Page 1

Immerspace Snoepwereld

Niels ter Voert KlasÂą C1U


Inhoudsopgave


Vijf immerspace voorbeelden www.Dreamfields.nl Dit vindt ik een mooie website. Omdat er veel kleur en sfeer inzit. Als je klikt naar je muziek smaak dan veranderd de sfeer van de achtergrond ook. Voor de rest zitten er veel vormen in die zeer mooi zijn gemaakt.

www.Nakedcomms.com Deze website vindt ik erg interessant, ze hebben hier de binnenkant van een huis gemaakt, en bij elke kamer weer verschillende interactie. Doordat alles zo mooi getekend is is de website fijn om naar te kijken

www.patagina.com Hierin duik je echt een schuur in en het ziet er heel echt uit. Hierdoor wordt je meteen snel in de sfeer getrokken. Via een + is duidelijk gemaakt waar je op kan klikken er waar de informatie dan te voorschijn komt, dit is handig gedaan want je hoeft niet te zoeken waar alles staat.


www.gotmilk.com Deze website begint meteen leuk doordat je een vraag moet beantwoorden. Als je deze goed hebt draait de fles om en schuif je door naar de pagina. dit gebeurd in een mooie vloeiende beweging.

http://ge.ecomagination.com/smartgrid/#/landing_page Dit vindt ik een hele mooie website, omdat de content nogal saai kan zijn hebben ze het heel goed opgelost door het met mooi animeer werk te maken. Waardoor het leuk is om naar te kijken. Je kan ook op veel dingen klikken dit maakt het erg leuk en mooi.


Ruimte beschrijving Ruimte 1 In deze ruimte zit je in een snoep jungle, alles om je heen is van snoep en kan je eten. Ook lopen er bekende snoepjes rond. Waar je op kan klikken. In de bomen groeien kersen aardbei en bananen snoepjes. Ruimte 2 Dit bevindt zich in een grot hierop kan je klikken vanaf de jungle. Deze grot is wat donkerder en er zitten minder kleuren in. Hier bevind zich vooral zwarte drop. De lichtinval van deze grot is van een vuurkorf. Ruimte 3 Dit is een kleine vijver dat zich in de jungle begeeft, dit water is van limonade. In deze limonade vijver zwemmen van allerlei snoepvissen en het wier is ook van snoep.


40 vragen 1. In welke, wat voor een, wereld zijn we? In een wereld die volledig uit snoep bestaat 2. Wat zien we? Bomen struiken die van snoep bestaan 3. Is het een wereld die ik herken? Nee hij bestaat niet 4. Is het een wereld die me vertrouwd is? Nee want het is een onbekende wereld 5. Voel ik me op mn gemak? Ja want het heeft veel felle leuke kleuren en alles is vrolijk 6. Komt de wereld mij vreemd voor? Ja want deze wereld bestaat niet 7. Denk ik dat het echt is? Ja je denkt dat je in een andere dimensie bent gekomen 8. Is het een wereld die ik nu heel anders zie dan anders? Zou kunnen, misschien was je eigen fantasie anders 9. Vind ik het hier leuk? Ja want je kan snoepen voor het leven 10. Van waaruit kijk ik, wat is mijn standpunt? 11. Wie ben ik? Een normaal persoon 12. Wat voor stemming krijg ik door hier te zijn? Een positieve stemming 13. Welke objecten kan ik onderscheiden? 14. Welke zijn dichtbij en welke verder weg? Bomen en bergen van snoep zijn verderweg 15. Hoe zien die objecten er uit? Als snoep 16. Welk moment van de dag is het? Het is licht, overdag dus 17. Waar komt het licht vandaan, welke lichtbronnen zijn er? Van de Zon, en van een vuur. 18. Zie ik schaduwen? Nee 19. Hebben de objecten een schaduw en een lichtkant? Nee 20. Kan ik ver kijken? Ja je ziet ook een achtergrond 21. Kan ik me bewegen (panorama)? Nee 22. Zie ik dingen die mijn aandacht trekken? Ja je ziet snoep staan en dat beweegt 23. Zie ik dingen waar ik op kan klikken? Ja op snoep en bomen. 24. Hoe weet ik dat ik daarop kan klikken? Doordat de dingen waar je op kan klikken bewegen, of aangegeven zijn. 25. Zijn er dingen die er gebeuren, die aan de hand zijn? Ja je kan op dingen klikken, en je ziet bewegingen 26. Zijn er dingen die bewegen? Ja 27. Wat hoor ik? Een vrolijk liedje 28. Wat kan ik doen? Je kan op bomen of snoep klikken, en deze voert dan iets uit 29. Denk ik dat ik naar een andere ruimte kan? Ja dat staat aangegeven met een pijl op een houten bord 30. Hoe weet ik, kom ik erachter dat ik naar een andere ruimte kan? Via een pijl op een houten bord 31. Denk ik dat ik dan weer terug kan? Ja staat aangegeven met een pijlbordje 32. Zijn er dingen die me kunnen verrassen? Ja want er zijn veel objecten, en veel doen er wat. 33. Heb ik zin om rond te kijken? Ja want er bewegen veel dingen dus dat trekt je aandacht 34. Hoe komt dat? Omdat er veel beweging is 35. Heb ik het gevoel dat deze wereld door iemand is bedacht? Ja want hij kan in het echt nooit bestaan 36. Heb ik het gevoel dat deze wereld ergens zo bestaat? Nee 37. Als ik naar (een) andere ruimte(s) ben gegaan, snap ik dan wat deze ruimte met de vorige te maken heeft? Ja want je blijft in een snoepwereld 38. Heb ik het gevoel dat iemand me iets duidelijk wil maken? Nee wel amuseren 39. Is dat onder woorden te brengen? (Probeer) Omdat het er allemaal vrolijk uitziet, en leuke dingen gebeuren 40. Als ik wegga, heb ik iets ontdekt, opgestoken? Ben ik ergens anders over gaan denken? Nee


Mindmap


Vijf verschilende stijlen


Story schetsen

Titelscherm 1.Als je op het droomwolkje klikt boven het kind in bed begin je je droomreis naar de scnoepwereld


Snoepjungle 1. Dit is de ingang naar de snoepgrot 2. Als je op het beertje klikt duwt hij tegen de boom, op die manier valt er een snoepje in de kruiwagen eronder. 3. Het witte in de lollie draait rondt, dit is een movieclip en blijft doorgaan 4. Op het strandt gooien twee snoepbeertjes over met een snoeptoverbal.


Snoepgrot 1. In de grot loopt een ranje beekje, deze stroomt echt. Als je op de ranje klikt kom je in het water 2. Dit is een dropvleermuis, als je er op klikt vliegt deze een rondje 3. Als je op het schatkistje klikt schiet deze open, en zie je een schatkist aan snoepjes 4. Er hangt een stuk dropveter naar buiten, als je er op klikt rolt deze zich weer op 5. Hiermee ga je terug naar de jungle


Schets 4

Ranja vijver 1. Door een klik op de bovenkant ga je teurg naar de grot 2. Dit is een actie, de haai eet het kleine vis snoepje op 3. De kwal zwemt rond in het water


Maquette


40 vragen


Mindmap


40 vragen


Mindmap

Werkmap immerspace  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you