘jouw papa is Bas van K3’, maar dan zegt hij ‘Nou, en?’.


Bij Designer Nails kunt u terecht voor: NIEUWE KLEUR

nieuw

Nieuwe collectie!

NIEUWE KLEUR

U kunt ons vinden aan de Grotestraat 133a – 5151 BK Drunen (Naast Keurslager Koen van Vugt) www.dressesandmore.nl

Opleidingen Nagelstyling Nail Art Gel lak French pedicure Spa manicure

Designer Nails

Behandeling alleen op afspraak

Designer Nails Tel. 06-52688053 http://www.designernails.nl Wilhelminastraat 51 - Drunen

Designer Nails is distributeur van

OUDE KLEUR

Feestaanbieding!

Pantonen 7527 c

Chocolade & Champagne Pantonen 7533 c massages Pantonen 7535 c

Pantonen 7530 c Pantonen 7531 c

Pantonen 7534 c

Verzachtend & hydraterend Bestel uw cadeaubon nu en profiteer van 2 unieke & overheerlijke massages tegen absolute feestprijzen!

Kijk voor meer informatie op www.2pb.eu

www.gekkehuis.com ‘t Gekkehuis • St. Josephstraat 161 5104 ED Dongen • Tel: 0162 - 31 00 19


40

Plus Relatie.nl

Het wordt steeds leuker!

Professioneel Enthousiast Succesvol

40PlusRelatie zorgt op een persoonlijke, vakkundige en discrete manier voor ontmoetingen tussen gelijkgestemde singles vanaf 40 jaar.

rkende R

iebureaus lat

Lid

BER

Snoekweg 2B 4941 SC Raamdonksveer t 0161 223467

e

Diana Brakkee | 0162-693419

heverenigi nc

E ng

Ik kijk uit naar een persoonlijke ontmoeting.

van de Br a

Neem nu de stap... Omdat veel dingen leuker zijn met zijn tweeën!

Voor al uw stoffeerwerk!

Vanaf nu hebben we naast ons vaste assortiment ook Creaton klei en een groot aanbod van glazuren in onze winkel.

- Ook voor workshops Klei Keramiek. - Ook voor schilderslessen. - Workshops Gesso printen, Strukturen, materie schilderen. - Exposities van schilderijen en keramieken objecten.

In de winkel worden regelmatig leuke workshops en lessen gegeven met o.a. iedere laatste zaterdag van de maand een workshop strukturen. Op onze website kunt u verdere informatie vinden over de winkel, het assortiment, de workshops, de cursussen en kunt u bestellen in onze webwinkel.

Leijsenhoek 29 – 4901 ER – Oosterhout – 0162 852578 – www.kleurenkunst.com – info@kleurenkunst.com


KOM VOOR MEER INFORMATIE NAAR DE GEZOND & WEL BEURS (HAL2 - STAND B1) zaterdag 6 oktober van 10.00 - 17.00 uur zondag 7 oktober van 11.00 - 18.00 uur • U heeft een loszittend kunstgebit en/of wilt een nieuw kunstgebit • U wilt meer weten over de implantaatgedragen prothese (klikgebit) • Reparaties klaar terwijl u wacht (na telefonische afspraak) • Behandelingen op afspraak GRATIS en DESKUNDIG advies

Tandprothetische Praktijk Zembowicz BV, Hertog Janstraat 1a, 5141 KJ Waalwijk, www.tppzembowicz.nl


Je hebt de vrouw of man v nacht bij elkaar zijn. Je ho liggen op de loer, misschi

Samenw


an je dromen gevonden en je kunt niet wachten om te gaan samenwonen. Lekker dag en udt van elkaar, dus dat moet goed gaan. Maar is het wel zo makkelijk? Kleine irritaties en heb je andere verwachtingen of leer je een andere kant van je partner kennen.

Gedachten lezen Vertel de ander wat je verwacht van het samenwonen. Als je partner niet weet dat jij wil dat hij meer doet in het huishouden, of vaker thuis is, dan schrikt hij of zij zich rot als je ineens uitvalt en kwaad wordt. Je partner kan je gedachten niet lezen, dus maak duidelijk wat je voelt en wat je wilt en luister of dit overeenkomt met wat je partner verwacht van het samenwonen.

je partner. Hij hangt z’n jas nooit op, maar laat hem slingeren. Zij haalt haar haren niet uit het doucheputje. Hij laat scheten in bed. Wil je echt een eindeloze strijd aangaan om hem ervan te overtuigen hoe het moet? Of leg je je neer bij het feit dat je af en toe zijn jas zult moeten ophangen of haar haren uit het putje moet halen? Een kleine moeite toch? Bovendien zul je zelf ook dingen doen waar je partner van baalt.

Leg het daar maar neer

Eigen leven

Dr. Phil vraagt het zijn ‘cliënten’ regelmatig: wil je liever gelijk hebben of wil je liever gelukkig zijn? Als je samenwoont zul je je zeker gaan storen aan kleine slordigheden van

‘If you love someone, set them free’ zingt Sting. Een wijze tekst. Samenwonen betekent niet dat je 24 uur per dag bij elkaar moet zijn. Tuurlijk is het leuk en belangrijk

onen

om dingen samen te doen in een relatie. Maar doe ook dingen alleen. Ga op pad met vriendinnen of vrienden, ga sporten, naar de bios met je broer, naar de markt, waar je ook maar zin in hebt. Als je ook je eigen bezigheden en interesses houdt, blijf je een interessant persoon voor elkaar en heb je leuke dingen om samen over te praten.

Verrassing! Het gevaar van samenwonen zit hem in de routine en de vanzelfsprekendheid. Je bent na een tijdje zo aan elkaar gewend dat je elkaars zinnen bijna kan afmaken. Dan is het oppassen dat je de ander niet voor lief neemt. Luister oprecht naar elkaar, toon je dankbaarheid voor wat de ander allemaal voor je doet en verras elkaar. Stap uit je routine en zorg dat het niet te voorspelbaar wordt.

Zo doe je dat!

Als je samenwoont zul je je zeker gaan storen 21

aan kleine slordigheden van je partner


Drive In Verhuur Events en Artiesten begeleiding Westeinde 50 5141 AD, Waalwijk Tel. 06-13512513 Tel. 06-15020630

www.audioenco.eu audio-co@live.nl

GRATIS CADEAU CHEQUE t.w.v. € 45,-

Deze cadeaucheque kunt u inleveren bij een REVIDERM microdermabrasie behandeling t.w.v. van € 99,50 CADEAU CHEQUE geldig t/m 15 dec ‘12 t.w.v. € 45,-

GRATIS

Hoe uw huid er morgen uitziet, bepaalt u vandaag Instituut Lotus Huidverzorging/coaching Wilhelminastraat 117 4905 AV Oosterhout

D

06 – 14 49 60 08 www.studio-Lotus.nl

g

Hoe je huid er morgen uitziet, Hoe uw huid er morgen uitziet,  bepaalt u vandaag bepaalt Gevestigd in Heijl sport- en vrijetijdscentrum.

Adv_reviderm_aug12.indd 1

Instituut Lotus Huidverzorging/coaching Wilhelminalaan Wilhelminastraat 117 117 4905 AV Oosterhout Adv_reviderm_aug12.indd 1

05-09-12 11:19

06 – 14 49 60 08 www.studio-Lotus.nl Gevestigd in Heijl sport- en vrijetijdscentrum.


Puzzel & Win! Streep 11 van de 12 onder de puzzel staande woorden weg. Het overgebleven woord is het antwoord. Vul het juiste antwoord in op onze site en misschien maak jij kans op een waardebon ter waarde van â‚Ź 75,Oplossing sturen via: www.nederlandbruist.nl/puzzel of sturen naar: Nederland Bruist C.V. t.a.v. Oktober De Amerstreek Bruist Antwoordnummer 10048, 4800 VB Breda

solderen goud polijsten zilver hangmotor ciseleren

planeerhamer staak ontwerpen rondbuigtang toetsen platina

Deze maand:

een tegoedbon t.w.v. â‚Ź 75,-

Edelsmidsatelier

Aangeboden door edelsmidatelier Drossaardstraat 1, rijen

Voor het ontwerpen, Edelsmidsatelier vervaardigen, veranderen en repareren van uw sieraad

www.atelier-m.nl

Matthijsse Matthijsse


Dongen

De e Plataan l t a d r dag d g De e Plataan l t a iiedere iiedere d r d dag geen e feestje! f e te een e feestje! f e te

Catalpa kindercentrum

Catalpa kindercentrum

St. Josephstraat 76 | Dongen

St. Josephstraat 76 | Dongen T 0162-700121 T 0162-700121 www.kinderdagverblijf-deplataan.nl www.kinderdagverblijf-deplataan.nl

In Dongen doen we dingen samen


Een vertrouwde naam voor een stijlvolle uitvaart Uitvaartzorg Koning Vlierlaan 29 - 4907 AC Oosterhout - Tel. 0162 - 49 99 88 Mob. 06 - 25 06 22 54 - www.uitvaartzorgkoning.nl

Broeders Gezondheidswinkel Keiweg 7 • 4901 JD Oosterhout Tel. 0162 - 45 32 23 info@broedersgezondheidswinkel.nl www.broedersgezondheidswinkel.nl

Onze gezondheidstip voor u: Uit recent onderzoek is gebleken dat er een duidelijk verband bestaat tussen GSM-straling van mobiele telefoons en klachten als slapeloosheid, hoofdpijn, migraine, duizeligheid, chronische vermoeidheid en gebrek aan concentratie. U kunt deze klachten voorkomen met de bij ons verkrijgbare PXD Mobichip. Deze zorgt ervoor dat u gezond kunt bellen, omdat de GSM-straling onschadelijk wordt gemaakt.



De Hypotheek Lounge betrouwbaar | persoonlijk | alle tijd | duidelijkheid

Wino van de Steenoven Hypotheekadviseur Hertog Janstraat 6 | 5141 KJ Waalwijk Telefoon 0416 - 744 744 info@dehypotheeklounge.nl www.dehypotheeklounge.nl


KNIPPEN VOOR 10 EURO Uw kapster bij u aan huis in Dongen

Wen’s Haarmode Wendy Wessels tel. 06-12851583

Golf introductie 5 trainingen voor € 50,-. Ontdek nu of golf iets voor je is!

Dukaatstraat 21- 4903 RN Oosterhout info@golfschoolwimvankaathoven.nl - 06-1887 0496

betrouwbaar | persoonlijk | alle tijd | duidelijkheid


Oost-Brabant en ĂŠĂŠn van zijn Rotondes Steeds vaker zie je de uitbesteding van de rotonde door gemeenten aan bedrijven. Zij zorgen er dan voor dat de rotonde wordt aangekleed door beplanting of anderszins. Een slimme regeling door gemeenten, zij hoeven niet meer te zorgen dat de rotonde er goed en netjes bijligt. Dit zorgt er voor dat men steeds vaker voor mooie verrassingen komt te staan door de diversiteit in de rotonde. Deze keer ben ik naar het oosten van Brabant afgereisd. De plaats waar ik geboren en getogen ben. Beugen, een klein dorpje zo`n 30 kilometer onder Nijmegen. Een mooie streek om te wandelen langs de rivier de Maas of de restanten van de maasheggen. Onlangs zijn er enkele rotondes aangelegd die de moeite van het bekijken waard zijn. Onderstaande rotonde wordt door een kweker in de buurt aangeplant. Hij combineert seizoensbeplanting met wintergroene heesters en cupressus.

www.juka.nl Voor de tuin die bij u past Ook voor workshops Beplanting en Tuin ontwerpen R. Calis, Tuindesigner, Tramstraat 109 - 5104 GK Dongen - 0162-851591 / 06-25362177 27


Bruisende Belangrijkste zakelijke stap?

“De belangrijkste stap die ik heb gezet is om op mijn 13e te beginnen met mijn bedrijf. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik sta waar ik nu sta. Al snel na de bouw van mijn website had ik een gevoel van: dit gaat leuk worden. Ik had nooit verwacht dat het zo’n groot succes zo zijn, maar ik proefde al wel dat er business in zat. Al snel wilden verschillende partijen adverteren op de site en die wilden natuurlijk een nette factuur ontvangen. Daarvoor moest ik me inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Daar zeiden ze: ‘Kom maar terug als je 18 bent.’ Uiteindelijk heb ik mijn moeder bereid gevonden om het bedrijf op haar naam te zetten. Op het moment dat ik 18 werd, heb ik het direct op mijn eigen naam laten zetten.”

Het ondernemen zat er dus al jong in? “Voor mijn dertiende had ik al allerlei handeltjes met vriendjes en vriendinnetjes. Dan verzamelde ik


Ben

Als dertienjarige jongen begon hij de consumenten website bellen.com, dat direct een geweldig succes bleek. Ben Woldring is pas 26 jaar, maar al de helft van zijn leven ondernemer. Nu heeft hij meerdere uiterst succesvolle vergelijkingswebsiteS onder zijn hoede die allen vallen onder zijn Bencom Group.

fruit van de bomen bij mijn opa en oma in de tuin en dat verkocht ik dan. Ik ben in 1998 met bellen. com begonnen toen het internet in opkomst was en ik was er dus als de wiedeweerga bij. Het internet bood me de kans om landelijk of zelfs wereldwijd te opereren.”

Grootste succes? “Met het bedrijf hebben we meerdere grote successen geboekt, maar voor mij persoonlijk was het grootste succes de prijs van het Amerikaanse zakenmagazine Business Week. Ik werd in 2006 door hen benoemd tot beste ondernemer van Europa onder de 25 jaar.”

uitvoering. Ik ben net terug van een presentatie in Suriname voor een organisatie die ondernemerschap en innovatie stimuleert. Daar heb ik ook uitgelegd dat iedereen altijd wel een mening heeft als je met iets nieuws komt. Die meningen zijn niet altijd positief en dat neemt vaak al een stuk enthousiasme bij je weg. Mijn advies is: maak een beginnetje, laat bijvoorbeeld een prototype maken of werk iets

concreets uit. Presenteer dat dan aan een kleine groep mensen en als die mensen enthousiast zijn kun je het bij een groter publiek introduceren.”

Grootste geluk? “Geluk zit in kleine dingen. Zeilen op een mooie zomerse dag of een mooie tennispot. Verder zit geluk voor mij ook in het creëren van nieuwe dingen en kijken of het lukt.”

Beste zakelijke advies? “Just do it! Als je iets interessants bedenkt, ga er dan iets mee doen. Het draait allemaal om de

www.bencom.nl, www.bellen.com, www.internetten.nl, www.digitelevisie.nl, www.totaalwijzer.nl, www.gaslicht.com, www.lookingforbooking.nl 29


OUD EN N

pa

Fe e st da ge n spe cia l

C A D E AU T I P S

pag 5

D O L L E KO

De Leest pakt uit! 2012

KORTING OP DIVERSE VOORSTELLINGEN

Theater De Leest Waalwijk


Agenda Theater De Leest | oktober 2012 ma 1 okt

20.15 uur

On the Road - film

di 2 okt

20.15 uur

Jakob Alhbom & Alhbom Race Track | Lebensraum - uniek

vr 5 okt

20.15 uur

Djemm! | Moulin Rouge - uit de regio

za 6 okt

20.15 uur

Djemm! | Moulin Rouge - uit de regio

zo 7 okt

14.00 uur

Djemm! | Moulin Rouge - uit de regio

ma 8 okt

20.15 uur

Friends with kids - film

do 11 okt

20.15 uur

Guide Weijers | Oudejaarsconference (try-out/16+) - uitverkocht

vr 12 okt

20.15 uur

Guide Weijers | Oudejaarsconference (try-out/16+) - uitverkocht

zo 14 okt

- uur

Kinder Film & Theater Feest - jeugd/familie

ma 15 okt

- uur

Kinder Film & Theater Feest - jeugd/familie

di 16 okt

14.00 uur

Nijntje, de musical (3+) | Theater Familie - jeugd/familie

di 16 okt

16.00 uur

Nijntje, de musical (3+) | Theater Familie - jeugd/familie

wo 17 okt

20.15 uur

Murth Mossel | Gunstige ligging ten opzicht van de wereld - cabaret

do 18 okt

20.15 uur

Nearly Neil | The greatest hits of Neil Diamond - muziek

za 20 okt

20.15 uur

Ons kent ons | De revue - cabaret

zo 21 okt

14.30 uur

Emma’s Feest | Ingeborg Elzevier, Bram van der Vlugt - toneel

ma 22 okt

14.00 uur

Tous Ensemble - film

ma 22 okt

20.15 uur

Tous Ensemble - film

di 23 okt

20.15 uur

Omnia I Musick and Poëtree - muziek

wo 24 okt

20.15 uur

De Bonbonfabriek I Jon van Eerd, Johnny Kraaijkamp e.a. - toneel

do 25 okt

20.15 uur

Javier Guzman I Oorverdovend - cabaret

vr 26 okt

20.15 uur

Mike & Thomas I Kerstrevue (try-out) - cabaret

za 27 okt

20.15 uur

The Westenders I Songs from the best musicals ever - musical

zo 28 okt 14.00 - 20.15 uur

Koning van Katoren, de musical (8+) I Theater Terra - jeugd/familie

di 30 okt

20.15 uur

De verbouwing I - film

wo 31 okt

14.00 uur

VET Kindercabaret (5+) I Moddervet - jeugd/familie

wo 31 okt

20.15 uur

De verbouwing I - film

Meer informatie en kaartverkoop Theater De Leest Vredesplein 12 5142 RA Waalwijk info@deleest.nl www.deleest.nl Bespreekbureau T 0416 33 17 51 Geopend: ma t/m vr 11.00 – 14.00 uur en één uur voor aanvang van voorstellingen. Bekijk het volledige programma van Theater De Leest op www.deleest.nl of vraag de programmagids aan via 0416 - 33 17 51. Digitale nieuwsbrief ontvangen? www.deleest.nl/nieuwsbrief

www.deleest.nl

win win win S- ! PRIJ G!! VRAA

Maak kans op 2 vrijkaarten voor de film ‘De Verbouwing’ op dinsdag 30 oktober in Theater De Leest! Wat moet je doen? Beantwoord onderstaande vraag en stuur een e-mail met je antwoord, naam en adresgegevens, onder vermelding van ‘De Leest Bruist oktober’, vóór woensdag 24 oktober naar pr@deleest.nl Vraag: Wie speelt de vrouwelijke hoofdrol in deze film?


! t s i u r B a i d e M Social 1-10-12 13.00 uur VOL 8-10-12 13.00 uur VOL 6-11-12 19.00 uur nog plaatsen vrij 4-12-12 19.00 uur nog plaatsen vrij

Uitnodiging Workshop

Social Media hoort er tegenwoordig ook bij. Daarom heeft Nederland Bruist besloten om een workshop te gaan geven. U als relatie bent daar natuurlijk voor uitgenodigd. In plaats van â‚Ź 149,- betaalt u eenmalig â‚Ź 99,- voor deze middag. Wilt u ook digitaal gaan Bruisen,

maar weet u niet goed hoe? Schrijf u dan in op socialmedia@nederlandbruist.nl. De eerste twee workshops zitten al vol. Dinsdag 6 november en dinsdag 4 december zijn er nog een aantal plaatsen vrij, dus wees er snel bij. Vol=Vol

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 076-711 53 40, Marion Schoonenberg


Bruisende zaken:

Bedrijf: Akropolis Klappeijstraat 3, Oosterhout Tel: 0162-423921 Eigenaar: Dimitri Bacharidis www.akropolisoosterhout.nl Waarom ben je dit restaurant begonnen? “Akropolis is een familiebedrijf. Ruim tien jaar geleden heb ik het restaurant van mijn ouders overgenomen omdat het dankbaar en sociaal werk is.”

Wat betekent ondernemen voor jou?

vlees veelal wordt gegrild. Ingrediënten die veel gebruikt worden zijn: oregano, mint, knoflook, dille en olijfolie.”

“Ondernemen betekent voor mij vernieuwen en mijn gasten blijven voorzien van steeds wisselende gerechten en concepten. Dat is soms best riskant, maar dat maakt het wel leuk om te doen.”

Welke specialiteiten staan er zoal op de kaart?

Wat maakt de Griekse keuken zo speciaal en wat zijn typisch Griekse ingrediënten?

“Je vind bij ons de meest uiteenlopende gerechten op de kaart. Een aanrader is ‘stifado’. Dit is een stoofpotje van kalfsvlees en lamshaasjes in een heerlijke roomsaus van feta. En ook onze ‘giros’ beschouw ik als een van onze specialiteiten omdat wij die helemaal zelf bereiden en marineren.”

“De Griekse keuken is erg gezond doordat we onze gerechten bereiden met olijfolie en het

Voor welk gerecht kunnen we jou ’s nachts wakker maken? “Tzatziki! Dat is de lekkerste saus die er is en ook nog eens overal bij geserveerd kan worden.”

33


Profiteer in oktober van € 7,50 korting

Waarvan wij € 2,50 doneren aan het borstkankerfonds

WWW.DECIJFERCOMPANY.NL T. 013 - 822 15 55

* Bij besteding vanaf vijfentwintig euro. Maximaal 1 cheque p.p.

Wij steunen de strijd tegen borstkanker, u ook?

Hoge Ham 107 Dongen T 0162 371 050

www.purebodyfashion.nl

Doa Ruang Voor meer informatie over traditionele Thaise massage of het maken van een afspraak, bel 0416-312806 of 06-30727313, www.dao-ruang.nl Heistraat 38, Sprang-Capelle


DITjESEn/DatJes

Van de mannen die overlijden tijdens seks, ligt 93% met zijn minnares in bed. kofďŹ edrinkers leven gemiddeld langer. Mannelijke orang-oetans die nog kind willen blijven, kunnen hun (lichamelijke) volwassenheid 10 jaar uitstellen. In de openbare toiletten in Beijing mogen volgens de nieuwe schoonmaaknormen nooit meer dan

2 vliegen rondhangen.

De grootste eetmachine op aarde is de rups. Hij kan in 20 dagen 10.000 keer zijn lichaamsgewicht eten.

mannen roDDelen meer dan vrouwen.

Vrouwen worden ouder dan mannen. Het CBS berekende dat 2/3 van de 80-plussers in nederland vrouw is.

olifanten kunnen niet springen.

omdat ze zo zwaar zijn, zouden ze al hun botten breken. Van de 350.000 achternamen in nederland wordt de helft met uitsterven bedreigd. 35


www.kachels.nl

Distributiestraat 59 4283 JN Giessen Tel. (0183) 441217 ma. t/m wo. gesloten do-vr. 10.00-17.00 uur za. 09.00-16.00 uur

Scheiden…en dan? komen al die vragen Voor de juiste antwoorden: DSC-ScheidingsAdvies Voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

• werkt۰met beide partners • in het belang van u alle twee • en met name van uw kinderen • tegen een vooraf afgesproken, vaste en betaalbare prijs

Hans Meulemans Tel: 0162-38 66 17 of 06-125 56 459 Mail: scheiding@dsc-advies.nl www.scheiding.dsc-advies.nl

Een adviseur voor de gehele scheiding!


Schoonheidssalon

LA BONNE IMAGE:

biedt een compleet pakket aan op het gebied van gezichts-, lichaamsbehandelingen en afslanken. In deze editie van de Amerstreek Bruist willen we graag een mooie najaarsbehandeling van Gatineau onder de aandacht brengen.

Speciale aanbieding in de maanden oktober en november! Peeling Expertbehandeling incl. huidanalyse m.b.v. onze nieuwe Skin Analyzer. Normale prijs € 69,50 nu voor € 32,50. Bij aankoop van 2 Gatineau-producten (m.u.v. de reinigers) krijgt u deze behandeling zelfs gratis! Deze behandeling bestaat uit slechts 3 stappen: Een zachte en veilige peeling Microdermabrasie d.m.v. bamboekorrels Een op maat gemaakt programma geschikt voor elk huidtype Resultaat: een stralend en fris uiterlijk! Een heerlijke oppepper voor uw huid na de zomermaanden, waarin uw huid vaak verdikt (verhoornd) raakt door de zon.

Uitleg Skin Analyzer:

La Bonne Image

Met dit apparaat maken wij een foto van uw huid. Op basis hiervan worden een aantal specificaties gemeten zoals: talggehalte, vlekjes/onregelmatigheden, diepte van de rimpels en dichtheid van de poriën. Door middel van een sonde kunnen we de stevigheid en hydratatieniveau van uw huid meten. Door deze gegevens zijn we nog beter in staat om de juiste producten voor uw huid te kunnen adviseren.

Suze Groenewegstraat 18 5122 BR Rijen Tel 0161 - 23 24 23 www.labonneimage.nl info@labonneimage.nl

Tevens ontvangt u bij aankoop van een product een leuke attentie. Wij hopen u spoedig als onze gast te mogen begroeten! Kijk voor meer informatie over onze salon op de website: www.labonneimage.nl Bel voor het maken van een afspraak of meer informatie naar tel. 0161-232423. 37


Flits en Klik

U kunt bij terecht in studio en op locatie voor: • • •

• •

Bedrijfsfotografie Bruidsfotografie Portretfotografie voor o.a. zwangere vrouwen, baby’s, kinderen, volwassenen, gezinnen, glamour en nude (met of zonder visagist) Reisfotografie Stockfotografie

Kunst aan de muur? Bestel een mooie foto van onze website. Wilt u graag mooie foto’s van uzelf of uw gezin? Heeft uw bedrijf commerciële foto’s nodig? Bent u zwanger en wilt u een fotosessie? Gaat u trouwen en wilt u een originele of een klassieke reportage? Alles is mogelijk bij Flits en Klik.

Openingskorting van mijn studio. Fotoshoot voor 2 personen: € 85,- i.p.v. € 95,-! Bel of mail voor een te gekke fotoshoot!

Flits en Klik, een laagdrempelige, klantvriendelijke fotograaf met oog voor detail. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak. tel. 06-52412351 - www.flitsenklik.nl - flitsenklik@ziggo.nl


2Swing4U presenteert op 20 oktober

Zaterdagavond 20 oktober vindt er een uniek evenement plaats, 19 zangers en zangeressen treden op met bigband 2Swing4u. Laat je verrassen door de soulvolle en swingende nummers van de bigband, met iedere keer een andere combinatie van zangers.

eden e een optr In de pauz se band da van de Bre

Locatie: Oncle Jean Ginnekenweg 338 Breda

Zaal open: 20:00 uur Aanvang: 20:30 uur Entree: gratis

www.2swing4u.nl


STRAAT DE AMERSTREEK/DE LANG

COMBI

MEENEMEN! L OKTOBER 2012 GRATIS WWW.NEDERLANDBRUIST.N

SAMENWONEN

zo doe je dat! BEN WOLDRING

zijn succes

GO RETRO

MOOIE MIX WOONTREND, EEN

‘like’ ons op

Facebook www.facebook.com/DeLangstraatBruist

Mathildastraat 44 4901 HC Oosterhout Tel. 0162-470 480 info@chiropractieoosterhout.nl www.chiropractieoosterhout.nl

Rug- en nekklachten

hernia

artrose (‘slijtage’)

tintelingen

ischias

hoofdpijn etc.


Puzzel & Win!

Streep 11 van de 12 onder de puzzel staande woorden weg. Het overgebleven woord is het antwoord. Vul het juiste antwoord in op onze site en maak kans op een internet theoriecursus of 1 uur auto- of motorrijles! Oplossing sturen via: www.nederlandbruist.nl/puzzel of sturen naar: Nederland Bruist C.V. t.a.v. Oktober De Langstraat Bruist Antwoordnummer 10048, 4800 VB Breda

autorijles motorrijles vrachtautorijles bromfietsrijles brommobielrijles autorijexamen theorielessen

dubbele bediening examinator theorieexamen rijlesplanning rijlesvorderingskaart vakbekwaamheid rijinstructeur

Deze maand:

t.w.v. ₏ 64,50 Aangeboden door verkeersschool BAX! d’Oultremontweg 2, elshout

internet theoriecursus voor het autorijbewijs of 1 uur auto- of motorrijles.


Bruisende zaken:

Bedrijf: Café De Langstraat Besoyensestraat 140, Waalwijk Tel: 0416-333788 Eigenaren: Herja en Daan van Woensel Waarom zijn jullie deze onderneming begonnen? Herja: “In eerste instantie wilden Daan en ik een eetcafé beginnen. Omdat het café zo goed liep, hebben we het eetgedeelte achterwege gelaten.”

Wat voor kroeg is Café De Langstraat?

salsa avonden, fietstochten, kaarttoernooien en cocktailavonden georganiseerd.”

“Het is een café waar meerdere evenementen en afwisselende avonden worden georganiseerd in combinatie met een gevarieerd publiek.”

Op welke dagen moeten we zeker een bezoek brengen aan Café De Langstraat?

Welke activiteiten worden er in het café zoal georganiseerd?

“In het weekend. Over het algemeen zijn er op vrijdagavond meer jongeren in het café te vinden. Op zaterdag en zondag mengen jong en oud zich.”

“Er wordt - ook in verenigingsverband gebiljart, gedart en diverse kaartspellen als rikken, bridge, toepen en skip bo gespeeld. Daarnaast is er drie keer per jaar een pubquiz en worden er

Tot slot, wat maakt ondernemen in de Langstraat zo leuk? “Ondernemen in de Langstraat zorgt voor veel plezier. Daarnaast ontstaan er ook heel veel vriendschappen en gaan Daan en ik, als daar tijd voor is, met de gasten motorrijden en naar het theater, waarna de avond wordt afgesloten met een borrel in Café De Langstraat.”

43


Programma

Toerisme & UITpunt Waalwijk Woensdag 03 oktober: 14:30 uur Vertelvoorstelling met Sproet

Woensdag 10 oktober: 14:30 uur Toveren met woorden

Bibliotheek Midden-Brabant, vestiging Waalwijk Vertelvoorstelling over Spekkie en Sproet. Een leuke en spannende vertelvoorstelling over het geliefde speurdersduo Spekkie en Sproet. Over geheimzinnige gasten en een spannende zoektocht in het schip. Natuurlijk zal ook het Spekkie en Sproetlied gezongen worden.

Bibliotheek Midden-Brabant, vestiging Waspik Een interactief programma vol humor en vrolijkheid met schrijver en dichter Eus Roovers. Eus Roovers vertelt over het schrijven van gedichten en boeken en natuurlijk leest hij ook voor uit eigen werk. Samen met de kinderen tovert hij met woorden, waarbij plezier in schrijven, het gebruik van de eigen fantasie en spelen met taal centraal staat.

Vrijdag 5 oktober: 20:15 uur zaterdag 6 oktober: 20:15 uur zondag 7 oktober: 14:00 uur Djemm! presenteert: Moulin Rouge Theater de Leest Parijs... 1899... de Moulin Rouge... nachtclub, danszaal, bordeel. Waar de rijken der aarde zich vermaken met de prachtige jonge meiden van de onderwereld. De allermooiste is Satine, courtisane voor de hoogste bieder. Ster van de Moulin Rouge. Bij toeval ontmoet zij Christian, een jonge Engelse schrijver die zijn geluk komt beproeven in Parijs. Eerst is er verlangen. Dan passie. Dan de achterdocht, jaloezie, woede en verraad. Zonder vertrouwen is er geen liefde. En de jaloezie, ja, de jaloezie die brengt je tot waanzin!! Of echte liefde uiteindelijk overwint? Meeslepende live muziek, dans en spel trekken u de Moulin Rouge in!

44

Zaterdag 13 oktober: 11:30 uur Tourtocht Francinus de Windt – Raadhuisplein Waalwijk Op het Raadhuisplein in Waalwijk starten zo’n 175 deelnemers (veel prominente (oud)renners) de 60 kilometer lange tourtocht voor het Hospice Francinus de Wind.

Zaterdag 13 oktober: 19:30 uur Waalwijk Ontmoet Mandemakersstadion Waalwijk, Waalwijkers ontmoeten elkaar en voor het gemeentebestuur is dit hét moment om bijzondere prestaties van sporters, vrijwilligers en ondernemers in ’t zonnetje te zetten. Naast een hapje en een drankje zullen artiesten als Vinzzent, Peter Beense en René Schuurmans optredens verzorgen.


2012 Zaterdag 20 oktober: 18:00 uur Magic Dinner Show

Vrijdag 26 oktober: 14:00 uur Workshop De Kast van mijn Tante

Hotel Waalwijk, Hotel Waalwijk presenteert een Magic Dinner Show met o.a. meervoudig Nederlands Kampioen goochelen Henk Arnoldus en Leo Smetsers.

De Kast van mijn Tante Waspik, Het is fijn om samen met je kind, moeder of vriendin creatief bezig te zijn en dan ook nog met iets moois naar huis te gaan!

Djemm! 45

Meer weten over deze evenementen of kijken wat er te doen is in Waalwijk, Waspik of SprangCapelle? Op www. uitinwaalwijk. nl heeft u alle uitgaansinformatie binnen handbereik!


Exclusief Exclusief voor bruist lezers Exclusief

Vakantiefoto’s al gebundeld?

Actie: op fotoboek a4!

25% korting or je nde actiecode vo Gebruik onderstaa de: FDZOMER12 bestelling.* actieco 2 *de code is geldig

ber 201

tot en met 1 novem

Fotodealer•nl Maak nu simpel en snel een fotoboek

Aan de slag? 1. Ga naar www.fotodealer.nl en download onze gratis software. 2. Maak met je eigen foto(’s) een fotoproduct. 3. Je ontvangt je bestelling binnen 3-5 werkdagen.

25% korting


Puzzel & Win! Streep 11 van de 12 onder de puzzel staande woorden weg. Het overgebleven woord is het antwoord. Vul het juiste antwoord in op onze site en misschien maakt u kans op een handdoekenset t.w.v. â‚Ź 40,00 1 x 60/110, 1 x 50/100, 1 x washand. Oplossing sturen via: www.nederlandbruist.nl/puzzel of sturen naar: Nederland Bruist C.V. t.a.v. oktober Langstraat Bruist Antwoordnummer 10048, 4800 VB Breda

De straat is wel afgesloten, maar wij zijn open!

Deze maand:

een handdoekenset t.w.v. â‚Ź 40,Aangeboden door In dreams, Grotestraat 326, Waalwijk tel. (0416) 35 25 52 www.in-dreams.nl

korting boxsprings webshop slapen borduren matrassen

handdoeken overtrekken theedoeken gastendoekjes stomerij dreams


EERST NAAR JAC KLIJN!

Amerikastraat 18 | 5171 PL Kaatsheuvel | T 0416 280 055 | F 0416 278 645 | info@jac-klijn.nl

WWW.JAC-KLIJN.NL

De Langstraat Bruist oktober 2012  

De Langstraat Bruist oktober 2012