Page 1

Nicolle Smetsers CO2B


Je hebt de eerste stap gezet naar mijn concept

‘Steps’ Bewandel het pad en je komt langs mijn: Straatjut - Droomhuis - Kernwaarden Moodboard - Visie - Brainstorm - Concept


Straatjut Wat mensen over mij zeggen vanuit vijf foto's

dig

Uitgaan

Creatief

en v e L

Gezellig

ig

Open

st e e b

t

s Fee

Bewegelijk

Sam

Bez

Rust

res

Danse

en Genieten

nd

me e n r e d On

Planner

Druk

ng

f Re

i h s re

Actief Natuur


Mijn droomhuis Mijn droomhuis staat aan het strand in een warm land. Het is een redelijk groot huis, maar wel knus. Het huis heeft grote ramen waardoor er veel licht binnenvalt. Door het uitzicht op de zee zit ik dicht bij de natuur. Ik kan echt tot rust komen als ik buiten zit in de natuur. Mijn hele leven ben ik altijd druk en chaostisch en daarom is het fijn om een plek te hebben waar ik even kan nadenken over alles. Even stil staan bij mijn eigen leven. Daarnaast straalt het huis warmte uit. Het gevoel krijgen dat er echt geleefd wordt en vooral niet alles te netjes. Veel foto’s van vrienden en familie zullen aan mijn muur hangen. Ook is er een plek waar ik vrienden kan uitnodigen. Buiten op de veranda is een lounge waar ik met vrienden zit. Ook zal er ook een hondje en een kat rondlopen omdat ik veel van dieren houd. Wat ook zeker niet kan ontbreken is een grote dansstudio!

Kernwaarden -Levendig Humoristisch Gevoelig Leergierig Expressief


Visie Dansen is net als het leven. Je moetstappen zetten in je eigen choreografie om je einddoel te bereiken.


Concept Elke dag zet je stappen die invloed hebben op je toekomst. Je kiest zelf het pad dat je wilt gaan bewandelen. Ik dans al heel mijn leven lang en ik kan niet zonder. Zelf maak ik ook choreografieĂŤn en daar maak je keuzes wat je op dat moment voelt op de muziek. Ik zie dansen net als het leven. Als je je eigen leven wilt invullen moet je fijn bij voelen bij de stappen die je neemt. Je moet doen wat goed voelt!


Dancing is my way to development

Conceptboek Steps  
Conceptboek Steps  

Conceptboek van Nicolle Smetsers

Advertisement