Page 1

SANDNES ER BEST? STIKKORD KVALITET OG SMIL Det er kanskje ikke slik at Sandnes er best, men de har gjennom flere tiår hatt ord på seg om at de er gode kremmere og du møter alltid vennlighet og god service. Når du går i Sandnes Sentrum så finner du mange ganger butikker som ikke finnes andre plasser. Der finner du også varer som du ikke kan kjøpe hvorsomhelst. Det er jo dette som er spennende, En annen fordel i Sandnes er den kompetansen du finner i mange butikker. Lokale mennesker med spesialkompetanse som du får hjelp av. På fotballbanen ser vi lokale spillere som igjen har spilt Sandnes Ulf opp igjen til Adeccoligaen. Dette magasinet håper vi skal gjøre Sandnesgaukene glade og stolte over å være fra Sandnes. Nå nærmer det seg kjøp av julegaver. Som sandnespatriot så ønsker vi at flest mulig bruker byen vår til å kjøpe gaver.

GUNNAR LARSEN - S.3 SANDNES ULF - S.4 OG S.5 SYKKELZENTRUM - S.6 HOVE PLANTESALG - S.7 MARKEDSSJEFEN - S.8

HVOR I HELSIKEN ER SANDNES? Litt sånn flåsete sagt, så er Sandnes midt i hjertet av regionen. Mellom Stavanger i Nord og Jæren i sør. Sadnes har en gågade men det er ikke bare det som er Sandnes Sentrum. Butikker som er med i Sentrum kan ligge på Brueland og Hana. Det trenger ikke ligge i gågada. Blant de firmaene vi har med så har vi Gunnar Larsen på Hana siden, Hove plantesalg opp Hovebakken. Sandnes Elektriske litt nord for gågada.

HVA MARKEDSSJEFEN.NET ? Det er et uavhengig marked og PR firma som hjelper firmaer til å bruke alle muligheter som finnes. Det er så mange medier en kan bruke. Noen koster det svært mye penger å bruke, andre er rimelige og noen er helt gratis. Nå i disse tider kan det være bra å leie denne tjenesten til rimelig pris. Ditt firma kan også skrive det av som en utgift.

TUR I SANDNES Hvis det er en tur du skal ta i Sandnes så foreslår vi noe så enkelt som en tur på Sandnes Ulf kamp, eller en tur på Hove Plantesalg, som er så mye mer enn et pantesalg. Det er bare å gjøre sansene klar for masse inntrykk. Både plantesalget og fugleparken med all slags dyr. Ta turen der, du vil ikke angre.

markedssjefen.net magasin side 2

tabloid side 2  

finner i mange butikker. Lokale mennesker med Dette magasinet håper vi skal gjøre Sandnesgaukene spesialkompetanse som du får hjelp av. Det e...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you