Page 1

Uw makelaar en taxateur voor zakelijk vastgoed!


‘De aankoop verliep erg soepel, snel en commercieel’ Dick den Hertog, Le Duc Fine Food

‘Erg prettig samenwerken met Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars’ Hans Voordijk, Den Soeten Inval


Onze werkwijze

Uitstekende service, een korte doorlooptijd & prima recensies! Voor een professionele en integere begeleiding van uw vastgoedtraject bent u bij ons aan het juiste adres. We realiseren hoge opbrengsten en korte doorlooptijden! Dat komt doordat we u oprecht en kundig adviseren, en dat zorgt voor tevreden klanten!

Stap 1 gesprek

Stap 2 beleid

Stap 3 aanpak

Uiteraard starten we met een vrijblijven-

U kiest voor Sinke Komejan Bedrijfs-

U maakt kennis met de actieve aanpak

de kennismaking. We vertellen u dan wat

makelaars en dus voor kwaliteit en

van onze vakkundige en gemotiveerde

wij voor u kunnen betekenen.

onafhankelijkheid.

mensen.

Stap 4 netwerk & matching

Stap 5 marketing

Stap 6 begeleiding

We schakelen ons grote netwerk in om

Promotie-activiteiten op internet en in

Ons team verzorgt de volledige

uw object te matchen met potentiĂŤle

print worden steeds op maat gemaakt,

begeleiding, tussentijds maar ook na de

gegadigden.

afgestemd op uw object.

transactie.

Ons werkgebied Het werkgebied van Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars | Taxateurs omvat heel Zeeland, maar de laatste jaren vindt u ons steeds vaker in geheel ZuidwestNederland en zelfs erbuiten. Uiteraard voldoen we aan alle certificaten binnen ons vakgebied, waaronder Jeroen Visser

de internationale RICS certificering voor zakelijk vastgoed, NVM Business, TEGoVA en NRVT.

- 3 -

Elke verkoop start met een persoonlijk gesprek met uw makelaar.


Onze dienstverlening in vogelvlucht

Wij zijn uw adviseur en intermediair voor zakelijk vastgoed! Met onze jarenlange ervaring is kwaliteit een vanzelfsprekendheid! Onze medewerkers worden continue geschoold en getraind. Alleen dan ĂŠn dankzij de onderlinge uitwisseling van kennis en ervaring blijf je immers bij.

Aankopen, verkopen, huren of verhuren? Het is belangrijk om hier goed voorbereid aan te beginnen. De bedrijfsonroerendgoedmarkt is heel anders dan de particuliere woningmarkt. Een makelaar die alles weet op het gebied van commercieel vastgoed is een must. De bedrijfsmakelaars Stephany Bor

Uw specialist in bedrijfstaxaties Kwaliteit, advies, deskundigheid, marktkennis en dienstverlening op maat staan bij ons hoog in het vaandel. Dat geldt ook voor onze kwalitatief hoogstaande taxaties. Wij zijn NRVT, TMI, NVM Business en RICS internationale standaarden binnen de vastgoedsector.

Gespecialiseerd en allround!

Naast de waardering van kantoren, bedrijfsruimten en winkels, zijn wij ook gespecialiseerd in de waardering van horecaen leisureobjecten, maatschappelijk vastgoed, woningcomplexen en logistiek- en haven­ gebonden vastgoed. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

- 4 -

Koos Schreuder

Mark Visser

gecertificeerd. Kortom, alle professie is in huis conform nationale en

Mark Visser

van Sinke Komejan hebben alle kennis in huis!


s i n k e kom e ja n be dr i j f s m a k e l a a r s e n ta x at e u r s

waarom een taxatie?

brede kennis en ervaring

deskundig en betrouwbaar

U kunt om uiteenlopende redenen een beroep doen op onze expertise op het gebied van het taxeren van bedrijfsonroerend goed: taxatie voor financiële verslaglegging, fiscale doeleinden, financiering, taxatie in verband met bepalen verkoop- of verhuurwaarde object of taxatie in verband met aankoop of aanhuur plannen.

Naast de waardering van de reguliere asset classes zoals kantoren, bedrijfsruimten en winkels, zijn wij ook gespecialiseerd in de waardering van exploitatiegebonden vastgoed, woningcomplexen en logistiek- en havengebonden vastgoed. U kunt dit ook zien aan de referenties op onze website; wij genieten het vertrouwen van een brede groep opdrachtgevers.

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars | Taxateurs is een gespecialiseerd taxateur in commercieel vastgoed. Wij werken volgens de Internationale taxatiestandaarden (IVS) van het Red Book van RICS en de Europese taxatiestandaarden (EVS) van het Blue Book van Tegova. RICS en Tegova garanderen voor opdrachtgevers de hoogste kwaliteit van taxaties van commercieel vastgoed.

Een TMI taxateur wordt getoetst op zijn vaardigheden voor toetreding tot TMI. Eenmaal binnen wordt de taxateur verplicht bijgeschoold middels de TMI Academy. De taxaties worden verwerkt binnen het Taxatie Management Systeem en voldoen aan de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed van TMI.

VastgoedCert is hèt kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs o.z. Sinds er geen wettelijke beëdiging meer is, mag iedereen zich makelaar of taxateur noemen. Dit branchebreed platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid biedt u vertrouwen.

RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) is een van de meest toonaangevende regelgevende instanties ter wereld, die op onafhankelijke wijze en in het algemeen belang van de gehele vastgoedsector haar opinie uitdraagt. Vanuit de basis dat kwaliteit en integriteit als hoogste goed gelden.

Het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs is de garantie voor de opdrachtgever dat hij een integere en deskundige vastgoedtaxateur inschakelt: een Register-Taxateur (RT). Een RT handelt in het publiek belang, werkt volgens internationale richtlijnen EVS/IVS en erkende gedrags- en beroepsregels.

De vakgroep NVM Business is gespecialiseerd in commercieel vastgoed (kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels en horeca) en bestaat uit 700 makelaars. NVM Business makelaars en taxateurs onderscheiden zich op grond van hun deskundigheid en kennis van de regionale markten waarin zij actief zijn.

TEGoVA beheert de European Valuation Standards (EVS) die aanhaken bij waardebegrippen en wetgeving zoals deze binnen Europa gelden. De AFM, NVB en DNB steunen de taxateurs en de NVM in haar lidmaatschap bij TEGoVA.

- 5 -


Promotie van uw object

Marketing Wij zetten slimme en innovatieve middelen om om uw object maximaal te promoten, offline maar ook zeker online. De promotie-activiteiten worden steeds op maat gemaakt, afgestemd op uw object.

€ 595,-

Ons promotiepakket

• • • • • • • •

Fotografie Plattegronden* Presentatie op sinke.nl + eigen bord Aanmelden Funda in Business (1 jaar) Aanmelden Vastgoedmarkt Aanmelden PropertyNL Aanmelden op ventu.nl Objectbrochure

Funda in Business ca. 800.000 unieke bezoekers per maand!

Specifiek gericht op commercieel vastgoed en ca. 15% van de bezoekers is vastgoedprofessional

Extra optie 1 - Hoogtefoto's € 120,Als een object zich leent

Vastgoedmarkt

om op een bijzondere

Een bereik van ca.

te worden, is hoogte-

125.000 bezoekers

manier gepresenteerd fotografie perfect. Een hoogtefoto geeft een spectaculair beeld van het

Een belangrijk medium voor de professionele vastgoedsector en geldt

object en de omgeving ervan.

als autoriteit binnen de branche.

Ventu.nl Met Ventu.nl komt onafhankelijke researchorganisatie PropertyNL met een zoekmachine met inmiddels 42.000 aanbiedingen waaraan ruim 2.000 makelaars deelnemen. Hieraan gekoppeld is Ventu Monitor, een monitor

Propertynl.com

met zoekgedrag in Nederland per gebouw om sneller in te spelen op de

Bereikt alle beslissers in de

wensen van de markt. In onze database heeft Ventu de afgelopen 16 jaar een enorme historie opgebouwd van al het aanbod en transacties in Nederland.

gehele vastgoedsector

Dagelijks zorgen zij ervoor om dit up to date te houden. Waaronder beleggers, ontwikkelaars, financiers, vastgoedadviseurs & corporaties. Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW

- 6 -


Extra optie 2 - Facebook/LinkedIn

Uiteraard is er een fraaie

Wij brengen via advertenties en berichten op onze tijdlijn op Facebook en

eigen, goed bezochte, website:

LinkedIn uw bedrijfspand onder de aandacht bij onze fans en bij een brede groep MKB en MKB+ ondernemers via doelgroepbepaling. De campagne

presentatie van uw object op onze

sinke.nl

wordt volledig verzorgd en gedurende de looptijd continue geoptimaliseerd. Aan het eind van de campagne worden de resultaten gerapporteerd. Promotie Facebook

€ 300,-

Promotie LinkedIn

€ 450,-

Facebook & LinkedIn

€ 700,-

Extra optie 3 - Maatwerk borden & signing Elke situatie is anders. Graag denken we mee over een maatwerkoplossing voor uw situatie. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Energielabel Het energielabel is sinds 2008 verplicht bij de oplevering,

beleggingspanden.nl

verkoop of verhuur van utiliteitsgebouwen. Het energielabel laat de huidige energieprestatie van een gebouw en de

Klantenbestand van 29.000

mogelijke energiebesparende maatregelen zien.

vastgoedbeleggers

De labelklasse loopt van A++++ (weinig besparingsmogelijkheden) naar G (veel besparingsmogelijkheden). Het energielabel is maximaal 10 jaar geldig. Meer hierover vindt u op www.rvo.nl

Beleggingspanden is feitelijk de markplaats.nl voor verhuurd commercieel vastgoed.

Extra optie 5 Vastgoedjournaal Beleggingsobject in Vastgoed-

Vragen over de promotiemogelijkheden?

Compleet met brochure en foto's.

€ 950,-

Neem contact met ons op! T 0118 62 00 62 | info@sinke.nl

- 7 -

Diana Sinke

journaal i.c.m. Beleggingspanden.nl


dma r c . n l

Molenwater 97 4331 SG Middelburg T 0118 689 000 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

> www.sinke.nl

Brochure SKM BOG  
Brochure SKM BOG