Page 1

CAFÉ 2018


SEDAN 1989...

har vi levererat till caféer, restauranger och hotell i Storstockholm. Våra flexibla och snabba leveranser kombinerat med vårt breda utbud har länge varit en nyckel för många nöjda kunder. Då vi är IP certifierade sedan 2013 så leverar vi enligt obruten kylkedja och arbetar endast med godkända leverantörer. Under 2016 certifierade vi oss för ekologisk produktion vilket innebär att vi sedan dess kan erbjuda färdigskurna grönsaker från vår Färskskuret avdelning både som ekologisk och konventionell. Du beställer enkelt på vår webborder och har där tillgång till dina priser och information om artiklarna. Är ditt ordervärde minst 2000:- så ingår fria utleveranser. Hos oss finner du det mesta inom färskvaror och non-food artiklar, levererat till dig 7 dagar i veckan.

FÄRSKSKURET FRESH M.A.D.E Sedan 2005 har vi förädlat frukt och grönsaker i egna lokaler under namnet Färskskuret. Endast vatten för att tvätta och skölja användes och så har det fortsatts så fram till idag. Vi levererar Färskskuret till allt från Industrier, Restauranger , Caféer och Hotell.

Fresh M.A.D.E. är vårt märke som vi idag säljer till dagligvaruhandeln och caféer, under det varumärket så tillverkar vi handskurna fruktkoppar som är otroligt populärt på marknaden idag för den som vill ha något snabbt och nyttigt.

SMÖRGÅSEN

Vi har allt du kan tänkas behöva till Dina smörgåsar där bara fantsin sätter gränserna. Allt från färdigskivade charkprodukter till olivoljan, majonnäsen och basilikan.

Hemsida: www.restaurangjouren.se Telefon: 08 722 84 90 Mail: info@restaurangjouren.se


SORTIMENT I denna folder så har du fått med en sortimentslista med specialpriser utvalda för just DIG som Caféägare. Utöver detta så har vi även ett stort sortiment av drycker och juicer där vi självklart erbjuder de vanliga storsäljarna av läsk men också de finare dryckerna som San Pellegrino mineralvatten i olika smaker. När det kommer till juice så har vi hela Brämhultssortiment samt andra färskpressade märken. Från Saltå kvarn så erbjuder vi hela det KRAV märkta sortimentet av juicer som pressats direkt efter skörd och tappats på flaska. För dig som är ute efter en klassik energidryck till ett mycket bra pris så erbjuder vi Ronin Energy Drink. Den har den där klassika energidrycks smaken man vill ha och en riktigt läcker design. Kontakta oss gärna för att få ett webblogin där du enkelt kan se hela vårat sortiment online och även beställa.

TE

När det kommer till Te så har vi valt att samarbeta med Avid Nordquist. Detta då all Te som vi säljer från dem är både Fairtradecertifierat och klimatkompenserat. Bland de goda smakerna som finns att välja på så hittar du bland annat Green Lemon Te som är ett grönt te med tydlig smak av lemon, bitar av citronskal och citronarom och Lemonliquorice som är ett svart te med tropiska citrufrukter som avrundas med en ton av söt lakrits.

KAFFE

Vi på Restaurangjouren har sedan länge haft vårt egna lunchkaffe men samarbetar med alla de stora leverantörerna av kaffe och kan därmed erbjuda ett utsökt sortiment av kaffe. Önskar du hjälp med att sätta din kaffemeny så bokar vi gärna in ett möte med er och en representant från Arvid Nordquist.

Hemsida: www.restaurangjouren.se Telefon: 08 722 84 90 Mail: info@restaurangjouren.se


Kontakta oss på: 08 722 84 90 eller info@restaurangjouren.se för att bli kund idag! Följ oss på Instagram och Facebook @restaurangjouren

Leveranser 7 dagar i veckan!

Café 2018  
Café 2018  
Advertisement