Page 1

Fra www.der er så meget kvinder ikke forstår.dk fra Danske spil. Korte tekster til drengerøvsmålgruppen.


Fra børnekampagne-plakat. Overskrift + kort brødtekst.


Eksperterne siger, at jeg har brug for masser af opmærksomhed

Jamen det får jeg jo allerede i dagplejen

FOA kampagne henvendt til politikere og andre beslutningstagere. Opmærksomhedskabende overskrift på forside og politisk tekst på bagside.


Får I nok ud af dagplejen? Et hjemligt miljø, en lille børnegruppe og fast tilknytning til én voksen giver den tryghed og det nærvær, der er afgørende for, at små børn trives og udvikler sig. Det er anerkendte børneforskere enige om. Disse rammer findes i dag i dagplejen. Samtidig slår ny forskning fra DPU fast, at risikoen for at udsatte børn overses er langt mindre i dagplejen.

fastholdes, er det bl.a. vigtigt at finde fornuftige løsninger, når det gælder gæsteplejen, der mange steder fungerer utilfredsstillende. Investering i mere uddannelse er også afgørende for fastholdelse og rekruttering. Men deter også en nødvendighed, hvis de stigende krav til faglighed fra forældrenes side skal imødekommes.

STIGENDE KRAV TIL FAGLIGHED Når det gælder tilfredshed og tryghed blandt forældrene, er dagplejen også topscorer. Det viser FOAs egne undersøgelser og resultaterne bakkes op af lignende undersøgelser foretaget af KL og Finansministeriet.

SÆT DAGPLEJEN PÅ DAGSORDENEN Faktisk kan I få mere ud af dagplejen ved at videreudvikle den, så flere forældre får øjnene op for kvaliteterne og flere vælger at blive dagplejere i fremtiden. Det kan FOA hjælpe med. Vi er klar til at dele ud af erfaringerne, så dagplejen kan komme på dagsordenen i din kommune og fortsat sørge for en god start på livet til de mindste. Ring til vores lokale FOA-afdeling, hvis du har brug for inspiration.

Dagplejernes store engagement i deres arbejde er en af grundene til, at børn og forældre trives. Hvis dette engagement skal

Dagplejen – en god start på livet

FOA kampagne henvendt til politikere og andre beslutningstagere. Opmærksomhedskabende overskrift på forside og politisk tekst på bagside.


24. juni 2009

Få luft i økonomien – Brug dit LO Plus Guldkort Du har allerede et LO Plus Guldkort Dit LO Plus Guldkort er klar til brug. Det er lige så let at bruge som dit Dankort. Det er let at få rabat Brug dit LO Plus Guldkort på www.krohotel.dk/loplus og få 9% rabat hos Danske Kroer og Hoteller. Hos ComputerCity får du 5% rabat og du får 10% rabat hos Skousen på alle dine hvidevarer. Rabatten bliver automatisk fratrukket på dit næste kontoudtog. I alt er der mere end 1.000 steder, hvor du kan spare penge og få lidt ekstra luft i økonomien. MasterCard med særlige fordele Dit LO Plus Guldkort er også et MasterCard. Det betyder, at du kan bruge kortet mere end 25 mio. steder i verden og over 30.000 steder i Danmark. Der går op til 52 dage fra, du har brugt dit LO Plus Guldkort, til du rent faktisk skal betale pengene.

Luft i økonomien Du kan dele betalingen af større nyanskaffelser over flere måneder med dit LO Plus Guldkort, hvis du har brug for det. Med Betalingsservice betaler du 2,5%, 25%, 50% eller 100% af dit forbrug om måneden. Men du kan også vælge at betale mere i en måned. Det giver dig fleksibilitet. Husk, at du skal betale 2,5% af den udnyttede kredit tilbage hver måned – dog minimum 250 kr. Få mere at vide Du kan læse mere om fordelene på www.loplus-guldkort.dk og se listen over vores samarbejdspartnere. Har du spørgsmål er du naturligvis velkommen til at ringe på 33 42 37 10 på hverdage mellem kl. 8-16. God fornøjelse med dit LO Plus Guldkort, vi håber du snart får glæde af alle dets mange fordele.

Venlig hilsen

LO Plus Guldkort

PS: Husk også, at du kan få 10% rabat på din privatforsikring hos Alka med dit LO Plus Guldkort.

LO Plus Guldkort • Postboks 2213 • 1018 København K • Telefon 32 42 37 10 • Fax 33 42 37 11 • www.loplus-guldkort.dk Ansvarlig udsteder af LO Plus Guldkort er EnterCard Danmark (cvr-nr. 30072030), filial af EnterCard Norge AS (org-nr. 980844854)

LO Plus_Betalingsservice_Aktivering_A4.indd 1

LO Plus brev - med indviklede vilkår kogt ned til enkel tekst.

09/06/09 11:26:04


Imagetekst fra snapse-inspirations-folder for Hans Just.


Den klassiske bilannonce.


Annonce vedr. ny uddannelse primĂŚrt rettet mod kvinder fra 15-45 ĂĽr.


Salgsmateriale for Scan-Filter Systems, hvor m책lgruppen er ledere i virksomheder med dieselvognpark.


Womega-green henvender sig til kvinder 30+ med fokus på sundhed. Den er skrevet med en jurist i ryggen, da målet var at få fortalt, at fiskeolie og de øvrige ingredienser er godt for hjertet – uden at overtræde lovgivningen.


Kampagne mod de gule fagforeninger og uorganiserede kollegaer for Dansk El-Forbund.


Eksempler p책 web-tiltag til www.der er s책 meget kvinder ikke forst책r.dk til Danske Spil.


Eksempler p책 web-tiltag til www.der er s책 meget kvinder ikke forst책r.dk til Danske Spil.


Konkurrence & info-folder til Larsen Seafood.


Detailsalg p책 Inspiration.dk.


Koncepttekst til flytte-sammen-segmentet i Spar Nord Bank.


Eksempel på web-applikation. Giver mulighed for at sende en mulighed for et powernap til nye mødre. Brugt til markedsføring af vitaminpiller i Østeuropa.

Udpluk til call me  

Udpluk af arbejder i forskellige genre og brancher til forskellige målgrupper

Udpluk til call me  

Udpluk af arbejder i forskellige genre og brancher til forskellige målgrupper