Page 1

Bacchus 2

www.ptcforum.ba

www.bacchus2.com

Svadbeni saloni & catering

STUDENI 2012


Rezervacije tel./fax. +387 034 201 231 mob: 063 330 429 Restoran Bacchus 034 204 088 Pizzeria 034 200 664 Svadbeni salon 034 204 726 online: info@ptcforum.ba PTC Forum -Livno Splitska b.b 80101 Livno , BiH tel: 00387 34 204 088 tel/fax: 00387 34 201 231 Catering Restoran Bacchus 034 204 088 http://ptcforum.ba/restoranb/ mail: info@ptcforum.ba Svadbeni saloni Bacchus 2 Svadbeni salon 034 204 726 mail: info@ptcforum.ba web: www.bacchus2.com facebook.com/ptcforum


atering Restoran Bacchus & C Gastronomski doživljaj na vašem stolu oristeći tradicionalne i najmodernije metode pripremanja hrane, K Catering Bacchus priredit će vrhunski gastronomski i estetski doživljaj na zadovoljstvo Vas i Vaših gostiju. Catering Bacchus dio je OBITELJI Bacchus, kompleksa u čijem su sastavu restoran Bachhus, svadbeni saloni Bachuss 1 i Bacchus 2, kao i posebna catering kuhinja i slastičarnica. Kada je riječ o poslovnim druženjima, Catering Bacchus specijaliziran je za business evente i banquete za grupe od 50 do 1000 osoba, a za obiteljske prigode i osmislili smo posebnu ponudu jelovnika za krstitke, vjenčanja, rođendane i obiteljska okupljanja.

Catering Bacchus za Vas će pripremiti vrhunski pripremljene i poslužene delicije koje će dodatno začiniti svako događanje i ostaviti dojam na Vaše uzvanike. Također će se pobrinuti za prvoklasan izbor, vrhunski izgled i najfiniji okus hrane koju odaberete, a Vama ce zasigurno pripasti epitet odličnog domaćina. Catering Bacchus ima posebnu ponudu catering usluge za mladence, što uključuje predsvadbeni catering, kao i mogućnost najma stolova, stolica, navlaka za stolice, vinskih stolova, tanjura, čaša, pribora za jelo, šatora te kombija s hladnjačom.

Restoran Bacchus & Catering Tel: +387 34 204 088 Mail: info@ptcforum.ba www.ptcforum.ba


www.bacchus2.com

Svadbeni saloni Bacchus 2

S

vadbeni saloni Bacchus specijalizirani su za vjenčanja i jamče Vam kvalitetu, odličnu uslugu te vrhunski standard kako bi dan Vašeg vjenčanja bio ugodan Vama i Vašim gostima! Saloni Bacchus mogu primiti do 600 osoba, a dio ovih prostranih salona zauzimaju i pozornice koje su predviđene za glazbenike, kao i veliki plesni podij. Cijeli prostor je klimatiziran, a ispred njega se nalazi veliki parking kapaciteta dovoljnog da primi automobile svih uzvanika Vašeg vjenčanja.

zabavljati se ne razmišljajući pritom o vremenskom ograničenju. U posebne gratis usluge uključeno je i slaganje kolača na pladnjeve i švedski stol, kao i pomoć oko inventara namijenjenog za uporabu kod kuće.

Nudimo Vam i mogućnost odabira presvlaka za stolice.Ukoliko je potrebno, stručni tim salona Bacchus pomoći će Vama, budućim mladencima, u odabiru glazbe, pozivnica za vjenčanje, snimatelja, fotografa te svih ostalih usluga kako bi Vaše vjenčanje bilo savršeno. U svadbenim salonima Bacchus na raspolaganju su Vam i posebne Kao posebna pogodnost, u sklopu svadbenog salona mladencima su gratis usluge kao što je, primjerice, salon za mladence gdje se možete na raspolaganju i lijepo uređeni apartmani u Motelu Bacchus. presvući ili nakratko opustiti. Budućim mladencima također se nude S povjerenjem se prepustite stručnom timu svadbenih salona Bacchus mogućnost odabira dekoracija stolnjaka, nadstolnjaka, ubrusa i svega koji će Vam pomoći da priredite Vaše vjenčanje iz snova. ostalog što je potrebno za svečanu svadbenu večeru.U svadbenim salonima Bacchus Vi i Vaši uzvanici opušteno možete uživati i


Restoran Bacchus & Catering Gastronomski doživljaj na vašem stolu

Domaći kolači i torte

www.ptcforum.ba


www.ptcforum.ba

Svadbeni saloni Bacchus 2  

Svadbeni saloni Bacchus 2

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you