__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

- NAJAAR 2017 -

Blauwedijk 7, Middelburg

‘Binnenkijken in uw droomhuis op zaterdag 30 september’

€ 349.000,- k.k.

‘Het mooiste aanbod van Zeeland’

Anderen over ons, klantverhalen, referenties en meer

> lees verder

> lees verder

Duidelijk verhaal

Zaterdag

30 september

NVM Open Huizen Dag 11-15 uur


Waarom kiezen klanten voor Beerens? - Geen beperking in maat en afwerking - Scherpe prijzen - U krijgt goed advies - Er wordt gebruik gemaakt van mooie materialen - Handgemaakt - Speciale wensen van de klant zijn makkelijk te realiseren, alles is mogelijk

Op maat gemaakte keukens voor een betaalbare prijs Beerens interieurs is uw specialist in het detailleren van gebruikersruimtes op hoog niveau. Als het gaat om een keuken of badkamer, dan worden ook de praktische zaken niet over het hoofd gezien, zonder afbreuk te doen aan het design. Afhankelijk van uw gezinssamenstelling, ruimte en voorkeur in stijl, zullen onze adviseurs graag met u meedenken om de perfecte combinatie samen te stellen. Door onze eigen maatwerk meubelfabriek, zijn maatwerken en speciale wensen gemakkelijk te realiseren. Hierdoor is er geen beperking in maten en afwerking, wat bij normale fabricages vaak onmogelijk is. Onze eigen mensen zorgen ervoor dat van advies, ontwerp, fabricage tot en met montage alles in 1 hand voor u verzorgd wordt.

Livingstoneweg 50 | 4462 GL Goes | Tel: 0113-231920 | mail: goes@beerens.com | www.beerensinterieurs.com


Op 30 september a.s. is het weer zover! De

‘Prachtig woningaanbod door heel Zeeland’

halfjaarlijkse Open Huizen Route. Veel van onze klanten stellen hun woning graag voor u open. Maak gebruik van deze kans om geheel vrijblijvend, zonder afspraak, de woning van uw dromen te bezichtigen. In deze krant en op sinke.nl vindt u alle deelnemers.

Beste lezer, We hebben niet stilgezeten de laatste maanden, want bij ons ging ook in de zomer de verkoop van huizen onverminderd door! Als Sinke Komejan en Makelaarskantoor Zwaan hebben we nog prachtig woningaanbod, maar we merken volop dat de markt vraagt om meer. De mensen hebben zin in verandering en kijken goed om zich heen of het huis van hun dromen beschikbaar komt. Wij komen dan ook graag in contact met klanten die overwegen hun huis te koop aan te bieden. Wellicht hebben we de koper reeds in ons klantenbestand. Bel, mail of chat gerust eens met

Koos Schreuder

een van onze makelaars. Weten wat u kunt lenen? Dan is het team van

Algemeen directeur

De Hypotheekshop Goes, Middelburg, Zierikzee of Ouddorp u graag van dienst. Verder komt u in deze krant diverse klanten van ons tegen en het nieuwste aanbod

tegen, ook van Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars. Tenslotte vertellen we u graag meer over onze nieuwe locatie in Goes, de Oostwal, waar we medio oktober te vinden zijn.

5  Exclusief aanbod

Veel lees-, maar vooral heel veel woonplezier!

11  Klantverhalen Middelburg

7  Klantverhalen Goes

21 Klantverhalen 16  Aanbod Zierikzee

27  Referenties Bedrijfsmakelaars

Makelaarskantoor Zwaan

24  De Hypotheekshop Zeeland

De Sinke Komejan Krant verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van circa 80.000 exemplaren, huis-aan-huis verspreid op Noord- en Zuid-Beveland, Walcheren en SchouwenDuiveland. Realisatie door DMARC in opdracht van Sinke Komejan Groep. Het nadrukken of overnemen van welk deel van de inhoud dan ook is slechts toegestaan na voorafgaande toestemming. Met dank aan allen die deze uitgave mogelijk hebben gemaakt. Druk- en zetfouten voorbehouden. ©2017 Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs, www.sinke.nl en DMARC, www.dmarc.nl. Coverfoto: DVO fotografie. Advertentieverkoop: Astrid Ysebaert T 06 48 42 00 82 e-mail media@sinke.nl

VESTIGING GOES

VESTIGING MIDDELBURG

VESTIGING ZIERIKZEE

DE HYPOTHEEKSHOP

BEDRIJFSMAKELAARS

MAKELAARSKANTOOR ZWAAN

GROTE KADE 2

MOLENWATER 97

HAVENPLEIN 5

AFSPRAKENLIJN: (0118) 64 20 07

MOLENWATER 97, MIDDELBURG

DORPSPLEIN 25, KOUDEKERKE

TEL (0113) 25 10 00

TEL (0118) 68 90 00

TEL (0111) 45 15 00

BEREIKBAAR OP WERKDAGEN VAN

TEL (0118) 62 00 62

TEL (0118) 55 32 88

GOES@SINKE.NL

INFO@SINKE.NL

ZIERIKZEE@SINKE.NL

09.00 TOT 21.00 UUR

BEDRIJFSMAKELAARS@SINKE.NL

INFO@ZWAANMAKELAARS.NL

S I N K E KO M E J A N M A K E L A A R S | TA X AT E U R S

3


-  EXCLUSIEF AANBOD GEEN OPEN HUIS; GRAAG LEIDEN WE U OP AFSPRAAK ROND!

Ouddorp aan Zee, Hoge Pad 32 Op een perceel van bijna 2.000 m2 eigen grond ligt deze ruime vrijstaande villa met vier slaapkamers (één op de begane grond), twee badkamers (één op de begane grond), dubbele garage onder de woning plus hobbykamer en een heerlijk verwarmd zwembad in de zonnige achtertuin! Het prachtige Noordzeestrand en de duinen is gemakkelijk aan te lopen en ook alle voorzieningen in het centrum zijn niet ver van u vandaan. Een super leuke locatie dus in ons gezellige Ouddorp aan Zee! Naast de dubbele garage met elektrisch bedienbare deuren heeft u meer dan genoeg parkeerruimte op eigen terrein. In 2006 is het pad bij de garage nieuw aangelegd met een sierhekwerk en de tuin is toen volledig gerenoveerd. vraagprijs € 675.000,- k.k.

DICHTBIJ NOORDZEE

België - Kalmthout, De Vletlaan 16 Long Island villa (2012) op prachtig zuid-georiënteerd perceel van ca. 3.000 m2 met schitterend zicht op de omliggende natuur in het groene Kalmthout op ca. 45 min. van Breda en Antwerpen. Hoogwaardige, luxe afwerking: alarmsysteem, parlofoon/videofoon, zonnetenten, autom. toegangspoort, vloerverw., dataen tv-aansluitingen, gunstig EPC attest, etc. vraagprijs € 895.000,- k.k.

LONG ISLAND VILLA

Bruinisse, Grevelingenhout 169

Volgens kenners het mooiste gesitueerde woonhuis van het Grevelingenhout. Met recht! Het geheel is gelegen op een landtong waardoor u geen directe buren heeft. Daarnaast is het park dusdanig om het perceel gesitueerd dat u als één van de weinige percelen op Grevelingenhout absoluut privacy ervaart. De villa is onder architectuur en degelijk gebouwd en verkeert in een goede staat van onderhoud. Enkele bijzondere elementen zijn het forse volume van ruim 1000 m3 en de aanwezigheid van een gelijkvloers woonprogramma op de begane grond. Daarnaast geeft het grote dakterras en tuingerichte woonvertrekken deze woning een grote plus ten opzichte van veel andere woningen. Koopsom € 795.000,- k.k.

AAN DE GOLFBAAN

Burgh-Haamstede, Kraaijensteinweg 148

Op een schitterende locatie in het duingebied van Westenschouwen onder architectuur gebouwde vrijstaande woning (2002) met 5 slaapkamers en 2 badkamers. Kenmerkend zijn de unieke, solide uitstraling, de vele raampartijen, waardoor het licht binnen vrij spel krijgt en een riante leefruimte. Door de rust, natuur en aanleg van de tuin biedt dit huis u de nodige privacy! De woning wordt vanwege grote belangstelling verkocht bij inschrijving. Woensdag 20 september a.s. van 18.3020.30 uur bieden wij u de gelegenheid om zonder afspraak te komen bezichtigen. Sluitingsdatum: maandag 25 september a.s. om 12.00 uur, uiterlijke gunning woensdag 27 september a.s om 12.00 uur. vraagprijs € 699.000,- k.k.

IN DE DUINEN


-  EXCLUSIEF AANBOD GEEN OPEN HUIS; GRAAG LEIDEN WE U OP AFSPRAAK ROND!

Nieuw- en Sint Joosland, Langeweg 7 Op een schitterende locatie gelegen, karakteristieke vrijstaande villa genaamd ‘Villa Vesta’ op een riant perceel van 14775 m2 grond. De ligging van Villa Vesta op enkele kilometers van monumentaal Middelburg en tussen de dorpen Nieuw- en Sint Joosland en Arnemuiden en in de nabijheid van het Veerse meer maken dit object tot een zeer uniek geheel! Daarnaast de combinatie met de schitterend aangelegde tuin met zwembad en totale privacy maken het compleet. vraagprijs € 849.000,- k.k.

MET ZWEMBAD

Kanaalweg OZ 5, Veere Toplocatie direct aan de buitenhaven van Veere!

Maar zelden komt er een vergelijkbare locatie in verkoop. Namens onze opdrachtgever mogen wij deze vrijstaande dijkwoning aanbieden. De locatie ter hoogte van het sluizencomplex is werkelijk uniek vanuit de woning alsook vanaf het perceel is een prachtig uitzicht op het Kanaal door Walcheren. , de monding van het Veerse Meer en richting de oude binnenstad van Veere met de grote kerk als blikvanger. Wij zijn van mening dat dit 1 van de mooiste, zo niet de mooiste locatie van Veere is. De aanlegsteiger aan de voorzijde van de woning maken het geheel compleet. Vraagprijs € 380.000,- k.k.

BUITENHAVEN VEERE

Ovezande, Hoofdstraat 7 Gelegen aan de rand van het fraaie Zeeuwse dorp Ovezande in de driehoek Goes-Middelburg-Terneuzen, middenin het Waardevolle Cultuurlandschap de ‘Zak van Zuid-Beveland’, bevindt zich aan de rand van het dorp deze veelzijdige, goed onderhouden en royale woonboerderij met inpandige garage en riante vrijstaande schuur. Het prachtige en goed geïsoleerde object is in 2004 opnieuw opgetrokken en is momenteel in gebruik als dubbel woonhuis met een bouwkundige verbinding tussen de beide woningen. Het comfortabele vrijstaande gebouw wordt omringd door een royaal perceel eigen grond met een totale perceeloppervlakte van bijna 8.000 m2 en biedt daardoor een zee van ruimte met altijd een zon- of schaduwplek tot uw beschikking. vraagprijs € 899.000,- k.k.

WOONBOERDERIJ

Koudekerke, Ter Poorteweg 1

Dergelijke objecten komen maar zelden te koop! Aan de rand van het geliefde dorp Koudekerke bevindt zich deze oerdegelijke vrijstaande woning genaamd ‘’t Meulwal’’ met vrij uitzicht op de molen en fraai aangelegde tuin, aangebouwde garage en schuur. Dit tot in de puntjes verzorgde en zeer goed onderhouden huis ademt een en al sfeer en is voorzien van een volledig woonprogramma op de begane grond. Op een van de vele zon- of schaduwplekjes in de parkachtige tuin ervaart u werkelijk een permanent vakantiegevoel maar vanwege de ligging in het ‘Buitengebied’ is de woning tevens recreatief te bewonen. Tel hierbij op het riante perceel van 1.910 m2 eigen grond alsmede de ligging nabij de unieke Walcherse kust, historisch Middelburg en maritiem Vlissingen en de woondroom is compleet. vraagprijs € 635.000,- k.k.

OOK RECREATIEF


's-Heerenhoek - Stooflaan 9

Zaterdag 30 september NVM Open Huizen Dag 11.00-15.00 uur

Fraai uitgebouwd en gerenoveerd halfvrijstaand woonhuis met vrij uitzicht en veel leefruimte te 's-Heerenhoek. De woning is ondermeer voorzien van een woonkamer met parketvloer en veel lichtinval, gezellige open keuken met benodigde inbouwapparatuur, luxe badkamer met o.a. vloerverwarming en rainshower en een drietal slaapkamers. In de verzorgde tuin treft u een mooie glazen serre, houten schuur met carport en aangebouwde ruime garage.

Vestiging Goes Grote Kade 2 4461 BE Goes T 0113 251 000 info@sinke.nl www.sinke.nl

vraagprijs € 208.000,- k.k.

Nieuwdorp - Ring 30

Kats - Hamerstedestraat 22

Wonen in de in 2005 geheel verbouwde oude kerk in Nieuwdorp! Dat kan in deze fraaie woning op nummer 30, waarin je tussen alle moderne aanpassingen de sfeer van vroeger toch proeft. Deze woning bevindt zich op de hoek en juist de zijramen maken de woning daardoor licht en ruimtelijk. De eigentijdse woning is direct instapklaar en heeft drie slaapkamers, waarvan een op de begane grond, bijzonder luxe keuken, ruime woonkamer en badkamer.

Rustig gelegen, instapklare hoekwoning met maar liefst vier slaapkamers in het gezellige dorp Kats! Dit kindvriendelijke dorp aan de rand van de Oosterschelde en het Veerse Meer telt ongeveer 500 inwoners en ligt centraal ten opzichte van de steden Zierikzee en Goes. De woning is o.a. uitgevoerd met een ruime woonkamer en open, luxe keuken, zonnig gelegen achtertuin met vrije achterom, een verzorgde badkamer en vier slaapkamers.

vraagprijs € 224.500,- k.k.

Oudelande - Doelstraat 29 Bent u op zoek naar een goed verzorgde, landelijk gelegen woning op een royaal perceel waar u zo in kunt? Dan is dit de woning die u zoekt! Deze sfeervolle halfvrijstaande woning (inhoud ca. 485 m3) met een karakteristieke uitstraling is gesitueerd op een ruim bemeten perceel van 546 m2. Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is ca. 1900, echter door de diverse verbouwingen is er een fantastisch woonhuis ontstaan met veel praktische leefruimte en een aangename sfeer.

vraagprijs € 169.000,- k.k.

OPEN HUIS 27 SEPT. 15.30 - 17.30 30 SEPT 11.00 - 13.00

Wemeldinge - Kortstraatje 2 Bent u op zoek naar een rustig gelegen, vrijstaande woning met veel tuin in het gezellige dorp Wemeldinge? Kom dan eens kijken naar deze leuke woning in het Kortstraatje 2! Deze sfeervolle woning met drie slaapkamers uit bouwjaar 1957 is op een aantal punten gemoderniseerd waarbij een aantal oude details zoals en-suite deuren en glas-in-loodramen behouden zijn gebleven. Mogelijkheid tot uitbreiding van de woning is ook zeker aanwezig!

bieden vanaf € 242.000,- k.k.

GEEN OPEN HUIS

Inschrijven: Het is mogelijk in te schrijven op dit unieke object middels een biedingsformulier. Dit formulier is op aanvraag beschikbaar bij de makelaar. Het origineel getekende biedingsformulier dient in een gesloten envelop te worden ingeleverd op het kantoor van het notariskantoor Meijling & Sarneel Notarissen (vestiging Kapelle), c.q. per koerier of aangetekende post te worden toegezonden aan het kantoor van de notaris: Weststraat 5C 4421 AC Kapelle, en dient uiterlijk op 12 oktober 2017 om 12.00 uur in het bezit van de notaris te zijn. De verkoper zal zich gedurende 1 week kunnen beraden over de gunning van de uitgebrachte biedingen. Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Kloetinge - Annie M.G. Schmidtlaan 50 Ruime gezinswoning met garage in de nieuwe woonwijk Riethoek! Enerzijds biedt de woning mogelijkheid volledig gelijkvloers te wonen maar heeft ook twee slaapkamers en een badkamer op de verdieping. Aan de voorzijde van de woning is de fijne woonkamer voorzien van leisteen vloertegels gelegen en de eethoek is gericht op de zonnige achtertuin. Aan de achterzijde op de begane grond vindt u ook de bijkeuken, badkamer en slaapkamer voorzien van openslaande tuindeuren. vraagprijs € 349.000,- k.k.

richtprijs € 325.000,- k.k.

Kom binnenkijken op zaterdag 30 september van 11.00 - 15.00 uur of als anders vermeld

Wemeldinge - Middensluis 2

Goes - v.d. Spiegelstraat 22 Fraai gelegen herenhuis midden in het centrum van de historische stad Goes! Deze sfeervolle woning is gebouwd in 1924 maar is in 1997/1998 gerenoveerd, de oude details zijn daarbij behouden gebleven. De woning geeft o.a. de beschikking over een ruime woonkamer-en-suite met originele marmeren schouwen en fraaie schuifdeuren, erker, tuinkamer met openslaande tuindeuren, ruime en lichte keuken met bijkeuken in de aanbouw en een berging. Op de verdieping zijn er drie royale slaapkamers en een nette badkamer. Op de tweede verdieping is er een riante zolderkamer met een dakkapel en veel praktische bergruimte. De stadstuin geeft u de beschikking over een vrije achterom. De ligging van de woning is ideaal, op nog geen 500 meter loopafstand van het winkelcentrum met alle voorzieningen.

Bijzonder fraaie woning op een van de mooiste locaties van Zeeland! Dit unieke woonhuis is gelegen aan de Middensluis te Wemeldinge en biedt aan de voorzijde vrij uitzicht over de haven. Dit instapklare herenhuis is gebouwd in 2000 en is door de huidige eigenaren keurig onderhouden. De woning mag zowel permanent als recreatief worden bewoond. De enorme inhoud (ca. 700 m3) en de royale woonoppervlakte van ca. 215 m2 zullen u positief verrassen.

bieden vanaf € 237.500,- k.k.

vraagprijs € 425.000,- k.k.

GEEN OPEN HUIS

Goes - Patijnweg 38

's-Heer Arendskerke - Vermetstraat 23

Perfect onderhouden vrijstaand woonhuis met vrijstaande stenen garage, een riante tuin. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1952 en is in de ‘70 er jaren uitgebreid met een ruime aanbouw aan de achterzijde. Er zijn 4 slaapkamers, een eetkeuken, ruime woonkamer met open haard en 2 kelderruimten. Veel originele en stijlvolle details waaronder de architectuur, overstekken en twee balkons met siersmeedwerk, maken deze gezellige woning compleet.

In de prachtige Vermetstraat van 's-Heer Arendskerke bieden wij u dit fraaie historische woonhuis aan. Deze voormalige dokterswoning is gelegen op een perceel van ruim 670 m2 eigen grond. Het geheel is omstreeks 1850 gebouwd en is door de huidige eigenaar reeds decennia in bezit. Het woonhuis heeft door de jaren heen grondige verbetering en renovatie ondergaan. De woning is sfeervol qua uitstraling en daarnaast ook heel functioneel ingedeeld.

vraagprijs € 379.000,- k.k.

vraagprijs € 429.000,- k.k.


‘Ik heb mijn droomhuis gevonden!’ “De eerste keer dat ik het huis zag op Funda, zei ik direct:

Koen, ook omdat de familie van Ferry en Nilmini daar woont.

Ik heb mijn droomhuis gevonden!” vertelt Nilmini Koen uit

Ferry werkt in Middelburg, dus dat is goed aan te reizen en

Middelburg. “Ferry en ik waren al een tijdje op zoek naar

Nilmini’s coachingspraktijk is niet locatiegebonden.

een huis dat met onze woonwensen matchte en inmiddels

“Het contact met Sinke Komejan verliep vlot. We werden goed

zochten we zelfs tot aan Bergen op Zoom. Het huis aan de

geïnformeerd. We knepen ‘m wel een beetje toen bleek dat we

Debussylaan in Goes is precies wat we willen: een vrijstaande

de tweede bezichtigers waren en dat de mensen voor ons al een

woning met veel ruimte voor ons gezin.

bod hadden gedaan. Maar gelukkig voor ons ging dat niet door. De onderhandelingen waren binnen een week rond. Het scheelde

Alles klopt: de tuingerichte woonkamer, de garage met oprit,

natuurlijk dat wij ons eigen huis al hadden verkocht.” Het is de

de open haard. Voor onze zoontjes Joah en Demian is er een

bedoeling dat familie Koen in november naar de nieuwe woning

speeltuintje in de buurt en de school is bij wijze van spreken

verhuist. “ Er moet best veel gebeuren: een nieuwe keuken, stuc-

om de hoek. Je kunt er zo naar toe lopen. Het huis heeft een

en schilderwerk, opschuren van vloeren en ga zo maar door. Maar

mooie ligging: we kijken uit op het groen en aan die kant komt er

Nilmini ziet het wel zitten. “We hebben een strakke planning. Ik

voorlopig geen bebouwing. In de buurt zijn meer jonge gezinnen,

ben lange tijd projectmanager geweest, dus dit is echt iets voor

en dat vinden we positief. ” Goes is een prima plek voor het gezin

mij”, lacht ze.

Debussylaan 5, Goes

‘In anderhalve week verkocht’ De voormalige pastorie in Ovezande is een ruim huis met

in het voorjaar werd de beslissing genomen om het huis te koop

een prachtige tuin eromheen. Loes van Dam en haar partner

te zetten. “We kregen goede adviezen hoe we huis beter konden

verkochten het in een anderhalve week tijd. Waarom het in

presenteren, bijvoorbeeld door het minder vol te maken. De

de verkoop ging? Daar is ze nuchter over: “Het is een groot

cameramensen hebben een prachtige fotoreportage gemaakt en

huis met acht kamers en de tuin is heel mooi, maar ook heel

we kregen al heel snel bezoekers.” Binnen 10 dagen waren er drie

uitgestrekt. Wij worden ouder en dan gaat het onderhoud

stellen die een bod uitbrachten en was het huis onder voorbehoud

steeds zwaarder vallen.”

verkocht. En nu vertrekken Loes en haar partner naar Vlissingen, want het water trekt.

Ze heeft er bijna twintig jaar met plezier gewoond. “Het is een

Nieuwstraat 2, Ovezande

karakteristieke woning, met nog authentieke elementen. Zo ligt

Wat ze gaat missen aan haar ‘oude’ huis? “Dat lijkt misschien een

er een prachtige oude tegelvloer in de gang. In de loop der jaren

detail. Maar ik hang nu mijn was buiten op en dat kan straks niet

hebben we er best het een en ander aan gedaan: een nieuwe

meer.” (Ze verhuist namelijk naar een appartement waar de was

keuken, dakkapellen vernieuwd en zonnepanelen laten plaatsen.

niet buiten opgehangen mag worden.) “ Iedereen denkt dat ik de

Hoewel het huis uit 1900 stamt, is het door alle aanpassingen een

tuin enorm ga missen. Die is ook prachtig en we hebben een fijne

comfortabele woning.” Het contact met Sinke Komejan verliep

moestuin. Maar straks is heel Walcheren mijn tuin, dan heb ik de

prima. In september vorig jaar was er een verkennend gesprek en

tijd aan mezelf en kan ik heerlijk gaan fietsen en wandelen.”

Uw huis verkopen? Bel ons gerust, t 0113 251 000

7


+ Service zit in onze genen Alles voor een tevreden klant

Zo gaat het vaak Bij veel keukenwinkels is de klus geklaard zodra het contract getekend is. De koop is gesloten, dus waar zou een verkoper zich nog druk over maken? Op naar de volgende klant! Maar bent u er als klant wel zeker van dat uw keuken tijdig geleverd wordt, netjes wordt gemonteerd en aangesloten? En als er iets mis gaat? Heeft de verkoper nog wel tijd voor u? Of is die vooral geïnteresseerd in het binnenslepen van nieuwe klanten?

Zo doen wij dat Wij zien service voor en met name na de koop niet als kosten, maar als reclame. Want, juist door bestaande klanten in de watten te leggen, verhogen wij onze klanttevredenheid. Hierdoor bouwen wij aan relaties voor de

Keukens in elke stijl & prijsklasse

lange termijn. Als familiebedrijf zit het verlenen van service er bij ons ingebakken. Het in ons gestelde vertrouwen waarmaken geeft ons

Voor ieder wat wils!

échte voldoening. Hoe blijer u bent, hoe meer werkplezier wij hebben.

9,7 RUIM 1550 BEOORDELINGEN QASA.NL | SEPTEMBER 2017

CECILIAWEG 4, SINT-ANNALAND T 0113 21 97 70 WWW.ARDIKEUKENS.NL AMUNDSENWEG 47, GOES T 0166 65 34 48 WWW.PELMAKEUKENS.NL


‘Van de Grote Kade naar de Oostwal’ De verhuisdozen staan al klaar aan de Grote Kade in Goes, want half oktober verhuist Sinke Komejan Makelaars en De Hypotheekshop vanaf dit adres naar de nieuwe locatie aan de Oostwal in Goes. “Het wordt een mooie, moderne winkel”, belooft eigenaar Koos Schreuder. “In de nieuwe vestiging krijgen we meer ruimte en extra spreekgelegenheid.”

Sinke Komejan Makelaars en Taxateurs is ruim

De verbouwing van het nieuwe pand werd uit-

55 jaar actief op de Zeeuwse Woningmarkt. Met

besteed aan Bouwbedrijf De Schelde en voor de

meerdere vestigingen, verspreid over heel Zee-

inrichting werd WSB Interieurbouw ingeschakeld.

land, is er altijd een kantoor bij u in de buurt en

“Wij hebben het winkelconcept ontwikkeld voor

bent u zeker van actuele kennis van de lokale en

de nieuwe vestiging”, licht Nico Schreuder van

regionale woningmarkt.

WSB interieurbouw toe. “In dit ontwerp hebben we commerciële aantrekkingskracht gemixt met

Vandaag de dag oriënteren we ons steeds vaker

het moderne woongevoel. Hierdoor is er een com-

online, maar ook in deze tijd van digitalisering

binatie ontstaan tussen het warme thuisgevoel en

hecht Sinke Komejan Makelaars veel waarde aan

eigentijds werken.” De verlichting wordt verzorgd

persoonlijk contact. “We zijn online heel actief

door Maas & Hagoort en alle installaties door

en op dat gebied worden nog steeds stappen ge-

Deurloo.

maakt, maar ook een fysieke winkel vinden we erg belangrijk. Er worden veel afspraken op kantoor

Extra trots is Schreuder op de entree van de

gemaakt, zowel voor de makelaardij als de hypo-

nieuwe vestiging aan de Oostwal. “Centraal in het

theekshop waar onze klanten terecht kunnen voor

entreegedeelte hebben we een ontvangstbalie

financieel advies, verzekeringen en de hypotheek.

annex bar uitgevoerd in gewaxt leer, waar de klan-

We willen het zo comfortabel mogelijk maken voor onze klant. Op onze nieuwe locatie kan de klant voor de deur parkeren en zelfs tijdens het bood-

Uw

woning

energieneutraal ten ontvangen kunnen worden met een drankje.

Het nieuwe pand van Makelaardij Sinke Komejan nodigt zeker uit om naar binnen te lopen.”

schappen doen even naar binnen lopen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze medewerkers een goede en prettige werkomgeving hebben. We hebben vertrouwen in de toekomst en durven te

Medio oktober is ons nieuwe adres:

Met onze energiebesparende Oostwal maatregelen is dat zo geregeld

investeren. Dat geldt ook voor onze huisvesting.”

Aannemer:

Interieurarchitect:

Verlichting:

• Energierekening naar nul

Installaties: • Waarde van uw woning omhoog

• Geen gasaansluiting meer nodig • 100% energiegarantie

FOR FOR BETTER BETTER DESIGN DESIGN

bouwbedrijfvanderschelde.nl

wsb.nl

maashagoort.nl

2-C, Goes

24 uur 365 dagen per jaar calamiteitendienst voor al onze klanten

deurlooinstallaties.nl

SucceSSful

K e u K e n s - I n t e r I e u r s - O f f I c e - r e ta I l

Dutch interior Design

Benieuwd naar uw verkoopmogelijkheden? Vraag een gratis waardebepaling aan op www.sinke.nl

G OE S - M I DDE L B U R G - KO U DE K E R K E - Z I E R I K Z E E - W W W. S I N K E . N L

Duidelijk verhaal

www.deurlooinstallaties.nl


Vlissingen - Clijverstraat 36

Vestiging Middelburg Zaterdag 30 september Molenwater 97 NVM Open 4331 SG Middelburg Huizen Dag 11.00-15.00 uur T 0118 689 000

Gelegen in de luwte van het centrum op loopafstand van winkels, restaurants en boulevard, bevindt zich deze goed onderhouden en comfortabele gezinswoning met vier slaapkamers, grotendeels onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen, luxe keuken met inbouwapparatuur, luxe en ruime badkamer en zonnige tuin op het zuidoosten.

info@sinke.nl www.sinke.nl

AANGEPASTE TIJD: 10.00 - 11.00

vraagprijs € 145.000,- k.k.

Vlissingen - Kanariesprenk 23

Vlissingen - Groen van Prinstererlaan 44

Instapklaar appartement voorzien van laminaat - moderne keuken en NIEUWE badkamer - ruime zonnige achtertuin. Aan de rand van de rustige wijk 'Papegaaienburg', nabij vele voorzieningen zoals een uitgebreid winkelcentrum, diverse scholen, een bos, het strand en zorgfaciliteiten, bevindt zich dit ideale appartement met ruime zonnige achtertuin en vrijstaande stenen berging.

VERKOCHT O.V.B.

Ruime drive-in woning met garage én eigen parkeerplaats gelegen in de populaire wijk Pauwenburg met alle voorzieningen in de directe omgeving. De woning heeft een verrassende indeling met vooral veel ruimte. De volledige woning is v.v. kunststofkozijnen met dubbelglas en rolluiken. Kortom een ruime woning met veel mogelijkheden.

vraagprijs € 85.000,- k.k.

vraagprijs € 199.000,- k.k.

Vlissingen - Kanariesprenk 247

Middelburg - Maasstraat 12

Gloednieuwe badkamer, keuken en toilet! gelegen in een rustige, kindvriendelijke straat - ruime tussenwoning met achtertuin op het westen en eigen carport. Bent u op zoek naar een ruime tussenwoning met zonnige tuin en berging, gelegen op een rustige locatie? Dan moet u zeker dit huis gezien hebben!

Moderne eensgezins hoekwoning, verrassend ruim en zeer fraai afgewerkt met een luxe keuken, 2 badkamers, 4 slaapkamers en een royaal zonneterras, eigen oprit, gelegen op een perceel van 178 m2. In de loop der jaren heeft de huidige eigenaar diverse verbeteringen aangebracht aan de woning waardoor de woning zo te betrekken is!

vraagprijs € 129.000,- k.k.

AANGEPASTE TIJD: 12.30 - 13.30

Oost-Souburg - Zuiderzeestraat 6 Ruime woning in een rustige en kindvriendelijke woonwijk nabij diverse voorzieningen. Heerlijk wonen nabij Vlissingen in een rustige en kindvriendelijke wijk? Dat kan, in deze ruime tussenwoning. De woning heeft 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime 4e slaapkamer op de tweede verdieping. Dit in combinatie met de ruime tuin maakt het een ideale gezinswoning. vraagprijs € 139.500,- k.k.

VERKOCHT O.V.B.

vraagprijs € 215.000,- k.k.

Kom binnenkijken op zaterdag 30 september van 11.00 - 15.00 uur of als anders vermeld

Oost-souburg - Willem-Alexanderstraat 24 Rustig gelegen in het geheel gerenoveerde 'Hof Kromwege', bevindt zich deze uitstekend geïsoleerde hoekwoning met extra diepe tuin. De woning is in 2012 volledig gerenoveerd met nieuwe daken, isolatie, dakkapel aan de achterzijde, ventilatiesystemen, kozijnen, dubbel glas en nog veel meer. De woning heeft hierdoor het energiezuinige A-label! vraagprijs € 149.000,- k.k.

Vlissingen - Nieuwe Vlissingseweg 215

Arnemuiden - Banjaard 1

Deze karakteristieke jaren' 30 tussenwoning heeft een ruime woonkamer met sfeervolle houtkachel, open keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur met doorgang naar de op het westen gelegen diepe achtertuin waar u de gehele dag door kan genieten van de zon biedt u ook veel privacy. Er is een vrij achterom waardoor u de eigen vrijstaande stenen garage met bergzolder gemakkelijk kan bereiken.

Op een werkelijke unieke locatie in Arnemuiden waar u een uitzicht heeft over de landerijen, maar waarbij u toch de gezelligheid beleeft van een woonwijk, ligt deze twee-onder-één kap woning met extra ruime garage en een serre waarin u van alle seizoenen kan genieten. De ruime tuin gelegen op het westen, met achterom, kunt u tot ‘s avonds laat van de zon genieten. Arnemuiden staat bekend als een vissersdorp, ondanks het feit dat er geen haven meer is maar door de ligging aan het Veerse Meer kan de natuur- en watersportliefhebber hier zijn hart ophalen. De ligging van de woning is aan de rand van het dorp en heeft alle voorzieningen zoals supermarkt, basis school, sportaccommodatie binnen handbereik. De korte afstand naar de A58 brengt u naar de grotere plaatsen zoals Middelburg, Vlissingen en Goes.

vraagprijs € 149.500,- k.k.

vraagprijs € 187.000,- k.k.

Middelburg - Torentrans 179 In de kindvriendelijke woonwijk 'Reijershove' verrassend ruime twee onder een kap woning met garage op een ruim perceel van liefst 257 m2 eigen grond! De woning is keurig onderhouden en kenmerkt zich door de heerlijke lichtinval. Aan de zijkant van de woning heeft u voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

vraagprijs € 259.000,- k.k.

Middelburg - Nagtglasstraat 44 Op steenworp afstand van het Bolwerk en het centrum van Middelburg ligt dit appartement (ca. 100 m2) op de 1e verd.. Het appartement heeft o.a. ruime woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers. Aan de voorzijde van het complex heeft u uitzicht richting het Bolwerk aan achterzijde is de binnentuin gelegen. vraagprijs € 219.000,- k.k.


‘Er is maar één zo’n huis’ “In dit huis voel je dat het onderdeel uitmaakt van de ge­

vaak buiten aantreffen. Het huis weerspiegelt de geschiedenis van

schiedenis van Middelburg. Het is een uniek huis: er is maar

Middelburg, maar in de tuin wanen we ons in Zuid-Frankrijk. Tot

één zo’n huis op de hele wereld. Dat maakt het wonen hier

laat in de nazomer kun je ons buiten vinden. We houden van lekker

wel heel speciaal.”

koken en vinden het fijn om met vrienden en familie gezellig in de tuin te eten. En dat is bijna nooit de Hollandse pot; de mediterrane

Elf jaar woonden Mirjam Roters en Hans van der Zwan in ‘De Zeven

keuken, maar ook de Aziatische spreekt ons erg aan.” Hans en Mir-

Sterre’ aan de Gortstraat. Nu er een andere fase in hun leven

jam laten het huis met toch wel een beetje pijn in het hart achter.

aanbreekt omdat Hans met pensioen is, wordt het tijd voor iets

“We willen meer gaan reizen en zijn dan dus langere tijd weg. Zo’n

anders. “We kwamen vanuit de randstad naar Middelburg. Toen we

oud huis vraagt veel onderhoud en het is in ons geval fijn als je

dit huis kochten, heb ik een cursus ‘wonen in een rijksmonument’

dan een kleinere woning hebt. Maar het moet wel weer iets moois

gedaan”, vertelt Hans. “Zo leerde ik de geschiedenis van Middel-

worden; geen doorsnee huis dus!”

burg kennen en de betekenis van het wonen in een monument.”

Het huis heeft vrij lang te koop gestaan, maar de makelaar van

Mirjam vervolgt: “Het is een heerlijk huis, dat midden in de stad

Sinke Komejan hield de moed er altijd in. “Als wij in een dipje zaten,

staat. Maar door onze ruime en besloten stadstuin hadden we

dan was de makelaar in staat ons het positieve gevoel te geven dat

nooit het idee dat we in de drukte woonden. Je kunt ons dan ook

het wel goed zou komen met de verkoop. En dat is gelukt.”

‘Het uitzicht is onbetaalbaar’ “Tja, de vitrinekast in de woonkamer. Dat was een hele

met Michael van Sinke Komejan was goed omdat hij dezelfde

onderneming om die naar binnen te krijgen. Het ging echt niet

dingen in ons huis waardeerde als we zelf doen.”

via de deur, of via de ramen. Zelfs als we de pootjes eronder

Wat ze het meest gaat missen aan ‘De Goude Harpe’? Ze lacht: “Dat

afgezaagd hadden, was het nog niet gelukt. Hij was gewoon

is toch de ruimte en de vrijheid. Ik ben musicus en geef pianoles en

te hoog. Uiteindelijk is-ie achterom, via de muur van de buren

ik zing graag. Dat kon ik hier desnoods midden in de nacht doen.

met zes man naar binnen gemanoeuvreerd. Ze hadden een

Niemand had er last van. Het huis is zo groot dat iedereen zijn eigen

centimeter speling, denk ik. Dus hoe dat straks gaat als hij

ding kon doen, zonder dat je last had van de ander. We hebben

weer uit huis moet?”

creatieve kinderen, die van alles maakten en dat kon, omdat het niemand in de weg stond.”

Caroline Scheer kan enthousiast vertellen over het huis aan de Londensekaai waar zij met haar gezin 13 jaar gewoond heeft. Maar

Het huis heeft een historische plek in de binnenstad en ademt

nu is het tijd om te verhuizen. “We hebben hier gewoond met

die historie ook uit, al zijn er niet veel authentieke elementen in

onze drie kinderen, die inmiddels de deur uit zijn. Mijn man werkt

terug te vinden. “Maar de balken, de hoge plafonds en vooral het

door de week elders en dan is het wel een heel groot huis.” De

prachtige uitzicht zijn onbetaalbaar. Als ik door Middelburg loop

omvangrijke tuin vraagt ook het nodige onderhoud. Dat alles leidde

en ik zie al die prachtige gevels denk ik vaak: wauw, dat ik hier mag

ertoe dat het huis te koop gezet werd. “Dat ging snel, het contact

wonen!”

Uw huis verkopen? Bel ons gerust, t 0118 689 000

11


S 35, thonet, marcel breuer De comfortabele clubfauteuil was in 1930 de bijdrage van de Deutsche Werkbund aan de tentoonstelling over eigentijdse Duitse meubelproductie in het Parijse Grand Palais. Breuer is er met de S 35 in geslaagd alle eigenschappen van een vrij verende stalen buizenfauteuil in een vloeiende, doorlopende lijn te construeren. Hierdoor werd het ’Freischwinger’-effect verdubbeld: de onafhankelijk van de zitting verende armleuningen houden het veren van de naar achterhellende rugleuning en zitting in evenwicht. Leer meer over deze design klassieker in onze showroom of kijk op www.woontrend.nl/S35

Duinstraat 18a, Koudekerke  www.woontrend.nl  telefoon: 0118 55 55 60

V l o e r e n | K a r p e t t e n | G o r d ij n e n | B e h a n g | B i n n e n - & b u i t e n z o n we r i n g | H o r r e n | Ve r f

20%

KORTING*

20%

20% korting* op Desso Parade en Bonaparte tapijt

20%

KORTING* OP DECORETTE COLLECTIE BINNENZONWERING

*

KORTING*

Decorette Middelburg Nieuwe Kerkgang 1 4331 BE Middelburg Tel. 0118-640269 Bekijk ons gehele assortiment op

www.decorette.nl

*Vraag naar de actievoorwaarden. De actie is geldig t/m 31 december 2017.


AANGEPASTE TIJD: 11.15-12.15

AANGEPASTE TIJD: 12.30-13.30

Middelburg - Torenhofstraat 13

Middelburg - Teresastraat 9

Super functionele woning! Goed onderhouden ruime eengezinswoning gelegen in een rustige wijk met een zonnige achtertuin, zuidoost gelegen, een vrij achterom en een ruime stenen fiets berging. Ideale woning voor starters en jonge gezinnen die op zoek naar veel woonruimte.

Gelegen in de populaire wijk ‘Erasmuswijk’, bevindt zich deze ruime en goed onderhouden twee-onder-een-kap-woning. Deze ideale gezinswoning is onder meer voorzien van een riante woonkamer met open keuken van maar liefst 56 m2, 3 ruime slaapkamers, een badkamer met douche, wastafel en toilet en nieuwe keuken (2015). Het ruime perceel van 226 m2 maakt het geheel compleet.

Vraagprijs € 134.000,- k.k.

Vraagprijs € 299.000,- k.k.

GEEN OPEN HUIS

Middelburg - Seintoren 2

Middelburg - Dam 45

Gelegen aan een rustige straat in de kindvriendelijke wijk ‘Reyershove’ nabij vele voorzieningen bevindt zich deze eindwoning met vrijstaande berging. De woning heeft een lichte woonkamer, dichte keuken, ruime badkamer en een zolder met mogelijkheid voor een vierde slaapkamer. De zonnige achtertuin met vrij achterom is gelegen op het zuidwesten. Zodra de woning gemoderniseerd is, is dit een woning waar je elke dag naar huis toe wilt komen.

Riant appartement van 380 m2 woonoppervlakte, 119 m2 kelderruimte met stahoogte, inpandig zwembad, tuin en dubbele garage. De mogelijkheden zijn legio o.a. wonen en werken aan huis, riante wonen op een schitterende locatie of als recreatieappartement. Het historische stadscentrum van Middelburg is op steenworp afstand. Aan de achterzijde heeft het appartement een eigen tuin (112m2), dubbele garage en vrije achterom.

Vraagprijs € 155.000.- k.k.

GEEN OPEN HUIS

Vraagprijs € 489.000,- k.k.

GEEN OPEN HUIS

Middelburg - Michaelsdreef 19

Middelburg - Klein Vlaanderen 39

Op een unieke locatie in een gewilde buitenwijk aan de rand van Middelburg staat deze ruime vrijstaande villa (750m3) op 1285 m2 eigen grond. De woning is voorzien van 5 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond met eigen badkamer. Deze schitterende villa is gelegen aan een verkeersarme woonstraat waardoor er veel privacy ontstaat. Doordat de woning een stuk hoger is gebouwd, is er een vrij uitzicht over het Zeeuwse land.

Ruimte, rust en van alle gemakken voorzien in de Binnenstad! Aan de rand van de historische Middelburgse binnenstad goed onderhouden en zeer functionele hoekwoning met tal van mogelijkheden! Deze karakteristieke hoekwoning heeft een heerlijke tuin op het zuiden.

Vraagprijs € 599.000.- k.k.

vraagprijs € 162.500,- k.k.

Ook voor taxaties en aankoopbemiddeling - www.sinke.nl

VOORDELIG EN INSTAPKLAAR WONEN, WIE WIL DAT NU NIET?!

OPEN HUIS ZATERDAG 30 SEPTEMBER VAN 10.00-11.00 UUR

VAN 12.45-13.45 UUR

VAN 14.00-15.00 UUR

NAPT! GEHEEL OPGEK

NAPT! GEHEEL OPGEK

NAPT! GEHEEL OPGEK

Irenestraat 30 Oost-Souburg Net compleet gerenoveerde en ruime eengezinswoning met nieuwe keuken, nieuwe badkamer en toilet! In een rustige straat in Oost-Souburg met alle voorzieningen zoals basisschool, winkels

Frans Naereboutstraat 2 Veere Wilt u een woning waar u zo in kan? Waar de keuken, badkamer en toilet volledig vernieuwd zijn, alle wanden zijn gestuukt en het laminaat al is gelegd? Dan is dit uw kans. Heerlijk huis met 3

Oranje Nassaustraat 15 Arnemuiden Dit voorjaar geheel gerenoveerde eengezinswoning met nieuwe keuken, nieuwe badkamer en toilet, gestuukte wanden en nieuw laminaat! Deze ruime woning heeft 3 slaapkamers met op

en nabij de A58. Voorzien van riante woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, ruime badkamer, zolder met 4e slaapkamer en riante tuin op het zuid-oosten met stenen berging en vrije achterom. Vraagprijs € 175.000,- k.k.

ruime slaapkamers en vaste trap naar zolder met 4e slaapkamer. Gelegen in kindvriendelijke wijk ‘Zanddijk’ met stenen berging, eigen oprit, op een perceel van maar liefst 196 m2 eigen grond. Kom kijken! Vraagprijs € 175.000,- k.k.

zolder de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer. De fijne achtertuin met vrijstaande berging en vrije achterom maakt het geheel compleet. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen zaterdag 30 september ! Vraagprijs € 175.000,- k.k.

Vromoldsland 2 Middelburg Vraagprijs € 99.000,- k.k.

OPEN HUIS ZATERDAG 30 SEPTEMBER VAN 10.00 - 11.00 UUR. WELKOM!

Vromoldsland 14 Middelburg Vraagprijs € 105.000,- k.k.

€ 99.000,-

Molenwater 97, Middelburg Tel 0118 689000 - info@sinke.nl www.sinke.nl

Perfecte starters- of seniorenwoningen gelegen op een fijn perceel van 88 m2 met veel bezonning en vrije achterom. De lichte woonkamer met half-open keuken en de ruime slaapkamer maken dit de ideale woning voor 1-persoonshuishouden. Winkels, sportaccommodaties en uitvalswegen op steenworp afstand. Kom ook kijken!

NIEUW!


OPEN HUIS ZATERDAG 30 SEPTEMBER Agathastraat 47, Aagtekerke

Haaksbergenstraat 23, Oost-Souburg

10.00-11.00 u

11.15-12.15 u

Vraagprijs € 112.500,- k.k.*

Vraagprijs € 104.000,- k.k.*

Starters opgelet! Energiezuinige woning met vrij uitzicht over de landerijen! In 2010 nieuwgebouwd met alle comfort. De lichte woonkamer, de luxe keuken en badkamer, tuin met veel bezonning, vrijstaande schuur en vrije achterom maken het compleet. Voor deze starterswoning gelden diverse eisen. U heeft o.a. niet eerder een eigen koopwoning gehad, u bent niet ouder dan 30 en er geldt een inkomensgrens. We vertellen u graag meer! De vraagprijs zonder Kopen naar wens bedraagt € 142.500,- k.k.

In deze gezellige straat bevindt zich deze charmante eindwoning. De woning heeft een ruime doorzon-woonkamer met toegang naar de tuin op het westen, een dichte keuken in lichte kleuropstelling aan de achterzijde van de woning met tevens een doorgang naar de ruime tuin. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers met inbouwkasten waarvan 2 aan de achterzijde van de woning en 1 aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van douche en wastafel. De vraagprijs zonder Kopen naar wens bedraagt € 134.000,- k.k.

*Bij aankoop van een van deze 2 woningen via de formule ‘Kopen naar Wens’ hoeft u niet de gehele marktwaarde van de woning te betalen. Wij bieden u de mogelijkheid aan tot een uitgestelde betaling. Het deel van de marktwaarde dat u bij aankoop niet hebt betaald, hoeft u pas te betalen bij doorverkoop aan een volgende koper. Kijk voor meer informatie op: www.kopennaarwens.nl

Meer informatie over een van deze scherpgeprijsde huizen? Kom naar de Open Dag, kijk op sinke.nl of neem meteen contact op met de makelaar!

Voordelig wonen op Walcheren! Reigersberg 23, Aagtekerke

11.15-12.15 u

Westerzicht 232, Vlissingen 11.15-12.15 u

Vraagprijs € 169.000,- k.k.

Vraagprijs € 139.500,- k.k.

Speciaal voor ouderen bieden wij u deze seniorenwoning aan gelegen in het gezellige appartementen complex ‘Waterwel’. Gelegen op de begane grond met 2 slaapkamers, luxe badkamer, open keuken en ruime lichte woonkamer. Wilt u uw ‘oude dag’ doorbrengen in een woonomgeving met alle luxe, service (zorg is mogelijk) en gemakken? Dit appartement (86m2) biedt u rust, ruimte en een heerlijk beschutte tuin! Om in aanmerking te komen geldt een minumumleeftijd van 55 jaar van tenminste een bewoner.

Wilt u liever kopen dan huren en/of bent u een starter op de woningmarkt? Dan maken wij u graag attent op deze goedgeprijsde woning in de rustige en kindvriendelijke wijk Westerzicht. Deze leuke, energiezuinige woning met een prettige uitstraling, is heel geschikt voor starters en jonge gezinnen. Geheel voorzien van kunststofkozijnen met isolatieglas, dak- en vloerisolatie. De ruime zonnige tuin op het zuiden maakt het geheel compleet. Kom zaterdag 30 september kijken tijdens het Open Huis en overtuig jezelf!

SINKE KOMEJAN MAKELAARS, THUIS OP WALCHEREN! MOLENWATER 97, MIDDELBURG - TELEFOON 0118 68 90 00 - MAIL INFO@SINKE.NL - WWW.SINKE.NL

BADKAMERS KEUKENS TEGELS

Van droom tot werkelijkheid In de 2000 m2 showroom van Raab Karcher Middelburg komt uw droom tot leven. Of het nu gaat over de keuken, de badkamer, vloeren wandafwerking, deuren, garagedeuren, tegels of natuursteen. Bij ons beleeft u dat uw dromen realiteit kunnen worden.

www.raabkarcher-keukens-badkamers.nl

raab karcher middelburg Waldammeweg 2 | 4338 PJ Tel. 0118 - 625 055 Scan de QR-code en neem een kijkje in onze showroom.


RECENT VERKOCHT SINKE KOMEJAN | GOES

KOUDEKERKE

RUBENSLAAN 52

€ 299.000

DE RUYTERSTRAAT 11

€ 155.000

MARNIXPLEIN 16

€ 379.000

DRIEWEGEN

DOORMANSTRAAT 1

€ 150.000

JOKE SMITLAAN 16

€ 249.000

OUDDORP

KANARIESPRENK 185

€ 115.000

OUDE NIEUWLANDSEWEG 11A

MAAIKLINKSTRAAT 23

€ 200.000

SMITSWEG 49

€ 139.000

HORNIKSWEI 6

€ 182.500

MONTGOMERYSTRAAT 35

€ 149.000

KAREL DOORMANSTRAAT 48

€ 175.000

SCHELDESTRAAT 77

€ 145.000

‘S-HEER ELSDORPWEG 17

€ 159.500

SCHIPPERSWEGELING 24

€ 205.000

DEBUSSYLAAN 5

€ 379.500

SCHUBERTLAAN 1

€ 289.000

MARSHALLSTRAAT 37

€ 125.000

COUWERVESTRAAT 41

€ 179.000

ZONNEBLOEMSTRAAT 25

€ 269.000

WILSONSTRAAT 22

€ 172.500

HOUTTUINEN 1

€ 287.500

TER DOESTWEI 25

€ 189.500

’S HEER ABTSKERKE € 325.000

‘S-HEER ARENDSKERKE LANGE ACHTERWEG 52

€ 219.000

SPOORSTRAAT 20

€ 215000

’S-HEER HENDRIKSKINDEREN NIEUWE RIJKSWEG 2B

€ 575.000

HEINKENSZAND NAGELKRUIDSTRAAT 1

€ 499.000

ZWANESTRAAT 57

€ 239.000

HOEDEKENSKERKE KASTEELHOEKSTRAAT 1

€ 225.000

KORTGENE BERNHARDSTRAAT 4

€ 139.500

KAPELLE MEEKRAPSTRAAT 15

€ 172.500

BELLEFLEURSTRAAT 22

€ 169.000

FLUITEKRUID 7

€ 269.500

KAMPERLAND SPIERINGSTRAAT 16

€ 325.000

KLOETINGE SCHIMMELPENNINCKSTRAAT 34

€ 234.000

KORTGENE BERNHARDSTRAAAT 4

€ 139.500

KRUININGEN TORRICELLIESTRAAT 32

€ 134.000

LEWEDORP SLOESTRAAT 17A

€ 199.000

OVEZANDE NIEUWSTRAAT 2

€ 399.000

KENAU HASSELAARSTRAAT 95

€ 149000 € 489.000

MIDDELBURG

€ 175.000

NIEUWSTRAAT 39A

€ 149.000

BEATRIXLAAN 155

€ 135.000 € 26.500

SIRJANSLAND

MEESTOOF 198

€ 665.000

BOULEVARD EVERTSEN 54

€ 349.000

ZONNEMAIRE

PRESIDENT WILSONLAAN 38

€ 149.500

WESTERZICHT 621

€ 69.000

ZUIDWEG 15

IJSSELSTRAAT 94

€ 129.000

KASTEELSTRAAT 8

€ 125.000

NOORDSINGEL 88

€ 269.000

OOSTERBAAN 34

€ 199000

BROUWERSHAVEN

PAUL KRUGERSTRAAT 444

€ 69.000

POORTDIJKSTRAAT 25

DILLINGSWEG 2

€ 209.000

KIEVIETSPRENK 32A

BLUESROUTE 89

€ 339.000

KALKOENSPRENK 5

€ 139.000

DREISCHOR

BLUESROUTE 120

€ 389.000

GALGEWEI 43

€ 249.000

ZUIDSTRAAT 10

PAUL BUTTERFIELDSTRAAT 49

€ 275.000

NIEUWE VLISSINGSEWEG 298

€ 189.000

WESTKAPELLE

OUDE VLISSINGSEWEG 99

€ 199.000

JAKOB BRASSERSTRAAT 21

TORENTRANS 90

€ 225.000

PRESIDENT WILSONLAAN 54

€ 124.000

OUDE VLISSINGSEWEG 34B

€ 357.500

VINKENHOF 52

€ 199.000

ZIERIKZEE

PRES. KENNEDYLAAN 49

€ 325.000

EENDRACHTSTRAAT 4

€ 192.500

NOORDWELLE

SPINHUISWEG 60

€ 229.000

SINT DOMUSSTRAAT 64

€ 145.000

LOKKERSHOFWEG 5

PARK DE MOUCHERON 18

€ 249.000

VRIJE 36

€ 315.000

VAN KLEFFENSLAAN 143

€ 268.000

€ 349.000

€ 165.000

€ 229.000 € 219.000

SIRJANSLAND € 395.000

SINKE KOMEJAN | ZIERIKZEE

DORPSSTRAAT 12

€ 124.000

ELLEMEET SCHELPWEG 6

€ 259.000

€ 359.000

MAKELAARSKANTOOR ZWAAN

PROOIJENSEWEG 3

€ 935.000

VLAKESTRAAT 35

€ 250.000

SEISSINGEL 50

€ 299.000

KERKHOF 2

€ 172.500

KRIEKENHOFSTRAAT 24

€ 139.000

LANGE ST. JANSTRAAT 21+23

€ 249.500

BIGGEKERKE

PRINSENHOVE 126

€ 142.500

ZOUTKEETSTRAAT 3

€ 219.000

KERKPLEIN 14

€ 219.500

OUDE KOUDEKERKSEWEG 93

€ 225.000

PIJLERDAM 29

€ 459.000

VALKENISSEWEG 40

€ 239.000

LANGE NOORDSTRAAT 51

€ 349000

MANTELMEEUWSTRAAT 3

€ 325.000

L. SIMONSESTRAAT 18

€ 249.500

LUTULISTRAAT 14

€ 349.000

BREEDSTRAAT 13

€ 185.000

DE RUISER 24

€ 275.000

NOORDWEG 333

€ 225.000

ROGGENPLAAT 83

€ 159.500

ROOZENBURGLAAN 141

€ 129.000

HEM 24

€ 99.500

GRIJPSKERKE

GORTSTRAAT 57

€ 449.000

LAMMERMARKT 27

€ 149.000

BERGWEI 15

KERKTOREN 12

€ 199.000

ROGGENPLAAT 27

€ 179.999

REIGERSHOUTSTRAAT 48

€ 242.500

BRILJANT 27

€ 155.000

VRIJE 45

€ 319.000

LOODHOL 25

€ 359.000

€ 130.000

NOORDMEDE 13

€ 159.500

VREEDENBURGSTRAAT 4

€ 129.000

BURGH-HAAMSTEDE

DOKSTRAAT 20

€ 132.500

KLOOSTERWEG 54-56

€ 489.000

TRAMSTRAAT 25

€ 129.500

BINNENDUIN 7

€ 689.000

DOORMANSTRAAT 1

€ 150.000

MAZZINILAAN 11

€ 99.000

KOUDEKERKE/DISHOEK

MUDDY WATERSSTRAAT 3

€ 569.000

LIGUSTERLAAN 7

€ 489.000

DE RUYTERSTRAAT 11

€ 155.000

MEESTOOF 180

€ 699.000

HOGEWEG 37

€ 319.000

DE BOISOTSTRAAT 29

€ 164.500

TORENHOFSTRAAT 17

€ 139.000

BURGHSEWEG 46

€ 475.000

BANCKERTSTRAAT 15

€ 169.500

DE RUIJTERSTRAAT 83

€ 119.500

WESTSTRAAT 15

€ 239.000

DRIE TURKENLAAN 9

€ 185.000

€ 209.000

KERKSTRAAT 1

€ 189.000

BESSIE SMITHSTRAAT 2

€ 289.000

ANKERWEG 9

LONDENSEKAAI 29

€ 699.000

BADWEG 7

DUKE ELLINGTONSTRAAT 2

€ 379.000

J.J. BOEIJESWEG 1-2

SMARAGD 17

€ 179.000

STRANDWEG 22

SEISLAAN 14

€ 329.000

CHRISTINASTRAAT 12

€ 285.000

DRIE TURKENLAAN 21

DUUNMEDE 8

€ 174.000

TOLEDO’S PAD 3

€ 550.000

VERLENGDE DISHOEKSEWEG 6C/D € 499.000

TOUWBAAN 15

€ 279.000

VROONWEG 5

€ 725.000

WESTERSCHELDELAAN 19

€ 530.000

TOUWBAAN 138

€ 275.000

WESTERSEWEG 3-51

€ 285.000

NOORDEINDE 13

€ 695.000

KUIPERS RIETBERGKWARTIER 13

€ 199.500

WESTERENBAN 74

€ 419.000

DE RUYTERSTRAAT 77

€ 115.000

HOGEWEG 52

€ 429.000

SPANJAARDSTRAAT 62

€ 269.000

ZUSTERSTRAAT 48

€ 199.000

RENESSE

TOUWBAAN 33

€ 255.000

MAURITSWEG 25

€ 274.000

OOSTERENBANWEG 16

€ 289.000

€ 1.000.000 € 349.000 € 2.250.000

OOSTKAPELLE € 169.000

€ 259.000

MUIDENWEG 157

€ 139.000

OOSTKERKESTRAAT 21

€ 205.000

ZAANSTRAAT 8

€ 159.000

OOSTERLAND

EIKENHORST 18

€ 275.000

DUINHOF KLEIN DISHOEK BNR 13 € 295.000 € 365.000

MELISKERKE BEUKELMANSTRAAT 3

€ 149.500

SIVERTSTRAAT 46

€ 219.500

MIDDELBURG SMARAGD 45

€ 135.000

PENNINGHOEKSINGEL 47

€ 189.000

GROENENDAAL 5+7

€ 175.000

VAN SEROOSKERKELAAN 17

€ 209.900

MOLENWEG 45

€ 349.000

WALCHERSEWEG 256

€ 945.000

ORANJEPLEIN 31

€ 130.000

MARIJKESTRAAT 6

€ 100.000

NOORDGOUWE

VLISSINGSESTRAAT 183

€ 149.000

ZUIDDIJK 20

WILLEM-ALEXANDERSTRAAT 15

€ 175.000

ZONNEMAIRE

SPAARNESTRAAT 74

€ 199.000

IRENESTRAAT 7

F. LEENHOUTSTRAAT G8 H

BURGEMEESTER DREGMANSTR. 22 € 225.000

VEERE € 349.000

KANAALWEG W.Z. 7

€ 75.000

VLISSINGEN € 139.750

€ 17.500

MARTIN LUTHER KINGSTRAAT 54 € 169.000 GALGEWEI 40

€ 198.500

NIEUWERKERK

AAGTEKERKE REIGERSBERG 19

€ 179.000

BURG. BOSSELAARSTRAAT 9

€ 187.500

DOMBURG

SEROOSKERKE TORENSTRAAT 39 NOORDWEG 30

€ 235.000

TERNEUZEN

€ 189.000

VEERE

GAPINGE

GRIJPSKERKE DE KEIJZERSTRAAT 35

DIJKSTRAAT 37

€ 159.000

PR. WILHELMINASTRAAT 10

DORPSSTRAAT 19

€ 299.000

€ 187.500

DOORNENBURG 53

OOST-SOUBURG

J.W. SCHUURMANSTRAAT 99

ELKERZEESEWEG 53

VAN DYCKLAAN 34

€ 319.000

€ 299.000

SINKE KOMEJAN | MIDDELBURG

SCHARENDIJKE

€ 119.500

KOEPOORTSTRAAT 5-7

WESTELIJKE KANAALWEG 51

WOLPHAARTSDIJK

€ 138.500

KANARIESPRENK 115

GARAGE BOTERPLEIN

€ 39.000

€ 449.000

WESTERZICHT 174

€ 170.000

GARAGE SINT JORISGANG 5

€ 249.000

€ 84.500

VAN KLEFFENSLAAN 125

JOHAN DE POURCKSTRAAT 23

WEMELDINGE

Genoemde bedragen betreffen vraagprijs k.k./v.o.n/o.v.b. Een enkele transactie betreft aankoopbemiddeling.

SIVERTSTRAAT 38 VLISSINGEN

GOES

VAN DE PLASSCHESTRAAT 1

VAN DISHOECKSTRAAT 128

MELISKERKE

ZUIDDIJK

274.000,-

BERGWEI 15

€ 130.000

BERGWEI 2

€ 195.000

VOGELLAAN 18

D’HEULE BOUWNUMMER 2 € 177.500 € 150.000

€ 209.000

KAPELLESTRAAT 8

€ 199.000

PATRIJZENLAAN 4

€ 599000

KANARIESPRENK 155

PALSTERSTRAAT 12

BURG. VAN EETENSTRAAT 16

€ 365.000

KONINGIN MAUDPLEIN 9

€ 209.000

WESTKAPELLE

D’HEULE 19

€ 285.000

JOOSSESWEG 197

OOSTSTRAAT 12

€ 499.000

RIJKSWEG

€ 189.000

WISSENKERKE

STOOFHEULE 35

€ 435.000

DORPSDIJK 62

OUWERKERK RING 9

VLISSINGEN

VROUWENPOLDER

D’HEULE DIVERSE BOUWKAVELS

RING 3

€ 369.000

€ 89.000

ZOUTELANDE € 174.500

NOORDGOUWE € 129.000

€ 189.000

€ 339.000

GOES - MIDDELBURG - KOUDEKERKE - ZIERIKZEE

TIMMERMANSSTRAAT 36

€ 179.000

TIMMERMANSSTRAAT 33

€ 184.000

LANGENDAM (PATAGON) 15

€ 231.750


Zierikzee - Schaardijk 5

Zaterdag 30 september NVM Open Huizen Dag 11.00-15.00 uur

Vestiging Zierikzee

In het reeds opgeleverde gedeelte van de nieuwbouwwijk "De Lanen” bieden wij te koop aan deze fraaie woning gelegen op een perceel van 463 m2 eigen grond. Kenmerkend aan deze woning is het hoge afwerkingsniveau en een tuin met een hoge mate van privacy door strategiegeplaatste bijgebouwen en beplanting van aangrenzende percelen.

Havenplein 5 4301 JD Zierikzee T 0111 451 500 info@sinke.nl www.sinke.nl

vraagprijs € 439.000,- k.k.

Zonnemaire - Zuidweg 18 nr.24

Nieuwerkerk - Zeeasterstraat 14

Op recreatiepark "Villemaire” te Zonnemaire, staat deze complete en instapklare recreatiewoning uit 2009. "Villemaire” kenmerkt zich door rust, natuur én de gemoedelijke sfeer. Het is een kleinschalig park met slechts 15 recreatiewoningen en een oude boerderij met een B&B service. De opzet is ruim en het geheel is zeer netjes onderhouden.

Wilt u wonen in een mooie brede straat met voldoende parkeergelegenheid? Wij bieden u te koop aan deze ruime tussenwoning met vrije achterom en riante schuur. Deze woning beschikt op de eerste verdieping over drie volwaardige slaapkamers en een riante bijkeuken in de aanbouw.

vraagprijs € 172.500,- k.k.

Burgh-Haamstede - J.J. Boeijesweg 23 Wij bieden te koop aan op een bijzonder mooie en natuurrijke stek, deze karakteristieke woning, op een perceel van 880 m2 eigen grond. De woning verkeert in een goede staat van onderhoud. Zo is er in 2015 een garage en veranda aangebouwd en het voorportaal geheel vernieuwd. Ook is de Hr combiketel vervangen. Het interieur van de woning is echter sterk gedateerd.   vraagprijs € 369.000,- k.k.

vraagprijs € 150.000,- k.k.

Kom binnenkijken op zaterdag 30 september van 11.00 - 15.00 uur of als anders vermeld

GEEN OPEN HUIS

24/7 Online je afspraken maken!

Gelegen in het landelijk en rustieke Ouwerkerk bieden wij u te koop aan deze ruime tweeonder-een kap woning. Een mooie woning met maar liefst zes (!) volwaardige slaapkamers. Door de opbouw aan de garage zijde is er een extra ruime woning ontstaan die prima mogelijkheden biedt om te werken aan huis of geschikt is voor een groot (samengesteld) gezin. vraagprijs € 275.000,- k.k.

hypotheekshop.nl/zierikzee GEEN OPEN HUIS

Zierikzee - Meelstraat 49

GEEN OPEN HUIS

vraagprijs € 274.500,- k.k.

vraagprijs € 127.000,- k.k.

Burgh-Haamstede - Klaverlaan 1

GEEN OPEN HUIS

vraagprijs € 325.000,- k.k.

vraagprijs € 439.000,- k.k.

Noordwelle - Dorpsring 23 Woning met pension met vier kamers en een grote garage, in de nabijheid van Renesse. Uiteraard biedt de ruimte van het pension ook prima mogelijkheden voor een ander gebruik. Hierbij kunt u denken aan kantoor of atelier aan huis. Maar ook een woonhuis met een aangrenzende mantelzorgwoning voor een van uw ouders is een prima mogelijkheid. vraagprijs € 309.000,- k.k.

Burgh-Haamstede - J.J. Boeijesweg 1-5 Dit complete mooie appartement in Kloosterendaele heeft een woonoppervlakte van 108 m2, twee slaapkamers en een eigen parkeerplaats en berging in de kelder van het hoofdgebouw. Daarnaast is er een beschut balkon met veel privacy, mede door de ligging op het zuidwesten kunt u hier lang van de zon genieten.

Op een mooie locatie en steenworp afstand van natuurgebied, duinen en het strand van Haamstede gelegen vrijstaande woning met veranda, slaapkamer en badkamer op de begane grond. Het ruim bemeten perceel van 588 m2 eigen grond heeft een goede zonligging op het zuidwesten en biedt u de nodige privacy. Daarnaast is parkeergelegenheid op eigen terrein mogelijk.

GEEN OPEN HUIS

Nieuwerkerk - Erling Steenstraat 25 Ruime en instapklare twee onder één kap woning met aanbouw aan achterzijde, bijkeuken en veranda, garage met achtergelegen praktijkruimte van circa 3,00m x 5,88m, eigen oprit en besloten achtertuin op een mooi perceel van 319 m2 eigen grond. Voorzien van o.a. 5 slaapkamers, vloerverwarming en zonnepanelen.

Starters en klussers opgelet! Op zoek naar een karakteristiek pand in een binnenstad van Zierikzee? Dit monument is zeer sfeervol en biedt vele mogelijkheden zoals werken en wonen tegelijk. Het pand is gelegen op 88 m2 eigen grond en heeft een inhoud van circa 400 m3 en een woonoppervlakte van circa 120 m2.

GEEN OPEN HUIS

Ouwerkerk - Burg. Romeijnstraat 4

GEEN OPEN HUIS

Brouwershaven - Burg. Gaststraat 36 In Brouwershaven bieden wij u te koop aan deze uitgebouwde 2/1 kap woning met maar liefst vier slaapkamers en twee badkamers! De woning biedt de mogelijkheid tot gelijkvloers wonen en is zeker ook geschikt voor gezinnen. Deze leuke woning met bouwjaar 1973 is door de jaren heen gemoderniseerd, verkeert in goede staat van onderhoud en heeft acht zonnecollectoren op het dak. vraagprijs € 249.000,- k.k.


Zoutkeetstraat 3, Zierikzee

‘Hier willen we wonen’ Marleen Keus uit Zierikzee verkoopt haar huis aan de

en het plan is om in december te verhuizen. “Het zou ideaal zijn

Zoutkeetstraat met een goede reden: sinds vorig jaar woont

als de woning helemaal klaar is voor we erin gaan, maar dat moet

haar vriend Johan uit Friesland bij haar en het werd tijd voor

financieel natuurlijk wel kunnen. We zien wel hoe ver we komen,”

een huis dat echt van hen samen is. Ze waren niet eens op

lacht Marleen.

zoek toen ze zagen dat Vrije 45 te koop stond. Ze maakte zich weinig zorgen over de verkoop van haar huis in de “Ik heb gelijk gebeld met Annette van Sinke Komejan. Wij waren

Zoutkeetstraat. “Mijn ouders hebben het huis gebouwd en we zijn

de eerste beller en hebben direct een bezichtigingsafspraak

er zeven jaar mee bezig geweest met een prachtig resultaat. Dat

gemaakt.” Marleen: “Dit is echt de mooiste locatie om te wonen:

vonden meer mensen, want de eerste week dat het huis te koop

in het centrum, met een achterom en een tuin op het zuiden.”

stond, waren er al zeven bezichtigingen die resulteerden in twee

Al voor de bezichtiging maakte ze een praatje met de eigenaars

biedingen. “Het huis heeft voor mij en mijn familie emotionele

van het huis, die er al dertig jaar woonden. “Het klikte meteen.

waarde, dus zo’n verkoop is best lastig. We hebben drie makelaars

Schatten van mensen, die je direct als opa en oma zou adopteren.

laten komen, maar we hadden bij Erik van Sinke Komejan direct

Toen we binnen kwamen in het huis hadden we direct het gevoel:

het vertrouwen dat het in goede handen was.”

Vrije 45, Zierikzee

hier willen we wonen.” De officiële overdracht is in september

‘Andere aanpak: binnen 2 weken verkocht!’ Verkocht: Groenendaal 5 en 7 in Oosterland. Een dubbel

aan huis of gewoon ruim wonen. Daarbij leveren ze een prima

pand met een inhoud van 950 m3. Dat biedt natuurlijk

presentatie en dat werkt kennelijk goed.”

talloze mogelijkheden. Maar het hoeft niet altijd te betekenen dat je zoiets snel ‘kwijt’ bent. “Het is maar

In het verleden was in het kleinste pand een verfwinkel

goed dat ik Sinke Komejan heb laten komen”, vertelt Erlin

gevestigd, daarnaast was er een brandweerkazerne. Die twee

Louwerse uit Oosterland. “Want het gebouw stond al twee

panden zijn samengevoegd tot een doe-het-zelfzaak. Toen die

jaar te koop bij een andere makelaar en we hadden pas één

in 2005 te koop kwam, zag Louwerse dat als een kans. “Toen de

bezichtiging gehad.” Dat veranderde snel.

zaak eenmaal leeggehaald was, hadden we een grote ruimte tot onze beschikking. Daar hebben we een ruime woonkamer

Toen Erik de Bruine van Sinke Komejan eenmaal langs was

van gemaakt met een mooie vide. Het voordeel was dat we het

geweest, de foto’s waren genomen en Groenendaal 5 en 7

helemaal naar onze eigen smaak konden inrichten.”

opnieuw in de verkoop gingen, was de verkoop binnen twee weken geregeld. “Ik ben dus zeker tevreden.” Waar het aan ligt

Louwerse is veiligheidsdeskundige en had kantoor aan huis. Ook

dat het nu zo snel ging? “Zij hebben een goede benadering en

had hij een eigen leslokaal om te gebruiken. Wat hij het meest

gaan uit van de mogelijkheden van een gebouw. Ze lieten zien

gaat missen? “Dat lijkt me duidelijk: de ruimte natuurlijk!”

wat je er allemaal mee kunt: wonen plus mantelzorg, kantoor

Uw huis verkopen? Bel ons gerust, t 0111 45 15 00

17


BEL ONZE AFSPRAKENLIJN, T 0118 642007

NU VOORDELIGE ALL-IN PRIJZEN VOOR JE NIEUWE GARAGEDEUR!

ONZE VESTIGINGEN Grote Kade 2, Goes Havenplein 5, Zierikzee Molenwater 97, Middelburg Hoenderdijk 7A, Ouddorp

Bijvoorbeeld deze

€ 1395,ALL-IN!

‘Valt er niet meer te kiezen dan het aanbod van mijn bank.’ ALL-IN PRIJZEN, DUS GÉÉN VERRASSINGEN ACHTERAF! ONTDEK ONZE SAMENGESTELDE ACTIEPAKKETTEN OP:

Wij vergelijken ruim 30 geldverstrekkers!

AAPROTEC.NL/DEURDEALS LIEVER TELEFONISCH CONTACT? BEL 0113 - 20 20 49 Hypotheken

Financiële planning

Verzekeringen

Duidelijk verhaal


Preview... nog maar nèt of binnenkort in verkoop!

Op de hoogte blijven? Schrijf in op sinke.nl of zwaanmakelaars.nl

! N

IE

U

W

! N

IE

U

W

! W U IE N

KANTOOR MIDDELBURG 

IE

SINKE KOMEJAN MAKELAARS

N

NIEUW TE KOOP VIA

U

W

!

GOES - MIDDELBURG - KOUDEKERKE - ZIERIKZEE

MEER INFORMATIE? BEL 0118-689000

OF MAIL INFO@SINKE.NL VOLG ONS OOK OP FACEBOOK! SEINTOREN 2, MIDDELBURG

OUDEWATERLAAN 2, OOST-SOUBURG

!

LONDENSEKAAI 27, MIDDELBURG

KANTOOR GOES 

U IE

SINKE KOMEJAN MAKELAARS

N

NIEUW TE KOOP VIA

W

! W U IE N

N

IE

U

W

!

ZILVERMEEUWSTR. 24, MIDDELBURG

MEER INFORMATIE? BEL 0113-251000

OF MAIL GOES@SINKE.NL VOLG ONS OOK OP FACEBOOK!

! N

IE

U

W

! W IE

BIESLOOKSTRAAT 3, HEINKENSZAND

W U IE

U

N

KANTOOR ZIERIKZEE 

IE

SINKE KOMEJAN MAKELAARS

N

NIEUW TE KOOP VIA

W

!

MEIDOORNHOF 1, ‘S-GRAVENPOLDER

!

N

KORTSTRAATJE 2, WEMELDINGE

! W U IE N

N

IE

U

W

!

U

W IE N

KLOETINGSEWEG 102, GOES

OOSTSINGEL 96, GOES

U

W U IE N

N

IE

U

W

!

VALCKESLOTLAAN 28, GOES

!

KANARIESPRENK 333, VLISSINGEN

!

TORENTRANS 179, MIDDELBURG

MEER INFORMATIE? BEL 0111-4515000 OF

MAIL ZIERIKZEE@SINKE.NL

OOSTSTRAAT 19, DREISCHOR

ZUIDDIJKSTRAAT 22, BROUWERSHAVEN

W U IE

U

N

KOUDEKERKE 

IE

MAKELAARSKANTOOR ZWAAN

N

NIEUW TE KOOP VIA

W

!

! W U IE N

N

IE

U

W

!

NIEUWEWEG 40, BAARLAND

!

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK! RIDDERHOF 13, GOES

MEER INFORMATIE?

BEL 0118-553288 OF MAIL

INFO@ZWAANMAKELAARS.NL VERKOCHT OVB

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK!

BRAAMHOF 7, KOUDEKERKE

! W U IE

U IE N

U IE N CITHERSHILLSINGEL 24A, K’KERKE

W

! W

W U IE N

DORPSSTRAAT 8, MELISKERKE

MOLENWERF 28, MELISKERKE

!

DORPSSTRAAT 52, BIGGEKERKE

N

HOGE KERKSTRAAT 10, NIEUWERKERK

!

RING 24, DREISCHOR

BROUWERIJSTR. 9B, KOUDEKERKE


Vlissingen - Aalbersestraat 14

Makelaarskantoor Zwaan Zaterdag 30 september Dorpsplein 25, NVM Open Koudekerke Huizen Dag 11.00-15.00 uur Tel (0118) 55 32 88

Ruime twee-onder-één-kap woning met onder meer een garage (met zolderverdieping) en vier slaapkamers, gelegen aan een rustige straat in een kindvriendelijke woonomgeving. Tevens is de woning voorzien van een sfeervolle houtkachel en lichte woonkamer met veel daglichttoetreding. Perceel: 187 m2.

info@zwaanmakelaars.nl www.zwaanmakelaars.nl

vraagprijs € 235.000,- k.k.

Middelburg - Ewisland 69 Bijzondere verrassend ruime hoekwoning op een rustige en autoluwe woonlocatie met zeer veel privacy. De vrij recent gemoderniseerde woning is onder meer voorzien van vijf slaapkamers (waarvan één op de begane grond) en een tuin op het zuidwesten.

vraagprijs € 189.000,- k.k.

Serooskerke - Torenstraat 31A Twee-onder-een-kap woning met een tuin op het zuiden, gesitueerd in hartje Serooskerke en voorzien van onder meer een ruime woonkamer en volledig gelijkvloers woonprogramma. De woning is bijna woonklaar op de afwerking en het plaatsen van de keuken na. Optioneel is een garage bij te kopen. 

Koudekerke - Vlissingsestraat 26 Gelegen op een mooie locatie, net buiten de bebouwde kom van Koudekerke en op korte afstand van de voorzieningen, natuur, zee en strand bieden wij u deze vrijstaande woning met riante vrijstaande schuur aan. Deze woning met vijf slaapkamers, waarvan één op de begane grond, is gesitueerd op een perceel van 1.097m2 eigen grond. De woning mag zowel permanent als recreatief bewoond worden. De duinen van Westduin / Dishoek zijn vanaf het perceel prima zichtbaar en de tuin grenst direct aan de historische buitenplaats ‘Moesbosch’. De perfecte combinatie van vrijheid en een goede locatie komen hier bijeen.

vraagprijs € 209.000,- k.k.

Zoutelande - Swaalingestraat 14 Nette twee-onder-één-kap-woning met garage, vier slaapkamers, doorzonwoonkamer, open keuken en zonnig tuin gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonomgeving en op een paar minuten lopen van het strand. Het perceel is 217 m2 en de inhoud is 370 m3.

vraagprijs € 219.000,- k.k.

vraagprijs € 499.000,- k.k.

Kom binnenkijken op zaterdag 30 september van 11.00 - 15.00 uur of als anders vermeld

Meliskerke - Torenstraat 1

Vlissingen - President Rooseveltlaan 748

Ruime halfvrijstaande woning met dubbele garage gelegen in het hart van Meliskerke op 705 m2 grond. Het geheel beschikt over vijf slaapkamers en mag permanent en recreatief (voor eigen gebruik) bewoond worden. Daarnaast behoort een bed en breakfast, kantoor of praktijk aan huis tot de mogelijkheden.

Jonge en ruime woning van ca. 433m3 met onder meer drie ruime slaapkamers, een onderhoudsvriendelijke achtertuin en fraai dakterras op het zuiden. Deze complete woning is net even anders dan standaard en daarom zeker een bezoek waard.

vraagprijs € 425.000,- k.k.

vraagprijs € 185.000,- k.k.

GEEN OPEN HUIS

Koudekerke - Brouwerijstraat 9b Permanent of recreatief wonen in hartje Koudekerke? Wij bieden u dit nette en jonge appartement (bouwjaar 2000) aan. Het appartement is gelegen op de eerste en tweede verdieping van een kleinschalig appartementen complex.Aan de voorzijde is een balkon op het zuiden aanwezig. Twee slaapkamers, een nette badkamer en keuken zorgen voor een compleet geheel. Tevens is er eigen berging aanwezig. vraagprijs € 199.000,- k.k.

GEEN OPEN HUIS

Biggekerke - Noordweg 6 Zeer fraaie woonboerderij op mooie locatie in het buitengebied gelegen op een perceel van bijna één hectare groot. Het object bestaat uit een ruim woonhuis van circa 718m3, een ruime schuur en een paardenstal uit 2011. Op de verdieping bevinden zich drie ruim bemeten slaapkamers. De hoofdslaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde. Via de overloop zijn de andere twee slaapkamers en de badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van toilet, bidet, dubbele wastafel en douche. Verder is er op de verdieping veel bergruimte en een toilet. Het perceel is verdeeld in een ruime bloementuin, een deels verhard paddock, paardenweide en een eigen strook bos. Het perceel is fraai aangelegd. De fraaie afwisseling van groen en functionaliteit maken alles tot een sterk, uniek geheel. vraagprijs € 935.000,- k.k.

Arnemuiden - Roelse's weg 2 Goed onderhouden, Zeeuwse woonboerderij, gelegen op royaal perceel van 1800 m2. Compleet woonprogramma op de begane grond met aangebouwde eigen praktijkruimte. Dubbele bewoning mogelijk, zoals ouders aan huis. Kantoor/ praktijk aan huis en meerdere slaapkamers mogelijk.

vraagprijs € 475.000,- k.k.


‘Ik ben echt blij met dit huis’ Shannon Braafhart is blij met zijn nieuwe woning aan de

simpel, er moet rust zijn in mijn interieur. Dus niet te druk, en

Rosenburglaan in Vlissingen. “Voor mij is het aantrekkelijk

niet te vol”, aldus Shannon. Wel een foto van zijn vier kinderen

dat het huis ruim genoeg is en in een rustige buurt is

aan de muur, maar geen kasten vol boeken of een enorme

gelegen.

geluidstoren. “Ik ben echt blij met dit huis. Mijn kinderen krijgen allemaal een sleutel en het is de bedoeling dat ze hier regelmatig

Ook de redelijke prijs en de directe beschikbaarheid van de

komen. Ze zijn altijd welkom en kunnen op elk moment binnen

woning spraken me aan.” Hij is hard aan de slag om het huis naar

lopen.” Over de aankoop van het huis vertelt hij: “Ik kende Casper

zijn eigen wensen in te richten. “Geen grote verbouwingen hoor,

van Makelaarskantoor Zwaan al, dat maakt het allemaal wel

maar ik wil het wat strakker en lichter.” Beneden worden de

gemakkelijker. De onderhandelingen verliepen prima; we zijn op

muren wit gespoten met spack en boven wordt er wit gesausd.

het bedrag uitgekomen dat ik in mijn hoofd had. Alles was snel

En de blauwe toiletpot gaat er ook uit. “Ik hou van strak en

geregeld, zodat ik in een paar weken kon verhuizen.”

‘Zwaan verdient een dikke pluim’ “De mensen die het huis gekocht hebben, zijn ervoor

een speciaal plekje in hun hart voor Zeeland. “Ik noem het maar

gemaakt”, vertelt Margot van Overeem. Ze heeft het over

de grootsheid van het kleinschalige”, zegt Margot. Als je veel

de door haar verkochte woning aan de Westerscheldelaan

reist, is het fijn om in een gezellig huis te komen, je jas en je

in Dishoek. “Wij gebruikten het huis als recreatiewoning

laarzen aan te trekken en lekker uit te waaien op het strand. Of

en verbleven er met veel plezier, vaak met de kinderen en

om wat te drinken in een strandtent. Vergeleken met vroeger is

kleinkinderen. Maar nu mijn man overleden is, viel het me te

er het hele jaar door wat te doen in Zeeland.”

zwaar om er alleen in te trekken”. Het echtpaar Van Overeem kocht het huis in 2014 bij

GEEN OPEN HUIS

Ze is nog steeds enthousiast over de heerlijke tijd die ze in het huis

Makelaarskantoor Zwaan. “Zij hebben een enorme

en de tuin doorbracht. “Het huis is ruim en heeft een goede sfeer.

betrokkenheid op klanten, waardoor ze weten wat je wensen

Als je in een gezelschap van volwassenen en kinderen was, konden

zijn. Dat geeft vertrouwen.” Dus was het logisch dat het huis

de kids lekker spelen, zonder dat je er last van had. En de ligging is

ook weer verkocht werd door Zwaan. “Het contact met Wilco

natuurlijk geweldig, met twee minuten sta je op het duin. En… we

Wisse verliep goed en de verkoop was heel snel geregeld. Toen

hadden leuke buren: dat is natuurlijk ook belangrijk.”

het bord in de tuin kwam, was het huis eigenlijk al verkocht.

Margot en haar man reisden de hele wereld over, maar hadden

Makelaarskantoor Zwaan heeft dus een dikke pluim verdiend!”

Koudekerke - Braamhof 7

GEEN OPEN HUIS

Koudekerke - Langeweegje 39

Nette gezinswoning op rustige en kindvriendelijke woonlocatie. Ruime woonkamer met serre en een nette tuin. Recent is de woning aan de binnenzijde grotendeels opgeschilderd. Momenteel drie slaapkamers en een nette badkamer, maar het is mogelijk vier slaapkamers te realiseren. Optioneel is er een garage bij te kopen.

Karakteristieke tweekapper op rustige en gewilde woonlocatie. Het geheel beschikt over een lichte woonkamer, twee slaapkamers en een leuke achtertuin met veel privacy. Leuke karakteristieke elementen en de verrassende ligging zullen u verbazen. Gelegen in een groene en kindvriendelijke omgeving.

vraagprijs € 187.000,- k.k.

vraagprijs € 139.000,- k.k.


Nederlandse Dakdekkers Associatie

’n Betrouwbare en vakkundige dakdekker nodig?

DEEL UW WENSEN MET ONS WIJ VERTELLEN U 10-JARIG DE MOGELIJKHEDEN Vanwege ons BESTAAN In onze showroom vindt u breed willen wij onze showroomeen grondig assortiment aan open haarden verbouwen. Daarvoor moetenen wij plaats kachels.en Kom eens vrijblijvend kijken! maken bieden wij zeer veel haarden tegen héél interessante prijzen aan!

Dan zijn wij uw partner! n

betrouwbaar en vakkundig

n

jarenlange ervaring

n

wij bieden optimale service, kwaliteit en garantie

n

wij zijn 24/7 beschikbaar

n

afspraak is afspraak!

Dé dakspecialist in uw regio!

Wij hebben t/m december 2017 speciale acties voor particulieren:

Cadeautje Mogen we uw opdracht uitvoeren in 2018? Dan ontvangt u bij opdracht een origineel, handgemaakt, Zeeuws krat!

Burenkorting

Uw specialist van Zeeland in Uw specialist van Zeeland in hout, gasenen elektrische kachels hout, gas elektrische kachels

Wij hebben een gunstige burenkorting­ regeling! Vraag bij ons naar de diverse mogelijkheden.

Partner voor bouwers en beheerders www.lukasse.nl

Klarinetweg 2c2c| |Middelburg +31 (0)118 6767 4949 5555 Klarinetweg Middelburg| tel. | tel. +31 (0)118 www.ohcwalcheren.nl www.ohcwalcheren.nl

Albert Plesmanweg 35 n 4462 GC Goes T (0113) 27 01 01 n F (0113) 23 03 99 n E info@lukasse.nl

Uw

woning

energieneutraal Met onze energiebesparende maatregelen is dat zo geregeld • Energierekening naar nul • Waarde van uw woning omhoog • Geen gasaansluiting meer nodig • 100% energiegarantie

24 uur 365 dagen per jaar calamiteitendienst voor al onze klanten

www.deurlooinstallaties.nl


Perfecte presentatie online! Voor betere en snellere verkoop. Er gebeurt steeds meer online, en wij bij Sinke Komejan spelen daar op in. Het is belangrijk om met de tijd mee te gaan en zo kunnen wij u de beste (online) service bieden. Om op te vallen met uw woning zijn er steeds meer mogelijkheden, en die bieden wij u graag aan.

Professionele (360o) foto's!

Video & drone mogelijk!

Sterk in Social Media!

Sprekende (360o) foto's geven de eventuele

Er zijn steeds meer mogelijkheden

Met onze verschillende Social Media

koper een goed eerste indruk van uw woning.

om uw woning online op een originele

kanalen bereiken we veel mensen en

Goede foto's zeggen meer dan (mooie) woorden.

manier te presenteren.

wordt uw woning nĂłg sneller gevonden.

Hoge scores op Funda en onze eigen site!

Uitgebreid zoekersnetwerk!

Meer weten? Neem contact op!

Onze website en objecten op Funda

We hebben een omvangrijk zoekersnetwerk

U kunt altijd vrijblijvend contact met

worden veel bezocht. Daarnaast hebben

met veel kandidaten voor uw woning.

ons opnemen als u vragen heeft. Via onze

we hoge scores en goede reviews.

Zoekt u een woning? Schrijf u dan ook in!

website kunt u nu ook met ons chatten!

Wegens succesvolle verkopen zoeken wij met spoed nieuw aanbod! Het is nu hĂŠt moment om uw woondroom waar te maken. Er wordt veel verkocht en de rente is historisch laag. Dat biedt perspectief toch? Om een juiste beslissing te nemen, bieden de makelaars van Sinke Komejan en Zwaan u een gratis waardebepaling aan. Kijk voor meer informatie op www.sinke.nl

S I N K E KO M E J A N M A K E L A A R S | TA X AT E U R S

23


'Onze ervaren adviseurs kijken samen met jou welke hypotheekvorm het beste bij je levensstijl en financiële situatie past'

Onze Hypotheekshop-adviseurs vergelijken voor jou alle verschillende geld­verstrekkers en daarom kunnen we je de scherpste rente en de beste voorwaarden uit de markt bieden. De Hypotheekshop geeft je

Grote Kade 2, Goes Havenplein 5, Zierikzee Molenwater 97, Middelburg Hoenderdijk 7A, Ouddorp

altijd onafhankelijk, eerlijk advies. We nemen hierbij jouw persoonlijke wensen en omstandigheden als uitgangspunt. Want iedereen, en dus elk hypotheekadvies, is uniek. Duidelijk verhaal!

Bel onze Afsprakenlijn, T 0118 64 20 07 of maak online 24/7 een afspraak op

www.hypotheekshop.nl

MAAK ONLINE 24/7 EEN AFSPRAAK OP WWW.HYPOTHEEKSHOP.NL


“Ik geef je graag het vertrouwen dat je de juiste financiële keuzes maakt!” “Financieel advies geven is het mooiste wat er is. Starters, doorstromers, mensen die gaan scheiden: voor iedereen heeft De Hypotheekshop een advies op maat. Een financiële beslissing is vaak een grote beslissing. Bij De Hypotheekshop willen we je het vertrouwen geven dat het ook de juiste keuze is!” Top 5 Best Presterende Hypotheekshops van Nederland “Met het team van onze Hypotheekshops in Goes, Middelburg, Zierikzee en Ouddorp zetten we elke dag net dat stapje extra om onze klanten optimaal te helpen. Niet voor niets zijn we al een keer uitgeroepen tot Beste Hypotheekshop van Nederland en ook afgelopen jaar behoorden we weer tot de Top 5 Best Presterende Hypotheekshops van Nederland. Al onze adviseurs hebben een schat aan kennis en ervaring en dragen de titel Erkend Financieel Adviseur, een kwaliteitslabel van de nationale Stichting Erkend Hypotheekadviseur.” Makkelijk en ‘s avonds bereikbaar “Persoonlijk contact is cruciaal om echt goed maatwerk te leveren. We werken dan ook met zeer korte lijnen en zijn optimaal bereikbaar. Tot ‘s avonds 21.00 uur kan je onze Afsprakenlijn bellen, maar ook Whatsappen of chatten op onze website. Aarzel niet en kies voor ons onafhankelijk advies, waarbij we tientallen hypotheekaanbieders vergelijken! Bel, chat, of app ons!” Henk Daalhuizen Directeur / Erkend Hypotheekadviseur

10

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

9

8

‘Fijn gesprek gehad met de adviseur. Heldere uitleg en duidelijke communicatie.’

‘Ik sta er heel erg van te kijken hoe snel het ging.’

‘Prettig gesprek met hypotheekadviseur die verstand van zaken heeft.’

Mevr. Vroomen

Dhr. van Belle

Mevr. Baken

Onafhankelijk, eerlijk advies

starter?

verhuizen?

oversluiten?

ondernemer?

De specialist voor starters

Wij vertellen waar je rekening mee moet houden!

Laat je vrijblijvend adviseren door onze experts!

Het juiste advies bij het vinden van de juiste hypotheek!

op de woningmarkt

BEL ONZE AFSPRAKENLIJN, T 0118 64 20 07 OF APP NAAR 06 8265 0175


TE HUUR

Diverse winkelruimten van 63 tot ruim 770m2

Winkelcentrum de Fonteyne is

gelegen in het hartje van Vlissingen in het A1-winkelgebied.

Direct aan de achterzijde van het winkelcentrum bevindt zich het sfeervolle Oude Marktplein met diverse horeca. Het complex heeft verschillende publiektrekkers als Action, Hema en Primera. ✓ Toegankelijk middels roltrappen en lift ✓ Parkeergarage onder complex biedt plaats aan ca. 300 auto’s ✓ Locatie goed bereikbaar met openbaar vervoer met een busverbinding op loopafstand en treinstation op fietsafstand

Meer weten over deze objecten? Neem contact op met onze bedrijfsmakelaars:

Molenwater 97, Middelburg T (0118) 62 00 62 www.sinke.nl

TE KOOP

Karreveld 2a, Koudekerke

Bedrijfshal 644 m2 en kantoorruimte 909 m2

Solitair gelegen kantoorgebouw met bedrijfsruimte, alsmede een overdekte autostalling. Het object is in 2000 gebouwd voor de woningcorporatie Stichting Woonburg en meet groot ca. 909 m2 V.V.O. kantoor, ca. 437 m2 werkplaats en ca. 207 m2 stalling. Het object kent een degelijke bouw en beslaat 2 bouwlagen opgetrokken uit gemetselde stenen en volledig voorzien van betonnen vloeren. Het kozijnwerk is van aluminium voorzien en van geïsoleerde beglazing. De verwarming geschiedt centraal middels cascade geschakelde CV-ketels gelegen op de 1e verdieping. Het buitenterrein is deels verhard middels betonklinkers en voorzien van 30 parkeerplaatsen. Vraagprijs € 995.000,- k.k.


‘Van 50 naar 311 m2’ “Het is een beetje wennen. Ik had een

opslag van stenen, banden, zand en groenafval

werkruimte van 50 vierkante meter en nu

was meer ruimte nodig.” Martin is ZZP’er en

heb ik 311 vierkante meter. Dat is best een

heeft dus een eenmanszaak, al huurt hij dagelijks

verschil,” lacht Martin Weststrate. “Maar ik

mensen in. “Natuurlijk neem je een risico als je

ben er super blij mee.”

grotere bedrijfsruimte aankoopt. Maar ik vind dat je vooruit moet kijken, en niet achterom.

Sinds enige tijd is hij de gelukkige eigenaar van een bedrijfsloods met kantine en kantoorruimte

De loods die ik in Wemeldinge huurde werd echt

aan de Ambachtsweg in Kapelle. Hij heeft een

te klein. Ik heb er ook wel over gedacht om nieuw

bedrijf in bestrating, tuinaanleg en tuinonderhoud

te bouwen, maar deze loods voldoet prima aan

en werkt voor particulieren en bedrijven. “Het

mijn eisen. Na een bezichtiging met de makelaar

bestraten is erg weersafhankelijk. Als er vorst

van Sinke Komejan is het verkoopproces in gang

in de grond zit, kun je niet bestraten. Maar zo’n

gezet. Nou, dat verliep prima. Een aantal weken

winter als afgelopen jaar? Dan gaan we gewoon

later was ik eigenaar van het pand. Er is ook

lekker door.” Martin vertelt: “Je krijgt na een

kantoorruimte in het pand, maar daar doe ik

aantal jaren steeds meer materiaal om je werk uit

voorlopig niks mee. De administratie doen we

te voeren. Dat moet je wel opslaan. Ook voor de

gewoon thuis.”

WTS Architecten verhuist De verhuisdozen staan al klaar. Maatschap WTS

binnen ons bedrijf en onze opdrachten, we ontwerpen

Architecten zet 1 oktober de stap van Dok van

woningen, kantoren, bedrijfs- en recreatiepanden. De

Perry naar Bellamypark 9-11 in Vlissingen. Sinke

dynamiek van vier architecten sluit naadloos aan bij

Komejan Bedrijfsmakelaars hielp ze daarbij.

de karakter van het Bellamypark, dus deze locatie past perfect bij ons.” WTS Architecten nam contact op met

Karen Nije van WTS Architecten legt uit waarom ze toe

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars. “Koos Schreurder

waren aan een nieuw onderkomen: “Het pand waar we

heeft ons goed geholpen. Vanaf het eerste moment

nu in zitten heeft eigenlijk een woonbestemming, maar

was het contact heel plezierig en persoonlijk. Ook

voor de duur van vijf jaar mochten wij er ons kantoor in

zakelijk was hij goed van alles op de hoogte en als we

houden.” Nu de vijf jaar voorbij zijn, hadden ze de keuze

vragen hadden, kregen we direct antwoord. En alles is

om dit te verlengen met nog eens zo’n periode, maar ze

heel snel geregeld. Drie weken terug namen we contact

besloten op zoek te gaan naar een andere plek.

op en het contract is nu al getekend.” Karen heeft nog

Karen: “We waren op zoek naar een pand met een

een tip voor bedrijven die ook overwegen een nieuw

eigen karakter, maar dat is nog niet zo makkelijk te

bedrijfspand te zoeken. “Zorg dat je je wensen goed

vinden.” Bellamypark 9-11 heeft dat karakter en voldoet

in beeld hebt. Hoeveel vierkante meter heb je nodig?

bovendien aan alle wensen van WTS Architecten. “Het

Op welke locatie wil je zitten? Welke werkruimtes heb

ligt nog centraler en we houden van de dynamiek van

je nodig? Als je dat weet, helpt dat je veel gerichter te

de binnenstad. We kennen zelf ook grote diversiteit

zoeken en sneller iets te vinden.”

‘Van wijn naar Welzijn’ Het is een karakteristiek pand aan het Molenwater in

wil naar de hele mens kijken, dus niet naar ‘de elleboog’ die

Middelburg. Wijnkoperij Van Leerzem was er jarenlang

langskomt voor behandeling, maar naar de man of vrouw die

gevestigd. Maar nu is er een nieuwe, enthousiaste

last heeft van zijn arm of rug. Dan is het mooi als je binnen ons

eigenaar: Saskia Goetheer.

centrum breder kunt werken dan alleen via fysiotherapie.”

Zij vertelt: “Ik bracht het vriendinnetje van mijn dochter naar

Saskia vindt dat het pand een unieke sfeer en energie heeft.

huis toen ik zag dat het te koop stond. En ik dacht: Dit wordt

“Alleen de gevel is al prachtig! Ik heb samen met iemand van

het!” Saskia is fysiotherapeut en manueel therapeut en

de monumentencommissie door het pand gelopen en die wees

werkt nu in een maatschap in Vlissingen. Het idee is om aan

me op allerlei mooie details. Het is echt een gebouw met een

het Molenwater een centrum voor gezondheid en welzijn te

geschiedenis.” Binnen moet er veel gedaan worden. Saskia en

starten, waar vanuit verschillende disciplines gewerkt wordt. Er

haar dochter gaan boven ‘de zaak’ wonen en beneden komen

zijn al een coach en een massagetherapeut die ook een plek in

vijf werkruimtes. “Mijn dochter stelde al voor om een glijbaan

het pand krijgen.

van boven naar beneden te maken, zo kan ik snel naar mijn werk”, lacht Saskia. De koop verliep voorspoedig, mede door

“Binnenkort houden we een informatie-avond om te kijken

het prettige contact met Jeroen Visser van Sinke Komejan. “Mijn

of er nog meer mensen ‘aanschuiven’ bij dit concept. Je kunt

planning? Eerst verbouwen, dan ergens in december starten en

denken aan een voedingsdeskundige of een ostheopaat. Ik

in januari 2018 de officiële opening. Daar heb ik nu al zin in!”

Zakelijk vastgoed advies? Bel ons gerust, t 0118 62 00 62

27


VERKOOP BIJ INSCHRIJVING ZUSTERSTRAAT 11-13-15 17-17A-19-19A GOES

KIJKDAGEN

18, 25 EN 27 OKTOBER Namens onze opdrachtgever Gemeente Goes bieden wij u deze unieke Rijksmonumenten aan. Deze historische panden vormen een belangrijk element in de bebouwing van het stadshart.

Uw makelaar: Koos Schreuder, t 0118-620062 of k.schreuder@sinke.nl

De Rijksmonumenten hebben een zeer rijke geschiedenis die terug gaat tot de 15e eeuw. Het geheel bestaat uit de Zusterstraat 11, 13 en 15 (Het Oude Manhuis), met een totaal oppervlakte van ca. 1.014 m2 verdeeld over drie bouwlagen. Aan de achterzijde is de prachtige Manhuistuin gelegen. Geschakeld hieraan en intern hiermee verbonden is de Zusterstraat 17-17A-19-19A met een totaal oppervlakte van ca. 219 m2 BVO verdeeld over drie bouwlagen. Intern zijn de panden met elkaar verbonden, maar deze kunnen eenvoudig van elkaar gescheiden worden. De panden hebben momenteel een maatschappelijke bestemming, maar een andere, uitgebreidere bestemming is bespreekbaar.

Heeft u interesse? Neem dan contact op en ontvang toegang tot onze dataroom.

Specialist in bedrijfs­ taxaties Het werkgebied van Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars | Taxateurs omvat met vier

Uw oude isolatieglas of enkel glas vervangen door HR++ glas.

kantoren heel Zeeland, maar de laatste jaren vindt

- Lagere energiekosten waardoor investering binnen 3 tot 5 jaar terug verdiend

u ons steeds vaker in geheel Zuidwest Nederland

- Draagt niet alleen bij aan lagere kosten, maar ook aan uw comfort

en zelfs erbuiten. Uiteraard voldoen we aan alle certificaten binnen ons vakgebied, waaronder

- Verbeterd uw energielabel

de internationale RICS certificering voor zakelijk

- Verhoogt de waarde van uw woning

vastgoed, NVM Business, TEGoVA en NRVT.

A Goes | Middelburg | Zierikzee | T 0118 62 00 62 bedrijfsmakelaars@sinke.nl | www.sinke.nl

C

D

E

F

BMaak een vrijblijvende afspraak: info@roegiersglas.nl of bel naar: 0113 577 221.

G


Aanbod Bedrijfs onroerend goed

‘U kunt gerust contact opnemen voor een vrijblijvende afspraak!’

Bedrijfsmakelaars Molenwater 97 4331 SG Middelburg T 0118 620 062 info@sinke.nl www.sinke.nl

Middelharnis - Zandpad 40

Zierikzee - Industrieweg 32

Representatieve winkelruimte gelegen in het centrum aan de winkeldijk in Middelharnis. De winkelruimte beschikt over een 8 m brede frontpui en heeft een oppervlakte van ca. 135 m2 V.V.O. Middelharnis heeft een aantrekkelijk winkelcentrum, dat bezoekers trekt van het hele eiland. De dijk geldt als de winkelstraat van het dorp. Indeling: entree, meterkast, winkelruimte, doorgang naar achterzijde, keuken, toilet.

Binnenkort te koop. Perfect onderhouden bedrijfsgebouw bestaande uit ruim 1.000 m2 VVO kantoor/ bedrijfsruimte met 27 parkeerplaatsen. Het object beschikt over een kleinschalige R & D ruimte en bestaat uit 2 bouwlagen. Er zijn uitstekende voorzieningen waaronder airconditioning, datavoorzieningen, toiletgroepen, kantine faciliteit, spreekruimten etc. Het pand is beschikbaar medio 2018.

Huurprijs € 29.500,- per jaar ex. btw

Vraagprijs € 849.000,- k.k.

Vlissingen - Hertzweg 1

Zierikzee - Appelmarkt 6

Multifunctionele bedrijfsruimte met verhard buitenterrein op goede locatie aan de rand van Vlissingen. Het object bestaat uit 2 bedrijfshallen met voormalige bedrijfswoning gelegen op een perceel van 1.789 m2. In de loop der jaren intern verbouwd c.q. aangepast en voor het laatst in gebruik als sportschool. De voorzieningen hiervan zijn nog aanwezig (bar, kleedkamers). Graag informeren wij u over de diverse mogelijkheden.

Karakteristiek Rijksmonument (vloeropp. ca. 334 m2) op A1-locatie in het centrum van Zierikzee met. Ingericht als restaurant met volledige inventaris/professionele bedrijfs­keuken (overname mogelijk). Het bedrijf beschikt over alle noodzakelijke vergunningen w.o. exploitatie/ drank/horeca. Bestemming centrumfuncties; een combinatie van horeca/kantoor of detailhandel/ wonen, lunchroom of daghoreca is mogelijk.

Vraagprijs € 325.000,- k.k.

Vraagprijs € 449.000,- k.k.

Middelburg - Beenhouwerssingel 5

Burgh-Haamstede - Ring 15

Winkel/kantoorruimte (ca. 109 m2 groot) aan de rand van het centrum met fraai uitzicht op het water. De modern afgewerkte ruimte bevindt zich volledig op de begane grond en is onderverdeeld in open ruimte, separaat kantoor, kantine/toilet, berging. Met in de directe nabijheid Takko, Kruidvat, Duifhuizen, Albert Heijn, Gall & Gall. Voorzien van een glaspui over de volledige breedte.

Woon-werkcombinatie, bestaande uit winkelruimte met magazijn groot ca. 225 V.V.O. en een ruime bovenwoning groot ca. 100 m2 op unieke locatie in het toeristische dorp. De woning is met eenvoudige aanpassingen te splitsen van de winkelruimte. Hierdoor is het pand ook aantrekkelijk voor beleggers. De bestemming van het object is centrumdoeleinden waardoor ook evt. horecaof kantoorgebruik mogelijk is.

Huurprijs € 17.000,- per jaar ex. btw

Vraagprijs € 249.500,- k.k.

Spijkenisse - Breestoep 8

Roosendaal - Nieuwe Markt 90

Winkelpand bestaande uit 958 m2 b.v.o. gelegen aan de Breestoep 8 met eveneens een kleine winkelruimte aan de Uitstraat. Het winkelpand maakt onderdeel uit van het winkelcentrum ‘De Stoep’ gesitueerd in het winkelhart van Spijkenisse met meer dan 250 winkels! De winkels hebben intern toegang tot een gezamenlijke laad- en losfaciliteit en goederenlift. Wij informeren u graag nader.

Winkelruimte (ca. 80 m2) met magazijn (ca. 80 m2) op een unieke zichtlocatie binnen het kernwinkelgebied. De winkel heeft een frontbreedte van 6m en is via de achterzijde te bevoorraden. De parkeergarage voor de deur zorgt voor veel passanten. Momenteel ondergaat de Nieuwe Markt een transformatie. In de directe omgeving zitten zowel modeketens, dienstverleners als horeca. De koop betreft een appartementsrecht.

Vraagprijs € 795.000,- k.k.

Vraagprijs € 137.500,- k.k.

T! KO ER V

! RD

T!

U U H ER V

V VLISSINGEN - GOVERT FLINCKLAAN 5

MIDDELBURG - OHMWEG 18

CH ER

KO

CH V

ER

KO

CH KO ER V MIDDELBURG - MOLENWATER 137

SCHIEDAM - NOORDMOLENSTRAAT 20

T!

ZOUTELANDE - BOSWEG 2

T!

MIDDELBURG - DAMPLEIN 1A

CH

T! V

ER

KO

CH

T! CH KO ER V

V

ER

KO

CH

T!

Een greep uit onze referenties, meer op www.sinke.nl

WEMELDINGE - CHOORHOEKSEWEG 3

VLISSINGEN - BELLAMYPARK 9-11

S I N K E KO M E J A N B E D R I J F S M A K E L A A R S

29


Zondag

24

KOOPZONDAG ITALIAANSE STIJL

september 13 - 17 uur

Op zondagmiddag 24 september wanen we ons in Italiaanse sferen en presenteren we op feestelijke wijze ons nieuwe Italiaanse merk Giorgetti.

OKTOBER WOONMAAND Beleef de Oktober Woonmaand bij Interieur Paauwe. Tijdens de Oktober Woonmaand vieren we bij Interieur Paauwe het goede leven. GeĂŻnspireerd op onze mooie Italiaanse merken doen we dat geheel gepast op Italiaanse wijze. Na een feestelijke start op 24 september bent u de gehele maand oktober welkom om dit alles hoogstpersoonlijk te komen bekijken. Genoeg inspiratie om niet uw huis maar uw thuis in te richten. Stap in de wereld van Paauwe!

www.interieur-paauwe.nl

Zuidweg 20a | 4316 LB Zonnemaire | T (0111) 40 13 18 | E info@interieur-paauwe.nl

Veelzijdig. Keukens, badkamers en renovatie. De kracht van de combinatie.

Maak en direct e p ko afspraa l! .n grando

Service zoals u wenst.

e 8.900,-

e 8.495,-

Grando. Koken. Baden. Genieten. Grando Middelburg

* Vraag naar de voorwaarden.

Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel.: 0118-724905, grando.nl. Zondag gesloten!


Het terras wordt uw favoriete plek Met de zonweringsproducten van WAREMA

Het terras wordt uw favoriete plek Met de zonweringsproducten van WAREMA

beeld: solarlux

Raffstoren • Rolluiken • Screens • Zonwering • Besturingssystemen Kielgast BV Middelburg-Assen | +31 118 62 41 66 | info@kielgast.com Showroom: Schouwersweg 100, Heinkenszand Openingstijden: woensdag - vrijdag: 10.00 - 16.00 uur zaterdag: 10.00 - 15.00 uur op afspraak altijd geopend


MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK VIA WWW.HYPOTHEEKSHOP.NL OF DE AFSPRAKENLIJN, T 0118 642007 ONZE VESTIGINGEN Grote Kade 2, Goes Havenplein 5, Zierikzee Molenwater 97, Middelburg Hoenderdijk 7A, Ouddorp

‘Ik ben klaar met mijn studie, huisgenoten en met huren.’ Weten of je kan kopen? Loop eens binnen.

Hypotheken

Financiële planning

Verzekeringen

Duidelijk verhaal

Profile for DMARC

Sinke Komejan Makelaars - Krant Najaar 2017  

Sinke Komejan Makelaars - Krant Najaar 2017  

Profile for nl-dmarc

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded