Page 1

30/10/2013 Maandkrant Uitgave 1

Hoofdredacteur: Nicolay Van Reckem Helgraf The Fearsome

Iron Born


Inleiding Written by Helgraf The Fearsome School is alweer 2 maanden bezig en de Belgen kunnen eindelijk genieten van hun welverdiende vakantie, de arme stakkers uit Nederland hebben hun vakantie echter al achter de rug. Maar Belg of Nederlander, je kan beiden genieten van de eerste uitgave van onze maandkrant, die deze editie volledig is geschreven door jullie oprichter Helgraf The Fearsome. Want ook de nieuwste wereld Corinthe, die de 3e week van het nieuwe schooljaar gestart is, is toch ook al anderhalve maand bezig. En in die anderhalve maand is er in onze alliantie al heel wat gebeurd: ups maar spijtig genoeg ook downs maar dat is niet abnormaal voor een alliantie, anders zou het ook wat saai zijn niet? Ik hoop dat mijn project geslaagd is. Alvast veel leesplezier!

Inhoud: 

De Maandkrant

Het leidingsteam

Eendracht maakt macht!

Sterf ukie!

Ideeën en suggesties

Over Corinthe

Cafépraat met …

Puzzelrubriek


De Maandkrant

Written by Helgraf The Fearsome De maandkrant wat is dat voor een beest? De maandkrant is de opvolger van de nieuwsbrief waar er reeds 2 van verschenen waren maar deze is veel uitgebreider. Deze “krant” komt zoals je wel al vermoedde maandelijks uit en zal geschreven worden door enkele leden van onze alliantie onder leiding van mij. In de maandkrant behandelen we zowel belangrijke onderwerpen met betrekking tot de alliantie als diverterende onderwerpen zoals cafépraat en de puzzelrubriek. Zoals jullie wel zullen merken terwijl je de maandkrant leest en zullen zien aan de lay-out is de maandkrant geïnspireerd op de Grepolis Times. De maandkrant kan alleen maar beter worden van jullie feedback, houd je dus vooral niet in om mij enkele opmerkingen en tips mee te delen.

Reporters: Eén van de invloeden uit de Times is dat er reporters zullen zijn. Deze uitgave heb ik wel alleen geschreven maar ik hoop enkele mensen te vinden die dit werk kunnen verlichten. Voel jij je geroepen om voor je mede-alliantiegenoten leuke artikels te schrijven en beheers je de Nederlandse taal een beetje? Aarzel dan niet en stuur mij een mailtje met je motivatie en een klein artikeltje. Dat artikel mag een verhaal zijn of het laatste nieuws uit oceaan 65 of zelfs een gedicht als je dat wenst.

Gastartikels: Een ander invloed uit de Times is het gastartikel. Als je denkt een mooi artikel te kunnen schrijven voor een volgende uitgave van de maandkrant maar het niet ziet zitten om vast reporter te worden en elke maand te schrijven kan je me altijd eens vragen of je een gastartikel mag schrijven. Stuur me gewoon een mailtje met het artikel dat je in de maandkrant wilt zetten.


Maandkrant uitgave 1  

Maandkrant van de alliantie Iron Born.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you