__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

- NAJAAR 2016 -

‘Zonder afspraak binnenkijken in uw droomhuis!’ Zaterdag 1 oktober NVM Open Huizen Dag 11-15 uur

‘Het mooiste aanbod van Zeeland!’

Anderen over ons, klantverhalen, referenties en meer

> lees verder

> lees verder

Duidelijk verhaal


WESDIJK HOMESTYLE

TUINKAMERS

203 x 130

GENIET BIJ IEDERE WEERSITUATIE OPTIMAAL VAN UW TERRAS Wij bieden u een transparante terrasoverkapping waarmee uw terras 365 dagen in het jaar een aangenaam verblijf garandeerd. Door het transparante glassysteem maakt u optimaal gebruik van de natuurlijke opwarming van de zon & met de geïntegreerde verandazonwering reguleert u de temparatuur onder uw terrasoverkapping op de warme dagen.

Voor een gratis advies aan huis : Tel. 0111-417270

Ontdek onze uitgebreide showroom in zonwering, terrasoverkappingen en tuinkamers: * Vergroot eenvoudig uw leefruimte en geniet bij iedere weersituatie optimaal van uw terras. * Eenvoudig uit te breiden naar een 4 seizoenen tuinkamer met volglas schuifwanden. * Het lichtdoorlatende dak beschermt u tegen regen, kou en wind. * Volledig op maat gemaakt en in iedere gewenste Ral kleur gepoedercoat aluminium. * Optioneel met geïntegreerde zonwering, windvast d.m.v. uniek gasveer mechaniek. * Duurzame en onderhoudsarme constructie geplaatst op solide betonfundering. * Eventueel ook vrijstaand te monteren d.m.v. aluminium achterconstructie. * Optioneel uitgevoerd met geïntegreerde Rits-screen zonwering aan voor- of zijkant. * Wij bieden een uitgebreide collectie schuifbare of vaste terrasoverkappingen en tuinkamers. * Montage incl. aansluiting hemelwaterafvoer en benodigde bestratingswerkzaamheden. * Bezoek onze uitgebreide showroom of bel ons voor een gratis advies aan huis.

Showroom :

Burg. Boumanstraat 1 4306 CP Nieuwerkerk (Zld) geopend van maandag t/m zaterdag.

WWW.WESDIJKHOMESTYLE.NL

TERRASOVERKAPPINGEN TUINKAMERS ZONWERING

Alle info en prijzen vindt u op: www.wesdijkhomestyle.nl

GARAGEDEUREN ROLLUIKEN KUNSTSTOF KOZIJNEN

Terrado terrasoverkapping glas

Terrasoverkapping met

zonwering

zonwering / windschermen

met geïntegreerde

windvaste Rits screen

Terrado tuinkamer met

geïntegreerde zonwering

en volglas schuifwanden

WESDIJK HOMESTYLE

Wesdijk Homestyle zonwering en buitenleven specialist.


“Wonen in Zeeland staat voor ruimte, bereikbaarheid, ondernemerschap, onderwijs, stranden en meer!” Rustig kijken en vergelijken op de Zeeuwse woningmarkt op 1 oktober a.s.! Zoals u ziet heeft u weer een prachtige krant voor u liggen met een zeer gevarieerd aanbod en redelijke geprijsde woningen.

De markt is vooral in de grote steden zo hard gegroeid, dat er een flinke schaarste aan koopwoningen ontstaat. Vraagprijzen schieten omhoog en woningen worden vaak boven de vraagprijs verkocht. Wonen in Zeeland staat voor ruimte, bereikbaarheid, ondernemerschap, onderwijs, stranden, toerisme... zomaar enkele kenmerken van onze prachtige provincie. Wie wil er nu niet in Zeeland wonen? Komt u vrijblijvend eens binnenkijken op zaterdag 1 oktober a.s. We leiden u graag rond in alle rust. U bent ook van harte welkom voor een oriënterend hypotheekgesprek bij een van onze adviseurs van De Hypotheekshop. En bent u binnenkort van plan om uw woning in deze mooie verkoopperiode op de markt te brengen? Wij komen graag bij u

Koos Schreuder Algemeen directeur

langs om u geheel vrijblijvend te adviseren over de verkoopkansen

koos@sinke.nl

van uw huis. Neem gerust contact op!

06 51 33 98 98

Graag tot ziens op 1 oktober! 5  Exclusief aanbod

15  Klantverhalen Zierikzee 21  Klantverhalen Zwaan 19  Nieuwe medewerkers

7  Klantverhaal Goes

29  Referenties Bedrijfsmakelaars

De Sinke Komejan Krant verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van circa 80.000 exemplaren, huis-aan-huis verspreid op Noord- en Zuid-Beveland, Walcheren, Schouwen-Duiveland en een gedeelte van de Randstad. Realisatie door DMARC in opdracht van Sinke Komejan Groep. Het nadrukken of overnemen van welk deel van de inhoud dan ook is slechts toegestaan na voorafgaande toestemming. Met dank aan allen die deze uitgave mogelijk hebben gemaakt. Druk- en zetfouten voorbehouden. ©2016 Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs, www.sinke.nl en DMARC, www.dmarc.nl. Advertentieverkoop: Astrid Ysebaert T 06 48 42 00 82 e-mail media@sinke.nl

VESTIGING GOES

VESTIGING MIDDELBURG

VESTIGING ZIERIKZEE

DE HYPOTHEEKSHOP

BEDRIJFSMAKELAARS

MAKELAARSKANTOOR ZWAAN

GROTE KADE 2

MOLENWATER 97

HAVENPLEIN 5

AFSPRAKENLIJN: (0118) 64 20 07

MOLENWATER 97, MIDDELBURG

DORPSPLEIN 25, KOUDEKERKE

TEL (0113) 25 10 00

TEL (0118) 68 90 00

TEL (0111) 45 15 00

BEREIKBAAR OP WERKDAGEN VAN

TEL (0118) 62 00 62

TEL (0118) 55 32 88

GOES@SINKE.NL

INFO@SINKE.NL

ZIERIKZEE@SINKE.NL

09.00 TOT 21.00 UUR

BEDRIJFSMAKELAARS@SINKE.NL

INFO@ZWAANMAKELAARS.NL

S I N K E KO M E J A N M A K E L A A R S | TA X AT E U R S

3


Y O U R WAY O F L I V I N G

EEN EXCLUSIEVE BUITENKANS:

22 riante kavels om uw droomvilla te realiseren.

informatie en verkoop

Op het Zeeuwse eiland Walcheren, tussen Noordzeestrand, Vlissingen en Middelburg, ligt Buitenplaats Der Boede. Een indrukwekkend landgoed met monumentaal huis aan de rand van het pittoreske dorpje Koudekerke. Op het landgoed zijn 22 riante kavels beschikbaar. Vanaf â‚Ź 365.000 v.o.n. De kans om uw droomvilla te realiseren. Zowel permanente als recreatieve bewoning is mogelijk.

0118 - 55 32 88

www. derboede . nl


- EXCLUSIEF AANBOD TIJDENS DE OPEN HUIZEN DAG 1 OKTOBER  -

Middelburg - Brigdamseweg 36 Een uniek object op Walcheren. Deze imposante royale vrijstaande villa is gelegen aan de rand van Middelburg. De vrijstaande villa staat op 8.080 m2 eigen grond en heeft een woonoppervlakte van ca. 285 m2. Het zwembad en de eigen tennisbaan maken het geheel compleet. De naast gelegen dubbele garage is recent gebouwd en voorzien van alle luxe. De villa is o.a. voorzien van het volledige woonprogramma op de begane grond. De riante woonkamer is voorzien van vloerverwarming en biedt een schitterend uitzicht over de voortuin. Verder zijn er 3 ruime slaapkamers, een riante badkamer en een separate werkkamer. Verder is er een ruime bijkeuken en een inpandige schuur. prijs op aanvraag

BINNENKIJKEN OP 1 OKTOBER

Middelburg - Prooijensseweg 20 Op een unieke locatie gelegen aan de rand van Middelburg met een weids uitzicht, staat deze riante vrijstaande villa op 8038 m2. Licht, ruimte en uitzicht zijn de kernwoorden, voorzien van een ruime dubbele garage, volledig woonprogramma op de begane grond, 5 ruime slaapkamer en twee badkamers. De tuin is een waar paradijs met verschillende terrassen, schitterende vijvers en een tennisbaan. De tuin bevindt zich rondom de woning, met diverse zonneterrassen. Genieten van de heerlijke ruimte, van de mooie natuur, de rust en de stilte, maar toch zo centraal dat u in no-time in het historisch stadscentrum bent van Middelburg of op stranden nabij Dishoek en Zoutelande. Via de aansluitwegen naar de A-58 bereikt u gemakkelijk steden zoals Rotterdam, Breda of bijvoorbeeld Antwerpen.

GEEN OPEN HUIS

vraagprijs € 1.400.000,- k.k.

Noordgouwe - Essebos 4 Net buiten Zierikzee ligt de buitenplaats Schuddebeurs. Een bosrijke buitenplaats welk als één van de mooiste woonlocaties van Schouwen-Duiveland wordt gezien. Rust en natuur zijn de kernwoorden. Door de strategische ligging van Schuddebeurs ten opzichte van de Randstand is het niet voor niets een geliefde woonlocatie voor forensen. Wonen in het natuurrijke en rustige Schuddebeurs en werken in de randstad. Zo is Rotterdam op circa 45 minuten autorijden te bereiken. Het woonhuis is gebouwd in 1991 en heeft een inhoud van ruim 750 m3, exclusief de dubbele garage. Het woonoppervlak bedraagt circa 166 m2, exclusief de overige inpandige ruimte (garage) 31 m2. Het perceel meet een oppervlakte van 2060 m2 eigen grond. Een deel van de tuin is nu bos. Het landhuis kent een gelijkvloerswoonprogramma en heeft een logische indeling met ruime vertrekken, een slaapkamer met badkamer op de begane grond en drie volwaardige slaapkamers en een tweede badkamer op de verdieping. vraagprijs € 549.000,- k.k.

BINNENKIJKEN OP 1 OKTOBER

Middelburg - J.J. Smitstraat 11 Perfect onderhouden en mooi gelegen vrijstaande villa letterlijk aan de rand van het Prooijenspark. Deze villa is in 2003 onder architectuur gebouwd (Fierloos Architecten) met gebruikmaking van degelijke en mooie materialen en voorzien van veel luxe. Met o.a. heerlijke woonkamer met vide, schitterend aangelegde tuin met volledige privacy en op de verdiepingen 5 ruime slaapkamers, een werkkamer en 2 badkamers. De gehele woning is voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing. Het geheel is gelegen op een perceel van ca. 1346 m2. De inhoud van het object bedraagt ongeveer 985 m3 inhoud en heeft een vloeroppervlakte van maar liefst ca. 300 m2! Kortom een genot om in deze villa te mogen wonen, die voorzien is van alle comfort en luxe. Natuurlijk laat dit zich het beste ervaren tijdens een rondleiding!

GEEN OPEN HUIS

vraagprijs € 698.000,- k.k.


Sfeervolle keukens voor elke woonstijl

+ Service verlenen vanuit de genen

Nieuwste trends

Welkom in onze vernieuwde show rooms!

+ Direct de laagste prijs

ARDI KEUKENS EN SANITAIR CECILIAWEG 4, SINT ANNALAND W WWW.ARDIKEUKENS.NL PELMA KEUKENS AMUNDSENWEG 47, GOES W WWW.PELMAKEUKENS.NL


Sloestraat 5, Lewedorp

‘Binnen twee maanden verkocht!’ Lars Cornelissen was nog maar zeven jaar jong

Toen Lars in 2008 de woning kocht heeft Sinke Komejan het

toen hij met zijn ouders in Lewedorp kwam wonen.

huis getaxeerd. Tijdens het zoeken naar de papieren kwam

In 2008 kocht hij een rijtjeshuis in de Sloestraat.

het stel een mapje van Sinke tegen en besloot contact met

Vanwege vrienden die toen ook in de straat

hen op te nemen. Lars: ‘Simon Corbijn kwam langs voor een

woonden was hij hier al bekend. Ongeveer zes jaar

gesprek, dit klikte meteen. Het is een aardige man en hij

geleden is Eva bij hem ingetrokken. Met de komst

kwam heel positief over. Op een nette en vlotte manier wist

van hun dochter Lisa, alweer bijna zeven maanden

hij het huis aan te prijzen, en met succes. We dachten dat het

oud, kregen zij de woonwens om ruimer te gaan wonen.

een half jaar tot een jaar zou duren, maar binnen twee maanden was onze woning al verkocht! Dit hadden we echt nooit verwacht. Dankzij de vlotte verkoop

Lars: ‘Het is een gezellig en knus huisje. Het heeft

konden wij al snel een nieuwe woning kopen.’

een puntdak met een mooi balkenplafond. Maar voor ons gezin was een huis met

Tijdens de zoektocht naar een nieuwe woning

maar twee slaapkamers toch iets te

hebben Lars en Eva ook in andere dorpen

krap. Bovendien wilden wij graag een

gekeken. Toch hebben zij weer voor een woning

grotere tuin met een grasveldje

in Lewedorp gekozen. Lars: ‘Het huis voelde

voor Lisa. We besloten ons huis

meteen goed. Het is een vrijstaande woning met

alvast te koop te zetten en keken

een grote keuken, een ruime woonkamer en een

ondertussen op het internet naar

flinke tuin.’ Ook de ligging is perfect, Eva werkt in

woningen die te koop stonden.’

Goes en Lars in Terneuzen. Eva vindt Lewedorp een geschikt dorp voor jonge stellen. Eva: ‘Het is een

Simon Corbijn, t 06 53 58 18 37 s.corbijn@sinke.nl

8 redenen om te kiezen voor Sinke Komejan We scoren gemiddeld een 8,6 op funda! > Meer op sinke.nl

kindvriendelijk dorp met een fijne school en actieve verenigingen.’ Ook wonen hun vrienden hier en voelt Lars zich thuis in zijn stamkroeg.

Uitstekende service, een korte doorlooptijd & prima recensies! Voor een professionele en integere begeleiding bij het verkooptraject bent u bij ons aan het juiste adres. We realiseren hoge verkoopopbrengsten en korte doorlooptijden! Dat komt doordat we u oprecht en kundig adviseren, en dat zorgt voor tevreden klanten!

Persoonlijke aanpak!

Perfecte presentatie!

Doordachte successtrategie!

Professionele styling en fotografie

Het mooiste aanbod!

Vakkundig team!

Een gratis waardebepaling!

S I N K E KO M E J A N M A K E L A A R S | TA X AT E U R S

7


Fijn wonen in de familiewijk Mannee te Goes DE LAATSTE..!

Elf luxe half-vrijstaande woningen in Mannee te Goes Het bouwplan

Twee luxe half-vrijstaande woningen met gelijkvloers woonpro-

bestaat uit tien fraaie - echt - halfvrijstaande en één vrijstaande woning

gramma aan de rand van Mannee te Goes. Dit bouwplan bestaat uit

in het uitbreidingsplan Mannee van Goes. Alle woningen beschikken

slechts twee fraaie – echt halfvrijstaande – woningen. Beide woningen

over een L-vormige woonkamer, royale entree, keuken met inbouw-

- vormgegeven in fraaie moderne architectuur - beschikken over een

apparatuur, luxe badkamer, drie slaapkamers op de eerste verdieping

doorzonwoonkamer, royale entrée, keuken met inbouwapparatuur, luxe

en vaste trap naar de tweede verdieping met dakkapel met optioneel

badkamer, een slaapkamer met badkamer op de begane grond en een

een vierde en vijfde slaapkamer.

vaste trap naar de eerste verdieping.

Vestiging Goes | Grote Kade 2 | 4461 BE Goes T 0113 251 000 | E goes@sinke.nl | www.sinke.nl

> een project van Zeeland Wonen

Jtwee: Het beste van twee werelden onder één dak Jtwee is al twintig jaar keuken- en badkamer specialist en nog steeds zijn wij trots op wat we doen. Wij bieden onze klanten stijlvolle producten met hoge kwaliteit voor ieder budget. In onze showroom vindt u de topcollectie van SieMatic en onze eigen moderne en klassieke keukencollectie. Maar we doen meer! Zoals plaatsen van passende woonvloeren, al dan niet mét vloerverwarming.

Jtwee heeft een groot aanbod badkamers. Kwaliteit en comfort zijn kernwoorden. Onze showroom bevat een uitgebreide collectie van Baderie. Een complete badkamer én installatie voor een zeer scherpe prijs. Dat kan bij Jtwee, want wij doen alles in eigen beheer: onze adviseur helpt u bij het samenstellen van uw badkamer en ons installatieteam monteert voor u de badkamer en alles wat daarbij hoort!

www.j-twee.nl

Jtwee koken & baden Grenadierweg 17 Middelburg T 0118 - 641 386 info@j-twee.nl


Goes - Scheldestraat 3

Zaterdag 1 oktober NVM Open Huizen Dag 11-15 uur

Vestiging Goes

Gelegen aan de rand van het centrum bieden wij u deze fraaie halfvrijstaande jaren '30 woning te koop aan. Dit sfeervolle woonhuis is in de afgelopen jaren gemoderniseerd en kan zonder werkzaamheden worden betrokken. De woning is o.a. uitgevoerd met een ruime woonkamer, fraaie keuken, bijkeuken, vrijwel nieuwe badkamer, drie slaapkamers en dat op een perceel van 163 m2 eigen grond.

Grote Kade 2 4461 BE Goes T 0113 251 000 info@sinke.nl www.sinke.nl

vraagprijs € 184.000,- k.k.

's-Heer Arendskerke - Lange Achterweg 52

Goes - Hollandiaplein 64

Gelegen in het rustige dorp 's-Heer Arendskerke bieden wij u deze sfeervolle vrijstaande woning met royale garage te koop aan. Het dorp 's-Heer Arendskerke is gelegen nabij de historische stad Goes met al haar voorzieningen. De woning met een inhoud van ca. 250 m3 is gelegen op een perceel van 803 m2 eigen grond en is in 1920 gebouwd. De woning is goed onderhouden en direct instapklaar.

Wanneer royaal en gelijkvloers wonen nabij alle denkbare voorzieningen uw woonwensen zijn dan is dit appartement zeker iets voor u! Dit imposante 4-kamer appartement, gelegen in een jong (2000) complex (1e verdieping), biedt 190 m2 aan woonplezier en is bovendien v.v. parkeerplaats en bergruimte in de ondergelegen parkeergarage.

vraagprijs € 219.000,- k.k.

vraagprijs € 325.000,- k.k.

Goes - Middelburgsestraat 7

's-heer arendskerke - Vermetstraat 23

Ruime en karakteristieke twee-onder-een-kap woning te koop aan. Tot in de puntjes verzorgd, 3 slaapkamers op de verdieping. Inhoud van ca. 335 m3, perceelgrootte 226 m2. Zonder werkzaamheden direct te betrekken.

In de prachtige Vermetstraat van 's-Heer Arendskerke hebben wij het genoegen om u dit fraaie historische woonhuis te mogen aanbieden. Deze voormalige dokterswoning is gelegen op een perceel van ruim 670 m2 eigen grond.. Het geheel is omstreeks 1850 gebouwd en is door de huidige eigenaar reeds decennia in bezit.

vraagprijs € 239.000,- k.k.

vraagprijs € 469.000,- k.k.

GEEN OPEN HUIS

Kloetinge - Schimmelpenninckstraat 34

Goes - Kloetingseweg 50

Ruime, uitgebouwde vrijstaande woning met garage. Niet snel vindt u een woning met dergelijke inhoud voor dit geld! Het huis is omstreeks 1970 gebouwd, recentelijk is de woning voorzien van een royale uitbouw aan de achterzijde, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, nieuwe meterkast, vloerverwarming in de hal, keuken, bijkeuken en het deel van de uitbouw in de woonkamer.

Op een fantastische locatie gelegen vrijstaande woning met een meer dan royale inhoud van ca. 1025 m3, exclusief de bijgebouwen van ca. 175 m3. De ruime woning is in 1916 gebouwd en staat op een perceel van 1109 m2 eigen grond. Het object is goed onderhouden en gesitueerd aan de rand van het stadscentrum. Er zijn legio mogelijkheden.

vraagprijs € 249.000,- k.k.

vraagprijs € 469.000,- k.k.

Kapelle - Fluitekruid 7

IN PRIJS VERLAAGD

In de vrijwel nieuwe woonwijk 'Overtieringe' te Kapelle bieden wij u deze fraaie 2-onder-1-kapwoning met garage te koop aan. Dit sfeervolle woonhuis is gebouwd in 2008 en kan zonder werkzaamheden direct worden betrokken. De kindvriendelijke woonwijk is nabij het centrum van het dorp gesitueerd en wordt gekenmerkt door de fraaie waterpartijen en veel groen! vraagprijs € 275.000,- k.k.

Wissenkerke - Middenstraat 11 Goes - John Lennonlaan 52 Royale geschakelde woning met ruime inpandige garage. Royale woning met schuifpui naar achtertuin, ruime woonkeuken met inb. app.3 slaapkamers op de 1e verdieping, keurige badkamer v.v. 2e toilet. 2 slaapkamers op de tweede verdieping. Onderhoudsvriendelijke achtertuin, uitstekende bezonning, gelegen op het zuiden.

vraagprijs € 295.000,- k.k.

Wemeldinge - Westelijke Kanaalweg 51 Op een uitstekende locatie, gelegen aan de jachthaven met uitzicht over de Oosterschelde bieden wij u dit royale herenhuis te koop aan. Deze half-vrijstaande woning is gebouwd rond 1911 maar is de afgelopen jaren grotendeels gerenoveerd waardoor er een comfortabele woning is ontstaan. De woning is voor diverse doeleinden te gebruiken. vraagprijs € 299.000,- k.k.

In het centrum van het sfeervolle dorp Wissenkerke bieden wij u dit fraaie herenhuis met een royale inhoud van ca. 690 m3 te koop aan! Deze schitterende woning in oude stijl is volledig nieuw gebouwd in de jaren '80 en beschikt o.a. over een binnenplaats, dakterras, royale woonkamer, woonkeuken, fraaie badkamer, drie slaapkamers en praktische berging. Een niet alledaagse woning met een bijzonder prettige sfeer, gesitueerd op een perceel van 229m2. Tegenover de woning, aan de andere kant van de straat is een garage gesitueerd van circa 25 m2 die in 2009 is gebouwd. De betreffende garage wordt optioneel te koop aangeboden tegen een vraagprijs van € 25.000,- k.k. Het perceel waarop deze garage is gebouwd bedraagt 44 m2. Naast de garage bevindt zich een strook grond die eveneens in eigendom is. De garage wordt niet separaat te koop aangeboden.

vraagprijs € 265.000,- k.k.

24/7 Online je afspraken maken! hypotheek-zeeland.nl


Vlissingen - Van Dishoeckstraat 180

Zaterdag 1 oktober NVM Open Huizen Dag 11-15 uur

Vestiging Middelburg

Keurig appartement op de bovenste verdieping onder het zadeldak waardoor het appartement door de 2 dakvenster extra veel licht inval heeft. Het appartement is v.v. 2 slaapkamers en een ruime woonkamer met een fraaie open keuken. Aan de voorzijde is een loggia gesitueerd op het westen met een fraai uitzicht over Vlissingen.  

Molenwater 97 4331 SG Middelburg T 0118 689 000 info@sinke.nl www.sinke.nl

vraagprijs € 87.000,- k.k.

Middelburg - Europalaan 33

IN PRIJS VERLAAGD

Gelegen aan de rand van de gewilde en ruim opgezette wijk 'Griffioen' bevindt zich deze riante, goed onderhouden, vrijstaande woning met inpandige garage en fraai aangelegde tuin rondom op een ruim perceel van 925 m2. O.a. voorzien van 4 slaapkamers, ruime keuken en bijkeuken, lichte woonkamer en heerlijk zonnige tuin. vraagprijs € 415.000,- k.k.

Middelburg - Buitenhovelaan 219

‘Bezoek deze huizen tijdens de NVM Open Huizen dag op zaterdag 1 oktober’

Gelegen in ‘Dauwendaele’ aan een rustige straat nabij groenvoorzieningen en het pad ‘de Overloper’, op steenworp afstand van een uitgebreid winkelcentrum, NS-station en diverse scholen, bevindt zich deze ruime eengezinswoning met zonnige achtertuin op het zuidoosten en aangebouwde stenen berging. De aangebouwde stenen berging is gesitueerd aan de voorzijde is voorzien van elektra en verlichting. De zonnige achtertuin op het zuidoosten is voorzien van achterom. Er is tevens een voortuin. Een garagebox is optioneel bij te kopen (vraagprijs € 17.500,-k.k.). Deze garagebox is slechts op enkele meters van het huis gelegen.

vraagprijs € 135.000,- k.k.

LAAGSTE RENTE EN DE BESTE VOORWAARDEN!

OPENHUIS

Ruime eengezinswoningen!

ZATERDAG 1 OKTOBER

Van Kleffenslaan, Middelburg

Ontvangst bij Van Kleffenslaan 23, Middelburg

HYPOTHEEK-ZEELAND.NL

VAN 10.00 - 11.30 UUR

Van Kleffenslaan 89 € 189.000,- k.k.

Gelegen aan een rustig hofje in de

Bruto hypotheeklast per maand vanaf: € 685,- (10jr. vast, rente 1,7%)* Vraag naar de financieringsvoorwaarden.

geliefde wijk ‘Griffioen’, nabij vele voorzieningen zoals diverse scholen en winkels en het centrum, bevinden zich deze ruime eengezinswoningen met aangebouwde berging, 4 slaapkamers en ruime zonnige achtertuin. Tevens is er parkeerruimte op eigen terrein en heeft de woning

Wij hebben vestigingen in Goes, Koudekerke, Middelburg, Zierikzee

een riante woonkamer en open

& Ouddorp. Neem contact op voor een eerste kennismaking, dat

keuken. Het betreft het grotere type

gesprek nemen wij voor onze rekening. Graag tot ziens!

woonhuis (4 slaapkamers) met veel woonruimte en comfort.

Van Kleffenslaan 23 € 195.000,- k.k.

Grote Kade 2, Goes Havenplein 5, Zierikzee Dorpsplein 25, Koudekerke

Bel voor meer info 0118 68 90 00. Of mail naar info@sinke.nl www.sinke.nl

Molenwater 97, Middelburg Hoenderdijk 7A, Ouddorp

BEL ONZE AFSPRAKENLIJN, TEL 0118 642 007

Of maak online 24/7 ‘n afspraak op www.hypotheek-zeeland.nl of start er een chat. Dat kan ook tijdens de Open Huizen Dag!

De Hypotheekshop. Laagste rente, beste voorwaarden.


‘Binnen vier weken verkocht’

Blauwedijk 51, Middelburg

André en Pavana de Jager hebben twee jaar met veel plezier aan de Blauwedijk in het Middelburgse stadscentrum gewoond. Het appartement ligt op de eerste verdieping en het heeft aan de ene kant een prachtig uitzicht op het kanaal en aan de andere kant uitzicht op de monumentale binnenstad. Vanwege hun kinderwens wilden zij graag verhuizen en besloten hun woning bij Sinke Komejan te verkopen. En deze was in rap tempo verkocht! ‘Tijdens de zoektocht naar de nieuwe woning zagen wij een huis bij Sinke Komejan Makelaars te koop staan. Zo kwamen wij op het idee om onze woning bij hen te verkopen. Michael Jellema ervaren wij als een enthousiaste makelaar. Het is een vriendelijke man, hij heeft kennis van het vak en het contact is altijd goed geweest. Uiteindelijk hebben er maar twee bezichtigingen plaatsgevonden en deze mensen waren meteen enthousiast. Dit komt denk ik ook wel door de mooie prijs en de ligging. Het heeft ten slotte maar vier weken te koop gestaan! We hadden nooit verwacht dat ons appartement zo snel werd verkocht. Hierdoor is zowel de verkoop als de aankoop in een stroomversnelling gegaan.’ De nieuwe woning van Adré en Pavana ligt in de geliefde woonwijk ‘Griffioen’ te Middelburg. ‘De woning is gelegen op fietsafstand van het stadscentrum en op loopafstand van het winkelcentrum en diverse scholen. Het is een ruime woning in een kindvriendelijke wijk, precies wat wij zochten. We vinden het ook best wel jammer om weg te gaan uit ons appartement, we hebben hier met veel plezier gewoond.’

Michael Jellema, t 06 51 23 93 48 m.jellema@sinke.nl

Bosweg 2, Veere

‘Vrijstaande woonboerderij op unieke locatie!’ Meneer Stoffels reed door de Bosweg in Veere wanneer het te koop bordje aan het begin van de oprit de grond in werd geslagen. Hij stopte meteen om met de voormalige bewoner een praatje te maken. Al snel begon het onderhandelen en in rap tempo waren zij de nieuwe eigenaren van landgoed Buitenlust. Het perceel van maar liefst 13.790 m2 bestaat uit een woonboerderij, een ruime schuur, weiden, een paardenstal en een dressuurbak. Vierentwintig jaar later hebben zij de woning weer verkocht via Sinke Komejan Makelaars. Mevrouw Stoffels: ‘De woning is erg praktisch

moeite om alles te onderhouden. Omdat we

ingericht. Het is heerlijk ruim, licht en heeft een

het rustiger aan willen doen, besloten wij onze

prachtig uitzicht over de tuin en het omliggende

woning te verkopen. Al die tijd heb ik met plezier

landschap. De grote keuken is bovendien ook erg

in de tuin gewerkt. Vooral de laatste jaren, toen

fijn. En zomers is het huis koel en in de winter

wij niet meer werkten, hebben wij echt volop

is het juist lekker warm. Maar vooral de locatie

kunnen genieten.’

biedt ons veel privacy. Vlakbij ligt het stadje Veere. Ook ligt het strand, het meer en het bos

‘Wij hebben Sinke Komejan Makelaars benaderd

allemaal op steenworp afstand.’

vanwege hun bekendheid. Michael Jellema heeft het fantastisch gedaan! We hebben fijn contact

In december verhuist het echtpaar naar hun

met hem gehad. Hij is eerlijk, betrouwbaar en

nieuwe woning nabij Domburg. ‘Wij worden ook

betrokken. Hij nam regelmatig contact met ons

een jaartje ouder en het kostte ons steeds meer

op, dit stelden we zeer op prijs. Ook is Michael met de nieuwe koper bij ons op gesprek geweest. Tijdens zijn vakantie nam Frederique Klijberg het van hem over. Over haar zijn wij eveneens zeer tevreden. Met de dames van het kantoor hadden we goed contact. Ze hebben ons zeer professioneel, vriendelijk, correct en geduldig te woord gestaan. Ook was het fijn om te horen dat de nieuwe bewoners blij zijn met hun aankoop.

Frédérique Klijberg, t 06 22 34 64 20 Michael Jellema, t 06 51 23 93 48

f.klijberg@sinke.nl

m.jellema@sinke.nl

S I N K E KO M E J A N M A K E L A A R S | TA X AT E U R S

11


BADKAMERS KEUKENS TEGELS

Van droom tot werkelijkheid In de 2000 m2 showroom van Raab Karcher Middelburg komt uw droom tot leven. Of het nu gaat over de keuken, de badkamer, vloeren wandafwerking, deuren, garagedeuren, tegels of natuursteen. Bij ons beleeft u dat uw dromen realiteit kunnen worden.

www.raabkarcher-keukens-badkamers.nl

raab karcher middelburg Waldammeweg 2 | 4338 PJ Tel. 0118 - 625 055 Scan de QR-code en neem een kijkje in onze showroom.

Leuk voor starters!

NU MET GRATIS

AANDRIJVING B I J A A N S C H AF VAN E E N NI E UW E S E CT I O N A A L D E U R

Vraagprijs € 150.000,- k.k.

Ruime eengezinswoning!

De Ruyterstraat 18, Koudekerke Gelegen in een rustige woonwijk van Koudekerke met maar liefst 4 slaapkamers, lichte doorzon woonkamer, nette keuken

OPENHUIS ZATERDAG 1 OKTOBER VAN 12.00 - 13.30 UUR

en badkamer, een riante tuin met vrije achterom. Het geheel ligt op een perceel van 142m2 eigen grond. De woning is voorzien van een nieuwe c.v. merk Nefit. Deze aantrekkelijke eengezinswoning ligt in een rustige woonwijk in Koudekerke.

ACTIE GELDIG T/M 31 OKTOBER 2016

BEL NU EN PROFITEER VAN DIT VOORDEEL! TEL 0113 20 20 49

De rondweg van Koudekerke en de Middelburgsestraat liggen op korte afstand van de woning. Deze wegen leiden u naar Vlissingen en Middelburg. In het dorp zijn voldoende voorzieningen te vinden, zoals winkels, scholen en sportaccommodaties. Tevens ligt op steenworp afstand een supermarkt waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. Wilt u

COLUMBUSWEG 29 // 4462 HA GOES

ontspannen? Dan kunt u heerlijk wandelen of lekker uitwaaien op het strand.

0113 202049 // INFO@AAPROTEC.NL

WWW.AAPROTEC.NL

Bel voor meer info 0118 68 90 00 Of mail naar info@sinke.nl www.sinke.nl

Bruto hypotheeklast per maand vanaf: € 542,- (10jr. vast, rente 1,7%)* Vraag naar de financieringsvoorwaarden.


Middelburg - Bluesroute 120

Middelburg - Segeerssingel 17

Gelegen in de jonge wijk 'Mortiere' royale (ca. 600 m3) vrijstaand geschakelde woning met binnendoor bereikbare garage en zonnige, fraai aangelegde achtertuin met achterom.  Vier ruime slaapkamers, open luxe keuken met inbouwapparatuur, goed geïsoleerd  en vrij uitzicht over openbaar groen.  

Aan de rand van de stad gelegen ruime verzorgde halfvrijstaande woning met 4 slaapkamers, inpandige garage en ruime zonnige tuin. De woning is gelegen op een ruim perceel (288 m2) en biedt veel privacy. De uitvalswegen van de stad (A 58), het centrum evenals het openbaar vervoer (trein en bus) zijn op korte afstand nabij.

vraagprijs € 389.000,- k.k.

vraagprijs € 249.000,- k.k.

Koudekerke - Duinstraat 17

Middelburg - Spanjaardstraat 62

Op korte afstand van de dorpskern van Koudekerke gelegen hoekwoning. De woning heeft een grote achtertuin welke is gesitueerd op het zuiden, voorzien van een vrije achterom en een stenen schuur. De woning heeft 3 slaapkamers en een doorzon-woonkamer.

In een van de fraaiste straten van historisch Middelburg gelegen, op loop afstand van het centrum, winkels en openbaar vervoer bieden wij u dit sfeervol, goed onderhouden Rijksmonument  'Biskaje'  aan. Een heerlijk stadshuis met dakterras, vrij achterom , woonkeuken en 3 ruime slaapkamers.  

vraagprijs € 115.000,- k.k.

vraagprijs € 269.000,- k.k.

Vlissingen - Pieter Poststraat 21

Vlissingen - Korenstraat 18

Fijne eengezinswoning met externe berging gelegen aan een verkeersarm straatje, in de wijk het 'Fort', nabij het centrum, boulevard en A58. Deze eengezinswoning is goed onderhouden en biedt alle comfort. De woning is o.a. voorzien van 3 slaapkamers (4e mogelijk), half-open keuken, makkelijk te onderhouden achtertuin met achterom en berging.

Royaal en statig herenhuis met garage/schuur, dakterras en stadstuin, een ideaal pand met diverse mogelijkheden. U vindt dit herenhuis aan een nette, rustige woonstraat aan de rand van het centrum van Vlissingen dicht bij alle voorzieningen.

vraagprijs € 125.000,- k.k.

Middelburg - Blauwedijk 45

vraagprijs € 275.000,- k.k.

AANGEPASTE TIJD 11 -13 U

Vlissingen - Rubenslaan 76

3-kamer appartement gelegen in het Middelburgse stadscentrum op een schitterende locatie met uitzicht over het Kanaal door Walcheren. Het appartement is de afgelopen jaren keurig gerenoveerd en o.a. voorzien van een luxe nieuwe keuken en nieuwe cv ketel. Direct te betrekken!

Ultiem wonen met zeezicht!! Appartementen -gebouw met allure en eigen stijl. Naast het fabuleuze uitzicht is de ovale vorm een werkelijk architectonisch hoogstandje. Kopen in dit schitterende gebouw kunt u geheel zonder zorgen of risico, ook als u nog een koopwoning bezit die nog niet verkocht is! U kunt namelijk uw huidige woning  inruilen. Alle beschikbare appartementen zijn te bezichtigen tijdens de Open Huizen Dag.

vraagprijs € 139.000,- k.k.

vraagprijs € 318.000,- v.o.n.

Middelburg - Gortstraat 57

Veere - Veerseweg 16

Riant Rijksmonument 'De Zeven Sterre' met ruime stadstuin / Inhoud ca. 650 m3, perceel 138 m2 / Extra ruime garage gelegen aan de Kerspel 5-7 bij te kopen / Luxe sanitair / Luxe open keuken met inbouwapparatuur / 4 ruime slaapkamers waarvan 1 met balkon / Goed onderhouden met karakteristieke details

Op een geweldig plekje gelegen karakteristieke vrijstaande woning met ruime garage op een schitterend perceel van 770 m2 eigen grond. De woning is netjes onderhouden met behoud van de sfeer van destijds. Naast de woning is een ruime garage gerealiseerd de mogelijkheid bestaat om hier een praktijk/ werk ruimte of gastenverblijf te realiseren.

vraagprijs € 449.000,- k.k.

vraagprijs € 339.000,- k.k.

Vlissingen - Groen van Prinstererlaan 44

Middelburg - Lange Noordstraat 51

Ruime drive-in woning met garage én eigen parkeerplaats gelegen in de populaire wijk Pauwenburg met alle voorzieningen in de directe omgeving. De woning heeft een verrassende indeling met vooral veel ruimte. De volledige woning is v.v. kunststofkozijnen met dubbelglas en rolluiken.

Sfeervol en geheel gerenoveerd rijksmonument "Het Gouden Veercken" uit de 17e eeuw, midden in het historisch centrum van Middelburg, op loopafstand van de Abdij en Markt. De restauratie stond onder begeleiding van architect Jan Weyts. Dit bijzondere pand leent zich gemakkelijk voor de combinatie wonen en werken maar de mogelijkheid voor een B&B is er ook!

vraagprijs € 209.000,- k.k.

vraagprijs € 379.000,- k.k.

Middelburg - Klein Vlaanderen 5 Gelegen op superlocatie, in de luwte van het historische stadshart nabij de Markt en de hoofdwinkelstraten, bevindt zich deze zeer luxe hoekwoning. Het in 2016 volledig (zowel binnen als buiten) gerenoveerde ruime woonhuis is met uitsluitend hoogwaardige materialen, aangepast aan de huidige eisen van comfort. vraagprijs € 225.000,- k.k.

24/7 Online je afspraken maken! hypotheek-zeeland.nl


Uniek in Zeeland

af Bij aansch van een matras

S I T GRA

* N E S S U K GOSLEEP

ER

er p p i h c S Bij De er e M & n Slape

60 *t.w.v. € 1

Doe de slaaptest En ontdek uw SLAAP-DNA® in onze Ergosleep slaapcabine De Schipper Slapen en Meer Van de Spiegelstraat 94, Goes www.slapenenmeer.nl

Maak nu een afspraak en bel 0113 - 850 872


Dulve 60, Zierikzee

‘Gekocht en verkocht bij Sinke Komejan Makelaars’ Tijdens de huizenjacht stuitte Sander Geertse op een leuke woning in Zierikzee. Hij had ongeveer vier verschillende huizen bekeken tot hij met Anton Verbraak de woning aan de Kabbelaarsbank bezocht. Sander was meteen verkocht. Al snel werd er een bod uitgebracht en mag hij zich nu de nieuwe eigenaar van deze mooie woning noemen. Sander: ‘Ik was meteen weg van het huis, vooral

huis was al binnen twee weken verkocht. Dit had

vanwege de garage. Ook de kunststof kozijnen

ik ook wel verwacht, de huizen in de geliefde

zijn een pluspunt. In de buurt zijn diverse

wijk Noorderpolder staan altijd maar voor een

speelvelden, dit is perfect voor mijn kinderen van

korte tijd te koop. Het is een fijne buurt met

vier en zes jaar oud. Ze kunnen zo de voordeur

leuke mensen. De verkoop van het huis werd

uitlopen, het fietspad oversteken en ze staan

overgenomen door Erik de Bruine toen Anton op

al op het speelveld. En binnen twee minuten

vakantie was.

lopen ben je al bij de supermarkt. Het huis ligt in een hele fijne wijk en verder was het een perfecte combinatie tussen prijs,

Kabbelaarsbank 29, Zierikzee

Sander is erg tevreden over Anton en Erik, maar ook de behulpzaamheid van het kantoor

gemak en onderhoud. Aangezien ik

stelde hij zeer op prijs. Bovendien werd er

een ongeduldig type ben kon ik niet

tijdens zowel de aankoop en de verkoop

zitten wachten en bracht ik meteen

meegedacht met de situatie. ‘Ik kon ze altijd

een bod uit.’

bellen voor vragen, zoals bijvoorbeeld het opsturen van een kopie van een contract.

‘Anton kende ik al uit het verleden en ik was

Ze gingen meteen overal achteraan, dit was erg fijn.’

tevreden over mijn aankoop. Daarom mocht Anton ook mijn woning, Dulve 60 in Zierikzee, in de verkoop nemen. Met veel plezier heb ik hier zes jaar gewoond. Het Anton Verbraak, t 06 12 36 03 57 a.verbraak@sinke.nl

‘Het mooiste monumentale pandje van Zierikzee’

Manhuisstraat 7, Zierikzee

Joop, Leontine en hun zoon Nino hebben de laatste drie jaar in een wel erg uniek rijksmonument gewoond. De voormalige hofjeswoning is onderdeel geweest van het Sint Anthonieshofje en diende in de 16e eeuw als mannenhuis. Dankzij de omliggende tuinen is het een rustig plekje in het historische centrum van Zierikzee. Het heeft maar een korte tijd te koop gestaan, mede door de speciale verkoopstrategie die Erik had bedacht. En zelfs toen de woning al verkocht was, kwamen er nog regelmatig belangstellenden op af. Kenmerkend aan dit unieke rijksmonument is de

bezichtigingsdag vier of vijf afspraken ingepland.

karakteristieke uitstraling en de sfeervolle oude

Ook voor de dagen erna stonden er bezichtigingen

elementen, zoals de hoge balkenplafonds en de

ingepland. De mevrouw van de eerste bezichtiging

grote schouw. Joop: ‘Het leukste aan deze woning

wilde het erg graag hebben. Echter kon zij nog niet

vinden wij de sfeer, het rustige plekje middenin

bieden (vanwege de gekozen verkoopstrategie)

het stadshart en de geschiedenis van het huis.

maar uiteindelijk heeft zij het wel gekocht en het is

We hebben het pand destijds gekocht om een

haar zeker gegund.

aantal jaar te overbruggen omdat we nog een andere woning hebben (ook een

Zelfs na de verkoop zijn er nog regelmatig

rijksmonument) waar hard aan wordt

mensen het pad opgelopen omdat ze

geklust. Zodra deze woning klaar is gaan

belangstelling hadden om het pand te

we daar wonen. Tot die tijd verblijven we

kopen. Wij voelen ons wel bevoorrecht dat

tijdelijk in een ander huis, ook een rijksmonument die wij al eerder gekocht en opgeknapt hebben.’

we een paar jaar in dit bijzondere huisje op deze bijzondere plek mochten wonen, waar al zoveel mensen gewoond hebben en

Joop en Leontine hebben voor Sinke Komejan Makelaars

waar de geschiedenis van eeuwen zich voltrok.’

gekozen omdat zij Erik de Bruine al langer kennen. ‘We hebben veel vertrouwen in zijn kundigheid en advies. Bovendien is hij erg vriendelijk, altijd behulpzaam en belangstellend.’ ‘Er waren op de eerste

Erik de Bruine, t 06 51 69 55 37 e.de.bruine@sinke.nl

S I N K E KO M E J A N M A K E L A A R S | TA X AT E U R S

15


Zacht water… Comfort uit de kraan!

Sinds December 2014 een waterontharder gelijk met onze nieuwe badkamer aangeschaft! Nog geen kalk te zien zelfs niet op de glazen wanden. Auto wassen is fantastisch. Minder wasmiddel en schoonmaakmiddel nodig. Douchewater is heerlijk voor de huid. Fam. E. Kesteloo - Koudekerke

Vandaag bent u al te laat. U had er gisteren al een kunnen laten plaatsen en van de voordelen kunnen genieten. Nadat de waterontharder in gebruik was genomen werden de tegels van de badkamer glad en verdween de kalkaanslag. Na het douchen geen kranen meer schoonmaken om kalkaanslag te voorkomen. Lees verder op de website... Fam. Konings - Terneuzen

water specialist

Goes • T 085 3030961 • www.water-specialist.nl

6 MEGASTORES IN NEDERLAND!

GROEN GRAS? KIES VOOR KUNSTGRAS!

Vraagprijs € 142.500,- k.k.

! Ruime tussenwoning

urg

ub Irenestraat 30 Oost-So

VOOR BINNEN EN BUITEN IN HEEL VEEL KLEUREN EN MATEN

OPENHUIS ZATERDAG 1 OKTOBER VAN 10.00 - 11.00 UUR

Gelegen aan een rustige straat in Oost-Souburg, met alle voorzieningen zoals basisschool, winkels en nabij de A58, bevindt zich deze ruime tussenwoning met een riante tuin, stenenberging en vrij achterom. Deze heerlijke gezinswoning is o.a. voorzien van een riante woonkamer, dichte keuken, 3 slaapkamers, ruime badkamer, zolder met een 4de slaapkamer en fijne tuin gelegen op het zuid-oosten.

Bruto hypotheeklast per maand vanaf: € 517,- (10jr. vast, rente 1,7%)*

KIJK OOK IN ONZE COUPONHAL: RESTANTEN VOOR BODEMPRIJZEN!

Vraag naar de financieringsvoorwaarden.

®

KOUDEKERKE

KARREVELD 41• T 085-902 03 06 WWW.KUNSTGRASGIGANT.NL

Bel voor meer info 0118 68 90 00. Of mail naar info@sinke.nl www.sinke.nl


Burgh-Haamstede - Hogeweg 39

Zaterdag 1 oktober NVM Open Huizen Dag 11-15 uur

Vestiging Zierikzee

Aan een lommerrijke weg tussen het Noordzeestrand en het gezellige dorp Burgh-Haamstede staat "Villa Maria”. Deze karakteristieke villa staat op een idyllische locatie met oprijlaan, zonnige fraai aangelegde tuin met veel privacy , dubbele garage, wagenhuis (eventueel paardenstal) en is gelegen op totaal 2845 m2 eigen grond.

Havenplein 5 4301 JD Zierikzee T 0111 451 500 info@sinke.nl www.sinke.nl

GEEN OPEN HUIS

vraagprijs € 699.000,- k.k.

Zonnemaire - Dijk van Bommenede 24A

AANGEPASTE TIJD

Ouddorp - Dijkstelweg 46

Wonen met vrij uitzicht is mogelijk op Dijk van Bommenede 24 A. Wij bieden te koop aan deze recent (door aannemer) gerenoveerde woning. Deze woning is gelegen aan de rand van Zonnemaire met een mooi zicht op de Schouwse polders. De woning beschikt over twee slaapkamers. De woonkamer en keuken zijn beide ruim van opzet. Het woonhuis is gelegen op een perceel van circa 117m2 eigen grond.

Ruime gerenoveerde vrijstaande woonboerderij op mooie locatie nabij het strand, de duinen en de zee van Ouddorp. De voormalige schuur is bij het woongedeelte getrokken waardoor er een zee van ruimte is ontstaan. Het geheel is gesitueerd op een perceel van maar liefst 2115m2 eigen grond. Open huis van 10.00-12.00 uur.

vraagprijs € 115.000,- k.k.

vraagprijs € 849.000,- k.k.

Zonnemaire - Irenestraat 7

Burgh-Haamstede - Torenweg 62

Op rustige, kindervriendelijke locatie, aan een straat met alleen bestemmingsverkeer bieden wij u deze ruime tussenwoning te koop aan. Het geheel beschikt over vier ruime slaapkamers en een ruime tuin op het zuiden en een berging aan de voorzijde. De woning is praktisch ingedeeld. De woonkamer meet circa 28m2 en krijgt veel daglicht mede door de aanwezigheid van een grote glaspartij aan de achterzijde.

Wonen op honderd meter van een duinopgang? Wij bieden te koop aan deze schitterende villa met rietgedekte kap, gelegen op een perceel van 2805 m2 eigen grond. Deze woning kan prima dienst doen als recreatief familie verblijf of als permanente woning. De woning biedt vele mogelijkheden door de aanwezigheid van een compleet woonprogramma op de begane grond en in totaal vier badkamers en vijf slaapkamers.

vraagprijs € 139.750,- k.k.

vraagprijs € 1.395.000,- k.k.

Brouwershaven - Zuiddijkstraat 15 In het hart van het historische Brouwershaven bieden wij u deze woning te koop aan. Deze hoekwoning beschikt over een forse woonkamer, een prettige achtertuin en een vrije achterom en is qua locatie ook zeker een interessant object. Op nog geen tweehonderd meter van de woning bevindt zich het marktplein met de vele voorzieningen. vraagprijs € 145.000,- k.k.

Burgh-Haamstede - Westerenban 24 NIEUWE PRIJS!

Schuddebeurs - Zuiddijk 20 Op een van de mooiste plekjes van Schouwen-Duiveland (3 km van Zierikzee) bieden wij te koop aan deze semi-bungalow met garage en omliggende tuin op 966 m2 eigen grond. De bungalow heeft een prachtig uitzicht op een met bomen omzoomde plas (weel) met een rijk vogelleven. Deze sfeervolle woning ligt op een absolute toplocatie in de Buitenplaats Schuddebeurs. vraagprijs € 349.000,- k.k.

Renesse - Capelweg 5

Op een prachtige locatie bieden wij deze vrijstaande bungalow, genaamd "Zeewinde” met inpandige garage en prachtige omliggende tuin aan op totaal 808 m2 eigen grond. De bungalow is gelegen aan een rustige eenrichtingsverkeersweg en op korte afstand van het natuurgebied "de Vroongronden” en het Gadrabos. De woning is eveneens op fietsafstand van het kilometerslange Noordzeestrand, de mooiste duinovergangen en het centrum van Haamstede gelegen. Indeling: Overdekte entree, hal met meterkast, slaapkamer, toilet met fonteintje, ruime lichte living met schuifpui naar zonnige achtertuin. Voorts een kleine hal met toegang tot twee slaapkamers alsmede badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Tweede verdieping met ruime bergzolder. Via de woonkamer komt u in de ruime woonkeuken (kleur wit) welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken. Voorts een doucheruimte en inpandige garage. vraagprijs € 350.000,- k.k.

GEEN OPEN HUIS

Zonnemaire - Dijk van Bommenede 24

Op zoek naar een ruime woning met vele extra's en een gelijkvloers woonprogramma? Dan is Capelweg 5 zeker een interessante woning!   Deze ruime vrijstaande woning met garage, carport en schuur is gelegen op een perceel van 722 m2 eigen grond en beschikt over een woonoppervlakte van 182 m2. De tuin en veranda zijn gesitueerd op het  zonnige Zuidwesten.

Wonen met vrij uitzicht is mogelijk op Dijk van Bommenede 24. Wij bieden te koop aan deze recent (door aannemer) gerenoveerde woning. Deze woning is gelegen aan de rand van Zonnemaire met een mooi zicht op de Schouwse polders. De woning beschikt over één slaapkamer en een praktische bergruimte. Het woonhuis is gelegen op een perceel van circa 93m2 eigen grond.

vraagprijs € 399.000,- k.k.

vraagprijs € 79.900,- k.k.

Zierikzee - Pijlerdam 29 Op zoek naar een instapklare woning met de nodige luxe? Wij bieden u te koop aan deze jonge woning in de villawijk "de Lanen”. Een schitterende wijk met voornamelijk vrijstaande woningen en een strategische ligging t.o.v. de Zierikzeese binnenstad en overige voorzieningen. Deze woning met volgroeide tuin heeft een inhoud van 613 m3 en beschikt over vijf volwaardige slaapkamers. vraagprijs € 459.000,- k.k.

‘Bezoek deze huizen tijdens de NVM Open Huizen dag op zaterdag 1 oktober’


RECENT VERKOCHT Aagtekerke

Duinhof Klein Dishoek nr. 2

€ 325.490,- k.k.

Seispark 17

Zuidweg 6

Duinhof Klein Dishoek nr. 3

€ 325.490,- k.k.

Simon van Beaumontstraat 21

Duinhof Klein Dishoek nr. 4

€ 343.640,- k.k.

St Jansgang 26

€ 649.000,- k.k.

Arnemuiden

Van Bourgondielaan 50 € 85.000,- k.k.

€ 349.000,- k.k.

Vlissingen

Duinhof Klein Dishoek nr. 9

€ 457.380,- k.k.

Stenen Kruisweg 2

€ 279.000,- k.k.

Badhuisstraat 155

Dorpsstraat 23

€ 535.000,- k.k.

Kaapduinseweg 5a

€ 155.000,- k.k.

Strandplevierhof 25

€ 275.000,- k.k.

Bossenburg 107 (huur)

Dorpsstraat 9

€ 349.000,- k.k.

Kerkstraat 13

€ 159.900,- k.k.

Touwbaan 109

€ 475.000,- k.k.

Boulevard Bankert 314

€ 375.000,- k.k.

€ 249.500,- k.k.

L. Voorhout 11

o.v.b.

Touwbaan 120

€ 247.000,- k.k.

Josine Reulinglaan 9

€ 220.000,- k.k.

Touwbaan 96

€ 255.000,- k.k.

Kalkoensprenk 77

€ 135.000,- k.k.

Van Kleffenslaan 117

€ 175.000,- k.k.

Kalkoensprenk 9

€ 132.500,- k.k.

Oranjeplaat 42

Nolleplaatlaan 40

Biggekerke Krommenhoeke 2 (aankoop) L. Simonsestraat 13

Tramstraat 5 € 689.000,- k.k. € 227.500,- k.k.

€ 125.000,- k.k. € 97.500,- k.k.

€ 199.500,- k.k. € 550.- p.m.

Vlissingsestraat 15

€ 299.500,- k.k.

Van Kleffenslaan 63

€ 175.000,- k.k.

Kanariesprenk 113

€ 119.500,- k.k.

Zwaanweg 2

€ 375.000,- k.k.

Veerseweg 131

€ 169.000,- k.k.

Kanariesprenk 391

€ 125.000,- k.k.

Vinkenhof 35

€ 425.000,- k.k.

Kanariesprenk 63

€ 139.000,- k.k.

Brouwershaven

Lewedorp

Wagenaarstraat 12e

€ 209.000,- k.k.

Keizer Karelhof 40

€ 295.000,- k.k.

Markt 10

€ 235.000,- k.k.

Noord Kraaijertsedijk 10

€ 269.000,- k.k.

Willem Arondeusstraat 48

€ 189.000,- k.k

Kenau Hasselaarstraat 145

€ 249.500,- k.k.

Poortdijkstraat 6-8

€ 209.000,- k.k.

Sloestraat 25 (o.v.b.)

€ 142.500,- k.k.

Zusterstraat 61

Kievietsprenk 21

€ 130.000,- k.k.

Lunenburg 52

€ 129.500,- k.k.

Spuislop 12

€ 189.000,- k.k.

Zuiddijkstraat 18

€ 120.000,- k.k.

Bruinisse Deltastraat 3

€ 245.000,- k.k.

Meliskerke

Nieuw en St. Joosland

Marktstraat 85

€ 499.000,- k.k.

De Brouwpit 7

€ 169.000,- k.k.

Korteweg 2

€ 325.000,- k.k.

Nieuwendijk 21-2

€ 139.000,- k.k.

Burg. Huijsmanstraat 3

€ 275.000,- k.k.

Scheldepoortstraat 43 (aankoop)

€ 139.000,- k.k.

Nieuwstraat 23

€ 380.000,- k.k.

Rubenslaan 70 (v.o.n.)

€ 308.000,- k.k.

Rubenslaan 88 (v.o.n.)

€ 329.000,- k.k.

Jan Vaderstraat 45

o.v.b.

Nieuwerkerk

Burgh-Haamstede

Middelburg

‘t Schoolplein 11

€ 249.000,- k.k.

Abbe st Pierrelaan garage

Burghseweg 39

€ 415.000,- k.k.

Arnelaan 46

€ 185.000,- k.k.

Noordgouwe

€ 219.500,- k.k.

Belfort 53

€ 249.000,- k.k.

Donkereweg 49

€ 99.900,- k.k.

Blauwedijk 51

€ 139.000,- k.k.

Fransewegje 4

€ 197.000,- k.k.

Duinwegje 22 Hoge Hilleweg 2

o.v.b.

Hogezoom 3-29

€ 139.000,- k.k.

Klaproosweg 6

€ 649.000,- k.k.

Westenschouwenseweg 6

€ 447.000,- k.k.

Zandweg 23

Domburg € 239.000,- k.k.

Dreischor Bogerdweg ong.

€ 199.000,- k.k.

Ring 21

€ 217.500,- k.k.

Goes

Bluesroute 53

Berliozlaan 44 Goese Meerlaan 32 (o.v.b.)

€ 337.500,- k.k.

€ 375.000,- k.k.

Brakstraat 34

€ 139.000,- k.k.

Noordwelle

€ 489.000,- k.k.

Breeweg 72

€ 229.000,- k.k.

Zuidwelleweg 3

Bruggemede 4

€ 259.000,- k.k.

Generaal Eisenhouwerlaan 22

€ 199.000,- k.k.

Oost-Souburg

Grijpskerke Bergwei 7

€ 155.000,- k.k.

Goese Korenmarkt 7

€ 145.000,- k.k.

Fr. Leenhoutstr ong garage

Noordstraat 23a

€ 375.000,- k.k.

J.Brasserstraat 4

€ 359.000,- k.k.

Irenestraat 34

Klein Vlaanderen 78

€ 159.500,- k.k.

Kapelle

Klokketoren 13

€ 189.000,- k.k.

Oosterland

Slotstraat 21

Lammerensteeg 9a

€ 139.000,- k.k.

Markt 4

Louis Armstrongstraat 2

€ 425.000,- k.k.

Mazzinilaan 63

€ 139.000,- k.k.

Oostkapelle

€ 319.000,- k.k.

Oude Domburgseweg 31

€ 179.000,- k.k.

Kats Christinastraat 36 (o.v.b.)

€ 169.000,- k.k.

Meestoof 182

Kerkstraat 1

€ 449.000,- k.k.

Muddy Waterstraat 30 Nederstraat 7 (huur)

Kortgene

Nederstraat 11d (huur)

Botterlaan 10 (o.v.b.)

€ 269.000,- k.k.

Nederstraat 17

Hoofdstraat 106 (o.v.b.)

€ 299.000,- k.k.

Nieuwe Vlissingse weg 280

€ 159.000,- k.k.

Noordpoortstraat 15a

Wilhelminastraat 27

€ 325.- p.m.

Renesse

€ 325.- p.m.

Lagezoom 27

€ 157.000,- k.k.

Oosterenbanweg 7

€ 135.000,- k.k.

‘s-Gravenpolder

Noordweg 145

Koudekerke

€ 309.000,- k.k.

€ 249.500,- k.k. € 450.000,- k.k.

€ 16.500,- k.k. € 139.000,- k.k.

€ 135.000,- k.k.

Westerzicht 485

€ 135.000,- k.k.

Zuilenburg 64

€ 99.000,- k.k.

‘t Hofje 5

€ 369.000,- k.k.

Beatrixstraat 84

€ 265.000,- k.k.

Parkweg 2

€ 479.000,- k.k.

Emmastraat 25

€ 129.000,- k.k.

Ten Houtenstraat 40

€ 155.000,- k.k.

De Wittestraat 21

€ 259.000,- k.k.

Dulve 56

€ 237.500,- k.k.

Korte Nobelstraat 23

o.v.b. € 259.000,- k.k.

Korte Nobelstraat 30

€ 148.500,- k.k.

Manhuisstraat 7

€ 209.500,- k.k.

Meerkoetstraat 8

€ 385.000,- k.k.

Oosterscheldestraat 132

€ 295.000,- k.k.

Oude haven 39 A € 149.500,- k.k.

€ 579.000,- k.k.

o.v.b.

Reigerstraat 43

€ 239.000,- k.k.

Roggenplaat 10

€ 149.000,- k.k.

Schouwenbank 117

€ 275.000,- k.k.

Wevershoek 16

€ 175.000,- k.k.

Zevengetijstraat 37

o.v.b.

Zonnemaire € 595.000,- k.k. € 317.500,- k.k.

Dijkhuisjes 5

€ 349.000,- k.k.

Zoutelande D. Koddelaan 31

€ 125.000,- k.k.

Sirjansland

Pauwpoort 3

Dishoekseweg 4

€ 389.000,- k.k.

PP Touwbaan 17M

€ 16.000,- k.k.

Doormanstraat 17

€ 187.500,- k.k.

PP Touwbaan 18M

€ 16.000,- k.k.

Duinhof Klein Dishoek nr. 10

€ 313.390,- k.k.

Roozenburglaan 141

€ 129.000,- k.k.

Veere

Duinhof Klein Dishoek nr. 11

€ 325.490,- k.k.

Roozenburglaan 147

€ 129.000,- k.k.

Bosweg 2

€ 875.000,- k.k.

Duinhof Klein Dishoek nr. 13

€ 319.440,- k.k.

Seintoren 17

€ 149.000,- k.k.

Valeriusstraat 16

€ 299.000,- k.k.

Lees alle beoordelingen op sinke.nl

Westerzicht 471

Dulve 60

€ 175.000,- k.k.

We scoren gemiddeld een 8,6 op funda!

€ 189.000,- k.k.

Zierikzee

De Boisotstraat 5

Lageweg 11

€ 118.500,- k.k.

Van der Manderstraat 10

Yerseke

€ 419.000,- k.k.

Wilgestraat 40

Noordweg 236

Sandenburg 17

Westkapelle

Vanaf dag 1 denken wij met u mee en zetten we alles op alles om uw huis snel en succesvol te verkopen!

o.v.b.

J.W. Schuurmanstraat 75

Muyeweg 26 € 19.950,- k.k.

€ 225.000,- k.k.

Wegens succesvolle verkopen zoeken wij met spoed nieuw aanbod!

o.v.b.

Duinstraatje 11

€ 129.000,- k.k.

Houtenburgseweg 9g

€ 485.000,- k.k.

Nieuwe Land Bouwnummer 7

€ 270.000,- k.k.

Nieuwe Land Bouwnummer 8

€ 271.000,- k.k.

Parelduiker 5

€ 469.900,- k.k.

Swaalingestraat 33

€ 234.500,- k.k.

Bij Sinke Komejan Makelaars bent u aan het juiste adres! Vraag online een gratis waardebepaling van uw woning aan!


- MEDEWERKERS AAN HET WOORD Trots om bij Sinke Komejan te werken! tijd loop ik dan ook graag een rondje hard door de polder, geniet ik van de gezelligheid van familie en vrienden en lees ik graag een goed boek.”

“Per 1 oktober start ik als woonconsulente op het kantoor van Sinke Komejan Makelaars in Zierikzee.

Debb yv an

en hier voel ik mij thuis in deze prachtige provincie met mooie stranden, steden en dorpen. In mijn vrije

G

“Mijn naam is Debby en ik woon met mijn man en twee kinderen in Goes. Ik woon hier al mijn hele leven

n ege a t-B s l i

Deze kans greep ik met beide handen aan en ik ben trots dat ik op deze mooie locatie in het historische centrum mag werken. Hiervoor heb ik met veel plezier ruim 7 jaar in de accountancy gewerkt. Door digitalisering en veranderingen in de werkzaamheden miste ik het persoonlijke contact met de klanten. Mede hierdoor was ik toe aan een nieuwe uitdaging in mijn carrière. Ik kijk hier dan ook naar uit en zal mijn uiterste best doen om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te zijn.” Debby van Gilst-Baegen - Woonconsulente d.vangilst@sinke.nl | (0111) 45 15 00

Ri ck

Eindelijk aan de slag! “Mijn naam is Rick Hengst, net afgestudeerd en op een uitstapje van 4 jaar na al mijn hele leven

H

gs en

woonachtig op de meest westelijke punt van Walcheren: Westkapelle! Eind augustus heb ik de opleiding Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam succesvol afgerond. Mijn studententijd is dus

t

voorbij. Eindelijk aan de slag!” “Tijdens en naast mijn studie in het Rotterdamse heb ik ervaring opgedaan bij enkele bedrijfs onroerend goed makelaars, waaronder CBRE, ’s werelds grootste vastgoedadviseur. Een leerzame tijd! Maar nu weer terug naar mijn roots: Zeeland! Sinds 1 september ben ik een nieuw gezicht binnen Sinke Komejan. Ik ga aan de slag als woningmakelaar op kantoor Middelburg. De woningmakelaardij is nieuw voor mij, maar ik heb veel zin om nieuwe kennis op te doen in deze uitdagende baan met ontzettend veel afwisseling en veel sociaal contact. Graag tot ziens en hopelijk kan u dan helpen met het vinden van uw droomhuis!” Graag tot gauw ziens en hopelijk kan u dan helpen met het vinden van uw droomhuis! Rick Hengst - Vastgoedadviseur Middelburg r.hengst@sinke.nl | (0118) 68 90 00

Vraag direct een gratis waardebepaling aan en maak uw woondroom waar!

Het is nu hét moment om uw woondroom waar te maken. Er wordt veel verkocht en de rente is historisch laag. Dat biedt perspectief toch? Om een juiste beslissing te nemen, bieden de makelaars van Sinke Komejan en Zwaan u een gratis waardebepaling aan. Hoe dat werkt? We maken een afspraak en nemen samen een kijkje in en rond de woning. We spreken meteen de mogelijkheden door. Op basis van onze expertise, marktkennis en analyse rolt er een verkoopadvies en vraagprijs uit. Hierna kunt u zelf beslissen welke volgende stap u zet, maar weet dat wij u hier graag en met enthousiasme bij helpen!

www.sinke.nl/woningen/waardebepaling Na alle afwegingen wordt de waarde vastgesteld. Geheel vrijblijvend!

S I N K E KO M E J A N M A K E L A A R S | TA X AT E U R S

19


SOUTEBANK APPARTEMENTEN

GENIET WELVERDIEND VAN ROYALE RUIMTE EN ZORGELOOS COMFORT.

APPARTEMENTEN

PENTHOUSES

Welkom HOEK LANGENDAM ZATERDAG EN OOSTSTRAAT 28 MEI 2016 IN ZOUTELANDE.

VERKOOP EVENT

Dáár leeft Zoutelande

VANAF € 215.000,- v.o.n. incl. eigen parkeerplaats en berging Met loggia’s en balkons op het zonnige zuiden

www.

.nl

VAN UUR TOT 13.00 UUR Nog11.00 slechts OP DE BOUWLOCATIE, HOEK VERKOOP GESTART! 40% beschikbaar! LANGENDAM/OOSTSTRAAT

Meer informatie:

Zwaan Makelaars

0118 553288 www.zwaanmakelaars.nl

De unieke combinatie van kunststof en aluminium zorgt voor een perfecte nabootsing van het houten kozijn

Hogazon President Rooseveltlaan 735 4383 NG Vlissingen T0118-418477 info@hogazon.nl www.hogazon.nl facebook.com/Hogazon


Dishoekseweg 4, Koudekerke

‘Van een Hans en Grietje-huis naar een containerwoning’ Achttien jaar geleden reed Harry Smit Roeters

naar de randstad, daarom is ons huis verkocht. Op het moment

in zijn oldtimer van Domburg naar Vlissingen.

zijn wij op zoek naar een alternatief om de tijd te overbruggen’,

Ter hoogte van Der Boede in Koudekerke

vertelt Anneke. Harry’s wens is om een zelfvoorzienende

begaf de wagen het. Toen hij naar een kennis

containerwoning te bouwen. Toekomstgericht met een

liep die in Koudekerke woonde, kwam hij

surrealistisch uiterlijk. Bestaand uit zo’n vijf containers met de

onderweg een klein boerenhuisje tegen dat

focus op materiaal, zonne-energie, verwarming en filterwater.

te koop stond. Harry en zijn vrouw Anneke

Harry: ‘De containerwoning kunnen we ook helemaal naar eigen

belden Zwaan om een afspraak te maken.

wens inrichten. Het belangrijkste is dat we de juiste grond

Zonder het huis nog maar aan de binnenkant

hiervoor vinden in de buurt van de randstad’.

gezien te hebben kochten zij het. Hier stond

de makelaar wel even van te kijken!

De nieuwe bewoners willen gelijkvloers wonen. Aangezien Harry het huis helemaal zelf heeft gebouwd, verbouwd hij het ook

Het huisje werd meteen met de grond gelijk

voor de nieuwe bewoners. Er wordt een stuk aangebouwd

gemaakt om vervolgens uit allerlei oude

en de ruime schuur heeft hij omgetoverd tot een

materialen een eigen huis te bouwen. Een

slaapkamer met badkamer en aparte-toilet. Om het huis

soort Hans en Grietje-huis met een moderne

en de voormalige schuur te verbinden wordt in de tuin

inrichting. Harry: ‘In 1998 ben ik begonnen met bouwen en in 2000

een atrium gerealiseerd.

zijn wij hier komen wonen. Het is

Harry heeft een goede band met de mannen van

geworden zoals wij voor ogen

Makelaarskantoor Zwaan. Harry: ‘Zij kennen de

hadden, we hebben zeker ons

markt en hebben goede huizen in hun portefeuille.

doel bereikt.’

Makelaar Wilco Wisse is zeer accuraat, vriendelijk maar ook zakelijk. Ik kwam weleens om de koffie

Anneke is eigenlijk meer een

om advies te vragen. We zijn erg tevreden over

stadsmens. ‘Onze dochter en

zowel Wilco als het makelaarskantoor!’

kleinkinderen wonen in Den Haag. Over een aantal jaar ga ik met pensioen en vertrekken wij ook

‘Uniek wonen in een voormalig pastorie’

Wilco Wisse, t 06 12 82 46 55 w.wisse@zwaanmakelaars.nl

Dorpsstraat 23, Arnemuiden

Vijfentwintig jaar geleden verhuisden Wim en Liza van der Heijden van ’t Zand in Middelburg naar villa ‘De Pastorie’ in Kleverskerke. Het dorpje ligt op een steenworp afstand van Arnemuiden. De woning heeft een grote tuin, een garage en een prachtig uitzicht over de natuur. Het echtpaar heeft hier met veel plezier gewoond. Ze kochten een kleiner huis in dezelfde straat en verkochten hun woning via Makelaarskantoor Zwaan. Meneer van der Heijden: ‘Destijds waren wij op

van der Heijden: ‘We liepen steeds heen en weer

zoek naar meer ruimte, een werkkamer op de

met een steekkarretje. De buren zagen ons heen

begane grond en een grote tuin. Toen zagen we

en weer lopen en stonden erop om te helpen.

de pastorie te koop staan, deze voldeed aan al

Iedereen kent elkaar op het dorp en dat is ook wel

onze verwachtingen. Het is tussen 1975 en 1980

de grote charme van het wonen binnen een kleine

compleet verbouwd en zelf hebben we ook het

gemeenschap. We wilden hier ook absoluut niet

nodige opgeknapt. We woonden hier samen met

weg.’

onze twee kinderen maar die zijn al de deur uit.’ ‘Zo kennen wij ook Rob van Avermaete van ‘Vijfentwintig jaar later wilden wij toch kleiner

Makelaarskantoor Zwaan en makelaar Sander de

gaan wonen. We kwamen mensen van het dorp

Nooijer, beiden uit Arnemuiden. Samen hebben

tegen die van plan waren hun huis te verkopen. Dit

zij op een gemoedelijke manier het huis in de

huis ligt vijfenvijftig meter verderop. We hebben

verkoop genomen en uiteindelijk heeft Rob hem

de woning bezichtigd en het beviel ons prima.

verkocht. Rob is een actieve vent en hij liet ons

We wilden het graag kopen maar dan waren we wel in het bezit van twee

unieke huis opvallen. We zijn zeer tevreden over de verkoop!’

huizen, deze gok namen we! Het huis en de tuin zijn de helft kleiner. Met de uitgeprinte plattegronden van de huizen konden we ongeveer zien hoeveel spullen wij mee konden nemen naar de nieuwe woning. Mevrouw

Wim en Liza van der Heijden Verkoop door: Rob van Avermaete, t 06 53 29 17 06

M A K E L A A R S K A N TO O R Z WA A N

21


Middelburg - Diamant 24

Makelaarskantoor Zwaan Zaterdag 1 oktober Dorpsplein 25, NVM Open Koudekerke Huizen Dag 11-15 uur Tel (0118) 55 32 88

Keurig onderhouden twee-onder-één kapwoning met drie slaapkamers, sfeervolle houtkachel, garage, veranda, tuinhuis en parkeerplaats, aantrekkelijk gelegen in een groene en kindvriendelijke omgeving met fraai uitzicht op een parkje. Perceeloppervlakte is 149 m2.

info@zwaanmakelaars.nl www.zwaanmakelaars.nl

NIEUWE VRAAGPRIJS

vraagprijs € 219.500,- k.k.

Vlissingen - Wilhelminastraat 65 Fraaie appartement met ruime stadstuin (zuidwesten) op leuke locatie gelegen nabij het centrum van Vlissingen. Het geheel beschikt over twee slaapkamers, een luxe keuken en badkamer, sfeervolle woonkamer en een berging in de kelder.Tevens heeft het appartement kunststof kozijnen en dubbele beglazing.

NIEUWE VRAAGPRIJS

Ruime twee-onder-één-kap woning met onder meer een garage (met zolderverdieping) en vier slaapkamers, gelegen aan een rustige straat in een kindvriendelijke woonomgeving. Tevens is de woning voorzien van een sfeervolle houtkachel en lichte woonkamer met veel daglichttoetreding. Perceel: 187 m2.

vraagprijs € 149.900,- k.k.

vraagprijs € 249.000,- k.k.

Vlissingen - Rijsenburg 21

Koudekerke - Leliestraat 13

Prima, halfvrijstaande woning met onder andere een tuingerichte woonkamer, keuken met inbouwapparatuur, vier slaapkamers en zonnige tuin op leuke en rustige woonlocatie. De woning grenst aan een groenstrook met een klein speelweitje voor de kinderen. Perceel is 146 m2.

Vrijstaande woning met ruime garage (met zolderverdieping) gelegen op een perceel van 342 m2. Er zijn naast de doorzon woonkamer, dichte keuken en praktische bijkeuken, vier slaapkamers en een ruime zolder aanwezig. Het geheel is altijd prima onderhouden maar is op onderdelen toe aan modernisatie. Perceel: 342 m2.

vraagprijs € 159.000,- k.k.

vraagprijs € 275.000,- k.k.

Koudekerke - de Boisotstraat 29

Koudekerke - van Strijenstraat 8

Ruime, goed onderhouden en praktische woning met onder meer vier slaapkamers en een fraaie houtkachel aan de rand van Koudekerke. Gesitueerd in een rustige, kindvriendelijke woonomgeving op korte afstand van alle voorzieningen. Perceel: 134 m2, woonoppervlakte: 118 m2.

Rustig gelegen royale en goed onderhouden twee-onder-één kapwoning met garage. De woning beschikt onder meer over een woonkamer met gashaard, parket en veel daglichttoetreding, vier slaapkamers en fraaie tuin gelegen op een perceel van 448 m2. De inhoud incl. garage is circa 495 m3.

vraagprijs € 164.500,- k.k.

vraagprijs € 280.000,- k.k.

Koudekerke - de Boisotstraat 9

Koudekerke - Noordeinde 6

Aantrekkelijke eengezinswoning met onder meer vier slaapkamers, een fraaie keuken, mooie badkamer en compleet voorzien van kunststof kozijnen. Deze tussenwoning staat op een perceel van 136 m2 en is gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonomgeving aan de achterzijde grenzend aan een zeer ruim en groen tuinperceel, waardoor er een hoge mate van privacy is.

Jonge, royale twee-onder-één-kap woning met garage en in een rustige kindvriendelijke woonwijk. De woning is voorzien van een serre aan de achterzijde, vier slaapkamers, een jonge keuken en bijna nieuwe badkamer.  Woonoppervlakte: 136 m2. Perceeloppervlakte: 272 m2. Inhoud: 422 m3.

vraagprijs € 185.000,- k.k.

vraagprijs € 315.000,- k.k.

Koudekerke - Naereboutstraat 10

Biggekerke - L. Simonsestraat 15

Complete en instapklare eengezinswoning met garage gesitueerd op een rustige, kindvriendelijke woonlocatie. Deze goed onderhouden en zeer nette woning is voorzien van een lichte woonkamer met luxe open keuken, moderne badkamer en vier slaapkamers. Perceel is 178 m2.

vraagprijs € 187.500,- k.k.

NIEUWE VRAAGPRIJS

Vlissingen - Aalbersestraat 14

Middelburg - Van Serooskerkelaan 17 Heerlijke gezinswoning aan de rand van de bebouwde kom met aan de achterzijde een fraai uitzicht over de landerijen. De woning beschikt onder meer over vier slaapkamers, een zonnige tuin op het zuiden, een aangebouwde bijkeuken en een vrije achterom. Perceel: 131 m2.

vraagprijs € 209.900,- k.k.

Vrijstaande woning met vier slaapkamers, een ruime vrijstaande garage en zonnig perceel, gesitueerd in een rustige, kindvriendelijke woonwijk aan de rand van Biggekerke. Volledig gelijkvloers wonen is door de aanwezigheid van een slaapkamer en badkamer op de begane grond mogelijk. Perceel: 538 m2.

vraagprijs € 319.500,- k.k.

24/7 Online je afspraken maken! hypotheek-zeeland.nl


AANGEPASTE TIJD

Vlissingen - Haagland 1

NIEUWE VRAAGPRIJS

NIEUWE VRAAGPRIJS. Ruime en perfect verzorgde luxe villa gelegen op een royaal kavel van 859 m2 eigen grond. De woning is gebouw met hoogwaardige materialen en beschikt over vele extra's, zoals compleet woonprogramma op begane grond, inpandige garage en tweede badkamer en dakterras. Woonoppervlakte is 260 m2. Afwijkende tijd van 11:00 tot 13:00. vraagprijs € 489.000,- k.k.

Arnemuiden - Roelse's weg 2 Vrijstaande, typisch Zeeuwse woonboerderij met compleet woonprogramma op de begane grond en aangebouwde eigen praktijkruimte die ook te gebruiken is als zelfstandig gelijkvloers appartement. Goed onderhouden, maar enigszins gedateerde woning met 9 kamers op een fraai perceel van 1.802 m2.

vraagprijs € 524.500,- k.k.

Vlissingen - Bachlaan 12

NIEUW IN VERKOOP

vraagprijs € 795.000,- k.k.

NIEUWE VRAAGPRIJS

Grijpskerke - Burg. Bouwmanstraat 22 Goed onderhouden woning met onder meer drie slaapkamers en een diepe achtertuin die gesitueerd is op het zuidwesten, gelegen op een perceel van 163 m2 grond. Deze gerenoveerde woning is tevens voorzien van een doorzon woonkamer, dichte keuken en modern sanitair. Perceeloppervlakte: 163 m2.

vraagprijs € 525.000,- k.k.

vraagprijs € 139.500,- k.k.

Serooskerke - Kadetweg 2

GEEN OPEN HUIS

Grijpskerke - Reigershoutstraat 48

Unieke woonboerderij met onder meer 5 slaapkamers en 2 badkamers op zeer goede locatie met een fraai perceel van 2.145 m2 eigen grond. Diverse elementen zoals balkenplafond, de potkachel, plavuizen, paneeldeuren en de luiken aan de buitenkant zorgen voor een authentieke sfeer. Volledig gelijkvloers wonen is mogelijk.

Recent compleet gerenoveerde halfvrijstaande woning met garage en vier slaapkamers. Deze instapklare woning is tevens voorzien van een lichte woonkamer met veel daglichttoetreding, open haard, fraaie keuken en een slaapkamer op de begane grond. Inhoud van de woning is 340 m3 en het perceel is 353 m2.

vraagprijs € 485.000,- k.k.

vraagprijs € 249.500,- k.k.

GEEN OPEN HUIS

Serooskerke - Koepelstraat 31

Ruim appartement verdeeld over twee verdiepingen in een klein appartementencomplex op een prachtlocatie aan de boulevard van Vlissingen. In de onderbouw van het complex bevindt zich een aparte berging en een eigen parkeerplaats is aan de achterzijde van het gebouw.

Ruime hoekwoning, gelegen is een rustige en kindvriendelijke woonomgeving. Deze compleet gemoderniseerde woning beschikt over vier prima slaapkamers (twee slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten), een fraaie tuin en schuurtje achterin de tuin. De inhoud is 360 m3 en het perceel is 177 m2 groot.

vraagprijs € 235.000,- k.k.

vraagprijs € 189.900,- k.k.

Biggekerke - Martinus Nijhoffstraat 5 Royale, vrijstaande woning met inpandige garage en vijf slaapkamers op een mooi kavel van maar liefst 789m2 grond. De woning heeft een bruto inhoud van 730m3 (inclusief garage). Het geheel is gesitueerd aan de rand van een jonge uitbreidingswijk in het rustige dorp Biggekerke en dateert uit 2003.

vraagprijs € 475.000,- k.k.

GEEN OPEN HUIS

Imposante vrijstaande villa in een parkachtige omgeving, aan de voet van de boulevard. Dit Rijksmonument is voor meerdere doeleinden geschikt. Diverse oude elementen zijn nog zichtbaar aanwezig. Het geheel is zeer ruim, biedt veel wooncomfort en is makkelijk te combineren met werken aan huis. De rijke historie van Vlissingen komt bij deze villa tot uiting. Steeds opvolgende voormalige ‘Koninklijke Maatschappij de Schelde’ directeuren hebben in deze woning gewoond. De inhoud is ca. 1.900 m3, het perceel is 1252 m2.

Op een echte toplocatie gelegen bungalow met vijf (slaap)kamers, een ruime woonkamer, een dichte keuken en een ruime drive-in garage. Op een unieke ligging aan de rand van Vlissingen met fraai uitzicht richting de duinen en gelegen op een royaal perceel van maar liefst 1.208 m2. Naast wonen is een kantoor of praktijk aan huis hier een prima mogelijkheid.

Vlissingen - Boulevard de Ruyter 100

GEEN OPEN HUIS

Vlissingen - Badhuisstraat 186

Vlissingen - Groen van Prinstererlaan 26 Fijne woning met drie slaapkamers en vrije achterom, gelegen op een mooie locatie in de gewilde woonwijk “Paauwenburg”. De woning is voorzien van een doorzon woonkamer, open keuken, praktische bijkeuken en gedateerde badkamer op de verdieping. De inhoud is 365 m3 en het perceel is 166 m2 groot.

vraagprijs € 139.500,- k.k.

‘Bezoek deze huizen Bezoek deze huizen tijdens tijdens de NVM de NVM Open Huizen dag Open Huizen dag op op zaterdag 1 oktober zaterdag 1 oktober’


Op 1 oktober kun je tussen 11.00 en 15.00 uur vrijblijvend huizen bezichtigen. Ga jij van deze gelegenheid gebruik maken? Kijk op onze website en reken van te voren

Goed voorbereid op de Open Huizen Dag?

uit wat je wel (en niet) kunt betalen. We zijn de hele dag (telefonisch) bereikaar!

Droom jij wel eens van een ander huis? Door de lage hypotheekrente en aantrekkende huizenprijzen is dit hĂŠt moment om te verhuizen. Vergelijk op onze website de actuele hypotheekrentes. Zo kun je meer besteden aan het kopen van je droomhuis. Ook kun je bij ons terecht voor een gratis oversluitanalyse!

Lage rentes bieden kansen! Altijd onafhankelijk, eerlijk advies. We nemen hierbij jouw persoonlijke wensen en omstandigheden als uitgangspunt. We werken met meer dan 40 geldverstrekkers, zo zorgen

Onafhankelijk, eerlijk advies

we altijd voor de beste voorwaarden en rentes! Want iedereen, en dus elk hypotheekadvies, is uniek.

Wij hebben vestigingen in Goes, Koudekerke, Middelburg, Zierikzee en Ouddorp/Middelharnis. Neem contact op voor een eerste kennismaking, dat gesprek nemen wij voor onze rekening. Graag tot ziens!

Dichtbij ĂŠn altijd bereikbaar

BEL ONZE AFSPRAKENLIJN, T 0118 642 007


D E H Y P OT H E E K S H O P

25

Antoine de Dreu:

”Mijn grootste passie is om de woonwensen van mijn klanten optimaal te kunnen vervullen.” “Vanaf 1998 ben ik actief in de financiële branche en sinds 2012 werk ik met heel veel plezier als Erkend Financieel Adviseur bij de Hypotheekshop Zeeland BV. De hypotheekwereld is zeer dynamisch en continu aan veranderingen onderhevig. Het is daarom erg belangrijk om je kennis en kunde ieder jaar goed op peil te houden. Hiervoor volgen we onder andere de permanente educatie sessies voor alle financiele vakgebieden.”

Woonwensen optimaal vervullen “Mijn grootste passie is om de woonwensen van mijn klanten optimaal te kunnen vervullen. Het mooie van De Hypotheekshop is dat we altijd de beste hypotheekoplossing voor iedere klant kunnen vinden, omdat we volledig onafhankelijk zijn en kunnen kiezen uit maar liefst 44 geldvertrekkers.”

Chat met onze medewerkers via de website

Starten of doorstromen? Profiteer van de extreem lage rente! “Het is nu de tijd om voor een koopwoning te kiezen als starter, maar het is daarnaast als doorstromer op de woningmarkt ook erg

Op werkdagen van 9-22 uur en zaterdag van 9-13 uur.

aantrekkelijk om voor nagenoeg dezelfde maandlasten gróter te kunnen gaan wonen. De hypotheekrente is werkelijk nog nooit zo extreem laag geweest als nu het geval is!”

De Hypotheekshop Is alles duidelijk voor u? Anders helpen wij u graag hoor!

Live chat!

Wij zijn online op www.hypotheek-zeeland.nl

Vrijblijvend en gratis eerste gesprek! “U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek op 1 van onze kantoren om uw mogelijkheden te bespreken.”

Antoine de Dreu (45), Middelburg

Tijdens de Open Huizen Dag zaterdag 1 oktober is onze chat de hele dag bereikbaar!

Onafhankelijk, eerlijk advies

starter?

verhuizen?

oversluiten?

ondernemer?

De specialist voor starters op de woningmarkt

Wij vertellen waar je rekening mee moet houden!

Laat je vrijblijvend adviseren door onze experts!

Het juiste advies bij het vinden van de juiste hypotheek!

MAAK ONLINE 24/7 EEN AFSPRAAK OP WWW.HYPOTHEEK-ZEELAND.NL


Scharendijke - Dorpsstraat 6-8

Aanbod Bedrijfs onroerend goed

Bedrijfsmakelaars

In de dorpskern van Scharendijke bieden wij aan deze luxe snackbar met een oppervlakte van ca. 130 m2 op de begane grond en op verdieping circa 60 m2. Het bedrijf is volledig ingericht en v.v. een voorbereidingskeuken met inloop koel en vriescel. De aanwezige inventaris verkeert in absolute top staat en is keurig onderhouden. Inventarislijst op aanvraag verkrijgbaar.

Molenwater 97 4331 SG Middelburg T 0118 620 062 info@sinke.nl www.sinke.nl

vraagprijs € 159.500,- k.k.

Zierikzee - Kraanplein 4

Middelburg - Noordweg 5

Wij bieden u aan één van de mooiste woon en of bedrijfslocaties van Zierikzee met direct zicht op de Oude Haven en de Zuid Havenpoort. Dit fraaie Rijksmonument beschikt over een forse inhoud van ca. 750 m3 en een woonoppervlakte van ca. 193 m2. Het object is voor meerdere doeleinden te gebruiken, o.a. kantoor, winkel of atelier, horeca, al dan niet gecombineerd met wonen.

Wij bieden zowel te koop als te huur aan dit object wat geschikt is voor wonen, kantoor, winkel, praktijkruimte of een combinatie hiervan. De oppervlakte bedraagt ca. 77 m2 gelegen op de begane grond alsook ca. 38 m2 gelegen op de 1e verdieping. Het oppervlakte op de begane grond is aan de achterzijde uit te breiden met ca. 75 m2.

vraagprijs € 339.000,- k.k.

vraagprijs € 159.000,- k.k. huurprijs € 795.- p.m. ex. btw

Vlissingen - Glacisstraat 42

Burgh Haamstede - Noordstraat 45a

Op een schitterende locatie in het hart van de stad Vlissingen bieden wij aan deze zeer centraal gelegen kantoor/winkelruimte. De ruimte heeft een oppervlakte van ca. 400 m2 V.V.O. en is volledig gelegen op de begane grond. Deelverhuur mogelijk! Laat u informeren door ons makelaarsteam naar deze unieke bedrijfslocatie en de diverse verhuurmogelijkheden.

Op een strategische locatie aan de entree van het toeristische dorp Burgh-Haamstede gelegen kantoor / winkelruimte,van circa 201 m2 (BVO) verdeeld over 2 bouwlagen gelegen op een perceel groot 245 m2. Diverse gebruikersdoeleinden mogelijk. Ook een gecombineerde functie van wonen en werken is met kleine aanpassingen te realiseren.

huurprijs € 1.600,- p.m.

vraagprijs € 265.000,- k.k.

Rilland - Drie Haasjes 31

Zoutelande - Bosweg 2

Op uitstekende locatie bieden wij aan dit horecabedrijf met vrijstaand woonhuis, garage en parkeerterrein en een eigen boomgaard gelegen op een perceel van ruim 6.250 m2. Het horecagedeelte bestaat uit cafetaria groot ca. 70 m2 voorzien van professionele bedrijfskeuken en aan de achterzijde een riante biljartzaal groot ca. 250 m2. Woonhuis ca. 450 m3.

Gelegen in het hart van de badplaats Zoutelande bieden wij ca. 235 m2 V.V.O. commerciële ruimte gelegen op een ruim en verhard perceel groot ca. 573 m2. Dit solitair gelegen kantoorgebouw bestaat uit 2 bouwlagen en is onderverdeeld in 2 separate commerciële ruimten respectievelijk grootte ca.190 m2 V.V.O. en ca. 45 m2 V.V.O.

vraagprijs € 599.000,-

vraagprijs € 249.000,- k.k.

Middelburg - Klarinetweg 29

Middelburg - Voltaweg 27D

Op bedrijventerrein “Mortiere” in Middelburg bieden wij te huur aan deze volledig afgewerkte en direct te betrekken hoekbedrijfsunit, onderdeel uitmakende van het bedrijfsverzamelcomplex “Business Center Middelburg”. De unit heeft een afmeting van ca. 129 m2 (65 m2 B.G.G. + 64 m2 1e verdieping) en de beschikking over 2 parkeerplaatsen direct voor het object.

Op absolute toplocatie aan de entree van bedrijfsterrein Arnestein bieden wij aan deze fraaie kantoorruimte v.v. ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. De kantoorruimte meet groot ca 117 m2 V.V.O. verdeeld over 2 bouwlagen. De ruimte is casco, er is nog volop gelegenheid voor het aanpassen van de kantoorruimte naar de wensen van uw onderneming.

huurprijs € 950,- p.m. ex. btw

huurprijs € 775,- p.m. ex. btw

Middelburg - Klarinetweg 33 en 35

Middelburg - Arnesteinweg 61

Op bedrijventerrein “Mortiere” in Middelburg bieden wij aan deze 2 bedrijfsunits, deel uitmakende van het bedrijfsverzamelcomplex “Business Center Middelburg”. Elke unit heeft een afmeting van ca. 124 m2 (62 m2 B.G.G. + 62 m2 1e verdieping) en zijn onderling te koppelen, zodat een dubbele vloeroppervlakte ontstaat. Voor de deur zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar.

Op bedrijfsterrein Arnestein II in Middelburg bieden wij aan dit multifunctioneele bedrijfsobject, bestaande uit kantoren, showroom, bedrijfsruimte. De totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 2.057 m2 V.V.O., welke onderverdeeld is in ca. 730 m2 V.V.O. bedrijfsruimte, ca. 452 m2 V.V.O. kantoorruimte en ca. 875 m2 V.V.O. showroomruimte gelegen op een perceel van 3.155 m2.

vraagprijs € 95.000,- v.o.n. huurprijs € 600.- p.m. ex. btw

vraagprijs € 695.000,huurprijs € 59.000.- per jaar

Vlissingen - Handelsweg 5 Op het bedrijventerrein “Vrijburg”, centraal gelegen tussen Middelburg en Vlissingen, bieden wij deze multifunctionele bedrijfsruimte aan. De bedrijfsruimte heeft een totaal oppervlakte van ca. 916 m2 en bestaat uit een riante opslagruimte met kantoor op de begane grond, evenals een kantoor op de verdieping. Parkeergelegenheid op eigen terrein. huurprijs € 2.350,- p.m. ex. btw

‘Toonaangevend in zakelijk vastgoed’


‘Kibeo breidt uit buiten Zeeland!’ Kibeo is een kinderopvangorganisatie en zorgt ervoor dat ouders hun werk en de zorg voor hun kinderen kunnen combineren door dichtbij, goed verzorgde en leuke kinderopvang aan te bieden. De afgelopen jaren heeft Kibeo nieuwe groeikansen buiten Zeeland benut. In deze strategie past ook de aankoop van het pand in Mijnsheerenland, in de provincie Zuid-Holland, dat aangekocht is via Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars. Marcel de Bruijne is clustermanager facilitair bij Kibeo. Hij is verantwoordelijk voor de facilitaire zaken binnen Kibeo. Marcel: ‘Gelet op de ligging van het pand en de ruimte eromheen vonden we het pand eigenlijk meteen geschikt voor ons nieuwe groene opvangconcept ‘Wiedewei’. Dit concept staat in het teken van natuur en buiten spelen, deze locatie is hier perfect voor. Ik belde Koos Schreuder op van Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars om de aankoop voor ons te begeleiden. Wij kennen Koos al langer vanwege eerdere aankopen en taxaties die hij voor ons heeft gedaan. Toen ik Koos belde zat hij in de auto nabij Rotterdam en reed meteen door naar Mijnsheerenland om het pand te bekijken. Aangezien het pand onderdeel was van een faillissement verliep de aankoop anders. De onduidelijkheid wat wel en niet onderdeel van de koop was zorgde ervoor dat het juridisch gezien een ingewikkelde aankoop was. Maar dankzij Koos is het gehele traject is goed verlopen.’ Kibeo bestaat ruim dertig jaar en is destijds klein begonnen in Goes. Kibeo biedt opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Van 0 tot 4 jaar is dit dagopvang. Peuters in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar worden in peutergroepen voorbereid op de basisschool. Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar biedt Kibeo buitenschoolse opvang aan. Met een uitgebreid aanbod biedt Kibeo volop mogelijkheden die af afgestemd zijn op de wensen van de ouders en het kind. Kibeo vindt het belangrijk dat ouders met een gerust hart naar hun werk kunnen en dat de kinderen een leuke dag bij Kibeo beleven. Op dit moment heeft Kibeo ongeveer 130 locaties, verspreid in en buiten Zeeland. Kibeo is een maatschappelijke ondernemer en heeft geen winstoogmerk. Koos Schreuder, t 06 51 33 98 98 koos@sinke.nl

‘Met een goed gevoel naar de Poel!’

Grote, niet-verplaatsbare bezittingen, zoals grond en datgene wat daarmee aard- of nagelvast is verbonden… dat is vastgoed.

Klinkt een beetje stoffig, hè? Dat de wereld van het vastgoed niet zo saai is als het lijkt bewijst Vincent Pieters (38) met zijn onderneming Centiss. Zo’n 20 jaar geleden startte Pieters in de vastgoedsector. Vandaag de dag vat hij zijn activiteiten in zijn eigen onderneming ‘Centiss’. Centiss biedt op vastgoedgebied een breed scala aan diensten, zoals het beheren van vastgoedportefeuilles, het (her-)ontwikkelen van bedrijfsmatig vastgoed en het beheren van VvE’s (vereniging van eigenaren). Het bedrijf heeft inmiddels drie vestigingen: in Goes, Rotterdam en Muiden. Voor Centiss is het tijd voor een nieuwe stap. Pieters ging voor zijn onderneming op zoek naar een nieuw pand in Goes. Sinds kort is hij de trotse eigenaar van het pand aan de Smithweg 1.04. Vincent: “Centiss houdt zich onder meer bezig met VvE beheer.

Al snel bleek verkoop helaas niet bespreekbaar. Dat was wel

Het financieel gezond houden van VvE’s en het optimaliseren

even een uitdaging, iets willen kopen wat niet te koop staat. Ik

van woongenot van bewoners zijn hier onderdeel van. Steeds

heb het proces in gang gezet, contact opgenomen met Jeroen

meer VvE’s in Zeeland kiezen voor onze dienstverlening,

Visser, de bedrijfsmakelaar van Sinke Komejan en de partijen de

daar zijn we ontzettend blij mee. Door de flinke groei die we

voordelen van het kopen uitgelegd (tsja, dat is mijn vakgebied

doormaken moesten we op zoek naar nieuwe kantoorruimte.

en op deze manier krijgen ze uiteraard ook hele leuke buren!).

Op den duur zag ik het

In goede harmonie hebben we aan deze uitdaging gewerkt en is

pand naast DMARC

de koop tot stand gekomen. Het waren plezierige gesprekken

te huur staan. Ik zag

en Jeroen heeft echt zijn best gedaan. Het is keurig verlopen,

meteen de voordelen.

voor zowel de kopers als de verkopers. We zien de toekomst vol

Gelegen op een goed

vertrouwen tegemoet!”

bereikbare locatie in Goes met voldoende

Met deze transactie wordt Centiss direct onderdeel van de

parkeergelegenheid

VvE Nansenhoek. Het is erg leuk om dit proces eens van de

en een pand dat naar

andere kant mee te maken. En nu? Lekker aan de slag in het

mijn eigen inzicht en

nieuwe pand? “Zeker”, zegt Vincent. “Onze verbouwplannen

smaak ingericht kon

zijn inmiddels goedgekeurd door de leden van de VvE tijdens de

worden. Helaas stond

ALV.”

het pand te huur en niet te koop.

We wensen Centiss een succesvolle tijd toe in de Poel!

Jeroen Visser, t 06 16 96 08 17 j.visser@sinke.nl

S I N K E KO M E J A N B E D R I J F S M A K E L A A R S

27


Kleur je interieur!

NU

20% * KORTING OP BEHANGarden

Krijgt jouw interieur de kleur én de verfkwaliteit die het verdient? Kies dan voor de verven en het advies van de echte verfspecialist. Gewoon bij Decorette.

tievoor wa

ac *Vraag naar de

30% korting op de professionele verf van Sikkens

20% korting*

NU CADEAU! DE BIJENKORF CADEAUCARD T.W.V. € 10,-*

op maat gemaakte vloerkleden

*Vraag naar de actievoorwaarden. De aanbiedingen zijn geldig van 26 september t/m 16 oktober 2016, tenzij anders aangegeven.

Voel je thuis bij

Laat je verrasse n in de winkel!

Vloeren | Karpetten | Gordijnen | Behang | Binnen- & buitenzonwering | Horren | Verf Nieuwe Kerkgang 1 | 4331 BE Middelburg | 0118 640269 | middelburg@decorette.nl

OPENHUIS

ZATERDAG 1 OKTOBER VAN 10.00 - 11.30 UUR Westerzicht 519 € 155.000,- k.k. met garage

Fijne (starters)woningen per direct beschikbaar!

Ontvangst bij Westerzicht 519

Bruto hypotheeklast per maand vanaf: € 504,- (10jr. vast, rente 1,7%)* Vraag naar de financieringsvoorwaarden.

In de rustige woonwijk Westerzicht gelegen aan de rand van Vlissingen, ruime eengezinswoningen. Gelegen aan een woonerf met eigen parkeergelegenheid. In de directe omgeving zijn diverse

Westerzicht 373 € 139.000,- k.k.

voorzieningen zoals winkels en scholen. Via de uitvalsweg N288 zit je zo op de A58 en met de fiets ben je in 15 minuten op Boulevard van Vlissingen. O.a. voorzien van ruime doorzonkamer, eenvoudige keuken, 4 ruime slaapkamers, badkamer, stenen berging en achtertuin.

Westerzichtt 481 € 139.000,- k.k.

Bel voor meer info 0118 68 90 00 Of mail naar info@sinke.nl www.sinke.nl

Voel je thuis bij

Laat je verrasse n in de w in kel!

Vloeren | Karpetten | Gordijnen | Behang | Binnen- & buitenzonwering | Horren | Verf Nieuwe Kerkgang 1 | 4331 BE Middelburg | 0118 640269 | middelburg@decorette.nl


01 02

- REFERENTIES BEDRIJFSMAKELAARS 01

Klarinetweg 28, Middelburg (verhuurd)

05 Albert Joachimikade 35, Goes (verhuurd)

09 Vroonland 2, Mijnsheerenland (aangekocht)

02 Olof Palmestraat 10, Delft (aangehuurd)

06 Klein Vlaanderen 97, Middelburg (verkocht)

10

03 Dokstraat 4, Arnemuiden (verhuurd)

07

04 Hoogenboomlaan 7a, Renesse (verkocht)

08 Achter de Kerk 2, Nieuw- en St. Joosland (verkocht)

De Roterij 24, Burgh Haamstede (verhuurd)

Achter de Houttuinen 48, Middelburg (verhuurd)

03 04 06 05

07

‘Wij zijn uw makelaar en taxateur voor zakelijk vastgoed!’

10

08

09 S I N K E KO M E J A N B E D R I J F S M A K E L A A R S

29


BOUWPLANNEN?

Nieuwbouw

Woonboot, bungalowgaragebox,

Verbouw Restauratie Dakkapellen

of appartement

gekocht?

*m.u.v lopende aanbiedingen *geldig tot 1 november 2016

Kozijnen

10% Korting

Serres

ko r t i n g s b o n

Wij regelen het graag voor je!

Velux dakramen Energiebesparing Dorpsdijk 7

Badkamers

4354 AA Vrouwenpolder

Tegelwerk

T 0118-591586 E info@duvekotbouw.nl

Edisonweg 2a, 4382 NW Vlissingen www.sauerenoonk.nl Gratis inloopspreekuur op dinsdagen van 11.00 - 12.00 uur 16-9359 Sauer & Oonk adv 125x190_1.indd 1

Bij inlevering van deze

Garages

Metselwerk Inbraakbeveiliging PKVW

WWW.DUVEKOTBOUW.NL

26-01-16 15:15

De specialist voor al uw schilder, saus en behangwerkzaamheden.

Neem vrijblijvend cont

act op:

I.G.J. van den Boschstra

Wilhelminadorp

at 13

T. 06 - 21 28 81 33

E. harinckschilders@iclou

d.com Bij inlevering van deze

ko r t i n g s b o n 10% Korting ko r t i n g s b o n Bij inlevering van deze

*m.u.v lopende aanbiedingen *geldig tot 1 november 2016

10% Korting

*m.u.v lopende aanbiedingen *geldig tot 1 november 2016

*m.u.v lopende aanbiedingen *geldig tot 1 november 2016

10% Korting

Laat uw woning schitteren aan de binnen- en buitenzijde


[ [ 7&8 oktober BinnenUit

lifestyle

Tijdens ons jaarlijkse LifeStyle Event kunt u genieten van inspirerende woontrends, proeverijen, workshops, demonstraties en mooie acties van BinnenUit en meer dan 20 gastbedrijven! Wij zien u graag op vrijdag 7 oktober of zaterdag 8 oktober bij BinnenUit.

event 2016

> 100 woonmerken

9.000m2 inspiratie

persoonlijk woonadvies

Schouwersweg 7 Heinkenszand Tel. 0113 56 14 82 www.binnenuit.nl


Nieuwe keuken of complete verbouwing van uw woning? Alles is mogelijk bij Beerens Interieurs!

It’s all about experience Home experience betekent voor ons de gehele beleving van uw interieur... Beerens Interieurs biedt een fantastisch assortiment maatwerk

aanvullende disciplines wordt het project van A tot Z gerealiseerd

interieurs, keukens, badkamers, sanitair en zakelijke interieurs

en daarmee de klant alle zorgen uit handen genomen.

onder èèn dak in Goes op de Livingstoneweg 50. “Vakmanschap en kennis” Wie kan zeggen “mijn interieur is van Beerens“ bewijst tegenover

Het grote verschil tussen de ene interieurbouwer en de andere zit

zichzelf en anderen een kenner te zijn die alleen genoegen neemt

’m in de kleinste details... Maar dat verschil ziet u pas als het werk

met vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Een dergelijke

gereed is. Dan ziet u of uw en ons idee, uw stijl, tot in de finesses

reputatie is natuurlijk geen toeval. Hieraan is jaren achtereen

de vorm heeft gekregen die u voor ogen had. Het zijn onze eigen

door iedereen hard gewerkt en hiervoor is in de beginfase van

vakmensen die het verschil maken.

het bedrijf de basis gelegd. Naast maatmeubelen die worden vervaardigd in de eigen fabriek, zijn het vooral de totaalconcepten

“Veelzijdig, creatief en flexibel”

waarin Beerens Interieurs zich steeds weer onderscheidt en bewijst.

Samen werken we aan een totaalproduct, vullen we elkaar aan en stemmen we materialen en aansluitingen naadloos op elkaar

“Home experience”

af. Omdat we alles in eigen hand en onder één dak hebben met

Home experience betekent voor ons de gehele beleving van

èèn aanspreekpunt, zal dit ten goede komen aan de efficiëntie

uw interieur, van keuken tot badkamer en van slaapkamer tot

en kwaliteit.

inloop kasten enzovoort. Kennis en vaardigheid om een complete ruimte een persoonlijk signatuur te geven om van uw huis een thuis te creëren. Door nauwe samenwerking met specialisten in

Onze showroom is ook op zaterdag geopend

Livingstoneweg 50 | 4462 GL Goes | Tel: 0113-231920 | mail: goes@beerens.com | www.beerensinterieurs.com

Profile for DMARC

Sinke Komejan Makelaars - Krant najaar 2016  

Sinke Komejan Makelaars - Krant najaar 2016  

Profile for nl-dmarc

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded