Page 1

Nicolas Sioen MAGAZINE COIFFURE

Make-Up & Fine Jewelry Editie 3 lente - zomer 2013

Alanah In de fleur van...

LIFESTYLE MAGAZINE - LENTE/ZOMER COLLECTIE 2013


8-9 5 22 6-7 14 19 06 Let’s get Married

Alexandre Toekomst

UKI prof

Teamlid Alanah


Inhoud nS MAGazine Intervieuw 05!

De muze van ... /

!

Alanah Mortier

! 24!

Backstage

!

Charlotte en Nicolas...

!

Lifestyle

20!

From me to you

De toekomst... /

Kathy Macco !

Story

16!

Vrouwen Geluk

!

Natasha Rose

Beauty 6-7! Let’s get Married / Nele en Tom 27/10/12

!

Travel

16 10

14!

Alexandre de Paris / Een week bij de “top”!

Vrouwen Geluk

20 11 Nieuw GFKathy

facebook.com/Coiffure.Nicolas.Sioen


Welkom bij nS MAGazine 3! We zijn ondertussen al toe aan onze derde digitale editie van nS MAGazine. We bieden jullie graag meer dan 20 bladzijden leesplezier. Op de cover vinden jullie Alanah Mortier. Een gedreven kapster, leergierig, enthousiast, in de fleur van haar veelbelovende carrière. Zij staat altijd klaar voor haar team. In het team, hebben we allen een passie voor fashion, beauty en lifestyle. Elk van ons heeft ook zijn eigen, unieke stijl. Hierdoor zijn we niet meteen de meest typische hairdressers. Wereldwijd doen wij ideeën op, kijken we naar de nieuwste ontwikkelingen en materialen. Wij zijn onze eigen trendwatcher. Verder willen wij jullie via deze weg tips geven om samen met jullie te genieten van het leven. Wat kan je verwachten? Twee updates per jaar, waarbij de focus ligt op service en advies. Mocht je nog geïnteresseerd zijn om gratis te adverteren in ons magazine, dan kan je ons steeds contacteren.

Nicolas Sioen


Interview

Ik ben verliefd op mijn vak, pure hartstocht ! Dat merk je direct aan mijn leergierigheid. Ik ben de sprinter van ons peloton. Voor mijn team sta ik dan ook altijd klaar. Ik droom ervan een heel bekwame, beroemde kapster te worden met waarom niet, een eigen kapsalon in Parijs !

Geboren in ... Kortrijk, maar opgegroeid in Lauwe. Leeftijd... 19. Mijn karakter valt te omschrijven als... koppig, doordrijver maar houdt rekening met een ander, sociaal. Mijn slechtste en tegelijk beste eigenschap... praten, soms een beetje teveel, maar communicatie is mijn specialiteit… De beste aankoop die ik onlangs heb gedaan... een nieuw kleedje bij Divino in Rekkem, zalm roze in kant, echt zomers. Mijn lievelingskledingstuk...skinny jeans, high heels en een t-shirt… Het leven heeft mij geleerd dat... dat je beter kunt relativeren en niet van alles een drama maken Mijn levensmotto... If you wanne fly like an eagle, don’t eat with the chickens


nS Wedding Voor de meest perfecte

dag in de Op de belangrijkste dag in  ons leven, stond het team van Nicolas Sioen klaar voor  ons. Wij genoten  een uitstekende service. 

Nele en Tom 27 okt 2012 # Een hoogwaardige service dankzij exclusieve chignon training. # Professioneel advies over de door u gekozen look uit ons Wedding Collection inspiratieboek. # Een persoonlijk advies van Nicolas Sioen speciaal voor u op maat gemaakt om aan alle wensen voor uw haar op de grote dag te voldoen.


nS Wedding Voor een geweldig

gevoel op de dag van u dromen

Het testen van uw kapsel voor de dag van uw dromen. Zie uw kapsel in het echt en afhankelijk van uw wens wordt er nogmaals een afspraak voor een extra proefkapsel gemaakt.

Beautyprogramma tot op de grote dag Een persoonlijk programma afgestemd op uw haar, zodat het perfect zit op de grote dag.


- 15 jaar?

SUPRĂŠME MAKE OVER

Goed nieuws voor 2013 Sommigen onder jullie dromen ervan om 15 jaar te verjongen zonder plastische chirurgie? Ontdek de dienst SuprĂŞme make-over. Voor diegene die echt trendy willen zijn, eens wat anders proberen in hun haardos en toch zichzelf blijven.


NIEUW “15 jaar jonger ben je er klaar voor?

ONTDEK DE “SUPRÊME RELOOKING” DE 1ste VOLLEDIGE ANTI-AGING KLEURDIENST ZONDER AMMONIAK

> Onfeilbare dekking > 6 weken intense hydratatie > Aanvoer van materie > Sterker haar dan voor de kleuring


mode 3 Trends

TREND 1 : FLUO & PASTEL Combineer pastels met een vleugje fluo. Of voeg een fluo accessoire aan je outfit toe, zoals een handtas of een riem en je hebt meteen een high-fashion outfit.

Dit zijn de trends


TREND 2 : PRINTS & JUMPSUITS Vorig seizoen al in opmars, nu volledig in!

Dit zijn de trends


TREND 3 : BLACK & WHITE Tussen al het kleur- en printgeweld zorgt de eenvoudige combinatie zwartwit voor een rustpunt.

Dit zijn de trends


Wat is het :

Shampoo met een intens reinigende formule

Wat doet hij :

Extra vuil haar schoon maken en de hoofdhuid in balans brengen.

Ingrediëten :

Anti Grit Technologie Mout : Verzorgt & hydrateert Biergist : Versterkt & zorgt Geraspte Sinaasappelschil = Zuivert

Voordelen :

Laat het vuil uit uw haar verdwijnen! Clean Brew™ extra reinigende shampoo wast een dag van hard werken of sporten helemaal weg. De formule reinigt tot diep in het haar en verwijdert vuil, terwijl het ook de hoofdhuid zuivert.

Adviesprijs :

19,50 €


Parijs

Een week bij de “top”

“Welkom in de wereld van de schepping. Maar voor u een kunstenaar wordt, zult u hard moeten werken en onophoudelijk leren. Om het haar te beheersen, moet u ervan houden en het begrijpen. Pas dan kunt u de uitmuntendheid bereiken.” Dat was de les die ‘mijnen baas’ me meegaf.

Liefde voor de materie

Precisie van het gebaar

Beheersing van de vormen

Door hem kwam ik in contact met Parijs, mode en chignions. Dat haar opsteken heeft mij altijd angst gegeven. Tot ik ontdekte dat de angsten die we niet in de ogen kijken, onze limieten worden . " " Nicolas Sioen van 13-16 mei 2013 in Parijs.


DE ACADEMIE Alexandre de Paris is een begrip in Parijs. Al meer dan veertig jaar vormen de salons in de wijk Faubourg Saint-Honoré een trekpleister voor elegante Parisiennes. De twee jaar geleden overleden stichter, die eigenlijk Louis Alexandre Raimon heette, werd beschouwd als een van de grondleggers van de ‘haute coiffure’. Hij werkte tientallen jaren samen met grote Franse modehuizen als Givenchy, Balmain en Yves Saint Laurent. Jean Cocteau tekende zijn embleem de sfinx. Dertig jaar lang was hij de kapper van Wallis Simpson en naast vele andere celebritykapsels creëerde hij in 1963 de legendarische coupe van Elizabeth Taylor voor haar rol in Cleopatra. 


Sinds kort is Vrouwengeluk verhuisd van het drukke winkelcentrum K naar wellbeing center Wu Wei in Kortrijk. “Wu Wei is een plaats waar je onmiddellijk tot rust komt, onze dames vinden hier zichzelf terug.”

Naast personal coaching kan je bij Natasha ook kookworkshops volgen en zijn er lezingen en events gepland. “Ik had nooit gedacht dat we zoveel fantastische mensen zouden bereiken: elke dag zie ik wonderen gebeuren, onze dames hebben meer in zich dan ze van zichzelf ooit verwacht hadden.”

Gezond leven is sexy, gemakkelijk en vooral heel leuk. “AyurSlank is speciaal ontwikkeld voor drukbezette vrouwen die graag genieten van lekker eten en zich goed in hun vel willen voelen. ”Heb je zelf vragen? Elke dag neemt Natasha een uur de tijd om persoonlijk advies te geven bij haar Vrouwengeluk lezeressen. “Live your life!”

Sinds kort is er ook het gloednieuwe Favao. “Veel dames hebben een tekort aan energie en kracht om elke dag opnieuw gezonde keuzes vol te houden. Met het Favao lifestyle programma wordt je lichaam gezuiverd, bouwen je spieren op en verlaag je actief je vetpercentage. Het enige programma dat goedgekeurd is door Vrouwengeluk!”


Natasha Rose is stichter van Vrouwengeluk Online Magazine en auteur van ‘De Ayurvedisch Afslanken Methode’

Zelf 9 kg zwaarder, verslaafd aan roken, koffie en junkfood startte ze haar zoektocht naar een gezonder en gelukkiger leven. Met een drukke job en veel stress ondervond ze steeds meer gezondheidsproblemen. Zelf ondervond ze dat discipline, ‘opletten’ en antibiotica haar geen stap verder brachten.

“Door Ayurveda (3000 jaar oude Indische gezondheidsleer) werd het evenwicht in mijn lichaam hersteld. Eén kruidensupplement en een kleine verandering in mijn voedingspatroon hebben mijn chronische blaasontsteking eindelijk verholpen. Gelukkig heb ik niet geluisterd naar de dokter die zei dat er niets aan te doen was.” Natasha’s transformatie inspireert dames in Vlaanderen en Nederland om ook de switch te maken: Vrouwengeluk is geboren!

Recepten op : www.vrouwengeluk.com Volg Vrouwengeluk op facebook www.facebook.com/ vrouwengeluk/

Op de Vrouwengeluk website kan je terecht voor recepten, leuke tips en video’s. “Gezond leven volhouden is een kwestie van de juiste acties, energie en aandacht. Maak elke dag 10 minuutjes tijd om over gezondheid te lezen, wedden dat het begint vanzelf te gaan?” Heb je zelf vragen? Elke dag neemt Natasha een uur de tijd om persoonlijk advies te geven bij haar Vrouwengeluk lezeressen. “Live your life!”


Nieuw in onze

webshop www.nicolassioen-eboetiek.be

De collectie in de webshop wordt regelmatig aangevuld met nieuwe artikelen

When only the best is good enough “AHS” staat voor kwaliteit. Wij kiezen voor het beste; alle producten van Christine dragen CE label. Dit wil zeggen dat ze de medische goedkeuring dragen conform de Europese richtlijnen (93/42/EEC).

Alle producten worden in Europa gecreëerd en gemaakt.

De stoffen die gebruikt worden, zijn vederlicht en worden vervaardigd uit nobele materies als natuurlijk linnen, zijde en katoen. Deze producten zijn ook thermocool ™. Ze passen zich aan aan de warmte van onze huid en aan het klimaat.


NAJAAR 2013

MAD ABOUT HAIR : P R O F E S S I O N E E L K A P P E R S M AT E R I A A L M E T PA S S I E !

Kappersmateriaal.be is opgericht op initiatief van de kapper-stylist Nicolas Sioen uit Rekkem. Als zelfstandig ondernemer in het kappersvak ervaarde hij het gebrek aan tof, jong, dynamisch kappersmateriaal en kapperskledij. Hij zocht naar vernieuwingen, zowel op vlak van design, kleur en fashion gecombineerd met degelijkheid en kwaliteit. Dit werd een uitdaging: het vinden van vernieuwde materialen, innovatief en simpel in gebruik. Voor de kapperskledij zocht hij naar internationaal vermaarde designers, die  kapsalons een meerwaarde kunnen geven.  Deze kennis  wil hij  delen met collega's. Nicolas wil andere kapperszaken helpen in hun zoektocht naar nieuw en origineel kappersmateriaal/ kledij. Hij zorgt voor een leuk aanbod aan betaalbare prijzen.


! ! ! w u e Ni Mijn eerste eigentijdse en betaalbare zomercollectie ‘MadeMoiselle’ kwam dit voorjaar uit. Ik kan je alvast meegeven dat ‘MadeMoiselle’ flashy, trendy en een succes is.

Je merkt meteen aan de collecties dat ik mijn motto trouw bleef: ik neem je mee op reis en geef je een Ibiza gevoel...

bezoek Kathy op : http://greetzfromkathy.com of volg haar op : https://www.facebook.com/GreetzFromKathy


NEON

SUMMER

Een neon zomer. Dat is wat we u allen toewensen. Aan de fraaie collecties en trends van ‘Greetz From Kathy’ die we u voorstellen, zal het alvast niet gelegen zijn. Stijlvolle mode voor vrouwen die weten wat mooi is. Niets die het gevoel van de zomer zo uitdaagt dan Neon.. Love it! Groetjes van Kathy


Nieuw

Total Look Coaching?

Coiffure Nicolas Sioen geeft je de kans om een exclusieve make-over te beleven met persoonlijke haaranalyse, kleur- en stijladvies, gegeven door mode-experts Charlotte Devos en het

Coiffure Nicolas Sioen Team.

EXCLUSIEVE MAKE-OVER DOOR TOPSTYLISTEN

WANEER : IEDERE DONDERDAGNAMIDDAG 13.30 PM - 18.30 PM VANAF SEPTEMBER 2013


VisieVisie Samenwerking tussen Charlotte en Nicolas Visie Dit willen wij verder uitbouwen: mensen vertrouwen geven in zichzelf door de totale aanpak van hun uiterlijk. De klant helpen kiezen in een stijl die zijn persoonlijkheid uitstraalt.

Missie Charlotte helpt je op weg om jouw eigen persoonlijke Fashion stijl te vinden op vlak van haar, make-up, kledij en bril. Voor de uitvoering van de haartips en make-up, kom je bij Nicolas Sioen en zijn team . Zij helpen bij het realiseren van het advies dat speciaal voor jou op maat werd gemaakt. Nicolas die eveneens een gepassioneerde freelance fashion fotograaf is, laat iedereen stralen bij een individuele fotoshoot. Thuis kun je nagenieten van je foto en je persoonlijke tipmapje opgesteld door Charlotte.

WAAR : MOESKROENSTRAAT 681 - REKKEM / MENEN T 056 42 27 39 -COIFFURE@NICOLASSIOEN.BE


ABOUT , Over Charlotte Devos Om mijn job als opticien een meerwaarde te geven, besloot ik om te weten te komen welke bril er perfect op welk gelaat past. Niet alleen de juiste bril is belangrijk, het is de totale look die telt! Dit bereik je door onder andere de kleuren te dragen die passen bij je persoon. De volkse spreuk zegt: “de kleren maken de man�. Ik zoek voor jou uit welke kledij en welke kleuren dit zijn. Ik analyseer jouw huid, haarkleur en kleur van ogen. Met die basis start ik om de kleuren die jou het meest flatteren te benoemen. Dit alles wordt in een totaal pakket gegoten; haarkleur, make-up en zelfs accessoires komen aan bod. Het zit hem soms nu eenmaal in de details. Wil je ook op zoek naar jouw kleurenpallet? Wil je een nieuwe look of wil je jouw garderobe uitbreiden met de juiste accessoires? Welkom!

Charlotte Devos : kleur-, stijl-, imagoconsulente T 0479 / 70 93 11 INFO@STYLEDBYCHARLOTTE.BE WWW.STYLEDBYCHARLOTTE.BE


Wie z'n haar kleurt kent het probleem wel. Je hebt je haar een maand geleden gekleurd, te vroeg om al opnieuw te kleuren, maar toch niet meer wat het geweest is. Wel, L'Oréal heeft voor jou de oplossing !

VÓÓR het gebruik Chroma Care

NA het gebruik Chroma Care

16,5€

Een kleurbooster Het werkt als een masker en geeft de kleur van je haar een boost zonder het echt nog eens volwaardig te kleuren. Je wast je haar, je maakt het handdoekdroog en daarna smeer je de gekleurde balsem in. Je laat het 5 tot 10 minuten rusten, uitspoelen en klaar. Ik testte kleurnummer 34 uit, een warme kastanjekleur.


Contact ...

info

MOESKROENSTRAAT 681 REKKEM TEL 056 / 42 27 39 coiffure@nicolassioen.be

DI WO DO VR ZA

08.30-12.00 08.30-12.00 09.00-12.00 07.30 07.00

14.30-18.00u 13.30-16.30u 13.30-20.00u 19.00u 16.30u

Donderdag - en vrijdagavond laatavondservice!

‘Like us on Facebook en krijg antwoorden op al je vragen’ https://www.facebook.com/ Coiffure.Nicolas.Sioen


info

Met of zonder afspraak?

Zoals we vroeger reeds meedeelden zijn er een aantal wijzigingen bij het reserveren van een kappersbezoek. Wij heten jou nu ook 'zonder afspraak' welkom! Na een kleine testperiode mogen we reeds spreken van een succes, en zeker in het begin van de week is er nauwelijks een wachttijd. Kom je liever op afspraak, dan verandert er niks. Of toch? Wanneer je belt of mailt mag je

‘je voorkeur voor iemand van het team aangeven.’ Je meldt de naam van de kapster of kapper van wie je wilt dat ze je kappersbezoek verzorgen. Doe je dit niet dan gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met de persoon die op dat moment vrij is en jou van dienst zal zijn. Wij vinden continue vorming van ons team heel belangrijk. Ieder teamlid volgt trainingen en cursussen om alle klanten op een zo hoog mogelijk niveau te dienen. Reeds meer dan 20 jaar focussen we ons op constante verbetering en verfijning van onze werking. We blijven deze focus bewaken in de toekomst omdat we ons realiseren dat tevreden klanten bijdragen tot de verdere groei van het Nicolas Sioen kapperssalon.

Hieronder vind je een tabel met het overzicht van de werkdagen en welke personen er werken op de verschillende dagen. Dit zal handig zijn bij het boeken van een afspraak.

DINSDAG

KATHY

FANNY

X

X

WOENSDAG

NICOLAS

ALANAH

CELINE

X

X

X

enkel voormiddag

X

DONDERDAG

X

X

vanaf 17u

X

X

VRIJDAG

X

X

X

X

X

ZATERDAG

X

X

X

X

X


Nicolas Sioen MAGazine 3  
Nicolas Sioen MAGazine 3  

Coiffure Make-up & Fine Jewelry

Advertisement