Page 1

S

O

L

U

T

unTill

I

O

N


Making Your EBM unTill®… den fuldendte løsning til din restaurant Funktionerne i EBM unTill® er lette at anvende. Ordreskærmen er opdelt i varegrupper og varer. Når du vælger en varegruppe, vises automatisk alle tilgængelige muligheder for denne varegruppe. Det kan ikke blive lettere! At sende en bestilling til køkkenet er let, alt er placeret lige ved dine fingre…

Kontrol Brugergrænsefladen på EBM unTill® back-office er det samme som Microsoft Windows brugergrænsefladen. Det er klart, logisk og flot struktureret. Det gør ændring af varer, priser eller beskeder til en barneleg. Og når du er i stand til at klare det selv, betyder det mere fleksibilitet, mere effektivitet og lavere omkostninger.

Overskueligt Klarheden i designet i EBM unTill® er noget af det som virkelig adskiller sig fra andre lignende programmer. Klare og tydelige skærmbilleder og innovative taster gør det enkelt at arbejde med EBM unTill®

Rapportgenerator Anvend evt. en PC i dit kassenetværk og tilslut en A4 printer til rapportudskrivning. Med EBM unTill® kan du få rapporter som er tilpasset til netop din virksomhed. Rapportgeneratoren giver dig overblikket med omfangsrig information så som salg pr. tidsperiode, salgsområde, medarbejder, varegrupper, varer (PLU) eller en kombination af disse. Rapporterne kan også vises på skærmen som et “preview”, eller eksporteres til en fil.

Skræddersyet til din virksomhed Hver separat database kan konfigureres og tilpasses til din virksomhed. Du vælger hvad der skal vises, og hvem som skal have adgang til at benytte bestemte funktioner. En lille detalje: EBM unTill® understøtter flere forskellige sprog i samme standard database, hvilket vil sige, at tjenere med forskellige sprog kan betjene en og samme terminal med hver deres sprog.

Det er endda muligt at genskabe tidligere transaktioner for at spore mistænksomme fejl eller lign. Alle disse egenskaber giver dig kontrollen i din forretning!

Making Your Business Our Business


r Business O ”Restaurant Karsberg prioriterer stemning, kulinariske oplevelser og betjening højt. Vi vil altid sørge for, at din madoplevelse bliver en fornøjelse”, siger indehaver og kok Jesper Karsberg. ”For at kunne holde styr på det hele, har vi valgt et kassesystem fra EBM, som vi er meget tilfredse med. Rubrikkerne i kasseapparatet er let overskuelige, så alle kan finde ud af det. Systemet gør det også let at oplære nyt personale. ”Systemet minimerer også fejlprocenten i det daglige, og personalet har også lettere ved at agere pga det trådløse system”.

”Så alt taget i betragtning giver det nogle mærkbare fordele i hverdagen, hvor kundebetjeningen glider let. Systemet gør det også muligt, at holde styr på borde, bestillinger, køkkenet og betjening. Endvidere giver det også fuldt overblik over lager-, vare- og kassebeholdning”, pointerer Jesper Karsberg. ”Eventuelle problemer, løses hurtigt via EBM’s HotLine Service, hvor konsulenten løser disse hjemme fra. Dette giver os en hurtige service samt økonomiske besparelser”, fortæller Jesper Karsberg.


Our Business Udvalg af andre funktioner • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Multi sprog Valutaer Salgsfremmende varer Øget omsætning igennem forslag af varer til et salg (mersalg) Menu styring Gavekort funktion Reservationsstyring Happy Hour Tidsregistrering af medarbejdere A4 fakturering Flytning af borde på grafisk bordplan Daglig lagerstyring IP/WIFI print udskrivning Dankortintegration Prisniveauer Gæst placering/styring Tilkobling til BackOffice Rapporter via internettet Overvågning via PC/iPhone Og meget mere

Making Your Business Our Business


Stabilitet EBM unTill® er ekstremt driftsikkert, da man IKKE er afhængig af en central database eller server i modsætning til traditionelle restaurations løsninger. Hver terminal i netværket synkroniserer automatisk med de øvrige terminaler i netværket. I det højst utænkelige scenario, at en terminal bryder ned, vil de øvrige terminaler fungere som sædvanligt og salgsdata overtages af de andre terminaler i netværket. Antallet af terminaler og trafik på netværket har ingen indflydelse på hastigheden på din terminal.

Håndterminal Anvendelsen af håndterminaler er ikke nogen nyhed, men metoden, som vi har integreret håndterminaler med EBM unTill® er til gengæld banebrydende. Den trådløse håndterminal tilbyder nøjagtig den samme funktionalitet og layout som den stationære terminal. Hvis du ændrer i en menu på den stationære terminal, så er det øjeblikkeligt på håndterminalen. Du behøver ikke længere at tænke på at programmere håndterminalerne, alt dette håndterer EBM unTill® for dig. En tjener, som er vant til at arbejde med en stationær terminal, kan straks anvende en håndterminal. Til og med kan den grafiske bordplan ses i håndterminalen. Placering af bon printere på strategiske pladser i restauranten, gør at tjeneren ikke behøver at gå ekstra langt for at hente regningen til kunden. Alting styres via bordområder, hvilket gør at regningen altid udskrives på den nærmeste printer.

Opdateringer EBM UnTill® software er dynamisk og bliver konstant videreudviklet. Hvis du vælger hot-line abonnement, vil du regelmæssigt modtage opdateringer af de sidste udviklinger og tilføjelser til EBM unTill® softwaren. På denne måde er du sikker på at din software er fremtidssikret. Hardware kvalitet Den industrielle hardware som vi bruger til EBM unTill® løsningerne er blevet nøje udvalgt fra kun de bedste og mest pålidelige producenter på markedet. Hardwaren er blevet testet for dens stabilitet og holdbarhed og leveres med fuld producent garanti. Vi kan tilbyde adskillige løsninger, så du får den konfiguration, der passer bedst til dine behov.

Making Your Business Our Business


EBM Scandinavia A/S har siden starten gennemgået en rolig og kontrolleret vækst, således at vi i dag fremstår som en attraktiv samarbejdspartner hvad kasse og dankortterminaler angår. Blot 7 kilometer nord for Århus ligger vores hoved domicil, nærmere betegnet i Lystrup. EBM Scandinavia A/S blev stiftet i 1979 af Flemming Nissen og er blevet en af branchens største succeser. Først og fremmest fordi vi har et stærkt produktudvalg og nogle dygtige, entusiastiske medarbejdere.

Vi er ikke afhængig af et specielt mærke, men importerer eller udvikler selv produkter og software. Hos EBM lægger vi vægt på kvalitet, service og produktkendskab. Derfor finder du ikke os blandt de billigste på markedet, til gengæld kan du regne med at vi også er der, når du har brug for det. Også i fremtiden.

Ring til os og få yderligere informationer.

Making Your Business Our Business Derudover har vi gennem årene opbygget et solidt net på over 60 forhandlere fordelt over hele Danmark, så service og tilbehør aldrig er langt væk.

Vi glæder os til at blive din nye samarbejdspartner.

Lige siden de første produkter der var elektroniske kasseapparater og tilbehør til disse, er vores sortiment stille og roligt blevet udvidet og vi kan dække behovene for langt de fleste brancher og skræddersyer idag specifikke kundeløsninger efter behov og ønsker.

Med venlig hilsen EBM Scandinavia A/S

ebm@ebm.dk · www.ebm.dk

EBM UnTill PDFbrochure  

EBM UnTill PDFbrochure

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you