Page 1

‘12 Poul Nyrup. Krysters Kartel. Jørgen Leth. Mikael Bertelsen. Dicte. Johan Olsen. Dansktop. Boksning. Ballet. Den Kgl Opera og meget mere ... Tisvildeleje Station Lørdag den 14/7 til fredag den 27/7. Hver dag fra 20 - 24. Gratis!


Program 2012

20.00

22.00

Lørdag 14/7

Henrik Vesterberg i USA

Dissing, Las & Dissing: Dylan

Søndag 15/7

Foredrag om bakterier

Johan Olsen

Mandag 16/7

Quiz med Martin Kongstad

Quiz, fortsat

Tirsdag 17/7

Boksning. 3 kampe.

Frank Leppard med Al Agami

Onsdag 18/7

FP Jac hyldest.

Krysters Kartel (uden K)

Torsdag 19/

Poul Nyrup

Charlotte Fich’s ”rockopera”

Fredag 20/7

Indisk mantra-sang

Overraskelse

Lørdag 21/7

Musik performance

Jesper Lohmann: Johnny Cash

Søndag 22/7

Firmaet Ja-hat workshop

Ballet

Mandag 23/7

Vin og hallucigener

Jan Elhøj

Tirsdag 24/7

Til bunds i dansktoppen

Dansktop: Top Ti Live

Onsdag 25/7

Fangekoret fra Horserød

Stand up

Torsdag 26/

Gratis 7 retter menu til alle

Mikael Bertelsen/Jørgen Leth

Fredag 27/7

Den Kgl Operas store tenor

Dicte

Velkommen til 30 arrangementer

Og husk lige én ting: Det er jo ikke kun det, der sker på scenen, der er stort. Det er det, at vi er sammen om det. Der kommer så mange fantastiske mennesker og laver så sindsoprivende, mindblowing ting, at vi med 100% kanon-garanti bliver skudt langt ud i universet. Og det er kun HALLØJ, fordi vi skal af sted sammen. Vi glæder os til at opleve det hele med jer. Kom kl 20.00 og vær der kl 22.00. Hver dag. Alle 14 dage! Tak til Gourmetbryggeriet, Danbolig, Nordeafonden, alle optrædende og Thomas Langhoff, der udstiller nye malerier i Pakhuset til den 27. juli. Fernisering lørdag den 14. juli kl 18.30 (gratis sommerdrinks).


Lørdag den 14. juli kl. 20. Gratis!

Vesterberg Henrik

på Tisvildeleje Station

Henrik i Amerika

Henrik i Amerika. Lørdag den 14. juli kl 20.00

De første tre måneder af 2012 kunne man i det vestlige og sydlige USA møde ham slæbende sine stadigt tungere kufferter henad den ene togperron efter den anden. Mellem togturene gennem prærier, golde ørkener, tætte sumpe og grønklædte bjerge kunne man se ham fordybet i støvede arkiver og multimediale musikmuseer. I dag er Dylanista’en Henrik Vesterberg på scenen for at tage os med på denne rejse dybt ind i den amerikanske musiks historie.

Dissing, Las og Dissing: Dylan. Lørdag den 14. juli kl 22.00

Brødrene Dissing, Las Nissen og Charlotte Møller leverer hjertegribende og dybt kompetente fortolkninger af det de selv kalder Bobmusik. Foråret igennem har kvartetten spillet et utraditionelt udvalg af Dylans største sange i kirker landet over. Vi er stolte over at præsentere disse enestående musikeres Bobkoncert første gang på uindviet jord - i Pakhuset - ude hvor sporet ender. No direction home.

Dissing

Lørdag den 14. juli kl. 22. Gratis!

Dissing, Las og

Dylan

på Tisvildeleje Station


Worning Søndag den 15. juli kl. 20. Gratis!

Peder

Det beskidte bakterieforedrag

Johan Olsen Søndag den 15. juli kl 22.00

Der er kun én Johan. Og hans store stemme favner os alle. Denne aften bliver det helt intimt og ved hans side er den legendariske Torben Steno.

Søndag den 15. juli kl. 22. Gratis!

Johan Olsen Steno og

på Tisvildeleje Station

Det beskidte bakterieforedrag Søndag den 15. juli kl 20.00

Biokemiker, forsker og videnskabsmand Peder Worning fortæller om den levende flora, som udfolder sig i vores tarme, ja overalt: I 100 gram jord er der 10 milliarder bakterier, altså flere end der er mennesker på jorden. I en spytklat er der 10 millioner og i et gram lort er 100 milliarder. Bakterier handler om liv og død, helt bogstaveligt. Om resistens, sameksistens og svimlende perspektiver for mennesket og fremtiden.

Den store mund

på Tisvildeleje Station


Mandag den 16. juli kl. 20 - 23. Gratis!

Kongstad Martin

Den begavede Quiz

Boksning Tirsdag den 17. juli kl 20.00

Vi bygger en boksering, oppe på skinnerne. Vi lægger kanvas på. Og så er der god, gammeldags boksning på Tisvildeleje Station. Det bliver en lokal klub mod en københavner klub. Og så skal vi nyde verdens mest fascinerende sport. Kom og hep.

Boksning Tirsdag den 17. juli kl. 20. Gratis!

på Tisvildeleje Station

Den Største Tisvildequiz ever Mandag den 16. Juli fra 20.00 – 23.00

Den Store Tisvildequiz blev en kæmpesucces sidste år, og nu har Martin Kongstad allieret sig med quiznørderne Frederik Wiedemann og Søren Frellesen for at tage quizzen ud, hvor den aldrig har været før. Tilmeld jeres hold i baren.

Nordsjælland vs København på Tisvildeleje Station


Tirsdag den 17. juli kl. 22. Gratis!

Leppard Frank

med bla.

Al Agami

Overgiven hyldest til F.P Jac Onsdag den 18. juli kl 20.00

Når det hele engang er faldet fra hinanden vil F.P. Jacs digte stadig danse i horisonten. Ingen, og vi mener virkelig ingen, har skrevet dansk så nobelt og sidelæns. Denne hyldestaften ledes af en af de førende danske jacister, Lars Bukdahl.

Bukdahl Onsdag den 18. juli kl. 20. Gratis!

Lars

på Tisvildeleje Station

Frank Leppard Tirsdag den 17. juli kl 22.00

Frank Leppard er pop, hip hop og et meget sjældent og meget musikalsk dyr. Når de viser klør, svinger det så sindsygt at ingen fødder kan stå stille i så meget som ét sekund. Glæd dig til at opleve Frank, Euro, Lamb, Kuku og/eller Lep Leppard samt eventuelt andre leoparder plette det musikalske landkort.

på Tisvildeleje Station

F.P. Jac gaggelak


Onsdag den 18. juli kl. 22. Gratis!

Troels

Brian

Malling & Lykke

Poul Nyrup Torsdag den 19. juli kl 20.00

Buddrengen, der blev Danmarks Statsminister. Poul Nyrup er nok den største Statsmand vores lille land har fostret i det 20. århundrede. En af de store, der bliver stående. Vi har spurgt ham om han vil fortælle om at gøre verden til at bedre sted at være. Om at have magt. Og om Esbjerg. Han svarede: Lad os nu starte med en fællessang. Og så tage den derfra.

Nyrup Poul

på Tisvildeleje Station

Krysters Kartel uden K

Krysters Kartel uden K Onsdag den 18. juli kl 22.00

Danmarks to sjoveste mandlige komikere. Der bliver fuldt hus. Kom i god tid!

Fællessang og fortællinger

Torsdag den 19. juli kl. 20. Gratis! på Tisvildeleje Station


Charlotte

Fich

Torsdag den 19. juli kl. 22. Gratis!

Rockoperaen Louise

på Tisvildeleje Station

Charlotte Fich Torsdag den 19. juli kl 22.00

Hvad har Danmarks store karakterskuespillerinde nu gang i? Er det en Rockkoncert? Ja, jo, men også en slags rockopera. Eller en rock-roman. I al fald en historie om en kvinde. Om et halvt liv. Om kærlighed. En sej historie med rå musik. Det er en urpermiere. Fichs store vokal bakkes op af Jimmy Larsen, Jakob Gundel, Martin Valsted, Casper Bak Poulsen

Den indiske (fælles)sang Fredag den 20. juli kl 20.00

Indiske mantraer indtager det danske forsamlingshus. Kom og oplev fænomenet BHAJAN (også kaldet chanting), der boomer i hver en storby på planeten jorden. Det er en slags synge-meditation, men det er først og fremmest sjovt, foryngende, kraftfuldt og ikke spor svært. Det bliver uden tvivl årets mest magiske aften. Stina Legêne leder fællessangen og ved sin side har hun såvel indiske som danske musikere. Mandag den 16. juli kl. 20. Gratis!

Legene Stina

Den indiske (fælles)sang på Tisvildeleje Station


?

Overraskelse Fredag den 20. juli kl 22.00

Sidste år var der også en. Og det er måske det arrangement, som flest husker?

Molly Haslund Lørdag den 21. juli kl 20.00

Molly Haslund er en performer, der laver nogen ting med sin krop, sin stemme og sin ukulele, som vi godt kan li’. Det er klogt, sært, særligt og skidesjovt. Lørdag den 21. juli kl. 20. Gratis!

Haslund Molly

Performer med ukulele

på Tisvildeleje Station


Lørdag den 21. juli kl. 22. Gratis!

Lohmann Jesper

Smutkast-mesterskabet 2012 Søndag den 22.7 kl 17.00 Tisvildelejemesteren skal findes. Vinderen går videre til DM. Sted: Nede ved molen Tilmelding: Musik i Lejet

Søndag den 22. juli kl. 17. Gratis!

Johnny Cash på dansk

på Tisvildeleje Station

Jesper Lohmann: Cash på dansk Lørdag den 21. juli kl 22.00

Med sig har Jesper Lohmann den Grammynominerede guitarist Tin Soheili (født i Teheran), der mestrer strenge-instrumenter som sitar, oud og saz. Samt Stefan Grabowski, komponist og arrangør (senest berømmet for musicalen “Bollywood”). Altså: Cash på dansk med noter fra østen. Endnu en verdenspremiere!

Smut kast Tisvildeleje mesterskaberne

på Tisvildeleje Station

Vinderen går videre til DM Sted: Nede ved molen Tilmelding: Musik i Lejet


Søndag den 22. juli kl. 20. Gratis!

Firmaet.org Social kunst

Ja-hat workshop på Tisvildeleje Station

Solodanser ved Den Kgl Ballet: Ægget Søndag den 22. juli kl 22.00

Balletten ”Ægget” er koreograferet af Esther Lee Wilkinson og danset af solist ved Den Kongelige Ballet, Tina Højlund. Denne forestilling er skabt til en uropførsel i Tokyo i 2009. Hendes Majestæt Dronning Margrethe II elsker den. Den repræsenterer dansk kunst, når vi er helt oppe i englenes sfærer. Musikken er af Oh Land. Scenen er verdens smukkeste endestation. Søndag den 22. juli kl. 22. Gratis!

Tina Højlund, solodanser ved

Den Kgl Ballet:

Firmaet: Ja-Hat workshop Søndag den 22. juli kl 20.00

Selvfølgelig kommer du til vores Ja-Hat workshop med Firmaet. Selv om du ikke aner hvad du siger ja til. Men du siger ja. Du vil møde Firmaet. For Firmaet er designere, kvinder, innovatorer og workshop witches. Få indsigt i en formgivergruppe, evt feministisk, der får dig til at sige ja! Men til hva’?

Ægget

på Tisvildeleje Station


Mandag den 23. juli kl. 20. Gratis!

Jørgen

Poul

Krüff og Pilgaard

Samtale om vin og hallucigener på Tisvildeleje Station

Flaskens ånd live Mandag den 23. juli kl 20.00

Levemand og stjernejournalist Poul Pilgaard insisterer på, at man kan blive høj af vin og champagne. Ingen er bedre til at understøtte denne påstand om vinens psykedeliske kræfter end vinhandler og mestersmager Jørgen Krüff. De kommer direkte fra uge 29 i Skagen, og de tager os på trip. Forvent ren magi (og en smagsprøve).

Jan Elhøj Mandag den 23. juli kl 22.00

Komikeren der har skabt ægte klassikere som Banjos Likørstue og det ublu undergrundsmagasin Angry Ass bevæger sig stadig hen hvor ingen andre vover at komme. Jan Elhøj opsøger sære, skræmmende, anderledes steder, der er HELT forladte. Over alt i verden. Nu lukker han os andre ind. Mandag den 23. juli kl. 22. Gratis!

Jan Elhøj Forladte steder

på Tisvildeleje Station


Tirsdag den 24. juli kl. 20. Gratis!

Henrik

Smidt Sivertsen phd i musikvidenskab

Til bunds i dansktoppen

Dansktoppen live – en levende top 10 Tirsdag den 24. Juli kl 22.00

Rør ved mig, Se Venedig og dø, Smilende Sussi, Sidder på et værtshus. Ja, hvilke hits er mon på listen, når Kanonhalløjs stjerneparade af danske musikere fortolker dansktop-evergreens ud i det nærmest uigenkendelige? Kom og hør hvem, der hylder hvad. Tirsdag den 24. juli kl. 22. Gratis!

Dansktoppen Live

på Tisvildeleje Station

Til bunds i dansktoppen Tirsdag den 24. Juli kl 20.00

Henrik Smith-Sivertsen, phd. i musikvidenskab og forskningsbibliotekar i Musik og Teaterafdelingen på Det Kongelige Bibliotek fortæller om Dansktop før og nu. Det er forrygende, indsigtsgivende forskning, der på samme tid dissekerer den knaldrøde gummibåd – og sørger for at den aldrig går til bunds.

Pop med danske rockog avantgarde kunstnere på Tisvildeleje Station


Fangekoret Onsdag den 25. juli kl. 20. Gratis!

fra Horserød

Hvis de ikke er på springtur

Se Anders Grau først (langt ude stand-up) Onsdag den 25. juli kl 22.00

Vi spurgte rundt i det danske stand-up miljø: Hvem tager den lidt længere ud i galaxen end de andre, og de svarede: Anders Grau. Mød dansk comedys nye håb og kom præcist. Han præsenterer tyve rundtossede minutter, og du så ham først. Onsdag den 25. juli kl. 22. Gratis!

Grau Anders

på Tisvildeleje Station

Fangekoret fra Horserød Onsdag den 25. juli kl 20.00

Et Fangekor synger frit fra leveren. Under kyndig vedledning af en fængselspræst, der vil mere end fængsle sit publikum. Forvent toner der lyder af den rene søndagsskole, leveret af Guds måske ikke allerbedste børn. Men hvem er egentlig dét? Vi afslutter med at tale med koret, præsten og hinanden.

Syret stand up

på Tisvildeleje Station


Torsdag den 26. juli kl. 20. Gratis!

Mesterkokken

Bille Brahe Frederik

5 retters gourmet menu Gratis

på Tisvildeleje Station

Medbring bord, hvid dug og service til dig og dine. Så serverer vi.

Jørgen Leth ser tilbage Torsdag den 26. juli kl 22.00

Jørgen Leth kan se, som ingen andre i verden. Han kan fortælle, hvad han ser. Og nu kan du se ham fortælle. Til et menneske, der kan spørge så ekstraordinært begavet at han for længst er blevet eneren i dansk journalistik: Mikael Bertelsen. Torsdag den 26. juli kl. 22. Gratis!

Jørgen Leth

Fællesspisning Torsdag den 26. juli kl 20.00

Drømmen er at I kommer, tager bord, stole, hvid dug og service med. Sammen laver vi ét meget langt, smukt, hvidt langbord. Mesterkokken Frederik Bille Brahe, La Saison, vil med et solidt team af kokke lave et måltid, du kun får én gang i dit liv. Man kan komme med sit bord og opdækning kl 19.00. Vi har plads til 100 (hvis det ikke regner). Det er gratis.

Ser tilbage

Michael Berthelsen holder mikrofonen

på Tisvildeleje Station


Koppel Fredag den 27. juli kl. 20. Gratis!

Thomas Peter

Den Kongelige Operas store tenor Piano: Carol Conrad

Dicte uropfører for os Fredag den 27. juli kl 22.00

Hun har været helt sin egen diva i snart femogtyve år, og vi har plaget hende skamløst om at komme op. Hun tager Kanonhalløjs gamle ven, Jesper Mechleburg, med og har lovet at spille flere helt nye numre for første gang denne aften. Kom og bliv en del af dansk musikhistorie.

Dicte

Fredag den 27. juli kl. 22. Gratis!

på Tisvildeleje Station

Thomas Peter Koppel: Opera Fredag den 27. juli kl 20.00

Den store tenor fra Den Kongelige Opera synger de italienske mestre: Puccini, Verdi, Rossini, Martini og Tosti. Carol Conrad, repetitør og pianist ved Det Kgl. Teater akkompagnerer. Og så er der en musikalsk overraskelse fra musikdynastiet Koppel.

på Tisvildeleje Station

Ekstra numre


Spøgelsestoget 13. juli – 27. juli, hver dag fra 19 – 20. Entré 100 kr.

Børneteater i togvognen

Medvirkende:

Karoline Munksnæs og Asbjørn Agger

Fra 5 – 12 år Billetter i døren og Pakhuset NB: Fadølspasning til de voksne i Pakhus-baren

Kanonhalløj 2012  

Se alle 30 arrangementer, som spiller i Tisvildes pakhus og togvogn i 2012

Kanonhalløj 2012  

Se alle 30 arrangementer, som spiller i Tisvildes pakhus og togvogn i 2012

Advertisement