Page 1

D E GO ! workshops en teambuildingactiviteiten

die prikkelen, verrassen en inspireren

G I Z E B


Wat maakt groepsuitjes,

vrijgezellenfeesten en teamdagen bijzonder?

Juist, een gezamenlijke doe-activiteit. Samen bezig zijn zet de neuzen lekker dezelfde kant op. Bij ons ben je aan het goede adres voor workshops en teambuildingactiviteiten die prikkelen, verrassen en inspireren. Wij werken samen met de beste mensen die ervoor zorgen dat jullie groepsactiviteit een succes wordt! In deze brochure presenteren we een aantal workshops die speciaal zijn ontwikkeld voor groepen. Wil je starten of afsluiten met een lunch, high tea, borrel of diner? Dat is wel zo gezellig! Neem contact op met onze afdeling Sales voor een voorstel op maat. Op het gebied van horeca hebben we alles in huis.


Braziliaanse Percussie Geen betere vorm van samenwerken dan spelen in een percussieband. Ieder van jullie krijgt een instrument toebedeeld met een even belangrijke rol: de grote surdo’s voor het basisritme, de trommels en snare-drums voor de tegenritmes en de shakers, bells en tamborims voor de accenten. Onder leiding van een vakkundige docent creÍren jullie een superswingend samba reggae ritme! Voor wie: groepen die een leuke, gezellige workshop willen doen waarin spelenderwijs geleerd wordt. Ervaring is niet nodig.

Duur: 90 of 120 minuten Aantal personen: 6-20


Let’s Uke! De ukelele is een kleine gitaar met een verrassend mooi, warm geluid. Maak kennis met de ukelele in deze workshop en ontdek je eigen talent en dat van je groepsgenoten! Samen muziek maken stelt je voor een nieuwe manier van samenwerken die veel plezier geeft. Belangrijk is goed luisteren naar en reageren op elkaar terwijl ieder ook een individuele uitdaging heeft. Denk je dat je niet muzikaal bent? Wij gaan je overtuigen van het tegendeel! Is er sprake van een teamdag met een bepaald thema, dan kan de docent dit thema verwerken in de workshop. Geef je wensen aan ons door voor een invulling op maat. Voor wie: deze workshop is geschikt voor zowel mensen met als zonder muzikale ervaring.

Duur: 90 minuten Aantal personen: max 20


Boomwhackers Boomwhackers zijn gekleurde, holle buizen waarmee je muziek kunt maken. Omdat ze tot leven komen door een groep mensen, is dit de ultieme teambuildingsactiviteit. Het is een laagdrempelige manier om samen muziek te maken en lekker actief bezig te zijn. Het geluid ontstaat door de boomwhackers tegen elkaar, een voorwerp of het lichaam te slaan. Het is een ideale ‘warming up’ of afsluiting van een bedrijfsactiviteit, leuk voor vrijgezellenfeesten en andere partijen en evenementen. Voor wie: kinderen, jongeren en volwassenen die een gezellige en actieve workshop willen beleven met het accent op samenwerken en muzikaliteit. Ervaring is niet nodig.

Duur: 90 of 120 minuten Aantal personen: 6-20


Modeltekenen Modeltekenen is uitdagend maar ook ontspannend om te doen. De meeste deelnemers raken erg geconcentreerd door het tekenen naar waarneming. Je zult zien dat de tijd vliegt! Zijn er specifieke wensen betreffende het onderwerp, geef dit aan ons door (bijvoorbeeld ĂŠĂŠn van je groepsgenoten portretteren). De docent kan de workshop hierop afstemmen. Dit geldt ook voor materialengebruik. Voor wie: groepen die in een gezellige, ontspannen sfeer iets willen leren. De docent houdt rekening met ieders ervaring zodat de workshop geschikt is voor beginners en gevorderden.

Duur: 90 minuten (kan langer naar wens) Aantal personen: maximaal 12


Schilderen en tekenen Laat jullie creativiteit lekker stromen! Niets is fijner dan opgaan in de tijd en heerlijk te tekenen, schilderen en te zien wat er ontstaat. Je kunt samenwerken aan één groot doek of ieder aan een eigen thema of ‘opdracht’. Veel is mogelijk, laat je wens horen en onze enthousiaste docenten zorgen voor een programma naar wens. Suggesties voor thema’s: portret, stilleven, natuur, stedelijk, vrij schilderen op gevoel, schilderen als Mondriaan, Klimt of Picasso, etc. Voor kinderen: prinsen- en prinsessentekeningen, dieren, fantasiefiguren, etc. Voor wie: groepen die op plezierige wijze hun creativiteit willen ontdekken. Het proces, het doen en vooral het genieten daarvan, is minstens zo belangrijk als het resultaat. Er wordt op ieders niveau gewerkt dus deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden.

Duur: 90 of 120 minuten Personen: maximaal 12


Bellydance Bellydance is een superleuke workshop voor vrouwen, hoewel mannen 贸贸k welkom zijn. Centraal staan draaien met de heupen (rondjes, 8 vorm) en heupaccenten, denk aan Shakira. Ook belangrijk zijn sierlijke armen, schouder- en borstkasbewegingen. Natuurlijk telt ook je uitstraling en daarmee bedoelen we vooral: dansplezier! Onze docente zorgt er met haar positieve manier van lesgeven voor dat iedereen zich comfortabel voelt in de workshop. Samen bouwen jullie een feestje. Voor wie: groepen met of zonder danservaring die gezellig samen willen dansen. Lol maken, je vrouwelijkheid uiten en samenzijn zijn kernwoorden van deze workshop.

Duur: 2 x 45 minuten met korte pauze Personen: max 20


sales@nieuwenobelaer.nl

Neem contact op met onze afdeling Sales voor een voorstel naar wens.

076-504 52 00

Reserveren?

GOED BEZIG! workshops en teambuildingactiviteiten  
GOED BEZIG! workshops en teambuildingactiviteiten  

In deze brochure presenteren we een aantal workshops die speciaal zijn ontwikkeld voor groepen. Wil je starten of afsluiten met een lunch, h...

Advertisement