Page 1


Yohio lolita

Spiderman

Dessa bilder tillhÜr mig Hoppas ni gillar dem. De är chibi versionen pü spiderman, manga figur och Yohio.


Manga Bilder Dessa bilder 채r gjorda av Simon Ljung

Simon Riley/Ghost

John Soap Mactavish


Från serien Ginga Densetsu Weed/ Silver Fang

5

Izou

Jag har inte sett hela serien men jag gillar denna karaktär för att han är en Husky. Serien är asgrym även om jag har sett jättelite av den.

Från serien Sailor moon

6

7

Sailor jupiter

Serien Sailor Moon handlar om flickor som är runt 14 år. De kan förvandla sig. Den är ganska lik W.I.T.C.H. Tokyo Mew Mew och Winx Club. Serien är bra. Jag gillar henne därför att hon är stark, envis, aggressiv och söt.

Från serien Saint Seiya/ knights Of The Zodiac

Han är och står för lejonets tecken. Saint Seiya handlar om stjärntecken. Den handlar även om liv och död. Dessa stjärntecken måste slåss därför att de är som hjältar och är tvungna att kämpa. Det är en gammal serie men den är bra. Jag gillar Aiolia därför att han är lejonets tecken som jag.

Leo Aiolia

Från serien Hell Girl

8

Serien Hell Girl handlar om en familj av demoner kan man säga. Deras jobb är att ta hand om/avliva mobbare eller människor som hackar på andra som är snälla. Den är bra men det är en våldsam serie. Den borde vara barnförbjuden. Det ät i alla fall min åsikt.

Hay lin

9

Emma Ai

det står en punkt efter bokstäverna därför att varje bokstav står för tjejerna i gruppen, så det är inte fel stavat utan det ska vara så. Serien handlar om fem tjejer som har valts till väktare, av vissa anledningar, som ska skydda jorden mot onda varelser och personer. Varför jag gillar Hay Lin är för att hon är söt liten tjej som


Mina favorit Manga karaktärer Lolona Zoro

Från serien One Piece Även kallad Zoro är en svärdsmästare från serien one piece. Han är med i min topplista för att han är en svärdsmästare från serien one piece. Han är med i min topplista för att han är asgrym och envis och det gillar jag hos honom som karaktär.

1

Från serien Naruto

2

Hinata Även kallad Natahime. Hon är huvudfamiljens dotter. Hennes Huga pappa och farbror har delat klanen i två grupper.

Grupp 1: Huvudfamiljen. Grupp2: Underfamiljen det är där hennes kusin Neji Hyuga även kallad broder ((av Hinata själv)). Klanen Hyuga har en speciell jutsu, kraft, som heter Byakugan och när de använder den så ser de chakrapunkterna på sin motståndare och stänger dem så att de blir sårbara. Hinata är jätteblyg hon svimmar varje gång hon ser killen hon gillar. Han heter Naruto. Så hela serien handlar om honom och hans vänner. Jag gillar henne därför att hon är blyg men stark och envis om hon bara anstränger sig ^^.

Från serien Soul Eater Black star

3

Black Star går i skolan där liemannen är rektor och det är bara sex personer som går där. Tre elever och deras vapen som kan förvandlas till människor och tillbaka till vapen. Jag gillar honom är därför att han är som Naruto, en högljudd Kille ^^ och rolig också.

Från serien Death Note

4

Misa Amane

Misa Amane har en snygg stil men hon är en modell och själva serien handlar om en notbok där man skriver namn på personer och de som står i boken plågas/dör. Jag vet inte riktigt så mycket om serien men jag vet att Misa Amane är en model som är ihop med en kille som heter Light. Och att det finns en kille som heter L, så finns även en varelse som heter Shinigami, jag vet inte vad han är för slags varelse men han hänger med Misa Amane, Light och L. Varför jag gillar Misa är därför att hon är snäll, gullig, har bra stil och är söt.


Namn på japanska 飯野 飯野 飯野 飯野 飯野 飯野 飯野 飯野 飯野 飯野 飯野 飯野 飯野 飯野 飯野

Vad är ditt namn på japanska? Elaine 飯野 Lino 弓美 Yumi Niki 新垣 Niigaki 典子 Noriko Maria P 中村 Nakamura 子 Aiko Erica 藤原 Fujiwara 久美子 Kumiko Anna 猿渡 Saruwatari 千秋 Chiaki Lasse 猿渡 Saruwatari 聖人 Masato Nisse 飯野 Lino 紅野 Kureno Kevin 川添 Kawazoe 夕子 Yuuko Björn 渡辺 Watanabe 海斗 Kaito Therese 田中 Tanaka 亜弥 Aya


Skytt Skytten är energisk och utåtriktad i sitt sätt att vara som person och har behov av ett liv med mycket frihet och utrymme. Han trivs bäst utan begränsningar, på resande fot eller ute i det fria. Skytten är den som vill uppleva nya saker, strävar efter omväxling och han behöver ett socialt liv. En stor nyfikenhet på livet hör till bilden. Skytten tycker mycket om att läsa och resa uppleva främmande kulturer. Han tycker om spänning och äventyr i tillvaron och har ofta högt flygande planer, men blir ibland överoptimistisk. Han vill ju så gärna att möjligheterna ska vara obegränsade. En det fixar sig attityd är typiskt skytten.

Stenbock Stenbocken är pålitlig, noggrann och systematisk, det är viktigt för honom att uppföra sig ordentligt och kontrollerat. Stark självdisciplin, allvar och höga ambitioner är typiskt, liksom en plikttrogen, ansvarsfull i deras sätt att vara som person. Stenbocken brukar trivas bäst ihop med äldre människor men håller sig ofta för sig själv- en självständig natur, som föredrar att ha viss distans

Vattuman Vattumannen har en viljestyrka och är intensiv bara några kan mäta sig med vattumannen. Hen är envis och egensinnig i sitt sätt att vara som person, har förmåga att leva och handla lite utanför det traditionella mönstret. Denna individualist har behov av att få gå sin egen väg, varför ”goda råd” inte brukar vara speciellt välkomna. Här hittar vi samhällets rebeller och frihetskämpar. Vattumannen är fördomsfri och okonventionell. Hen strävar efter förändringar. Vattumannen är politisk och bryr sig om levande varelser.

Fisk Fisken är romantikens tecken, mjuka och gosiga människor, förstående och medkännande till sin natur och ömmar för de som har det svårt. En utvecklad känsla för rättvisa, liksom förmåga att leva sig in i sina medmänniskors livsbetingelser är typiskt fisken. De sjuka och svaga i samhället ligger denna milda karaktär extra varmt om hjärtat. Den typiska fisken är en god lyssnare, som har behov av att få finnas till för andra om livet ska kännas meningsfullt. Risken finns dock att fisken blir för snäll och följsam och glömmer sina egna behov.


Lejon Lejonet är en riktig njutningsmänniska, som trivs i festliga och glada sammanhang, vill gärna vara i centrum och tycker om att underhålla andra. Lejonet har ett stort behov av att bli sedd och beundrad, de älskar rampljuset. En färgstark person som vill ha uppskattning och respekt. Såväl stolthet som fåfänga finns i riktig mängd- men de kan vara känsliga och lättsårade. Lejonet bryr sig om de som står henne/honom nära, även om de blir arga lätt så har de ett stort hjärta. Lejonet är ett eldtecken och därför blir de lätt arga.

Jungfru Jungfrun är arbetsmyran framför andra hon arbetar flitigt, är ambitiös, effektiv och hjälpsam. Som den ödmjuka, tjänstvilliga människa hon är, tar jungfrun på sig mer arbetsuppgifter än hon behöver. Hon är känslig men snäll, medkännande och omtänksam person. Jungfrun är ett jordtecken så man måste vara försiktig med det man gör och säger till jungfrun för att de är väldigt känsliga.

Vågen

Vågen är vänlig, diplomatisk och strävar efter rättvisa, balans och harmoni. Dessa egenskaper är viktiga för vågen han behöver de för att kunna må bra och dela med sig av sin glädje och att få folk att må bra. De har väldigt svårt att välja vad han ska göra eller ha på sig, han försöker alltid att vara rättvis och bryr sig

Skorpion Skorpionen är självständig, målmedveten och viljestark. En orädd och uthållig personlighet, som tycker om och behöver utmaningar. Att kämpa är någonting naturligt för skorpionen. Han förlåter dig inte om du gjort något dumt mot honom men man känner sig trygg hos skorpionen för att han är orädd och tar vilken utmaning som helst.


Manga zodiak! Vilket tecken är du vem är din gubbe? Vädur Väduren är energisk, entusiastisk, aggressiv, spontan och ivrig som person, de är väldigt raka av sig det vill säga de säger precis vad de vill eller tycker. Stark, fantasifull, passionerad, öm och mjuk när de är i förhållande med den de älskar. De blir lätt rastlösa och gillar att göra saker. Väduren brukar vara självupptagna, viljestarka, självsäkra och är envisa.

Oxe Oxen är stabil och lugnets tecken de är trygga hemma och hemkära, de är envisa och lojala, de är inte den otrogna typen och de är bundna till den som håller i deras hjärta. Oxen är lojal mot vänner, kärlek och familj. Omtänksamma och varmhjärtade och tålmodiga.

Tvilling Tvillingen är mångsidig, hastig, pratsam, humoristisk, konstnärlig och känslosam. De presenterar ena idén efter den andra. utbyta tankar, idéer och diskutera det är typiskt tvillingen att prata snabbt och kasta ut känslor och idéer de älskar att skriva texter.

Kräfta Den typiska Kräftan är känslig, intuitiv och ömhjärtad reserverad och avvaktande. Liksom de övriga vattentecknen är hon emotionell och sårbar till sin natur och upplever ofta en rädsla och osäkerhet inför att inte duga, att inte räcka till, varför Kräftan är starkt beroende av andras stöd och uppmuntran. Kräftan är känslig, omtänksam och hemkär han är beskyddande för familjen och kärleken är universum för kräftan.


Fotomontage


Välkommen till min Manga tidning! —————————————————————————Detta är mitt projekt som jag gjort under mitt sista år på Häggviks Gymnasium och medieutbildningen. Min tanke har varit att göra en tidning om mina intressen. Jag gillar allt som är Japanskt och Manga. Därför har jag gjort en tidning där man bläddrar baklänges. Jag har letat upp bilder på nätet, kalkerat av dem. Sedan har jag skannat bilderna och bearbetat dem i Photoshop. Niki Nickros 2013

Innehållet i min tidning:

Sid1: Sid2: Sid3: Sid4-6: Sid7: Sid8-9: Sid10-11: Sid12:

Framsida Inledning Fotomontage Stjärntecken Japanska namn Manga topplista Manga bildsida Baksida


Min

Mangatidning

Nikis tidning  

This is my manga magazine