Page 1

TOIMISTOKALUSTEET

Niemen Tehtaat Oy / Projektimyynti Teollisuuskatu 7, 38210 Sastamala info@niementehtaat.fi +358 (0)3 512 4600 www.byniemi.fi


Tervetuloa tutustumaan

Office ByNiemi

toimistokalusteisiin! Niemen Tehtaat Oy on pian 120-vuotisen historiansa aikana tottunut vastaamaan suomalaisen kuluttajan vaihtuviin tarpeisiin eri aikoina. Kotien, päiväkotien ja hoivalaitosten pitkän linjan kalustajana tuomme osaamisemme nyt myös työpaikoille. Office ByNiemi -malliston ideana on muunneltavuus ja liikuteltavuus. Sähköpöytiin on valittavissa laaja kirjo kansivaihtoehtoja, joita yhdistelemällä löytyy jokaiseen tilaan ja tarpeeseen sopiva kombinaatio. Sähköpöytiä on saatavilla usealla muistipaikalla, jolloin samaa pöytää käyttävät henkilöt löytävät vaivattomasti sopivan korkeuden. Kaapit ja laatikostot liikkuvat kätevästi pyörillä. Pelkistetyllä muotoilulla ja värivalinnoilla olemme luoneet tuotteet, joita voi huoletta yhdistellä myös vanhojen toimistokalusteiden kanssa. Halutessasi huolehdimme myös kalusteiden kokoamisen, kuljetuksen ja asennuksen. Tilaamalla tuotteet suoraan meiltä voit olla varma laadun lisäksi myös kilpailukykyisestä hinnasta.

Ota yhteys projektimyyntiimme ja kysy lisää!

Niemen Tehtaat Oy Projektimyynti Teollisuuskatu 7, 38210 Sastamala info@niementehtaat.fi +358 (0)3 512 4600

Nyt myös verkkokauppa! byniemi.fi/verkkokauppa


SÄÄTÖPÖYDÄT


TYÖPÖYDÄT SÄHKÖPÖYDÄT

MATERIAALIT Kansi valkoinen, koivu tai pyökki Jalat valkoinen tai harmaa metalli Kansia saatavilla useaa eri mallia ja kokoa. Sähkösäätöisessä jalustassa suora- tai kulmamalli. Suorassa mallissa kaksi moottoria, kulmamallissa kolme, tämä takaa portaattoman säädettävyyden ja laajan säätövälin. Valikoimassamme on myös tavallisia työpöytiä putkijaloilla ilman sähkösäätöä.

Pöytään valittavissa perussäädin ilman muistipaikkoja tai neljän muistipaikan säädin. Jos samaa pöytää käyttää useampi henkilö, saa oman korkeuden etsittyä nopeasti nelipaikkaisesta säätimestä. Sopii myös hyvin henkilöille, jotka vaihtelevat päivän aikana työasentoa istuvasta seisovaan.


TYÖPÖYDÄT SÄHKÖPÖYDÄT SUORA

Sähköpöytiin on saatavilla laaja valikoima muotokansia. Värivaihtoehdot valkoinen, pyökki tai koivu. Suoraan malliin voit valita kannen monessa koossa syvennyksellä tai ilman.


TYÖPÖYDÄT SÄHKÖPÖYDÄT KULMAPÖYTÄ

NEUVOTTELUKANSI

Neuvottelukansi on suoriin jalkoihin sopiva kansimalli. Neuvottelukannellisia pöytiä on helppo yhdistellä erilaisiin muodostelmiin tarpeen mukaan.

KULMAPÖYDÄT Kulmamallisiin sähköpöytiin saatavilla monipuolinen valikoima muotokansia, joihin liitettävissä suora jatkokansi. Värivaihtoehdot valkoinen, pyökki tai koivu. Kulmapöydissä kolme moottoria, jotka takaavat tasaisen ja portaattoman säädön.


SÄILYTYS


SÄILYTYSKALUSTEET LAATIKOSTOT JA KAAPIT Perusmalliston säilytyskalusteissa mapit säilyvät lukittavien liukuovien takana. Laatikostot ja kaappit liikkuvat kätevästi pyörillä. Kalusteissa on tyylikkäät mattaharmaat vetimet. Säilyttimien väreinä valkoinen, koivu tai pyökki. Saatavilla myös modernit pomppukytkimin varustetut laatikostot ilman vetimiä.


SÄILYTYSKALUSTEET LAATIKOSTOT JA KAAPIT

LAATIKOSTOT Office ByNiemi -laatikosto liikkuu kevyesti pyörillä ja mahtuu työpöydän alle. Ylimmässä laatikossa on lokero kynille ja muille pikkuesineille. Saatavilla kolmella tai neljällä laatikolla. Värit: valkoinen, koivu ja pyökki. Lukittava, kaksi avainta.

LIUKUOVIKAAPIT Liukuovikaappia on saatavilla kahden kokoisena, matalammassa on yksi välihylly, korkeammassa kaksi. Ovet ovat lukittavat. Korkeampaa liukuovikaappia (h 126 cm) ja liukuovikaapin sekä laatikoston yhdistelmää voi käyttää myös tilanjakajana. Kaikki kaappimme ovat pyörillä liikuteltavia. Väri: valkoinen, koivu ja pyökki Lukittava, kaksi avainta.


TYÖTUOLIT


TYÖTUOLIT DISTRO TOIMISTOTUOLI

MATERIAALIT: Polyesteri-istuin, muovijalka, pyörät. Mustat 2D käsinojat VAKIOVÄRIT: 60999 musta 60023 harmaa 66037 sininen

CHEF PLUS TOIMISTOTUOLI

MATERIAALIT: Polyesteristuin, muovijalka, pyörät. 3D käsinojat, mustat. Saatavilla myös metalijalalla. VAKIOVÄRIT: 60999 musta 60023 harmaa 66037 sininen


TYÖTUOLIT

CHEF PREMIUM

MATERIAALIT: Kangasverhoilu, muovijalka, pyörät. 3D käsinojat, mustat niskatuki Saatavilla myös metallijalalla. VAKIOVÄRIT: 60999 musta 60023 harmaa 66037 sininen


TYÖTUOLIT FROSTI SATULATUOLI

MATERIAALIT: Keinonahkaverhoilu, muovijalka, pyörät

Saatavilla myös jalkatuella ja metallijalalla.


TYÖTUOLIT VINDI BASIC / VINDI LOW BACK SATULATUOLI

MATERIAALIT: Kangasverhoilu, selkänoja, muovijalka, pyörät Low back -malli on selkänojallinen, Basic ilman selkänojaa.


TYÖTUOLIT BE MY GUEST ja BE MY GUEST PRO VIERASTUOLIT

MATERIAALIT: Kangasverhoilu, Kromattu metallijalka PRO -mallissa käsinojat VAKIOVÄRIT: 60999 musta 60023 harmaa

BE MY GUEST PRO II NEUVOTTELUTUOLI

MATERIAALIT: Kangasverhoilu, Käsinojat ja pyörät Kromattu metallijalka VAKIOVÄRIT: 60999 musta 60023 harmaa 66037 sininen


SERMIT JA AKUSTIIKKA


TILANJAKAJAT AKUSTOIVAT TILANJAKAJAT

MATERIAALIT:

Runsaasti kangas- ja värivaihtoehtoja. Useita kiinnitysmahdollisuuksia pöytiin, myös lattiamalleja. Paljon kokoja pienistä pöytämalleista suuriin lattiasermeihin.


TILANJAKAJAT SERMIT JA AKUSTIIKKATUOTTEET Tehokkaat A-luokan akustiikkasermit ja seinäpaneelit. Ekologiset luonnon- ja kierrätysmateriaalit. Valmistettu Suomessa. MATERIAALIT:

Useita värejä ja kokoja. Mallit pöydälle ja lattialle.


ISTUIMET SOHVAT JA NOJATUOLIT

MATERIAALIT: Kangasverhoilu Jalat metallia Office ByNiemi -malliston kolmen istuttava sohva ja nojatuoli sopivat aulaan, odotushuoneeseen tai toimiston oleskelutiloihin.

Saatavilla vakiokankaalla sinisenä, mustana tai harmaana tai oman valinnan mukaan.


ISTUIMET SÄKKITUOLI

Suorakaiteen tai istuimen muotoinen säkkituoli. Molemmissa kaksi kokoa, lisäksi saatavilla rahi kahdessa koossa. Päällinen vesipestävä. Kangas kulutusta kestävää ja vettä hylkivää. Monta pirteää värivaihtoehtoa. Saatavilla myös omavalintaisella kankaalla.


NIEMEN TEHTAAT OY Projektimyynti

Teollisuuskatu 7, 38210 Sastamala info@niementehtaat.fi +358 (0)3 512 4600 Verkkokauppa byniemi.fi/verkkokauppa

Office ByNiemi 2018  
Office ByNiemi 2018  

Tutustu Niemen Tehtaiden toimistokalustemallistoon täällä!

Advertisement