Page 1

FĂśr stora och smĂĽ fester


”Välkommen att fira på Stora Essingen! En egen liten oas nära Stockholms city.” Anna Blänning

Det finns alltid en anledning att ha fest! Företagsfest, födelsedagskalas eller bröllop? På Mälarterrassen skräddarsyr vi festen och hjälper till att göra den riktigt personlig. Här finns olika lokaler och festvåningar för 2 till 380 personer. Vår restaurang serverar klassisk mat av hög kvalitet. Vill ni så ordnar vi även musik, DJ och underhållning så att kvällen kan bli sen och dansen lång. Vår egen festkoordinator ger er personlig service in i minsta detalj.


Buffé eller meze? En speciellt viktig komponent vid en fest är förstås maten. För att leva upp till era förväntningar, är vi måna om att köket håller högsta klass. Våra kockar lägger stor vikt vid att skapa en personlig meny med hjälp av förstklassiga råvaror utifrån säsong och era önskemål. Vill ni få inspiration kan ni botanisera bland några av våra menyförslag som t.ex. asiatisk buffé, spanska tapas, libanesisk meze, urban café, amerikanska södern… Att njuta av kaffet nere på bryggan har blivit en riktig klassiker.


”Tack för världens bästa fest! Vi hade aldrig klarat oss utan er!” Lotta & Jonas

Bröllopet – livets stora fest Vår bröllopsstylist blir er personliga koordinator som samordnar och tänker på allt. Vi börjar alltid med att träffas och lyssna till era förväntningar och önskemål. På Mälarterrassen arrangerar vi bröllopsfester för 50-380 personer. Eftersom vi har en alldeles egen ångbåtsbrygga kan vi erbjuda er en romantisk plats för vigseln också! För att ert bröllop ska bli ett underbart minne tar vi hand om alla bestyr runt omkring så att ni kan koppla av och njuta av dagen tillsammans. Utöver mat, dryck, musik och underhållning kan vi hjälpa till med buss- och båttransporter, fyrverkerier, dekorationer, tryckning av program och placeringskort samt barnpassning.


Hipp, hipp, hurra! Fira födelsedagen hos oss! Låt oss ta hand om kalaset och göra nästa födelsedag till något speciellt. Mälarterrassen på Stora Essingen är det perfekta alternativet när du vill ha festen i en naturskön miljö vid vattnet – och ändå vara nära Stockholms city. Vi hjälper er med prisvärda förslag och skräddarsyr gärna festen som ger dig och dina gäster en oförglömlig kväll. Varför inte ta båten hit? Mälarterrassen har det lilla extra som gör födelsedagsfesten till ett fantastiskt minne.


Företagets fest Kick-off, julfest eller sommaravslutning? Vi hjälper till att arrangera festen! Vill ni inleda med att er VD berättar kan vi ordna ett passande konferensrum i anslutning. Därefter kan festen börja med en drink på ångbåtsbryggan, efter det kan ni gå vidare in till de vackert dukade borden och avnjuta en personligt komponerad trerättersmeny, med förstklassiga och närodlade råvaror. Vill ni så fortsätter kvällen med dans och underhållning. Efter en händelserik dag med god mat, tal och en svängom på dansgolvet kan det framåt småtimmarna smaka gott med en vickning. Den ordnar vi! Möjligheterna är många - endast fantasin sätter gränserna! Efter vickningen kan ni bli hämtade av bussar, bilar eller varför inte båten nere vid bryggan? Med hjälp av tvärbanan tar ni er enkelt till Stockholm city.

”Mälarterrassen har det där extra som gjorde vår fest riktigt lyckad!” Annika Andersson


nkel.se

Besรถk oss:

malarterrassen.se Maila:

info@malarterrassen.se Ring:

08-737 69 00

Mälarterrassen  
Mälarterrassen  

Mälarterrassen - presentationsfolder

Advertisement