Дечји школски часописи

Page 1

Издавачка кућа

НОВА ШКОЛА Београд, Господар Јованова 22 тел./факс 011 2631 652

www.novaskola.com


Дечји школски

ЧАСОПИСИ

За релативно кратко време, НОВА ШКОЛА је својим пројектима успела да успостави добру комуникацију са школском децом и анимира педагошку јавност. Шест дечјих школских часописа прилагођених циљним узрастима (издато 536 бројeва у преко 14 милиона примерака), препознатљиви по својим едукативним садржајима, постали су саставни део сваке ђачке торбе.


ШИКИ-МИКИ ШКОЛИЦЕ часопис за предшколце Дечји часопис који, уз остале облике образовно-васпитног рада, уводи дeцу у игру и активности откривалачког , логичког и практичног рада. ШИКИ-МИКИ ШКОЛИЦЕ нуди различите садржаје. Задаци су разноврсни по садржају и форми, а конципирани тако да развијију и подстичу различите мисаоне активности код деце. Поред основног садржаја, у часопису се налазе сликовница, картончићи знања или налепнице за НАШЕ ДРВО.Милица-Бубица часопис за предшколце од 3 до 5 година

Милица-Бубица је намењена деци предшколског узраста од 3 до 5 година. Часопис је конципиран тако да својим разноврсним садржајем задовољава потребе деце и покрива широк спектар њихових интересовања.ШКОЛАРКА 1 часопис намењен ученицима I разреда Дидактичко средство- приручник за реализацију наставних садржаја у првом разреду основне школе. Дружењем са Школарком 1, школа се претвара у играоницу, а учење у узбудљиву авантуру. Садржаји, илустрације и дизајн су у потпуности прилагођени психофизичком узрасту првака.
ШКОЛАРКА 2 часопис намењен ученицима II разреда

Наставља тамо где стаје Школарка 1; ово дидактичко средство – прирчник помаже деци да на другачији начин науче, провере и утврде стечена знања. Школарка 2 је, по узору на млађу сестру, разиграна, распевана, обојена најлепшим бојама, радознала и забавна. Овим дидактичким материјалом дете се игра и учи.
ШКОЛАРАЦ 3 часопис намењен ученицима III разреда

Својеврсна енциклопедија разноврсних знања, која се, поред школских садржаја, бави и темама из разних, деци атрактивних области. Школарац даје одговоре на питања и поставља нова, подстиче на размишљање и акцију, образује, информише, забавља и афирмише дечје стваралаштво.
ШКОЛАРАЦ 4 часопис намењен ученицима IV разреда

Својеврсна енциклопедија разноврсних знања, која се, поред школских садржаја, бави и темама из разних, деци атрактивних области. Школарац даје одговоре на питања и поставља нова, подстиче на размишљање и акцију, образује, информише, забавља и афирмише дечје стваралаштво.


НАЈ часопис за ученике старијих разреда

Кроз образовне и квалитетне забавне садржаје, Нај промовише право на мишљење, толеранцију према другачијем, образовање, радозналост, солидарност, научни приступ, равноправност без обзира на порекло, одговорност према себи и друштвеној заједници.НОВА ШКОЛА је отворена за све ваше идеје, предлоге и сугестије! Јавите се!