Page 1

Εφημερίδα Φυλετικών Μαχών. Τεύχος Δεκεμβρίου.

Περιεχόμενα 1. Μια μικρή εισαγωγή. 2. Έκδοση 7 & Κόσμος 13 – Πρώτες Εντυπώσεις. 3. Συνέντευξη με τον Mad18. 4. Νέα του παιχνιδιού - #100 γύρος Speed. 5. Διαγωνισμός – Κερδίστε δωρεάν Premium! 6. «To Χαμόγελο του Παιδιού». 7. Γνωρίστε τη συγγραφική ομάδα – Λίγα πράγματα για εμάς! 8. Επικοινωνήστε μαζί μας.


Μια μικρή εισαγωγή Επιτέλους, μια αξιοθαύμαστη μπορούμε να πούμε ιδέα υλοποιήθηκε. Η ποιότητα του παιχνιδιού έχει φτάσει στο απόγειό της και όλα πάνε κατ’ ευχήν. Το σημαντικότερο όμως; Για πρώτη φορά υπάρχει επισήμως μια εφημερίδα των φυλετικών μαχών στον ελληνικό server. Κάποιοι μπορεί να θεωρούν πως αυτό δε σημαίνει τίποτα αλλά για πολλούς μετράει, έχει ένα βάρος, μια αξία.

Αποσκοπούμε στην εκτίμηση αυτής μας της προσπάθειας και της σκληρής δουλειάς μας. Σκοπός μας είναι η άρτια ενημέρωση σας από το παιχνίδι και το forum μέχρι την επικαιρότητα (του κάθε κόσμου) και τις νέες εκδόσεις. Σε συνεργασία με τον CoMa ευελπιστούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Παίρνοντας συνεντεύξεις από τους ανθρώπους που ασχολούνται σε καθημερινή βάση με το παιχνίδι (συμπεριλαμβανομένων και των ανθρώπων της εταιρείας) θα έχετε πλέον μια σφαιρική άποψη γι αυτό. Αποκλειστικές πληροφορίες σχετικά με νέα στο παιχνίδι πριν καν ανακοινωθούν από τον Community Manager πρέπει να είναι στα υπ’ όψιν του κάθε αναγνώστη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους αφιερώνουν λίγο από τον χρόνο τους για να διαβάσουν μερικές σελίδες που έχουν μεγάλη αξία για εμάς. Ευελπιστούμε στο να εκτιμήσετε την προσπάθεια μας.

Με εκτίμηση, Η Ομάδα Σύνταξης.


Έκδοση 7.0 & Κόσμος 13 – Πρώτες εντυπώσεις

Μετά από μια περίοδο αναμονής της Έκδοσης 7.0, ο Community Manager του παιχνιδιού, Mad18, παρουσίασε ολόκληρη την Έκδοση 7.0 σε μια ανακοίνωσή του στο κεντρικό φόρουμ του παιχνιδιού. Λοιπόν ας τα πάρουμε από την αρχή. Μετά από 2 απόλυτα επιτυχημένα χρόνια στους Ελληνικούς Servers, το παιχνίδι είναι πλέον έτοιμο να αναβαθμιστεί στην Έκδοση 7.0, μια έκδοση πολλά υποσχόμενη. Οι τεχνικοί του παιχνιδιού εργάζονταν νυχθημερόν για να υλοποιήσουν τις καλύτερες ιδέες των παικτών, και να κάνουν το παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο και εύχρηστο για όλους. Η έκδοση εστιάζει κυρίως στη διευκόλυνση των παικτών στη μετακίνηση στο χάρτη, όσο και στη μείωση του χρόνου που χρειάζονταν προηγουμένως οι παίκτες για να εκτελέσουν ορισμένες εντολές. Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά. Το αποκορύφωμα ίσως της Έκδοσης 7.0, είναι ο βελτιωμένος χάρτης. Η μετακίνηση στο χάρτη έγινε πολύ πιο εύκολη πλέον, καθώς οι παίκτες δεν χρειάζεται να κλικάρουν στο χάρτη για να μετακινηθούν. Ο νέος χάρτης επιτρέπει στους παίκτες να σέρνουν τον κέρσορά τους και να μετακινούνται εύκολα και γρήγορα, κερδίζοντας χρόνο. Το μέγεθος του χάρτη διπλασιάστηκε, ενώ προστέθηκε και ένας παγκόσμιος χάρτης για τους παίκτες που επιθυμούν να παίξουν περισσότερο στρατηγικά. Αλλαγές και στον προνομιακό λογαριασμό, αλλαγές που θυμίζουν κατά κάποιο τρόπο τους Διαχειριστές του Grepolis. Στους προνομιακούς λογαριασμούς, προστέθηκαν ο Διαχειριστής Χωριών, ο Διαχειριστής Λογαριασμού, ο Διαχειριστής Αγοράς και ο Διαχειριστής Στρατευμάτων, καθένας από τους οποίους σας διευκολύνει με διαφορετικό τρόπο. Επίσης μπορείτε πλέον να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σχετικά με επιθέσεις που δέχεστε μέσω e-mail. Νέες επισκοπήσεις που διευκολύνουν τον κάθε παίκτη επίσης προστέθηκαν, όπως η Επισκόπηση ερευνών (που σας επιτρέπει να κάνετε τις έρευνές σας εύκολα και γρήγορα), η βελτιωμένη Επισκόπηση Στρατευμάτων και η Επισκόπηση ομάδων. Η μαζική διαβίβαση αναφορών, το βελτιωμένο σημειωματάριο, οι βελτιώσεις στο προσωπικό ταχυδρομείο, η δυνατότητα διαμόρφωσης της ουράς στρατολόγησης, η βελτιωμένη διαχείριση των φυλετικών φόρουμ, μια νέα καρτέλα για τους πολέμους μεταξύ των φυλών, νέες μονάδες (Εθνοφρουρά – ίσως την ξέρετε από το Grepolis), βελτιώσεις στις σημειώσεις των χωριών, Hall of Fame ιστοσελίδα, αλλαγές στις εμφανιζόμενες


πληροφορίες (ώρα άφιξης επιθέσεων/υποστηρίξεων, χιλιοστά του δευτερολέπτου κλπ), βελτιστοποιήσεις σε διάφορα σημεία του παιχνιδιού (Ακαδημία, BB-Κώδικες, Αγορά, Λίστα φίλων και pop-up της λίστας των χωριών) καθώς και αλλαγές στα γραφικά του παιχνιδιού, είναι επίσης αλλαγές που θα δείτε στην έκδοση 7.0.

Γενικά πιστεύουμε πως η Έκδοση 7.0 είναι πολλά υποσχόμενη και σίγουρα θα μας φανεί καλύτερη στην πράξη. Έγιναν αλλαγές που ειλικρινά θα βελτιώσουν κατά πολύ την εμπειρία που έχει ο κάθε παίκτης σε αυτό το παιχνίδι, αλλαγές που ήταν απαραίτητες. Υλοποιήθηκαν πολλές από τις ιδέες των παικτών, πράγμα που πρέπει να τους καθησυχάσει, καθώς αποδεικνύεται πως η εταιρεία όντως κοιτάει τα πράγματα που προτείνουν, και κάνει τα δυνατά της για να υλοποιήσει τα περισσότερα (αν φυσικά είναι τεχνικά κατορθωτά). Ευελπιστούμε πως η Έκδοση 7.0 όχι μόνο θα ικανοποιήσει τους παίκτες, αλλά και πως θα επιφέρει μια εισροή νέων παικτών.

Ένα άλλο σημαντικό γεγονός αυτές τις μέρες είναι το άνοιγμα του Κόσμοι 13. Ένας κόσμος ο οποίος θα έχει την Έκδοση 7.0. Ένας κόσμος του οποίου οι ρυθμίσεις προκάλεσαν σύγχυση αλλά και ικανοποίηση στους παίκτες και στους χρήστες του φόρουμ. Οι ρυθμίσεις του Κόσμου 13 είναι οι εξής: • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Ταχύτητα: 1 Ταχύτητα μονάδας: 1 Ηθικό: Ενεργό Διαχειριστής λογαριασμού: Ενεργός Προϋποθέσεις για την αγορά του διαχειριστή λογαριασμού: από 20 χωριά και πάνω Μείωση χρόνου κατασκευής στο μισό με 10 πόντους premium: Ενεργή Βραβεία: Ενεργά Μέρες προστασίας αρχαρίων: 5 Paladin: Ναι με τα νέα όπλα Τοξότες: Ναι Εκκλησία: Ναι Όριο fake: Ναι Βάρβαρα: Φτάνουν μέχρι 3000 πόντους Εθνοφρουρά: Ενεργή Ακαδημία: Νομίσματα Νέο σύστημα πολέμου: Ενεργό Όριο φυλών: 100 Bonus νύχτας: Ενεργό Νέα γραφικά παιχνιδιού

Απ’ ό,τι φαίνεται η ρύθμιση που προκάλεσε τη μεγαλύτερη σύγχυση στους παίκτες ήταν η χαμηλή ταχύτητα του Κόσμου, καθώς και η δυνατότητα να μειώσεις το χρόνο κτήσης κατά το μισό έναντι 10 πόντων Premium. Οι παίκτες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους γι’ αυτή τη ρύθμιση, υποστηρίζοντας πως αλλάζει το σκεπτικό και τον τρόπο του παιχνιδιού, και πως


τελικά δεν θα αναπτυχθεί πιο γρήγορα ο πιο εξοικειωμένος με το παιχνίδι, αλλά ο «πιο πλούσιος». Από μέρους μου, η δυσαρέσκεια των παικτών ως αναφορά τη συγκεκριμένη ρύθμιση είναι απόλυτα κατανοητή. Σίγουρα δεν μπορούν όλοι να ξοδεύουν τους πόντους Premium που διαθέτουν για να μειώνουν το χρόνο κτήσης, ειδικά τώρα που οι εποχές είναι δύσκολες. Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη ρύθμιση αποτελεί χαρακτηριστικό πολλών παιχνιδιών περιηγητή (για παράδειγμα, το Grepolis), οπότε δεν βλέπω το λόγο να μην προστεθεί κάτι ανάλογο και εδώ. Δεν το έχουμε δοκιμάσει ακόμα, οπότε δεν μπορούμε να έχουμε άποψη. Ακούστηκαν σχόλια ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση είναι «ρύθμιση κερδοσκοπίας» και όχι «ρύθμιση παιχνιδιού». Μα αυτός δεν είναι ο σκοπός της κάθε εταιρείας ρε παιδιά; Να βγάλει επιπλέον χρήματα. Γι’ αυτό υπάρχει το Premium, γι’ αυτό προσθέτουν και τη συγκεκριμένη λειτουργία. Όπως και να έχει, δύο πράγματα παραμένουν σίγουρα. Πρώτον, το ότι οι ρυθμίσεις του Κόσμου 13 δεν πρόκειται να αλλάξουν, και δεύτερον το ότι όποιος δεν είναι ευχαριστημένος με τη συγκεκριμένη ρύθμιση, μπορεί κάλλιστα να μην μπει. Δεν τον πιέζει κανένας.


Συνέντευξη με τον Mad18 DEATHWINNER: Πως αποφάσισες να ξαναρχίσεις την εφημερίδα, σε τι αποσκοπούσες από την αρχή ως θεμελιωτής αυτής της ιδέας; Mad18: Δεν κατάλαβα γιατί μπορεί να έχουν εφημερίδα άλλες χώρες και όχι εμείς! Δεν μας λείπει κάτι... Μια τέτοια προσπάθεια για να πετύχει χρειάζεται την βοήθεια της ομάδας ώστε να ενημερώνονται όλοι οι παίκτες μέσω μηνύματος. Το να την βάλει στο forum ένας απλός παίκτης δε λέει κάτι γιατί πολλοί θα την αγνοήσουν. Στο forum πολλοί θεωρούν τον εαυτό τους αυτό που λέμε "προ" και βλέπεις αυτοί είναι πολύ "μάγκες" για να ασχοληθούν φανερά με μια εφημερίδα... Είναι μπανάλ για αυτούς αυτό. Όταν τους το στείλεις με μήνυμα όμως μέσα στο παιχνίδι και δεν βλέπεις ποιος την είδε και ποιος όχι, να είσαι σίγουρος πως αυτές οι "ντίβες" θα την διαβάσουν και μάλιστα με αφοσίωση. Που αποσκοπεί; Εκεί που αποσκοπούν όλες οι εφημερίδες. Στην ενημέρωση. Θα είναι ωραίο να γνωρίζει ένας παίκτης του κόσμου 1 τα τεκταινόμενα του κόσμου 6 για παράδειγμα. DEATHWINNER: Πως φαντάζεσαι την εφημερίδα; Ποιά είναι η "εικόνα" που έχεις στο μυαλό σου σχετικά με αυτήν; Mad18: Με ωραίο περιεχόμενο, πολύ ουσία και λιγότερη σάλτσα, ωραία παρουσίαση θεμάτων, ενδιαφέροντα θέματα και απόψεις η ακόμα και άρθρα παικτών. DEATHWINNER: Εμπιστεύεσαι τα μέλη της ομάδος; Mad18: Η εμπιστοσύνη είναι μεγάλη λέξη. Εγώ άνοιξα κάποιες αιτήσεις, διάλεξα αυτούς που έγραψαν καλύτερα το ποιηματάκι που είχα ζητήσει και τους είπα πως θα πρέπει να μάθουν να συνεργάζονται μεταξύ τους. Αν δεν δω αυτό που ετοιμάζουν, δεν μπορώ να πω τίποτα. DEATHWINNER: Θα έχεις κάποιο κύριο ρόλο στην ομάδα; Mad18: Μεταφορές, μετακομίσεις ο Γιωργάρας. Αυτό θα κάνω εγώ. Μου δίνουν το τεύχος και το δίνω στους παίκτες. Από κει και πέρα αν χρειαστεί να βοηθήσω σε κάτι και μπορώ να το κάνω, θα το κάνω. Αλλά ο βασικός μου ρόλος είναι να πιέζω ώστε να βγαίνει στην ώρα του το τεύχος και μετά να το μοιράζω σε όλους τους παίκτες. DEATHWINNER: Πιστεύεις ότι θα είναι μια καλή προσπάθεια; Mad18: Πιστεύεις πως μπορείτε να κάνετε μια καλή προσπάθεια; Δεν το γράφω εγώ, δεν έχω δει κάποιο δείγμα μέχρι τώρα άρα δεν μπορώ να γνωρίζω. Δοκιμάζουμε και ό,τι μας βγει. Αν δεν δοκιμάσεις κάτι δεν μπορείς να ξέρεις. Θα το δούμε μόλις βγει και ο καθένας θα μπορεί να κάνει την κριτική του τότε.


DEATHWINNER: Ευχαριστώ πολύ, ελπίζω πραγματικά να πετύχει η ιδέα και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη όλων.

Διονύσης (DEATHWINNER)


Νέα του παιχνιδιού - #100 γύρος Speed Εδώ και μερικούς μήνες, ο Ελληνικός server μιμούμενος τους ξένους κατάφερε να αποκτήσει Speed Servers. Έπειτα από μια σειρά πολύ επιτυχημένων γύρων Speed με μεγάλη συμμετοχή από τους παίκτες, φτάσαμε στον εκατοστό γύρο, για τον οποίο ο Community Manager του παιχνιδιού (Mad18) είχε μια ιδέα ώστε να γίνει πιο ενδιαφέρον. Η ιδέα είχε ως εξής: Όλος ο Ελληνικός Speed Server, εναντίον του. Απαγορευόταν οι παίκτες να επιτεθούν μεταξύ τους. Ο μόνος αντίπαλος ήταν ο Mad18, το χωριό του οποίου ήταν, όπως είχε δηλώσει, «μαγικό». Με 9.000.000 πόντους περίπου, το χωριό του Mad ήταν γεμάτο με άμυνες, και κράτησε απασχολημένους τους Έλληνες παίκτες για ένα δίωρο. Τελικά, ο Extreme9 κατάφερε να κατακτήσει το χωριό, κερδίζοντας έτσι το γύρο και τους 400 πόντους Premium, που είχε υποσχεθεί ο Community Manager του παιχνιδιού. Οι ρυθμίσεις του γύρου ήταν: Αρχή γύρου: Σάββατο, 27/11/2010 18:00 Λήξη γύρου: Σάββατο, 27/11/2010 20:00 Ταχύτητα: 400 Ταχύτητα μονάδας: 1 Κτήρια: Ν3 Φυλές: Όχι. Προστασία αρχαρίων: 10 λεπτά.

Ευχόμαστε συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στον Extreme9!


Διαγωνισμός – Κερδίστε δωρεάν Premium! Η εφημερίδα των Φυλετικών Μαχών δεν περιορίζεται μονάχα στο να σας ενημερώνει για τα δρώμενα αυτού. Σε συνεργασία με τον Community Manager του παιχνιδιού, παίρνουμε την πρωτοβουλία να διεξάγουμε διαγωνισμούς μέσω της εφημερίδας με έπαθλο τι άλλο; Πόντους Premium! Ο διαγωνισμός είναι: Πότε άνοιξε επίσημα ο Ελληνικός Server των Φυλετικών Μαχών; Θέλουμε ημέρα, μήνα και έτος. Το έπαθλο είναι 600 Πόντοι Premium, οι οποίοι θα μοιραστούν στους 3 πρώτους (200 πόντους ο καθένας)!

Παρακαλούμε στείλτε την απάντησή σας μέσω e-mail, στη διεύθυνση twnewspaper@gmail.com. Θα βραβευτούν οι τρείς πρώτοι που θα βρουν τη σωστή απάντηση, με 200 πόντους έκαστοι. Οι απαντήσεις θα γίνουν δεκτές μέχρι και τις 15/12/2011. Αυτό σημαίνει πως οποιαδήποτε απάντηση από τις 00:00 (ξημερώματα της 16ης Δεκεμβρίου) και μετά, θα μετρήσει ως άκυρη.


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» Απόσπασμα από την ιστοσελίδα του «Χαμόγελου του Παιδιού»:

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Τα λόγια του ημερολογίου του είναι η πολύτιμη κληρονομιά που μας άφησε. Η φωνή μιας παιδικής καρδιάς που μας άγγιξε βαθιά και μας κινητοποίησε Η φωνή που μιλάει στις συνειδήσεις όλων μας και μας δείχνει το δρόμο. Η αποστολή που μας ανέθεσε δύσκολη και ο αγώνας που καθημερινά δίνουμε άνισος. Πολλά τα προβλήματα των παιδιών. Πολλά παιδιά έχουν ανάγκη ένα ζεστό σπιτικό, μια αγκαλιά, ένα «χαμόγελο». Εμείς προσπαθούμε και θέλουμε να δώσουμε «χαμόγελο» σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη και αγωνιούμε, αν θα έχουμε αυτή τη δυνατότητα, κάθε φορά που ένα παιδί μας χρειάζεται. Δεν έχουμε δικαίωμα και δεν πρέπει να λέμε «όχι» σε ένα παιδί που έχει την ανάγκη μας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 901-11-15-15-15 (€ 2,99 + ΦΠΑ) Γραμμή SOS: 10-56 Για να στηρίξετε το «Χαμόγελο του Παιδιού», μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε αυτή τη σελίδα.


Γνωρίστε τη συγγραφική ομάδα Τέλος, επειδή δεν θέλουμε να είμαστε στην αφάνεια, ακολουθούν μερικές παράγραφοι με πληροφορίες για το κάθε μέλος της συγγραφικής ομάδας, έτσι ώστε να μάθετε ορισμένα πράγματα για το ποιοι είμαστε.

• Πραγματικό όνομα: Δημήτρης (Tzimakos) Τοποθεσία: Κόρινθος Λίγα για εμένα: Χαιρετώ όλη την κοινότητα των Φυλετικών Μαχών! Ήρθε λοιπόν και η δική μου σειρά να πω δυο λόγια για ποιον άλλον; Εμένα φυσικά! Το όνομα μου είναι Δημήτρης, γεννημένος στην Σπάρτη αλλά εδώ και δέκα χρόνια περίπου μόνιμος κάτοικος Κορίνθου. Πιστεύω ότι είναι περιττό να μιλήσω γα το παρελθόν μου στις Φυλετικές Μάχες μιας και αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Το όλο θέμα είναι το παρόν και μόνον αυτό και συγκεκριμένα η εν λόγω εφημερίδα. Καλή αρχή λοιπόν. • Πραγματικό όνομα: Μάριος (PsychoFade) Τοποθεσία: Χαλκίδα Λίγα για εμένα: Καλησπέρα σε όλους. Ονομάζομαι Μάριος και είμαι από την πανέμορφη Χαλκίδα. Γνωστός κυρίως από το φόρουμ (και το θέμα για τις υπογραφές – TRT), αποφάσισα να πάρω μέρος στην εφημερίδα επειδή είναι κάτι που είχα επιχειρήσει και παλαιότερα. Εύχομαι να εκτιμήσετε την προσπάθειά μας και να σας αρέσει η εφημερίδα. Καλές μάχες σε όλους. • Πραγματικό όνομα: Διονύσης (DEATHWINNER) Τοποθεσία: Αθήνα Λίγα για εμένα: Ονομάζομαι Διονύσης και πηγαίνω στην α’ τάξη του Λυκείου. Τις φυλετικές τις πρωτόμαθα πριν από περίπου 2 χρόνια από έναν φίλο. Καθημερινά πλέον περνάω 3-4 ώρες μπροστά στον υπολογιστή οπότε σκέφτηκα πως θα ήταν μια καλή ιδέα να ασχοληθώ με την εφημερίδα σοβαρά μιας και είναι ένα έργο που πολλές φορές έχει συζητηθεί αλλά ποτέ δεν επιτεύχθηκε κάτι αξιόλογο. Ελπίζω να τα καταφέρουμε αυτήν την φορά σαν επίσημη ομάδα. Καλή συνέχεια και καλή μας επιτυχία! • Πραγματικό όνομα: Διονύσης (Future21) Τοποθεσία: Αθήνα Λίγα για μένα: Εδώ κι εγώ, ο Διονύσης από πρωτεύουσα. Έμαθα και εγγράφηκα στη συνέχεια σε αυτό το παιχνίδι, όχι παραπάνω από 2 χρόνια πριν, γεμάτος με ενδιαφέρον και ερωτήσεις. Περνώντας από διάφορους κόσμους και ασχολούμενος με το forum, το λεγόμενο "αλατοπίπερο" του παιχνιδιού, βρέθηκα τώρα να συμμετέχω σε μία ομάδα που οι στόχοι της μου κίνησαν από την αρχή το ενδιαφέρον. Σαφώς, μία δημιουργική ιδέα χρειάζεται καλή συνεργασία και δουλειά, που πιστεύω θα υπάρξουν σε αυτή μας την προσπάθεια. Καλή μας αρχή!


• Πραγματικό όνομα: Πάνος (Panos the 2nd) Τοποθεσία: Καβάλα Λίγα για εμένα: Γειά χαρά, ονομάζομαι Πάνος και κατάγομαι από την πανέμορφη Καβάλα. Στις Φυλετικές Μάχες, το παιχνίδι το οποίο έχω αγαπήσει και έχω δεθεί αφάνταστα τα τελευταία 2,5 χρόνια, είμαι γνωστός με το όνομα Panos the 2nd στους κόσμους 2 και 6 (να πω την αλήθεια έκανα απόπειρες να παίξω και σε άλλους κόσμους αλλά δεεεν. . .:Ρ) Η δημιουργία της εφημερίδας είναι μια πολύ καλή προσπάθεια, η οποία θα ανεβάσει το επίπεδο του ελληνικού TW. Πιστεύω ότι σαν ομάδα έχουμε αρκετά πράγματα να προσφέρουμε, κάτι που θα δείτε στην συνέχεια και πάνω απ' όλα θα περάσουμε όλοι μας πολύ καλά. • Πραγματικό όνομα: Παναγιώτης (Panagiotisk) Τοποθεσία: Λάρισα Λίγα για εμένα: Στο παιχνίδι-φόρουμ θα με βρείτε με το όνομα Panagiotisk. Ερωτήσεις και παράπονα δεκτά :D. Στα ενδιαφέροντα μου εκτός από τις Φυλετικές είναι το μπάσκετ και σαφώς η μουσική. Απεχθάνομαι τα greeklish και προτρέπω τους πάντες να γράφουν με τους ελληνικούς χαρακτήρες (κάντε το και εσείς. Κάνει καλό :P). Τέλος εντάχθηκα στην ομάδα της εφημερίδας καθώς μου αρέσει σαν εγχείρημα(το είχαμε επιχειρήσει και παλαιότερα) και πιστεύω πως θα ανταποκριθείτε και εσείς να κρατηθεί ζωντανό. Αυτά. Τα λέμε στο επόμενο τεύχος. Stay tuned! :D • Πραγματικό όνομα: Νίκος Μόσχος (nickmoschos) Τοποθεσία: Πολύχρονο Χαλκιδικής Λίγα για εμένα: Χαίρεται! Είμαι ο Νίκος! Κατάγομαι από το όμορφο Πολύχρονο που βρίσκεται στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής –αξίζει τον κόπο να το επισκεφθείτε έχει μια τρομερή παραλία!. Αυτή τη στιγμή είμαι μαθητής της Β Γυμνασίου με ένα βαθύ πάθος για τις Φυλετικές! Δεν σας κρύβω πως είναι δύσκολο και χρονοβόρο το να κάτσεις να γράψεις για μια εφημερίδα αλλά όλα τα παιδιά εδώ πέρα έχουμε αρκετό ταλέντο και όρεξη για δουλειά θέλω να πιστεύω! Ας έρθουμε όμως στο δια ταύτα! Φυλετικές ξεκίνησα πριν από λίγα χρόνια στον κόσμο 6 αρχικά και με συνεπήραν. Συνεχίζω πλέον σε άλλους κόσμους. Έχω ένα βαθύ πάθος για τους υπολογιστές και πάω πληροφορική σε φροντιστήριο από τα έξι μου χρόνια, λατρεύω την ιστορία και μου αρέσει πολύ να γράφω εκθέσεις και άρθρα –λογικό δεν είναι; Σας εύχομαι καλή πορεία στις Φυλετικές!


Επικοινωνήστε μαζί μας Σαν ομάδα της εφημερίδας, είμαστε πάντα ανοιχτοί σε κριτική και ιδέες που έχετε για να καλυτερέψουμε αυτό που κάνουμε. Μπορείτε να στείλετε τις ιδέες, τα παράπονα, ακόμα και τη γνώμη σας για την εφημερίδα και τη δουλειά σας στο e-mail twnewspaper@gmail.com. Παρακαλούμε μην στέλνετε e-mail του τύπου «Μπορώ να μπω στην ομάδα;». Υπάρχει ανακοίνωση στο κεντρικό φόρουμ του παιχνιδιού για όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν στο έργο μας.

Κλείνουμε αυτό το τεύχος με τις βαθύτατες ευχές μας προς όλους εσάς. Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος. Να περάσετε όλοι καλά στις Χριστουγεννιάτικες διακοπές σας, παρέα με φίλους ή την οικογένειά σας. Φροντίστε να ξεκουραστείτε και να ανακτήσετε δυνάμεις, προτού μπείτε ξανά στον κόσμο του παιχνιδιού που τόσο αγαπήσατε. Καλές μάχες και Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Με τιμή, Η Συγγραφική Ομάδα της εφημερίδας των Φυλετικών Μαχών.

Εφημερίδα Φυλετικών Μαχών  

Τεύχος 1.......

Εφημερίδα Φυλετικών Μαχών  

Τεύχος 1.......

Advertisement