Page 1

Inspiracija za prijetno mansardo Vstopite v virtualni svet mansard preko spletne strani www.velux.si/VR


Udobna dnevna soba V notranjosti preživimo večino našega časa - pomembno je, da je prostor kvalitetno naravno osvetljen in zračen.

2

90% 10% 90% našega časa preživimo znotraj, v zaprtih prostorih.


3


Svetla in zra훾na kuhinja Pove훾ajte prostor pod streho, osvetlite z naravno svetlobo in u탑ivajte. Dobra naravna osvetlitev pozitivno vpliva na zdravje, po훾utje in delo.

4


5


Svetla otroška soba Otroci preživijo veliko časa v svojih sobah in zato naj bodo dobro osvetljene z naravno svetlobo.

6


7


Prijetna spalnica Za prijetno spanje potrebujete možnost naravnega zračenja ter zaščito pred svetlobo in zunanjo temperaturo.

8


9


ZraÄ?na kopalnica ZraÄ?enje je pomembno tudi v kopalnici, saj je tam veliko vlage.

10


11


Avtomatizacija doma Daljinsko upravljanje strešnih oken in senčil VELUX na električni ali solarni pogon nudi večje udobje bivanja, ter zaščito pred dežjem. Inteligentna upravljalna tablica ima časovno programiranje in prednastavljene programe.

12


Svetlobnik Za prostore, kjer ni mogoÄ?e vgraditi streĹĄnega okna, je svetlobnik idealna reĹĄitev, kako pripeljati naravno svetlobo v prostore pod streho.

15


Strešni balkon CABRIO in terasa Odprite vašo mansardo s strešnim balkonom ali teraso. Posebni elementi se odpirajo zgoraj in spodaj, ter tako omogočijo prijeten občutek narave v mansardi.

14


VELUX frčade Povečajte stojno višino v predelu okna z VELUX frčado. Na voljo sta dve varianti - VELUX frčada, ki omogoča vgradnjo kombinacije štirih ali šestih strešnih oken in VELUX mini frčada, ki poviša naklon za 10°.

15


Inspiracija

V-SLO 021-0317 © 2015 VELUX GROUP ® Ime VELUX in znak VELUX sta zaščiteni blagovni znamki.

VELUX Slovenija d.o.o. Ljubljanska 51 a 1236 Trzin Tel.: 01 724 68 68 Fax.: 01 724 68 69 velux@velux.si www.velux.si

Inspiracija za mansardo  

Primeri ureditve mansard za različne namene.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you