Page 1

digitaal werkboek Nikai


1.Hoe heet je 2.Waar woon je 3.Hoe woon je 4.Kan je opschieten met je huisgenoten 5.Heb je hobby’s 6.Favoriete muziek 7.Ben je gelovig 8.Heb je liever koffie of thee 9.Ben je hetero 10.Heb je een vriendin 11.Heb je abonnement of prepaid 12.Ben je rijk 13.Ben je energiek 14.Wat eet je graag 15.Wat drink je graag 16.Wat vind je leuk aan jezelf 17.Wat vind je slecht aan jezelf 18.Waarom doe je deze opleiding 19.Hoe bevalt je opleiding 20.Wat is je lievelingsland nederland als het droog is.. 21.Houd je van shoppen ja best wel 22.Wat koop je het meest ik geef het meeste geld uit aan kleren en uitgaan 23.Heb je huisdieren 24.Heb hobby’s 25.Wat kun je goed 26.Ben je een echte puber geweest 27.Wat is je favoriete lettertype 28.Heb je veel mensen op msn 29.Ben je liever samen of alleen samen 30.Liever zomer of winter 31.Liever herfst of lente 32.Heb je buitenlands bloed in je 33.Heb je broers en of zussen 34.Wat vind je van je moeder 35.Wat vind je van je vader 36.Ben je zelfstandig 37.Ben je verstandig 38.Bijt je nagels 39.Houd je van stiltes 40.Ben je vaak gestrest 41.Als je in de goal staat hoe voel je je dan 42.Ben je wel eens teleurgesteld 43.Ben je iemand van relaties 44.Ga je vaak vreemd 45.Kun je goed zoenen 46.Ben je een ochtendmens 47.Waar ben je bang voor 48.Heb je vaak een ochtendadem 49.Poets je vaak je tanden 50.Was je vaak je handen

51.Hoevaak per week douche je 52.Wil je een tatoeage 53.Eet je vaak fruit 54.Ben je een bierdrinker ja in het weekend 55.Ben je een wijndrinker 56.Ben je een wodkadrinker 57.Ben je dom 58.Ben je slim 59.Heb je veel vrienden 60.Heb je veel vriendinnen 61.Heb je grote voeten 62.Heb je kleine voeten 63.Draag je vaak sokken 64.Draag je ondergoed 65.Draag je boxershort of ballenknijpers 66.Ben je lief 67.Wat is je lievelingskleur 68.Ben je vaak een kreng 69.ben je verlegen 70.wat is je lievelingsmerk 71.wat is je lievelingsmuziek ik luister het liefst naar house 72.zwem je vaak 73.word je snel bruin 74.houd je van de zon 75.fiets of loop je liever 76.hou je van auto’s 77.heb je rijbewijs nog niet, ben al bezig 78.wat is je favoriete automerk 79.waar werk je 80.hoeveel verdien je 4,50 in het uur 81.vind je dat genoeg eigenlijk niet maarja 82.heb je veel baantjes gehad nee krantenwijk, en daarna vakkenvuller 83.vind je je werk leuk 84.wat is je lievelingsontbijt 85.ben je maagd 86.ben je ontgroend 87.heb je wel eens drugs gebruikt 88.krijg je vaak fooi 89.wat is je favoriete tv zender 90.heb je een huisdier 91.hoe heet je huisdier 92.maak je vaak foute keuzes 93.wat is je haarkleur 94.wat is je kleur ogen 95.wat is je lievelingskleur bij kleren 96.wat is je lievelingskleur bij auto’s 97.hoe groot is je bed 98.heb je een tv op je kamer 99.ben je arrogant 100.ben je gezellig?


De lezing van Guido Crolla recensie Het was de eerste schooldag van het jaar. Allemaal nieuwe leerlingen die niet allemaal weten wat voor opleiding ze nou precies gaan doen, en wat ze ermee kunnen bereiken. We kregen die dag een lezing van Guido Crolla. Hij vertelde hierin hoe hij zelf social media gebruikte in het leven, en hoe zijn eigen merk ik heeft ontwikkeld. Zijn merk ik had veel met zeilboten te maken. Hij legde ook uit dat de mens erg onder invloed is door gewoontes. We moesten onze riem andersom aan doen en dat 5 dagen lang zou houden, we zouden dan elke keer dubbel zolang erover doen om te kunnen beginnen plassen. We kregen ook een skype gesprek te zien met een meisje die een eigen merk ik heeft ontwikkeld. Ze verdiend haar geld met advertenties, die geplaatst worden bij haar youtubefilmpjes over make-up. In het begin was de lezing van Guido Crolla een beetje aan de rommelige kant doordat het van tevoren slecht was voorbereid, hoe houd je een microfoon bij je mond bijvoorbeeld. Maar in de loop van de lezing werd het allemaal minder rommelig. Hij vertelde het allemaal erg levendig, en het was ook leuk dat er een skypegesprek werd gestart, zodat je haar zelf ook vragen kon stellen over haar manier van werken. Deze lezing heeft zeker wat meer duidelijkheid gegeven wat dat term een merk-ik inhoud.


samen zelfverzekerd

down to earth

party


Uw voorkeur voor concrete, visueel aantrekkelijke dingen, gecombineerd met uw vertrouwen en uw respect voor orde zorgen dat u een ARCHITECT bent. . Je bent logisch en detail-geörienteerd, waarmee u dingen efficiënt te werkt gaat • Je bent heel zeker van jezelf, zodat je de neigt te denken dat alles wat jij bedenkt het beste is. • Uw oog voor esthetische schoonheid en stijl geeft aan dat je veel over design weet • Het hebben van een routine en het vasthouden eraan is belangrijk om je, je vindt troost in traditie en vertrouwdheid. • Zelfredzaamheid is iets waar je trots op bent, je bent zelfverzekerd en down to earth. • U hebt een geloof in jezelf in veel gebieden van uw leven, zodat u zelfverzekerd bent wanneer je geconfronteerd wordt met uitdagingen. • Je benadert problemen op een analytische manier, je raakt niet verstrikt in je eigen emoties. Je bent een zelfstandig denker, niet getrouwd met de voorkeuren van anderen. • U hebt een sterk gevoel voor stijl en de waarde van uw persoonlijke presentatie – vrienden kunnen uw stijl advies zelfs van tijd tot tijd uitproberen • Je hebt de neiging om te geloven dat dingen gebeuren om een reden, en dat niet alles is onder onze controle.

• Je bent extravert, comfortabel met anderen, en voor alles in, waardoor je geanimeerd bent • Sommige mensen vinden de drukte en partijen vermoeiend, maar jij niet! Je bent in staat om jezelf te zijn in vele situaties. • Soms is het moeilijk voor u om te begrijpen waarom anderen zijn zoals ze zijn, maar dat

weerhoud u er niet van ze te vertrouwen of geloof te hebben dat ze goede mensen zijn. • Je weet dat de wereld ingewikkeld is en dat er vaak meer dan een kant aan een verhaal zit, dus je bent voorzichtig en oordeelt over anderen niet te snel. • Je zou liever de ervaring van de wereld meemaken dan achterover leunen en observeren, je bent niet iemand om aan de zijlijn te zitten. • Je bent een zelfstandig denker en niet al te bezorgd over hoe anderen je zouden kunnen zien, je bent niet zelfbewust over het feit dat je zo’n actieve en betrokken persoon bent. • Hoewel u een goed begrip van verschillende mensen het leven omstandigheden, je af en toe moeite hebben met het zien van waarom mensen zo van streek en emotioneel over dingen, ze moeten alleen maar lichter en veel plezier! • Naast het hebben van geloof in de wereld, heb je vertrouwen in de mensen om je heen, je vertrouwt anderen om het juiste te doen en om eerlijk te zijn.


recensie ruud boer

Ruud boer is de schrijver van het boek BrandDesign. Hij gaf een lezing aan leerlingen die het vak redesign volgden. Hij vertelde in zijn presentatie over zijn boek, en welke boeken hij nog meer geschreven heeft. In zijn presentie ging hij ook dingen uitleggen hoe een merk tot leven komt en wat je wel en niet moet doen met een merk, en hoe je je eigen merk kunt beschermen. De lezing is erg interessant voor als je in merken ge誰nteresseerd bent. Hij vertelde het allemaal erg leuk, hij gebruikte weinig moeilijke woorden. Hij gebruikt ook veel humor in zijn lezing, waardoor iedereen zijn aandacht er goed bij kan houden. Hij gebruikt goede duidelijke voorbeelden bij bepaalde zaken die hij wilt uitleggen. Zo laat hij allemaal rare aanpassingen aan sinterklaas zien, om duidelijk te maken dat je je merk nooit drastisch moet gaan veranderen, dan is je merk, je merk niet meer. Al met al een leuke leerzame lezing, een aanrader om een keer te kijken.

digitaal werkboek  

mijn digitale werkboek