Page 1

Din markedssjef

Vil du VINNE? Medlemsskap Markedssjef Salg Web Tips Salgsplass Nyheter Digital hjelp Support Oppfølging Kunnskap


Bruker du tiden din riktig? LIKER DU Å JOBBE MED MARKEDSFØRINGEN, OG Å GJENNOMFØRE DEN?

Det er ikke noe fasitsvar på spørsmålet, det handler mer om det å være bevisst på hva en jobber best med, og hva en har kompetanse til. Hva ønsker du å bruke tiden på? Vi tror det er viktig med involvering. Det vil si alle ideer må bli din eiendom og ikke minst de ansattes eiendom. Tanken er at når vi jobber med kunder så blir vi en av de ansatte, en med eget visitkort fra din butikk/bedrift. Der det med liten skrift står “Utleid av markedssjefen.net”

fleksible løsninger for din business.. MULIGE LØSNINGER

DET ENKLE ER OFTE DET BESTE?

• KUNDE DATABASER • AVISER MEDIEHUS / INTERNETT • DIREKTE REKLAME • ELEKTRONISKE MAGASINER • RADIO, KINO OG TV • NYHETSBREV • PRESSEDEKNING • SMS PROGRAMMER • REKLAME SHOPPING • GRATIS AVISER OG MYE MYE MER..

Noen sier KISS (Keep It Simple Stupid). Men det å gjøre det enkelt er ofte vanskelig. Hvordan lager vi et elektronisk magasin? Kan vi bare gå ut å skrike ut tilbudet så kommer kundene? Sannsynligvis ikke. Hvis du har masse penger til å bruke på markedsførig så finner du de beste mediene for deg og betaler for tjenesten. Enklere enn det blir det ikke. Men ofte kan den løsningen være bevisstløs. Treffer du målgruppen din? Annonserer du de riktige varene. Er det tilbudsvarene du skal annonsere? Hva tjener du penger på? Fremstår butikken / bedriften din slik du ønsker? • Vi som har erfaring fra mediehus vet at når

du har det leserene ønsker så virker reklamen. Men bevisstløs annonsering skjer oftere enn vi tror. • Noen ganger skal du bruke eksisterende kundeliste • Hvordan lager jeg kundebrev, og distribuerer dem? • SMS til bruk for hurtig salg, hvordan kan du gjøre det? • Annonsere gratis eller billig hos gode nettsider?


Markedsføringen din er når du og dine ansatte snakker med venner, familie og andre bekjente. Det er butikken / bedriften din. Posene dine. Det er varene dine. Fotell om dine visjoner med det du holder på med. De som er engasjerte og positive smitter det over på sine ansatte og sine kunder. Er du bevisst når du annonserer? Vet dine ansatte hva du annonserer? Hva tjener

SKREDDERSYDDE LØSNINGER FOR DEG.

Det første vi gjør er å møtes for at du skal kunne fortelle markedssjefen om dine visjoner og din strategi. Hvis du ikke har noen, så ser vi på det i sammen. Hvorfor skal kundene velge deg? Vet de om deg? Hvordan markedsføre deg best mulig og til riktige priser? Uavhengig medspiller.

du penger på? Når du selger et produkt isteden for et annet, gjør du det pga følelser? kvalitet? fortjeneste?

LØSNINGENE SOM PASSER FOR DEG. TRENGER IKKE VÆRE RIKTIG FOR ANDRE, OG MOTSATT

HVA ER MARKEDSJEFEN.NET?

Det er en rimelig løsning for deg som trenger hjelp i en verden full av store aktører i din bransje. En hjelp du har råd til og skal tjene penger på. Først melder du deg inn som medlem i markedssjefen.net. Det gir deg full tilgang til å bruke våre nettsider for å selge dine ideer, varer, og gi oss og nettbrukerene den informasjonen du ønsker å dele med oss alle. Vi lager en blogg for din butikk/bedrift som er passordbeskyttet. Et års medlemsskap som betales med et lite beløp hver måned.

DIGITALE MULIGHETER

Har du gode kundekartotek? Hvordan bruker du dem? Har dere nettsider? Det er viktig å bruke de digitale muligheterene. Mange ganger er det veldig små kostnader som skal til. Men det må være bra. Du må holde det oppdatert. Og Kundene dine må føle seg verdsatt. Det dere trenger er epost adresse og mobil nummer .

SELG PÅ INTERNETT

• Medlemsskap 450,- pr.måned • Kjøp av markedssjef tjenester på kontrakt. • Timebasert eller prosjektbasert • Laging av webhotell (timepris) • Enkelt webhotell (ca 4 sider kr. 4.000,- eks mva)

Du tenker gjerne at du ikke kan selge varer/tjenester på internett. Hvorfor ikke det? Idag er det mange som kun handler på nett. De liker ikke å gå i butikkene. Sett av tid og ressurser i ledige stunder til å påvirke dem som liker å shoppe på nett. Bruk e-post, blogger eller ....


MARKEDSSJEF SALG/FORHANDLING DIGITAL HJELP SUPPORT Et helt “liv” i avis og mediehus har gitt oss solid erfaring i markedsføring, hva som virker, priser og muligheter, markedsmix, hvordan journalister jobber, hvordan vi skaper salg/arrangement som selger og denne kompetansen skal vi gi videre til deg.

Hvorfor skal du velge oss? -Uavhengig medspiller -Du leier tjenesten når du trenger den. Avtalt timepris. -Profesjonell fagkunskap -Resultatorientert -Oppfølging -Tilgang til å selge til våre medlemmer -Nyheter fra dere på forsiden vår -Blogg kun for din bedrift -Merkevarebygging i mange kanaler -Markedsplaner / forhandlinger -Rimeligere enn å ansette, skriv av som utgift på ditt regnskap -Hjelper deg med å spare penger og se nye muligheter

Markedssjefen hjelper deg med å vinne

markedssjefen.net Din markedssjef

Nils Arne Johnsen Breidablikk 7 4325 Sandnes mobil 901 74 099 e-post: naj@markedssjefen.net

Brosjyre markedssjefen net  

salg, marked, webhotell

Brosjyre markedssjefen net  

salg, marked, webhotell

Advertisement